עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tal,

קניתי מצלמת וידאו עם חיבור של FIREWIRE אני חייב כרטיס וידאו בשביל לחבר אותה למחשב מישהו יודע להמליץ לי על כרטיס וידאו סביר שעושה את העבודה ??? לא משהו יקר...... איפה קונים ?? אם מישהו מוכר במקרה אז שיצור איתי קשר בפרטי

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  2. Started by SyRenity,

ראיתי שיש פה במבצע שני כרטיסים: 4890: http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=963 5830: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1698 ההבדל בין שניהם הוא ~100 ש"ח, אבל דווקא ראיתי שהישן יותר נותן תוצאות טובות יותר בבנצ'ים. אז מה כדאי?

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  3. Started by Shay2111,

שלום אני מנסה להגדיר שיהיה לי שני מסכים בדרייבר של AMD איך אני עושה את זה שניתן לראות שני דברים שונים בשני המסכים ולא שהכרטיס יציג לי את שני המסכים כאחד דרייב שמותקן 16.1.1

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. לא רואה את הסמלים של המחשב שלי וכול אלה שבצד ניסיתי בפעם הראשונה לראות סרט בטלוויזיה רז הכנסתי את הכבל והעברתי את המצב לכפול עכשיו זה לא עבד והראה הודעת שגיאה וכשהפעלתי מחדש את המחשב כל הסמלים בצד נעלמו ואני לא יכול להחזיר את זה ממצב כפול למצב רגיל מה עושים ??? יש לי כרטיס מסך של nvidia geforce 2 וwindows 98

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by yuraxp,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=301&catcode=79 באתר מוצג הכטיס, עם דירקט איקס 9, האם לכזה כרטיס לא אמור להיות 8.1? במידה וזה נכון, שווה לי להחליף? כיוון שכרגע יש לי G-FORCE 2 64

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  6. Started by shainov,

שלום לכולם ושבת שלום. ברשותי כ.מסך מסוג TWINTECH AC XT GTX 260 ויש לי שאלה: בנוגע ליציאת הHDMI מחובר לLCD של MARANTZ HDTV ואיני מצליח משום מה לראות דרך הכרטיס..(יש לציין כי דרייבר מותקן+PHSIX 186.18 וכי בדרייבר אני רואה את הטלוויזה פשוט הכ.מסך לא מקרין לה שום דבר..)

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by ariel24233,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך יש לי שני אפשרויות או http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3353#sp או http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3530#sp השאלה שלי איזה כרטיס חזק וטוב יותר? מה מתחמם פחות? ויש לי ספק 600 וואט האם הוא יתאים לשתי הכרטיסים? ובנוגע לתלת מימד אני בקרוב ייקנה משקפיים ומסך אז האם גם ה ATI יתמוך ב3D?? או שיותר עדיף את ה GTX460?? וזה הספק שלי 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (Oem

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by s7rmt,

אני רוצה להקליט דברים בטלוויזיה כמו וידיאו כזה איזה כרטיס אני צריך איזה חיבורים כמה זה עולה איפה משיגים וכו' וכו' מי שהוא מוכן לעזור ? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by gshoshan,

בניתי מחשב HTPC עם מפרט מתקדם ביותר אך אני נתקל במספר בעיות. מדובר במחשב עם מעבד E8400 + לוח אם GIGABYTE X48 + 4 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך HD4870 של ATI. לאחר התקנת DRIVERS של ATI אני לא מצליח לראות תמונה במסך ה LCD שלי בחיבור HDMI (באמצעות מתאם DVI-HDMI שבא עם הכרטיס). על מסך המחשב בעת הרצת סרטים או סרטונים במשחקים התמונה כאילו מחולקת לשניים באמצע כל כמה רגעים. שיחקתי עם כל הרזולוציות ועדיין הבעיות חוזרות על עצמן. התקנתי וקינפגתי כמה פעמים את הכל כולל הקודקים שהתקנתי לפי מדריכים מקצועיים ואין שינוי. בניסיון נואש, חיברתי את הכרטיס למסך ה LCD של סוני דרך כבל VGA אך גם שם רואים תמונה שכל כמה שניות כאילו חתוכה באמצע. השקעתי הרבה כסף בחומרה טובה מתוך הנחה שלא יהיו בעיות שכאלה, …

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  10. פרטים במפרט המחשב <<<<<

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Lapland,

תמליצו לי על קירור טוב לHD 4850 אין תקציב בנתיים רק תמליצו לי תודה רבה

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  12. Started by lumi,

שלום לכולם, שאלה מאוד חשובה בנוגע ל RADEON 9600... מה ההבדל בין הרגיל לבין ה SE? איזה עדיף לקנות? אני רוצה לקנות כרטיס מסך, ואני לא יודעת מה ההבדל בינהם... אודה מאוד לעזרה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Mr.positive,

שלום מספר שאלות ,יש לי כ.מסך X1900XT ואני קונה מסך חדש DELL U2311H -האם אפשר לראות איתו סרטי HD ? -אני לא ממש גיימר אבל יש משחקים שאני אוהב + אני רוצה שיריץ DIABLO 3 שיוצא עוד מספר חודשים על מקסימום ועדיפות לכמה שיותר משחקים על מקסימום. עכשיו גם אם כן וגם אם לא איזה כ.מסך מומלץ בתקציב של 1000 שקל ? -יש להתחשב בזה שהמחשב הוא יישן אז שלא יהיה צוואר בקבוק המפרט הוא : מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb (המעבד עם אוברקלוק ) לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965 LGA 775 זכרון: GEIL 4GB 2*2000MB PC2-6400 800MHz DDR2 Dual ד.קשיח: Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM כ.מסך: Sapphire ATI Radeon X1900XT PCIe 512MB 256-bit צורב: NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Bla…

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  14. המחשב שלי כזה מעבד-3600X2 2 גיגה ראם זיכרון וכרטיס מסך 1950 PRO ת'אמת מחשב סבבה באמת סוחב כמעט כל משחק,אבל אחותי תכף טסה לאמריקה ששם חומרה זה ממש בזול וחשבתי למה לא לשדרג למשל את הכרטיס מסך הבעיה היא שהמעבד שלי לא הכי חדש וכנראה יהיה באמת צוואר בקבוק והכרטיס החדש לא ינוצל בדיוק וגם הספק שלי לא רציני במיוחד משהו של SPIRE 400W לא מאמין שהוא יחזיק כרטיסים כבדים, מעבד אין לי כח להחליף זה באלגן וגם פירמוט ואין לי כח ,חשבתי רק לחזק את הכרטיס, אז איזה כרטיס אתם ממליצים לי לקנות? משהו שלא יעשה צוואר בקבוק אם זה אפשרי ושהספק יוכל לסחוב אותו וכמובן שיהיה חזק מספיק ושאני ארגיש הבדל מה1950,שיהיה באמת שווה את הכסף,כי ה1950 חזק ממש מריץ לי את כל המשחקים,פשוט אני רוצה גם על הגדר…

• 14 תגובות
    • 799 צפיות
  15. השאלה היא לגבי כרטיסי המסך ואם כן בכמה המחירים יכולים לרדת???.. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  16. Started by bar123,

מתלבט בין ה Nvidia 6800 GT ל 6600GT מה עדיף, האם יש הבדל משמעותי בניהם? והאם יש הבדל בביצועים בין ה 256 ל 128 MB. הא כן ואיזה חברה יותר מומלצת....? תודה.

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  17. פתחתי נושא לפני כמה זמן אבל לא כל כך עזרו לי... הבעיה שלי היא, שרואים לא כמו שציפיתי במשחקים, יש לי מסך 22" אינץ וקרוס פייר של 4850 לא רואים טוב בכלל! נגיד בRace Driver רואים כזה הפרעות שמסתכלים רחוק... שיחקתי הרבה עם ההגדרות לא הצלחתי להגיע לביצועים טובים בקיצור רואים ממש לא יפה, אפילו משחקים די ישנים לפני שנתיים-שלוש אז בבקשה, לכל מי שיש 4850 CF בבקשה שיצלם לי תמונות מהCCC ואני אראה איך הוא הגדיר את ה3D ובMore settings :'( תודה מראש

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  18. Started by Bessmertniy,

אחרי שראיתי כל בנצמרק אפשרי על הכרטיס הזה אני מאוד מאוכזב ב Nvidia הסיבות: ביצועים עדין לא מספיק טובים במיוחד עם ה פילטרים , עדין הקטע של הפילטרים מקרטע אצל nvidia דבר שני קירור ענקי שעושה הרבה רעש ( ברור שכל חברה תעשה קירור משל עמצה ,אבל לפי מה שאני מבין צריך קירור עוצמתי , וספק דיי עוצמתי , שוב חוזרים על אותה טעות של ה 5800) ושלישי ביצועים לא כאלו מרשימים הוא רק פי 2 יותר מהיר מהכרטיסים של היום לא כזה ביג דיל...הבעיה באה שוב בפילטרים ששם הוא מת. כמו שתראו ב review של hexus נראה לי הם יתקנו את הבעיה ב 6900 הכרטיס הכי מצופה לדעתי זה ה x800 של ATI ATI הקירור שלהם בטח יהיה קטן ושקט (ואיכותי) הפילטרים יפעלו מעולה (עם עכשיו הכרטיסים של ATI קורעים את הכרטיסים…

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by free_me_0,

כרטיס מסך GTX580 תדרים ללא אוברקלוק-772/1002/1544 מעבד- 2500K עובד על 4.2G דריוור האחרון-314.22 ביצעתי בדיקת 3DMARK11.וקיבלתי תוצאה כללית על הפנים. 4 הבדיקות הראשונות בעלות תוצאה נורמלית. אבל בדיקת 5 קיבלתי-3.55FPS בדיקה 6 קיבלתי-6.85FPS שיניתי בדרייור את הפיזיק שיעבוד על ה-CPU לא עזר עשיתי פיזיק שיעבוד על ה-GTX580 לא עזר קישור לתוצאה ונתונים: http://www.3dmark.com/3dm11/6340060 מה עוד לנסות.הוא מה עשיתי לא בסדר ???

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by יניב קופר,

המלצה לכרטיס מסך agp עד 1000 שקל יש לי כרטיס 6600gt ואני רוצה יותר חזק

21. כרטיס מסך : 9600xt agp8x לוח אם: INF. NF4 ULTRA DFI http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3612&CATEGORY_TYPE=INFINITY&SITE=US האם אפשר להכניס את הכרטיס מסך ללוח אם הנ"ל? תודה

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  22. שלום, אחרי חיפושים אורכים ומייגעים ברחבי הרשת מצאתי כמה מסכי lcd שמתאימים לדרישות שלי, שהם משחקים וסרטים. אני לא הצלחתי להחליט ביני לבין עצמי איזה מסך מבין כל אלה עדיף (כן עיינתי במפרטים, ביקורות, תגובות..) אז אני ישמח אם אתם תוכלו לעזור לי פה.. המסכים הם : sumsung v710 sumsung 712n lg l17505sq נ.ב : כל המסכים האלה הם הצעות שמצאתי מיד שנייה אז אם יש לכם דעות בנושא קניית מסך דק יד שנייה ממה צריך להיזהר וכו אני ישמח לדעת עליהם. תודה

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  23. Started by scorpio2005,

שלום לכולם וערב טוב.. כמה שאלות: 1) איך הכרטיס מסך X800GTO האם הוא משתלם לתקציב שלו? והם הוא יותר משתלם מ x800gt?

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  24. Started by blabla2002,

בגלל שהסדרה כרטיס המסך הדור הבאה של ati הולכת לצעת פחות משבוע אז הרשת "מתפוצצת" ממידע. בקשר לביצועים אז כך הכרטיס הכי חזק בסדרה הx1800xt הולך להוציא 9100+ ב3dmark05 שה7800gtx מוציא רק כ7600 בנוסף במשחקי שתומכים בsm3 כנראה הוא הולך להוציא ביצועים משוגעים עד 90 אחוז יותר ביצועים בfear עד 40 אחוז יותר ביצועים בbf2 וגם עד 20 אחוז יותר ביצועים בfarcry יותר ממה שמוציא ה7800gtx אבל יש משחקים שהתוצאות שלו נמוכות בכ20 אחוז מה7800gtx כמו splinter cell וpainkiller מהירות השעון של הx1800xt תיהיה 625 למעבד ו1500 לזיכרון עכשיו בקשר לpipelines לx1800 יהיה 16 צינורות עיבוד פיקסלים ו8 צינורות shaders לx1600 יהיה 12 צינורת עיבוד פיקסלים ו5 צינורות shader ולx1300 החלש ביותר יהיה 4 צינורות ע…

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  25. Started by hedgehod,

היי חבר'ה. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, ואחד הדברים הכי חשובים לי בו זה שקט. אני לא גיימר רציני מדי, משחק פה ושם בקטנה, לא הרדקור, בכל זאת אני רוצה כרטיס מסך סביר שיריץ לי טוב מאוד משחקים כמו HEROES 5 על כל הרחבותיו, 007 QUANTOM OF SOLACE ואני מחפש כרטיס עם קירור פאסיבי (HEAT PIPES) חשבתי על זה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=7936 מה דעתכם? אשמח לקבל מידע על עוד כרטיסים עם קירור היט פייפס. יש לי אחד כזה במחשב הנוכחי RADEON X800XL ועשה לי את העבודה כמו שצריך ב4 השנים האחרונות.

• 10 תגובות
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.