כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. לאחר כמה שנים שברשותי 7970 בגרסת רפרנס, שנקנה מיד 2, הוא שבק חיים והחזיר נשמתו לבורא לא ויתרתי עליו בקלות ועשיתי הכל כדי להחיותו, כולל פירוק, החלפת משחה וניקוי יסודי, ניקוי דרייברים והתקנה מחדש וכו' וכו'. בדיקה של כרטיס אחר במחשב סתמה את הגולל והמסקנה שהכרטיס מת התקבלה בצער רב, שכן הכרטיס היה פשוט נהדר עד יומו האחרון. לאחר סקר שוק קצר ובגלל שהרבה חנויות היו בספירת מלאי ביום שישי האחרון, קיבלתי את ההחלטה לבצע גיחה לאזור נתניה (מאשדוד!, רכב חברה who cares). החנות הנבחרת - START PC. לאחר שהסתובבתי סחור סחור במושב אודים (הwaze עזר רק להגיע למקום ולא הרבה מעבר), מצאתי את החנות וקיבלו אותי 3 מוכרים נ…
-
- 22 תגובות
- 3.6k צפיות
- 2 followers
-
-
כותרת
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש POWERCOLOR X800GT כאשר בדקתי אותו בEVEREST גיליתי שיש לו ליבה 423. אם אני לא טועה לכרטיסים של POWERCOLOR יש ליבה אחרת יותר חדשה, האם עבדו עלי או שהתוכנה לא מכירה את הליבה החדשה? PLEASE HELP תודה :xyxthumbs:
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-
-
8600 \ 9500 איזה יותר טוב ? למשחקים כמובן תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, מפרט המחשב הממשמש: Core 2 Due 4400+ לוח אם של גיגה בייט P35 (GIGABYTE GA-P35-DS3) זכרון 667mhz 1GBX2 (כנראה של Patriot/NCP). דרישות הכרטיס לפי סדר החשיבות: קידוד/עריכה ממושכים של תמונות. הצגת תמונות (צלם מתקדם - Canon 5D). הצגת סרטים. עריכת וידאו. מעט משחקים. עוד דבר שחשוב לי הוא שהכרטיס יהיה פונקציונלי גם בעוד שנה וחצי (ז"א, מוכן אם צריך לטכנולוגיות עתידיות [DX10]). ברמה של עד 700 ש"ח מה יהיה הכרטיס הראוי ביותר לשימושיי? המליצו לי על הכרטיס שנמצא בכותרת אבל למרות שהוא חדש יותר הבנתי שהוא פחות טוב מכרטיסי ה 7600GT. שאלה מהצד: איך חברת Club3D כיצרנית כרטיסי מסך? אמינה? תודה לכל העונים.
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-
-
לאחר שיצאה הביקרת על הX2 ישר רצתי לראות אותה אבל לתדהמתי גיליתי שהכרטיס שרכשתי לפני חודש פתאום 'נחלש' דראסטית לעומת הביצועים שהוא הציג בביקורת שלו .. הנה תראו דוגמא בקרייסיס למשל ... נראה לכם הגיוני בכלל !?!?!? ואגב למי ששואל הנתונים של המחשב הם אותם הנתונים בדיוק ( בדקתי לפי מה שהם רשמו ) נראה לי כמו פאק רציני באמינות !!! מה אתם אומרים על זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני צריך כרטיס מסך AGP עד 600 ש"ח. ראיתי בהמלצות פה על ה6800 - http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6911&CatCode=124 אבל גם במחיר דומה יש את - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=15451&PHPSESSID=7da54be537de0213f2f43f09c60a45e0 מה עדיף? תודה !!
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ב3500 בערך. תוכלו להלמליץ לי על כ. מסך? 1. צריך שתי יציאות - אחת תחובר לlcd 32 בסלון ואחת למסך. אני צריך אפשרות להגדרות מסך שונות לשתי היציאות כולל רזולוציות שונות וגודל פונטים (אולי כל כרטיס עם שתי יציאות כולל תכונה זו ?!) 2. שימושי משרד סטנדרטיים: אינטרנט, אופיס אבל גם תוכנת שרטוט אוטוקאד (בעתיד גם תלת מימד) בחנות המליצו על GAINWARD nVidia 8500GT 512MB PCI-E, מה דעתכם? דרך אגב, זה המפרט המלא - אם בא לכם להתייחס......- תודה מראש! 1. לוח אם אינטל dragonTail peak DP35DPM (בהצעה יש פה עוד פירוט רב של המאפיינים של הלוח.....) 2. מעבד Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz/4MB/1333 3. זיכרון 2GB DDR2 667 MHZ (2X1GB) 4. כרטיס מסך GAINWARD nVidia 8500GT 512MB PC…
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס של אסוס ראדאון 9800 פרו... הכרטיס עבד בסדר בהתחלה אבל לאחר כחודש התחיל לעשות קצת בעיות במשחקים ולצייר כל מיני נקודות צבעוניות שלא קשורות על המסך בקיצור aliasing .... זה נראה כמו רעש סטטי כשלא קולטים טוב ערוץ טלויזיה... ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש ולעדכן אותם להתקין חלונות מחדש והכל ושום דבר לא עוזר - הדבר היחיד שפותר את הבעיה הוא לכבות את ההאצה הגרפית ובעצם להשתמש בהאצת תוכנה שזה בעצם לא שווה כלום למשחקים... יש למישהו רעיון במה יכולה להיות הבעיה? ואיך לתקן אותה? (חוצ למלשלוח לאסוס את הכרטיס שיחליפו אותו בחדש) הכרטיס מעולם לא הואץ. יש לו מספיק חשמל ולא חם לו. הטמפרטורות הן בסביבות ה 45-50 מעלות בכרטיס לפי התוכנה של אסוס... וגם נגעתי בו בזמ…
-
- 10 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שולחני לצורכי עריכה עם תוכנת avid xpress pro hd. אם מישהו יוכל לעזור לי בבחירה של כרטיס מסך אני אודה לו מאוד. הסכום שאני מוכן להשקיע הוא בסביבות ה-800 ש"ח או פחות... תודה
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אוקי אז ככה... יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce 3 Ti 200 וטלוויזיה חדשה איכותית של טושיבה 21 אינץ' .. אין לה S.video אבל קניתי חיבור בין s.video ל s.video ועוד מפצל עם פין זהב בקצה כדי שיתחבר ל Video שבטלויזיה ... עכשיו אני לא רואה כלום בטלויזיה כשאני משתמש בתוכנה tv tool .. אין שום סימן שאני יכול לראות שהמחשב אכן מחובר לטלוויזיה.. אני לא יודע מה לעשות.. אני משתגע פה.. רציתי כבר לראות סרטים שהורדתי בטלויזיה... בקיצור כל מי שיכול לעזור שייצור איתי קשר
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום. מדי פעם מערכת הפורומים היא גם מקום חינוכי (או לפחות אני מקווה כך). האם אפשר לקבל הסבר למה זה בדיוק TESLA (של Nvidia)? וכמובן - ברמה פשטנית מאוד.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, מנסה לחבר את הHD2400pro לLCD חדשה של HITACHI הרזולוציה הטבעית של הטלויזיה הוא 1366 על 768 אבל הגדרות הcatalist לא נותנות רזולוציה כזו. נסיון עם powerstrip לא עזר ונתן תמונה מעוותת ומקס של 30 הרץ. מישהו ניתקל בבעיה או יכול לתת איזשהו טיפ ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4365 או זה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3748
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
(מקווה שזה שייך לפורום הזה, מאחר ומדובר בבעיית תוכנה,כנראה שקשורה לכרטיס מסך, ולא חומרה) הבעיה היא ככה- במשחקים לפעמים אני רואה את הצללים כגוש שחור מכוער ולא כמו שהם אמורים להיות. שמתי לב שזה קורה רק בסרטוני מעבר ולא בזמן המשחק עצמו. משחקים שזה קרה לי לדוגמא- company of heroes, mass effect. תמונה לדוגמא- אני מדגיש שוב שאין את הבעיה בזמן המשחק עצמו או כשאני רואה סרטים וכו', אלא רק בזמן סרטוני מעבר במשחקים (ולא תמיד, זה נדלק ונכבה לפעמים). ההגדרות הגראפיות במשחקים הן על מקסימום. כרטיס מסך- GF8800GT גרסאת דריוור- 177.83 (הסרתי והתקנתי מחדש...לא עוזר) DX 10 תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני לא יודע מה זה voodoo power אבל עשיתי טבלת ביצועים למשחק פעולה הכי חזק היום לפי אתר anandtech והמחירים לפי ebay. [TABLE=width: 432] [TR] [TD=colspan: 2, align: right]הביצועים הם לפי: Crysis: Warhead - 1920x1080 - Ultra Quality + 4x SSAA Frames per Second[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]שם הכרטיס[/TD] [TD]מחיר[/TD] [TD]ביצועים[/TD] [TD=align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]amd hd 7990[/TD] [TD]₪2,042.30[/TD] [TD]62[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left] nvidia gtx 680 sli[/TD] [TD]₪1,255.42[/TD] [TD]54[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]nvidia gtx 690[/TD] [TD]₪2,861.33[/TD] [TD]51[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]nvidia …
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
טוב, אז בימים הקרובים אני אזמין את כרטיס המסך החדש שלי ואפרד לשלום מה9200SE שלי. התקציב הוא כ-550 שקלים, והאופציה הטובה ביותר, לדעתי, היא: http://pcnow.co.il/product.asp?productid=6911&CatCode=124 6800NU של INNOVISION. *לא לחרוג ליותר מ590, גג של הגג 600 אבל באמת שלא אגורה יותר. בנוסף, אני בטוח ב99.9% שהספק שלי יסחוב את הכרטיס הזה בלי בעיה, ושהמפרט שלי לא יגביל אותו, אשמח לאימות =] תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אז ככה.........בכרטיס שלי......geforce 5700 יש בעייה........כשאני מפעיל את המחשב אז הוא עושה ארטיפקטים אפילו על ההתחלה עוד רק כשהמחשב נפתח ואפילו לא עלה......וזה רציני........הוא סתם רושם מספרים ומעוות הכל...........אבל הבעייה האמיתי היא........שבכל מחשב אחר חוץ משלי הוא פועל נורמלי!!!!!!!!!!!!! ואצלי במחשב כל כרטיס מסך חוץ ממנו פועל!!!!!!!!!!!! וזו בעיה כי אני תקוע עכשיו עם geforce mx440 :'( ואני לא יכול עכשיו לקנות כרטיס חדש........מישהו יכול להגיד לי מה לעשות? :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 11 תגובות
- 735 צפיות
-
-
זה המחשב שיש לי: PD 2.8 1gb ram ולוח אם http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=CONROE945G-DVI עכשיו אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות זה 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E של GIGABYTE או HD 3650 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI PCI-E של Sapphire שניהם מהחנות KSP עכשיו רציתי לדעת מי יותר טוב והאם הם יעבדו בלי בעיות על המחשב ויוכלו להריץ משחקים חדשים כמו FAR CRY 2 או Mercenaries 2 כי אני רוצה לקנות את המשחק הזה. תודה מראש לעונים!
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
בהחלט מעניין -התבוננו ב- frame time בצד אחד הוא יציב לגמרי, ובצד השני לא משהו בכלל, האמת שלא ציפיתי:
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מהו הכרטיס מסך הכי חזק ומשתלם למסך 19 כשמעבר לכך אני כבר לא ארגיש שום שיפור
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אוקי כבר כתבתי איזה מסך יש לי lcd 19 lg דגם החדש שלהם s בקיצור עם אני ישים רענון גבוה לקראת הזמן המסך יהה ויאבד איכות ? כי אני רואה עכשיו מזה מדהיםםם חבל על הזמן עכשיו אני יכל בה 1024 1280 על 85 הבעיה היא עם אני ישים על 85 זה ישחוק ? עידף על 60 ? ככה לא יקרא אף פעם משהו למסך ? אני רוצה שתמיד ישאר ככה רק אתמול קיבלתי אותו ואני בפחדנים למרות שזה רק קצב רענון לדעת עם אפשר לשים על קצב רענון גובה ? או עם אני ישים על נמוך זה עדיף למסכים האלה
-
- 9 תגובות
- 608 צפיות
-
-
זה בלי אובר קלוק עדיין ...לא רציתי לקחת סיכון ולשאול אתכם : לכמה לשנות ? CORE ו MEM ? עוד שאלה סתכלו על התמונה אמור להיות ה FILETRING על OPTIMAL ?... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
קודם כל סליחה על הבורות מראש המחשב שלי לא עבד בכלל, הייתי מדליק והמסך לא עלה הוא די ישן. קיצור מסתבר שהבעיה הייתה בכרטיס מסך אני לא כל כך מבין בזה אבל חבר של אבא שלי הוציא לי את הכרטיס מסך עכשיו אין כלום ביציאה של המסך היציאה של המסך עלתה למעלה לפי מה שהוא הסביר לי הוא שם אותו על הלוח אם או משהו זה הגיוני שאין כרטיס מסך והמחשב עובד והכל תקין? רציתי לשמוע ממכם מה זה ואם תוכלו להסביר לי יותר לעומק שאבין תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-