עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yakirsh4,

כמה שווה הכרטיס מסך הזה: https://www.msi.com/Graphics-card/N750-2GD5OC.html היה בשימוש מסיבי שנה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by LiorP23,

מכיוון שהידע שלי במסכי LCD לא עמוק אני אשאל האם הוא שווה את המחיר שלו (בערך 2400 שקל) והאם הוא מסך טוב או לא

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by danielzy,

שאר המערכת : E8400 NO OC 2GB G,SKill CL4 PK 600W ThoughPower Gigabyte EX38 תביאו אתר נורמאלי להעלות תמונות ואני אעלה ובאיזו תוכנה אני בודק טמפרטואות.. 7/3/2008 11:50:21 PM - XP Beginning Run #1 on Map-island, Demo-benchmark_gpu DX9 1680x1050, AA=No AA, Vsync=Disabled, 32 bit test, FullScreen Demo Loops=3, Time Of Day= 9 Global Game Quality: High ============================================================== TimeDemo Play Started , (Total Frames: 2000, Recorded Time: 111.86s) !TimeDemo Run 0 Finished. Play Time: 52.43s, Average FPS: 38.15 Min FPS: 23.81 at frame 160, Max FPS: 50.72 at frame 93 Average Tri/Sec: -27477230, Tri/Frame: -720264 Recor…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by KindaLost,

כמה טוב המסך הזה ?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  5. Started by Faust,

שלום , לא מזמן קניתי את ה6600gt של gigabyte חשבתי שיעלה טוב במשחקים אבל לא כך... אני כל הזמן רואה בכל הבנצים לכרטיס הזה שהתוצאות אצלי נמצאות מאחור. לדוגמא כשאני משחק farcry על הגדרות הכי גבוהות בלי פילטרים קטעיםן מסויימים במשחק אני מגיע לפעמים ל10-20 פרימיים. חקרתי כאן בפורום בנושא וגיליתי שהציפסט שלי קצת בעייתי ולא מסתדר עם הכרטיס מסך. הציעו כמה דברים לפתרון אבל שום דבר שמצאתי לא עזר. להלוח אם שלי דיי ישן ויש לו AGP4X אבל אני יודע שגם לזה אין השפעה כ"כ גדולה על הביצועים. מפרט: INTEL PENTIUM 4 2.4 ASUS P4S333-M CHIPSET SIS645 1G RAM ניסיתי להתקין דרייברים של הציפסט ניסיתי דריברים שונים של הכרטיס וכן חיברתי את הכרטיס למולקס.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  6. יש לי תגרסא האחרונה 8.10 והמשחקים תמיד נופלים שאני משחק על ההגדרות הכי גבוהות, למשל במשחק brothers in arms ועוד משחקים... יש לי מסך 22 אינץ'. אני אומר לשחק על ההגדרות הכי גבוהות עם הכרטיס והמסך הזה?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  7. היי לא מזמן קניתי את הכרטיס וקיבלתי עימו בתוך האריזה דיסק דרייברים,מדבקה, פלייר פרסום של [tt]amd[/tt]" - get all 3" ופלייר של משחק חינם של halfLife2 אבל ע"פ האתר הזה, אני אמור לקבל גם כבל של s-video !? האם כך קיבלתם ? מה קיבלתם? ע"פ האתר http://www.pclabs.gen.tr/2007/07/23/ati-radeon-hd-2600xt-palit-hd-2600pro-sonic-ve-hd-2400xt-incelemesi/3/ כלומר לא קיבלתי: 1) כבל s-video 2) חוברת manual גדולה אולי זאת שאלה קינקית אבל זה עקרוני (במיוחד בנוגע לחנות המתפארת שהיא מביא אפילו את הקופסא ללקוח) , תודה מצוות כולבוטק נ.ב אפשר גם בפרטי ואז אני אמחק את ההודעה הזאת.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by J.a.C.k,

יש ליHTPC חיברתי אותו לTV ואיכות בתמונה לא טובה.... האם יש דרך לשנות את האיכות ??

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  9. Started by bono_71,

כבר זמן רב אני עוכב אחרי המסך Viewsonic VP171 היום נכנסתי לזאפ לראות אם משהו השתנה במחיר ואני מגלה שבפרטים של המסך זמן התגובה השתנה מ16 ל8 אבל המחיר הוא אותו מחיר והדגם נראה אותו דגם זה לא קצת מוזר.מצורף לינק http://zap.co.il/model.asp?model_id=11353

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  10. Started by smalery,

היי היי, רציתי לברר בשביל חבר שלי איזה כרטיס מסך כדי לו. הוא אמר לי פרטים עילגים - שיש לו פנטיום 3 800MHZ. ואני ביררתי כמה עולים כרטיסי מסך סבירים: 1. Geforce4 440MX - MSI - 377 nis 2. RADEON9000 - Gigabyte 64 SDRAM - 446 nis 3. RADEON9000 - Gigabyte 64 DDRAM - 604 nis מה הכי כדי ביחס עלות-ביצועים? והאם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב בכדי לדעת אם כדי בכלל כרטיס מסך חדש. תודה רבה, SMELLS :asthanos:

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי מחשב בן כמעט שנתיים, עם לוח אם של GigaByte ga-m55plus-s3g, מעבד 64bit של AMD כפול ליבה. כרטיס מסך Geforce 7300 GS 512mb עם חיבור pci-e (אם אני לא טועה) המחשב עובד עם XP SP3 זיכרון 2GB DDR2 667Mhz ומסך של neovo דגם f-419. אני רוצה להתחיל להתעסק עם עיבוד של וידאו ותמונות, וכרגע המחשב לא ממש עומד בעומס. איזה הצעות יש לשידרוג של הכרטיס מסך, והאם יש משמעות להגדלה גם של הזיכרון ל3GB או 4GB? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  12. Started by Adirz0,

שלום חברי הפורום . יש לי את הכרטיס מסך הבא: C3D Radeon X1800XT 512MB עכשיו רציתי לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות סרטים מהמחשב לטלוזיה . סבבה , קניתי כבל RCA ל- RCA כמו שאמרו לי , וכבל של סאונד , חיברתי הכל עם המתאם שקיבלתי עם הכרטיס מסך , ומצאתי את הערוץ בטלוזיה . הבעיה היא , ששומעים , אבל לא רואים . אני מתכוון , שאם אני שם שיר במחשב , אני שומע אותו בטלויזיה , אבל לא רואה כלום (כי לא הגדרתי כלום!) ואני לא יודע איך להגיר את זה . הלכתי ל- CATALYST Control Center , ושם הלכתי ל- Displays Manager . ואני רואה שזה מזהה טלויזיה , אבל הבעיה היא , כשאני רוצה "להזיז" את האייקון של הטלויזיה , אי אפשר! וכשאני עושה Enable למסך 2 , זה עושה מן ריענון למסך , אבל זה בעצם לא עושה כלום! הנה תמ…

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by kobi_af,

אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין מסכים כאילו איך אני ידע מה יותר טוב במסכים על פי מה? אני רוצה לדעת מה זה ניגדויות,בהירות מה זה נגדיות 500:1 600:1 יותר טוב? בקשר לבהירות מה טוב לו? נקודה .. אולי תעשו משהו בדביק על זה ?זה חסר מאוד ..

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  14. שלום לכולם! אני אוטוטו קונה מחשב נייד, אבל יש לי התלבטות. לאחד יש כרטיס מסך 1GB ATI Mobility Radeon HD 5470 ולשני היותר טוב שאותו אני רוצה לקנות יש Nvidia® GeforceTM 310M, 512MB Graphics אני גיימר ממוצע, וקראתי קצת לגבי הכרטיסי מסך האלה ואני מודע לכך שהם לא חזקים במיוחד אבל יהיו בסדר בשבילי בכל אופן. השאלה שלי היא כזו קראתי שאין משמעות כל כך לכרטיסים כאלה בכל מה שקשור לזיכרון שלהם......וזה לא מהותי בכלל, האם זה נכון? השאלה השניה... הכרטיס הראשון תומך ב DIRECTX 11 והשני ב DIRECTX 10.1.... השאלה עד כמה זה מפריע בטווח הרחוק?? האם עוד שנה וחצי אני לא אוכל להעלות עוד משחקים שיתמכו ב DIRECT X 11?? מאד חשובה לי תשובה מקצועית, כי על זה הקניה יכולה ליפול. תודה על התשובות!!

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  15. המסך נכבה אחרי כמה דקות שלא נגעתי בו, וכשהזזתי את העכבר כדי שהמסך ידלק, המסך התחיל להתכווץ ולהתרחב בצורה מוזרה, וגם התוכן היה מטושטוש ומעוות כמו מסך שהרזולוציה גבוהה מדי בשבילו. התקנתי דרייברים חדשים, והבעיה לא נפתרה. הרזולוציה שעבדתי עליה תמיד הייתה 1280X960, וזאת הרזולוציה המקסימלית כרגע שאני יכול להגיע אליה, לא כולל. ברזולוציה הזאת או גבוהה יותר המסך משתגע. גם את הקצב רענון אני לא יכול להגדיל. אני כרגע על 1280X720, ריפרש רייט של 72, ואם אני מעלה ל75 או 85 המסך שוב משתגע. האחריות כבר מזמן פגה. יש מה לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  16. שמתי לב שב99 אחוז מן הביקורות, נותנים את המקסימום שהצליחו להשיג במבחני ביצועים עם כרטיסי המסך שבודקים, ולצערי רוב האנשים לוקחים את זה כמובן מאליו כאילו זה היה שיא הדרך לבדוק ביצועים. אני אסביר: נניח שבדקו את ה 4870 במערך CF, במשחק כמו COD4 עם כל ההגדרות במקסימום, פילטרים וכו'. יצא להם מעל 100 פריימים לשניה ב1900 על 1200, יפה נכון? אבל כשבודקים את המינימום שהשיג, אז רואים שהיה נניח 40+ (שגם זה מדהים ובהחלט ניתן לשחק בצורה מושלמת) אבל, לומרות שבמקסימום הוא לכאורה עוקף את ה280GTX בלי בעיה, כשזה נוגע למינימום שהוציא באותו משחק מבחינת FPS, הם שווים, והרבה פעמים אף 280GTX עוקף אותו. לא מאמינים או משהו כזה? תעיפו מבט פה http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=586 לי נרא…

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by BigO,

שלום מישהו יכול לתאר לי את "עוצמתו" של הכרטיס הגראפי המשולב ב- 945g :s05: מהו הכרטיס המקביל (בערך) ב- nVidia / AMD

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  18. Started by Taco,

שלום חברים רכשתי כרטיס Sapphire HD5450 כדי לנגן סרטי HD דרך המחשב בצורה חלקה יותר ולצפות לטלוויזית ה-LCD (איני משחק במחשב). חיברתי לטלויזיה עם כבל HDMI איכותי, הורדתי Catalist חדש ועדכנתי DirectX11, בסה"כ זה נראה בסדר (האמת, ציפיתי ליותר חדות...) אבל - אחרי חצי שעה בערך של נגינת סרט, בבת אחת כל הצבעים מתחרבשים והכל נראה בגוון ירוק/כחול מזוויע. אם אני עוצר את הנגן ומתחיל שוב אז לפעמים זה חוזר לעצמו.. (בדקתי את הטמפרטורה דרך התוכנה מיד אחרי קרות התופעה וזה על 60 מעלות). בבקשה עזרה - מה הבעיה שלו?? מכירים את הנושא? צירפתי תמונות להמחשה. נתוני המחשב: AMD Athlon 2Ghz עם 2GB זיכרון. מערכת הפעלה חלונות 7 ULTIMATE. לוח אם Gygabyte GA-M55Plus-S3G תודה רבה על העזרה! טל עדכון אחרי נ…

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  19. Started by dyn,

שלום, אני צריך המלצה למסך הכי טוב שאפשר להשיג עד 2000 ש"ח. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  20. Started by ShowstoppeR,

hi i've got a gigabyte radeon 9600pro gfx card. now im trying to enchance its perfomance by overclocking it and for that i got a prand new catalyst drivers for my card. but then a weird problem came. it appears that once i installed the drivers my AGP settings got turned off and everytime i try to turn them on it restarts my pc and....well doesnt works. i tried newer version of original drivers from gigabyte website and same thing happened. everytime i install drivers different from the ones that came with the card my AGP shuts down. please help what should i do???

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  21. הדגם המומהר החדש מציע גוף קירור מאסיבי תחת כינוי מאסיבי עוד יותר לכתבה

22. Started by segevgabay,

אני לא יודע מזה אבל זה התחיל לפני כמה ימים! פתאום אני עובד על המחשב והמסך ניהיה שחור לכמה שניות ואז זה רושם לי את ההודעה הבאה: http://www.siz.co.il/my.php?file=zljm2djzqkyf.jpg זה קורה פעם בכמה דקות.. מה זה יכול להיות? דרך אגב, ניסתי לעדכן דרייברים ואפילו עשיתי שחזור מערכת וזה לא עזר.. מה עושים?

23. אז ככה מפרט: P4 2.4B ASUS P4S8X 768MB DDR 333MHZ MSI RADEON 9800 PRO אוקיי בעייה ראשונה : לפעמים משחקים נתקעים לי, אבל יש 3 סוגי תקיעות: 1. תקיעה שהמסך נכבה ומדליק נורה כתומה אבל שומעים עוד את הסאונד ברקע. 2. תקיעה שהכל נתקע, אי אפשר להזיז כלום 3. תקיעה שהמשחק קורס לוינדוס ופותח חלון של VPU RECOVER שאומר שהכרטיס מסך סירב לענות לדרישות ציור משהו כזה (עד עכשיו קרה ב COD:UF וב3DMARK05) עכשיו חשבתי שזאת בעייה של דרייברים - ניסיתי 3 דרייברים חדשים שונים (4.9, the new beta, 4.8) ואותה בעייה בעייה שניה : לפעמים במשחקים יש ריבועים קטנים(ולפעמים גדולים)בצבע ירוק וקצת סגול(זה לא בכל המסך, רק בחלק מהמקומות). זה קורה בCOD:UF רק שאני טוען מעל ל2 שלבים... וזה קורה ב3DMARK05 תמיד באותו …

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  24. להלן רשימת כרטיסי GF6800LE\NU שנפתחים אם אתם מתכננים לקנות כזה כרטיס לפחות תדעו איזה כרטיס לקחת ואת אחוזי ההצלחה לצערי האתר ברוסית אך הרשימה באנגלית http://81.176.67.68/post.cgi?id=print:10:48721

25. Started by ESC,

איזה מהמסכים הדקים האלה עדיף לשימוש עיקרי של אינטרנט ודברים כאלה, וגם לקצת מהמשחקים החדשים מידי פעם וצפיה בסרטים? LG 1730 S המסך הזה בעל 12m SONY SDM- 73S המסך הזה בעל 16m סה"כ המפרטים דיי דומים חוץ מהזמן תגובה.. אם יש למישהו אחד מהשנים אשמח לקבל המלצות... ומחירים.. תודה אנשים..

• 0 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.