עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ilanit,

היי, משום מה כרטיס הגרפי החדש שלי לא מראה תצוגה טובה יחסית לכרטיס הקודם שהיה בו חיבור VGA.. אז החלטתי לנסות את החיבור הנ"ל עם כרטיס המסך החדש... אבל, לכרטיס החדש GeForce 9800GT יש רק יציאות DMI. חברתי אדפטור למסך וממנו הכבל של ה-HDMI מתחבר לכרטיס.. אבל לא רואים כלום.. מתקבל מסך שחור כאילו לא מקבל... מדוע? זה לא הגיוני... :s05: זקוקה לפתרון/עזרה/רעיון..? (מסך LG 1970R)

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by meir21,

היי סליחה אם פתחתי את הנושא במקום הלא נכון.. אני קונה מחשב חדש ורציתי לשאול כאן על כרטיסי מסך. אני לא משחק בשום משחק אבל אני עובד על תלת מימד ועריכת סרטים HD שדורש כרטיס טוב . עכשיו יש לי 2 כרטיסים שחשבתי שהם טובים 1. GTX460 1GB 2.HD5850 הגרסה של SAPPHIRE TOXIC ראיתי שCUDA עובד טוב עם תוכנות של עריכה וזה אבל מצד שני HD5850 נראה לי יותר חזק מה אני צריך לבחור אם נגיד שאני לא כ''כ יודע לעשות OC אולי בהמשך אני אעשה. תודה רבהה זה באמת חשוב שתעזרו לי

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by e-d-a,

יש לי את הכרטיס הזה Gigacube Radeon 9800 C3 128MB לא פרו והבנתי שאפשר להגיע איתו למהירויות של פרו בלי בעיות (ואפילו יותר) רציתי לדעת עם צריך קירור מיוחד או שהרגיל יספיק? (גם לזכרונות) גם כן צריך לפרוץ לו את הביוס בשביל לעשות לו אוברקלוק או שאפשר בלי? (כי ב-Rage3DTweak יש אפשרות שקוראים לה אוברקלוקר ואפשר להעלות את המהירות של הזיכרון והליבה משם אבל השאלה עם זה עובד או סתם?) גם עם כל דריבר שניסיתי (איזה 4) זה מראה לי 9800 פרו למה זה? ואיך אני מסדר את זה? ואיזה סוג של דריבר אני צריך להשתמש? כמו בלינק הזה שם תראו את הדריבר האחרון שכתוב שהוא לחברות צד שלישי ומעליו יש 3.9. (שאצלי בשימוש עכשיו)

• 12 תגובות
    • 831 צפיות
  4. Started by composite,

אז ככה, אבא שלי טס לארצות הברית. הוא במקרה יעבור ליד חנות מחשבים, ורוצה לקנות לי מתנה סתם ככה ( ), ומכיוון שאני לא רוצה לבזבז הרבה כסף, וממילא אני עוד מעט קונה מחשב חדש, אז חשבתי לקנות משהו משתלם. לאחר חיפוש באתר שלהם עיניי נחו על: ASUS 64MB DDR AGP Video Card with nVidia's GeForce4 Ti4200 3D Chip לבנתיים לא מצאתי דגמים יותר מתקדמים. אני מניח שהכרטיס יהווה שיפור חסר תקדים למחשב, מכיוון שהכרטיס שיש לי עכשיו הוא Geforce4 MX440 :'( אז שווה לי לקנות? אני סוף סוף אוכל לשחק בדאוס אקס 2! תודה! :-*

• 13 תגובות
    • 829 צפיות
  5. Started by arik3k,

ההבדל בינהם זה 200 שקל, השאלה על איזה מהם עדיף ללכת ?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  6. שלום לכולם, ה-EVGA GTX 460SE הוותיק שלי החזיר את נשמתו לNVIDIA. אני מחפש לקנות כרטיס חדש. אני משחק משחקים בסגנון FALLOUT 4 ,FAR CRY אבל ממש לא מחפש לשחק על ההגדרות הכי גבוהות, כל עוד המשחק יעבוד חלק אני מבסוט. כרגע יש לי i5 עם 8 גיגה ram. לוח אם של אינטל blh6710h, מסך 23" ברזולוציה 1920*1080 חיפשתי כל מיני כרטיסים אבל אני רואה שבטווח המחירים הזה כל הכרטיסים הם 128bit ואני זוכר מהתקופה שהייתי מבין בתחום ש128 זה נמוך. זה נכון? יש עדיפות לNVIDIA אבל אם תמורת אותו כסף יש משהו שווה של AMD, אני לא פוסל. עדיף KSP או אייבורי, יש לי סניפים קרובים. אני מקווה שזה מספיק מידע. תודה מראש! עידן

