עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הדגמים: Gigabyte GTX970 4GB OC GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E ב- ₪1,665 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14784 Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E ב- ₪1,795 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14099 Gigabyte NVIDIA GeForce GTX970 4GB GDDR5 GV N970TTOC-4GD ב- 1,850 ₪ https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17570 לא מבינה בזה אבל נראה לי שבין הראשון לשני אין ממש הבדל, וראיתי שצויין פה כבר שההבדל ביניהם זה קירור יותר קצת טוב. לא?? אבל מה לגבי הדגם הש…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by mc_elad,

חשבתי לקנות את הכרטיס אך סופר לי שממה שעולה ברשת, הדרייברים שלו לא יציבים, הוא מתחמם מאוד, וצורך כמות חשמל עצומה שמצריכה ספק 750 לפחות. האם עוד מישהו נתקל בבעיה עם הכרטיס הזה? עדיף לקנות כרטיס אחר?...

3. שלום לכולם לאחר דיון בפורום מעבדים זכרונות ולוחות אם נשארתי עם שאלה שנוגעת לתחום של מומחי הפורום הזה. אז ככה, אחרי הרבה מאוד זמן אני שוקל לשדרג את הרכיבים הבסיסיים במחשב (MB,CPU,MEM). בדיון שפתחתי הוצעו לי החלקים הבאים: E6300 ‏G31M-ES2L 2GB - החברה הכי זולה. עכשיו, השאלה היא האם הכרטיס מסך הנוכחי (אפשר לראות במפרט בצד <- ) יגביל את ביצועי המערכת אחרי השדרוג? אם כן עד כמה? שאלה נוספת שכבר ענו לי עליה בפורום השני (אבל תמיד טוב לשמוע עוד כמה דעות), אם אני יחליט להחליף כ.מ לאחד בדוגמת ה-HD4850/HD4870 האם הלוח יגביל אותו? תודה למגיבים

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  4. Started by pyro_man,

אני לא יודע אם זה ממש קשור לכאן (תרגישו חופשי להעביר) מישו יודע מה גורם לגרפיקה של קונסולת המשחקים PS 2 להראות כל כך מדהימה אני חייב הסבר!! תודה רבה למי שיעזור

• 12 תגובות
    • 707 צפיות
  5. Started by nim901,

אז ככה הורדתי את הדריברים החדשים ובדקתי שהם תומכים בכרטיס שלי (9200 Se) לפי מה שהיה כתוב פה אז הם תומכים בכל מקרה כשאני נכנס להגדרות אני לא רואה את כל התפריטים הנה תמונה מלינק אחר ממה זה יכול להגרם? יכול להיות הסרה לא טובה של דריברים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  6. Started by new!!!!,

בדריבר הקודם ב4.10 ו4.11 הייה לי בעיות בכמה משחקים אחרי דקה המשחק נתקע בכלל וצריך לכבות את המחשב וניראה לי שאמרו בדריבר החדש זה היסתדר זה נכון ?

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  7. יש את ATI של AMD שמוציאה את הצ'יפ של הכרטיס מסך הוא לא שונה באף אחת מהחברות שמוציאות את הכרטיס השאלה שלי מה כל כך שונה בלוחות עצמן, בכרטיס עצמו אם יש בכלל כלומר למה הכרטיסים של SAPHIRE ו ASUS יותר יקרים מ GIGABYTE ו POWERCOLOR (לא משנה מי באמת יותר יקר או יותר זול) ואלו הבדלים לפעמים של יותר מ 100 שקל, מוזר לי, יש באמת משהו שונה או שזה רק השם של החברה כמו מרצדס שאני משלם הרבה בגלל זה (ואין לי מרצדס, הלוואי היתה לי) תודה רבה

• 8 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by davidreznic,

ישל י שאלה. אני מתכוון לרקנות את ה8800GT של ASUS, ויש לו יציאה עם חיבור COMPOSITE זה אומר שאני אוכל להקליט מהטלוויזיה למחשב??? אם לא, אז האם הכרטיס טלוויזיה של LEADTEK הזה PXTV1200 משתלם/איכותי??? תודה

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  9. Started by davidreznic,

היי. רציתי לשאול אם לכרטיס הנ"ל יש חיבור ל-COMPOSITE, ואם כן, האם אפשר לחבר אותו לטלוויזיה עם אותו חיבור?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  10. היי לאחי יש מחשב עם המפרט הבא: Pentium 4 2.8GHz 1024MB RAM 333MHz GeForce FX5500 256MB הוא חושב לקנות כרטיס Radeon 9600Pro 256MB ב-300 שקל רציתי לשאול איך ה9600 לעומת ה5500 והאם שווה לקנות האם זה ישפר בהרבה את הביצועים במשחקים? ועוד שאלה - איזה משחק הכי כבד לדעתכם יהיה ה9600 מסוגל להפעיל חלק בגרפיקה נורמלית? דרך אגב: ברור לי שזה לא כרטיס חדשני ואני לא מצפה שיפעיל משחקים כבדים במיוחד תודה מראש

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  11. אני רוצה להחליף בין כרטיסי המסך שלי ושל אחי, מה צריך לעשות לפני שפיזית מחליפים את הכרטיסים? צריך לעשות uninstall לדרייברים של הכרטיסים ו.. ? והאם מספיק לעשות את זה כדי להסיר את הדרייבר: תודה.

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  12. Started by LockOn,

היי, יש לי שאלה קטנה. נניח ואני קונה כרטיס מסך עם 2 DVI וHDMI. אני יכול לחבר שתי מסכים אחד לכל DVI. מה עם הHDMI? אם אני יחבר אליו (לHDMI) מסך בנוסף לשנים האחרים זה יהיה כאילו יש 3 DVI? ומה קורה בכרטיסים כאלה? (2 DVI + HDMI + displayport)? http://www.skypc.co.il/pl_product~9S5770G1P~8~0.htm תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by OR007,

קודם נתחיל בבעיה: בכרטיס מסך שלי (ראה מפרט) יש יציאת S-VIDEO, לקחתי כבל שהוא מצד אחד SVIDEO זכר (לכרטיס) ומצד שני RCA (נקבה). ל-RCA נקבה חיברתי RCA זכר וצד שני אחד זכר לטלויזיה, אך הפלא ופלא ! זה לא עובד ! יש אפשרות להכין כבל שמצד אחד יהיה -SVIDEO ומצד שני יהיה RCA זכר ? יש לי את החומרים הדרשוים בבית במידה שזה אפשרי (יש לי פה את כל סוגי הכבלים,הראשים,מלחם ועוד.....) אם כן אפשר להכין כבל אפשר קצת מיד על התהליך ואיך נראה כל העסק מתחת לפלסטיק השחור שעוטף את הכבל תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  14. Started by guyezra,

חשבתי לקנות 6600GT AGP, ב-KSP מוכרים את XFX ב-1060. מישהו יודע איך הוא, אם יש בעיות או שאפשר לקנות בראש שקט? הוא ישמש בעיקר לסרטים וקצת למשחקים, אני לא גיימר... תודה גיא

• 11 תגובות
    • 953 צפיות
  15. בכרטיס מסך שלי g-force 6200 קיים חיבור s-video עכשיו זה לא כמו החיבור הרגיל שיש 4 חורים 2 בכל צד(ועוד אחד עבה כזה) במה שיש לי יש שם 10 חורים בסדר הבא בשורה ראשונה 3 בשורה שניה 4 בשורה שלישית 3 ויש גם תחור העבה .. עכשיו אני רוצה לדעת אם יש דבר זה חיבור שהופך תחיבור הזה ל s-video רגיל??? נ.ב ליד זה רשום s-video תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  16. Started by asdfasd,

תקשיבו הכרטיס מסך במפרט שאני קונה השבוע הוא palit 4870 1gb sonic dual edition. עכשיו ככה אני רציתי לדעת אם אני ארגיש הבדל בביצועים, בקירור בין הכרטיס הזה לגרסה הרגילה של sapphire? ועוד שאלה לכרטיס מסך של palit יש מצב turbo וoc במצב turbo הוא מהיר יותר ב400mhz ובמצב oc הוא מהיר ב200mhz ועכשיו השאלה שלי היא האם המצב oc וturbo מקצרים את אורך החיים של הכרטיס ? תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by Adielion,

מזה הכרטיס הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4708 6800LE?

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by YoTaMi,

איך הכרטיס מסך הזה ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 זה התקציב המקסימלי שלי.. הוא טוב למשחקים יריץ AC על HIGH ? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  19. Started by Dolby,

שלום לכולם. בעת שיטוטתי באתר נתקלתי בכתבה ישנה על הMatrox Parhelia 512 שמתי לב שבנתונים בלבד הכרטיס די משתווה לרדאון9800 וגייפורס FX5900 אז האם הכרטיס הזה מהווה שיקול בקנית כרטיס מסך חדש? ועד כמה הוא טוב בהשוואה למתחריו?

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  20. Started by Hr44,

איך קוראים לכרטיסים שנווידיה עצמה מייצרת?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by iSolt,

אני רוצה לקנות אחד מכרטיסי המסך בלוח, אך בשליחת הודעה לא קיבלתי התייחסות במייל. אין דרך לקבל את מספר הטלפון של המוכר בלוח כדי ליצור קשר ולסגור מכירה?

22. Started by tomerco,

שלום קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת איך הוא יריץ את המשחקים הכי כבדים שיש כיום כמו doom3, half-life 2, Riddick Escape From Butcher Bay ועוד ההפרט הוא: amd 64 3000+ s754 K8N-E Deluxe 512mb twinmos 2.5 cl leadtek 6600gt 128mb 160gb SATA nec 3500a samsung 17'' 793 DF FLAT מארז אני לא זוכר את השם MS Internet + MS Mouse Optical תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by shimon1,

הנתונים באתר http://www.bjorn3d.com/read.php?pageID=1335&Submit=Go&cID=762 ובאתר היצרן אומרים: Specs * GPU - GeForce 6600GT * Graphic Bus - AGP 8x * GPU/Memory Clock - 500/450MHz * Memory - 128MB DDR3 * Memory Interface - 128-bit * RAMDACs - 400MHz * Memory Bandwidth - 14.4GB/sec * Data Bandwidth - 2.1GB/sec * Data Pipelines - 8 * Fill Rate - 4.1 billion texels/sec * Vertices - 375 million/sec * Process - .11 micon * Outputs - DVI, VGA, HDTV-Out המהירות של הזיכרון של הכרטיס הזה לא צריכה להיות 900MHZ לAGP??? אני פשוט מחר מקבל את הכרטיס ורציתי לדעת תודההההההה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  24. זה אולי טיפה מטומטם אבל בחיים לא הבנתי את זה והחלטתי שהגיע הזמן לחכים (החחלטה הגיע מעצמי!) לפעמים אני רואה במפרטים וכאלה למשל NX8800 אבל יש גם GF 8800 ויש עוד פשוט שכחתי קיצור מה זה אומר כול אלה זה שיוני טכנולוגי בכרטיס או סתם דרך לחברה להפיץ את ראשי התבות שלה ואם כבר מי שיודע שירא לי עוד קידומות תודה

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  25. אהלן. הייתי שמח אם מישהו יוכל להסביר לי על הקשר בין הכרטיס - למסך. מי מהם קובע את איכות התצוגה? למה קורה לי שבמחשב מסויים אני מקבל אפשרות ל 800X600 וכשאני מחליף את הצג ל 15 אינץ' מיושן יותר- אי אפשר לבצע את זה יותר. הגדרת 256 צבעים - מה זה אומר ו...שוב לפי מה היא נקבעת ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.