כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
יש לי 9800 פרו של MSI, הפעלתי את דום 3 ורואים ממש על הפנים...עם שבירות בכל מקום וכאילו זה פועל על 2D, נכנסתי להגדות של הדרייברים והכל שם בסדר גמור אז חשבתי אולי דרייברים ישנו את זה כי כרגע הכרטיס עובד עם הרגילים שקיבלתי עם הכרטיס. זה ישנה אם אני יחליף את הדרייברים? ועוד משהו עוברים על המסך כמו ריענונים כאלה באיטיות כשאני מזיז את העכבר..כאילו שהמשחק מרענן את עצמו אבל בתדר נמוך... תודה!
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
חוץ מהוספה של 32 מגהרץ לליבה ו25 לזכרונות (הרי שיפור הזה לא מרגישים בביצועים ואפשר להגיע בקלות עם אוברקלוקינג) אז בעצם מה הסיפור של ה FIREBLADE ?! תודה (:
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני מסתכל על המסך פתאום אני רואה 3 נקודות כאלה ממש מזעריות ! זה נראה כמו מיים או משהו אבל ניסיתי לנקות ממש בעדינות עם בד לעבור רק ולא עזר ! בבקשה תעזרו לי עם מה אני יכול לנקות את זה ממוצרי הבית איין לי זמן ללכת לקנות משהו עכשיו. אני מקווה מאד שזה לא פיקסלים מתים :-\ זה 3 נקודות קטנות כאלה מאד שקופות.
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
או מסך בטווח מחיר הזה שיהיה יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט שרשום בחתימה הייתי רוצה לקנות כרטיס TV לטובת צרכים בסיסיים כגון הקלטת תוכניות מידי פעם וצפייה בטלויזיה (רדיו ייתרון אבל לא חובה) מכייון שאין לי שמץ של מושג לגבי הסוגים והחברות הייתי שמח אם חברי הפורום יוכלו להמליץ לי על כרטיס. תודה
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
ב 900 שקל כדאי ? ראיתי בבנש מרקים שהוא עובר ת 9600 xt לדוגמא פה http://graphics.tomshardware.com/graphic/20031229/vga-charts-05.html
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
ברשותי מסך LCD אשר אני מחבר אותו עם חיבור DVI. לאחורנה הוא התקלקל לי, ועד שהוא חזר מתיקון השתמשי במסך CRT פשוט (עם חיבור D-SUB כמובן). כאשר המסך הדק חזר מהתיקון, חיברתי אותו שוב בDVI, ואז שמתי לב שהטמפ' של המעבד ושל החיישן של לוח האם, עלו בין 3 ל-4 מעלות. האם יציאת DVI מעמיסה על המעבד יותר מיציאת D-SUB?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
יש ליHTPC חיברתי אותו לTV ואיכות בתמונה לא טובה.... האם יש דרך לשנות את האיכות ??
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
קניתי FX5200 של GAINWARD ואני לא יכול להפעיל את תכונת הצגים המרובים אפשר להפעיל או את הטלויזיה או את המחשב אבל אין אפשרות להפעיל את שניהם ביחד ניסיתי כמעט הכל הדריבר הכי חדש מותקן אם לעוד מישהו ידוע על בעיות עם הכרטיס הזה תצינו זאת בבקשה
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
המליצו לי על: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=297 יש משהו יותר טוב בתקציב הנ"ל? תודה
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אז ככה אני קורא פה כבר כמה ימים ואני מחפש כמה דברים אחד זה מסך LCD חייב שיהיה שחור וטוב ראיתי מסכים ב 3600 אני יכול לקנות במחיר כזה אבל אני חושב שזה בזבוז של כסף אז תמליצו לי בבקשה למסך שנותן את התמורה הכי טובה בכסף ליחס לעבודה. ושוב חייב להיות שחור. ואני מחפש כרטיס מסך שחייב להיות של ASUS במיחר של בין 1000 ל 2000 ואני צריך כרטיס טלויזה כי אני מחבר את המחשב למקרן וככה אני משחק אז ששוב תיהיה את התמורה לכסף הכי טובה וגם איך אני מקליט סרט ממצלמת וידיאו למחשב באיכות הכי טובה. באיזה כרטיס? שוב עדיף שהכול יהיה מחברת ASUS תודה ושנה טובה לכול גולשי האתר.
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך ל AGPx8. בעצם שני כרטיסים. 1) מהו הכרטיס הכי חזק שאפשר לקנות היום ל AGP, מה מחירו, והאם יהיה ריאלי להגיד שלא יצאו כרטיסים חזקים ממנו (או חזקים באופן זניח)? 2) יש לי מעבד P4 2.6 HT. מה יהיה הכרטיס ההגיוני ביותר לקנות במחיר של 1000-2000 ש"ח מבחינת יחס עלות-תועלת?
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
האם מישהו מכם קיבל את המסך הזה ויוכל לשתף אותנו בהתרשמויותיו?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
זה פוגע באחריות?! מה השם של התוכנה אפשר הסבר קצר איך אני עושה?! הכי חשוב אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
תגידו לי איך המסך הזה אני רוצה להזמין אותו מחול תגידו לי האם הוא טוב והאםהוא שווה 120 דולר המסך הוא של סוני דגם איך המסך הזה?Sony SDM-S53/B Black 15" LCD Monitor או שעדיף לי את המסך של ACER הדגם הבא Acer AL1511B-1 Black 15
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
שלום.. יש לי "בעיית חם" (אני כמעט בטוח) בכרטיס מסך שלי.. אני משחק CS1.6 והכרטיס שלי מריץ אותו בקלות על 100 FPS קבוע.. אבל לפעמים אני נכנס לסרבר ופתאום הFPS מוגדר אצלו על 60 והוא לא יכול לעבור אותו... אני יוצא מהמשחק חוזר והופה ה100 FPS חזר... זה קורה לי כמעט הכל סרבר שאני משחק.. וזה לא בעיית דריברים או משהו כזה כי הכל מעודכן וגם ניסיתי להחליף דרייברים... הכרטיס שלי במאמץ מגיע ל80... אבל זה אמור להיות ככה זה לא משהו חריג... הבעיה.. אני משער גם "הורסת" לי גם במשחקים אחרים שאני לא שם לב... ממה יכולה להיות הבעיה אם לא מהאטת הכרטיס ע"י חום?
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום. מחשב פנטיום 4 3GH עם GEFORCE 5200FX חדש לגמרי. באמצע משחקים כמו VICE CITY2 (ממש אחרי משהו כמו חצי שעה) אני מפסיק לשמוע סאונד. טכנאי שבדק אמר שזה קשור לכרטיס מסך(...) שמאוד מתחמם. האם זה יכול להיות ? ועוד שאלה: אמנם הכרטיס הוא GEFORCE 5200FX אבל הוא מזוהה גם כ-MSI ע"י EVEREST. וגם קיבלנו דיסק של MSI מולטימדיה ולא של NVIDIA . אז מה הקשר ? ולמה כשאני נכנס לחפש דרייבר עדכני עבורו באתר של NVIDIA אני מגיע למדור כללי כזה עבור XP מבלי שאתבקש לציין את סוג הכרטיס. האם לכל ה GEFORCE אותו דרייבר ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מקרן חדש שהוא מחובר למחשב ואני משחק במשחקים ככה וצופה בסרטים רציתי לדעת איך הכי כדי לי לחבר את המחשב למקרן ומה אני צריך לקנות ואיזה דגם הכי מומלץ כרגע אני מחובר דרך הכרטיס מסך שלי שהוא GF TI 4200 תודה.
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
בבקשה נראה לי שאני לא עושה את זה נכון
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך בתקציב 600+- שקל. הכרטיס מסך הקודם שלי (שיש לי אותו עכשיו) הוא geforce 7600gs 256mb . מפרט המחשב:3000 MHZ 1024RAM ספק כוח: 400W (המלצה לחבר)
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
אני בדילמה אם לקחת עם אוורור אקטיבי או פאסיבי. מצד אחד 9600 עם אוורור אקטיבי מונע התחממות... אבל עד כמה הכרטיס הזה מתחמם ? וכמה הוא יותר רועש לעומת הפאסיבי ? מה עדיף לקחת ? קישור ל- 2 הכרטיסים: 1. כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe, http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44404 2. כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT Silent 512MB PCIe http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44402
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
מדובר בלוחות ASUS P5Q PRO או GA EP45 DS3\R שיש להם 2xPCIeX16 האם אפשר לחבר שני כרטיסי מסך בלי קשר ל- CrossFire ? או לחבר שני כרטיסי מסך שכן תומכים ב- CF (כמו MSI R4670) ולהפעיל שלוש (או ארבע) מסכים ? בתודה, shenig
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום אני חייב לדעת מה המחיר של הכרטיס מסך הזה PowerColor X1950PRO EXTREME 256MB 256BIT מישהו יכול לעזור לי דחוף תודה..
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וזקוק לייעוץ בנוגע לכרטיס המסך. אני לא בטוח אם כדאי ללכת על ה-9600GT או על ה-9600GSO, אבל לאחר כמה שחיפשתי בדיקות ביצועים גיליתי שהביצועים שך ה-GSO יותר טובים ובנוסף הוא יותר זול. לכן כרגע אני רוצה את ה-9600GSO. הכרטיס היחיד שמצאתי בארץ הוא של PALIT גרסא אחת עם 384MB ב-508 ש"ח וגרסא שניה עם 768MB ב-661 ש"ח. הגרסא עם 768MB אמורה להחזיק את המחשב שלי לפי מה שראיתי (מסך 20" S-IPS), אבל אני מוכן להשקיע בשני כרטיסי מסך של 384MB במחיר של 1016 ש"ח. האם זה כדאי? תודה מראש GeForce 9600GSO Sonic 384MB http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=669#spec GeForce 9600GSO Sonic 768MB http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=665#spec
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
Radeon X1950 PRO ASUS X1600 CROSSFIRE -ASUS X1600 חוות דעת וקצת מידע על שניהם ואיזה היתם מעדיפים. תדה.
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-