עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Aviad Cohen,

שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך וחשבתי על ה-ASUS R9 290 הגירסא הזו - R9290-4GD5 הבעיה שראיתי שיש 3 גרסאות והגירסא שאני עומד לקנות כבר אינה למכירה באתרי המכירות והחליפה אותה גרסא אחרת- directui2 http://pcpartpicker.com/search/?cc=us&q=asus+r9+290 כמו כן הסתכלתי בביקורות של NEWEGG לגבי הגירסא הזו לפני שהפסיקה להמכר והרבה אנשים רשמו שם שהכרטיס מתחמם בצורה לא הגיונית, או שקיבלו אותו דפוק וכו'. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121807 השאלה שלי היא האם מישהו התנסה בכרטיס הספציפי הזה והאם לדעתכם זה שווה את הסיכון או להימנע ממנו?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by dd7,

חנות ליד הבית.. הוא מציע לי 2 חברות אסוס וג'יגבייט שניהם אותו מחיר, מה עדיף?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by haimvrt,

בסוף אני קונה את 6600gt מהאתר הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=25_342&newitem=true אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך ככה שיהיה בקופסה סגורה עם כול הכבלים והתוכנות והמשחקים "עם יש" אז איזה לקחת? איזה יצרן הכי טוב ככה שהכרטיס מסך יהיה איכותי? מה זה Retail?

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by OhayoNB,

שלום, יש לי כרטיס מסך 460GTX 768MB, ורציתי לדעת אם אני יוכל להריץ משחקים עם גרפיקה טובה כמו Crysis 2 ו-DiRT 3 וכאלה ולראות טוב עם הכרטיס הזה ועם אחד המסכים U2311H או IPS236V ברזולוציה של 1920x1080 ולהנות מגרפיקה טובה בלי תקיעות. תודה

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  5. Started by avidan28,

ובכן אחרי שאני רוצה לקנות כרטיס מסך בכל החנויות שאני מכיר הוא לא זמין ומציעים לי חברות אחרות. (אסוס גיינוורד לידטק) ומצאתי את גיגבייט ב TMS. את TMS אני מכיר מפה משמועות ושיחות עליהם ושאלתי היא האם היא חנות טובה כמו פנדה נועה ו IQPC או שהיא שכונתית כמו KSP. אני פשוט רוצה רק את הגיגבייט 88GT ולאף אחד אין אותו במלאי ולא יהיה בזמן הקרוב. (כבר חקרתי עליו כל כך ואפילו על המבנה האלקטרוני שלו ועל הרכיבים שלו...) ולהם יש אותו. אשמח לקבל תגובות.תודה.

6. Started by dd7,

תכננתי לקנות אותו בחו"ל ב300$ השבוע ואז שמתי לב שאולי יצאו הdirectx10 החודש או בחודשים הקרובים האם הקנייה שלי שווה? לחכות או לא? יש לי בינתיים 6600gt מה אתם מציעים לעשות? עוד דבר dx10 יתמוך בקונרו? תודה.

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  7. Started by pp12,

המפרט שלי הוא כזה: מעבד אינטל E6300 1.8GHZ זיכרון פנימי 1GB כרטיס מסך geforce 8800gts עכשיו תענו לי ברצינות בבקשה ממכם העם כל משחק שייצא לדירקט10 העם המחשב החדש שלי יפעיל את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות שהם עד הסוף על מהירות FPS גבוה? עוד שאלה: העם מסך LCD שטוח למחשב עם זמן תגובה 2MS הוא מעולה?

8. Started by giloman,

אני רוצה לצרוב לMSI RADEON 9800 PRO R360 ביוס של XT אני רק מפחד שאם זה לא יצליח אז איך אני אצרוב בחזרה (יש לי כרטיס PCI ) כאילו איך אני אדע שהו לא צורב על הכרטיס PCI ? בבקשה אל תגידו לי לא לצרוב ביוס טוב ... תודה ...

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  9. ושלא מתחמם מהר ועובד בצורה פסיבית שמעתי NIVDIA מבחינת ביצועים הכי טוב אבל הוא מתחמם וצריך גוף קירור או וגם מאורר וזה באלגן ובמחשב אחד טוב אפשר רק 2 כרטיסים ואני רוצה להכניס 4 כרטיסם שלא מתחממים מהר המלצות בקשה מהיקר לסביר תודה

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  10. האם זה BFG NVIDIA GeForce GTX 280 OCX 1GB PCIe 2.0? או SAPPHIRE HD 4870 X2 2G GDDR5 PCI-E? או שיש יותר מאחד מהם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by DeZire,

מה יותר חזק ה HD3870X2 או ה 9800GTX ?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  12. Started by SUB-ZIRO,

שניהם בחיבור פיסיאי אקספרס ושניהם עם 512 מגה זיכרון שוב שאלתי מתחייסת מבחינת ביצועים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by uzi-bro,

מה מבין השתיים יותר טוב זה לא בישבילי ולוחצים עליי לתשובה תודה מראש http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=377&category_id=193c86e6beabca7c6e519beb3878e90a או http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=3183

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  14. שאלה מה יותר שווה לקנות redeon x1950xt 512MB ddr3 או 8600GTS? מה עדיף בהרצת משחקים חדשים עם גראפיקה חזקה??? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  15. צקשיבו אני רוצה ליקנות עכשיו כרטיס 8800 320 של bfg ואני מיתלבט עם לחכות לr600 כדי שהמחירים ירדו ואז אני יקנה את ה640 8800 הוא שביכלל אני יקנה את הr600 מה כדאי לעשות וליתחשב בעובדה שהיום יש לי כרטיס מסך fx5200 ומעבד סלרון וסוף סוף אבא שלי מוכן ליקנות לי מחשב חדש ב6000

• 8 תגובות
    • 546 צפיות
  16. הלוח ASUS H81M-K, הכרטיס SAPPHIRE REFERENCE 7870 GHZ. מה שראיתי במקרה הוא שהמאוורר הימני בגוף קירור של הכרטיס יושב ממש מעל הפינים לחיבור המארז בלוח אם. זה יוצר מצב שהמאוורר מסתובב ממש כלום-מרחק מהכבלים של המארז ושאני לא יכול לחבר את הרמקול של הלוח. עכשיו לא איכפת לי מהרמקול, אבל התכנון הוא לתת את ה7870 לאח שלי ולקנות 280X משומש או הWINDFORCE או הVAPOR X (איזה עדיף ד"א? לפי ביקורת הג'יגהבייט מקרר יותר טוב), רק שלפי האתר שלהם הם יותר גבוהים (מלמעלה למטה) ב3 מ"מ ו10 מ"מ בהתאמה. השאלה היא אם אני יכול להסתמך על זה שהקירור שלהם לא ידרוס את הכבלים, או שאולי יש אלתור אחר שאני יכול לעשות. זו תמונה שכמעט ממחישה את המצב - בגלל שזה צולם מלמטה ובפעולה זה נראה כאילו עוד יש קצת רווח, וא…

17. אוקי כבר כתבתי איזה מסך יש לי lcd 19 lg דגם החדש שלהם s בקיצור עם אני ישים רענון גבוה לקראת הזמן המסך יהה ויאבד איכות ? כי אני רואה עכשיו מזה מדהיםםם חבל על הזמן עכשיו אני יכל בה 1024 1280 על 85 הבעיה היא עם אני ישים על 85 זה ישחוק ? עידף על 60 ? ככה לא יקרא אף פעם משהו למסך ? אני רוצה שתמיד ישאר ככה רק אתמול קיבלתי אותו ואני בפחדנים למרות שזה רק קצב רענון לדעת עם אפשר לשים על קצב רענון גובה ? או עם אני ישים על נמוך זה עדיף למסכים האלה

• 9 תגובות
    • 604 צפיות
  18. וגם- האם ניתן לחבר שני כרטיסי כאלו בלוח שיש בו רק שני חריצי PCI-E? אם לא, איזה לוח מומלץ עבור אינטל לחיבור של שניים כאלו? אה, ולא פחות חשוב, האם ספק של 650 וואט יספיק כדי להחיק מערכת כזו עם שני הארדיסקים ומעבד מרובע ליבות, או שצריך יותר? תודה שחר

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. פתחתי פה אשכול לפני כמה זמן, עכשיו יש לי שאלה דחופה אני הזמנית מחשב מסקאיפיסי ביום ראשון עם כרטיס מסך הזה: http://skypc.co.il/pl_product~CGNX-GTS882DD~8~0.htm עכשיו שמעתי שיצא ה4850 ועכשיו השאלה היא אם להחליף, אני יכול לעצרו את ההזמנה עכשיו ולהחליף את הכרטיס מסך, לחכות כמה זמן שיגיע להם ולהחליף, השאלה אם כדאי לי, כי הכרטיסי מסך באותו מחיר, ה4850 יותר טוב מהדגם שאני לקחתי? בבקשה תענו ל יבדחיפות כי אני צריך להחזיר להם תשובה. תודה!

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. איזה 6600 gt מבין החברות הנ"ל הכי מומלץ ולמה??? אם אפשר לדרג את הסדר ולפרט אחים!! LEADTEK GIGABYTE ALBATRON PINE XFX

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  21. איזה כרטיס עדיף מבין שניהם הנתוניים היבשים שלהם זהים!!! יכול להיות שזה אותו כרטיס בשם אחר?

22. יש לי מסך עם חיבור D SUB רגיל וכרטיס מסך עם יציאה דיגיטלית וגם של D SUB השאלה היא : חיבור D SUB הוא פחות איכותי, האם יהיה שיפור באיכות התצוגה במידה ואחבר את המסך דרך החיבור הדיגיטלי בעזרת מחבר שממיר בינהם ?? תודה מראש לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  23. Started by niner,

שלום. יש לי רדיאון 9800 פרו. השאלה שלי היא: כאשר אני מחבר את המחשב לטלוויזיה האם ניתן להקליט מהטלוויזיה אל המחשב בפורמט AVI או אחר? תודה

24. אני הולך לקנות כרטיס מסך ATI 4890 ...חיפשתי מחיר זול ומצאתי כמה דגמים... יש דגם שרשום עליו UD1GD ,אם למישהו יש מושג מה זה אומר אני ישמח לשמוע... כי הדגם הזה עולה פחות מדגם בלי התוספת הזאת... זה דגם אחד: GigaByte ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 1GH HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1225 זה דגם אחר: GigaByte ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 UD1GD HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=814

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  25. Started by Pure-Gold,

אם יש לי שני כרטיסי מסך אחד תומך DX10 והשני תומך DX9 ואני מפעיל משחק/תוכנה שעובדת על DX10 ואז מותח את החלון שלה (בהנחה שזה אפשרי) כך שהיא גולשת גם למסך המחובר לכרטיס התומך רק ב DX9, מה יקרה ?! המחשב יתפוצץ ?

• 11 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.