כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום. קניתי את הכרטיס http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=24995&PHPSESSID=a9f2df141b6801c5cfbc225b565712d9 עכשיו, יש שתי חיבורים בין בכרטיס לספק 6 פינים האם אני צריך לחבר את שתיהין כי עכשיו חיברתי רק אחד וזה טוב, ויש עוד יציאה מהכרטיב מין חיבור לבן של שתי פינים ואני לא יודע מה צריך להתחבר אליו. אשמח לעזרה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
היי אני חושב לקנות את המסך אני רוצה את היעוץ שלכם לפני שאני קונה אותו LG LCD 20 L204WT הינה המפרט : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15213 הוא עולה בערך כ 2100 השימוש העיקרי בו הוא משחקים וסרטים ... תודה..
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
-
שלום חברים... קניתי לא מזמן כרטיס מסך של ג'יגבייט ATI Radeon 9250 128 mb עכשיו התקנתי ווינדוס וויסטה - אבל אין דריברים באתר הרישמי לכרטיס הזה לוינדוס שלי. מה לעשות ? להסתמך על הדרייבר המובנה של הווינדוס ? ??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלויזיה יש לי מתאם שמתחבר לכרטיס מסך ודרכו אני מכניס כבל עם בנה בקצה אחד ובננה בקצה שני RCA אם אני לא טועה עשכיו במחשב של אחותי זה עובד ובמחשב שלי לא לאחותי יש כרטיס מסך G-Force 5200FX ולי יש -G force 7600GT עכשיו למתאם יש אם אני לא טועה כ8 פינים מסודרים בשתי שורות אפשר להגיד שהם ממש זעירים! עכשיו ניסתי בהגדרות וכלום! תודה מראש לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: p-4 3.0 1mb לוח אם: p5gd1-vm asus זכרון 756mb ddr 400mhz 80 gb 7200 sata האם כ.מסך במחיר עד 1500 ש"ח יריץ לי את המשחקים הכי חדשים? ואם כן אז באיזו איכות (באיזו רזולוציה, באיזו רמה של פירוט וכו')? אם אפשר לתת לי דוגמא נגיד מ -doom3 או משהו כזה אני אשמח. בנוסף, אני זקוק גם להמלצה בנוגע לכרטיס שכדאי לי לקנות (יש msi nx6800gs ב-1200 ש"ח, האם הוא מתאים למערכת שלי?, והאם הוא יספיק?) תודה...........
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום... כשאני נכנס לאתר של NVIDIA מתוך כוונה להוריד את הדרייברים האחרונים הרשמיים [לא בטא] של NVIDIA FORCEWARE אני לא יכול להוריד אותם [כל פעם שאני מגיע לUSER AGREEMENT אני לוחץ על ACCEPT אבל מקבל ERROR ולא יכול להתחיל את ההורדה] לכן אני זקוק לעזרה: האם למישהו יש לינק לדרייברים בגירסא הרשמית האחרונה [78.1?] מאתר שהוא לא האתר של אנבידיאה. תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך 8800GTS ורציתי לדעת אם זו קניה כדאית. הרי זה בסה"כ דור ראשון של כרטיסי DX10, ולכן קשה לדעת כיצד הכרטיס יתפקד במשחקים שיצאו עוד כמה חודשים. מה גם שראיתי שMICROSOFT הוציאו את DX10.1, ושאולי יהיה צורך בחומרה חדשה שתתמוך בDX10.1 על מנת להנות מהתקן החדש. בקיצור, כדאי לקנות עכשיו או לדחות את הקניה בכמה חודשים?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
כמו כן לא נשמעים צפצופים בביוס שאמורים להודיע שהכרטיס אינו תקין.. אז היכן יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-
כלומר כאשר אני דוגם וידאו מבחוץ למשל ממכשיר וידאו vcr ישן אל המחשב אני רוצה שהקבצים שיומרו למחשב יהיו בפורמט divx איזה כרטיסי טלויזיה\וידאו עושים את העבודה? אני לא מצליח למצוא קידוד כזה מהכרטיסים תמליצו לי על משהו גג 400 שקל. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס fx5200 וזיכרון 512 DDR 400 MHZ צריך המלצות לכרטיס מסך בכללי מחיר סביר עד 700 800 שח אני הלכתי בכיוון של GeForce 8600GT 1GB עכשיו רציתי לדעת מה ההבדל בין בכרטיס הזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=597557 לזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=590734 עכשיו שאלה בקשר לזיכרון אם הכרטיס שלי הוא 400 MHZ זה אומר שאני יכול לשים רק כרטיסים שהם DDR 400 MHZ?
-
- 8 תגובות
- 543 צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג מידע שימושי על כרטיסי מסך במיוחד ישנים שיש ברשותי ולנסות להשוות בין הכרטיסים יש אתר מיוחד לכך? תודה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב, יש לי מסך 20.1 אינטצ' של סמסונג אני מצפב לכרטיס שיתמוך ברזולוציה גבוהה מסך רחב ואיכות תמונה טוב מממיר של הוט אני לא מתעסק בעריכה גראפית וכאלה אבל עדיין אני רוצה שתהייה לי אופציה להקליט סדרות או תוכניות שאני רוצה.. לגבי המחיר התקציב הוא 400-600 ש"ח לא חשוב לי פנימי או חיצני רק שיהיה איכותי... תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן לוח אם של MSI מדגם PM8PM-V עם סלוט AGP1. כרגע מותקן בו כרטיס SIS 315 אני רוצה לשדרג לכרטיס עם יציאת DVI, לצורך חיבור מסך מתקדם יותר ממה שיש לי כרגע השימושים הם בעיקר עיבוד תמלילים בצורה מסיבית מאוד (הרבה שעות ביום) וגלישה באינטרנט, לא משחקים במפרט של הלוח כתוב שהוא תומך AGP בתצורות של X4 ו-X8, אבל רק ב-1.5V ולא ב-3.3 איזה כרטיס הכי יתאים לי? תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי שאלה שאני מרגיש קצת טמבל לשאול אותה. שמתי לב שבכניסות של הכ"מ הזה יש רק שני DVI ואחד S-Video והרי לרוב המסכים (שאני מכיר לפחות) היציאה זה הD-Sub (הכחול). מה הקטע? ><
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני הולך כנראה לקנות את הכרטיס geforce 6800gs בחיבור agp.... אז אם אפשר בבקשה את המחיר שלו כי רק אני יודע שהוא בסביבות ה 1200-1300 ש"ח...
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך 6600 agp האם כדאי להחליף לכרטיס הזה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2196\ ואם לא מה כדאי במחיר של עד 900 שקל המפרט של המחשב שלי 2.8 סוקט 478 לוח אם asus p4p800se זיכרון 1גיגה ATI PALIT X800GTO
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום! 1.תגידו...מה מחדש הדרייבר החדש של אטי(6.12)..הוא אמור לתת שיפור בביצועים? 2.למרות שהתקנתי אותו זה לא התקין לי את ה-ccc למה זה?בדרייבר הזה אין את התוכנה? 3.הדרייבר הזה עדיף או שיותר טוב לי להיות עם האומגה היותר ישן ממנו?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
LCD ו- CRT מחוברים לאותו כרטיס מסך , האם ישנה תוכנה, או דרך שונה שבכל מסך תהיה אפשרות לראות משהו אחר ? אני משתמש ב- XP-P ובכרטיס מסך GEF ORCE FX 5200 NVIDIA למצב שבשניהם אני רואה אותו דבר הגעתי אך אני רוצה מסכים שונים תודה דוד
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מה הרמה של VIVO? כלומר, אם אני מחר את הממיר עם RCA, האם ניתן יהיה להקליט באותה הרמה כמו של כרטיס טלוויזיה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת איך הכרטיס מבחינת ביצועים...לפי מה שהבנתי הוא מקביל ל X1600-זה נכון? ובכלל באיזה רמה הוא יחסית למה שנמכר במחשבים ניידים... לשימוש של פוטושופ ומשחקים תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-