עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by FIRE-KID,

אומרים שX800XL ו 6800GS שווים בביצועים (למרות שאני יודע שX800XL הוא המתחרה של הGT)... איך יכולים לומר שהם שווים אם לGS יש 12 צינורות ולXL יש 16 ??!!

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  2. Started by redti,

כפרות אני צריך עזרה.. איך לסדר את המאפיינים זה מראה שהכל מחובר אבל אני רואה מסך שחור ויש כל מיני הגדרות כמו תקן PAL PAL B PAL G PAL D PAL H וכו' מה עושים אחים שלי??

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  3. כותרת

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  4. אני רוצה לקנות מחשב בתחילת השבוע מKSP. את שאר המפרט כבר בניתי ואני סגור עליו. אך כרטיס המסך הוא השאלה הגדולה. אני רוצה כרטיס שלא יעלה על תווית המחיר של 3000 ש"ח. הציעו לי Radeon x850xt מה אתם אומרים עליו? והאם ייצא בשבוע השבועיים איזה 7800 שיעלה במחיר כזה?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  5. Started by nadav_86,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבוע-שבועיים הקרובים, ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך. כמה שאלות : מה ההבדל בין החיבור AGP x8 לבין PCI express, מה יותר טוב?? איזה חברה הכי טובה?? (GeCube, Gigabyte, Sapphire, Leadtek) מה עדיף של ריידון או ג'י פורס?? התכנון הוא לקנות משהו מקביל ל- x1950pro של ריידון, יש הצעות?? תודה לעוזרים נדב

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by ilay22,

כמה נראה לכם מחיר סביר ל GF6600 מחברת sparkle, חדש לגמרי, 128MB AGP (מוחלף באחריות)?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  7. Started by TNTx2,

שלום אני מעוניין שתגידו לי מה דעתכם על הטלויזיה.....איך היא בכללי והאם היא מספקת את הסחורה...

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  8. Started by TheSoviet,

בשביל מחשב שיהיה קצת למשחקים ובמיוחד לאינטרנט

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by avi-g2005,

איזה כרטיס מסך טוב יותר למשחקים : GEGORCE 6600 256MB -או- GEFORCE 6600GT 128 MB קחו בחשבון שאני במילא אחליף כרטיס מסך תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  10. Started by alfus73,

שלום, רכשתי כרטיס מסך AGP*8 6600GT. יש לי שתי שאלות: 1. האם אני צריך לנטרל איכשהו (אולי ב- BIOS) את הכרטיס מסך onboard שיש לי? 2. יש לי על גבי גב הכרטיס החדש מוט מתכת באורך 6 ס"מ וברוב 2-3 מ"מ , עם 2 ברגים קטנים בצידו. האם צריך להבריג החוצה את המוט הזה?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  11. Started by nab,

התקציב שלי הוא 1200 שקלים המפרט שלי כרגע הוא AMD 64 3200+ S-939 2x Kingston 512 MB DDR DUAL CHANNEL 2x MAXTOR 160GB S-ATA GiGABYTE GeForce FX 5900XT GiGABYTE GA-K8NS-939 או שיותר כדאי לי פשוט לקנות לוח חדש ולקנות כרטיס PCI-E אם כן תמליצו לי בבקשה על לוח חדש וזול לקנות :\ תודה רבה

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  12. -P4 2.6C @ 3200 MHZ (43C idle , 49C Stress) With Zalman 7000B CU - Sapphire Radeon 9600XT @ 570MHZ , 349MHZ With Arctic Cooling. -1 GB = 4 X 256 Kingtson 3200 CL With Costum made cooling -Abit IS7-e עכשיו הענין הוא כזה...... הכרטיס מסך שלי מעקב את כל המחשב... אני מקבל ביצועים סבבה לגמרי יחסית לחומרה הזאת אבל אני הבנתי שאם אני יחליף כרטיס מסך למשהוא קצת יותר חדש אני יקפיץ את הביצועים משמעותית. חשבתי על ה ASUSTEK GEFROCE 6600 TD 256MB אני יכול להשיג אותו באחלה מחיר ונראה לי שזה מספיק... הקטע זה שאני לא מעודכן מה קורה עם כרטיסי מסך.... היתי בצבא כמה שנים ו אני כבר לא בענינים.... מה אתם מצעים? תעזרו לי לבחור את הכרטיס הכי מתשלם לי... המחיר משחק ענין חשוב כך שכרטיס הכי טוב במח…

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  13. Started by eyal00,

אני לא יכול להעלות רזולוציה מעל 800X600 מפרט: AMD 3200 1G זכרון X800GTO2@X850XT זה פתאום קרה,עד לא מזמן הפעלתי אותו על 1024X768 תודה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  14. Started by Dan4,

תשמעו,אתמול השארתי את האימיול דולק,התעוררתי וראיתי שכל הכחול במסך הפך לסגול,אדום לירוק וכו'.. המסך הוא מאג 786FD זה גורם להפרעות רציניות,איך פותרים את זה? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  15. Started by SAOD,

יש איזה אתר שבו מוצג הדרכים להפעיל משחקים על רזולוציות רחבות\דבוהות ואני לא מוצא את האתר, אז אם מישהו מכיר ויכול לרשום אותו אני אשמח.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  16. Started by jambo7,

שלום פירמתטי מחשב ישן של הילד, ואין לי את הדרייבר של כרטיס המסך, אני צריך קישור להורדת דרייבר שמתאים ל riva tnt 32mb במערכת הפעלה win98 תודה

17. Started by asmon,

מתי ירדו המחירים של 8800 לדוגמא למחיר סביר של 1000-1500 שקל?

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  18. ok אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזה למחשב החדש שלי ... עכשיו על מנת לנצל את האיכות של המסך (LCD17) אני רוצה משהו איכותי ראיתי שהמליצו פה פעם על כרטיס טלוויזה של Asus שמשתמש בטיונר של פילפס ושהוא יותר טוב מהאלה של לידטק האם יש לכם המלצות חדשות\אחרות יותר טובות מהאסוס ? רצוי גם שתהיה אפשרות הקלטה באיכות טובה (לא משהו מקצועי) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  19. טוב אני משחק במחשק הזה ואני מבין שהוא קולט לבד את ההגדרות הרצויות למחשב אבל מה שמוזר אצלי זה שהוא שם לי על הגדרות בינוניות בלי פילטרים על1024*786 ולפעמים זה משתנה... אני יוצא נכנס שוב למשחק ואני רואה את ההדרות על HIGH ועם פילטרים! מה הולך פה?! טוב בקיצור התחלתי לשחק עם פילטרים וכל על הכי גבוה על התחלת המשחק הוא פשוט עף לי מהמשחק והיה לי סימן קריאה כזה ליד השעון!? מזה היה? טוב בקיצור נכנסתי שוב למשחק עכשיו הוא יהה לי על הגדרות בינוניות בלי פילטרים! בקיצור הוא נתן לי לשחק ודווקא היה לי אחלה FPS מעל 50 קבוע... באמצע המשחק הוא גם יוצא לי מהמשחק וכותב לי הודעה OUT OF MEMORY !! ואין מצב שזה הזיכרון של המחשב כי היה כתוב בPEAK שהוא לא הגיע לג'יגה אחד ואצלי שמתי בכלל עד ג'יג…

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  20. יש לי כרטיס מסך GeForce 4 Ti 4400 של Leatek בעל יציאת VIVO. חיברתי את הכרטיס למצלמת הוידאו דרך כבל S-Video והתקנתי את הדרייברים האלו: http://www.nvidia.com/object/wdm_geforce2-fx_2.26 הורדתי את WinDVR 3 ומיד בכניסה לתוכנה היא צועקת עלי: Cannot detect device. Please check hardware or re-install driver. ניסיתי לשווא להתקין מחדש את הדרייבר ואף תוכנות צפייה אחרות. הדרייברים של כרטיס המסך עצמו הם החדשים ביותר. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  21. Started by gshhar,

איזה דרייברים אני צריך לכרטיס הנ"ל? הדרייברים הרגילים 3.1,הם מתאימים גם לרדאון הזה?

22. במחשב שלי אין כרטיס מסך , יש כרטיס מסך מובנה ולכן אין לי יציאות וידאו, רציתי לדעת אם יש אפשרות לקנות כרטיס שרק תהיה לו יציאה לטלוויזיה וזהו? וכמה הוא ייעלה בערך?

23. Started by 8-Ball,

יש לי RADEON 9800 PRO, וטלויזיה ישנה (PAL), קיבלתי עם הכרטיס מסך 2 כבלים: אחד S-VIDEO ל S-VIDEO ועוד אחד RCA ל RCA ועוד מתאם כזה של S-VIDEO ל RCA, בכרטיס מסך יש יציאת S-VIDEO אז חיברתי אליה את המתאם ואליו את הכבל RCA-RCA וגם לטלויזיה והכל עובד סבבה. הבעיה היא עם הכבל של ה S-VIDEO, כשאני מחבר אותו לטלויזיה ולמחשב אני רואה בשחור לבן, ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הפורמט (PAL, NTSC) ולא עוזר כלום, קניתי כבל חדש (S-VIDEO), דיגיטלי ועדיין יש את אותה בעיה, שמתי לב שכשאני מחבר את הכבל למחשב אז לשניה אחת זה צבעוני ואחר כך שוב שחור לבן, שיחקתי עם זה קצת וגילית שאם אני מכניס את הכבל ממש ממש קצת אז זה צבעוני (אבל יש טיפה הפרעות באיכות) ואם אני מכניס אותו עד הסוף אז זה שחור לבן. מישהו יכ…

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  24. Started by Bone-Breaker,

יש לי רדון 9500 פרו של ATI וגיליתי שהוא ירד בביצועים אחרי שהתקנתי את הדריבר האחרון 4.2. אני לא יודע אם זה בגלל הדריבר אבל שמתי לב גם שהוא פועל במהירות של 4X במקום על 8X כמו שהוא עבד פעם וגם שאפשרות ה-Fast write לא פעילה. יש דרך לסדר את זה? אם כן איך? תודה.

25. היום יש כמה גרסאות ממש יפות של 320 עם OC בכלל לא רע מהמפעל.. וכמעט באותו מחיר אפשר למצוא את ה640 של לידטק.. מה עדיף (מבחינת ביצועים) לאחד שלא מתכנן OC? תודה.

• 5 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים