עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by davidreznic,

ישל י שאלה. אני מתכוון לרקנות את ה8800GT של ASUS, ויש לו יציאה עם חיבור COMPOSITE זה אומר שאני אוכל להקליט מהטלוויזיה למחשב??? אם לא, אז האם הכרטיס טלוויזיה של LEADTEK הזה PXTV1200 משתלם/איכותי??? תודה

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  2. היי לאחי יש מחשב עם המפרט הבא: Pentium 4 2.8GHz 1024MB RAM 333MHz GeForce FX5500 256MB הוא חושב לקנות כרטיס Radeon 9600Pro 256MB ב-300 שקל רציתי לשאול איך ה9600 לעומת ה5500 והאם שווה לקנות האם זה ישפר בהרבה את הביצועים במשחקים? ועוד שאלה - איזה משחק הכי כבד לדעתכם יהיה ה9600 מסוגל להפעיל חלק בגרפיקה נורמלית? דרך אגב: ברור לי שזה לא כרטיס חדשני ואני לא מצפה שיפעיל משחקים כבדים במיוחד תודה מראש

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  3. אני רוצה להחליף בין כרטיסי המסך שלי ושל אחי, מה צריך לעשות לפני שפיזית מחליפים את הכרטיסים? צריך לעשות uninstall לדרייברים של הכרטיסים ו.. ? והאם מספיק לעשות את זה כדי להסיר את הדרייבר: תודה.

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by LockOn,

היי, יש לי שאלה קטנה. נניח ואני קונה כרטיס מסך עם 2 DVI וHDMI. אני יכול לחבר שתי מסכים אחד לכל DVI. מה עם הHDMI? אם אני יחבר אליו (לHDMI) מסך בנוסף לשנים האחרים זה יהיה כאילו יש 3 DVI? ומה קורה בכרטיסים כאלה? (2 DVI + HDMI + displayport)? http://www.skypc.co.il/pl_product~9S5770G1P~8~0.htm תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by OR007,

קודם נתחיל בבעיה: בכרטיס מסך שלי (ראה מפרט) יש יציאת S-VIDEO, לקחתי כבל שהוא מצד אחד SVIDEO זכר (לכרטיס) ומצד שני RCA (נקבה). ל-RCA נקבה חיברתי RCA זכר וצד שני אחד זכר לטלויזיה, אך הפלא ופלא ! זה לא עובד ! יש אפשרות להכין כבל שמצד אחד יהיה -SVIDEO ומצד שני יהיה RCA זכר ? יש לי את החומרים הדרשוים בבית במידה שזה אפשרי (יש לי פה את כל סוגי הכבלים,הראשים,מלחם ועוד.....) אם כן אפשר להכין כבל אפשר קצת מיד על התהליך ואיך נראה כל העסק מתחת לפלסטיק השחור שעוטף את הכבל תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  6. Started by guyezra,

חשבתי לקנות 6600GT AGP, ב-KSP מוכרים את XFX ב-1060. מישהו יודע איך הוא, אם יש בעיות או שאפשר לקנות בראש שקט? הוא ישמש בעיקר לסרטים וקצת למשחקים, אני לא גיימר... תודה גיא

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  7. בכרטיס מסך שלי g-force 6200 קיים חיבור s-video עכשיו זה לא כמו החיבור הרגיל שיש 4 חורים 2 בכל צד(ועוד אחד עבה כזה) במה שיש לי יש שם 10 חורים בסדר הבא בשורה ראשונה 3 בשורה שניה 4 בשורה שלישית 3 ויש גם תחור העבה .. עכשיו אני רוצה לדעת אם יש דבר זה חיבור שהופך תחיבור הזה ל s-video רגיל??? נ.ב ליד זה רשום s-video תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  8. Started by asdfasd,

תקשיבו הכרטיס מסך במפרט שאני קונה השבוע הוא palit 4870 1gb sonic dual edition. עכשיו ככה אני רציתי לדעת אם אני ארגיש הבדל בביצועים, בקירור בין הכרטיס הזה לגרסה הרגילה של sapphire? ועוד שאלה לכרטיס מסך של palit יש מצב turbo וoc במצב turbo הוא מהיר יותר ב400mhz ובמצב oc הוא מהיר ב200mhz ועכשיו השאלה שלי היא האם המצב oc וturbo מקצרים את אורך החיים של הכרטיס ? תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by Adielion,

מזה הכרטיס הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4708 6800LE?

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  10. Started by YoTaMi,

איך הכרטיס מסך הזה ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 זה התקציב המקסימלי שלי.. הוא טוב למשחקים יריץ AC על HIGH ? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  11. Started by Dolby,

שלום לכולם. בעת שיטוטתי באתר נתקלתי בכתבה ישנה על הMatrox Parhelia 512 שמתי לב שבנתונים בלבד הכרטיס די משתווה לרדאון9800 וגייפורס FX5900 אז האם הכרטיס הזה מהווה שיקול בקנית כרטיס מסך חדש? ועד כמה הוא טוב בהשוואה למתחריו?

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by Hr44,

איך קוראים לכרטיסים שנווידיה עצמה מייצרת?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by iSolt,

אני רוצה לקנות אחד מכרטיסי המסך בלוח, אך בשליחת הודעה לא קיבלתי התייחסות במייל. אין דרך לקבל את מספר הטלפון של המוכר בלוח כדי ליצור קשר ולסגור מכירה?

14. Started by tomerco,

שלום קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת איך הוא יריץ את המשחקים הכי כבדים שיש כיום כמו doom3, half-life 2, Riddick Escape From Butcher Bay ועוד ההפרט הוא: amd 64 3000+ s754 K8N-E Deluxe 512mb twinmos 2.5 cl leadtek 6600gt 128mb 160gb SATA nec 3500a samsung 17'' 793 DF FLAT מארז אני לא זוכר את השם MS Internet + MS Mouse Optical תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  15. Started by shimon1,

הנתונים באתר http://www.bjorn3d.com/read.php?pageID=1335&Submit=Go&cID=762 ובאתר היצרן אומרים: Specs * GPU - GeForce 6600GT * Graphic Bus - AGP 8x * GPU/Memory Clock - 500/450MHz * Memory - 128MB DDR3 * Memory Interface - 128-bit * RAMDACs - 400MHz * Memory Bandwidth - 14.4GB/sec * Data Bandwidth - 2.1GB/sec * Data Pipelines - 8 * Fill Rate - 4.1 billion texels/sec * Vertices - 375 million/sec * Process - .11 micon * Outputs - DVI, VGA, HDTV-Out המהירות של הזיכרון של הכרטיס הזה לא צריכה להיות 900MHZ לAGP??? אני פשוט מחר מקבל את הכרטיס ורציתי לדעת תודההההההה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  16. זה אולי טיפה מטומטם אבל בחיים לא הבנתי את זה והחלטתי שהגיע הזמן לחכים (החחלטה הגיע מעצמי!) לפעמים אני רואה במפרטים וכאלה למשל NX8800 אבל יש גם GF 8800 ויש עוד פשוט שכחתי קיצור מה זה אומר כול אלה זה שיוני טכנולוגי בכרטיס או סתם דרך לחברה להפיץ את ראשי התבות שלה ואם כבר מי שיודע שירא לי עוד קידומות תודה

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  17. אהלן. הייתי שמח אם מישהו יוכל להסביר לי על הקשר בין הכרטיס - למסך. מי מהם קובע את איכות התצוגה? למה קורה לי שבמחשב מסויים אני מקבל אפשרות ל 800X600 וכשאני מחליף את הצג ל 15 אינץ' מיושן יותר- אי אפשר לבצע את זה יותר. הגדרת 256 צבעים - מה זה אומר ו...שוב לפי מה היא נקבעת ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  18. ברשותי מעבד 1.7@1951... (אפשר יותר אבל אין לי כוח להתעסק) בכל מקרה אם אני יקנה ראדון 9500 פרו... האם המעבד יהיה צוור בקבוק או שאני אוכל להפיק ממנו את המקסימום?

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  19. Started by YoTaMi,

יש לי כרטיס מסך 8600 512M ואני רוצה לקנות טלויזיה 27 אינץ'..וגם יהיה בא כבל DVI .. הכרטיס מסך יתמוך בכזאת רזולוציה ?? או ש- 512M זה עד 24 אינץ'? תודה רבה לעוזרים!

20. Started by davidcohen,

היי , יש לי כרטיס מסך של nvidia וקראתי פה בפורום שכשאני מתקין דרייבר חדש עדיף להסיר את הקודם עם תוכנה שנועדה לכך ולא להתקין עליו.. אפשר בבקשה המלצה לתוכנה כזאת ? ד"א הכרטיס שלי זה nvidia 7600gt

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  21. היי יש לי היום RADEON 7000 ישן AGP שעובד עם CATALYST מלפני 3 שנים בערך... WIN XP המחשב שלי מחובר *רק* לטלויזיה דרך TV-OUT S-VIDEO אני מחליף את הכרטיס ל RADEON X1600PRO AGP, ורציתי לדעת: 1. אם אני פשוט מחליף כרטיסים, האם הדרייבר הישן יעבוד, ואני אראה תמונה במסך ה-TV ? 2. אני רוצה לעשות UPGRADE לדרייברים לגירסה האחרונה, באתר של ATI כתוב לעשות REMOVE לדרייברים הישנים לפני ההתקנה של החדשים. האם שאני אעשה REMOVE אני לא אקבל יותר תמונה ב-TV? כלומר... איך אוכל להתקין את הדרייבר החדש ? תודה

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by bati6,

אהלן, יש לי כמה שאלות על הזיכרון. קראתי פה ביקורת עליו ורשום שהוא יהיה עם ג'יגה בית שלם של זיכרון גרפי במקום חצי ג'יגה בgddr5 ובכן יש לי כמה שאלות 1. מה זה אומר ג'יגה בית שלם של זיכרון גרפי, או מה זה אומר חצי? 2. מה זה אומר בקר של זיכרון, אני רואה הרבה פעמים בקר 512 ביט וכו'. 3. זיכרון של כרטיס מסך מבחינה פיזית, זה לא מעגל אחד ששים על הכרטיס? כי קראתי גם שבמקום 16 שבבים בזיכרון הקודם, הפעם יהיה 8 שבבים, זאת אומרים 8 פעמים gddr5x ? (מצטער אם זאת שאלה מפגרת) תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by goldeye,

אוקי היה לי ויכוח עם חבר שלי בקשר לזכרונות של כרטיסי מסך לי יש כרטיס ראדון 8500LE ועשיתי לו OC למהירות של 265 לליבה ו250 לזכרנות עכשיו את הזכרנות אפשר להציג גם כ250 וגם כ500 נכון? והסביבה לכך היא הDDR? עכשיו בלי קשר קיבלתי ב3dmark2001se ציון של 6828 זה טוב? יש לי P4 1.6GHZ לוח אם של אסוס P4333-M והכרטיס הנ"ל והדרברים בגרסא 4.2 התוצאה היא סבירה?

• 11 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by a1a1a1a,

אני חשבתי שיש שתי חברות עיקריות: Ati ו nvidia, עכשיו התחלתי לתכנן מפרט למחשב חדש, וראיתי שיש כל מיני חברות עם השמות של הכרטיסים של ati וnvidia, כמו gecube, connect 3d, SAPPHIRE מה ההבדלים ביניהם, מה עדיף? מה פיספסתי פה? תודה אסף

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  25. מה משפיע על הרעש שהכרטיס עושה? החברה שמייצרת אותו והקירור שהיא שמה? או הבנייה שלו? זתומרת אם יש לי 7600 של חברה ג'נרית ו7600 של נגיד ג'יגהבייט האם הקירור הוא הדבר היחיד שיכול להשפיע על הרעש או שהחברה המספקת יכולה לשנות גם את הכרטיס עצמו?

• 5 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים