עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי המערכת שלי לא חשובה כרגע.. אני צריך כרטיס מסך למשחקים כבדים כמו ה crysis החדש שיצא עכשיו ו cod4 mp הכרטיס הקודם שלי היה X1950XT שיספק אותי נאמנות אבל הוא הלך לעולמו.. בקיצץ אני צריך כ.מסך עד 700 שקל בלי חריגות כי חרגתי כבר מ 600 המליצו לי על ה 9800GT אבל משהו מוזר פעם אני רואה אותו ב 800-1000 ודגם אחר ב 650

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  2. Started by sh2006,

All In Wonder 3650AMD/ATIהיכן אני יכול לקנות את הכרטיס ?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by ovadia10,

עוד שאלה לגבי מערך HD4850CF...מה שכתוב בGPU-Z זה על ליבה אחת? הכוונה כתוב לי ב memory bandwidth : 71 GB/S זה לשני הליבות 71? או 142 לשני הליבות?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by liordavid,

לפי המפרט שלי שרשום בצד התוצאה 5021 נשמעת הגיונית (לפי מצב PROFESSIONAL) ? הוספתי תמונה של התוצאה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by Moty_p,

כמה תשלם בשביל קצת גראפיקה? 3000 שקל? במחיר כזה אני קונה מחשב חדש הכולל בתוכו כרטיס מסך לא רע בכלל אז למה מוכרים כרטיסים בסכומים כאלה?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by zik125,

שלום רב אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה איכותי ומבקש המלצות (אין מגבלה למחיר) אשמח גם לקבל פירוט על יכולות של כרטיס מסוג זה ואם יש אי אילו מגבלות בעבודה עם חומרה אחרת תודה

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  7. Started by asafmor,

אני לא משחק יותר מדיי משחקים במחשב רק ב PES6 ו PES8 שאני משחק במשחק יש לי בעיה מאוד מוזרה של כל מיני ריבועים וקווים מוזרים שמונעים ממני לשחק אם אני לוחץ ALT+ENTER ושוב פעם ALT+ENTER הבעיה מסתדרת לאיזה דקה ושוב פעם חוזרת... אחרי ריסטרט למחשב לפעמים רואים טוב. הנה התמונות: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  8. Started by yonifra,

שלום לכולם, יש לי התלבטות קשה והייתי שמח אם מישהו היה עוזר לי פה, אני רוצה לקנות את ה 9500 (כן, מה לעשות, אין תקציב..) עכשיו, מצאתי אותו בקונפיגורציה של 1GB ושל 512MB וההבדל היחיד הוא 50 ש"ח במחיר. להלן המפרטים: גרסת ה 1GB: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=22166 גרסת ה 512MB: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=22165 מישהו יכול לומר לי איך בדיוק הבדל של 512MB זה רק 50 שקלים? מה קרה בעולם?! כמו כן, מה ההבדל בין 128bit לבין 256bit? אם מישהו יכול להמליץ לי על מי מבין השניים ללכת שיגיד בבקשה אם אין הבדל והראשון סתם חצי ג'יגה יותר אז אני כמובן אבחר בגרסת הג'יגה... המחשב שלי ה…

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  9. איזה כרטיס עדיף ומה ההבדלים 9400 GFOURCE או Radeon HD3650 ? למטרת HD וצפיה בסרטים ומשחקים קלילים ובסיסים.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by ovadia10,

רציתי לדעת בבקשה מה הטמפרטורות בHD4870X2: א) במאמץ ב) במנוחה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by drorhazan,

נא לענות מהר! אני טס ב-28 לספטמבר לארה"ב ועל מנת לא לעשות מעצמי ליצן גמור שם, הדפסתי הרבה ביקורות/כתבות/מאמרים/מדריכים שלכם. אתם אתר מקצועי מאוד ואני קורא אתכם כבר שנתיים בערך, אבל לא מגיב פה הרבה. רציתי לשאול אם שווה לי להביא כרטיס מסך או כל רכיב חומרה אחר מארה"ב, אני יודע שישנם כרטיסים, כמו סדרת 9 של nvidia, שאצלנו בארץ עולים פי 10 כמעט מבארה"ב. במחשב החדש שקיבלתי מג'ון ברייס צריך לשדרג הכל- זכרון (להוסיף יותר זכרון כי כרגע יש לי רק DDR2 256MB), הארד דיסק (יש לי כרגע רק 80GB של western digital בממשק SATA וכמובן שחייבים להחליף כי 80 ג'יגה זה כלום- אוטוטו יהיה כאן 1TB). ללוח אם שלי (של BIOSTAR) יש 4 יציאות SATA ויציאה אחת של IDE. מעבד- נתנו לנו מעבד סלרון ואני חייב הסבר …

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  12. Started by BenBezalel,

שלום לכולם, קיבלתי היום מסך 2253BW והרזולציה שלו צורכת כרטיס מסך חזק יותר מ- 8600GT. איזה כרטיס מסך טוב יחזיק לי משחקים ברזולוציה של 1680X1050X32 בביצועים טובים מאוד.... תקציב נע בין 700-500 ש''ח.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  13. Started by rubin31,

יש לי אינטל Processor x86 Family 15 Model 4 Stepping 1 GenuineIntel ~3056 Mhz ה3 גיגה זיכרון במהירות 533 יש לי כמה הצעות מפתות כגון 9600GT 1024MB ddr3- 650 ש"ח 9800GT 1024MB DDR3 256bit 790 ש"ח מחברת INNOVISION והשאלה האם אני יכול לקנות את הכרטיסים לאור המעבד ובכלל הכרטיסים הללו שווים משהו למשחקים כגון קרסיס, SOF2

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  14. Started by OverclockedMyToaster,

פעם ראשונה שיש לי בעיה עם הכרטיס ואני אפילו לא יודע אם זה בגלל הכרטיס =[ שיחקתי להנאתי בCRYSIS WARHEAD, ופתאום בשלב של הרכבת כשהיו הרבה פיצוצים, הFPS ירד קצת ולבסוף הופיע לי מסך כחול והמחשב עשה ריסט. אני עם CCC 8.9. האם זה קרה לעוד מישהו? אני לא חושב שזה קרה כתוצאה מהתחממות כרטיס המסך, כי הוא היה על 60% מאוורר. והוא לא עבר אף פעם במשחק הזה את ה70 מעלות.

15. Started by Zakash,

שלום לכולם! החלפתי את כרטיס ה4870 של Sapphire לכרטיס של Gigabyte ועכשיו אני סובל מבעיה חדשה. כאשר אני מדליק את המחשב, המסך לא נדלק, והכרטיס מסך מבצע מספר פעמיים "הפעלה" כאשר שלושת הלדיים נדלקים, והמאוורר מסתובב בערך ב50-60 אחוז (לפי הרעש) ואז אולי הוא מחליט להפסיק.. ואז המחשב נרגע ונדלק ... זה נדיר, רוב הזמן אני צריך לעשות לו ריסט מספר פעמיים כדי שיעלה... אם יש למישהו מושג מה הבעיה, אשמח לתגובות. (אני חושב שהבעיה בכרטיס מסך, כי רק אותו החלפתי מכל החומרה).

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  16. Started by galh_5,

מה עדיף לי? היכולות oc של 3850 טובות? אני מתלבט מכיוון שבעזרת תכונת המאוורר של ה4670 אני יכול לעשות לו oc גדול מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by michaelgr,

שלום, יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7300. קניתי כבל SVIDEO 4 פינים אבל משום מה אני לא מצליח לחבר אותו ליציאת TVOUT של הכרטיס מסך. הסתכלתי על הפינים בכבל והם נראים בסדר. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות היציאה בכרטיס מסך בכלל לא מתאימה למחבר זה?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  18. אוקיי, אז הסיפור הוא כזה. רוב השימוש במחשב הוא לעריכת וידאו (באיכות HDV), ובגדול מה שיש לי היום עובד דיי טוב (אפשר לראות את המפרט כאן בצד). אני נמנע מקוואדרו כי אני גם משחק מדי פעם במחשב, וגם בגלל שבקרוב הולכים להשתמש בכרטיס המסך (כל עוד הוא NVIDIA עם יכולת CUDA) בשביל לעבד גרפיקה בתוכנות עריכה מסויימות. העיבוד תלוי במספר הליבות בכרטיס, ולכן אני מתלבט בין 9800GT לבין 9800GTX+ שעם קצת יותר ליבות, והרבה יותר חזק. חשבתי קצת על GTX260, אבל זה כבר מעבר לתקציב שלי, ואני חייב להגביל את עצמי. אז מכיוון שכרגע אני מוגבל לNVIDIA, אני מתלבט בין גירסת ג'יגה של 9800GT (כי בעריכה זה דווקא כן יבוא לידי ביטוי), לבין 9800GTX+ שמהיר יותר, אבל עם "רק" 512MB. (היתרון בו שיש בו יותר ליבות, ושה…

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  19. Started by lironz1,

לפני יומיים קניתי את הכרטיס והמאוורר עובד בצורה מטורפת גם במצב מנוחה (עד כדי שאני יושב בסלון והמחשב בקומה שנייה ואני שומע אותו), האם ישנה איזו דרך לתקן זאת מבלי חשש לפגיעה בכרטיס? תודה לעונים... לירון.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  20. שלום לכולם. אני מתכנן לעשות HTPC בבית וכעת אני בשלב כרטיס הטלוויזיה. הבנתי שהיום הכל כבר הגיע לשלב שבו אני יכול להפוך את ה-HTPC שלי למכשיר מקליט כמו HOT MAGIC. בשביל זה אני מניח שאני זקוק לכרטיס טלוויזה. האם אני צודק או שהיום יש כבר חומרה מתקדמת יותר? אם כרטיס טלוויזיה אז איזה? אחד עם שלט? האם עדיף אחד שמתקינים על המחשב או אחד עם חיבור USB. בקיצור, הסבר קצר יעזור והמלצות יעזרו לי מאוד. תודה. אופס, זה הפורום הלא נכון. אפשר למחוק בבקשה. אני אפתח בפורוןם השני. סליחה.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  21. Started by jacko_il,

ביקורת של אתר TOM'S HARDWARE על ארבעה כרטיסי 9600GT שונים - כל אחד עם היתרון / גימיק שלו. http://www.tomshardware.com/reviews/GeForce-9600-overclock,2028.html מה שמוזר לי בכל הסיפור הזה זה רק התוצאות של הבאנצ'ים של המשחקים. לפעמים הכרטיס עוקף כרטיסים חזקים ממנו בהרבה ובכלל הביצועים של הכרטיסים החזקים בשוק לא נראים שם הגיוניים משהו..

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  22. זאת הטלויזה טלויזיהוLCDו32A3500וToshibaו32ואינטש רזולוציה: 1366x768 , High Definition: HD Ready כרטיס מסך : ATI Radeon HD3870 X2 1GB PCIeוSapphire אני מצליח לראות רק ברזולוציה 640X480 בLCD מקסימום מה עושים

23. המפרט שלי מעבד e2180 2.0 ghz עכול לעשות לו אוברקלוק קטן ל2.2 ככה. זכרונות 2 גיגה 667 מהצ .. קשיח -160 גיגה מארז - של space קריר ושקט[= אני צריך משו שיריץ פיפא 2009 pes 2009 על מקס' אני צריך את המינימום שיריץ את שני המשחקים האלה לא יותר. תודה

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  24. בגלל שאוטוטו עומדת לצאת הגירסה החדשה של אדובי - CS4 - אז החלטתי קצת לחכות עם שדרוג המחשב כדי לראות מה הדרישות והיכולות החדשות של פרמייר ואפטר, אבל במקביל זה גם גרם לי לתהות מה בעצם עליי לחפש בשדרוג, במיוחד מכרטיס המסך. בלי קשר לחברה או סוג מסויים, אני פשוט מתלבט מה יותר נכון לגבי עריכה בתוכנות כגון פרמייר או אביד? זיכרון או עוצמה? אני לא מתכוון לתכנן מודלים תלת-ממדיים או אנימציות מורכבות, אבל לעתים אפקטים של פרמייר שמתבססים על OPENGL רצים לי לאט על המחשב הנוכחי. אני לא בטוח אם זה בגלל שכרטיס המסך (7600gs 512MB DDR2) הוא ישן, או שבגלל הזיכרון שלו איטי. עכשיו אני מתלבט בין 9800GT (עם ג'יגה זיכרון DDR3) או 9800GTX+ (שאמנם יש לו "רק" 512MB DDR3, אבל הוא מהיר משמעותית מהדגם הש…

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  25. Started by garfilld,

ערב טוב לכולם שידרגתי לפני מס' ימים את הHD4870 וישי לי גם HD3870 ורציתי לדעת אם אפשר לבצע CF בין שניהם ואם כן ואם אתם אומרים שךא אז רציתי לדעת אם אני יעשה CF בין שניהם אז אם זה יעשה בעיות ועוד מס' שאלות: הוא די מרעיש וגם לפעמים הוא הוא מפעיל את המעברר על מהירות מקסימלית ורציתי לדעת אם זה בסדר תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.