כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
הי אני מעוניין לקנות מחשב נייד ותהיתי אם כרטיס המסך "Intel GMA 950" שווה משהו ? האם ניתן להריץ עליו משחקים ( לא חייבים להיות הכי חדשים בשוק... ) ? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מדיה סנטר מבוסס ION 330 של NVIDIA עם כרטיס 9400 האם המחשב אמור להריץ משחקים בצורה סבירה? או בכלל? ניסיתי אתמול פעם ראשונה והתקנתי את הבאטמן האחרון. המחשק זז באיטיות מחרידה. יש לי ווינדוס 7 והתקנתי את הדרייבר האחרון של NVIDIA. יכול ל היות ששכחתי איזה הגדרה או התקנה של משהו?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס הזה והתקנתי את הדרייברים שיש איתו,מישהו שאולי מכיר תגירסא שבאה איתו(77.50) יש יותר טובה ממני לכרטיס? בתוצאות בנצ'ים כמובן
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
איזה שבב גרפי יש לו של כרטיס TI4400 או TI4200 מה זה הכרטיס הזה בעצם TI4400 AGPX8 או TI4200 AGPX8 ואיזה מהכרטיסים יותר טוב 1). LEADTEK GEFORCE 4 TI 4800SE 128MB MY VIVO 2).Leadtek GF 4 Ti 4400 Myvivo 128MB תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
נכנסתי ל nvidia settings וראיתי שרשום באינפורמציה של הכרטיס 1404Mhz memory clock למיטב ידעתי צריך להיות 1800Mhz רציתי לדעת האם זה תקין או שאני טועה? כרטיס GV-N9800GTOC-512H תודה
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
האם אפשר להפעיל את המחשב רק בחיבור ה TV OUT מבלי צורך במסך מחשב על מנת לעבור למצב ה TV OUT ?
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום רכשתי את ה 7850 של SAPPHIRE בגירסא הרגילה. ראיתי שיש גם את אותו הכרטיס מאותה החברה כשהוא במצב OC מהמפעל. הבנתי שכדי להשוות את שלי לגירסאת הOC אני צריך להעלות את תדר הליבה ל920MHZ ואת הזיכרון ל1250. השאלה אם אני צריך לעשות עוד משהו ? לשנות את מהירות המאוורר? מה ההבדל בין הכרטיס שלי לגירסאת ה OC? תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי : m-bord= ASUS p5kpl-cm יש לו PCI 16x express שאלה בקשר ל pci 16X express רוב כרטיס המסך החדשים דורשים pci 16x 2.0 express האם כרטיס (לדוגמא "GeForce GTX 550 Ti 1GB" ) יעבוד על הלוח הזה?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות: 1) בלוחות האם החדשים יש תמיכה לPCIE 3 (דרך אגב, איזה צ'יפסטים?). השאלה היא אם אני יכול לחבר כרטיסי מסך של PCIE 2.0 בסלוטים של 3.0. פשוט שמעתי נראה לי שבמקום להריץ שני כרטיסי מסך PCIE 2 בסלוטים של PCIE 3 במהירות X8, זה נותן להריץ שני כרטיסי מסך PCIE 2 בסלוטים של PCIE 3 במהירות של X16 כל אחד. האם זה נכון? 2) אפשר לחבר שני כרטיסי מסך שונים באותו מחשב בשביל אותה תצוגה? למשל לשחק משחק עם ארבעה מסכים שכל אחד ממשיך את השני? (אני יודע שאי אפשר SLI, אבל נגיד כל כרטיס מסך אחראי אל שני המסכים שמחוברים אליו..)
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
-
בס"ד בשעה טובה , קניתי כרטיס חדש sapphire amd r7 370 nitro 4gb . רציתי לדעת כמה דברים . מה אתם חושבים עליו ? דבר שני , בזמן עבודה (בטלפילד 4 ברשת) הטמפרטורה מזנקת לסביבות 70-67 מעלות , זה תקין ? דבר נוסף המאווררים מרעישים באופן מפריע . אני מניח שזה בגלל הטמפרטורה , אבל זה לא מצליח ממש להוריד אותה והרעש מתגבר.... המארז שלי הוא מארז גדול ומאוורר של tt (טרמלטק) עם מספר מאווררים כולם תקינים ועובדים . לוח אם asus פשוט אבל חדש 8 ram ומעבד i5 4690k גם בין פחות מחודשיים . אשמח לשמוע תגובות.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רכשתי כרטיס 4830 ואני רוצה לשנות את התזמונים שהוא מוציא לי (לא refresh rate) בnvidia יש אפשרות ליצור תזמונים שונים (gft dmt-למי שמכיר) שאלתי היא האם ניתן לעשות זאת בati (לא מוצא תשובות משמעיות בגוגל)- ובלי powerstrip כי הוא לא עובד טוב עם הכרטיס הזה. אני לא מצליח להגיע לnative rate עם הכרטיס כי אני לא יכול לשנות תזמונים מקווה שמישהו יודע כי אני מתייאש כבר תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>שלום. רציתי לדעת אם הכרטיס: Sapphire ATi Radeon 9600Pro הוא כרטיס שמוגדר כ-Mid-End או-Low-End.</p><p>(לפי דעתי הוא האפשרות השנייה, אבל חבר שלי, בעל הכרטיס אומר שהוא קנה אותו לפני שנתיים ב-3000 שקל. ואני ממש לא מאמין לו. אני צודק או לא).</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>
-
- 6 תגובות
- 520 צפיות
-
-
הכרטיס http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2409_2410&products_id=16397 הוא גרסת הטורבו המפורסמת? הכרטיס במחיר הזה יותר משתלם מ-7600GT AGP, נכון?
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל ואין לו יציאת TV OUT, בחוברת של הכרטיס ראיתי שיש כבל מיוחד שאפשר לחבר אותו לטלוויזה. האם אתם יודעים איזה כבל זה ומאיפה אפשר להשיג אותו? במידה ואין אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך חדש הכי זול עם יציאה?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום לשאול..בכל מקרה רציתי לשאול איך בתוכנה rivatuner אני יכול לשנות את מהירות המאורר..חיפשתי ולא מצאתי...??
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסוג Evga 7900GT ואני רוצה לקנות גם 8800GTS האם אפשר יהיה לחבר את שניהם (SLI)? או שצריך 2 כרטיסים תואמים? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
זה משנה אם שני כרטיסי מסך יהיו על סלוטים שיעבדו ברוחב פס X8? הרי הבנתי פעם שעם גשר SLI רק כרטיס אחד מקבל מידע מהמעבד ומעביר אותו גם לכרטיס השני (Master-Slave), אז האם זה מוריד ביצועים והאם בכלל עם גשר SLI החריץ PCIE עובד X8, הרי רק אחד מקבל מידע במילא? יש מצב שיש לי כאן כמה טעויות אז תתקנו אותי... תודה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
האם שני כרטיסים באמת משפרים ביצועים או שבדומה לכל המעבדי כפולי הליבה שיצאו לאחרונה , צריך שהאפליקציה תתמוך בזה? האם השימוש בטכנולוגיה הזו מחייב שני כרטיסים זהים , או שכל מה שצריך זה ששני הכרטיסים יהיו יתמכו בSLI (בלי קשר למערכת השבבים שלהם)
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
יש לי בלוח 2 סלוטים של PCIE אחד X16 PCIE3 השני X8 האם בגלל ש סלוט אחד הוא 16 והשני 8 הביצועים ב SLI יפגעו? האם אפשר לעשות SLI במארך הבא: GTX660 + GTX550TI? תודה תעונים..
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
SLI פירושה טכנולוגיה שמאפשרת לחבר שני כרטיסי 8800 יחדיו ולעבד גפריקה משניהם?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
נגיד ואני קונה את 6800GT אני יכול לעשות לכל אחד מי הכרטיסים OC?..... ואם כן אז אך
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס מסך nvidia 6800gt. ושמעתי שיש דריבר שמאפשר לכל המשחקים לראות אותם ב 3D, כלומר 3D Anaglyph - משקפי תלת מימד אדום - כחול. האם זהו הדריבר?- http://www.nvidia.com/object/stereo_3D_181.25.html פשוט להתקין את זה וזהו? פשוט לא לדעת בכלום וכל משחק יעבוד ב 3D עם משקפיים כמובן? ועוד שאלה קטנה, זה עובד בכל המשחקים? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה על Triple Buffering וזאת אחרי שקראתי את ההסבר לקריעת תמונה שיש בסטיקי. הבנתי ש ה Triple Buffering מאפשר איכסון פריים שלישי בבאפר המוסף, כך שתמיד קיים פריים מוכן לתצוגה, אבל איך יתכן שהדבר פותר את בעיית נפילת הפרימריים של שילוב ה V-Sync וה Double Buffer?? כי הרי ההחלפה בין הבאפרים יכולה להתבצע אך ורק לאחר שהמסך סיים להציג תמונה שלמה, כלומר ההגבלה היא במסך ולא ביצירת עוד פרימיים בבאפרים נוספים. אשמח להסבר מדוע ה Triple Buffering פותר את זה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-