כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך GECUBE RADOEN X1950 עכשיו הבעיה מאוד מוזרה! אני מחבר את הכרטיס מסך למסך שלי בבית והוא עושה לי מסך צהוב! כאילו הווינדוס עולה והכל רק בצבע צהוב .. עכשיו אצל חבר שלי חיברתי והוא עולה רגיל בלי מסך צהוב ... עם צבעים ועכשיו הזזתי אצלי טיפה את הארון וחזר למסך רגיל ושוב חזר לצהוב מיד.. מה יכולה להיות הבעייה? החלפתי חיבור VGA לDVI זה לא המתאם ... וגם חיזקתי הכל הוצאתי תכרטיס והכנסתי ... ניסיתי כמעט הכל מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני רוצה לקנות כ מסך חדש ומתלבט בין ה 8800GT/GTS/X לHD3070 מה עדיף?? ומה נותן תמורה טובה יותר למחיר?? והאם עדיף לחכות עוד חודש חודשים לראות לאן נושבות הרוחות?! בתודה מראש!!
-
- 8 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסים מסך, עכשיו ברור לי שהראשון הוא יותר טוב, אבל מה ההבדל בניהם ? יענו זה ברור בזיכרון אבל מה זה עוזר לי? וזה שווה את ה250 שקל הפרש? כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2900PRO 1GB VIVO GDR4 HDMI Dual DVI Retail ¤1767 כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI Radeon 2900PRO 512MB HDMI VIVO - Retail Dual DVI - SX29P512VH ¤1500
-
- 6 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן התחדשתי בכרטיס X1950 GT 256MB של Sapphire. הכרטיס מתפקד יופי, אבל המאוורר שלו מאוד רועש. רגע לפני שקניתי קירור פאסיבי, ראיתי איזה פוסט שמדבר על הבעיה, ועל זה שעדכון ביוס אמור לפתור אותה. הורדתי את הביוס מאתר Sapphire, אבל תוכנת צריבת הביוס (ATIWinFlash) מסרבת לצרוב ונותנת הודעה של "P/N mismatch". מישהו נתקל בבעיית רעש בכרטיס הזה? מישהו ניסה פעם לעדכן לו את הביוס? אשמח לעצות תודה, מור
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני רוצה להקליט תוכניוות מהממיר באמצעות המחשב הנייד שלי, אז כרטיס רגיל לא יכול להתחבר... אני ממש לא מבין בכרטיסי טלוויזיה אז אם אתם יכולים לצרף קצת מידע לגבי הכרטיסים שכדאי שאני אדע. תודה.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לבקש המלצות לכרטיס מסך ממוצע במחיר 500 שקל +-, 128~ זכרון. תודה!
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש, די נסגרתי על המפרט, אבל יש לי התלבטות בין 3 כרטיסי מסך שהציעו לי אשמח לשמוע הצעות. המחשב: מעבד E6750, לוח Asus p5k, גיגה זכרון 800MHZ, דיסק קשיח 320GB ומסך של viewsonic vp930 כרטיסי מסך: 1. sapphire HD 2600XT 256MB GDDR3 2. Sapphire X1950 Pro 256MB 256bit GDDR3 3. Leadtek PX8600 GT TDH Extreme 256MB. תודה
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
זאת בעיה שיש לי כבר שנה מאז שהחלפתי את הNVIDIA, כל פעם קיויתי שאולי הדרייבר הבא יפתור את הביעה. אני יכול לראות רק בשחור לבן, גם אחרי שאני משחק עם על התקני תצוגה והאפשרויות. מישהו בפורום של תפוז אמר לי שאני צריך מתאם מיוחד, אבל בחנויות מחשבים לא יודעים על מה מדובר... מישהו אולי יכול לעזור? תודה
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש אם כרטיס מסך 8800GTS ואני לא יודע איזה גירסא לבחור את הMB320 או 640MB+ מסך 20" DELL LCD 20" 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR?
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב פתאום כשאני משחק במשחקים כל צבע בגראפיקת המשחק שהוא בהיר יש עליו מן כתמים סגולים כמו פגם בגראיפקה......ואז שמתי לב שזה גם בסרטי וידאו וגם בתמונות זאת אומרת בכל מערכת המחשב שלי....ניסיתי לעדכן דרייברים של הכרטיס מסך וזה לא עזר איזה בעיה זו יכולה להיות??אולי זה בגלל הויסטה ??
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלויזיה זול ורציתי לשאול אם הכרטיס הזה הוא כרטיס סביר לצפייה בטלויזיה דרך המחשב, כלומר חיבור של ממיר דיגיטלי למחשב והקלטה מדי פעם. השימוש הוא רצוף ויומיומי כלומר זה יהיה הטלויזיה שלי בחדר.... אז בבקשה מי שמבין בזה תגידו לי אם שווה...
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
: IntelGMA945 128MB רציתי לברר איך הכרטיס מסך הזה? באיזה רמה הוא?! (הוא בא עם המחשב הנייד של hp g3000 ) תודה
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
חברה אני רוצה לקנות כרטיס מסך בסביבות ה1000 שח למשחקים ולא יותר תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
ראיתי בדובים את הקירור האדיר שלו (לפחות כל הוא נראה..) ורציתי לדעת אם עדיף אותו על פני ההאחרים כמו הXFX.. תודה! ועוד שאלה שקשורה לOC. האם כדי לעשות OC לכרטיס מסך צריך גם שינויים במעבד/זיכרונות? והאם זה יביא להבדלים משמעותיים? וOC לכרטיסי מסך עושים רק ע"י תוכנות כמו RIVA TUNER וכו'..? תודה!
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
אז כמו שהכורת אומרת אני צריך כרטיס ווידאו שיקליט מהטלוזיה או מכל התקן אחר חשוב שיהיה יציב. 500 שקל בערך תקציב יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
איזה כרטיס כדאי לקנות geforce 6800u או radeon x800 xt.המחיר לא משנה וגם לא צריכת החשמל. אני פשוט רוצה לדעת איזה כרטיס כדאי לקנות.אני יודע שהטכנולוגיה של הgeforce מתקדמת יותר אבל הx800 יותר חזק....???
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GeForce 5200 fx עכשיו יש לי פנטיום שלוש השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך מנצל את הכל או רק רבע מיכולתו המירבית ? ומה יקרה אם אני ישדרג את לוח האם ?
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום אני צריך להחליף כרטיס מסך התחברתי לא מזמן ל HOT ויש לי ממיר SAMSUNG ליד המחשב הבנתי שניתן לחבר את הממיר למחשב ע"י יציאת VIVO השאלה לפני שאני קונה את כרטיס המסך:האם יש בממיר של סמסונג יציאת VIVO ואם כן מהי?
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום לכולם אז זהו זה סוף סוף קבלתי את ה 9800PRO 128MB 256BIT של ספיר והתקנתי אותו במחשב עם הדרייברים החדשים של אומגה וכבר יש לי כמה שאלות ? א. בעזרת איזה תוכנה אני אוכל לראות שהכרטיס באמת 256bit יש לי את ה- sisoftware sandra החדשה אך אני לא מוצא שם דבר וחצי דבר על כמה ביט הכרטיס ( למרות שלפי כמה הסברים שנתנו בפורום כגון : צורת הזיכרונות וסידור שלהם על הכרטיס אז הכל נראה כשורה ) ? ב. לפי בדרייברים של אומגה הליבה עומדת על 378 והזיכרון על 337.5 באם זה תקין לסוג זה של כרטיס ואו האם כדאי להחליף את הדרייבר ? ג. כאשר ניסיתי להעלות משחק על-מנת להתרשם מהכרטיס חלק מהגרפיקה נראת בצורה מאוד זוהרת ( כגון : סלעים וקירות ) לא הצבע שצריך להיות האם יש צורך לשנות משהו בהגדרות הכרטיס ? ( אנ…
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום. אני אביב, אני חדש פה... לאחרונה נהרס לי כרטיס המסך ואני צריך להחליף אותו. יש לי מחשב חדש יחסית, פנטיום 4 2 ג'יגה, עם 512 מגה זיכרון. לפי מה שבדקתי יש לי AGP X4, ושאלתי היא: האם יש אפשרות לקנות כרטיס מסך עם זיכרון מספיק גדול (128 יספיק לי לדעתי, כי אני לא גיימר מטורף) אבל שהוא גם ל-AGP X4? כלומר, האם מוכרים בכלל כרטיסים כאלה? אם כן - האם הם יותר זולים? או בקיצור - אם מישהו מוכן למצוא לי עסקאות שישתלמו לי, הוא יבורך. אני לא מחפש משהו היסטרי, והתקציב שלי הוא בסביבות ה-500 ש"ח... רק טוב בחיים שיהיה לכם.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת , אני צריך המלצה למסך LCD 15" הכולל יציאת DVI , בלא יותר מ2100שקל. , תודה.
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
מישהו יודע עם הקרור של חברת BFG באמת מספיק טוב כי אני יודע שהוא בא כבר עם עובר קלוק http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=1083712392168&skuId=6684652&type=product בבקשה מי שבאמת יודע שיענה ???
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב חדש ואני שוקל האם להחליף גם את כרטיס המסך. כרגע יש לי RADEON 7000 בן 3 שנים. אני לא משחק במשחקים, ואם כן אז בד"כ במשחקי FLASH. לעיתים רחוקות אני משחק משחקים כמו Syberia (ועכשיו אני רוצה להתחיל את Syberia 2). אני לא משחק DOOM או דברים כאלה שצורכים יכולות 3D חזקות... - האם כדאי להחליף ל-9200? - האם יש הבדל ביצועי 2D בין הכרטיס שלי ל-9200 או 9600? - האם אני ארוויח משהו לגבי משחקים כמו Syberia או פלטפורמה פשוטים? תודה מראש! מוטי
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
היי חבר'ס! אמא שלי נוסעת לחו"ל השבוע וישנה אפשרות שהיא תקנה לי כ.מסך או משהו כזה בחו"ל. עכשיו השאלה היא איזה כרטיס מסך שווה לי לקנות בסביבות ה-300$ שיהיה מתאים למחשב שלי ושיינוצל כמה שאפשר בגלל המעבד שלי. בנתיים אני חשבתי על ה-9800 GTX אבל רציתי להתייעץ עמכם קודם. אני רוצה כרטיס מסך שיהיה השקעה טובה לטווח ארוך ויספק לי חווית משחק מהנאה ;D בכל מקרה, זה בערך המפרט שלי: Intel core 2 duo E6600 DFI Infinity 975X/G Kingstone 512GB 667mhz Enermax 500\450mhz (דרך-אגב מישהו יודע איך לבדוק את ההספק של הספק? כי אני לא מוצא את זה ב- EVEREST) יאללה חברה תפגיזו בהצעות!!! תודה, thifi
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-