כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1050670652,90969, R9600 PRO מומהר יכול לעבור לפי דעתכם את R9700 NON PRO מומהר?
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מתכוון לOPENGL ו DIRECT3D אצלי הכל על ברירת המחדל של קטליסט השאלה אם כדאי לשנות ועל איזה ערכים להציב
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
ברשותי מעבד 1.7@1951... (אפשר יותר אבל אין לי כוח להתעסק) בכל מקרה אם אני יקנה ראדון 9500 פרו... האם המעבד יהיה צוור בקבוק או שאני אוכל להפיק ממנו את המקסימום?
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
כי אני כל הזמן שומע על זה אבל עדיין לא הצלחתי להבין וגם לא מצאתי בחיפוש שום דבר שיסביר לי. למה חברות מסויימות מייצרות ראדון ואחרות GF 4?
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הבעיה היא עם אור חזק כשאני מפעיל את הAA אני רואה ריבוע במקום אור אך כשאני מוריד אותו כל המשחק נראה משונן ומכוער. מה לעשות יש לי CAT3.2 וDX9.0. מה ההגדרות שאני צריך לעשות - הנה הם כמו שהם עכשיו.
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
ההורים שלי טסים היום לצ'כיה... כמה אמור לעלות ראדון 9500 פרו בדיוטי פרי? אם יש שם בכלל...
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס ואני לא יודע איך לחבר ולהגדיר בשביל שאני יוכל ל ראות סרטים מהמחשב בטלויזייה? קיבלתי את כל הכבלים והחיבורים! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
לכדתי עבור אלו שמתלבטים איזה כרטיס מסך לקנות ואלו שהזמינו ומחכים ולכולם תמונות מהדמו של הקוף לכרטיסי 9800 יש לי 9500פרו אבל עדיין הוא מריץ את זה יפה מאוד וחלק, לא העלתי את הקבצים ישר לדף בגלל שיש כאלו עם 56K שאני מרחם עליהם, אז תבחרו איזה קובץ אתם רוצים ותורידו אותו. http://photos.walla.co.il/hwzonem
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
הוא נמכר רק ב1577 ש"ח אצל הדובים ואותו כרטיס של CONNECT3D עולה 1957 ש"ח. איך החברות האלה? מספקות קירור טוב?
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
תסתכלו במערכת שלי ותגידו עד כמה השיפור יהיה גדול?? אם אני אחליף לרדאון הזה??
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שמעו אנשים לי יש AMD Athlon XP 1900+ , שזה מעבד לא רע בכלל, אבל מה, נתקעתי עם כרטיס-המסך הכי חרא שיש --> Asus GeFroce 2 MX 400 64MB :\ אז ככה קיבלתי כסף בבר-מצווה, ואני רוצה כרטיס מסך חדש (לא שאני ילד קטן או משהו, הבר-מצווה שלי היתה לפני שנה.. ), ושמתי את עיני על ה-Radeon 9800 Pro החדש.. אז השאלה שלי היא ככה: שווה לי לקנות אותו, או לחכות לירידת מחירים/משהו יותר טוב (*שיעול* NV35 *שיעול*)?
-
- 38 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אז ככה אני עומד מחר ליקנות מחשב סוף סוף המחשב הוא כזה: לוח:asus p4s8x מעבד:p4 2.4 intel---->חשבתי על amd אבל אבא שלי לוחץ למרות כל מה שאני אומר לו הוא עדיין בשלו לקחת אינטל ... דיסק:wd80gb 8m זכרון:512ddr(333mhz) ועכשיו מגיעה ההתלבטות- איזה כרטיס מסך ליקנות ???? אז ככה -עקרונית אבא שלי הסכים ליקנות את ה9700proאבל התנאי שלו זה ש3שנים אני ישב בשקט אם אני קונה כזה כרטיס ...הוא הציע לקחת משהו יותר זול כמו לדוגמא הmagic ואז אחרי שנה שנה וחצי להחליף אותו וזאת כי הוא טוען שעוד חצי שנה -שנה הסידרה של ה fx תיכנס חזק לשוק והיא זו שתישלוט . מה אתם הייתם בוחרים??? ואיזה כרטיסים טובים אחרים הייתם ממליצים לי ? ??? היעוד של המחשב זה מישחקים מישחקים מישחקים ---הכי הכי הכי הכי חדשים ש…
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני קצר בכסף אבל הגיע הזמן להחליף כרטיס - מה דעתכם חברי הפורום הנכבדים על RADEON 9100 TV,DVI 128MB של ATI
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם כדאי לי להשקיע בראדון 9500 פרו שיחזיק בערך שנתיים או שכדאי לי להשקיע בכרטיס כמו 9100 פרו ולהחליף אותם כל שנה בערך...
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
התקציב שלי לכרטיס מסך נמוך מאוד - כ400 ששקל - ככה שנראה לי שזה מה שאני יכול לקנות בסכום הזה. השאלה אם אני צריך והאם הכרטיס הזה שווה משהו. יש לי כרגע פנטיום 3 733 עם 256 מ"ב SDRAM וכרטיס GEFORCE 2 MX 32 MB ASUS 7100. אף משחק חדש לא זז לי. הציעו לי להחליף לATHLON 1800 + לוח אם (לא יודע איזה, דרך אגב האם תוכלו לתת לי המלצה לדגם טוב וזול)+ החלפת זכרונות ל DDR.- כל זה ב550 ש"ח תמורת טרייד אין. האם הGEFORCE הישן יפעל הרבה יותר מהר במחשב החדש? או להחליף לGEFORCE 4? האם GEFORCE4 יהיה עליית מדרגה ושיפור רציני או שיהיה אפשר להסתדר בלעדיו? תודה מראש לכל המייעצים שרון
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין DIVX ל- XVID? מה עדיף וכל השטויות האלו?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
p4 2.4B radeon 9500 pro 128mb ddr קיבלתי ב3d mark2001 se ברזולוציה של1024x768x32 בלי AA 11829 האם זה ציון טוב למערכת שלי?
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
האם שווה radon9100 64mb של POWERCOLOR במחיר של 374 ש"ח (זכיתי במכרז )
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם... אז ככה.... יש לי כרטיס מסך Geforce 2 GTS שתומך ב AGP 4X אך במחשב(בדריורים) הוא מראה לי שהכרטיס מכוון על מהירות AGP 2X נכנסתי ל bios וראיתי ששם הוא מככון על AGP 4X אז אני לא יודע באיזה מהירות הכרטיס שלי פועל ואם בהנחה שהכרטיס אכן מכוון על AGP 2X אז איך אני משנה אותו ל AGP 4X ? מקווה שתעזרו לי ותודה מראש לוח אם : TUV 4X ASUS (תומך ב AGP4X) כרטיס מסך: ASUS V7700 DELUX G- F 2 GTS(תומך ב AGP4X) :AR15:
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
קניתי כרטיס חדש לפני פחות מחודש והוא עבד במקסימום 43 מעלות ועכשיו פתאום הוא מגיע עד חמישים ושתים מה קורה פה???
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע את המסך הנ"ל ולאחר כמה שעות של עבודה המסך להתחיל להחליף צבעים... כרגע הוא מוחלף בחדש או יעבור תיקון השאלה אם כדאי לקחת את אותו אחד או להחליף?
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-