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני בוחר כעט את המחשב הבא שלי וכנראה אקנה מעבד AMD Trinity A10-5800K עם כרטיס מסך מיבנה HD7660D. השאלה היא, האם הכרטיס המובנה יהיה מספיק חזק להריץ משחקים חדשים בצורה סבירה? אני לא שואף להריץ כל משחק על מקסימום הגדרות, אך אני גם לא רוצה לסבול את הסיוט של 10FPS. האם הוספת GTX650 תתן לי משהו או שאני סתם אבזבז את הכסף? או שאולי בכלל עדיף לקנות את FX x8 8150 עם אותו GTX650?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  8. יש לי אפשרות לקנות את אחד מהכרטיסים האלה שניהם עולים בערך כ 500 שקל שניהם עם 256 זיכרון וגם שניהם של אותה חברה (LEADTEK) ???

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  9. Started by tal,

קניתי מצלמת וידאו עם חיבור של FIREWIRE אני חייב כרטיס וידאו בשביל לחבר אותה למחשב מישהו יודע להמליץ לי על כרטיס וידאו סביר שעושה את העבודה ??? לא משהו יקר...... איפה קונים ?? אם מישהו מוכר במקרה אז שיצור איתי קשר בפרטי

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by SyRenity,

ראיתי שיש פה במבצע שני כרטיסים: 4890: http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=963 5830: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1698 ההבדל בין שניהם הוא ~100 ש"ח, אבל דווקא ראיתי שהישן יותר נותן תוצאות טובות יותר בבנצ'ים. אז מה כדאי?

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  11. Started by Shay2111,

שלום אני מנסה להגדיר שיהיה לי שני מסכים בדרייבר של AMD איך אני עושה את זה שניתן לראות שני דברים שונים בשני המסכים ולא שהכרטיס יציג לי את שני המסכים כאחד דרייב שמותקן 16.1.1

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. לא רואה את הסמלים של המחשב שלי וכול אלה שבצד ניסיתי בפעם הראשונה לראות סרט בטלוויזיה רז הכנסתי את הכבל והעברתי את המצב לכפול עכשיו זה לא עבד והראה הודעת שגיאה וכשהפעלתי מחדש את המחשב כל הסמלים בצד נעלמו ואני לא יכול להחזיר את זה ממצב כפול למצב רגיל מה עושים ??? יש לי כרטיס מסך של nvidia geforce 2 וwindows 98

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by yuraxp,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=301&catcode=79 באתר מוצג הכטיס, עם דירקט איקס 9, האם לכזה כרטיס לא אמור להיות 8.1? במידה וזה נכון, שווה לי להחליף? כיוון שכרגע יש לי G-FORCE 2 64

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  14. Started by shainov,

שלום לכולם ושבת שלום. ברשותי כ.מסך מסוג TWINTECH AC XT GTX 260 ויש לי שאלה: בנוגע ליציאת הHDMI מחובר לLCD של MARANTZ HDTV ואיני מצליח משום מה לראות דרך הכרטיס..(יש לציין כי דרייבר מותקן+PHSIX 186.18 וכי בדרייבר אני רואה את הטלוויזה פשוט הכ.מסך לא מקרין לה שום דבר..)

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  15. Started by ariel24233,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך יש לי שני אפשרויות או http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3353#sp או http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3530#sp השאלה שלי איזה כרטיס חזק וטוב יותר? מה מתחמם פחות? ויש לי ספק 600 וואט האם הוא יתאים לשתי הכרטיסים? ובנוגע לתלת מימד אני בקרוב ייקנה משקפיים ומסך אז האם גם ה ATI יתמוך ב3D?? או שיותר עדיף את ה GTX460?? וזה הספק שלי 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (Oem

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by s7rmt,

אני רוצה להקליט דברים בטלוויזיה כמו וידיאו כזה איזה כרטיס אני צריך איזה חיבורים כמה זה עולה איפה משיגים וכו' וכו' מי שהוא מוכן לעזור ? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by gshoshan,

בניתי מחשב HTPC עם מפרט מתקדם ביותר אך אני נתקל במספר בעיות. מדובר במחשב עם מעבד E8400 + לוח אם GIGABYTE X48 + 4 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך HD4870 של ATI. לאחר התקנת DRIVERS של ATI אני לא מצליח לראות תמונה במסך ה LCD שלי בחיבור HDMI (באמצעות מתאם DVI-HDMI שבא עם הכרטיס). על מסך המחשב בעת הרצת סרטים או סרטונים במשחקים התמונה כאילו מחולקת לשניים באמצע כל כמה רגעים. שיחקתי עם כל הרזולוציות ועדיין הבעיות חוזרות על עצמן. התקנתי וקינפגתי כמה פעמים את הכל כולל הקודקים שהתקנתי לפי מדריכים מקצועיים ואין שינוי. בניסיון נואש, חיברתי את הכרטיס למסך ה LCD של סוני דרך כבל VGA אך גם שם רואים תמונה שכל כמה שניות כאילו חתוכה באמצע. השקעתי הרבה כסף בחומרה טובה מתוך הנחה שלא יהיו בעיות שכאלה, …

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  18. פרטים במפרט המחשב <<<<<

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Lapland,

תמליצו לי על קירור טוב לHD 4850 אין תקציב בנתיים רק תמליצו לי תודה רבה

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  20. Started by lumi,

שלום לכולם, שאלה מאוד חשובה בנוגע ל RADEON 9600... מה ההבדל בין הרגיל לבין ה SE? איזה עדיף לקנות? אני רוצה לקנות כרטיס מסך, ואני לא יודעת מה ההבדל בינהם... אודה מאוד לעזרה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Mr.positive,

שלום מספר שאלות ,יש לי כ.מסך X1900XT ואני קונה מסך חדש DELL U2311H -האם אפשר לראות איתו סרטי HD ? -אני לא ממש גיימר אבל יש משחקים שאני אוהב + אני רוצה שיריץ DIABLO 3 שיוצא עוד מספר חודשים על מקסימום ועדיפות לכמה שיותר משחקים על מקסימום. עכשיו גם אם כן וגם אם לא איזה כ.מסך מומלץ בתקציב של 1000 שקל ? -יש להתחשב בזה שהמחשב הוא יישן אז שלא יהיה צוואר בקבוק המפרט הוא : מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb (המעבד עם אוברקלוק ) לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965 LGA 775 זכרון: GEIL 4GB 2*2000MB PC2-6400 800MHz DDR2 Dual ד.קשיח: Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM כ.מסך: Sapphire ATI Radeon X1900XT PCIe 512MB 256-bit צורב: NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Bla…

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  22. המחשב שלי כזה מעבד-3600X2 2 גיגה ראם זיכרון וכרטיס מסך 1950 PRO ת'אמת מחשב סבבה באמת סוחב כמעט כל משחק,אבל אחותי תכף טסה לאמריקה ששם חומרה זה ממש בזול וחשבתי למה לא לשדרג למשל את הכרטיס מסך הבעיה היא שהמעבד שלי לא הכי חדש וכנראה יהיה באמת צוואר בקבוק והכרטיס החדש לא ינוצל בדיוק וגם הספק שלי לא רציני במיוחד משהו של SPIRE 400W לא מאמין שהוא יחזיק כרטיסים כבדים, מעבד אין לי כח להחליף זה באלגן וגם פירמוט ואין לי כח ,חשבתי רק לחזק את הכרטיס, אז איזה כרטיס אתם ממליצים לי לקנות? משהו שלא יעשה צוואר בקבוק אם זה אפשרי ושהספק יוכל לסחוב אותו וכמובן שיהיה חזק מספיק ושאני ארגיש הבדל מה1950,שיהיה באמת שווה את הכסף,כי ה1950 חזק ממש מריץ לי את כל המשחקים,פשוט אני רוצה גם על הגדר…

• 14 תגובות
    • 809 צפיות
  23. השאלה היא לגבי כרטיסי המסך ואם כן בכמה המחירים יכולים לרדת???.. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  24. Started by bar123,

מתלבט בין ה Nvidia 6800 GT ל 6600GT מה עדיף, האם יש הבדל משמעותי בניהם? והאם יש הבדל בביצועים בין ה 256 ל 128 MB. הא כן ואיזה חברה יותר מומלצת....? תודה.

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  25. פתחתי נושא לפני כמה זמן אבל לא כל כך עזרו לי... הבעיה שלי היא, שרואים לא כמו שציפיתי במשחקים, יש לי מסך 22" אינץ וקרוס פייר של 4850 לא רואים טוב בכלל! נגיד בRace Driver רואים כזה הפרעות שמסתכלים רחוק... שיחקתי הרבה עם ההגדרות לא הצלחתי להגיע לביצועים טובים בקיצור רואים ממש לא יפה, אפילו משחקים די ישנים לפני שנתיים-שלוש אז בבקשה, לכל מי שיש 4850 CF בבקשה שיצלם לי תמונות מהCCC ואני אראה איך הוא הגדיר את ה3D ובMore settings :'( תודה מראש

• 2 תגובות
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.