עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

לפי האתר DARKCROW יכול להיות שגיגהבייט חזרו ליצר כרטיס מסך של NVIDIA יכול להיות דבר

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  2. Started by Michael,

היי, אני קונה ביום שני מחשב חדש, עכשיו הכל סגור פרט לכרטיס מסך. אני מתלבט בין ה Sapphire "ATLANTIS" R 9800 Pro / 128MB / 256-bit ל Sparkle GF SP8835V-DT FX 5900 128MB DDR Retail . הRadeon עולה לי 1380 והGF עולה לי 1150. לפי מה שהבנתי לGF יש chipclock במהירות של 400MHZ ו memoryClock במהירות של 850MHz. ולATI יש chipClock במהירות של 380MHZ וMemoryClock של כ 680MHZ. ידוע שלשניהם יש Buswidth 256bit ו8 צינורות עיבוד. שתי שאלות לי אליכם: 1. לפי הנתונים הללו? למה הATI יקר יותר? 2. מה מבין השנים טוב יותר עבורי? (זה שרק רוצה לשחק בכיף...) נ.ב. 3. האם כרטיס של Sparkle יהיה בסדר? השם נשמע מפוקפק. ???

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  3. למה ביטלו את זה?

4. Started by Vladgi,

איך אני בודק מה הוא זמן התגובה שלו?(כמה ms) קניתי אותו באפריל השנה ואני לא בטוח מה זמן התגובה ושלו (12,16?)

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  5. שלום במפרט הלוח אם כתוב: [list type=decimal] [*]1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) * For optimum performance, if only one PCI Express graphics card is to be installed, be sure to install it in the PCIEX16 slot. [*]1 x PCI Express x16 slot, running at x8 (PCIEX8) * The PCIEX8 slot shares bandwidth with the PCIEX16 slot. When the PCIEX8 slot is populated, the PCIEX16 slot will operate at up to x8 mode. זה אומר שאני יכול לשים שני כרטיסי מסך, ושאם יש שניים אז הביצועים שלהם יהיו פחות טובים בחצי (X8 במקום X16)?!

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  6. Started by ani,

יש לי מסך של פיליפס לא דק ולא שטוח. בזמן האחרון הוא מציג מאוד חשוך (למרות שבהגדרות הוא על מקסימום בהירות). בגלישה זה לא כ"כ נורא כי הרקע לבן אבל במשחקים כמעט בלתי אפשרי לשחק למרות שאני סוגר את האור בחדר ואת החלון (וזה קצת עוזר אבל לא כ"כ). האם הבעיה היא ב"נורת מסך" או שגם יכולה להיות בעיה אחרת? האם אפשר ומשתלם לתקן? תודה

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  7. עיינתי בהמלצות לכרטיסי מסך אך אני מעוניין בכרטיס שיאשר לי לעשות לו OC סולידי - ומשתלם מבחינת מחיר. לפי מה שהבנתי יש כרטיסים מסויימים שמאפשרים OC טוב והם יותר זולים מאלו אשר מציעים ביצועים מקבילים לפני OC. הייתי מעוניין לרכוש מ-PANDAS אבל אשמח להמלצה בכל מקרה כי אני מנסה להשוות מחירים. תודה.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  8. יש לי Samsung Syncmaster 930B שמחובר ב - DVI ל - Geforce 6600GT שלי, משום מה כשאני לוחץ על המסך Auto Calibrate, הוא אומר שזה Not Available. האם מסכים שמחוברים ב - DVI לא צריכים את האופציה הזו לכן היא מבוטלת ? ( לא ניסיתי לחבר בכבל RGB כדי לראות אם זה עובד עם זה )

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס זהה (אפילו מספר כרטיסים) לזה שבכותרת. הדרישות ההכרחיות: Nvidia 1GB ddr3 pci-e 2.0 2 dvi ports והוא חייב להתאים בתוך 1U, אז הכרטיסים עם מאווררי הענק יורדים מהפרק. למישהו יש רעיונות לכרטיס מחליף והיכן אוכל לקנות אותו? תודה רבה, עמרי

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  10. Started by mx69,

המפרט שלי הוא: a64 3200+msi k8n neo platinum+r9800pro+a-data pc4000 ורציתי לדעת כמה אני יקבל בaquamark3?

11. שלום לכולם. יש לי כרגע GEFORCE 6600GT. שבקושי רב מריץ לי רד אלרט 3 בהגדרות הכי נמוכות של המשחק. קשה לו לעמוד על 100 FPS יציב בCOUNTER STRIKE בקיצור - נחוץ שידרוג. הבנתי שיש 2 "סוגים" AGP וPCIX. לי יש AGP, גם הבנתי שזה הפחות טוב\מומלץ - אז אם יש דרך להפוך את זה לPCI, כמו להחליף MOBO - גם בא בחשבון. אם יש עוד פרטים שאתם צריכים - אנט עזרו לי לעזור לכם לעזור לי ;D אז... מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  12. יש לי תקציב לכרטיס מסך 500 שקל , איזה כרטיס הכי מומלץ למשחקים בתקציב הזה

• 6 תגובות
    • 524 צפיות
  13. שלום, יש לי כמה שאלות פשוטות על תצוגה וכרטיסי מסך שאני לא מבין, והן: 1-מה זה- PixelShader .נגיד, מה ההבדל בין 2, ל-3?. 2-מה זה סנכרון? 3-מה זה- Vertex Pipelines Version? 4-מה זאת אומרת "הכרטיס מרנדר"? 5-מה זה פריים? 6-מה זה אומר, נגיד ממשק-PCI-E עם-16X, האם זהו מספר הביטים שהו מעביר למסך בשניה, סתם ניחוש . אלו הן השאלות שאני לא מבין, אשמח אם מישהוא יענה לי עליהן. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  14. Started by pain_killer12,

שלום, לחבר שלי יש בעיה הכרטיס מסך שרשום לו במנהל ההתקנים הוא: nvidia vanta vantaLT איזה דרייבר אני צריך להוריד?

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  15. אני חשבתי על קניית כרטיס מסך למחשב השני שלי שיחזיק לי משחקים ב 1024 @ high (משחקים כבדים .. fear , oblivion , half-life2 ...) בלי שום קרטועים, חלק כמו תחת של תינוק. תקציב ? בין 700-1000 , כמה שפחות יותר טוב , שוב זה לתקופת זמן של חצי שנה בלבד (עד לשדרוג כללי) מפרט מחשב שני : P4 2.8 ghz 800 mhz presscot DDR 1024 samsung 400mhz וממשק AGPx8

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  16. Started by BigO,

שלום מישהו יכול לתאר לי את "עוצמתו" של הכרטיס הגראפי המשולב ב- 945g :s05: מהו הכרטיס המקביל (בערך) ב- nVidia / AMD

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  17. או קיי אז סוף סוף הורדתי את המשחקים איזו גראפיקה יש ל- BIOSHOCK זה לא יאומן עם פילטרים הגדרות על מק סימום ו -01024*768 12-30 FPS .. וכן .. 12 FPS זה לא כזה נורא .. איך אמרנו פה פעם .. לכל משחק יש את ה- FPS הכי נמוך שניתן לשחק בו (במשחק ) בכל אופן המחשב ניתקע . ויש לי CRASH DUMP כנראה לזכרונות של הכרטיס מסך .. הקריסה של הכרטיס מסך .. כנ"ל לגבי HL2 .. כאשר את HL2 רק ב- MULTYPLAYER (ראיתי איך זה להיות במפות .. כשלא היה אף שחקן ) המשחק גם קרס ויש לי 100 FPS בכל אופן ישנה בעיה .. ב- Half-Life 2 Lost Coast יש 1001 באגים .. אם תרצו תמונות מ- BIOSHOCK אני אעלה .. זה מדהים .. תבקשו ואני אשים .. אז אם תוכלו לפתור לי את הבעיות למה זה קורה .. נ.ב כשאני עושה בדיקה באתר htt…

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  18. Started by dorish,

שלום יש ברשותי מקרן חדש שהוא מחובר למחשב ואני משחק במשחקים ככה וצופה בסרטים רציתי לדעת איך הכי כדי לי לחבר את המחשב למקרן ומה אני צריך לקנות ואיזה דגם הכי מומלץ כרגע אני מחובר דרך הכרטיס מסך שלי שהוא GF TI 4200 תודה.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  19. Started by AVI.S.T,

אתם אומרים GF7600 מריץ CRYSIS לפחות על הגדרות בנוניות?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  20. Started by Load,

יש לי מחשב: CORE 2 DUO 6600 NFI 975X 2GB RAM DDR2 800MHZ ATI X1900 CONNECT 3D 512MB ורציתי לקנות כרטיס מסך נוסף X1900 CROSSFIRE הקטע שאני לא מוצא עכשיו כרטיסים כאלו אלה רק X1950XTX crossfire השאלה האם הם יוכלו לעבוד ביחד (דגמים שונים) ?

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  21. Started by Nasok,

טוב לדוד שלי יש ממולדת (57) אז אמא של (ז"א אחותו) רוצה לקנות לו מסך עד 3K(שזה אני חושב יותר מדי) 19 אינץ' המסך מיועד בעיקר לבן אדם שיושב שעות רבות על המחשב קורא עובד ופעמים משחק... אז בעיקר אם יש לכם מסכים מיוחדים שטובים לשעות רבות של ישיבה מולם אז תודה תודה על התגובות אמרו לי בעיקר על VIEWSONIC VP930 האם הוא הכי טוב לתקציב?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  22. Started by eli20,

מישהו יכול להמליץ לי על מסך lcd שיתאים למשחקים ולסרטים שיעלה 1300-1400 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  23. Started by dorish,

שלום יש לי יצאת כבלים (מתב) ליד המחשב ואני רוצה לחבר את זה למחשב כדי שהמחשב הייה הממיר שלי והמחשב מחובר למקרן וככה לצפופת בתוכניות אז מה אני צריך ואים זה כיד כי ככה אני מפסיד חלק מהערוצים כי זה לא ממיר דיגיטלי של החברה וגם אני רוצה להעביר סרטים מהמצלמת ויאדיו שלי למחשב אבל באיות הכיד טובה שאפשר אז מה אתם ממליצים? כבר ניסיתי להעביר דרך הכרטיס מסך שהוא GF TI 4200 אבל אני לא מורצה מהאיכות. תודה.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  24. הכרטיס מסך - 6800gs דריברים הכי אחרונים 93.71 משהו שפשוט מחרפן אותי אני לא מבין איך זה יתכן , בהגדרות של הכרטיס מסך (שהולכים - מאפינים - מתקדם - 6800gs ) אז נפתח לי בצד שמאל כל האפשרויות... אתמול היתה לי אפשרות שלא זוכר איך קוראים לה אבל, היא פתחה חלון עם כל הקטע של החיבור לטלויזיה - clone והכל , והצלחתי והכל עבד יפה ראו גם במחשב וגם בטלויזיה כמו שאני רוצה. אבל עכשיו פתאום זה נעלם !!!! זה פשוט לא קיים , אני לא מבין את זה!! איך זה יתכן ? אז איך לעזאזל אני מחבר תמחשב גם לטלויזיה ?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  25. Started by eliau21071981,

כפי שקראתי ב ynet ייצא בימים הקרובים כרטיס מסך חדש בעל ליבה כפולה שיהיה הכי חזק בשוק Radeon HD 3870 X2 ובקרוב ייצא גם לאנבידיה גם כרטיס GeForce 9800 GX2 רציתי לשאול האם כדיי לי להשקיע בכרטיס הזה יש לי מפרט כזה msi neo p35 e6600 intel c2d 3x1gb ddr 1066 500w האם הלוח שלי ינצל את הכרטיס טוב או שעדיף לא להשקיע על כרטיסים חדשים כאלה? ואם כן אז מה עדיף הריידן או ג'יפורס?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.