עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חיברתי מצלמה וידאו רגילה ביתית לכבל שקיבלתי עם הכרטיס איפה האפשרות ליראות את הוידאו ?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  2. לוח אם - Nf7-S2 מה עליי לעדכן ומאיפה בשביל לקבל תוצאות מירביות מהכרטיס מסך ? התקנתי את הדרייברים מהדיסקים , אבל מה להוריד כעת ? ומה עדיף ? Direct3D או OpenGL ?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  3. Started by oogi,

שלום, איזה כבל DV-I אני צריך כדי לחבר בין שני אלה? שימו לב שבכרטיס המסך ישנם 4 פינים שבמסך אינם. תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  4. Radeon X800 GTO 256MB DDR II http://www.gigabyte.com.tw/VGA/Products/Products_GV-RX80256DE.htm האם מדובר בכ.מסך חזק שמסוגל להחזיק מעמד משחקים כבדים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  5. רציתי לשאול למי שמבין והתעניין קצת, בזמן שאני משוטט באינטרנט ולומד אודות כרטיסי מסך מסוגים שונים ומגוונים נתקלתי בכרטיס הזה שמסוגל לקלוט טלויזיה כלומר יש לו TV CAPTURE , האם הכרטיס משתלם? האם כל התכונה הנוספת (שלפי דעתי מדהימה) של TV CAPTURE לא מורידה מעוצמתו? תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  6. Started by rockstarr,
    • 0 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by XMB,

יש הבדל בין הקירורים של כל החברות שמוציאות 8800GT ? אם כן לאיזו חברה יש קירור הכי טוב? חשבתי על לקנות את ההכי זול ולהוציא ממנו את הנשמה , אולי אפילו להוסיף קירור מבחוץ אבל חוששני שהספק שלי יקרוס כי אני גם עם OC על המעבד סה"כ חשבתי על לקנות את הג'יגבייט ב1440 ש"ח מIQPC.

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  8. ATI RADEON 1550X PRO תומך בפיקסל שרידר 3.0 וגם בשני (אני לא זוכר איך כותבים את זה מקווה שתבינו) והאם זה יריץ את המשחק ספיידרמן 3?

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  9. הוא יקודד רק דרך הכרטיס.. רק דרך המעבד יקודד דרך שניהם יחד... מה הוא יעשה?? ואם זה כרטיס TV אחר...זה משנה?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  10. שלום, אני מנסה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה בעזרת הכבל שהביאו לי... קודם כל אם אני לא מחבר את האודיו של המחשב לטלויזיה אז לא רואים בכלל ... וברגע שאני מחבר את האודיו יש הפרעות של קווים וכאלה מה יכול להיות הבעיה שבגללה זה ככה - נ.ב זה נוסה בכמה וכמה מחשבים וגם בכמה טלוזיות עם כבל מעביר שונה... תודה, משה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by Alroit,

הי לכולם שאלה - יש לי את ה- HD3850 512MB של גיגבייט יש לו גרסת BIOS משנת 2007 יש לי שתי שאלות: 1- האם לכל חברה שמייצרת את הכרטיס יש BIOS משלה כמו ללוחות אם? 2- איך מעדכנים את ה- BIOS -?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  12. Started by dd7,

אמא שלי רוצה לקנות מסך lcd ולחבר אותו לוידאו/דיוידי הכי זול שמצאתי זה 15 אינץ 2000 שקל נורא יקר אז חשבתי לקנות מסך מחשב ולחבר לו כרטיס טלויזה חיצוני מה אומרים ?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by most,

רציתי לדעת איך ה-Geforce 4 Ti 4800 ??? האם הוא טוב? לאיזה כרטיס מסך של ATI הוא משתווה? לאיזה כרטיס מסך של Nvidia הרגילים(FX וכאלה) הוא משתווה? תודה

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  14. Started by hal,

האם משהו יודע איך הכרטיס הזה בביצועים: nvidia geforce 6600nx msi. האם סיומת nx היא כמו le? תודה..

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  15. כרטיס מסך : 9600xt agp8x לוח אם: INF. NF4 ULTRA DFI http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3612&CATEGORY_TYPE=INFINITY&SITE=US האם אפשר להכניס את הכרטיס מסך ללוח אם הנ"ל? תודה

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  16. Started by galexia1000,

שלום לכולם ! לאחר שקראתי מלא ת'רדים בנוגע למסכי LCD החלטתי שאני אלך על ה CRT הישנים שאין בהם סיבוכים של "שריפת" פיקסלים ועוד. בדקתי כמה מסכים כמובן 19 אינץ! מצאתי אחד מצויין: P97f+SB של VIEWSONIC!!! יש כמובן את MITSUBISHI אבל זה יקר מדי...... ואת LG F900P שהוא גם בסדר אבל לא מגיע לרמה.... מה אתם אומרים החלטה טובה :s05:? http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/CRTProf/P97f+SB.htm

17. קניתי מחשב עם לוח אם של גיגהבייט 780 וכרטיס מסך של ati hd3200 התקנתי את המחשב והכול הלך יופי. אבל כשאני מנסה לחבר אותו לפלזמה עם כבל hdmi הוא לא מצליח לקבל תמונה. בכמה מקרים היה תמונה לשנייה וזהו . כשאני מעלה את המחשב בזמן שהפלזמה מחוברת הוא מראה לי את המסך עלייה עד לרגע שווינדוס עולה ואז מת. ניסיתי לשחק עם הרזולציה אבל זה לא עזר אשמח לעזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  18. Started by eli20,

מתי אמורים להגיע לארץ הכרטיסים החדשים ג'יפורס 6600gt ו-6700? האם צריך בשבילהם ספק חזק\מערכת קירור נוספת? בתודה מראש, אלי

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  19. Started by Silver Dragon,

יש לי יצאה בכרטיס מסך... אבל לא רואים ברור את הכתוב, למשל השמות של האיקונית בשולחן העבודה.. וכשאני מפעיל סרט מתחילים לשים לב שיש פסים דיי רחבים ששטים במסך... והתמונה לא כל כך טובה. יש לזה פתרון?? דרך אגב ניסיתי לשנות רזולוציות שונות או להדק יותר את הכבל אבל שני אלו לא עזרו. תודה.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  20. Started by SSSlider,

שלום לכולם... אתמול קניתי מחשב חדש....ואיך לא ישר רצתי לבדוק כמה טוב המפרט ואיזו תוכנה יותר טובה לבדוק זאת מאשר 3DMARK (גירסה 2005) אז הרי בדקתי..והתוצאה שקיבלתי היא לא אחרת מ 5324....וכאן בא החלק בו אני שואל אותכם אם תוצאה שכזאת שווה משהו??? ??? נ.ב המפרט יבוא מאוחר יותר

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  21. Started by finish,

המפרט זה: amd 3200 venice 939 k8nsc gigabyte 512 mb 9550 128mb 64 bit טוב אז אני צריך כרטיס שיחזיק טוב מאוד לשנה לפחות... לפני מה שאני יודע ה7600GT של לידטק הכי טוב ואני צריך גם ספק כוח שיחזיק את כל המערתכ הזאת וגם עוד 512MB שאני יקנה ספק עד 250 שקל... תודה

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  22. שלום אני קונה מחשב היום והייתי כבר סגור על ה Sparkle 8800GTS 320MB ואז ראיתי המלצות בפורום על HD2900Pro 512MB למרות שלממליצים לא היה אותו בעצמם. קודם כל, יש כאן מישו שיש לו ויכול להמליץ מנסיון? אם אני עושה לו OC קטן, שהבנתי שממש כדאי, אז הוא יהיה רועש? הבנתי שיחסית הוא רועש וצורך כוח בלי קשר ההבדל במחיר הוא זניח אז זו רק שאלה מה עדיף למשחקים בינוני, גלישה והורדות וזהו. חשוב לי שקט ועוד שאלה, מה זה אומר DDR3? אני צריך לוח אם אחר שתואם DDR3? תודה מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 946 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים ANTEC SONATA III 500W SONATA3 ¤ 801 1 קירור למעבד Thermaltake MAX ORB CL-P0369 ¤ 234 1 זיכרונ…

23. אני לא מבין מהזה אומר יש את Gainward PowerPack! Ultra/2100 TV-DVI(Single Slot) שיש לו תזיכרון הראשון או תe-GeForce 6800, 128 MB DDR מה עדיף יותר גם לOC תודה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  24. Started by asaf20,

היי.. אני מעונין לקנות כרטיס מסך חדש למחשב ואשמח לקצת עזרה.. המפרט שלי הוא : מעבד : amd athlon 64 3000+ 2000 mhz זיכרון : 1024 mb לוח אם : ASUSTek K8V-X כרטיס מסך : ATI RADEON 9600 SE שמעתי על הכרטיס Sapphire ATI Radeon X1950 PRO אני לא ממש מבין בזה אז כמה שאלות א.הכרטיס מתאים למחשב שלי ? (או שצריך להחליף עוד דברים..) ב.הוא טוב בהרבה מהכרטיס שיש לי כרגע ? ג.הוא מומלץ או שעדיף משהו אחר ? התקציב הוא בסביבות המחיר של הכרטיס שרשמתי אין לי שום ההעדפות כל שהם אני אשמח להצעות.. ד.אני צריך כרטיס שיחזיק לי קצת זמן מעמד ולא להחליף שוב.. נ.ב. אני חדש באתר ולא מבין בזה אני מבקש סליחה עם עברתי על איזה חוק (כל אתר והקטעים שלו..) או טעיתי במשהו.. תודה מראש .

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  25. Started by iyehuda,

X1800 XT או GT9500 ועוד שאלה מה יותר מתחמם

• 0 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים