כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! החלפתי את כרטיס ה4870 של Sapphire לכרטיס של Gigabyte ועכשיו אני סובל מבעיה חדשה. כאשר אני מדליק את המחשב, המסך לא נדלק, והכרטיס מסך מבצע מספר פעמיים "הפעלה" כאשר שלושת הלדיים נדלקים, והמאוורר מסתובב בערך ב50-60 אחוז (לפי הרעש) ואז אולי הוא מחליט להפסיק.. ואז המחשב נרגע ונדלק ... זה נדיר, רוב הזמן אני צריך לעשות לו ריסט מספר פעמיים כדי שיעלה... אם יש למישהו מושג מה הבעיה, אשמח לתגובות. (אני חושב שהבעיה בכרטיס מסך, כי רק אותו החלפתי מכל החומרה).
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי, איזה כרטיס גרפי טוב יותר : 1. gecube radeon x1950 pro 2. palit radeon x1950 super 3. sapphire radeon x1950 pro 4. sapphire radeon x800 gto כולם 512 זיכרון תודה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
יש לי כל מיני פיקשושים בטקסטורות וכאלה כתמים למינהם כשאני בחושך, עשיתי אובר-קלוק למעבד ולכרטיס מסך שלי, הורדתי את האובר וזה לא עזר. מה אני יכול לעשות? P4 2.4@3.0C R9800P@XT
-
BFG Tech BFGR76256GTOCE Geforce 7600GT 256MB 128-bit GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail אני לא יודע האם לקנות או לא ?! יחובר ל AMD 3600 D.C אני לא יודע אם הכרטיס הזה שווה משהו...(לא מבין יותר מידי )...תודה.
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס בן שנה וכמה חודשים. הוא מצוייד ב128MB ונמצא במצב סטוק. תאור התקלה: 1. ה-GPU מתרסק בכל נסיון הפעלה של מנוע גרפי תלת מימדי (כל משחק שהוא לא סוליטייר). 2. ישנם ארטיפקטים סתם ככה בעבודה (מדובר במסך CRT). פרטי המערכת: P4 3Ghz (Prescott) Intel 915 chipset Motherboard 512X2 DDR400 Kingstone Gigabyte x600xt 128MB 80GB MAXTOR 2MB SATA פתרונות שנוסו: 1. מספר החלפות דרייברים. 2. פורמט והתקנת וינדווס מחדש. 3. הוצאת הכרטיס וניקוי תושבת הPCI-E + קונקטור הכרטיס + האבק מהכרטיס עצמו. *הכרטיס לא עבר שום OC. הטפמרטורות שלו מעולם לא עלו יותר מדי (שימש קצת את האחיות שלי לשחק SIMS2). מה יכולה להיות התקלה? באיזה כרטיס מומלץ להחליפו אם לא ניתן לפתור אותה? (750 ש"ח לכל היותר) מיועד ל…
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום חברים, למחשב DUO 6300 עם PCI-E , שיעודו - הקרנה מTV-OUT לטלוויזיה - האם יש הבדל בין הכרטיסים השונים, או שכולם מספקים את סחורה דומה (ביצועים/איכות/עומס) ? שמתי עין על הפשוטים של ATI - X300SE - בכ-200 ש"ח... הבנתי שON-BOARD אין למצוא יציאה כזאת... :-( להמלצתכם אודה
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מהי צריכת החשמל של כרטיס המסך NVIDIA GTX275 ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
מאחר ואינני מבין בכרטיסי מסך, רציתי לדעת מה כדאי ומה ההבדל בין geforce fx8400gs/512mb/hdmi ל..accelerator x3100/358mb תודה!!
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
סה"כ יש לי כרטיס onboard ואין לו יציאה לטלויזיה ובשביל זה אני צריך כרטיס מסך משהו פשוט וזול (300 ש"ח) יש משהו מומלץ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
האם יש הבדל ממש ניכר בין כרטיס מסך מובנה על לוח האם לבין כרטיס שלא מובנה על לוח האם. למשל אני מעוניין לקנות לוח אם שיש עליו ציפט של GEFORCE 6100. השאלה אם זה בכלל שווה לקנות את זה, או שעלי לקנות כרטיס מסך בנפרד. הקטע שהמחשב הוא לא מיועד למשחקים ולאיכות תמונה כל כך גבווה אלא לשימוש ביתי בעיקר לאינטנט וכו. תודה לעונים...
-
- 6 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני קונה בשבוע הקרוב את הRadeon X800 GTO.. בלי קשר אליו אני גם מוסיף: WESTERN DIGITAL 250GB 16MB Cache buffer מאוורר חדש Logitech G5 Laser mouse 1. *חשוב* אם אני צריך להחליף ספק כח בשביל הכרטיס, כל איז חברה \ ספק מסוים אתם ממליצים? (עדיף במחיר נמוך, מן הסתם). 2. אני צריך לקנות מאוורר.. לא יודע אם מאוורר לכרטיס מסך, למעבד או למארז.. אני רק יודע שהמחשב שלי מתחמם יותר מדי (לפי הרעש)וזה לא טוב.. כדאי לי לקנות בכלל מאוורר חדש? כי אם הבעיה היא בכרטיס מסך (אתם תגידו לי..) אז אני גם ככה מחליף אותו ויהיה קירור חדש.. אם כן, איזה מאוורר לקנות? אמרו לי רק לקנות מאוורר שמפזר קור לא רק ישירות אלא גם לצדדים.. 3. הG5 כבד? אני יודע שהוא בא עם משקולות אבל המשקל המקורי שלו כבד יחסית? כי אני…
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
חח אני יודע שאלו כרטיסים גרועים ביח לתקופה של כרגע אבל מי מהכרטיסים יותר חזק? הX600PRO או ה7300LE? פשוט אני משיג את הX600PRO בזול ממישהו בשביל המחשב של אחים שלי ולי יש את ה7300LE אז אם הX600PRO יותר חזק אני ישים לי אותו ולהם ייתן את ה7300 שלי.. אז רק מי יותר חזק וזהו...זה התשובה שאני צריך
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
ניסיתי למצוא אותו בזאפ אבל אין שם וגוגל נותן קישורים לביקורות עליו, אין שום זכר לחנות שמוכרת. מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי לפני שבוע קניתי כרטיס מסך חדש ASUS 6800XT. עכשיו שאני משחק BF2 יש מדי פעם מין היבהובים שחורים מוזרים. קשה להסביר, זה כאילו חלק מהטקסטורות הופכות לשחור לשניה ואז חוזרות למצב המקורי. כשאני משחק NFSMW אין שום בעיה והגרפיקה מוצגת חלק ובלי היבהובים. הכרטיס נמצא על 60 מעלות במאמץ ולא עשיתי OC. פתחתי צינורות ל12 אבל זה לא קשור לבעיה כי היא היתה עוד לפני הפתיחה. יכול להיות שזה בעיה בדריורים או משהו כזה? ניסתי לשנות רזולוציה והגדרות אבל הבעיה נשארה. אני לא בטוח אבל זה היה נראה כאילו בהגדרות נמוכות מספר ההיבהובים קטן. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
עיקר העבודות יהיו ב3DMAX, עבודה מול שני מסכי 22 אינץ'. מעבד Q9550, 4 ג'יגה זיכרון 1066. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש את עזרתכם ברשותי מחשב די ישן פנטיום 3 עם כרטיס מסך GFORCE 2 המסך "הלך" לי ואני מתלבט איזה מסך לרכוש מאחר והמחשב ישן ומשחקים איתו הבנתי שמסכי CRT הם המתאימים מה עוד שהבנתי שעם כרטיס מסך לא מתקדם לא ניתן לצפות ליכולות גבוהות של המסך מה דעתכם CTX EX951F מחיר 956 ש"ח אפה ניתן לראות מבחר גדול של מסכים פיזית תודה צביקה
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הבנתי שזה דומה ל TV IN רק משהו חדש יותר... מאיפה אפשר ללמוד על התפעול של זה ואיך להשתמש בזה נכון ובצורה יעילה ?
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי הוא ATI R9800XT 256MB והורדתי את הדרייברים האחרונים של ATI מרכז הבקרה מדווח שהכרטיס כרגע ב 72 מעלות צלזיוס ואני לא מפעיל שום משחק כרגע, זה נורמלי ?? החלפתי את הכרטיס בחדש לפני שבוע. תודה.
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב AMD ATHLON SOCKET 939 64BIT 3200+ 1GB KINGSTION DDR 2.5CL (512x2) GEFORCE 6600TD PCI-EXPRESS 128MB או 256MB לא זוכר האם ישתלם לשדרג אותו לכרטיס אחר ? עד סכום של 500-600 ?? או שמא הוא כרגע יריץ לי משחקים עדכניים בצורה טובה ?? אם לא על איזה כרטיס מסך בסכום שציינתי אתם ממליצים ??
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
שלום שמעתי כול מיני שמועות, ושיקראו לו GT200 (לפחות בנתיים זה שם הקוד של הליבה שלו או משהו כזה), וגם שכנראה יתן כמה עשרות אחוזים יותר בביצועים, יהיה כרטיס חד ליבתי (בשונה מ9800GX2), ואם זאת מהיר ממנו. כמובן שהכול שמועות וכו'. מישהו יודע יותר ומוכן לשתף בבקשה ?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הנה הסדרה שהשרצינו אותה כל כך בסדרה החדש יש שינוים מפה עד להודעה חדשה שיפור בתמיכה של sli והאפשרות של חיבור שני 6600le ללא גשר, שילוב שני יצריניות כרטיסי מסך, 16X AA בsli, תמיכה משופרת בhdtv וגם 2-2 pull down של purevideo הנה קישור http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_77.72.html החידושים בsli אצל inquirer http://www.theinquirer.net/?article=24720
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכם. הייתי רוצה לדעת מה זה בכלל sli משולב בלוח האם , מה זה בכלל, ומה זה עושה. ואם יש לכם מאמר על העניין הזה אני מאוד יודה לכם , (בעברית אם אפשר). בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום חברים מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה שמופיע בקישור? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2007&CatCode=400
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-