עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kuBBia,

מה עדיף לכבות את המסך כשלא משתמשים במחשב או להשאיר אותו דולק עם השומר מסך?או שזה לא משנה? [יש לי 930B SAMSUNG אם זה משנה] תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  2. Started by motifi,

מבקש המלצות שיהיה עם קרור פסיבי וכן מה ההבדל בין 128 ל-256 ביט האם ההבדל משמעותי מאד תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  3. שלום לכולם אני בונה מערכת, וחשבתי לקנות כרטיס 8600gt - לא גיימר פשוט צריך כרטיס שיריץ דברים בצורה טובה עכשיו יש שני כרטיסים: אחד של לידטק אקסטרים שבא עם מאוורר השני של גיגהביט והוא עם קירור פאסיבי אני רוצה שהמחשב יהיה שקט ולכן חשבתי לקחת את הגיגהביט אך קראתי קצת באינטרנט והבנתי שכרטיס עם קירור פאסיבי אומנם יהיה שקט יותר אך גם חם יותר ויכול להגיע גם לטמפ' של 80-90 מעלות - האם זה מסכן את הלוח אם או חלקים אחרים במחשב? המפרט שחשבתי עליו יכלול מארז עם 2 מאווררים של 12 סמ' ומאוורר למעבד, מסך 22 אינטש, ספק 450 וואט מבקש את עזרתכם ואשמח לשמוע גם הצעות לכרטיסים אחרים בתחום התקציב תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  4. שלום קניתי מחשב חדש I7 3700k 16GB ram geforce GTX 560 ti 448 ועדיין המחשב מקרטע בעבודה עם תלת מימד ניסיתי לברר מה יכול לגרום לזה ואז שמתי לב שהתוכנה שלי (Autocad) לא תומכת בדרייברים של הכרטיס מסך וכשניסיתי לברר באתר של AUTODESK היה רשום שם רק כרטיסי QUADRO השאלה היא למה המצב הזה קורה והאם שווה לי להחליף את הכרטיס מסך ל Quadro מכיוון שזה רוב העיסוק שלי במחשב? תודה דור

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  5. מצד אחד עומד לו ה: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=3189 מצד שני ה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2415 מגוון ההתלבטויות הבלתי נגמרות: ראיתי את הLCD הזה, באמת מראה תמונה יפה, (של CHEI MEI) ואני גם גר קרוב לKSP ככה שאני יכול לאסוף אותו כבר מחר יחדיו עם הHDD שאני קונה משם. הCRT יותר גדול (בשני המובנים) וזה דבר טוב ורע (טוב האינץ' רע הגודל הפיזי שלו והמשקל הרב) המסך למשחקים - אבל השאלה אם יש מריחות במסך הזה... אני סומך על CHEI MEI... שמעתי ביקורות בינוניות על הCRT הזה אבל כאחד שגדל על PROVIEW מגיל 6 זה יספיק... CRT פולט חום וקרינה = LCD הרבה פחות המחשב שלי נראה קצ'י (SAMURAI, CHAMELEON, SAMSUNG RAINBOW MOUSE ETC) מסך LCD ישלים את הצלע החסרה בעעע …

6. Started by yoavyoavyoav,

היי , אני מתכוון לקנות את ה 7800gt של ASUS (אין לי ממש ברירה..אני חייב לקנות ASUS זה הדבר היחיד שהספק שלי מביא) איך הוא בהשוואה לשאר הכרטיסים ? אני יודע שהוא לא בא Factory OC אבל לפי ביקורת אחת שמצאתי באינטרנט אפשר לעלות אותו ל 480 Core.. גם לא מצאתי יותר מדיי ביקורות באינטרנט (יותר נכון 2 ביקורות :\ ) אז איך הכרטיס הזה בהשוואה ל Leadtek\BFG\XFX ? יש הבדל משמעותי בינו לבין שאר הכרטיסים ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  7. שיהיה איכותי ולא יקר... עד 200 שקל..

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  8. תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  9. אולי מישהו כאן יידע לעזור ? ... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=347031.0

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  10. Started by DDgeva,

אתם יודעים במקרה אם אני מזמין כרטיס מסך ומאוורר וחס וחלילה טפו-טפו-טפו אחד מהם לא עובד טוב \ מתחמם יותר מדי \ יש לי בעיות איתו.. תוך כמה זמן אני יכול להחזיר?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  11. שלום במפרט הלוח אם כתוב: [list type=decimal] [*]1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) * For optimum performance, if only one PCI Express graphics card is to be installed, be sure to install it in the PCIEX16 slot. [*]1 x PCI Express x16 slot, running at x8 (PCIEX8) * The PCIEX8 slot shares bandwidth with the PCIEX16 slot. When the PCIEX8 slot is populated, the PCIEX16 slot will operate at up to x8 mode. זה אומר שאני יכול לשים שני כרטיסי מסך, ושאם יש שניים אז הביצועים שלהם יהיו פחות טובים בחצי (X8 במקום X16)?!

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  12. שלום לכולם. יש לי כרגע GEFORCE 6600GT. שבקושי רב מריץ לי רד אלרט 3 בהגדרות הכי נמוכות של המשחק. קשה לו לעמוד על 100 FPS יציב בCOUNTER STRIKE בקיצור - נחוץ שידרוג. הבנתי שיש 2 "סוגים" AGP וPCIX. לי יש AGP, גם הבנתי שזה הפחות טוב\מומלץ - אז אם יש דרך להפוך את זה לPCI, כמו להחליף MOBO - גם בא בחשבון. אם יש עוד פרטים שאתם צריכים - אנט עזרו לי לעזור לכם לעזור לי ;D אז... מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  13. אני מחפש כרטיס מסך pcie שלא מכביד במיוחד על הספק ויעבוד טוב על ספק של 400W מה הכי כדאי מהכרטיסים הבאים? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6461 http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=SX18GTO25V&cart=11830079996043725〈=heb http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7661#detailed http://www.skypc.co.il/sg_product~LV361~8~0.htm זה פחות או יותר הכי טוב שמצאתי... אם למישהו יש הצעות לכרטיס כלשהו תרגישו חופשי להציע

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  14. שלום, יש לי כמה שאלות פשוטות על תצוגה וכרטיסי מסך שאני לא מבין, והן: 1-מה זה- PixelShader .נגיד, מה ההבדל בין 2, ל-3?. 2-מה זה סנכרון? 3-מה זה- Vertex Pipelines Version? 4-מה זאת אומרת "הכרטיס מרנדר"? 5-מה זה פריים? 6-מה זה אומר, נגיד ממשק-PCI-E עם-16X, האם זהו מספר הביטים שהו מעביר למסך בשניה, סתם ניחוש . אלו הן השאלות שאני לא מבין, אשמח אם מישהוא יענה לי עליהן. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  15. Started by pain_killer12,

שלום, לחבר שלי יש בעיה הכרטיס מסך שרשום לו במנהל ההתקנים הוא: nvidia vanta vantaLT איזה דרייבר אני צריך להוריד?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  16. Started by zerocool15,

מישהו יכול להסביר לי במה כרטיסי מסך מחודשים היו פגומים? האם זה רק אסטטי[כמו מאורר פגום ושריטות או הפס הזה היה עקום] או שזה גם טכנית[כמו צ'יפ שהוחלף או זיכרון שניזוק]? אני מאמן שזה רק אסטטי מכיוון שכרטיס פגום כבר יזרקו לפח

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  17. Started by adizarko,

אני מנסה לעשות OC ל GTO2 שלי על מנת שיגיע לרמת 850XTPE. עכשיו אני משתמש ב ATITOOL ואני רוצה לעשות בדיקת ARTIFACTS על מנת לבדוק שלא יהיה ERRORS. אבל כל פעם שאני עושה את זה קופצת לי הודעה שה VISUAL TESTING DISABLED. מישהו יודע איך לבטל את זה?

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by FlameThrow,

שלום רציתי לדעת אם מסך 20 " מצדיק קניית 8800GTX וכנ"ל לגבי ה 24

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  19. Started by Shaker,

יש הבדל או לא? ומה יותר טוב זה או 6600 GT ?

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  20. Started by FIRE-KID,

אומרים שX800XL ו 6800GS שווים בביצועים (למרות שאני יודע שX800XL הוא המתחרה של הGT)... איך יכולים לומר שהם שווים אם לGS יש 12 צינורות ולXL יש 16 ??!!

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  21. Started by redti,

כפרות אני צריך עזרה.. איך לסדר את המאפיינים זה מראה שהכל מחובר אבל אני רואה מסך שחור ויש כל מיני הגדרות כמו תקן PAL PAL B PAL G PAL D PAL H וכו' מה עושים אחים שלי??

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  22. כותרת

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  23. אני רוצה לקנות מחשב בתחילת השבוע מKSP. את שאר המפרט כבר בניתי ואני סגור עליו. אך כרטיס המסך הוא השאלה הגדולה. אני רוצה כרטיס שלא יעלה על תווית המחיר של 3000 ש"ח. הציעו לי Radeon x850xt מה אתם אומרים עליו? והאם ייצא בשבוע השבועיים איזה 7800 שיעלה במחיר כזה?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  24. Started by nadav_86,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבוע-שבועיים הקרובים, ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך. כמה שאלות : מה ההבדל בין החיבור AGP x8 לבין PCI express, מה יותר טוב?? איזה חברה הכי טובה?? (GeCube, Gigabyte, Sapphire, Leadtek) מה עדיף של ריידון או ג'י פורס?? התכנון הוא לקנות משהו מקביל ל- x1950pro של ריידון, יש הצעות?? תודה לעוזרים נדב

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  25. Started by ilay22,

כמה נראה לכם מחיר סביר ל GF6600 מחברת sparkle, חדש לגמרי, 128MB AGP (מוחלף באחריות)?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים