כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
היי סליחה אם פתחתי את הנושא במקום הלא נכון.. אני קונה מחשב חדש ורציתי לשאול כאן על כרטיסי מסך. אני לא משחק בשום משחק אבל אני עובד על תלת מימד ועריכת סרטים HD שדורש כרטיס טוב . עכשיו יש לי 2 כרטיסים שחשבתי שהם טובים 1. GTX460 1GB 2.HD5850 הגרסה של SAPPHIRE TOXIC ראיתי שCUDA עובד טוב עם תוכנות של עריכה וזה אבל מצד שני HD5850 נראה לי יותר חזק מה אני צריך לבחור אם נגיד שאני לא כ''כ יודע לעשות OC אולי בהמשך אני אעשה. תודה רבהה זה באמת חשוב שתעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, בדקתי עדכון באתר של nvidia והורדתי את הגרסה הזאת ותוך כדי ההתקנה המסך אמור להבהב תוך כדי ההבהוב הראשון המסך נשאר כבוי כאילו המחשב כבוי(מנורה כתומה). למישהו יש הסבר? נ.ב- כרגע המחשב עולה ואני מנסה להתקין את הדריבר שוב. המרכז של nvidia לא עולה.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מחולק לרייטינג של תמורה לכסף במשחקים ובטסטים סינטטיים, ולרייטינג פרספקטיבה במשחקים ובטסטים סינטטיים. http://ixbtlabs.com/articles3/i3dspeed/0910/i0910-video-p3.html שימו לב שזה לפני 430 של NVIDIA ולפני סדרת 6000 של AMD.
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר החדש של נוידיה, התקנתי אותו והכל... ואחרי כמה דק' קפצה לי הטמפרטורה של הכרטיס מסך ב 10 מעלות, הגיוני?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
Hello I attached an addition screen to my PC (to digital output) and now I have clone - same display on both screens. How can I config it to Dual independent display? Thanks Lior
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי.. אם תוכלו לעזור לי, הרטיס הוא למטרת עבודה בתוכנות כמו 3dmax, poser ו after effects זה הפרטים על המחשב: מעבד pd820 2.8 2m dualcore 2.99 gb of ram לוח אם msi intel 945gzm3. 7.1 לא יודע אם הבאתי את כל הפרטים הנכונים בכל אופן יש לי את המפרט בדף.. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם asus m3a78-emh (עם הכרטיס המובנה hd3200) וקניתי את הכרטיס hd 4350 (של sapphire אם זה משנה). ניסיתי להפעיל את ה-hybrid crossfirex בוינדוס 7 (גם בגרסת הRC וגם במלאה) והקטליסט פשוט לא נותן לי את האפשרות הזאת. וגם הוינדוס והקטליסט מזהים לי רק את אחד מהכרטיסים בכל מקרה, תלוי מאיפה אני מחבר את המסך (כמובן שניסיתי להפעיל את הhybrid crossfirex רק כשאני מחובר מהכרטיס מסך החיצוני). מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GeForce 8600 GT חיברתי לו כבל s-video עם 7 פינים מהכרטיס מסך עם חיבור rca בטלוויזיה (טלוויזיה crt רגילה) הגדרתי את ההגדרות שצריך ולא רואים כלום בטלוויזיה
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי 9800GT קיבלתי בחינם,החליפו לי את 7600GT בקיצר היה לי טפרטורה (לפני כמה ימים יכולתי לבדוק) 80 במצב IDLE. קניתי את הקירור ואני נוגע בכרטיס עם היד לא מרגיש שום חום. התקנתי DRIVERS ועדיין לא רואה את הטפרטורה עם SPEED FAN או עם EVEREST הבעיה תוקנה,לא עשיתי ריסט אחרי התקנה.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש בכרטיס 2יציאות: 6+8,ואין לי מתאם 8 פיניםחיברתי במקום 8 -6 האם יש בעיה עם זה?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מעלה את הווינדוס אז אני רואה את הרקע של השולחן עבודה, אבל המסך כאילו ממשיך שמאלה ואני לא יכול לראות כלום. אני לא יכול להכנס לקאטאליסט כי זה מציג אותו בצד שמאל שאני לא יכול לגשת אליו וכך גם כל התיקיות והדברים שאני מנסה להכנס אליהן מה עושים?1
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שניהם עכשיו באותו מחיר כמעט (1300-1400). הבדלים עיקריים: 1024MB זיכרון ב-TOXIC מול 896MB ב-OCX שעונים של 960/1050 ב-TOXIC מול 709/1566 ב-OCX GDDR5 ב-TOXIC מול GDDR3 ב-OCX המאוורר של ה-TOXIC יכול כנראה להחזיר יותר טוב אוברקלוק נוסף מאשר ה-OCX.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
1. איך בוחרים בדרייבר 9.9 מערכת צבעים RGB 4:4:4 בדרייבר 9.4 עד 9.6 היה ניתן לבחור מערכת צבעים למסך , היום אין בחירה 2. איך מכוונים מסך עם כרטיס מסך שהתמונה תהיה על כל המסך 9:16 בדרייברים הישנים היה ניתן היום לא ניתן לסדר תמונה על כל המסך , למה שאלות לאנשים שיודעים להסביר
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי חבר חדש בפורום יש ברשותי כרטיס מסך די טוב מסוג radeon x1300 pro כמו כן הוא מחובר למסך tv מסוג lg 32LF20 הבעיה היא ברזולוציה של המסך כשאני מכוון ל 1920X1080 המסך קטן ויש אזורים שחורים מסביב איך אני מתאים את המסך ומגדיל למסך מלא אודה מקרב לב ומאחל לכל החברים שנה טובה בכבוד קרן ערן
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הכרטיס מזהה את הטלוויזיה אבל כשאני אומר לו להציג על הטלויזייה יש תמונה לשניה ואז הכרטיס לא מזהה יותר את הטלויזייה רק אחרי ריסטארט הוא שוב מזהה אותה. (יש לציין שהטלויזיה והכבלים נבדקו על מחשב אחר ושהמחשב עבר כמה וכמה פירמוטים )
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
יש ברשותי מחשב שמחובר לפלזמה 42 (LG) - כרגע במחשב יש כרטיס מסך NVIDIA 8400GS. הוא מריץ סרטים חלק, כולל HD ואין תלונות. לאחרונה שקלתי להחליף את הכרטיס בכרטיס אחר שיש כבר ברשותי - ATI X1950PRO. מבחינת משחקים - אין לי ספק שהוא הרבה יותר טוב ויריץ הרבה יותר משחקים מ 8400GS. אבל מה לגבי צפייה בסרטים ? איך הוא מול ה-8400GS של NVIDIA ?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום יש לי 9800GT X2 בSLI היום עשיתי להם עדכון הכי חדש של הדריבר יש לי את המשחק BF2 כשאני מריץ אותו הוא מראה לי תמונה עם צבעים מרוחים כמו שהווינדוס נמצא במצב בטוח יש לי מסך 32 שתומך גם בטלויזיה וגם במחשב כשאני מחבר אותו באמצעות VGA הוא בכלל לא למעלה לי את המשחק ובחיבור HDMI הוא מראה לי את המשחק .זה ספציפית למשחק הזה. אשמח על כל עזרה שתתקבל
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
ישלי מחשב ישן עם מעבד פנטיום 4 וכרטיס ישן של ATI REDION 9200 כשאני מפעיל HD זה פועל לאט לכן אני מחפ שכרטיסב מסך חדש שיפעיל לי HD הכי גבוה שאפשר בלי שום בעיה ..הכרטיס ישמש קצת למשחקים כמעט לא אפילו.. תנו המלצות ב350 - עדיפות לATI והכרטיס צריך להיות מחובר למסך 24" בקרוב.. תודה
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אהלן. לפני כחודשיים רכשתי Radeon HD3650 בחיבור AGP. מאז שהתקנתי את הכרטיס, שמתי לב לבעיה מוזרה ומעצבנת נורא: כאשר 2 או יותר אנשים מחוברים למחשב בו זמנית (מצב Fast-Switching) ואני מנסה לנתק אחד מהם (Log Off)-במקום מסך הפתיחה, אני מקבל מסך שחור. מיותר לציין כשאשר מופיע המסך השחור, שום דבר לא מגיב ואני חייב לעשות Reset. חיפשתי בגוגל שעות רבות ולא מצאתי שום פתרון, הסרתי את הדרייברים במצב Safe Mode, ניקיתי את כל העקבות שלהם והתקנתי את העדכניים ביותר- כל זאת ללא הועיל. אני מבקש את עזרתכם כמוצא אחרון לפני פירמוט (שלא בטוח ב-100% שיפתור את הבעיה). (ד"א, אני מפרסם את ההודעה בפורום זה כי איני בטוח אם זו בעיית תוכנה או חומרה. הדבר היחיד שאני בטוח בו הוא שזה לא קרה לי אף פעם עם ה-FX…
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום כלום, ראשית רציתי להגיד לכלום גמר חתימה טובה וצום קל (מי שצם). עכשיו הבעיה שלי התחילה לפני כחודש,קניתי את המחשב שלי לפני שנה בערך (דצמבר האחרון) עד לפני כחודש לא נתקלתי בשום בעיה שהיא.אם זה בכרטיס מסך,מעבד,זיכרון. עכשיו בזמן האחרון התחלתי לשמוע שהמאוור של הכרטיס המסך מרעיש בצורה מטורפת. בעיית הרעש נובעת מתוך כך שהכרטיס מגיע ל-100 מעלות. והכרטיס מתוך "הגנה" עצמית ממהיר את מהירות המאוורים אוטומתית ל-100%. הבעיה היא שהכרטיס מתחמם לטמפ' מטורופות רק בזמן משחק,והקטע המוזר עוד יותר(שכאן הבעיה המרכזית) הוא שיש משחקים שבהם הכרטיס נשאר אם טמפ' סיברות (70-90) וישנם משחקים שלא (100+) לדוגמא במשחקresident evil 5 הטמפ' עולות גג עד 85 כנ"ל לבאטמן החדש.מלבד שני המשחקים האלה (אולי ג…
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך עד 400 ש"ח הסתכלתי בדיון כרטיסי מסך ממולצים אבל אני לא יודע מה מתאים למפרט שלי. זה המפרט: gigabyte ma770-ud3 amd athlon 6000+ corsair 520w 2 GB ddr kingston hdd - 320+160 gb wd תודה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
היי, אני חדש פה וקיוויתי לקצת עזרה, אני מעוניין בלרכוש כרטיס מסך יותר משודרג ממה שיש לי כרגע, כרטיס שיתאים למשחקי מחשב, בסביבות ה 400+- ש"ח. תודה לכל העוזרים. פרטי המחשב שלי: Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.090206-1234) Language: English (Regional Setting: English) System Manufacturer: 939N6 System Model: 939NF4G-SATA2 BIOS: Default System BIOS Processor: AMD Athlon 64 Processor 3500+, MMX, 3DNow, ~2.2GHz Memory: 2048MB RAM Page File: 490MB used, 3449MB available Windows Dir: C:\WINDOWS DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904) DX Setup Parameters: Not found Card…
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך בסביבות ה700 ש"ח +- כרטיס כמובן למשחקים רצוי שיהיה מKSP או LOGICPC תודה.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-