כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
-
בדקתי תכרטיס שלי בתוכנה D3D VILLIAGE MARK V1.19 יצא לי תוצא פשוט אפסית FPS =19 הרזולוציה לא היתה ממש גבוהה טיפה מעל 800 600 זה אולי כי הדרייבר של מכוון לביצועים הכי גבוהיים סמתי תהחלקת עקומה על X4
-
- 42 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפש לדוד שלי מסך, עדיף כמה שיותר זול, סביבות ה1000 ש"ח. רציתי לשאול איזה מסך כדי לי לקנות? ועוד שאלה: יש בפנדה מבצע של מסך VIEWSONIC 17 + מקלדת + עכבר טובים ב1200 שווה?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את הכרטיס Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB השקעה לטווח ארוך או בזבוז מיותר ?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
כן, אני יודע שהיו כאן לפחות איזה מיליון ת'רדים עם הכותרת הזאת, ובכל זאת... קיבלתי עם המחשב החדש שלי [ראו מפרט] רק כ 2800 נק' ב 3DMARK . למה "רק"? כי כשנכנסתי ל ORB וחיפשתי אנשים עם כרטיס מסך ומעבד דומים לשלי, הופתעתי לגלות שלרבים מאוד מהם יש תוצאה הגבוהה משלי בכ 1000 ויותר נק'. יש לכם רעיונות למה זה כך?
-
- 11 תגובות
- 861 צפיות
-
-
ניסיתי בגוגל ולא מצאתי אז אם יש למישהו מדריכים לmad fx אז אני יודה לו :-* וגם אתרים עם מדריכים לדברים בסיסים ל3d max בשביל ללמוד את הבסיס של התוכנה תודה לכול העוזרים :-*
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אמא שלי הצליחה לשבור כמה פינים אחרי שניסתה להכניס את המסך בכוח. האם יש אפשרות להחליף כזה כבל? איפה אני יכול לקנות כזה ומה עלותו המשוערת ואיך אני מחליף ביניהם? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה אחרי ששידרוג המחשב שתיכננתי התבטל (עקב שיחה לא נעימה של ההורים שלי עם המחנכת שלי) ונישאר לי רק 800 ש"ח להשקיע במחשב החלטתי להשקיע אותם בכרטיס מסך חדש אבל הבעייה היא שאין לי סלוט AGP ולכן אני חייב כרטיס לסלוט PCI ולפי מה שראיתי האפשרות היחידה שיש לי זה READON 9000 האם הוא שווה את ההשקעה ביחס למפרט שלי?? האם יהיה שינוי גדול בביצועים?? והאם אני יוכל להריץ משחקים שיצאו בעוד 3-4 חודשים?? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום חברים פיתאום המסך שינה צבעים איך אני בודק שהמסך לא התעייף הכרטיס חדש (חודשים) מה עושים תודה
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תגידו מבחינה בריאותית מה יותר בריא מסך crt (מסך קונבנציונלי או מסך "רגיל") או מסך LCD אני מתלבט מה לקנות אנא עזרו לי האם קצב הריענון הנמוך שנמצא במסכי ה LCD "הורס" את העיניים? ???
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
sorry for the english , havent installed the heb pack yet just got my 2500 + barton
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שהולכת להתרחש מהפכה בקרוב והסטנדרט של עומק צבע יהיה 64 ביטים. עכשיוו אני יודע שהיום ישלנו 24BIT צבע במסך + 8BIT של רמת שקיפות. האים 64BIT מצביע על 56BIT צבעים , זאת אומרת 720,575,940,379,279,36 צבעים או שגם כאן יש עוד תדרים חוץ מצבעים? תודה. יאיר.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי. החלפתי כרטיס מ GF2 MX400 ל XpertVision Radeon8500le ( 250/250). כמובן שלאחר התקנת הדרייברים (3.2) ישר הרצתי 3Dmark. בהתחלה קיבלתי בסביבות ה 59xx. זה היה סביר, אבל עקרונית אני אמור לקבל תוצאה טובה יותר. לכן היום בבוקר מחקתי את הווינדוס והתקנתי מחדש. הרצתי 3dmark ו... קיבלתי 55xx...... אין לי מושג מה הבעיה, אבל התוצאה היא ללא ספק נמוכה מדי. מה לעשות? Athlon Tbird b 1400Mhz ECS K7S5A 256MB SDRAM PC133 Radeon 8500 LE Directx 9.0a ATi Catalyst 3.2
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי חבר שייש לו את הכרטיס מסך ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI והדריבר שייש לו הוא קאטליסט 2.4 הוא רוצה להתקין את הקאטליסט 3.2 ולכן אני שואל אתכם עם צריך למחוק את ה- 2.4 ואז להתקין?
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
תמיד שאני בא להפעיל אותו הוא מבקש DIRECT X 8.1 ולא מצאתי את הגירסה הזאת של הDIRECT X ל WIN XP חיפשתי במיקרוסופט יש רק ל98 עד 2000 משהו יכול להביא לי קישור בבקשה
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כ מסך חדש התקציב שלי לא עומד על הרבה כפי שאתם רואים מצד שני המשחקים שאני משחק בהם לא דורשים יותר מדיי ... ככה שההתלבטות שלי היא בין השניים מה יותר טוב?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שווה לחכות לזה? או שפשוט לקנות עכשיו את הraedon 9700 pro והאם יש ביניהם הרבה הבדל בביצועים ? והוא ייעלה 2500 או פחות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
בכוונתי לקנות צג 17 ברשותי 1200שח מזומן וזמן חופשי לחפש טוב. ראיתי את הCTX 711 הוא נראה מצויין אך הם יש יותר טוב ממנו. כי אז "טכנאי" אמר לי שהוא לא משהו. האם יש מסך טוב יותר בתקציב שלי ? . חוץ מזה מה ההבדל בין TRINITRON ל DIMONDTRON. תודה מראש דן 8)
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
שלום, שאלתי היא מה פירוש האותיות WHQL שמופיעות בדרייבר DETONATOR . אני חושב שזה אומר שהדרייבר גירסא סופית ובדוקה זה נכון? בכל מקרה מה פירוש האותיות. השאלה השנייה היא, יצאב עכשיו גירסא חדשה של הדרייבר שהיא 43.45 לפי מה שאני הבנתי היא סופית אבל למה לא מופיעות האותיות WHQL ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם אתם אולי יכולים להגיד לי בבקשה מתי מגיע ה-r350 r9800 ואולי אתם יודעים כמה הוא יעלה פו
-
- 44 תגובות
- 2.6k צפיות
-