עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Doctor Robert,

היי, מדובר במחשב בעל כרטיס nVidia GeForce 6600. בעבר ה-TV out עבד. בעבר כדי לחבר ל-TV OUT השתמשתי במתאם ישן מהכרטיס הישן שלי (VIVO) כעקרון יש בו חיבורים של S-Video ו-Compsite, כאשר 2 יציאות של S-Video אחת Video in ואחת Video Out, כנ"ל ביציאות Compsite. הבעיה, כמו שאתם רואים, היציאות של ה-S-Video כורסמו ע"י הארנב של אחי, לכן נאלצתי לחבר דרך היציאה של Compite Out בעזרת כבל RCA, הבעיה שזה פשוט לא עובד! כשאני מחבר בצורה הזאת, התמונה בטלויזיה קצת מרצדת אבל אין תמונה על המסך! ניסיתי להשתמש במתאם המקורי שקיבלתי עם הכרטיס: הבעיה שבעבר הכנסתי את זה בצורה לא טובה לתוך החיבור והפינים התעקמו (זאת הסיבה שהתמשתי במתאם אחר כדי לחבר עד שהוא כורסם ) ולא היה ניתן לחבר את המתאם …

2. Started by itay127,

אני צריך כ.מסך AGP תקציב עד 300 שקל.. ישמש לסרטים והמשחק היחיד זה פרו אוולושין.. אין משחקים כבדים

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  3. שלום. קיבלתי לידי מערכת מחשב סבירה הכוללת ספק 350W ג'נרי,מארז,לוח אם H67,ומעבד I3 2100. קניתי למחשב זכרון ודיסק קשיח. מה שנותר לי לעשות זה לקנות כרטיס מסך. התקציב שלי הוא כ500-600 שקלים. לאחר בדיקה קצרה הגעתי למסקנה שעדיף לי לקנות או את ה 7750 או את הGTX660 כי שניהם בנויים על ארכיטקטורת 28nn מה שלא ידרוש החלפה של ספק שאינני חפץ מלעשות כך. לכן אשמח לחוות דעת על איזה כרטיס כדאי לי לקנות והאם כדאי לחפש כרטיס אחר שהספק שלי יצליח להתמודד איתו?

4. הרבה רעש וצלצולים, לא הרבה חדש אבל פה ושם כמה פנינים. לדוגמא בדקה 30:00 מוצג QUAKE 2 שנתמך ב RT: המנגנון של הפורום משבש את הלינק שאני שם אז הנה הלינק מקוצר: https://tinyurl.com/y7h7jr46

5. Started by zone glide,

RTX 2060 או VEGA 56 ? בתכלס ישולב עם המפרט מסך עם פריסינק של AMD, וגם הווגה זול יותר במאות שקלים וכנראה חלש בקצת, וגם קצת מיושן יותר.. מה עדיף לדעתכם? כרטיס AMD יתמוך טוב יותר עם המסך אני מניח... איך אנווידיה יעבוד עם 144 הרץ ועם פריסינק?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by aquarius,

האם יש כאלה בארץ???

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  7. Started by Guarding angel,

למחפשי REVIEWS למיניהם ומידע על כרטיסי מסך http://www.guru3d.com/index.php?page=Videocards ***RAUL תוכל להכניס את זה לסטיקי של כרטיסי מסך?***

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  8. היי אני רוצה לקנות כרטיס מסך לגיימינג עד 2200ש''ח היציעו לי על הMSI RTX 2060 SUPER VENTOS אבל בכל החנויות בארץ ובארצות הברית אין אותו והם לא הולכים להחזיר אותו אני רוצה שהכרטיס מסך יריץ לי RDR2 בגרפיקה טובה ולפחות ב 60 FPS אני גם רוצה לשדרג מעבד בשביל שהכרטיס מסך יעבוד במלוא הפוטנציאל שלו (המליצו לי על I5 8400) החומרה של המחשב שלי- תודה רבה

9. אני צריך כרטיס שאיתו אוכל להעביר קלטות וידאו למחשב ואז לדיסקים של DVD. הכרטיס צריך לתמוך בויסטה (32 ביט). והייתי מאוד מאוד רוצה שהוא יהיה מSKYPC כי אני קונה מחשב עוד מעט בינתיים מצאתי את LEADTEK PXTV1200 http://www.skypc.co.il/pl_product~LV220~12~0.htm יש למישהו ניסיון איתו???

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  10. Started by Born2Kill,

לרשימת התיקונים: http://www2.ati.com/relnotes/catalyst_711_release_notes.html להורדה: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by dorish,

שלום יש לי יצאת כבלים (מתב) ליד המחשב ואני רוצה לחבר את זה למחשב כדי שהמחשב הייה הממיר שלי והמחשב מחובר למקרן וככה לצפופת בתוכניות אז מה אני צריך ואים זה כיד כי ככה אני מפסיד חלק מהערוצים כי זה לא ממיר דיגיטלי של החברה וגם אני רוצה להעביר סרטים מהמצלמת ויאדיו שלי למחשב אבל באיות הכיד טובה שאפשר אז מה אתם ממליצים? כבר ניסיתי להעביר דרך הכרטיס מסך שהוא GF TI 4200 אבל אני לא מורצה מהאיכות. תודה.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  12. Started by boludo,

שלום לכולם אני מחפש קטעי וידאו של 3d לשימוש ב AVID, קבצי מאט או 3D בעלי רקע מופרד ל KEY חינם כמובן תודה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  13. הכרטיס מסך - 6800gs דריברים הכי אחרונים 93.71 משהו שפשוט מחרפן אותי אני לא מבין איך זה יתכן , בהגדרות של הכרטיס מסך (שהולכים - מאפינים - מתקדם - 6800gs ) אז נפתח לי בצד שמאל כל האפשרויות... אתמול היתה לי אפשרות שלא זוכר איך קוראים לה אבל, היא פתחה חלון עם כל הקטע של החיבור לטלויזיה - clone והכל , והצלחתי והכל עבד יפה ראו גם במחשב וגם בטלויזיה כמו שאני רוצה. אבל עכשיו פתאום זה נעלם !!!! זה פשוט לא קיים , אני לא מבין את זה!! איך זה יתכן ? אז איך לעזאזל אני מחבר תמחשב גם לטלויזיה ?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  14. Started by yabrab0,

היי מחפש לקנות RTX 3070 TI או 3080 TI יד שנייה במחיר טוב

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום everybody כידוע על חלקי אלקטרוניקה מחשבים ומכשירי ניווט לוויניים-gps אין שום מיסים אלא רק מע"מ אבל בכול זאת פערי התיווך אדירים ואנחנו מקבלים בארץ סחורה של דגמים ישנים ובמחירים מופקעים ושערורייתים ,כך לדוגמא כרטיס מסך 6800gt שעולה בארץ הקודש 2600 ניתן להשיג בכול חור בארצות הברית ב-1200 שח דוגמא נוספת מחיר explorist 100 בארץ ,בחנות "למטייל " עולה קרוב ל-1200 שח אותו הדבר בידיוק עולה 60$ באתר outpost כלומר פי 5 ואני בטוח שלא מוכרים אותו בהפסד בארצות הברית ,כך שאני מעריך שהיבואן רודף הבצע - משלם כ-40$ ליחידה בהזמנה סיטונאית של מכולה , כך שהוא דופק קופה של פי 7 ממה שהוא שילם בפועל ולי אישית נישבר הזיין לממן לכול היבואנים הפרזיטים האלה את הווילות שלהם אז החלטתי לנ…

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by eliau21071981,

כפי שקראתי ב ynet ייצא בימים הקרובים כרטיס מסך חדש בעל ליבה כפולה שיהיה הכי חזק בשוק Radeon HD 3870 X2 ובקרוב ייצא גם לאנבידיה גם כרטיס GeForce 9800 GX2 רציתי לשאול האם כדיי לי להשקיע בכרטיס הזה יש לי מפרט כזה msi neo p35 e6600 intel c2d 3x1gb ddr 1066 500w האם הלוח שלי ינצל את הכרטיס טוב או שעדיף לא להשקיע על כרטיסים חדשים כאלה? ואם כן אז מה עדיף הריידן או ג'יפורס?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  17. טוב תראו, המחשב שלי במפרט. הרצתי 3DMARK2003 V360, וקיבלתי 2265. ניסיתי עם OC למעבד ל3.0 וניצול הזכרון במלואו יחס 1:1 וקיבלתי אותו דבר, ככה שהמעבד הוא לא צוואר בקבוק. הדרייבר שאני משתמש בו הוא אומגה 2.5.9.7 מבוסס C4.12, כי ממה שהבנתי פה בפורום הם טובים יותר מהקאטאליסט 5.1. התוצאה לא קצת נמוכה? סתכלו פה. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=103834.0 הוא קיבל 2700..עם גרסא ישנה יותר של אומגה, המבוססת 4.10. האם המפרט של סטרינגר טוב משלי ? ואם כן אז בהרבה? ועוד שאלה היא האם כדאי לנסות OC לכרטיס או שזה מיותר? דרך אגב אני מרגיש הרבה הבדל יחסית לMX :]

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  18. עריכה: סליחה טעות שלי...אני חדש תמחקו נושא זה בבקשה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  19. Started by tk_mc,

מה זה בקר לכרטיס טלויזיה?? מה הבקר עושה?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  20. מי לדעתכם כרטיס מסך יותר טוב ?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  21. לילה טוב, מישהו יודע איך אני מסיר את התפריט של ה CATALYST מכל קליק ימני שאני עושה בדסקטופ? לפעמים זה פשוט גורר תגובה איטית של המחשב עד להופעת התפריט.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  22. בצער רב אני נפרד מה-X1900GT שלי שמשום מה נשרף אחרי כשנה וחצי של שימוש. אני מחפש כרטיס מסך שייתן לי פחות או יותר את אותה רמה ויאפשר לי לשחק משחקים חדשים ברזולוציה גבוהה (כאן גם המקום לציין שאני משתמש במסך 19 אינץ', 931BF של סמסונג אם זה משנה משהו, ככה שאני צריך כרטיס מסך שמסוגל להריץ את המשחקים החדשים על רזולוציה של 1024*1200). כמובן שאם יש כרטיס ברמה של הכרטיס שהיה לי או כרטיס טוב ממנו בהרבה בהפרש זניח של 200-300 שקלים אני אשמח לשמוע את כל האופציות. המחשב שלי: מעבד E6300 אינטל קור דיואו (לא בטוח בקשר לדגם המדויק, כשיצאו ארבעת הדגמים הראשונים הוא לא היה הזול ביותר אלא הבא אחריו) 2 ג'יגה זיכרון פנימי ספק Enermax Liberty 600W כמובן שאני מחפש כרטיס בממשק PCi-E חשוב לציין שאני…

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  23. היי, התקנתי את הAMD CATALYST 12.4 - באיזשהו שלב המסך נהיה שחור והופיעה ההודעה AMD CATALYST/מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה. אז הסרתי את הדרייבר 12.4,בתחילה דרך לוח הבקרה:הוספה/הסרה,ולאחר מכן ניקוי יסדי בSAFE MODE דרך DRIVER SWEEPER,ולאחר מכן התקנתי את 12.6 - והבעיה בדרייבר זה,היא שהתצוגה,אפילו שסידרתי את כל ההגדרות הרלוואנטיות - עדיין התצוגה לא תפסה את כל שטח המסך שלי. כמו כן בשניהם היתה הבעיה הזו:כאשר אני מחבר את תקע חוט הרמקולים לשקע האודיו,שנמצא בגב המסך (HDMI) שלי:SAMSUNG BX2450,אז לאחר שבוע - שבועיים,במקום קול (של מוסיקה/רדיו למשל) נשמע טירטור. *אציין,שלאחר הפעלה מחדש של המחשב - המצב חוזר להיות תקין . - מותקן הדרייבר (של Realtek High Definition) הכי…

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  24. תוצאות של צמד הדגמים החדשים מבית AMD הגיעו אל מאגר הנתונים של מבחני ה-3DMark השונים, ומגלים לנו לאילו ביצועים נוכל לצפות במחירים של 200 דולר ופחות בעידן החדש עד סוף החודש אנחנו אמורים לקבל את מלוא הפרטים הטכניים ואולי אפילו לזכות בהזדמנות לרכישה ממשית, אך בינתיים – אנחנו נאלצים להמשיך ולהסתמך על הדלפות ופרטים חצי-רשמיים בכל הנוגע לכרטיסי המסך החדשים והמסקרנים של AMD, שמבטיחים לעשות את המהפכה שלה השוק הבינוני-נמוך היה זקוק. בהתבסס על תוצאות חדשות שעלו למאגרי הנתונים של מבחני ה-3DMark Fire Strike וה-3DMark 11, ובהתבסס על נתונים שצויינו באופן רשמי בידי AMD בעצמה במצגת שהוצגה לעולם לפני כמה ימים, באתריםvideocardz.com ו-tweakers.net הרכיבו פרופיל עבור דגמי ה-Radeon R…

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  25. האם מערכות הגיימינג הניידות עומדות להפוך למשתלמות יותר מכל מה שהיינו רגילים אליו עד כה? לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.