כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,973 דיונים בפורום זה
-
1950PRO 512MB או 1900XT 256MB? עכשיו שיש ביקורות לשניהם, ורואים קצת ביצועים...עדיין אני לא משוכנע שה512 לוקח, ל 256 יש יותר צינורות הצללה ויותר רוחב פס וגם מהירות, כל זאת בהנחה שאני לא מתכנן לעבור את ה 1280X1024..
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום חברים, זקוק לעזרתכם בבחירת כרטיס מסך טוב עבור מחשב חדש בבית. השימוש במחשב היינו שימוש ביתי רגיל פלוס מעוניין להמיר בעזרתו קלטות וידאו ישנות של המשפחה לקובצי מחשב או לDVD . עריכת תמונות ברמה בסיסית+ המחשב לא ישמש למשחקים. אני לא שולט בתחום הכרטיסים, מעוניין שתכוונו אותי למוצרים מבית Leadtec או Asus ( הסיבות עימי ) התקציב הוא עד 800-900 ש"ח לא יותר הנטייה שלי היא לחפש מוצרים ללא מאווררים ורק עם גופי קירור פסיביים גם לטובת שקט וגם למניעת בלאי של המאווררים, לא יודע למה אני תמיד נרתע מכרטיסים עם מאוורים חזקים או גדולים מחשש לתקלות. אשמח לקבל פידבק גם בנושא. טיפה רקע על המחשב רמת המחשב Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח אם Asus P5K זיכרון 2K ( טרם החלטתי 667 או 800…
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי HD4870 של גיגבייט חדש עם מחשב חדש לוח גיגבייט P45 4 גיגה זכרון 2*2 קינגסטון E8400 קירור גיגהבייט במנוחה 23 מעלות ספק CHIEFTECH 550 איכותי העניין הוא שאני משחק משחקים כרגע GRID הכל על HIGH והמשחק טס העניין הוא שלפעמים יש לי לגים קטנים כלומר האטה של המשחק לשניה ואז הוא פשוט כאילו משלים את הפער וטס שניה קדימה דרייברים והתקנתם מחדש ולא עוזר(הסרה דרך YOUR UNINSTALLER) לכרטיס שונה ה XML של שליטה על הFAN למהירות גבוהה יותר ועדיין יש את הלגים מה לדעתכם הבעיה???
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר אנשים השאלה הקשה... איזה לוקח 4400 כרגע בתוך המחשב 5200 אצלי ביד איזה לחבר בתוך המחשב איזה יעבוד יותר טוב? איזה יותר יעיל? שניהם 128... אבל אחד הוא AGPx8 ואחד הוא x4.... עד כמה זה משמעותי? המחשב הוא 2ג'יגה עם 256 מגה זיכרון http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=60 http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=467 אלו הליניקים לכרטיסים
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מה הייתם קונים עם היו אומרים לכם את.?! 6600GT 128 GDDR3 או Radeon X800GT 256 gddr3 ...(agp slot)
-
- 12 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כמה יעלה כרטיס מסך שייתן לי את אותם הביצועים כמו של הleadtek 8800gts 320mb אבל שיהיה עם vivo, בשביל שאני יוכל להקליט סדרות מהטלויזיה למחשב. נא לכתוב את שם הכרטיס, לינק אם אפשר ומחירו[br]פורסם בתאריך: 21.08.2007 בשעה 17:20:36 אם אפשר בבקשה תשובה כי אני עומד לקנות מחשב
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-
-
טוב זה מתחיל ככה. ברשותי RADEON 9700 PRO של גיגהבייט(לשעבר-הוא מת) אתמול פתחתי את המתחיל במקום צפצוף קצר הוא משמיע צפצוף ארוך והמסך נדלק ומיד נכבה. ככה היה פעמיים,ניתקתי מהחשמל את המסך והמחשב הפעלתי מחדש--- והופ הכל עבד פיקס. היום בבוקר כמובן שוב אותה בעיה רק שהפעם בשום אופן המחשב לא מסכים לעלות. ניתקתי 9999 פעמים מהחשמל והחזרתי. עד שלפתע כשאר סתם הזזתי קצת את הכרטיס מסך,המחשב הסכים לעלות,אך לאחר זמן טעינת הווינדוס(הדבר הכחול שזז) המסך שוב נדלק והווינדוס לא עלה. בקיצר לאחר מאמצים רבים הצלחתי להגיע למצב בטוח,להעיף את הדרייברים החדשים,ואז המחשב הסכים לעלות אבל עבד לאט בטירוףףףףףף. אז ניסיתי שוב להתקין את הדרייברים החדשים ואז שוב המחשב לא עלה. (אגב במצב בטוח הוא עשה לי שיש ב…
-
- 14 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי! המליצו לי על כרטיס TV במחיר עד 300 ש"ח שניתן להתחבר אליו עם ממיר של הוט אם אני לא טועה סוג הממיר"תומסון". תודה!
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום חברים. לאחר כמה שנים שברשותי 7970 בגרסת רפרנס, שנקנה מיד 2, הוא שבק חיים והחזיר נשמתו לבורא לא ויתרתי עליו בקלות ועשיתי הכל כדי להחיותו, כולל פירוק, החלפת משחה וניקוי יסודי, ניקוי דרייברים והתקנה מחדש וכו' וכו'. בדיקה של כרטיס אחר במחשב סתמה את הגולל והמסקנה שהכרטיס מת התקבלה בצער רב, שכן הכרטיס היה פשוט נהדר עד יומו האחרון. לאחר סקר שוק קצר ובגלל שהרבה חנויות היו בספירת מלאי ביום שישי האחרון, קיבלתי את ההחלטה לבצע גיחה לאזור נתניה (מאשדוד!, רכב חברה who cares). החנות הנבחרת - START PC. לאחר שהסתובבתי סחור סחור במושב אודים (הwaze עזר רק להגיע למקום ולא הרבה מעבר), מצאתי את החנות וקיבלו אותי 3 מוכרים נ…
-
- 22 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
כותרת
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש POWERCOLOR X800GT כאשר בדקתי אותו בEVEREST גיליתי שיש לו ליבה 423. אם אני לא טועה לכרטיסים של POWERCOLOR יש ליבה אחרת יותר חדשה, האם עבדו עלי או שהתוכנה לא מכירה את הליבה החדשה? PLEASE HELP תודה :xyxthumbs:
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
8600 \ 9500 איזה יותר טוב ? למשחקים כמובן תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, מפרט המחשב הממשמש: Core 2 Due 4400+ לוח אם של גיגה בייט P35 (GIGABYTE GA-P35-DS3) זכרון 667mhz 1GBX2 (כנראה של Patriot/NCP). דרישות הכרטיס לפי סדר החשיבות: קידוד/עריכה ממושכים של תמונות. הצגת תמונות (צלם מתקדם - Canon 5D). הצגת סרטים. עריכת וידאו. מעט משחקים. עוד דבר שחשוב לי הוא שהכרטיס יהיה פונקציונלי גם בעוד שנה וחצי (ז"א, מוכן אם צריך לטכנולוגיות עתידיות [DX10]). ברמה של עד 700 ש"ח מה יהיה הכרטיס הראוי ביותר לשימושיי? המליצו לי על הכרטיס שנמצא בכותרת אבל למרות שהוא חדש יותר הבנתי שהוא פחות טוב מכרטיסי ה 7600GT. שאלה מהצד: איך חברת Club3D כיצרנית כרטיסי מסך? אמינה? תודה לכל העונים.
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
לאחר שיצאה הביקרת על הX2 ישר רצתי לראות אותה אבל לתדהמתי גיליתי שהכרטיס שרכשתי לפני חודש פתאום 'נחלש' דראסטית לעומת הביצועים שהוא הציג בביקורת שלו .. הנה תראו דוגמא בקרייסיס למשל ... נראה לכם הגיוני בכלל !?!?!? ואגב למי ששואל הנתונים של המחשב הם אותם הנתונים בדיוק ( בדקתי לפי מה שהם רשמו ) נראה לי כמו פאק רציני באמינות !!! מה אתם אומרים על זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני צריך כרטיס מסך AGP עד 600 ש"ח. ראיתי בהמלצות פה על ה6800 - http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6911&CatCode=124 אבל גם במחיר דומה יש את - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=15451&PHPSESSID=7da54be537de0213f2f43f09c60a45e0 מה עדיף? תודה !!
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ב3500 בערך. תוכלו להלמליץ לי על כ. מסך? 1. צריך שתי יציאות - אחת תחובר לlcd 32 בסלון ואחת למסך. אני צריך אפשרות להגדרות מסך שונות לשתי היציאות כולל רזולוציות שונות וגודל פונטים (אולי כל כרטיס עם שתי יציאות כולל תכונה זו ?!) 2. שימושי משרד סטנדרטיים: אינטרנט, אופיס אבל גם תוכנת שרטוט אוטוקאד (בעתיד גם תלת מימד) בחנות המליצו על GAINWARD nVidia 8500GT 512MB PCI-E, מה דעתכם? דרך אגב, זה המפרט המלא - אם בא לכם להתייחס......- תודה מראש! 1. לוח אם אינטל dragonTail peak DP35DPM (בהצעה יש פה עוד פירוט רב של המאפיינים של הלוח.....) 2. מעבד Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz/4MB/1333 3. זיכרון 2GB DDR2 667 MHZ (2X1GB) 4. כרטיס מסך GAINWARD nVidia 8500GT 512MB PC…
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס של אסוס ראדאון 9800 פרו... הכרטיס עבד בסדר בהתחלה אבל לאחר כחודש התחיל לעשות קצת בעיות במשחקים ולצייר כל מיני נקודות צבעוניות שלא קשורות על המסך בקיצור aliasing .... זה נראה כמו רעש סטטי כשלא קולטים טוב ערוץ טלויזיה... ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש ולעדכן אותם להתקין חלונות מחדש והכל ושום דבר לא עוזר - הדבר היחיד שפותר את הבעיה הוא לכבות את ההאצה הגרפית ובעצם להשתמש בהאצת תוכנה שזה בעצם לא שווה כלום למשחקים... יש למישהו רעיון במה יכולה להיות הבעיה? ואיך לתקן אותה? (חוצ למלשלוח לאסוס את הכרטיס שיחליפו אותו בחדש) הכרטיס מעולם לא הואץ. יש לו מספיק חשמל ולא חם לו. הטמפרטורות הן בסביבות ה 45-50 מעלות בכרטיס לפי התוכנה של אסוס... וגם נגעתי בו בזמ…
-
- 10 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שולחני לצורכי עריכה עם תוכנת avid xpress pro hd. אם מישהו יוכל לעזור לי בבחירה של כרטיס מסך אני אודה לו מאוד. הסכום שאני מוכן להשקיע הוא בסביבות ה-800 ש"ח או פחות... תודה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אוקי אז ככה... יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce 3 Ti 200 וטלוויזיה חדשה איכותית של טושיבה 21 אינץ' .. אין לה S.video אבל קניתי חיבור בין s.video ל s.video ועוד מפצל עם פין זהב בקצה כדי שיתחבר ל Video שבטלויזיה ... עכשיו אני לא רואה כלום בטלויזיה כשאני משתמש בתוכנה tv tool .. אין שום סימן שאני יכול לראות שהמחשב אכן מחובר לטלוויזיה.. אני לא יודע מה לעשות.. אני משתגע פה.. רציתי כבר לראות סרטים שהורדתי בטלויזיה... בקיצור כל מי שיכול לעזור שייצור איתי קשר
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום. מדי פעם מערכת הפורומים היא גם מקום חינוכי (או לפחות אני מקווה כך). האם אפשר לקבל הסבר למה זה בדיוק TESLA (של Nvidia)? וכמובן - ברמה פשטנית מאוד.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, מנסה לחבר את הHD2400pro לLCD חדשה של HITACHI הרזולוציה הטבעית של הטלויזיה הוא 1366 על 768 אבל הגדרות הcatalist לא נותנות רזולוציה כזו. נסיון עם powerstrip לא עזר ונתן תמונה מעוותת ומקס של 30 הרץ. מישהו ניתקל בבעיה או יכול לתת איזשהו טיפ ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4365 או זה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3748
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
(מקווה שזה שייך לפורום הזה, מאחר ומדובר בבעיית תוכנה,כנראה שקשורה לכרטיס מסך, ולא חומרה) הבעיה היא ככה- במשחקים לפעמים אני רואה את הצללים כגוש שחור מכוער ולא כמו שהם אמורים להיות. שמתי לב שזה קורה רק בסרטוני מעבר ולא בזמן המשחק עצמו. משחקים שזה קרה לי לדוגמא- company of heroes, mass effect. תמונה לדוגמא- אני מדגיש שוב שאין את הבעיה בזמן המשחק עצמו או כשאני רואה סרטים וכו', אלא רק בזמן סרטוני מעבר במשחקים (ולא תמיד, זה נדלק ונכבה לפעמים). ההגדרות הגראפיות במשחקים הן על מקסימום. כרטיס מסך- GF8800GT גרסאת דריוור- 177.83 (הסרתי והתקנתי מחדש...לא עוזר) DX 10 תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני לא יודע מה זה voodoo power אבל עשיתי טבלת ביצועים למשחק פעולה הכי חזק היום לפי אתר anandtech והמחירים לפי ebay. [TABLE=width: 432] [TR] [TD=colspan: 2, align: right]הביצועים הם לפי: Crysis: Warhead - 1920x1080 - Ultra Quality + 4x SSAA Frames per Second[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]שם הכרטיס[/TD] [TD]מחיר[/TD] [TD]ביצועים[/TD] [TD=align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]amd hd 7990[/TD] [TD]₪2,042.30[/TD] [TD]62[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left] nvidia gtx 680 sli[/TD] [TD]₪1,255.42[/TD] [TD]54[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]nvidia gtx 690[/TD] [TD]₪2,861.33[/TD] [TD]51[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]nvidia …
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-