עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, רציתי לעשות אופטימיזציה למחשב שלי, כרגע אני מקבל 5997 3DMARKS . רציתי לדעת אם יש משהוא שאני יכול לעשות שלא כולל OC או קניה של חלק חדש למחשב. תציצו בפרט שלי לפרטים נוספים. המון תודות. יאיר.

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  2. הזמנתי ביום ראשון ATI RADEON 9500PRO 128MB מ-PcHardWare ואמרו לי בשירות לקוחות שאני יקבל אותו ביום חמישי או ראשון, רציתי לשאול איך אני יודע אם הכרטיס שאני אקבל יוכל לעבור את המוד שהופכים אותו לרדאון 9700פרו בעזרת תוכנה? יש מאפיינים מיוחדים שצריכים להיות לכרטיס? אמרו לי שזה קשור במבנה הזכרונות, זה נכון? {הכוונה איך הם פרוסים על הכרטיס עצמו}. תודה מראש, מתן.

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by sgsg,

אפשר למצוא מסך 17 אינץ' במחיר הזה? המסך לא צריך להגיע לרזולוציות גבוהות מדי. איך ה CTX FP705? אם אתם חושבים שחייבים לעבור את ה 1000, תמליצו גם.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  4. Started by shimon956,

שלום לכולם אתם אולי יכולים להגיד לי בבקשה מתי מגיע ה-r350 r9800 ואולי אתם יודעים כמה הוא יעלה פו

• 44 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by slider,

טוב, יש לי לוח אם EPOX 8RGA+ שעליו יש כרטיס מסך OB ויש לי גם ג'יפה 2 MX. איזה מהם עדיף? תודה..

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by -R-E-L-,

תראו את התמונות בקובץ המצורף.

• 13 תגובות
    • 965 צפיות
  7. תגידו מבחינה בריאותית מה יותר בריא מסך crt (מסך קונבנציונלי או מסך "רגיל") או מסך LCD אני מתלבט מה לקנות אנא עזרו לי האם קצב הריענון הנמוך שנמצא במסכי ה LCD "הורס" את העיניים? ???

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by sof,

אני רוצה לקנות כ מסך חדש התקציב שלי לא עומד על הרבה כפי שאתם רואים מצד שני המשחקים שאני משחק בהם לא דורשים יותר מדיי ... ככה שההתלבטות שלי היא בין השניים מה יותר טוב?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. תראו כשאני בווינדוס אז קצב הריענון "טוב" לפי מה שהמסך יכול אבל כשאני נכנס למשחק אופרה אחרת לגמרי הוא עובד על 60hertz וכשאני רוצה לעשות רזולוציה של 1152 על 864 אז שטח המסך קטן בהרבה למה זה ויכולה להיות ירידה בביצועים בגלל זה?????. אמרו לי ש REFRESH RATE FIX יפתור את הבעיה ואני לא מוצא את התוכנה אז תודה למי שיתן את הלינק.

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  10. Started by DooM Man,

תמיד בכל מיני כרטיסים גרפיים ועוד הרבה דברים אחרים, אומרים: "אפיק זיכרון 256bit או Windows XP 64bit". למה הכוונה כשאומרים bit? ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  11. 3.2? אני פשוט לא בטוח מה להוריד מהמדור....

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by slider,

כן, אני יודע שהיו כאן לפחות איזה מיליון ת'רדים עם הכותרת הזאת, ובכל זאת... קיבלתי עם המחשב החדש שלי [ראו מפרט] רק כ 2800 נק' ב 3DMARK . למה "רק"? כי כשנכנסתי ל ORB וחיפשתי אנשים עם כרטיס מסך ומעבד דומים לשלי, הופתעתי לגלות שלרבים מאוד מהם יש תוצאה הגבוהה משלי בכ 1000 ויותר נק'. יש לכם רעיונות למה זה כך?

• 11 תגובות
    • 857 צפיות
  13. Started by ilya83,

איזה מסך 17 הכי טוב? עד 1300 שקל עם שטיחה תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הכרטיס מסך שלי לא נותן בצועים טובים כמ שאמרתי הוא GF 4 TI 4200 8X ניכנסתי לביוס וראיתי agp aperture על 64 יש אפשרות לשנות ל256 האים זה משנה וגם primary video =agp האים יש משהו שאני יכול לכוון שיתן בצועים טובים יותר למה בבדיקה שעשיתי לו קיבלתי 4900

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by berner,

שלום חברים פיתאום המסך שינה צבעים איך אני בודק שהמסך לא התעייף הכרטיס חדש (חודשים) מה עושים תודה

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Joker,

sorry for the english , havent installed the heb pack yet just got my 2500 + barton

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אמא שלי הצליחה לשבור כמה פינים אחרי שניסתה להכניס את המסך בכוח. האם יש אפשרות להחליף כזה כבל? איפה אני יכול לקנות כזה ומה עלותו המשוערת ואיך אני מחליף ביניהם? תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by k-o-b-y,

אני מחפש לדוד שלי מסך, עדיף כמה שיותר זול, סביבות ה1000 ש"ח. רציתי לשאול איזה מסך כדי לי לקנות? ועוד שאלה: יש בפנדה מבצע של מסך VIEWSONIC 17 + מקלדת + עכבר טובים ב1200 שווה?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by alexrta,

אוקיי אז ככה אחרי ששידרוג המחשב שתיכננתי התבטל (עקב שיחה לא נעימה של ההורים שלי עם המחנכת שלי) ונישאר לי רק 800 ש"ח להשקיע במחשב החלטתי להשקיע אותם בכרטיס מסך חדש אבל הבעייה היא שאין לי סלוט AGP ולכן אני חייב כרטיס לסלוט PCI ולפי מה שראיתי האפשרות היחידה שיש לי זה READON 9000 האם הוא שווה את ההשקעה ביחס למפרט שלי?? האם יהיה שינוי גדול בביצועים?? והאם אני יוכל להריץ משחקים שיצאו בעוד 3-4 חודשים?? תודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  20. Started by Sweet_Tooth,

התמונה הופכך ליותר ויותר ככה עם הזמן!! יש מסך proview 19 ו במסחקיםת סרטים פשוט התמונה ככה ובלתי נסבלת! האם הגיע הזמן להחליף מסך? ואם כן אז לאיזה מסך?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  21. Started by Joker,

i have the R9500 pro ? is it normal ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. ניסיתי בגוגל ולא מצאתי אז אם יש למישהו מדריכים לmad fx אז אני יודה לו :-* וגם אתרים עם מדריכים לדברים בסיסים ל3d max בשביל ללמוד את הבסיס של התוכנה תודה לכול העוזרים :-*

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by Jack_g,

שלום, שאלתי היא מה פירוש האותיות WHQL שמופיעות בדרייבר DETONATOR . אני חושב שזה אומר שהדרייבר גירסא סופית ובדוקה זה נכון? בכל מקרה מה פירוש האותיות. השאלה השנייה היא, יצאב עכשיו גירסא חדשה של הדרייבר שהיא 43.45 לפי מה שאני הבנתי היא סופית אבל למה לא מופיעות האותיות WHQL ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  24. Started by מוטי,

תמיד שאני בא להפעיל אותו הוא מבקש DIRECT X 8.1 ולא מצאתי את הגירסה הזאת של הDIRECT X ל WIN XP חיפשתי במיקרוסופט יש רק ל98 עד 2000 משהו יכול להביא לי קישור בבקשה

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  25. כולכם יודעים כי התלבטתי באיזה כרטיס לבחור כולם התווכחו פה בפורום ולא הביאו הוכחות. לכן ערכתי חיפוש ומצאתי את זה: http://www.italian3d.com/articoli/9100/9100vs9000pro.html לפי דעתי זאת הוכחה טובה מאד. אז תחשבו פעמיים לפני שאתם קונים!!! בסוף הזמנתי מבריטניה את ה-Rdeon 9100 128 DVI ב-500 שקלים מה שבארץ עולה בין 730-800 שקלים

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים