כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כמה שאלות: 1) בלוחות האם החדשים יש תמיכה לPCIE 3 (דרך אגב, איזה צ'יפסטים?). השאלה היא אם אני יכול לחבר כרטיסי מסך של PCIE 2.0 בסלוטים של 3.0. פשוט שמעתי נראה לי שבמקום להריץ שני כרטיסי מסך PCIE 2 בסלוטים של PCIE 3 במהירות X8, זה נותן להריץ שני כרטיסי מסך PCIE 2 בסלוטים של PCIE 3 במהירות של X16 כל אחד. האם זה נכון? 2) אפשר לחבר שני כרטיסי מסך שונים באותו מחשב בשביל אותה תצוגה? למשל לשחק משחק עם ארבעה מסכים שכל אחד ממשיך את השני? (אני יודע שאי אפשר SLI, אבל נגיד כל כרטיס מסך אחראי אל שני המסכים שמחוברים אליו..)
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
-
בס"ד בשעה טובה , קניתי כרטיס חדש sapphire amd r7 370 nitro 4gb . רציתי לדעת כמה דברים . מה אתם חושבים עליו ? דבר שני , בזמן עבודה (בטלפילד 4 ברשת) הטמפרטורה מזנקת לסביבות 70-67 מעלות , זה תקין ? דבר נוסף המאווררים מרעישים באופן מפריע . אני מניח שזה בגלל הטמפרטורה , אבל זה לא מצליח ממש להוריד אותה והרעש מתגבר.... המארז שלי הוא מארז גדול ומאוורר של tt (טרמלטק) עם מספר מאווררים כולם תקינים ועובדים . לוח אם asus פשוט אבל חדש 8 ram ומעבד i5 4690k גם בין פחות מחודשיים . אשמח לשמוע תגובות.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רכשתי כרטיס 4830 ואני רוצה לשנות את התזמונים שהוא מוציא לי (לא refresh rate) בnvidia יש אפשרות ליצור תזמונים שונים (gft dmt-למי שמכיר) שאלתי היא האם ניתן לעשות זאת בati (לא מוצא תשובות משמעיות בגוגל)- ובלי powerstrip כי הוא לא עובד טוב עם הכרטיס הזה. אני לא מצליח להגיע לnative rate עם הכרטיס כי אני לא יכול לשנות תזמונים מקווה שמישהו יודע כי אני מתייאש כבר תודה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>שלום. רציתי לדעת אם הכרטיס: Sapphire ATi Radeon 9600Pro הוא כרטיס שמוגדר כ-Mid-End או-Low-End.</p><p>(לפי דעתי הוא האפשרות השנייה, אבל חבר שלי, בעל הכרטיס אומר שהוא קנה אותו לפני שנתיים ב-3000 שקל. ואני ממש לא מאמין לו. אני צודק או לא).</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>
-
- 6 תגובות
- 513 צפיות
-
-
הכרטיס http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2409_2410&products_id=16397 הוא גרסת הטורבו המפורסמת? הכרטיס במחיר הזה יותר משתלם מ-7600GT AGP, נכון?
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל ואין לו יציאת TV OUT, בחוברת של הכרטיס ראיתי שיש כבל מיוחד שאפשר לחבר אותו לטלוויזה. האם אתם יודעים איזה כבל זה ומאיפה אפשר להשיג אותו? במידה ואין אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך חדש הכי זול עם יציאה?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום לשאול..בכל מקרה רציתי לשאול איך בתוכנה rivatuner אני יכול לשנות את מהירות המאורר..חיפשתי ולא מצאתי...??
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסוג Evga 7900GT ואני רוצה לקנות גם 8800GTS האם אפשר יהיה לחבר את שניהם (SLI)? או שצריך 2 כרטיסים תואמים? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
SLI פירושה טכנולוגיה שמאפשרת לחבר שני כרטיסי 8800 יחדיו ולעבד גפריקה משניהם?
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
זה משנה אם שני כרטיסי מסך יהיו על סלוטים שיעבדו ברוחב פס X8? הרי הבנתי פעם שעם גשר SLI רק כרטיס אחד מקבל מידע מהמעבד ומעביר אותו גם לכרטיס השני (Master-Slave), אז האם זה מוריד ביצועים והאם בכלל עם גשר SLI החריץ PCIE עובד X8, הרי רק אחד מקבל מידע במילא? יש מצב שיש לי כאן כמה טעויות אז תתקנו אותי... תודה
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
יש לי בלוח 2 סלוטים של PCIE אחד X16 PCIE3 השני X8 האם בגלל ש סלוט אחד הוא 16 והשני 8 הביצועים ב SLI יפגעו? האם אפשר לעשות SLI במארך הבא: GTX660 + GTX550TI? תודה תעונים..
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
האם שני כרטיסים באמת משפרים ביצועים או שבדומה לכל המעבדי כפולי הליבה שיצאו לאחרונה , צריך שהאפליקציה תתמוך בזה? האם השימוש בטכנולוגיה הזו מחייב שני כרטיסים זהים , או שכל מה שצריך זה ששני הכרטיסים יהיו יתמכו בSLI (בלי קשר למערכת השבבים שלהם)
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
נגיד ואני קונה את 6800GT אני יכול לעשות לכל אחד מי הכרטיסים OC?..... ואם כן אז אך
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס מסך nvidia 6800gt. ושמעתי שיש דריבר שמאפשר לכל המשחקים לראות אותם ב 3D, כלומר 3D Anaglyph - משקפי תלת מימד אדום - כחול. האם זהו הדריבר?- http://www.nvidia.com/object/stereo_3D_181.25.html פשוט להתקין את זה וזהו? פשוט לא לדעת בכלום וכל משחק יעבוד ב 3D עם משקפיים כמובן? ועוד שאלה קטנה, זה עובד בכל המשחקים? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה על Triple Buffering וזאת אחרי שקראתי את ההסבר לקריעת תמונה שיש בסטיקי. הבנתי ש ה Triple Buffering מאפשר איכסון פריים שלישי בבאפר המוסף, כך שתמיד קיים פריים מוכן לתצוגה, אבל איך יתכן שהדבר פותר את בעיית נפילת הפרימריים של שילוב ה V-Sync וה Double Buffer?? כי הרי ההחלפה בין הבאפרים יכולה להתבצע אך ורק לאחר שהמסך סיים להציג תמונה שלמה, כלומר ההגבלה היא במסך ולא ביצירת עוד פרימיים בבאפרים נוספים. אשמח להסבר מדוע ה Triple Buffering פותר את זה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי תשובה מוזרה בצ'אט של HARDWARE רציתי לאמת פה כי זה נשמע לי לא הגיוני אבל בכל זאת אצלי המסך נעול על 100 REFRESH RATES בכל הרזולוציות... ו V-SINC נעול על ON תמיד ! לכל משחק . (דרך הדרייבר) ...דרך ה ATI TRAY TOOL לפי התשובה שקיבלתי שם מ2 אנשים שם ...יש לי קפיצות במשחקים כבדים כגון בטפילד2 לדוגמא , רק בגלל עניין ה V SINC שפועל. וזה למה ? כי בעצם אם אני משחק על REFRESH 100 קבוע + V SINC ON קבוע --משמע הכרטיס (GTO2 @ 16 P 530 \ 580) בעצם אמור לספק לי תמידית בכל שניה 100 FPS ולא לרדת מ ה 100 כדי שזה יסתנכרן עם ה REFRESH שלי הייטב ותתקבל תמונה חלקה תמיד !!! מה שלא הגיוני כמובן ! ..נו באמת .....BF2 משחק כבד ובחיים לא ייתן לי קבוע מעל 100 FPS אז הומלץ לי או לבטל את V SIN…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
יש לי VIVO בכרטיס (או כמו שכתוב על האריזה AVIVO) אממ איך אני "מפעיל אותו"? כאילו איך אני רואה TV במחשב? קיבלתי כמה כבלים עם הכרטיס. עם איזה אני צריך להשתמש? ואיך בדיוק אני מחבר לTV? תודה לעונים
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כמובן שקראתי את כל המדריכים פה ולמדתי המון, אך לא הצלחתי להבין על החלק של ה Vivo - יש ברשותי כרטיס מסך HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 256MB GDDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL שבו יש את אפשרות ה VIVO כמו שאתם רואים, רציתי לדעת: 1. האם ישנה אפשרות לחבר את הכבלים (רגילים, ללא דיגיטלי וללא אנטנה או YES ) לכרטיס מסך ולראות טלויזיה במחשב ? קראתי במדריכים פה שבגרסת ה retail אמורים להגיע כל הכבלים המתאימים ורציתי לדעת אם זה יהיה אפשרי כי לא כל כך הבנתי את זה מהמדריכים פה. 2. האם יהיה אפשרי לקלוט את השידורים מאנטנה (כלומר אנטנה שקולטת ערוצים 11 ו 22 ) ולראות אותם במחשב. 3. האם זה יהיה אפשרי לחבר את מצלמת הוידיאו למחשב ולראות דרכה גם ? 4. אני לא בטוח שזה קשור לפה אבל אם יהיה א…
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי VIVO, אבל אני רוצה לדעת אם יש את האופצייה הזאת להקליט בשעות מסויימות שאני בוחר, כי לפעמים אני יוצא מהבית נגיד בשעה 21:00 ואני רוצה שזה ייקליט בשעה 22:00 עד 23:00, אני אודה מאוד לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום,יש לי מחשב די ישן.. 2.4 MHZ 768 RAM DDR1 AGPוINVIDA GEFORCE 4 MX ברצוני לשדרג את כרטיס המסך שלי,לati radeon x1650 512mb 256bit agp הציעו לי עליו 410 ש"ח,האם זה מחיר שווה עבור מוצר זה? האם משתלם לי לקנות כרטיס מסך אחר? במחיר שווה,או פחות? האם הספק לא ישרף,ניראה לי 400W(אשמח אם מישהו יגיד לי איך לבדוק,חוץ ממדבקה על הספק שנעלמה...) האם אני יצליח להוציא ממנו את המיטב עם המחשב שלי?(שהוא דיי ישן,מפרט למעלה) ואני מזכיר עוד פעם החיבור הוא AGP. תודה רבה לעונים...:} *שולל את האפשרות לקנות מחשב חדש
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
איך יכול להיות שספק ג'נרי 350W מחזיק את הכרטיס הזה עם מעבד פנטיום 4 HT? כדי לי לקנות ספק LIBERTY 400W ב500 שקל?
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-