עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by argentinick,

אני מתכוון לרכוש מחשב עם מעבד Dual Core 2 ו 2 ג'יגה זכרון לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס), ולכן אין לי צורך בכרטיס מסך (התכוונתי לרכוש Onboard). אבל יש לי כרטיס מסך GeForce FX 5500 256MB ישן, מהמחשב הקודם שלי, האם אני אוכל להרכיב אותו במחשב החדש, או שיכולה להיות בעיה כלשהי ?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  2. Started by icetw1st,

שלום, רציתי לבקש ממכם המלצה לכרטיס מסך יש לי מעבד Intel Pentium 4 3.00GHZ 2.5GBRAM DDR2 ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך לכרטיס שיוכל להפעיל את GTA IV, בטח שלא על ההגדרות הכי גבוהות, אני רוצה רק משהו שיפעיל ושאני יוכל לשחק. התקציב שלי הוא 300 ש"ח ויש לי מסך 17" ברזולוציה של 1024X768 ולצערי אני לא יכול לחרוג, אני מקווה שהבקשה הזאת אפשרית. תודה לכולם!

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  3. יש לי HD4850 ואת הזיכרונות הבאתי ל 2600 והסטוק זה 1986 . מה זה מביא?אני לא מרגיש כזה הבדל.

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  4. Started by Omer DA,

צריך המלצה לכרטיס מסך בתקציב 600+- שקל. הכרטיס מסך הקודם שלי (שיש לי אותו עכשיו) הוא geforce 7600gs 256mb . מפרט המחשב:3000 MHZ 1024RAM ספק כוח: 400W (המלצה לחבר)

5. Started by klips,

יש לי 2 9800GT INN3D המחוברים ביחד אני רוצה לדעת אם עדיף לי יצרן אחר או להישאר איתם?? ויש את ה 9800GT XXT הגירסה המומהרת האם עדיף לי את זה?

6. Started by pop300,

האם כדאי לי לקנות SAPPHIRE Radeon HD3850 1GB DDR2 PCI-E במקום ג'יפורס 8800GTS 640MB? תנו לי הצעות למחירי כרטיס מסך ב-580 שקל.

7. בוקר טוב חברים, רציתי להתייעץ איתכם, איזה מבין שני כרטיסי מסך אלו הייתם ממליצים לקנות? התקציב כאמור בכותרת עד 700 ש"ח כי פשוט נראה לי מיותר להשקיע יותר. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28633&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 הצרכים הם בעיקר למשחקים קלים, כגון WOW ו-WORLD IN CONFLICT וכל מיני אסטרטגיות שונות ומשונות מפרט המחשב שלי הוא מעבד : 6600 INTEL זכרון : 2GB ספק כח : TT 500W ולוח אם דיי חדיש של ASUS אני פשוט לא על המחשב שלי כרגע ולא זוכר את הדגם. (SORRY). מסך 19" רחב. (זולוציה 1440*900) תודה מראש !!

8. Started by refael.b,

Radeon X1950 PRO ASUS X1600 CROSSFIRE -ASUS X1600 חוות דעת וקצת מידע על שניהם ואיזה היתם מעדיפים. תדה.

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  9. Started by ac1240,

התקנתי את הדרייבר החדש על 7 ואין לי אופצייה של להפעיל את הטלויזייה שלי(שאני יראה בטלויזייה את ההעתק של המחשב למה זה ? http://s103.photobucket.com/albums/m127/retiredat44/ATI%20Cats/?action-view&current=06-06-09_Cat_93_WinXP.jpg ההבדל בין המצב שלי למצב שבתמונה הוא שבמצב שלי אין לי בכלל את ה DISPLAYS MANAGER פירסמתי כבר בנושא הראשי אבל כנראה אף אחד לא נכנס לשם תודה

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  10. Started by שמנואל,

שלום. מחשב פנטיום 4 3GH עם GEFORCE 5200FX חדש לגמרי. באמצע משחקים כמו VICE CITY2 (ממש אחרי משהו כמו חצי שעה) אני מפסיק לשמוע סאונד. טכנאי שבדק אמר שזה קשור לכרטיס מסך(...) שמאוד מתחמם. האם זה יכול להיות ? ועוד שאלה: אמנם הכרטיס הוא GEFORCE 5200FX אבל הוא מזוהה גם כ-MSI ע"י EVEREST. וגם קיבלנו דיסק של MSI מולטימדיה ולא של NVIDIA . אז מה הקשר ? ולמה כשאני נכנס לחפש דרייבר עדכני עבורו באתר של NVIDIA אני מגיע למדור כללי כזה עבור XP מבלי שאתבקש לציין את סוג הכרטיס. האם לכל ה GEFORCE אותו דרייבר ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  11. Started by elladb,

שלום אני מחפש כרטיס מסך הכי חזק שאפשר עד 1700ש"ח. זה דחוף כי אני רוצה לקנות ביום שישי. תודה.

12. Started by rabbit,

יש לי כרטיס של ATI אני צריך תוכנה או משהו? או פשוט לחבר את הכבלים וזהו?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  13. בבקשה נראה לי שאני לא עושה את זה נכון

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  14. Started by dorish,

אז ככה אני קורא פה כבר כמה ימים ואני מחפש כמה דברים אחד זה מסך LCD חייב שיהיה שחור וטוב ראיתי מסכים ב 3600 אני יכול לקנות במחיר כזה אבל אני חושב שזה בזבוז של כסף אז תמליצו לי בבקשה למסך שנותן את התמורה הכי טובה בכסף ליחס לעבודה. ושוב חייב להיות שחור. ואני מחפש כרטיס מסך שחייב להיות של ASUS במיחר של בין 1000 ל 2000 ואני צריך כרטיס טלויזה כי אני מחבר את המחשב למקרן וככה אני משחק אז ששוב תיהיה את התמורה לכסף הכי טובה וגם איך אני מקליט סרט ממצלמת וידיאו למחשב באיכות הכי טובה. באיזה כרטיס? שוב עדיף שהכול יהיה מחברת ASUS תודה ושנה טובה לכול גולשי האתר.

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  15. Started by Mactural,

מחפש כרטיס מסך ל AGPx8. בעצם שני כרטיסים. 1) מהו הכרטיס הכי חזק שאפשר לקנות היום ל AGP, מה מחירו, והאם יהיה ריאלי להגיד שלא יצאו כרטיסים חזקים ממנו (או חזקים באופן זניח)? 2) יש לי מעבד P4 2.6 HT. מה יהיה הכרטיס ההגיוני ביותר לקנות במחיר של 1000-2000 ש"ח מבחינת יחס עלות-תועלת?

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  16. זה פוגע באחריות?! מה השם של התוכנה אפשר הסבר קצר איך אני עושה?! הכי חשוב אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  17. Started by Gilo2005,

תגידו לי איך המסך הזה אני רוצה להזמין אותו מחול תגידו לי האם הוא טוב והאםהוא שווה 120 דולר המסך הוא של סוני דגם איך המסך הזה?Sony SDM-S53/B Black 15" LCD Monitor או שעדיף לי את המסך של ACER הדגם הבא Acer AL1511B-1 Black 15

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  18. Started by NewRig,

עברתי על השרשור הדביק, אך מרוב המבחר, וגם מאחר ואין שם ממש השוואה אחד לאחד, התבלבלתי עוד יותר. בנוסף, אולי ישנם עידכונים/חידושים בהיצע הקיים בשוק. דרישות : 1) שימוש עיקרי - סרטים ומשחקים. 2) חשוב שהמסך לא יציג מריחות ושיהיה סביל גם לאחר מספר שעות של שימוש במחשב. 3) "17 תקציב לא ממש מוגדר, מאחר והדרישה לכמה שיותר זול אך עם זאת אין הכוונה למסכים עתיקים ב-500 ש"ח. ההערכה הכי מדוייקת היא עד איזור ה-1700 ש"ח. (אלא אם אין מסך איכותי בסכום זה ומטה) שוב, רצוי מחיר כמה שפחות - אבל חובה, ודגש על כך, שהמסך יעמוד בדרישות לעיל. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  19. או מסך בטווח מחיר הזה שיהיה יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  20. Started by ras81,

שלום יש לי את המפרט שרשום בחתימה הייתי רוצה לקנות כרטיס TV לטובת צרכים בסיסיים כגון הקלטת תוכניות מידי פעם וצפייה בטלויזיה (רדיו ייתרון אבל לא חובה) מכייון שאין לי שמץ של מושג לגבי הסוגים והחברות הייתי שמח אם חברי הפורום יוכלו להמליץ לי על כרטיס. תודה

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  21. Started by Armageddon1,

P-4 1.6mhz לוח של אינטל 512 rdram כאילו יש מצב שהכרטיס ינוצל עד המקסימום או לפחות קרוב לזה

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  22. Started by rino,

תקראו את הכתבה הבאה ותבינו כמה דברים על מסכי LCD. בין היתר תלמדו שבעולם רק 2 או 3 יצרני מסכים כאלה ולכן אין הבדל משמעותי בין הפירמות השונות. ניתן ללמוד מה חשיבות חיבור DVI וכיצד היצרניות מודדות את ביצועי המסכים שלהם. בבקשה http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=1855&p=1

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  23. Started by ofir,

היי, סוף סוף יש באפשרותי לשדרג את המסך הישן, חשבתי לעבור לליגה אחרת lcd ואם כבר אז הכי איכותי בקבוצת ה17", ראיתי את הsamsung 172t ושמעתי עליו ביקורות טובות, מה אתם אומרים? תודה מראש, אופיר.

24. Started by chris_u16,

צריך מידע לגבי כרטיסי מסך שאפשר לחבר אליהם 3 מסכים (בDVI וD-SUB) זה מיועד לשימוש משרדי ולכן לא צריך שזה יהיה טוב לאפליקציות גראפיות כבדות. לפי מה שהבנתי יש כאלו רק של חברת Matrox, אז מאיפה ניתן לקנות וכמה עולים?

• 3 תגובות
    • 497 צפיות

דיונים חדשים בפורומים