עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by levy18,

קודם כל אני מצטער אם אני לא מפרסם את ההודעה במקום הנכון...אם לא אז תעבירו אל תנעלו בבקשה... בקשר למקרה..המחשב התחיל לעשות עיוותים בזמן האחרון, פירמטתי וזה נמשך. אמרו לי שהכרטיס מסך נדפק אז אני מתלבט בין שלושה כרטיסים: 1. 7300GT - יצרן Leadtek - מחיר: 500¤ 2. 7600GS - יצרן Leadtek - מחיר: 553¤ (משלוח - 48¤) 3. 7600GT - יצרן Leadtek - מחיר: 745¤ המחירים מהאתר pandas (רק שם מצאתי כרטיסי AGP) אני אשמח אם חוץ מהממלצה תוכלו לפרט טיפה על כל כרטיס ועל התכונות שלו אם אתם ממליצים על כרטיס מסויים אני ישמח לשמוע למה דווקא הוא... תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  2. Started by yotamavi,

מה אתם חושבים? בכמה ה1950 יותר טוב? כי אני מתכוון לקנות מנועה ואני לא יודע אם כדאי לי לקנות ולחכות אלוהים יודע כמה זמן...

3. איך אני מפעיל פילטרים בכרטיס? לעשות על custom setting? במה להשתמש? ב DIRECT3D או OPENGL? להשאיר את ההגדרות על BALANCED? מזה ה FAST WIRE הזה? לכבות אותו? אני צריך לסדר את ההגדות פשוט... ואני לא יודע אם בהגדרות הרגילות הפילטרים עובדים, ואם כן אז בקאסטיום מה לסמן שם וכל זה

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  4. Started by pp12,

מישהו יודע כמה עולה בחנות של גלקסי מחשבים הכרטיס מסך ג'יפורס 8800GTS? וכמה עולה 8800GTX?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  5. מסך 1 : LG L1970HR 1753 ש"ח מסך 2 : 931BF Samsung 1729 ש"ח תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by icex,

זה מחשב שלי: Mainboard : Gigabyte M61VME-S2 Chipset : Athlon 64 / Opteron HyperTransport Technology Configuration Processor : AMD Athlon 64 X2 4200+ @ 2200 MHz Physical Memory : 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) Hard Disk : WDC (320 GB) מארז: GYGABYTE POSEIDON אוקיי? אכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך הזה "Nvidia Corp Nvidia Geforce 8800 GTX" ויש לי כמה שאלות...: 1.האם מחשב שלי יחזיק VISTA ואת הכרטיס מסך הזה? (אני צריך אותו למשחקים כמו CRYSIS). 2.אם הוא לא מחזיק מה כדי לשפר כדי שהוא כן יחזיק. 3.וכמה יעלה לי הכרטיס מסך שאתם ממליצים. תודה.

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  7. Started by fish123,

שלום אני מחפש כרטיס טלוויזיה טוב כרטיס שכולל Composite וS-video כולל גם תוכנות עריכה,כיווץ וWinDVR 3 במחיר של עד 400 שקל

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  8. Started by aka_katz,

יש לי כרטיס 8600GT של Innovision... הורדתי את RIVA אבל לא ממש יודע איך לעבוד איתה אשמח לקבל עזרה.. תודה

9. 3Dc - מאפשר למפתחי משחק לדחוס עד X4 טקסטורות לזיכרון הכרטיס הגראפי בלי לפגוע בביצועים Z-Buffer - חלק בזיכרון הכרטיס שבו נשמרים ערכי עומק זה נכון?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  10. אבל זה לא טלוויזיה. אוכל לחבר למסך YES או PS2 או מכשיר DVD. משהו כזה. קצת קשה להסביר במילים. מסך שיכול לעבוד כמו טלוויזיה, אבל זה לא טלוויזיה.

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  11. רכשתי את הכרטיס הנ"ל אבל עדיין לא קיבלתי אותו יש לי מיספר שאלות לגביו 1)האים הוא מיתחבר לספק כח ובמידה וכן האים ה- TT RT2-430W מספיק 2)האים הדגם הזה הוא הכרטיס עים OC 3)האים רכשתי כראיס טוב הלכתי לפי המלצת המוכר ב- PANDAS בבאר-שבע תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  12. שלום, יש לי שאלה שתשמע די טיפשית, אז ככה: על כ.המסך 8800GT של BFG יש מדבקה עם תמונה של האיש הקירח שאוחז פדחתו, והמדבקה הזאת הודבקה עקום, דבר שמאוד הרגיז אותי אז החלטתי לנסות להזיז אותה והמדבקה די נהרסה, אז, ברוב חוכמתי החלטתי להוריד אותה לגמרי, אבל שמרתי אותה שלמה [פחות או יותר ^^"] אז מישהו יודע האם האחריות עדיין תקיפה על הכרטיס? [אני שואל פה כדי לא להישמע מפגר מדי בטלפון....ד"א הכרטיס נקנה מ-FOXPC] ודבר שני- במקרה ואני רוצה להחליף קירור, אבל שומר את הישן עם המדבקה בנפרד, האחריות עדיין תהיה תקפה? בתודה מראש לכל העונים!

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  13. LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ? תהיה בעיה כלשהי להריץ משחקים על הגדרות גבוהות כמו flight simulator X ? התקציב לכ. מסך הוא עד 1800 ש"ח.. עדיף ב1200 איך ה8600GTS מסתדר עם המסך הזה? תודה!

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  14. Started by ep-120,

מה ההבדל בין ALL IN WONDER לרדאון רגיל? יש הבדל משמעותי?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  15. Started by The_magament,

אני לא יודע אם זה שייך לכאן, פשוט לא מצאתי מקום אחר שזה שייך אליו... אני רוצה לקנות את ה-8800GTS 320MB של ALBATRON (פשוט כי היא הכי זולה שם). האם היא טובה? עושה בעיות? OC'ית טובה? תודה.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  16. Started by אליאור27,

קניתי לא מזמן 6870 CF ועכשיו אני מעוניין לבצע באנצמארק ולהשוות לבאנצמארקים אחרים אני אשמח להסבר איך לעשות את זזה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  17. נניח ויש לי מסך עם RESPONSE TIME של 25MS,ומסך של 16MS,שאר המפרט אותו דבר. מה יהיו הבדלי הFPS בין שני המסכים, נניח בHALFLIFE2?

18. Started by Dutchy,

מממ נגיד ואני יקנה כרטיס ELSA RADEON 9800 PRO בארץ שיש לו ליבה של R360, נגיד אני מחליף לו קירור ועושה לו פלאש יש סיכוי שבאחריות יגלו את זה? וגם אם כן ולא ירצו לתקן לי במקרה של בעיה, יש אולי מעבדה שמתקנת כרטיסי מסך בתשלום?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  19. איך אני בכלל יודע אם יש לו חיישנים ??

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  20. שלום חברה, ראיתי עכשיו ירידת מחירים טובה לpvr-150 mce ואני בדיוק מתכנן לקנות אחד כזה להקלטה מקלטות למחשב... השאלה שלי היא, האם תיהיה לקובץ איכות תמונה + קול טובה? לא מצאתי אף review נורמאלי שניתן לקבל ציון על הקלטה של הכרטיס... יש מישהו שיש לו את זה ויכול לתת לי עיצה? אולי כרטיס אחר ב סביבת 500 ש"ח? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  21. הנה תמונה::: מה אני יכול לעשות

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  22. Started by Arcanide,

שלום לכולם, אני חושב שאני צריך לשאול את זה פה ראיתי את המסך הזה, ובאמת הוא הפתרון המושלם בשבילי. במקום לקנות LCD למחשב ולתלות את הטלוויזיה, עדיף לי כבר לקנות LCD שעושה את שניהם. השאלה שלי היא האם מישהו יודע איך המסכים האלה מתפקדים בתור מסכי מחשב, בעקרון השימוש העיקרי הוא לא משחקים אבל מדי פעם כן.. מה שכן ראיתי את המסך הזה בתצוגת טלוויזיה והוא פשוט פצצה.. ישנה עוד אפשרות שחשבתי עליה והיא לקנות LCD 19 מחשב ולחבר במחשב כרטיס טלוויזיה טוב.. השאלה מה יתן לי תמורה יותר טובה LCD TV+PC או LCD PC + כרטיס טלוויזיה ודרכו לראות גם טלוויזיה. תודה רבה קובי.

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  23. Started by maor123,

היי חבר'ה, רציתי להתייעץ איתכם בנושא כרטיס מסך. אני צריך כרטיס מסך זול בסביבות 200 שח, לעבודה משרדית. לא משחק משחקים או דברים דורשניים כאלה. השאלה שלי מתייחסת לכרטיסים עם שבב NVIDIA בעל תכונת ה-TurboCache. זה אומר שעל הכרטיס יש זכרון קטן יחסית ואת שאר הזכרון הדרוש הוא משלים מה-RAM. אני מדבר על כרטיסים כמו: Asus nVIDIA GeForce 7300TC 64MB Up To 256MB PCIe EN7300TC256/TD/64M WinFast PX6200 TC TDH supporting 256MB מה דעתכם על כרטיס עם תכונה זו? האם הוא יגזול מהRAM שלי בצורה משמעותית? יש לי בסה"כ RAM של 512 מגה. מה אתם אומרים ? תזכרו שאני צריך את זה אמנם לעבודה משרדית קלה אך הזכרון 512 RAM שיש לי חשוב לי.. ואם כתוב במפרט : 2nd vga output = yes. זה אומר שהכרטיס תומך בשני מס…

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  24. Started by MeMaster,

אני קונה מחשב - והתלבטתי איזה כרטיס מסך לקחת... אני מחפש את הכרטיס הכי טוב ומשתלם מבחינת עלות/ביצועים לטווח מחירים 1500-2100 שקל BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION - 1650shekel BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC2 VERSION - 2000shekel לפי מה שהבנתי אין טעם לקחת 640MB כי אין הבדל משמעותי והפרשי המחירים גדולים רציתי לדעת האם הכרטיס BFG OC2 VERSION נוטה להתחמם הרבה יותר מאשר הכרטיסים הרגילים או ש- BFG דאגו שהוא ישאר קר... ? והאם זה שווה בכלל לקחת אותו או פשוט לקחת כרטיס רגיל ולעשות לו OC לבד.... והם כדאי לי בכלל להתעסק עם BFG? - אני פשוט לא מכיר אותם.. אני מכיר את Gigabyte ואני הכי סומך עליהם...

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  25. מהו ה LCD 15 הכי טוב שניתן למצוא ב 2000 שקל? יש את ה BENQ האלה עם ה 16MS, ו LG ... יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים