עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by rs6,

בחדשה האחרונה עליו נאמר שהוא יכיל 12 צינורות עיבוד ויאפשר מקסימום 16 צינורות אז מה הכוונה פו ? שהוא יכיל 12 צינורות פעילים ו4 רדומים כמו ב 9800se או שכרגע יהיו לו 12 צינורות ו ati יוציאו בקרוב גירסה עם 16 צינורות ? תודה למי שיענה RS6

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  2. Started by benhalaf,

רשום שיש לו זכרון DDR3 512MB... האם אני יכול להפעיל אותו על לוח אם שתומך רק ב DDR2 ???

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  3. אחריי ש- NVIDIA הציגו את ה- 1080 וה- 1070 החדשים שלהם, בארץ יש רק במספר חנויות מצומצם את ה- 1080 FE וגם שם במחיר מאוד גבוהה. האם מישהו יודע מתי יבוא לארץ ה- 1070 (לא FE)? האם מישהו שמע מתי NVIDIA מתכננים להכריז על ה- TITAN החדש או אך שיקראו לו?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. היי, כדי להשלים את הבניה, אני קונה כנראה 4870 (אוי המינוס בבנק אוי ). בקיצקיצ, את כל הקניה שלי עשיתי מ-SKYPC, ובאמת שהם היו אחלה, אז אני רוצה להמשיך ולקנות שם את ה-4870, אבל יש להם רק CLUB3D. עכשיו, אני יודע שאין הבדל בין הכרטיסים, אבל זה לא קשור ל-PCB ועוד דברים שהיצרנית שולטת עליהם, ותאמת, אין לי מושג על CLUB3D, ואין עליהם הרבה ברשת. ראיתי שכמה אנשים שאלו פה, והתשובות ממש קפצו מצד לצד, אז היום, יש למישהו מושג? אם זה לא יהיה CLUB3D זה יהיה כנראה SAPPHIRE, אבל אני ממש שונא לקנות מחנויות שאני לא יכול להגיע אליהם ברכב ( אני מרחובות... ). אשמח לנסיון של אנשים, בתודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Idan-h,

בחדשה - http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1128778936,28723, כתוב שה6800XT הוא גרסה מומהרת של ה6800. לפי הכתבה המהירוית הן 325/700 בדיוק כמו ה6800 הרגיל. עכשיו אני יודע של6800XT יהיה 8 צינורות עיבוד לעומת 12 ב-6800. ז"א הוא כרטיס חלש יותר. איך בדיוק המחיר שלו הולך להיות 200 יורו?! ה6800 הרגיל נמכר כעת בחנויות ב199$ ופחות (199$ זהו המחיר שNvidia הצמידה לו אחרי הורדת המחירים). מה הולך פה ?

6. Started by eyazlaz,

היי, אני רוצה לרכוש את הכרטיס הזה, את ה-Asus gtx 970 strix אם להיות יותר ספציפי, ואני רואה שבחלק מה-בנצ'מרקים, לדוגמא אלה של DigitalFoundry ביוטיוב, רואים שלפעמים לכרטיס יש Frame time גבוה, ולפי מה שאני מבין Frame time גבוה/microstutter יכול לפעמים לגרום לתחושת משחק לא חלקה\שהמשחק לא יראה חלק, למרות שמבחינת פריימים המחשב אמור לרוץ חלק. הכרטיס מיועד למשחקים, על רזולוציית 1920x1080, על 144hz כנראה, וגם Streaming לפעמים. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by DaMn18,

קראתי ש_יכול להיות_ שהכרטיס החדש ידרוש 2 חיבורי חשמל (לעומת 1 בכרטיסי המסך של היום). השאלה היא - אני מתכנן לקנות מחשב SFF בעוד שבועיים בערך .. השאלה היא אם ספק הכוח יספיק בשביל הכרטיס. (מדובר ב 220W עד כמה שאני יודע). (אני הולך להשתמש בצורב DVD, הארד-דיסק S-ATA וכונן דיסקטים, השאלה אם יהיו 2 כבלים מיותרים ל NV40?)

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Started by mike-mt,

הרצתי את הבדיקה של ה-OVEDRIVE על הכרטיס בפעם ראשונה המחשב קרס באמצע ונאלצתי לעשות אתחול כשהרצתי בפעם שניה הוא הגיע עד הסוף וזאת התוצאה שקיבלתי השאלה שלי היא להשאר על הנתונים החדשים שהוא נותן לי או שלשים אותו על ה-DEFAULT? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 878 צפיות
  9. Started by The TrCkeR,

אני מעוניין לקנות בקרוב RADEON X800GTO2. עכשיו, באפשרותי לקנות ישירות מן החנות הספקית חומרת מחשב, אז שאלתי אותם אם יש להם את הכרטיס הזה, והם אמרו לי שעוד חודש יהיה להם כזה במלאי. ולשאלה המתבקשת, האם עוד חודש SAPPHIRE ימשיכו לייצר את הכרטיס הזה? אם זה הגיוני שכרטיס במהדורה מוגבלת יהיה לחנות רק בעוד חודש? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  10. אולי בקרוב אני משיג אותו כרגע יש לי מובנה ה7050 עכשיו יש לי תספק CM 420W מה שיש בפוקס כבאנדל ממי שאני קונה אמר לי שצריך חיבור 6PIN איך זה הולך בידיוק? יש לי את זה כבר בספק או שצריך לקבל את זה עם הכרטיס או משהו? ואיך ישר שאני מקבל את הכרטיס מסך אני עושה לו בדיקות יציבות כמו בדיקה שלא יהיה ארכיפקטים לבדוק טמפ' אפשר עם EVEREST/GPU-Z אשמח אם יענו לי

11. Started by or2077,

בגרסא ה1GB... איך הוא, הוא ממש ישן איך הוא מריץ קריסיס נגיד... לאיזה כרטיס שנמכר הוא שווה ערך היום?

12. Started by x-boy_24,

שלום לכולם. לחבר שלי בנו מםרט אם E8400 וSLI של 8800GT . עכשיו כל המחשב יצא לו בערך 5וחצי אלף . השאלה שלי זה האם זה משתלם SLI של הGT או שעדיף לקחת כרטיס אחד בפחות כסף וגם לחסוך בלוח אם? ואם עדיף כרטיס אחד אז איזה עדיף ?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by BlackSheep,

אני הולך לקנות בקרוב מחשב חדש מTMSFOX, ורציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם הכרטיס הבא: http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=2173 האם הוא מתחמם יתר על המידה? יש ארטיפקטים? כמה גדול הכרטיס? כל מה שחשוב לדעת בקיצור. תודה.

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by giloman,

ראיתי בחלק של אומגה שיש סופטמוד מ9500PRO אוNP ל9700 מה השינויים שזה עושה לכרטיס (פתיחת צינורות וכדומה ) ? האם אפשר לעשות OC פשוט ל9500 פרו - להעלות ליבה וזיכרון או שהו חסום ?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  15. Started by Leo101,

מישהו יכול להסביר לי על זה קצת לפי מה שהבנתי (תקנו אותי אם אני טועה)זה להשים שתי כרטיסי מסך(שתומכים בזה) על הלוח אם(שגם חייב לתמוך מין הסתם....עכשיו מה הקטע?? זה כילו ביצועים כפולים...ואני קונה שתי כרטיסי מסך שתומכים בזה אם אם אני רוצה...מישהו בבקשה יכול לתת קצת הסבר???

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  16. Started by eladh16,

שלום האם כדי באופן כללי להגדיר במשחקים שונים שה vertical sync יופעל או שיהיה כבוי? אני הבנתי שה vertical sync זה מגדיר שהתמונה שמקבלים במשחק לא תיהיה מרוצדת, אבל זה מוריד בfps לא? ומה ההגדרה המדויקת למצב vertical sync? תודה

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  17. Started by SUPER300,

שלום, אני קניתי את כרטיס המסך הזה: http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX5802DI1536MD5/ רציתי לדעת האם הוא יותר טוב מכרטיס המסך הזה ומה ההבדל ביניהם: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121429 ומה ההבדל בין הכרטיס GTX 580 שלי לבין כרטיסי GTX 580 של EVGA ועוד חברות? (האם שלי נחשב לטוב ביניהם). ודרך אגב קניתי אותו מחברת OEM. האם זה משפיע במשהו על הכרטיס?

• 9 תגובות
    • 648 צפיות
  18. הדגמים: Gigabyte GTX970 4GB OC GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E ב- ₪1,665 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14784 Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E ב- ₪1,795 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14099 Gigabyte NVIDIA GeForce GTX970 4GB GDDR5 GV N970TTOC-4GD ב- 1,850 ₪ https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17570 לא מבינה בזה אבל נראה לי שבין הראשון לשני אין ממש הבדל, וראיתי שצויין פה כבר שההבדל ביניהם זה קירור יותר קצת טוב. לא?? אבל מה לגבי הדגם הש…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by mc_elad,

חשבתי לקנות את הכרטיס אך סופר לי שממה שעולה ברשת, הדרייברים שלו לא יציבים, הוא מתחמם מאוד, וצורך כמות חשמל עצומה שמצריכה ספק 750 לפחות. האם עוד מישהו נתקל בבעיה עם הכרטיס הזה? עדיף לקנות כרטיס אחר?...

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום לכולם לאחר דיון בפורום מעבדים זכרונות ולוחות אם נשארתי עם שאלה שנוגעת לתחום של מומחי הפורום הזה. אז ככה, אחרי הרבה מאוד זמן אני שוקל לשדרג את הרכיבים הבסיסיים במחשב (MB,CPU,MEM). בדיון שפתחתי הוצעו לי החלקים הבאים: E6300 ‏G31M-ES2L 2GB - החברה הכי זולה. עכשיו, השאלה היא האם הכרטיס מסך הנוכחי (אפשר לראות במפרט בצד <- ) יגביל את ביצועי המערכת אחרי השדרוג? אם כן עד כמה? שאלה נוספת שכבר ענו לי עליה בפורום השני (אבל תמיד טוב לשמוע עוד כמה דעות), אם אני יחליט להחליף כ.מ לאחד בדוגמת ה-HD4850/HD4870 האם הלוח יגביל אותו? תודה למגיבים

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  21. Started by pyro_man,

אני לא יודע אם זה ממש קשור לכאן (תרגישו חופשי להעביר) מישו יודע מה גורם לגרפיקה של קונסולת המשחקים PS 2 להראות כל כך מדהימה אני חייב הסבר!! תודה רבה למי שיעזור

• 12 תגובות
    • 696 צפיות
  22. Started by nim901,

אז ככה הורדתי את הדריברים החדשים ובדקתי שהם תומכים בכרטיס שלי (9200 Se) לפי מה שהיה כתוב פה אז הם תומכים בכל מקרה כשאני נכנס להגדרות אני לא רואה את כל התפריטים הנה תמונה מלינק אחר ממה זה יכול להגרם? יכול להיות הסרה לא טובה של דריברים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  23. Started by new!!!!,

בדריבר הקודם ב4.10 ו4.11 הייה לי בעיות בכמה משחקים אחרי דקה המשחק נתקע בכלל וצריך לכבות את המחשב וניראה לי שאמרו בדריבר החדש זה היסתדר זה נכון ?

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  24. יש את ATI של AMD שמוציאה את הצ'יפ של הכרטיס מסך הוא לא שונה באף אחת מהחברות שמוציאות את הכרטיס השאלה שלי מה כל כך שונה בלוחות עצמן, בכרטיס עצמו אם יש בכלל כלומר למה הכרטיסים של SAPHIRE ו ASUS יותר יקרים מ GIGABYTE ו POWERCOLOR (לא משנה מי באמת יותר יקר או יותר זול) ואלו הבדלים לפעמים של יותר מ 100 שקל, מוזר לי, יש באמת משהו שונה או שזה רק השם של החברה כמו מרצדס שאני משלם הרבה בגלל זה (ואין לי מרצדס, הלוואי היתה לי) תודה רבה

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  25. Started by davidreznic,

היי. רציתי לשאול אם לכרטיס הנ"ל יש חיבור ל-COMPOSITE, ואם כן, האם אפשר לחבר אותו לטלוויזיה עם אותו חיבור?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים