עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שדרגתי כרטיס מסך מג'יפורס 2 MX 400 לספייר RADEON 9100 128 MB . ציפיתי שהכרטיס יריץ כל משחק על הפרטים הכי גבוהים - אז זהו שלא. אני לא אומר שהכרטיס רע או משהו כזה אבל הוא פשוט מציג ביצועים ירודים מאלה שהיה צריך לתת. מפרט: מעבד - פנטיום 4 2.4B . זיכרון - 512 DDRAM . לוח אם - GIGABYTE 8PE667 PRO . בעיות : 1. סרטוני הפתיחה וסרטוני ההדרכה לפני המשימות בג'נרלס מקוטעים ולא עובדים חלק . איזה מוזר שאפילו בג'יפורס 2 הם עבדו חלק ועכשיו לא. 2. הכרטיס לא מצליח להריץ את ספלינטר סל בהגדרות הכי גבוהות חלק. הכי טוב שהצלחתי להגיע זה 1024X768 וכל הפרטים הכי גבוה חוץ מפרט אחד שהוא בינוני . 3. NFS 6 בקושי עובד חלק על ההגדרות הכי גבוהות ובקטעים עמוסי גרפיקה המשחק מתחיל להיות קטוע . ואני עוד ח…

• 64 תגובות
    • 5.3k צפיות
  2. ככה לא הצלחתי להבין מה זה עושה תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by KOBrA,

שמעתי שיש אפשרות לעשות OC ל9500 PRO ולהפוך אותו ל 9700 לא PRO !! עכשיו,ראיתי כי לכרטיס 9500PRO יש Memory Bandwidth של 8.8 GB/s וכי ל9700 יש 17.6 GB/s Memory Bandwidth השאלה שלי היא,כאשר אני עושה OC לכרטיס 9500 PRO האם זה מרחיב גם את Memory Bandwidth של הכרטיס? ועד כמה חשוב הMemory Bandwidth בכרטיסי מסך ועד כמה זה משפיע על הביצועים?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  4. אני רואה המון המון דרייברים בכל רחבי האינטרנט שיקולי הם: catalyst 3.1 catalyst 3.0 driver 7.83 מה ההבדל בין כולם? האם כדי להוריד גם את הcontrol panel? באיזה תוכנה אני יכול להמהיר את הזיכרון של הכרטיס? תודה אדם

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  5. Started by someone,

תראו מה כתוב בביקורת הזאת בסוף במסקנה 3... אז מאיפה אפשר להוריד את הPATCH הזה?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  6. כאשר אני עובר את השלב הראשון שבוא מראים את אישתו מתה המחשב טוען את השלב הבאה ואז יוצא מהמשחק לחלוטין ממש מוזר תודה רבה מראש על העזרה

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  7. יש לי RADEON 9100 128 MB והוא מציג ביצועים ירודים במשחקים . בגלל שזו לא יכולה להיות המערכת (מעבד פנטיום 4 2.4 , 512 DDR ) חשבתי שיכול להיות שזה המסך אשר בעצם "תוקע" את הכרטיס מסך . יש לי מסך ממש ישן , יש לי אותו משהו כמו כבר 5 שנים . דגם MAG INNOVISION DJ530 או משהו כזה . מה דעתכם ?

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  8. Started by Kenny,

היי , קיבלתי את ה Gigabyte Radeon9700 pro אחרי שהתקנתי את ה sp1 \ nforce \ DX9 התקנתי את Catalyst 3.2 זה התקין , ביקש לעשות רסטרט... ואמר משהו על בדיקות , לא ממש הבנתי. שהוא חזר מהרסטרט , הוא הפעיל את המחשב על 640\480 ומשום מה שניסיתי נגיד להוזיז חלונות , או לדפדף בדפי אינטרנט , זה היה ממש איטי... כאילו בלי פריימים... (המחשב עצמו פעל בסדר..) בכל מקרה , עשיתי רטסרט וזה הסתדר.. ואין לי מושג אם זה התקין את הדרייבר או לא.. שאני לוחץ על settings > Advanced אני לא רואה את כל האפשרויות שאמורות להיות שם.. יש לי לא יותר מ4-5 לשוניות... ואמורים להיות לפחות 10.. של הכרטיס. זה מוזר.. וגם ב Device manager יש לי שם Radeon 9700 Radeon 9700 secondery ?!? וכתוב לי בדיירבר של שניהם : …

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by Split,

שלום אני צריך לקנות כרטיס מסך למחשב 800Mhz עם 256Mb זיכרון, עד עכשיו היה עליו כרטיס ישן מאוד של Nvidia מהסדרה של Gefroce 256, אבל הוא נדפק לחלוטין והתחיל לעשות קווים מוזרים על המסך. לא משהו מאוד יקר, 500 שקל פלוס מינוס. אני לא ממש מבין בזה, וחבר הפנה אותי לכאן ואמר שיש פה אנשים שיוכלו לעזור אז בבקשה תודה רבה, split.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by overload,

המחשב שלי עושה רעשים מוזריים, כשפתחתי את המארז כדי לבדוק מה הבעיה הבנתי שהרעש מגיע מהכרטיס מסך שלי (GF4 440), אני חושב שיש לו בעיה עם המאוורר כי הוא לא מסתובב רצוף, כל שניה וחצי בערך הוא עוצר וזה עושה רעש מעצבן. הוא נשמע כך: וווווו...וווווווו...ווווווווו...ווווווווו המודגש זה הרעש החזק הלא מודגש זה הנורמלי. מה אני צריך לעשות כדי שיפסיק ??? הוא נישמע כמו GF FX5800 U או משהו .

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by SOLIDUS SNAKE,

כאשר אני מנגן סרטים בWINDOWS MEDIA אני לא רואה את הסרט בTV אני רואה ריבוע שחור במקומו - מדוע ?.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  12. האם אתם משארים שמעבד4HT 10Ghz בנוי בליטוגרפיה 0.65 מיקרון עם כרטיס מסך המכיל 512M טרנזיסטורים בליטוגרפיה של 0.09 מיקרון וזיכרון 4GB במהירות 2GHZ (כלומר רוחב פס של 20GB\SEC ) יכול להריץ סצנה מרונדרת בזמן אמת של FINAL FANTASY? יאיר.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by SunMen,

האם אני צריך ספק של 350W לפחות כדי להחזיק על המחשב שלי כרטיס R9500P?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by miim17,

יש לי מסך IIYAMA בן 5 חודשים בערך. מאז שעברתי לXP יש רצידות קטנות במסך, פסים עדינים לאורך וכל מיני הפעות מגנטיות למינן. מה אפשר לעשות? זו נראת לי בעיה של כיוון המסך. באיזה תדר המסך צריך לעבוד? תודה לכל העונים.....

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  15. כולכם יודעים כי התלבטתי באיזה כרטיס לבחור כולם התווכחו פה בפורום ולא הביאו הוכחות. לכן ערכתי חיפוש ומצאתי את זה: http://www.italian3d.com/articoli/9100/9100vs9000pro.html לפי דעתי זאת הוכחה טובה מאד. אז תחשבו פעמיים לפני שאתם קונים!!! בסוף הזמנתי מבריטניה את ה-Rdeon 9100 128 DVI ב-500 שקלים מה שבארץ עולה בין 730-800 שקלים

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם, לאחרונה קניתי GeForce 4 MX 440 וחיברתי אותו למחשב שלי במקום ה - Voodoo 3 3000 שהיה לי עד עכשיו. המחשב שלי הוא Pentium 3 - 550mhz / Ram - 128MB. לאחר שחיברתי את הכרטיס החדש התחילו להופיע לי כל מיני בעיות: - תפריטים של חלונות הוכפלו - צבעים של תפריטים השתנו עד שגם נעלמו לגמרי בקיצור נראה שאין התאמה. התקנתי את ה - driver המעודכן מ - Nvidia ולא עזר. התקשרתי לחנות והיציעו לי להגיע ולהחליף. רציתי לישאול: לאיזה כרטיס כדאי להחליף ? איזה כרטיס יעבוד בצורה האופטימלית על המחשב שלי ואצליח לשחק ברמה גבוהה במשחקים חדשים ? (אני מודע לעובדה שכנראה GTA3 כבר לא ירוץ על המחשב שלי למשל...). התקציב הוא 350 ש"ח ואולי אוסיף עוד איזה 50 - 100 ש"ח אם תיהיה המלצה על כרטיס טוב במיוחד.…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

אני חשבתי על EX950F, מה אתם מציעים? הדגש פה הוא על המחיר/איכות, כלומר שיהיה כמה שיותר זול וכמה שיותר איכותי. תודה מראש, R. :-*

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  18. Started by ofer_mat,

אני יודע שהנושא הופיע כמה פעמים קראתי את כולם יש לי עוד כמה שאול 1. יש לי מפרט עם לו AGPX4 האם יורגש הבדל משמעותי? 2. כל ה9700 יש TVOUT ? באיכות יותר טובה ממה שיש לי GF 3 TI 500 ? 3. האם זה מהלך נכון לקנות עכשיו את הכרטיס או לחכות 9800 ? 4. האם לא צפויים לי בעיות עם משחקים בכרטיס הזה ( ראיתי שיש טרדים שמדברים על כל מני בעיות עם הכרטיס) כלומר דרייברים יציבים? תודה.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. לאחרונה אני חושב על לקנות כרטיס טלויזיה כנראה WinFast TV2000 XP Deluxe של LEADTEK אך נזכרתי שראיתי פעם משהו על כך שניתן להשתמש בכרטיס מסך שיש לי בכדי לראות טליזיה אך צריך תוספת כלשהיא (חומרה) רציתי לדעת אם מישהו בדק אם ניתן להשתמש באפשרות הזאת עם כבלים בלבד וללא כל תוספת או איפה ניתן לקנות את הרכיב הזה.

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  20. Started by P III 800 MHZ,

זה דחוף מה לקנות?! ממש ממש סופר דחוף לחבר שלי תודה יש רק את שתי החברות האלה

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  21. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם אפשר למדוד את הטמפ של המעבד הגרפי והזיכרונות בדרך תוכנתית או רק עם חישן חיצוני.

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  22. Started by מוטי,

הכרטיס עושה לי כמה בעיות .יש לי לפעמים כתמים של צבע מבולגן כזה הבעיה החלה גם במשחקים אני לא ממש מבין במחשבים אבל אים משהו נחמד פה יוכל לעזור לי הכרטיס גםלא מראה לי טוב סירטי DIVX בגירסת סקנר הם צבועים בירוק סמתי את מנהל התקן החדש ביותר והבעיה ממשיכה לצערי אני מנסה לפתור תבעיה לבד לפני שאני יפנה לחנות כי גם אין לי כסף להחליף לכרטיס יותר טוב אים תוכלו לעזור לי אני יודע לכם מאוד תודה :-\ :-\

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by moshemordo,

עשיתי בדיקה ב3DMARK טוב קיבלתי בו את הציון הכי גרוע שאפשר לקבל והוא: תופים חצוצרות 430 איך זה יכול להיות? יצאתי מכל התוכנות וניסיתי כמה פעמים וזה מה שאני מקבל תסתכלו גם על המפרט מחשב שלי הוא לא כזה גרוע!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מתכנן לקנות כ. מסך מבית SAPPHIRE כי שמעתי שהם הכי טובים. עכשיו אני מתלבט בין שני כרטיסים שמכירם זהה אך לא ידוע לי ביצועם הראשון: Radeon 9000 128mb VIVO PRO II השני: RADEON 9100 128MB. ,תודה לעוזרים ובבקשה פירוט (ובבקשה אל תמליצו לי על כ. אחרים כי המחיר משתנה) עריכה: ואם באמת כך אז איך זה שאנשים קונים את ה9000 שעולה אתותו דבר?

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  25. לאחר חודשים של בדיקות וציפיה הגיע הכרטיס היום לביתי (הזמנתי אותו מהחנות שלהדובים לפני חודש!!!). הכרטיס מצויין השגתי תוצאה של 10000 ב3DMARK2001 אם המפרט שלי. שאלתי הראשונה היא האם זה טוב ?. שאלתי השניה היא בנוגע להגדרות האם ךהתקין את ה3.2 של ATI (מותקן עכשיו 3.1 של ATI) האם להתכין את התוכנות של HERC. אילו הגדרות לעשות בCONTROL PANEL של ATI כדי שיעבוד טוב יותר. כלומר מהיא הבחירה באופטימיזציה הטובה ביותר. תודה מראש. ;D

• 6 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.