עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מעונין להוסיף כרטיס מסך למחשב שלי בתקציב של כ- 750 ש"ח לעריכת וידאו. המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד - e6600 לוח אם - gigabyte 965p-ds3 זיכרון - 2gb 667 cl5 כרטיס מסך - bfg 8800 gts 320 oc דיסק קשיח - wd 250gb 16mb ספק - liberty 500w צורב - lg h30n מסך - mag 17 8ms אגב לדעתי על הלוח אם יש מקום רק ל- PCI-e אחד של 16. אשמח לשמוע המלצות על כרטיס טוב במחיר כאמור. תודה מראש

2. Started by DDgeva,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש.. עד עכשיו חשבתי לקנות את הX800 GTO.. אבל כרגע התפנו לי עוד 500 ש"ח לתקציב (בערך 1300 ש"ח סה"כ). נתונים שאולי יעזרו לכם לעזור לי: מפרט המחשב: P4 3.0 Ghz HT 1024MB RAM GF FX 5700LE MB: Asus P4S800D הלוח אם תומך רק בAGP. התקציב שלי: 1300 ש"ח עד מקסימוווםם 2000 ש"ח (אני אצטרך לעבוד בחופש כדי להשלים ת'הפרש). אני שוקל כמה אפשרויות: 1. לקנות את הX800 GTO בכל זאת ולחסוך כסף. 2. לקנות לוח אם חדש שתומך בPCI-E וכרטיס מסך PCI-E שעולה בערך כמו הX800 GTO. 3. לקנות לוח אם חדש שתומך בPCI-E וכרטיס מסך PCI-E שעולה הרבה. מה לדעתכם כדאי לי לעשות? אני צריך את הכרטיס לשנה אחת בלבד ואני צריך אותו למשחקים. ואם לדעתכם כדאי לי את אופציות 2 או 3, תציעו בבקשה לוח אם וכר…

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  3. יש לי TV-OUT ובכל עליה של המחשב הוא מראה לי רק את התצוגה של הטלויזיה מה שמאלץ אותי כל הזמן מחדש לשנות את ההגדרות ל-CLONE ולתפקד דרך מסך המחשב. לא ניתן להגדיר את בצורה קבועה מבלי כל פעם מחדש?

4. Started by arimaor,

שלום, אשמח לקבל עזרה בבחירת כרטיס מסך לעריכת וידיאו ביתית בתקציב של עד 800 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by c5123,

טוב אז הכרטיס שלי נידפק ואני ממש לא יודע כמה אחריות asus נותנים בדקתי באתר שלהם ושאלתי בפורם אבל לא קיבלתי תשובה אולי משהו פה יודע כמה חודשי אחריות יש על asus gtx 8800 vid card תודה מראש אה כן יש לי אותו רק שנה וחצי

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  6. היי, התקנתי ויסטה ultimate וכן את הדרייבר העדכני לכרטיס מבית ATI-AMD אך תכונת האירו (Flip 3D) לא עובדת משום מה. לחיצה עך alt+tab מעבירה את החלונות כמו ש XP היתה עושה ולא בתלת מימד. עברתי על ה help בויסטה וביצעתי כל מה שנאמר שם (מעבר ל theme שתומך ב AERO וכו' וגורנישט, כלום. בציון של ויסטה לכרטיס מסך אני מקבל 4.6 נקודות שזה נראה לי מספיק לא? מה קורה? מה עשיתי לא נכון? אופיר נ"ב, לא שזה משנה אך הכרטיס שהוא של sapphire.

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  7. Started by Torn,

יש לי 9800 XT של אסוס, ואין לי את הכבל VIVO שלו, אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הכבל הזה אני אשמח לשמוע פרטים, או אם למישהו יש את הכבל הזה והוא לא משתמש בו, אני אשמח לקנות אותו. הכבל נראה ככה: אגב, אף כבל SVIDEO רגיל לא מתאים כי אסוס התחכמו, והיציאה שיוצאת מהכרטיס שונה מSVIDEO סטנדרטי.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  8. היי קניתי לפני חצי שנה מחשב שלא תיכננתי לשחק בו משחקים ועכשיו אני רוצה לשדרג אותו בשביל שיריץ גם משחקים המפרט הוא: AMD 3500 64BIT asus m2npv-vn 512 זיכרון עכשיו אני רוצה לקנות 2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך 8800GTS האם לאחר הקנייה המחשב יריץ לי משחקים או שאני יהיה חייב להחליף גם מעבד \לוח אם ???? תודה לעוזרים...

• 9 תגובות
    • 574 צפיות
  9. רציתי לקנות כרטיס מסך של ג'יגהבייט 7600GT - ורק אחרי שקיבלתי אותו התברר לי שהתכוונתי לFX7600GT...! הם באותו מחיר כמעט והחנות רחוקה מביתי- אז לא החלפתי (אני גם לא חושב שהיה בחנות FX7600GT).. מה ההבדל בכלל... FX7600GT: http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=410964 7600GT: http://zap.co.il/model.asp?model_id=479136 מה ההבדל...?- אני מקווה שלא נדפקתי... יש להם אותם ביצועים....? אני ניסיתי למצוא מידע עליו באתר של ג'יגהבייט- ולא מצאתי... אנא עזרו לי - שלא יחלפו שבועיים ואז לא אוכל להחליף... תודה...

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  10. אני מחפש לקנות DRAWING TABLET למחשב שיהי בעל קצב רענון טוב ושיהיה מדוייק. אני לא מבין גדול בטבלטים בגלל זה אני פתוח להצאות והמלצות. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  11. שלום במפרט הלוח אם כתוב: [list type=decimal] [*]1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) * For optimum performance, if only one PCI Express graphics card is to be installed, be sure to install it in the PCIEX16 slot. [*]1 x PCI Express x16 slot, running at x8 (PCIEX8) * The PCIEX8 slot shares bandwidth with the PCIEX16 slot. When the PCIEX8 slot is populated, the PCIEX16 slot will operate at up to x8 mode. זה אומר שאני יכול לשים שני כרטיסי מסך, ושאם יש שניים אז הביצועים שלהם יהיו פחות טובים בחצי (X8 במקום X16)?!

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  12. Started by SpEcToR,

תודה לעוזרים... תביאו לי אפשרויות של כל הפתחים (יאנו לוח אם)... כי זה לחבר שלי והוא לא יודע איזה לוח אם יש לו בנתיים... אני אעדכן בהמשך... תודה.. (מקווה הבנתם )

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  13. טוב, אני די חדש בכל העסק הזה. אני מחפש כרטיס בסביבות ה 1000 ש"ח (מקסימום 1400 נגיד). אני רוצה להיסגר עכשיו ולקנות בתחילת החודש הבא. כרגע יש לי: P4 - 2.4 Ghz, 512 DDR2 והכרטיס הנוכחי שלי הוא g-force 4 mx440 64 mb., עם אפיק AGP*8 אני שואל, מה מומלץ (כדאי לי לקנות כרטיס מבוסס רדאון? http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10222 ) או לדבוק בנוידיה ולקנות את ה 6600GT של gainward או XFX? http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6775 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10494 אני אשמח לתשובות בהמשך. דרך אגב, חשבתי על לחכות ליציאה של DirectX 10 ולקנות כרטיס מבוסס, אבל שמעתי שכל החומרה שתבוסס DX10 תהיה מותאמת אך ורק למערכת ההפעלה החדשה של מייקרוסופט...זה נכון?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  14. Started by Psy,

אפשר רשימה של כרטיסים שתומכים ב SM3, כולל כרטיסים ישנים? תודה!

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  15. לילה טוב, מישהו יודע איך אני מסיר את התפריט של ה CATALYST מכל קליק ימני שאני עושה בדסקטופ? לפעמים זה פשוט גורר תגובה איטית של המחשב עד להופעת התפריט.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  16. אני צריך כרטיס מסך בלי חיבור כוח מהספק והכי חזק לפי מה שהבנתי זה הHD3650. לא להציע לי 8600, פשוט לא! הוא עולה 400 בחנות אחת שאני מכיר אז האם עדיך לקנות אותו(הוא מריץ על HIGH ת'משחק ASSASSINS CREED ואת COD4 אז הוא כנראה שווה משהו) או שעדיף לחסוך למחשב חדש לגמרי?ובשביל מערכת מחשב כמו שאני צריך אני יצתרך לחסוך לפחות עוד איזה שנה או אולי קצת פחות... לדעתי עדיף לקנות עכשיו ת'כרטיס מסך, כי זאת הוצעה די קטנה והוא יהיה אצלי חצי שנה ככה עד שיהיה לי מספיק בשביל מחשב חדש(מקסימום במשחקים שדורשים עוד קצת אני ישים על LOWEST) אז מה אתם אומרים? לקנות HD3650 או לחכות ולחסוך למערכת מחשב חדשה? אגב, סליחה על החפירה אני לא יודע בדיוק מה הפורום שבו אני צריך לפרסם את ההודעה אז תעבירו אם…

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by the kon,

שלום יש לי את ה6600GT של ליטק וכבר תקופה ארוכה אני רוצה לחבר את המחשב לTV אבל כאשר אני מחבר אז יש לי בעיית רזולוציה בTV ואני לא מצליך להתאים אותה לטלויזיה. אני ניסיתי לחבר גם בטלויזיה חדשה של טושיבה 21" וגם בטלויזיה ישנה(בת 10) 33" השאיפה שלי היא לחבר לגדולה יותר אבל בא אין לי חיבור בננה רק 21 האם יש דרך להגדיר את הרזלוציה? ועוד דבר אם אני יחבר לפטופ אז יש סיכוי שהרזולוציה תיהיה כמו שצריך? תודה

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  18. שלום, הייתי צריך את תשומת לב הכלל מאחר וזה הרבה יותר אפקטיבי ככה.. אני מעוניין בקירור המקורי של הכרטיס Gigabyte GeForce 6600GT AGP Turbo Force , מוכן לשלם בעבורו , תודה

19. Started by de money,

אודה לכם אם תביאו הוכחות לטענותיכם תודה

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  20. Started by spinchicken,

ניסיתי לחבר את היציאה מהכרטיס מסך לטלוויזיה והתמונה ממש גרועה, הכל מרצד ומטושטש יש לי כרטיס radeon 9600 pro עם יציאת s-video שאמורה לעשות את העבודה והטלוויזיה היא toshiba 29VH36G. אולי יש איזה הגדרות שצריך לקנפג או משהו שלא עשיתי? מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  21. פרו....(פרטים במפרט) אז ככה אני עדיין עם הדרייברים של omega ה7.1,מה הדרייברים שיפעלו בצורה הכי טובה עם הכרטיס שלי? הכי חדשים בהכרח? (אל תשכחו שזה כרטיס ישן),או שעדיף לי להשאר כל הזמן עם ה7.1 ולא לעדכן ל7.5 כי התמיכה בכרטיס שלי תהייה פחות טובה מדרייבר לדרייבר? או שזה לא נכון? תודה...

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  22. Started by ashtarot,

שלום לפני כמה זמן ראיתי בynet שמגיעים בפברואר כרטיסי מסך של amd במחיר זול מאד 50 דולר ומעלה אני כרגע משתמש באונבוארד של amd ה- geforce 6100 רציתי לדעת אם זאת קניה טובה לבעלי יכולות כספיות אפסיות כמוני :-[ או שזה סתם לקנות חתיכת פלסטיק (אפשר כמובן דגם קצת יותר יקר) היה כתוב שמה שכל כך טוב בכרטיסים הללו הוא שהם מנצלים גם את האונבוארד ולכן זה ממש משתלם ביחס של מחיר לביצועים מה דעתכם? אם יש לי כרטיס מובנה geforce אז אני אמור לחפש amd או nvidia...?

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  23. Started by SerenB,

אני מחפש כרטיס ללכידת ווידאו, אין לי צורך בהקלטת שידורי טלוויזיה אלא רק בהעברת תוכן קלטות למחשב (ככל הנראה לכונן חיצוני ולא לדיסקים). לפי הבנתי ממחקר קצר על הנושא, עדיף כרטיס פנימי ולא חיצוני (תקנו אותי אם אני טועה) אשמח גם לדעת אם יש כרטיס מסך המסוגל לבצע העברה מקלטות למחשב בלא צורך בכרטיס נפרד, ואם יש כזה האם Radeon 5850 מסוגל לכך? כמעט שכחתי - אילו שקעים מומלצים בשביל לבצע את הלכידה?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  24. אני חשבתי לקנות את ה X800GTO ל AGP אבל ראיתי שבאותו מחיר יש את ה X1550 אז למישו יש אולי באנצ'ים שיכולים להשוות בניהים ?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  25. האם יש כרטיס מסך באפיק AGP עם יציאה HDMI?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים