עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tamir.fri,

האם קיים מסך CRT שמתחבר ל DVI??

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  2. Started by gab1234,

הי לכולם : אני הולך לקנות מסך LCD במכירה פומבית (כי אין לי כסף לקנייה בחנות )... אבל אני לא מצליח לבחור בין 2 דגמים : HYUNDAI L70S PHILIPS 170B5CS [url=http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6857224&type=2&product=1&= אנא תעזרו לי כי הראש כבר נדפק לי.... ??? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  3. Started by nissimtr,

שלום לכולם הגרסה הקצרה: אני צריך תכנה לצפיה בווידאו דרך VIVO, שהיא לא MV2 כי MV2 הפסיקה לעבוד אצלי. במחשב הישן שלי היה לי כרטיס טלוויזיה (די רציני) במחשב החדש יש כרטיס מסך עם VIVO שהוא RADEON X1800XT 512MB עקב כך השארתי את הכרטיס טלוויזיה במחשב ישן שהלך לאחותי, היא משתמשת בו ואני לא רוצה לקחת לה אותו (את הכרטיס). התכוונתי לראות טלוויזיה על ידי חיבור הממיר שלי ל-VIDEO-IN של כרטיס ההמסך. לא מצאתי תכנה לצפיה לא בדיסק של הדרייברים ולא אצל ATI.COM במקרה הבחנתי שיש לי אופציה בMV2 שלי של הפעלת לכידת ווידאו ואכן ניתן היה לראות טלוויזיה דרך שם אבל א - האיכות הייתה על הפנים,יחסית לכרטיס טלוויזיה שלי במחשב הקודם ב - כל העסק הפסיק לעבוד. אם אני מדליק את הממיר ואז את התכנה אני רואה תמ…

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  4. Started by Pitzinyelo,

אני מתכוון לרכוש את הכרטיס הזה בגלל המחיר: 2500 שקל. האם הקירור עליו טוב? בלי OC הכל יהיה בסדר?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  5. Started by Kululu,

שלום. כרגע יש לי P4 2.0 GHZ DDR 512 266mhz לוח אם תואם של Elite Group (לא משו אבל ה-FSB סביר ויש את הפי'צרים שצריך) וכל שאר השטויות שלא משפיעות ממש על ביצועים. ברצוני לקנות את הכרטיס שציינתי בכותרת אבל אני לא יודע אם המחשב באמת יוכל לנצל כמו שצריך את הפוטנציאל של הכרטיס (עקב זה שהמחשב שלי יחסית איטי, לפי מה שהבנתי זה יכול לגרוע מאוד מהביצועיים). לוח האם שלי ישן ולכן אני בספק אם הוא יתמוך בזכרונות מהירים יותר ממה שיש לי, וגם במעבד אני לא חושב שאני אוכל לשים 2.8 לכן השאלה שלי האם לקנות את הכרטיס, או שאני אקנה מחשב AMD 3000 k7 burton עם זיכרונות במהירות 400 ולוח אם של גיגה בייט וראדיאון 9800 PRO. מבחינת תקציב המחירים די אותו הדבר.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  6. Started by advennt,

אם יש כרטיס מסך שתומך ב- PCI-E2.0 אבל לוח האם רק ב- PCI-E X16, מה כל העסק שווה? האם הביצועים של כרטיס המסך ירדו?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  7. Started by uzi_sch,

חבר'ה, היום היה לי נס!!! אתם יכולים לקרוא לזה פלא, הצלחה, קסם, ישועה, גאונות, כשרון, נסיון או איך שבא לכם... המחשב עובד!!! התקלה נפתרה!!! אנריל 2004 עובד חלק!!! אין תקלות נגררות!!! אזהרה! שמו לב!!! לא להתקין SP2!!! לא עכשיו ובטח לא לפני ששמעתם שיצאו עדכונים בשבילו. SP2 תוקע משחקים, מסכן את המערכת שלכם בעת ההתקנה או בעת הסרה (לפחות מאיך שהדברים נראים עכשיו 19.9.2004). היה לי מזל שעברתי את שניהם ללא תופעות לואי או תקלות רציניות. הסרתי את SP2! הוא היה כל כך טוב - רק בצב "חלונות"!!! :'( תקלות בשעת הסרה! :'( 1) יתכן ויתקלקלו תוכנות שהותקנו אחרי העדכון של SP2 (לא בטוח). 2) windows media player מתקלקל לחלוטין! *פתרתי את הבעיה הזו בפוקס! צריך להסיר אותו לחלוטין ו…

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  8. Started by x-factor,

שלום רב לכם... יש לי מסך שאחריי 7 שנים התפגר :\ .אקיצר אני צריך הצעות למסכים עד ל1500 מקסימום(ובלי חריגות) ואם אפשר פחות מ1500.המסך הוא בעיקרון לגיימינג ועבודה משרדית.לא משנה לי אם זה מסך LCD או CRT בתנאי שיעמוד בדרישה של המחיר...אם זה אפשרי הייתי רוצה לשמוע הצעה של CRT אחד ואחד LCD. עוד דבר....הייתי רוצה שהמסכים יהיו או מKSP או מפנדס........ תודה רבה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  9. Started by Drogba,

יש לי התלבטות בין 2 חברות . המחירים זהים (1,250 ש"ח) Sapphire or GeCube אמו לי שאי אפשר לפתוח ציונורת בספייר לעומת הג'י-קיוב והקלאב3D . זה נכון ?

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  10. Started by liortm,

שלום אני מבקש חוות דעת לגבי כרטיס מסך: י Gecube ATI Radeon HD2600XT HDMI 512MB PCIe חשוב לציין שאין לי צורך בהרצת משחקים כבדים אלה די סטנדרטיים כגון pes5, fifa 2006 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  11. ראיתי פה די הרבה ידיעות על הדור החדש של ATI שיוצא עוד כמה ימים, מישהו יודע במקרה אם אמורים לצאת כרטיסים בסביבות ה-700 ש"ח או אם צפוייה ירידת מחירים? תכננתי לקנות מחשב השבוע ויש לי 700 ש"ח לכרטיס מסך אבל אם יוצא דור חדש אז אני אוכל לחכות שבועיים-שלושה . תודה!

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  12. Started by DTK,

אני מתלבט אם לקנות Radeon 9800 PRO של חברת ELSA או את הSE של אותה החברה בהבדל של בערך 250 ש"ח(לא הכסף הוא הגורם). נאמר לי שאפשר בעזרת דרייבר מיוחד לפתוח עוד צינורות עיבוד בSE (או משהו כזה) וכך להביא אותו לרמה שקרובה מאוד לPRO. האם זה נכון? האם הייתם ממליצים לעשות את זה או שיש אולי אפשרות טובה יותר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  13. Started by A.j.23,

הכרטיסים האלה בערך בתקציב, איזה הכי משתלם? (על מערכת AMD 64 3000 RADEON 9600XT DVI 256MB XFX FX5900XT 128MB RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB(אם יש ב1200-1300) xfx 6600 256MB DVI,TV,PCI-E

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  14. Started by tavlins,

הסיפור הוא כזה- יש לי דיוידי נוסף.. ויש לי כרטיס מסך טוב במחשב בלי יציאת וידאו..(S-video) בכרטיס מסך אחר שיש לי יש יצאיה כזאת.. אז אני רוצה להוסיף אותו למחשב כדי שתהיה לי יציאה.. והוא ישמש רק כיציאה לא כמאיץ גרפי.. וככה אני יוכל לחבר את המכשיר דיוידי אפשרי?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  15. Started by Y-T-M,

דבר ראשון אני הולך לקנות אותו עם המפרט הבא השאלה שלי עם שווה לקנות את הoc האם זה שווה את המחיר או לא? מעבד: box Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח אם: P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרון פנימי: Transcend CL 5 DDR II 800Mhz 1GB x2 כרטיס מסך:GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8800 GT 512MB PCIe דיסק קשיח: WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS צורב: Samsung SH-S203B DVD±R x20 Black Sata מארז: ‏Raidmax SAGITTA No Psu ספק: Enermax Liberty 500W רמקולים: Micro Lab 2+1 מקלדת :Multimedia Logitech Keyboard + Mouse optical מסך: Proview 22'' LCD EP-2230W (5ms) 1:3000+dvi+sp

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  16. מהו ה LCD 15 הכי טוב שניתן למצוא ב 2000 שקל? יש את ה BENQ האלה עם ה 16MS, ו LG ... יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  17. Started by shloosh,

תודה רבה לעוזרים.... זה בשביל חבר.

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  18. Started by gumi,

שלום לכולם! אז ככה יש לי כרטיס מסך 6800GT של חברת ELSA ואני מעוניין למכור אותו, אז השאלה שלי היא כזאת באיזה מחיר מקסימום אני יכול למכור אותו?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  19. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה האם המסך הזה הטוב??...יש לי 1500 שח...האם יש משהו יותר טוב?... דרישות שלי..."19 אז הנה פירוט על המסך... גודל מסך: 19" מנורת מסך: שטוח לחלוטין - DYNAFLAT רזולוציה מקסימלית: 1600x1200 גודל נקודה: 0.20 תדר רענון: עד 85Hz תדר אופקי: 30 - 85Khz תדר אנכי: 50 - 160Hz סוג אריזה: Retail אחריות: 3 שנים

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  20. Started by heart hunter,

אני קונה מחשב.... וייעצו לי לקנות כרטיס מסך עם ה pci-e אמרו לי שזה הכי כדאי כי זאת טכנולוגיה חדשה ועוד מעט לא יהיו יותר agp הקטע הוא שבנוסף לזה שהכרטיס הופך להיות יקר יותר אני גם יצתרך לקנות מעבד ולוח אם יקרים יותר וזה כי אני יצתרך את התושבת 939 בכדי שזה יתמוך בpci-e עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי באמת לעשות כך... או שעדיף לקנות כרטיס מסך agp וכך גם המעבד והלוח אם יהיו זולים יותר... והאם מבחינה גראפית יש הבדל משמעותי... תודה לכל העונים!

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  21. שלום, יש לי כרטיס radaon9200vivo, אני מבין שאני אמור להצליח לקלוט וידאו ממצלמת וידאו רגילה, אני משתמש בחיבורים המתאימים בין הכרטיס לבין המצלמה אן הווידאו אבל הכרטיס לא מזהה כלום מישהו מכיר בעיה כזו?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by nadav77,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך משהו טוב שיעלה לי את הסאן אנדראס וכל המשחקים החדשים עד 400 שח תודה!

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  23. Started by x-pac,

האם זה אומר שבגלל שללוח שלי יש AGP X4 אז רק מחצית מהזיכרון של הכרטיס מנוצל? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  24. שלום קניתי מחשב חדש I7 3700k 16GB ram geforce GTX 560 ti 448 ועדיין המחשב מקרטע בעבודה עם תלת מימד ניסיתי לברר מה יכול לגרום לזה ואז שמתי לב שהתוכנה שלי (Autocad) לא תומכת בדרייברים של הכרטיס מסך וכשניסיתי לברר באתר של AUTODESK היה רשום שם רק כרטיסי QUADRO השאלה היא למה המצב הזה קורה והאם שווה לי להחליף את הכרטיס מסך ל Quadro מכיוון שזה רוב העיסוק שלי במחשב? תודה דור

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  25. מצד אחד עומד לו ה: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=3189 מצד שני ה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2415 מגוון ההתלבטויות הבלתי נגמרות: ראיתי את הLCD הזה, באמת מראה תמונה יפה, (של CHEI MEI) ואני גם גר קרוב לKSP ככה שאני יכול לאסוף אותו כבר מחר יחדיו עם הHDD שאני קונה משם. הCRT יותר גדול (בשני המובנים) וזה דבר טוב ורע (טוב האינץ' רע הגודל הפיזי שלו והמשקל הרב) המסך למשחקים - אבל השאלה אם יש מריחות במסך הזה... אני סומך על CHEI MEI... שמעתי ביקורות בינוניות על הCRT הזה אבל כאחד שגדל על PROVIEW מגיל 6 זה יספיק... CRT פולט חום וקרינה = LCD הרבה פחות המחשב שלי נראה קצ'י (SAMURAI, CHAMELEON, SAMSUNG RAINBOW MOUSE ETC) מסך LCD ישלים את הצלע החסרה בעעע …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.