עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. 9600XT 256mb שח-800 or 9550 256mb שח-650 יש הבדל גדול בכרטסי מסך אלה?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  2. Started by eyalgo,

אהלן אני קניתי לפני כשנתיים מחשב (P4 2.8GHZ) והשתמשתי בכרטיס מסך הישן שלי (nVIDIA M64) השימוש העיקרי שלי למחשב הוא לא למשחקים, ולכן גם הכרטיס הזה הספיק לי, אך עכשיו הבן שלי גדל במקצת ורוצה לשחק במשחקים קצת יותר חדשים (CNC Generals, AOE3 וכו') אך אלה אפילו לא מוכנים לעלות לי עם הכרטיס הנ"ל. מה רמת כרטיסים שכדאי לי להתקין אצלי ע"מ שנוכל להריץ בצורה סבירה (ומספיק לי סבירה בלבד)? האם למשל כרטיס 5700 שראיתי פה בלוחות המודעות יד שניה יכול להספיק לי לפחות לשנה-שנתיים הקרובות?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  3. Started by O.G.D 2k5,

לפי המאמר על ALBATRON 6600GT יש לו את הגשר HSI האם יש ל6800 את אותו הגשר??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1824_1825&products_id=11321 לזה יש את הגשר האם: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1824_1825&products_id=11320 יש גשר?

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  4. Started by dolev16,

...

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  5. Started by D.X,

איך אפשר לעשות את זה ומהי הדרך הפשוטה והזולה לעשות זאת?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  6. Started by kobi_af,

תגידו יציאת ה dvi מה מחברים לה ... מחברים לה חוט מה lcd ורואים מה שעל המשחב בטלויזיה ..?לא הבנתי מה חשוב היום במסכי lcd למשחקים.? אם יש לי כרטיס מסך שיש לו יציאת dvi אז גם צריך להיות ל ?lcd התבלבתי מהיציאות ...

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  7. Started by confused17,

טוב קיבלתי את המחשב החדש(לפי ההמלצות שראיתי פה בפורום) ויש לי כמה שאלות קצת על המפרט: ABIT nforce2 nf7sl gigabyte radeon 9800 pro נתחיל בכרטיס מסך, הכרטיס הקודם שלי היה של אנוידיה ככה שאני לא כל כך יודע להתעסק עם הדרייברים של ATI, אבל ניסיתי להסתכל קצת במאפיינים וראיתי שהוא מזהה אותו רק כ AGP X4 כאשר הכרטיס תומך ב X8, ניסיתי לשנות וזה חוזר חזרה אשמח אם תסבירו לי גם פה מה קרה ועוד בקשר לכ.מסך צירפתי תמונה גם של תוצאת הAquamark שהורדתי מפה, תגידו לי איך היא לכרטיס מסך הנ"ל ועוד שאלה על ההארדיסק(WD 80gb SATA( מחולק לשני מחיצות, אחת FAT32 אחת NTFS, זה בסדר ככה? ועוד בקשה אחרונה, אם זה לא מוגזם אנ י אשמח שמישהו עם הכ.מסך הזה או מישהו שמבין יוכל להסביר לי קצת באופן יותר.…

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  8. חיברתי את המחשב לטלוויזיה מכרטיס המסך דרך מתאם וכבל וידאו (RG-59 בחיבור COMPOSITE). לאחר ההגדרות המתאימות אפשר לראות תמונה בטלוויזיה, בדיוק את התמונה שרואים במחשב. הבעיה היא שצפייה במדיה פלייר שנראית תקינה על המחשב מראה מסך שחור על הטלוויזיה... לא הצלחתי להבין מה הסיבה, במיוחד בגלל ששני המסכים זהים לגמרי מלבד הבעיה הזו. אשמח לקבל הצעות לפיתרון. תודה.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  9. Started by alongi,

אהלן אז לפני כמה ימים הסתבר לי שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עבד למשך הרבה זמן אבל זה היה כבר מאוחר מדי... ועכשיו הradeon 9500 הוא כבר ז"ל, והמחשב בנתיים מעלה אבק... ולשאלתי: יש לי AMD 1.8 ולוח אם של ג'יגה בייט GA-7VA עם AGP*8 ו512MB זכרון פנימי האם הכרטיס מסך הבא מתאים למפרט הזה? :Gigabyte nVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGP ואם לא , אז על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים למפרט הנ"ל? תודה !

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  10. * שנתמך ב- XP 64Bit חשוב ביותר (מרבית הכרטיסים הפושטיים של ה-300 ש"ח לא תומכים) * שיכלול טיונר TV * סוס עבודה רציני - צריך להעביר עשרות קלטות וידאו למדיה דיגיטלית * שיכלול תכנת עריכת ווידאו טובה * איכות גבוהה * לגבי ממשק חיבור לא יודע מה הכי הטוב אבל יש לי PCI, PCI-1X, USB, 1394 אם שכחתי עוד תכונות שחשובות לקחת בחשבון לפני קניה , רק תגידו

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  11. שלום. פירמטתי מחשב ואני מחפש דרייבר לכרטיס מסך לווינדוס 98. EVEREST זיהה אותו כ- TNT 2 של NVIDIA אבל לא הצלחתי להתקין אותו למרות שהורדתי מהאתר שלהם. פירקתי את הכרטיס ומצאתי שלא מצויין עליו דבר שקשור ב NVIDIA - בכלל לא כתוב עליו כלום מלבד "NUMBER NINE " ובכן גיליתי שיש דבר כזה... אבל איפה אני מוצא דרייבר עבורו ? הורדתי אחרי חיפוש ממושך בגוגל איזה דרייבר אבל לא הצלחתי להתקין בכלל... מיואש וממתין להצלה. תודה.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  12. טוב הבעיה שלי היא כזאת !! שאני מחבר את המחשב לטלוזיה הכול טוב ויפה אבל בעיה שלי היא שהרזולוציה של הטלויזיה שלי(הרזולוציה שהמחשב נותן לטלוזיה ) היא הרבה יותר גדולה מהמסך הטלוויזיה שלי אבל הבעיה הזאת לא מופיע לי במסך של המחשב !! אני לא רואה את הסמליים הצדדים ואת ההמשך של של הסרגל ההתחל ושאני מגדיל את הרזולוציה הוא רק מרחיק אותי עוד יותר כזה (כאילו אני בכלל לא רואה את הסמליים הצדדים ואת הסרגל ההתחל שלי ) ושאני מקטין זה רק מקרב אותי כזה !!!! ועדיין לא רואים את הסמליים הצדדים ואת הסרגל כלים שלי אולי יש למישהו פיתרון זה מאוד יעזור לי אני משתמש בוינודס xp ובכרטיס מסך גיפורס 5700fx תודה אנשים

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  13. ^^ כותרת.. תודה

14. Started by רוני1,

יש לי כבלים שמתחברים מהמחשב לטלויזיה ואני יודע שצריך להגדיר איכשהו למחשב שאני אוכל לראות במקום במסך של המחשב בטלויזיה...... וגם בעבר עשיתי את זה.... אבל אני לא זוכר איך..... למישהו יש מושג?????? אני חושב שזהו איפשהו במאפינים אבל אני לא זוכר... עזרה בבקשה תתודה....

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  15. Started by rockerr,

כשאני מחבר את הכרטיס לטלוויזיה,הכל מתחבר טוב ועובד,אבל הבעיה עם הטלוויזיה,יש מין גלים שעוברים על המסך,מלמעלה מלמטה,למה זה קורה? הטלוייזיה רגילה של פיילוט. ובנוסף כשאני עושה CLONE אז הרזולוציה נמוכה יותר במסך מחשב ובTVואין אפשרות לשנות עד שאני מבטל ,למה זה קורה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  16. אני מחפש לקנות לעצמי מסך 17-20'' LCD אשר יצטרף למסך טלוויזיה LCD 27'' בחדר שלי. בגלל שהמסך ישמש לעבודה ולפעמים למשחקים, אך לא לתצוגת סרטים(בשביל זה יש לי את המסך טלוויזיה), אני חושב לקנות מסך 19'' בגלל שיש סתם קפיצה עצומה במחיר של 19'' לעומת 20''. ולכן אני חושב שעדיף לקנות מסך 19'' טוב. חשוב לי גם שהמסך היה יפה חיצונית, אז אם מדובר בתוספת של קצת כסף בשביל יופי נטו בלי ביצועים, אז סבבה. המון תודה מראש, ניב..

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  17. Started by 3gh,

האם אני אמור להשתמש בתוכנה ב safe mode ולהתקין את הדרייברים החדשים גם בsafe mode? תודה מראש

18. Started by Euthanasia,

ראיתי בדובים את הקירור האדיר שלו (לפחות כל הוא נראה..) ורציתי לדעת אם עדיף אותו על פני ההאחרים כמו הXFX.. תודה! ועוד שאלה שקשורה לOC. האם כדי לעשות OC לכרטיס מסך צריך גם שינויים במעבד/זיכרונות? והאם זה יביא להבדלים משמעותיים? וOC לכרטיסי מסך עושים רק ע"י תוכנות כמו RIVA TUNER וכו'..? תודה!

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  19. Started by yehudahe,

אני עומד לרכוש מסך מחשב "LCD 17 ומחפש מאמר או חוות דעת מקצועית על הדגמים שבכותרת (8 מילי שנייה)?!

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  20. Started by blanco,

שלום לכולם יש לי כרטים מסך ati x600 pro . יש לי מסך של mag מחובר ב dvi למחשב. הבעיה שלי היא שאני מחבר את הטלויזיה למחשב ואומר לו לזהות את הטלויזיה אני לא מצליח (לא רואה תמונה). עשיתי ניסוי וחיברתי את המסך למחשב בחיבור רגיל (לא DVI) והכל עובד ! מה עושים ? האם יכול להיות שחיבור ה DVI מבטל את האופציה לראות בטלויזיה? עזרה בבקשה..... :s05: תודה יוני

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  21. הכרטיס שבחרתי למחשב שלי (שיריץ גם משחקים) הוא :LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL. המליצו לי על כרטיס מסך אחר שייתן ביצועים עדיפים והוא: XFX 8800GTS 640Mb XXX Edition. הכרטיס השני יקר יותר מהראשון. האם המאמץ (הכספי) שווה ? תודה

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  22. Started by SE313,

אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך, לא יודע מה יותר טוב.. התקציב שלי ה וא מקסימום 750 ש"ח הנה שתי האופציות שהשארתי לעצמי: זה אחד http://www.maximus.co.il/Product.aspx?productid=634 זה שתיים: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7081&aff=bazman הנה מפרט יותר מפורט [= של הכרטיס השני: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=1204 יש לי התלבטות כי מצד אחד יש לכרטיס הראשון SILENT PIPE ולכרטיס השני יש טורבו, אז זאת החלטה קשר בשבילי.. מצד שני , אני לא כלכך מבין בכרטיסי מסך. בגלל זה אני מבקש את ההמלצות ..שלכם תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  23. Started by alon311,

האם ספק 380W של ANTEC יוכל לסחוב כרטיסים כמו 8800 ו7800 ו- 1950XT תודה לכל העונים

• 7 תגובות
    • 551 צפיות
  24. Started by Tuki sheishmor alay,

כפי שהבנתי, היתרון של כרטיס PVR על כרטיס טלביזיה רגיל הוא היותו מאפשר קידוד והקלטת השידורים. הבעיה היא שבהוט כמעט כל הערוצים הרלבנטים הם בשיטה הדיגיטלית ולכן אם יש לי חיבור של הכבלים למחשב ללא הממיר של הוט אז אני מוגבל רק לערוצים המשודרים בשיטה האנלוגית. אני צודק? פשוט אני מתלבט בין ה-hauppauge PVR-150 לבים סתם כרטיס טלביזיה רגיל ב-100-200 שח ונראה לי שבמידה ואני צודק אז לא שווה לשלם הפרש של עוד כ-400 שח עבור היכולת להקליט את הערוצים המשודרים בשיטה האנלוגית.

25. בשעה טובה אני קונה מחר את הכרטיס מסך שלי(התפשרתי על ה-9600GT) השאלה אם הספק שהמליצו לי לקנות יחזיק את הכרטיס מסך הזה: PALIT GeForce 9600GT Sonic 512MB DDR3+HDMI http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=1472 זה הספק: EZCOOL PS-1000(LED) 500W 12cm BIG FAN PSU http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2555 וזה המפרט שיש לי כרגע: מעבד: Intel Core2Duo E4500 2.2Ghz קירור: Thermaltake BT 120 לוח אם: Gigabyte GA-945GCM-S2C זכרונות: 2X 1GB Kingston 667Mhz CL5 DualChannel דיסק קשיח: Western Digital 320GB 7200RPM SATA2 כרטיס מסך: Gigabyte 8600GT 256MB 256BIT GDDR3 ספק: GYRO SYSTEMS 550W מסך: Samsung 2253BW 22inch מארז: Thermaltake SopranoDX

דיונים חדשים בפורומים