עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DaMn18,

הדגם הוא של סמסונג - Samsung 172W. ושאלה נוספת, לגבי ATI Radeon 9800/9700 All In Wonder - אם אני קונה אותו, אני אוכל לראות טלוויזיה ולהקליט תכניות טלויזיה ישירות למחשב (אני מחובר ליס). תודה!

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  2. שלום לכולכם ותודה שנכנסתם, אני צריך לשדרג מערכת מבוססת פנטיום 2 במחיר המזערי ביותר (כטובה לחבר). יש לו ATI Rage IIc (אני לא יודע אם יש בו 2 מגה, 4 מגה, או 6 או 8 מגה...(האם משהו יודע ? אין לי גישה אליו כרגע פיזית וגם לא למחשב שלו) בכל אופן לאחר תיחקור קצר הגעתי למסקנה שהוא צריך כ. מסך עם 32 מגה זיכרון הכי זול שניתן להשיג(שלא תהיה בעיה להשיג בשבילו דרייברים) ואם לא קשה לכם אז בבקשה גם המלצה לאותו כנ"ל אך עם 64 מגה. כל עזרה תתקבל בברכה תודה HF

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ovego,

יש לי כרטיס מסך של אסוס (V7700 GTS2) ומסך (15" של חברה עלומה בשם POWERELITE),והגיע הזמן להתעדכן. יש לי תקציב של גג 3000 ש"ח למסך וכרטיס מסך. אני משתמש במחשב למשחקים,סרטים,גלישה ובעצם להכל,לכן המסך חייב להיות ברמה טובה. אני פתוח להצעות. מה שיש לי בראש עכשיו זה: מסך SAMSUNG 757DFX וכרטיס מסך SAPHIRE 9500 PRO OEM בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  4. שלום לגבי כרטיסי NVIDIA (לא מכיר ATI ודומיו) שניכנסים אל תוך אפשרוית הדרייור של כרטיס מסך . כלומר עכבר ימיני-מאפיינים - הגדרות - מיתקדם . וניכנסים לתוך דגם כרטיס המסך , אנו מקבלים חלון קטן שניפתח בצד , ועל האפשריות שלו יש לי כמה שאלות.(כולם כאן מכירים את החלון הזה) 1.הגדרות DIRECT 3D , שם יש אפשרות להישתמש בזיכרון למצב PCI , זה נע בין 2 - 127 מגה . (GEFORCE 4) על מה זה משפיע ? ומה ההמלצה שלכם? 2.שאלה דומה לגבי הגדרות OPENGL ,גם שם יש אפשרות להישתמש בזיכרון למצב PCI בין 1 - 16 מגה . על מה זה משפיע ? ומה ההמלצה שלכם? ושאלה אחרונה לגבי הגדרות איכות וביצועים , יש שלושה מצבים : יישום , מאוזן , ואגרסיבי , מה ההבדלים בינהם ? ולמה כל אחד מהם מתאים? אשמח לקבל תשובה מפורטת ואני מ…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Sifo Jen,

שלום לכולם, חבר שלי שאל אותי שאלה מאוד מעניינת, האים לקנות 9500 וזיכרון נוסף למחשב או רק 9800. אני מתחבק עם השאלה ולכן אני פונה אליכם, מה עדיף? יש לו כרגע 256 ראם ומעבד 1.7 ווילמט. תודה. יאיר.

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  6. Started by MDK,

אני פונה לכל מי שיש מפרט דומה לשלי מבחינת מעבד,זכרון וכרטיס גרפי...(ראה מפרט) UNREAL 2 עובד לכם טוב? כלומר חלק על 1280X1024 על ההגדרות הכי גבוהות לא כולל AA וAF? כי אצלי כשזה מגיע לאויבים זה קצת מקרטע.... : עוד משהו: הלוח שלי כל הזמן על 38 והמעבד על 56...וAUX על 81!!! מה זה AUX?

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום לכולם, נכנסתי ל- Manual של הכרטיס TI4800 של חברת GainWard TI4800SE. והיה רשום כך: "Windows will allow displaying its desktop on TV But DVD Playback is not possible..." והם מסבירים בהמשך כי ה- DVD מגיע עם הגנת Macrovision - MV7. ולכן הם לא מאפשרים את יציאת ה- TVout כאשר מריצים DVD. " DVD Decoder software will be stopped from oparetaing" רציתי לדעת אם מישהו נתקל בזה בפועל או בכרטיס זה ספציפי או באחר (חברה אחרת) ? והאם בכרטיסים נוספים המבוססים על Nvidia גם קיימת ההגנה הזו ??? בתודה מראש, גיא. מצורף החלק ב- Manual שמדבר על מה שהצגתי

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by idanb,

קיימת בעיה בכרטיס מסך שלי לפי דעתי כאשר אני מתקין את 3dmark 2001 והוא מתחיל לפתוח טקסטורות אז המחשב קורס ונסגר. וגם לפעמים הפריימים יורדים בקצב משמעותי כמו למשל ב TOCA RACE DRIVER השמח אם תעזרו לי תודה המחשב שלי AMD XP 2000+ לוח אם ASUS a7v8x-x 256 DDR וכרטיס ATI RADEON 9700 ועוד דבר שזה פעל ה 3DMARK הוצאתי רק 8000 אני חושב שזה נמוך יש לי גם הרד דיסק 80 גיגה + 20 גיגה 7200 RPM של MAXTOR וזהו תודה

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by SunMen,

חברה קניתי את המסך הנ"ל היום ולאחר כמה שעות של עבודה המסך התחיל להתשטש למין צבע כחול אפור כזה??!! מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  10. Started by SOLIDUS SNAKE,

בקטעים מסויימים של המשחק (קטעי פתיחה של "צילומים") יש פס שחור על המסך. שידרוג דריברים לא עזר. עני פועל עם 3.2 וDX9

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  11. Started by Shortboarder,

אוקי קניתי לא ממזמן רדאון 9500 פרו 128 מגה. הבעיה היא שכל תוכנה שאני נכנס אליה,כולל DX9 Aida32 sisoft sandra כותבת לי שיש לי Radeon9700 לא radeon9500\9700 series אלא Radeon9700 מה זה אמור להביע?!?!?!?!?!?!?! ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by k-o-b-y,

היי אני מחפש מסך 17 לדוד שלי, עדיף בכמה שפחות, מקסימום 1000ש"ח. המחשב שלו משמש לעבודה משרדית וקצת משחקים, לא צריך רזולוציות גבוהות במיוחד. ועוד שאלה: הציעו לו מסך 17 של Benq לא יודע איזה דגם ב 700ש"ח. שווה? איך המשחקים שלהם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  13. Started by yanme,

איזה גרסא של דריברים אתם ממליצים לי ל asus geforce 3 ti200 כי הכי מעודכנים מורידים לי ת'ביצועים ואני לא יודע באיזה דריבר להשתמש

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by gshhar,

איך הכרטיס מסך הזה? האם יש לו TV OUT? איפה אני יכול להשיג אותו וכמה הוא עולה?(ואיך הוא למשל מול ה- Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card ?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  15. Started by ilya83,

אני רוצה לראות תמונות של כרטיס מסך ATI RADEON 9500 PRO AGP 8x 128 MB גם בתוך דברים שונים לא oem לא bulk תודה

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  16. אני חושב מה לקנות או את הכרטיס מסך הזה Hercules 3D Prophet 9700 128MB או Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO אני לא יודע מה לקנות אני לא גיימר מושבע אבל אני רוצה לקנות מחשב שייסחוב לי משחקים כבדים . איזה כרטיס אתם ממליצים לי? אפילו אם יש אחר תביאו לי אחר שהיה ממש ממש טוב. אמרו לי שה Hercules 3D Prophet 9700 128MB הוא בין הטובים בעולם תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  17. שלום לכל אלה שמכירים ויש להם נסיון הייתי רוצה לשמוע תגובות של החסרונות דווקא .. היתרונות ברורים ;D איכות התמונה , סאונד .. הchip שבשימוש תודה ולכל התוהים למה אני לא קונה כבר טלויזיה 21" במחיר הזה .. כי יש לי Panasync s110 שהוא מסך CRT 21" למחשב

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  18. Started by DaMn18,

יש למישהו מושג אם יש את המסך הזה בארץ ??

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by GamePad,

עזרתי לחבר לחבר את הנייד החדש שלו (fujitsu ) לטלויזיה, בהתחלה הכל היה בסדר ראיתי את הדסקטופ על המסך של הטלויזיה וכשניסיתי להריץ סרט ראיתי את החלון של התוכנה אבל אין זכר לסרט :o ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס אבל התוצאה היחידה שהגעתי אליה הייתה שראיתי רק את הרקע של הדסקטופ בלי שום דבר עליו : בבקשה עזרתכם..

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by sasi,

השאלה שלי היא אם עדיף להשתמש ב directx 8.1 הקודם כי אולי הוא תומך טוב יותר על ti4200

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by TC,

שלום לכולם ... עד שהחלטתי שאני קונה את הרדאון 9800 256 מ"ב ראיתי שהולך לצאת בקרוב גרסה עם דדר-2 מחיר של הרדאון 256 הוא 560 דולר , ובאתרים מסויימים אמרו שהגרסה עם דדר-2 תעלה כ600 דולר. חשבתי שאם אני מוציא כבר כ"כ הרבה כסף על כרטיס אז אני יקנה את הגרסה השנייה ... הבעייה שלא רשום בשום מקום מתי יוצא למישהו יש מושג ?

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  22. Started by Shortboarder,

now im runing with catalyst 3.1....Problem Free,and works Flawlessly. are there any improvements (performance...) in the 3.2???

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  23. אשמח מאוד לדעת מה היכולות של כרטיס וידאו ברמה כזאת . תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שדרגתי כרטיס מסך מג'יפורס 2 MX 400 לספייר RADEON 9100 128 MB . ציפיתי שהכרטיס יריץ כל משחק על הפרטים הכי גבוהים - אז זהו שלא. אני לא אומר שהכרטיס רע או משהו כזה אבל הוא פשוט מציג ביצועים ירודים מאלה שהיה צריך לתת. מפרט: מעבד - פנטיום 4 2.4B . זיכרון - 512 DDRAM . לוח אם - GIGABYTE 8PE667 PRO . בעיות : 1. סרטוני הפתיחה וסרטוני ההדרכה לפני המשימות בג'נרלס מקוטעים ולא עובדים חלק . איזה מוזר שאפילו בג'יפורס 2 הם עבדו חלק ועכשיו לא. 2. הכרטיס לא מצליח להריץ את ספלינטר סל בהגדרות הכי גבוהות חלק. הכי טוב שהצלחתי להגיע זה 1024X768 וכל הפרטים הכי גבוה חוץ מפרט אחד שהוא בינוני . 3. NFS 6 בקושי עובד חלק על ההגדרות הכי גבוהות ובקטעים עמוסי גרפיקה המשחק מתחיל להיות קטוע . ואני עוד ח…

• 64 תגובות
    • 5.2k צפיות
  25. Started by eli.g,

סתם רציתי לדעת כי אני יודע שהרדאון 9800 יצא כבר ויגיעה לארץ באמצע חודש מאי. אבל רציתי לדעת מתי יוצא 9900 כי זה אותה ליבה לא?, או שזה ליבה שונה?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים