עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי יש לי ATI 5650 בנייד, רציתי לבדוק כמה המירות של הליבה +זיכרון עם GPU-Z , זה לא מראה לי כלום , מדוע? הרצתי 3DMATK06 וקיבלתי 7560 נקודות , יש תוכנה לזה ? רוני

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by meird,

חברים, אני מחפש כרטיס מסך אימתני, אין לי מגבלת תקציב אני פשוט רוצה את הכרטיס הטוב ביותר שקיים היום בשוק. זה עבור צפייה בעשרות מצלמות. חשוב לי שהיציאה תהיה יציאת RGB (מתחבר למסך LCD 46 אינץ'. אני אשמח לקבל המלצות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by haifaboy,

וקניתי את האסוס 5770 והוא מחובר דרך המחשב במוד של CLONE למסך המחשב ביציאת ה DVI ולרסיבר הקולנוע הביתי ביציאת ה HDMI שלו . יש לי כמה בעיות מעצבנות איתו ( אני עובד עם מערכת הפעלה WIN XP PRO SP3 ) : 1. בכל פעם שאני מכבה את הרסיבר הדרייבר של הסאונד של ATI נעלם מהרשימה של הדרייברים במחשב וכשאני מדליק את הרסיבר אין אפשרות לבחור אותו מחדש בלוח הבקרה בהתקני קול ולכן לא ניתן להעביר את הסאונד דרך ה HDMI . אני חייב לאתחל את המחשב בשביל זה . יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם והכל מנותב אליו , כשנטרלתי אותו פשוט לא נבחר התקן ברירת מחדלולא ניתן היה לבחור אחד .. . 2. כשאני לא במצב CLONE ומנסה להיכנס אליו לוקח לי חצי שעה להגיע לזה , לפי לוח הבקרה של ATI כשאני בוחר במצב משום מה היציאה של ה…

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  4. Started by Pc_freak,

האם זו הבעיה של הקרור או שהכרטיס עצמו ככה יש לי HD4850 של ספיר והוא איזה 70 מעלות במנוחה http://techreport.com/r.x/radeon-hd-4850/4850-card.jpg לפניו היה אותו כרטיס רק של GIGABYTE עם קרור של ZALMAN הוא היה 38 במנוחה http://static.pcinpact.com/images/bd/news/61502-gigabyte-hd-4850.jpg

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  5. Started by boomertm,

שלום.. קניתי את הכרטיס ישר כשהוא יצא בחו"ל והאחריות הייתה מוגבלת לשנה ולא לכל היים כמו שEVGA מספקת לפני כחודשיים, כשהחלפתי הכל חוץ מהכרטיס מסך (I7 לוח אם זכרונות וספק) הוא התחיל להוציא לי שגיאה בכל משחק שאני משחק (GRAPHIC DRIVER STOPPED WORKING) הקטע הוא שכשאני מעיל את הBENCH של 3DMAX הוא עובר אותו כמו כלום בלי שום שגיאות.. אבל משחק (לא משנה איזה גם STARRAFT 2 וגם DIABLO2) הוא ישר מוציא לי את השגיאה.. בשיחה מאוווווד ארוכה עם נציגים של EVGA הגענו להסכמה שאני אשלם על המשלוח והם יחליפו לי חד פעמי את הכרטיס לאחד חדש(מתוקן) הבעיה היא שהפלסטיק שמכסה את הכרטיס עצמו קצת שבור וזה מבטל את כל העיסקה... אז אני אגש לעניין- יש מישהו שיכול למכור לי או להשכיר לי תמורת כסף את הפלסטיק …

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  6. שלום, הפנו אותי לפורום הזה מפורום מפרטים, אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא כרטיס מסך אופטימלי עבור הצרכים שלי: מחפשת מחשב תותח לרינדורים. עובדת על תוכנות :. AutoCad, SketchUp, V-ray render, PhotoShop גם קצת אילוסטרייטור ופלאש.. מחפשת 64 ביט: (אמנם סקאטצ'אפ ווי ריי כרגע עובדים רק בתור אפליקציית 32 ביט, בהמשך הם ישתפרו, ובגלל פוטושופ מעדיפה 64) לא משחקת בכלל במשחקי מחשב. לכן חשוב שיהיה כרטיס מסך עם open gl המארז לא צריך להיות שקט, זה בחדר העבודה, לא השינה. תקציב עד 5000 אבל בעיקרון חשבתי על 3500-4000 שח. אשמח למפרט מסודר עם כל הדברים, כזה שאפשר ללכת לאייבורי ולקנות. תודה המון המון תודה, ענבל

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. ערב טוב לכלום ואני מקווה שזה קשור לפה. יש ברשותי כרטיס מסך HD 5770 עם חיבור DVI VGA ו-HDMI. ברשותי קיימת טלוויזיה פשוטה עם חיבור ‏COMPONENT (בננה צהובה לקבל תמונה). בכרטיס המסך שלי חיבור DVI מחבר את המסך. מצאתי באינטרנט מתאם VGA ל s.video ול RCA האם אני יחבר אותו לכרטיס המסך ביציאת ה-VGA ואז באמצעות כבל S video או כבל component לטלוויזיה אני יכול לראות את המחשב? תמונות של המתאם: תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  8. Started by mosheva,

שלום, אני מקווה שזה המקום.... אני מחפש כרטיס טלויזיה או כרטיס לכידת וידאו. בגדול אני מידי פעם ממיר קלטות וידאו או ממצלמת וידאו (לא DV) כרגע יש לי כרטיס lifeview flytv prime spo סדרה 3 למי שמכיר... אין כל כך הרבה תוכנות שתומכות בו ואני מחפש כרטיס חדש... אשמח להמלצות (טווח מחירים עד 500 +-) תודה!

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  9. Started by tomererez,

אז ככה, אני מתכנן לקנות מחשב עם שני GTS450 ורציתי לדעת כמה דברים: 1. הSLI הזה, איך הוא הולך? יעני הם מחברים לי אותו במעבדה כבר וזה.. או שאני צריך לעשות משהו? 2. מכיוון שזה שני כרטיסים אז יש גם שני חיבורים, איך אני יידע למי לחבר ואם זה פועל שאני מחבר על שניהם אז איך אני יידע שהם באמת פועלים כאחד? יעני שהSLI פועל.. 3. האם מארז CM 690 יכול להחזיק במערך של שני GTS450? (מכיוון שאני מאוד אוהב את המארז הזה יש לי אותו)

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by Mithras,

יש לי כרגע ZOTAC 220GT 512 ואני מעוניין לקנות את הכרטיס Geforce 460GTX של ASUS. העניין הוא, שיש לי מעבד Core 2 Duo e7500 ורציתי לדעת אם יקרה מצב של bottleneck כמו שאומרים? תודה

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  11. אהלן חברים אז ככה בואו נתחיל: יש לי כרטיס מסך Shappire x800 gto 256mb, וטלויזית Samsung LA32R81 כמובן שהיא בגודל 32 אינץ'. הנה התמונה של גב הטלויזיה: חיברתי כמובן את הHDMI לחיבור מספר 2 וניסיתי גם את חיבור 1, אבל לא נקלט. אני משתמש בWINDOWS 7 ככה שהכרטיס מסך מותקן אוטומתית, למרות שניסיתי לחפש דרייבר ל-WINDOWS 7 לא מצאתי. אני משתמש בכבל שקניתי ב-60 ש"ח מKSP. שוב החיבור במחשב הוא DVI ובLCD מדובר ב-HDMI. במחשב שנכנסתי להגדרות קיים רק מסך אחד, ושלחצתי על "אתר" או "זהה" מופיע: בבקשה ממכם, אני מאוד רוצה להנות ממסך LCD בזמןש א ני רואה סרטים במחשב. HELP?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by אנטי-פסטו,

שלום. מאז שפירמטתי המחשב לא מראה לי טמפרטות של המעבד והכרטיס מסך. מה שכן, בeverest מראה לי טמפרטורה של שני הארדיסקים ולוח אם. מה גם שהתוכנה לא מזהה את הלוח אם שלי, רשם Unknown. בביוס אני מקבל קריאה רק של המעבד והלוח אם. למרות שגם לפני הפירמוט התוכנה לא זיהתה את הלוח, לפחות בתוכנות כמו ati tools וriva tuner היתי יכול לראות בזמן אמת את מידת החום וגם לעשות OC (מה שכרגע לא מתאפשר לי משום מה). מפרט: E6400 -2.13Hz Asus P5B delux Nvidia Geforce 8800 GTS 512 2 Gb ram מערכת הפעלה: XP והתקנתי כבר את כל הדרייברים וכל המשחקים והתוכנות עובדים מצויין, אבל זה מציק שאין אפשרות להמהיר את הכרטיס. תוקן הדגם של הלוח אם**

13. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1396 TripleD Axle GeForce 9800GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e עשיתי הזמנה מrsm יצא לי 3000 עגול כולל הכל . הדבר היחיד שלא הזמנתי הוא כרטיס מסך שאני מתכנן להשתמש ב8600GT שלי הישן . האם שווה להוסיף את ה360 שקל בשביל לקבל את ה9800.? אם כן בכמה ה9800 טוב מה8600 ? ההזמנה בוצעה ביום רביעי , המחשב יורכב ביום ראשון אז אם אפשר תשובות עד מוצ"ש אשמח. אני לא חושב שהמשחקים שאני אשחק בהם הם שייכים לקטגוריה כבדים ולכן חשבתי על ה8600 כאופציה טובה להשארה . אבל שחשבתי שוב ולהוסיף 360 שקל על כרטיס טוב וחדש גם נשמע טוב . המשחקים : פיפא\פרו 2011 , משחקי אסטרטגיה כמו הירוס החדש שיצא וכו' .. ואם אני לא טועה המסך שלי הוא 17 אינץ דיי ישן שתומך עד 1280 או …

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  14. העלתי גם את מהירות המאוור כבר ל100 אחוז וזה לא עוזר.. ניקיתי את המחשב מאבל והכל אבל הכרטיס מסך הוא כמו לבה רותחת מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by rantza,

היי אנשימים היי אנשים. טובים פעם יכולתי בהגדרות של כרטיס המסך לבחור באופציה EXTENDED DESKTOP ואז יכולתי לעשות דברים במקביל כשהוידאו ממוזער ומוצג בטלויזיה. לאחר שהתקנתי WIN 7 הוא מאפשר רק תצוגה של ה-DESKTOP. אשמח לדעת אם מישהו יודע אם אופציה זו עדיין קיימת או שיש תוכנה שיכולה לעשות זאת. כרגע אני עובד עם התוכנה שהגיעה עם כרטיס המסך ATI-Catalyst Control Center תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  16. הרי אם HYDRA מאפשר להשתמש בשני כרטיסי מסך מחברות שונות. זה ישמע אפילו יותר פשוט שהוא יאפשר לחבר שני כרטיסים מאותה חברה- או פשוט באותה מידה. האם הדבר אפשרי ? זה יהיה נחמד לעשות 480 + 285

17. Started by sashakrik,

למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by ASROCK.COM,

לשכן שלי יש מחשב קטן HTPC MICRO ATX שמחברים לקולנוע ביתי וכו' הוא קנה מותר ACER ושם רשמו " מיוחד למשחקים " עם מעבד Q8200 או ו G210 השאלה היא כזאת , הוא קנה לבן שלו משחק התקין GTA חדש והמחשב לא זז פשוט היה תקוע ברמות שקשה לתאר זז ממש לאט נכנסתי להגדרות של המשחק וראיתי שהוא על רזולוציה מטורפת והורדתי אותו ל 800X600 והפלא ופלא המשחק עבר מהר השאלה שלי כזאת א. למה צריך לעבוד ברזולוציה גבוהה ? ב. למה צריך להשקיע בכרטיס מסך חזק אם אפשר לעבוד בהגדרות נמוכות ? ג. שהוא עבד בהגדרות גבוהות לא ראיתי הבדל בתמונה למה ?

19. הכרטיס מסך שלי 7600GS ושאני בא לעלות רזולוציה ל 600*800 א הוא כותב לי NO SIGNAL , גם הביטים 32 ביט גם יש בעייה הזאת, הורדתי דרייבר הכי חדש מאנוידיה, וזה עדיין עושה בעייה מה אני אמור לעשות ? נ.ב ב SAFE MODE אני נכנס לשנות ביט, זה מראה שהוא נותן ,אבל כשאני נכנס לווינדוס עצמו הוא כותב NO SIGNAL. מישהו נתקל פעם בבעיה כזאת ?

20. היי אני רוצה לקנות מחר מKSP , ראיתי שיש להם כמה דגמים, איזה לפי הניסיון שלכם הוא כרטיס עם קירור טוב , האם הכרטיס הזה הוא כרטיס חם? מבקש את עזרתכם כי אני לא רוצה להיות מאוכזב . רוני

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  21. Started by CZSDF,

היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך: 250GTS. מפרט המחשב שלי: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz 1.99GB, 2.50GHz של RAM אם צריך עוד משהו תגידו לי. אני מעוניין לקנות את הכרטיס המצויין למעלה, תגידו לי אם הוא מתאים, ואם יש לכם כרטיס מסך יותר טוב להציעה לי במחיר עד 800 ש"ח, אני אשמח לשמוע. (אבל משהו שיתאים למחשב שלי!) תודה מראש (: ^^

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  22. שלום רב אבקש את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך למחשב שלי על מנת להתאים אותו למשחקים חדשים יחסית אציין שאינני גיימר ואני אשתמש בכרטיס ב99 אחוז מהזמן ספציפית למשחק אחד בלבד P.E.S. 2011 (פרו אוולושיין - כדורגל ) בנוסף שיהיה אפשר לחבר את המחשב לטלוויזיה - כלומר לשחק בטלוויזיה ואולי גם לראות סרטים . אני רוצה לשחק במשחק זה ברזולוציה הכי גבוהה שלו בלי שום תקיעות , אנא ראו את המפרט שלי למטה ( אני חושב שאני צריך להחליף גם זכרון , אשמח לעזרה בנושא זה גם ) intel® Core2 CPU 1,86GHz @6300 1.0GB RAM ,1,86 GHZ כרגע יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 7300 GS והמשחק רץ בקושי על רזולוציה בינונית התקציב שלי פחות או יותר 600-700 ש"ח תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  23. היי חשבתי עם הזיכויי שלי לקחת את הGTX 460 768 של חברת אסוס ועם שאר הזיכויי לקנות את המעבד הנ"ל , רציתי לדעת עם המעבד הזה לא יהיה צוואר בקבוק לכרטיס 460? זה חשוב לי כי אני לא רוצה סתם לבזבז כסף . בתודה רוני

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  24. איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי בטווח המחירים של 1600+- עם Chipset: nVidia מפנדה מחשבים? תודה מראש!! יותם

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  25. היי יש לי במחשב כרטיס מסך חדש GTX460 בעל יציאת mini HDMI , רציתי לחבר אותו לטלויזיה על מנת לראות בו סרטים, אך בניגוד לכבל שכן עובד אצלי של dvi to hdmi שאני מחבר לטלויזיה , הכבל של ה hdmi to hdmi בתוספת של מחבר שקיבלתי עם כרטיס המסך של hdmi to mini hdmi המחשב לא מזהה את הטלויזיה, רציתי לדעת אולי אני מפספס משהו, או שצריך להתקין איזה דריבר או משהו, אשמח לעזרה בנושא תודה מיכאל

• 0 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.