כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום לחברי הפורום! ברשותי מחשב חדש דנדש (2X2 זכרון ראם, מעבד I5 של אינטל, ספק 500 W) אך משיקולי תקציב החלטתי להשאר עם הכרטיס הישן (ati radeon 4770HD) שהוא אחלה כרטיס אבל הוא מתחיל קצת לקרטע במשחקים כמו arkahm city וcall of duty, לכן החלטתי להקדים תרופה למכה ולהחליף לכרטיס טוב יותר לפני שהוא בכלל יתחיל לקרטע. יש לציין שכרגע ברשותי מסך 19 אינץ' רחב ואני מריץ את המשחקים ברז' של 1440X900 על הגדרות בינוניות. יש מצב שאני מחליף את המסך בקרוב גם, לכן יש להתחשב בכך מבחינת הכרטיס (מסך 20 או 22 אינץ', לא הוחלט). א. אילו כרטיסים מומלצים בטווח המחירים הזה (אפשר לחרוג ב50-100 שקלים אם השוני שווה את זה) ב. תהיה הורדת מחירים בקרוב? אין לי בעיה לחכות שבועיים-חודש למשל. ג. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לחבר שלי לוח אם מסוג Asrock דגם 775i65G מעבד חד ליבה פנטיום 4 ב-3 גיגהרץ כרטיס מסך 6800GT שעבר המהרה והוא אמור להשתוות ל-7300GS או GT . הוא משוגע על GTA ולאחרונה התקין במחשבו את ה-GTA IV ולמרות שהדרישות מינימום של המשחק לא מתאימות למחשבו בכל זאת המשחק רץ אך כמובן בצורה גרועה ביותר . הוא למיטב הבנתי הלוח אם שלו יכול להחזיק גג גיפורס 7900 אך אין כרטיס שכזה בעל תושבת AGP, האם יש אלטרנטיבות אחרות? אולי כרטיס מחברה מתחרה? לסיכום הוא זקוק לכרטיס ה-AGP הכי טוב שהלוח אם שלו מסוגל להחזיק, יש המלצות? תודה מראש. דוד אזולאי (החבר)
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
ברשותי המצלה C2ZOOM של אולימפוס וכרטיס מסך RADEON 8500 LE של הרקולס יש מצב כלשהו שאני אצליח לגרום למצלמה לתפקד כמצלמת רשת?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך מדגם HD4870 וכאשר אני מחבר אותו עם ממיר DVI ל HDMI הוא כמובן לא מעביר לי גם קול אלה רק תמינה. השאלה שלי האם קיים כרטיס מסך ( לא מובנה ) שמעביר גם קול פרט לוידאו .. ? תודה .
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני שואל לגבי הכרטיס fx6800 כי ראיתי xt וראיתי gs מה ההבדל, ומה יותר טוב? ואיזה מבין הכרטיסי הבאים הייתם בוחרים בהתאם לביצועים ולמחיר: x800gto http://isracomp.com/define.asp?idd=3491 fx6800xt http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=2480 ואם הם יתאימו לספק שלי 300w? מחשב: p4 2.66ghz 768mb
-
- 13 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם: יש לי Athlon xp 1700 עם 512 DDR. אפשר היה להגיד שצואר הבקבוק זה ה geforce2 שלי, אבל הקטע הוא שאני לא ממש משחק כבר... עדיין, אני רוצה להיות מסוגל להריץ בצורה נורמאלית משחק חדש שיתפוס את תשומת ליבי לשבוע, ולהריץ כמו תותח משחקים קלאסיים. אני לא רוצה לבזבז יותר מדי, אלא אם כן אשוכנע שהכרטיס הצפציפי שבו ידובר הוא ה"אם כבר אז כבר" האולטימטיבי... פחות מ 400 שקל יהיה מצויין. 450 מקסימום. מה דעתכם על: 1) Chaintech Geforce 4 MX440 64MB DDR 128-bit TV-Out" NIS 288.64" PROLINK GeForce 4 MX440 AGP-8X - 64 MB DDR TVout" NIS 313" והאם מעבר ל 128 DDR שווה שישים שקל (ולאבד את ה DVI)? ואז לקנות את זה: 2) Innovision Geforce 4 MX440 128MB DDR TV-Out Retail" NIS 34…
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני מתכוון שבוע הבא כנראה לרכוש מחשב חדש ואני מחפש כ.מסך שישמש אותי לפעמים למשחקים, אבל בעיקר לעבודה עם תוכנות (כולל תוכנות גראפיות). אני די ננעלתי על Geforce 7600GS. עכשיו ראיתי סקירה על כ.מסך זה של יצרן Galaxy ב http://www.guru3d.com/article/Videocards/347/1/ וכתוב שם שבעצם הוא מגיע עם Gpu Speed של 500 Mhz, לעומדת הרגיל שמגיע עם 400 Mhz וגם המהירות של הזיכרון של 1400 Mhz במקום ביצרנים אחרים שמגיעים עם 800 Mhz. אני אישית לא מכיר יותר מידי את היצרן הזה והוא בד"כ לא נמצא בין היצרנים המובילים של הכרטיסים. אם מישהו מכיר את היצרן הזה Galaxy ולהביא פה כמה המלצות אני מאד אשמח. ???
-
- 9 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי כרטיס RADEON 9500 PRO דגם http://www.sapphiretech.com/vga/9500pro.asp ויש לי בעיות לסדר TV-OUT. יש לו יציאת S-VIDEO של 7 פינים (שורה של 4 ושל 3), אבל הוא הגיע עם מתאם S-VIDEO TO RCA של 8 פינים שכמובן לא מתאים. בחנות טענו שככה זה מגיע ושאקנה מתאם אחר. קניתי מתאם עם 4 פינים שהתאים לכניסה, אבל אז רואים רק שחור-לבן! הדרייברים (CATALYST 3.4) מזהים את הטלוויזיה כS-VIDEO ולא RCA למרות המעביר. אולי זאת הבעיה? בכל מקרה לא ניתן לשנות זאת בדרייבר. אח"כ לקחתי מתאם 7 פינים, אבל הסידור שלהם שונה והוא לא מתאים לכרטיס. מה עוד אפשר לעשות? איפה משיגים מתאם שיעבוד?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
קניתי כרגע מהאתר ebay את הכרטיס ati radeon 9800 pro 256mb 256 bit ולא הגיעו איתו כבלים איזה כבלים עליי לקנות מאיפה ומה המחיר בערך?!
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם! קרה לי אחד הדברים המעצבנים: קניתי כרטיס מסך חדש (HD 4730) וכשבאתי לחבר אותו למחשב גיליתי שלספק שלי אין כבל מתח עם 6 פינים (לא ידעתי שהכרטיס צריך לפני שקניתי אותו). כבר שילמתי 350 שקל על הכרטיס מסך וזה כואב לי להוציא עוד 50 שקל על מתאם שאמור היה להיות כלול בקופסא. יש למישהו מתאם מולקס ל-6 פינים שהוא לא צריך? המתאם נראה כך: תודה רבה! עריכה: בדף השלישי יש מבחני ביצועים שערכתי לכרטיס. שימו לב למערכת הבדיקה שגורמת לפגיעה דראסטית בביצועים: כרטיס מסך - Power Color ATI Radeon 4730 512MB GDDR5 HDMI מעבד - פנטיום 4 3.0Mhz זיכרון - Gail 2 X 512mb DDR with blue cooling ribs לוח אם - Gigabyte GA-8I915P Duo מסך - LG L1730S 17" VGA 1280x1024 מערכת הפעלה - W…
-
- 46 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אני לפני קניה של הכרטיס הנ"ל עכשיו אני לא מצאתי את המידות שלו... הוא יכנס במארז אבל יכול להיות שבגלל הרוחב שלו הוא יסתיר לי חיבור של SATA בלוח אם... בעיקרון התקציב שלי הוא 1000 וחשבתי לקנות את הכרטיס של ZOTAC מKSP יש אופשרות אחרת לאותו כרטיס מחברה אחרת... מה אתם אומרים על: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2513&CatCode=529 תודה לעוזרים..
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
חחח עבודה רצינית בעיניים, מה לעזאזל? ותהיתי למה אני חווה FPS DROPS מטורפים כשמשחקים צורכים יותר מ-3.5GB. הכרטיס לא אמור להיות 4GB? ברור שהוא צריך להיות, מסתבר שהכרטיס הוא 3.5 + 500. מה שהופך את החלק האחרון לאיטי יותר ולא בדיוק פועל כמו שאמור לפעול. עוד אנשים חווים את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה כרטיס אתם מציעים אם המחשב שלי??1.6 מעבד ו512 זכרון מה עוד אתם מציעים??אה ויש לי AGP4 והGEFORCE תומך רק ב8 לפי מה שכתוב אז....לא דע אם הוא תומך או לא
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש. עכשיו אני כמעט ולא משחק, אולי HEROES V במקסימום. יש לי כרטיס מסך מובנה X3100, רציתי לשאול אם יש לי טעם לקחת כרטיס מסך יעודי? היעוד שלי כמו שאמרתי יותר עבודה משרדית, סרטים לרוב, ומשחקים ממש בקטנה. המסך הולך להיות 2007WFP, ואולי אחרי זה אני יחבר אותו לפלזמה. המלצות בבקשה. תודה יבגני
-
- 11 תגובות
- 944 צפיות
-
-
לא היה עדיף לשחרר כרטיס חלש יותר תחילה?. איזה אינטרס כלכלי יש לnvidia להתחיל את הסדרה הטרייה דווקא עם החזק ביותר?...
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
קראתי את כל הדיונים מהשבועות האחרונים, הדגם שאני נוטה לקנות הוא ה VIEWSONIC VP171 אני לא משחק משחקים והכי חשוב לי זה שהאיכות תמונה תהיה טובה וכמובן שהמסך יהיה אמין ומחברה אמינה, על איכות אני לא מתפשר. התקציב לא ממש מוגבל, תנסו לא לעבור את ה2800 ככה, יש דגם יותר מומלץ מהוויסוניק?
-
- 34 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס GTX 470 INNO3D רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק אם הביצועים של הכרטיס תקינים תודה למגיבים
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי 7900 GT ולא מזמן החלפתי מסך. הרזולוציות של המסך הם: 1680*1050 עכשיו ברוב המשחקים ברזולוציה הזו הכרטיס עושה בעיות. או שהמחשק זז לאט מאוד הוא שהוא מחסיר דברים. הבעייה בכרטיס נכון?
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים! מקווה שתוכלו לעזור לי.. אני אביא את כל הנתונים הרלוונטים שיוכלו לעזור: קניתי את המחשב הבא לפני כשנה וחצי: כרטיס מסך MSI GEF NX7900GT VT2D256E LEADTEK דיסק קשיח 250 MB SATA 2 זיכרון GOLD 2 G 667 OCZ מסך LG 17LCD L1770HQ מעבד אינטל E6300 ספק REAL 500W -בזמן האחרון לא משנה כמה פעמים אני מסיר את הדרייברים של אנבידיה והחברה של הכרטיס מסך(גירסאות שהיו טובות בעבר ולא עשו שום בעיות כמו 169.21_forceware_winxp_32bit_english_whql. NVIDIA_162.18_Win2KXP 163.75_forceware_winxp_32bit_english_whql ) אני מקבל את התמונות הבאות שמצורפות מטה: התמונות מלוות בנקודות קטנות צבעוניות קטנות המרצדות על המסך ,,ריבועים שחורים וכו'.. אשמח לקבל כל תשובה או השערה.. בתודה מראש! א…
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6912 יותר משתלם מה 7900GT עכשיו זה בדוק, חכו עוד חודשיים והוא יגיע בטח ל 1300 , 1200
-
- 11 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מישהו התנסה עם הכרטיס הנ"ל ( http://www.tms.co.il/product/10197 ) והצליח לפתוח אותו ל-6970? אם כן, זה היה מסובך?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בעיקרון הדרישות הבסיסיות הן: - התקציב הוא בערך בסביבות ה700-800 ¤ - 17 אינצ' מספיק - מגיע לרזולוציה של לפחות 1280*1024 - אמינות - אין ממש חשיבות לFPS, כל עוד זה לא ממש ממש נמוך ( מתחת ל50 ).. כי זה לא למשחקים אלא יותר לעבודה משרדית וסרטים אודה מאוד למי שיש לו המלצות/רעיונות...
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
ביום חמישי כאשר הייתי עסוק בכתיבת מייל לאינטל ישראל קרה אסון ! המסך שלי היקר ללבי (ולכיסי 3500 שח ) עלה באש ונשרף :'( המסך הוא 19 אינצ CRT שטוח לחלוטין ובעל צג קריסטל שחור של סוני זה גרסה מיוחדת של CTX שהיא כבר קצת ישנה (המסך נקנה ב 99 ) אז למעשה הדגמים החדשים שלהם כבר לא היו טובים ואיכותיים כמו זה . בכלל מקרה המסף העלה פטריית עשן והתחילו לעלות להבות קטנות (כמו של גפרורים ) ובגלל תגובה מהירה של הורדת החשמל בחדר אני מאמין שמצב הלהבות לא השתנה . לאחר פתיחת המסך התברר לי מימדי האסון ספק מתח גבוה (החלק השני הכי יקר במסך ) שרוף מאיץ חלקיקים -שרוף שפורפרת המסך (החלק הכי יקר במסך ) שרוף ולמעשה אין אפשרות לתקן אותו בכלל (גם אם יחליפו את הרכיבים הנ"ל הוא לא יחזור להיות טו…
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש...הוא יהיה מיועד למשחקים בעיקר וגם סרטים אינטרנט וכו'... בקרוב אני אעבד על מפרט...אבל כעת אני רוצה להתייעץ בקשר לכרטיס מסך.. המטרה שלי היא כרטיס של PCIEXPRESS שיהיה חזק למשחקים... מצד שני אני לא רוצה להשקיע יותר מדי מכיוון שבקרוב יצאו משחקים כמו QUAKE4 שידרשו כרטיסים ברמות גבוהות ואז אני אצטרך כבר לשדרג... אז השאלה מה אתם מציעים...בוא נניח שאני יכול להשקיע 1200 ש"ח עד 2200 ש"ח כאשר נראה לי שזה יהיה מוגזם בשביל זה... אם יש משהו באמצע זה יהיה מעולה ב1500-1700 אבל השאלה אם הוא יתן יותר תמורה מכרטיס ב1200, כמו ה6600GT... תודה לעוזרים, מצפה לתשובות.
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-