כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לי שתי אפשרויות ל- X1800GTO : Sapphire Connect3D מצד אחד הספייר הם חברה הרבה יותר גדולה וידועה בריידאונים המוצלחים שלה מצד שני, ה C3D יותר זול, ויכולים להיות בו צינורות רדומים מה אתם ממליצים לקחת ? האם כרטיס של ספייר הוא יותר מוצלח משל המתחרה ? מה הסיכוי שהצינורות ייפתחו במידה ואקח את ה- C3D ? למה אצל חלק מהחברות הצינורות נפתחים ואצל חלק לא ? סליחה שאני שואל יותר מדי שאלות, אבל אני רוצה לדעת לפני שאני קונה כזה כרטיס............ תודה !
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום יש לי את ה6600GT של ליטק וכבר תקופה ארוכה אני רוצה לחבר את המחשב לTV אבל כאשר אני מחבר אז יש לי בעיית רזולוציה בTV ואני לא מצליך להתאים אותה לטלויזיה. אני ניסיתי לחבר גם בטלויזיה חדשה של טושיבה 21" וגם בטלויזיה ישנה(בת 10) 33" השאיפה שלי היא לחבר לגדולה יותר אבל בא אין לי חיבור בננה רק 21 האם יש דרך להגדיר את הרזלוציה? ועוד דבר אם אני יחבר לפטופ אז יש סיכוי שהרזולוציה תיהיה כמו שצריך? תודה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני מדבר על האם הוא יספיק... לא האם הוא יוכל לעשות גם 4870 ב-CF של שלוש.... השאלה האם הוא יחזיק?... תודה רבה לכל העונים!! [br]פורסם בתאריך: 24.06.2008 בשעה 15:39:04 לא משנה... החלטי ללכת על Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך:7600GS Silent 512MB, TV, DVI, PCI-E מידע עליו:http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=271&model=1090&modelmenu=1
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
קניתי אותו לפני חודש ואני מאוד מרוצה-הצבעים ברורים ואין מריחות במשחקים. הוא גם לא עולה הרבה נדמה לי משהו כמו 1400 ש"ח. אמנם לא מותג אבל אין צורך לזלזל. אם מישהו מעוניין אני אוכל לתת את הכתובת של החנות שבה קניתי את המסך.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אומרים שX800XL ו 6800GS שווים בביצועים (למרות שאני יודע שX800XL הוא המתחרה של הGT)... איך יכולים לומר שהם שווים אם לGS יש 12 צינורות ולXL יש 16 ??!!
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות לוח אם חדש ויש לי תהיות לגבי חיבורי וידאו. כרגע יש לי כרטיס מסך משולב והוא מספיק לי בגלל שאני משתמש במחשב בעיקר לצפייה בסרטים. חשבתי לקנות לוח אם של אינטל עם כרטיס מסך משולב - צ'יפסט 965G - הבעיה היא שיש לו רק יציאת VGA ובעתיד אני אצטרך חיבורים נוספים. האם בשביל חיבורי VIVO, SVIDEO, DVI וכו' אני חייב לקנות כרטיס מסך בנפרד? קראתי שה- 965G תומך בחיבורים האלה בעזרת מתאם ADD2 אבל לא מצאתי אותו בחנויות ברשת. (תיאור קצר בלינק - http://www.intel.com/support/graphics/intel915g/sb/cs-013296.htm ) מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו? תודה למבינים
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
לצרכנים סוף כל סוף יש אפשרות ליהנות מיכולות ה-Radeon RX 6800M - שלפי הביקורות הראשונות מסוגל לספק קרב גם ל-GeForce RTX 3080 הנייד בחלק מן המקריםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
- 1 follower
-
-
במסך LCD של LG 1730B שאני מחזיק כעת ואולי בכלל אחליף,יש לי זמן עד יום שני להחליט ! שמתי לב לדוגמא,שאני עושה גלילה עם העכבר למטה למעלה ,יש כאילו,תאורה יותר חדה במרכז המסך לדוגמא התופעה הזאת בתמונות יותר בוטלת לעין שאני פותח תמונה ,ובמקרה נפתחת בצד המסך או בחלק העליון,אני מושך אותה למרכז המסך,פיתאום היא ברורה וחדה יותר,ויש עליה יותר אור אולי אני לא מתאר נכון את התופעה,אבל ניראה שכאילו,במרכז המסך רואים יותר טוב,אין לי מילים להסביר את התופעה זה מצב נורמלי במסכי LCD בכלל או שזה מצב שקורה ב LG ?! זה קשור לזווית צפייה אולי?
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
קניתי כ.מסך של xfx geforce 7300gs חיברתי אותו כמו שצריך והכל אבל אני לא מצליח לשנות את ההגדרות של התצוגה ל dual view או CLONE יש לי אפשרות רק של single view.... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך ללא ה"בטן" מאחורה בתקציב של 1500 +- ללא חריגה משמעותית ולא פלסמה בשום פנים ואופן מישהו יכול לתת אופציות ואם אפשר גם תמונות / לינקים. תודה !
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
ויש לי win 98 ויש לו 2 MB זיכרון
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
איזה מסך הכי כדאי לי בתקציב 1200+- שקל למשחקים מהירים?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GFORCE 5200 עכשיו כשאני וצה לראות סרט ( או כל ווידאו שהוא) או שאני יכול לראות אותו במסך של המחשב או במסך של הטלוויזיה איך אני יכול לראות בשניהם בו זמנית?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
על 1024X768 עם הגדרות גבוהות או 1240X1024 עם הגדרות יותר נמוכות ? יש לציין שאני לא מפעיל AA ( העין שלי לא רואה שינויים כל כך משמעותיים כשפילטר זה פועל ) אבל לגבי שאר ההגדרות אני מתייחס בשאלתי ( הגדרות סביבה , צללים , תאורה דינמית , טקסטורות וכו' ) בכוונה אני לא כותב איזה כרטיס יש לי כי זו שאלה כללית לגבי מה עדיף , ככה או ככה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שאלה שמציקה לי דיי הרבה זמן, האם כול MSI 9800Pro בארץ מבוסס R360?והאם יש למישהו ראיה חותכת לכך? וכמו כן,מה הבדל הביצועים ב 9800Pro בליבת R350 לבין אותו 9800Pro בליבת R360? -תודה.
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הכרטיס המדובר הוא ATI9600PRO אם זה חשוב אז של אסוס. האם היציאות שיש בו מתאימות? אם כן, איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
המבחר של החברה לתחילת שנת 2022 עשוי לכלול את ה-RTX 3090 Ti המפלצתי - וגם קאמבק לדגם ביניים וותיק מדור ה-Turingלכתבה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בספק כבל של PCI-E מהליברטי 400W ויש לי מולקוס את מה לחבר ? מהספק או מהמולקוס?.. תודה
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי השאלה בכותרת http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3674 האם יש טעם לזכרון כזה בכלל?(או ש512 יספיק)? תודה למגיבים
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
לאחר שהמאוורר של הכרטיס הפסיק לעבוד ושמנתי אותו אין ספור פעמיים החלטתי לקנות את ZM80C-HP ללא מאווררים - עכשיו אני רוצה לבדוק אם הרכבתי אותו כמו שצריך וכו .. אבל אני לא יודע איזו תוכנה בודקת טמפרוטרת מעבד גרפי אנא עזרו לי http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=46&code=013
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
משהו הצליח לפתוח את הצינורות עיבוד של Leadtek 6800NU ? ושיעבדו כראוי ללא ארטיפקטים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
רציתי להזמין את הכרטיס הזה בKSP ואין להם במלאי (agp ) אז באיזה חנות אחרת אני יכול לקנות אותו?ואיזה יצרן הכי עדיף ומשתלם....
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני מחפש מסך בתקציב של 2800-2900 שקל, שיהיה טוב למשחקים ושיהיה לו צבעים חדים כמו של מסך CRT ומה אתם אומרים על המסך הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=40711&sog=C-Monitor ? אם יש לכם המלצות על מסכים אחרים רשמו לי בבקשה בתודה מנור
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום! היה נראה לי שהמקום הזה הוא המתאים ביותר לרשום על הבעיה... אז ככה כל פעם שאני מציג סרט במחשב למשל במדיה פלייר או בכל תוכנה אחרת הצבעים מטושטשים ורואים ממש גרוע... ברגע שאני מעלה את אותו סרט בשתי תוכנות שונות אבל במקביל אז באחת רואים ובשניה לא.... מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-