עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי Gigabyte Fx 6800 128mb .. עכשיו קניתי אותו די ממזמן והביצועים שלו לא בדיוק כמו שחשבתי שיהיו... אני מקבל ציון של 4000+- ב3DMark 2005 ולפי הביצועים שחשבתי שיהיו לו זה לא מספיק... בקיצור... בדקתי בeverest והMemory Clock שלו הוא 351Mhz למרות שהוא אמור להיות 700... וכך גם מסומן בדרייבר.. ברגע שאני מנסה לעשות overclock ליותר.. הוא מצליח אמר שהוא מצליח ..בeverest הוא לא משתנה והטמפרטורות מתחילות לצנוח... מה הבעיה פה?? תודה מראש לעוזרים...

• 11 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by ExploiT,

אוקי שלום כולם היום סוף סוף קיבלתי סוף סוף תאיטנרנט שלי חזרה לאחר כאסח עם אמא עכשיו לא משנה , עכשיו למי שיודע לפני משהו כמו חודשיים הבאתי לדוד שלי 330 $ כדאי שיקנה לי איתם במיאמי ראדון 9800 פרו . לאחר כשבועים הוא חזר עם הכרטיס ומאוד התלהבתי והיו לי איתו בעיות לאחר כמה בירורים פה בפורום גילתי כי הכרטיס היה מזויף ומזה נבעו הבעיות, דוד שלי נסע שוב למיאמי אז הבאתי לו תכרטיס וכתבתי לחנות מכתב מפורט מה לא בסדר והכול כאשר דוד שלי הגיע שוב לחנות וביקש להחליף תכרטיס הם התנצלו ואמרו שפיצוי אני יקבל כרטיס חדש שיצא, דוד שלי אמר לי את זה וההיתי באחלה מצב חשבתי שאני יקבל את ה X800 , הוא חזר לארץ וקבילתי תכרטיס וכמעט שהתפוצץ לי וריד במוח מרוב עצבים הם שלחו לי all in wondr 9600xt אז עכשי…

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  3. אוקי תראו..... יש לי CF 4850 עושה לי המון המון בעיות זאת אומרת ריצודים וכאלה דברים, אפילו FS 2004 אני לא יכול להריץ בלי ריצודים! החלפתי כרטיסים לא עזר, פירמטתי מיליון פעם אפילו עברתי לויסטה לא עזר, ניסיתי כל מיני דרייברים לא עזר אז שמתי לב רק היום שהכרטיסי מסך נופלים כאילו אין מה שיחזיק אותם הנה תמונה כאשר שני הכרטיסים "נופלים": http://www.uploadfileyou.com/files/456v5z7kjpq49kis9fsj.jpg http://www.uploadfileyou.com/files/uxb9zv7ergmi86lg1jj9.jpg וזה מה שקורה כשאני מחזיק אותם: http://www.uploadfileyou.com/files/eq6us57w3n0x2iv05epw.jpg אולי זה ישמע אידיוטי, אבל אם הכרטיסים ככה יכול להווצר מצב שהחיבור לא טוב וזה מה שגורם לכל הריצודים ולהפרעות? בבקשה עזרה.

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  4. האם ניתן לקחת כרטיס בסיסי תומך SM 2.0\2.0B ולתכנת אותם לSM3.0 אני מודה כי זו שאלה מוזרה,אך הידע שלי בתכנות ממש מזערי והייתי רוצה את דעתכם בנושא

5. איך בדיוק מפעילים את כל העסק ? באיזה תוכנה (שניתנת להורדה ?) אפשר לחבר את זה לווידאו ככה סתם בחיבור שאמור להכנס לטלוויזיה ? באיזה תדר השידור פועל ...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by יניב51,

שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה ורציתי לדעת איך הקירור שלו? מדובר בכרטיס הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271_2217&products_id=14983 האם הקירור שקט? מה הטמפ' איתו? בעיקרון אני חושב לקנות גם VF900 אבל אולי הקירור סטוק לא כזה גרוע...

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by sahargt,

קבלתי היום את המחשב החדש וחברתי את הכרטיס XFX GFORCE 8880GTX ויש לי שאלה ברגע שאני מכבה את המחשב נשמע ציפצוף מהכרטיס,שאלתי האם הציפצוף הינו נורמלי או שזה בעיה במאוורר?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by POD,

שלום לכם, אני רוצה לקנות מסך LCD עם יציאת DVI, עכשיו אני מחפש חנויות שיראו לי את המסכים בתצוגה ופשוט אין. הם שמים בתצוגה רק את אלה עם חיבור VGA. אני מתלבט בין ה- SAMSUNG 710TN ל- LG 1720P (שאני יכול לקבל אותו ביחד עם הצורב DVD החדש של LG ב- 2500 ש"ח). מישהו מכיר את המסכים האלה? האם באמת כדאי לי לקנות אותם בלי לראות אותם קודם? :-\ (האמת היא שאין הבדל בתמונות בין הדגם הזה של ה- SAMSUNG ל- SAMSUNG 710N, גם המוכר ב'שקם אלקטריק אמר שאין הבדל באיכות', כמובן שה-DVI יותר טוב). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  9. Started by rico,

שלום חברים, מעניין אותי לדעת מדוע קיבלתי מסך שחור, הייתה הודעה לפני שכמות הזיכרון נמוכה אחרי בערך 3 שעות במשחק Heliborne (סיימתי את השלב והמסך נהפך לשחור בלי יכולת להגיב). רק אחרי ריסטרט חיצוני המחשב עבד כראוי.. השאלה היא הבעיה בכמות הזיכרון בכרטיס מסך או איכשהו בכמות הזיכרון במחשב עצמו? כרטיס מסך- AMD Radeon R9 3GB זיכרון- 16GB מעבד- i5 תודה רבה לעזרה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי רציתי לדעת האם יש לכם את הנתון לגבי צריכת ההספק של המערכת ללא כרטיס מסך כלל (או עם כרטיס מסך מינימלי). הנתונים שמופיעים בטבלאות בביקורות מציינים הספק ב IDLE ו LOAD של כל המערכת, אני מנסה לבודד את צריכת ההספק רק של כרטיס המסך עצמו, ב IDLE וב LOAD, כאשר הנתון על צריכת ההספק של מערכת הבדיקה בלי כרטיס מסך יכול לפתור לי את הבעיה. נ.ב. זה למטרה טובה, מבטיח לשתף אתכם כשיהיה רלבנטי. עריכה: אם מישהו מכיר חברות שעושות את גופי הקירור ב OEM לחברות שמייצרות את הכרטיסים (נניח ASUS, LEADTEK, PALIT וכ"ו) אני אשמח לשמוע שמות. תודה!

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  11. Started by dd7,

מה עדיף 1900xt 512mb ב300$ או להוסיף ל350$ x1900xtx 512mb? תודה

• 4 תגובות
    • 480 צפיות
  12. Started by thebenjamin,

אני מתכנן קנייה של HD4870 1GB יש 2 גרסאות של sapphire - הtoxic והvapor-x מה ההבדל בין הגרסאות?

• 13 תגובות
    • 962 צפיות
  13. Started by GRINFELD,

אני קונה SAPHIRE READON 9100 של 128 מגה DDR. אני קונה אותו ב 520 שקל. שווה לקנות אותו? יש לי עכשיו GEFORCE 2 עם 64 מגה וזה זבל. יש כרטיס טוב יותר הטווח הזה של מחירים? הוא יהיה טוב גם למשחקים החדשים שיצאו? תודה.

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  14. אני רוצה להחליף תכרטיס מסך הנוכחי שלי(GEFORCE 4 MX) לכרטיס חדש וטוב יותר הרבה אנשים המליצו לי על RADEON 9800 PRO אבל לפני כמה ימים שמתי לב שמוכרים עכשיו את ה כרטיס מסך: ELSA RADEON 9800XT 256Mb ב1900 ואילו הPRO עולה בסביבות ה1500 עכשיו השאלה שנשאלת האם שווה להשקיע עוד 400 שקל ולקחת את הXT ???? בא נגיד שהתקציב שלי הוא 2000 ש"ח אבל אני רוצה לדעת אם המחיר לעומת תמורה שווה בשניהם תודה מראש לעוזרים.........

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  15. Started by MagnuM_47,

האם יש הבדל משמעותי בין שתי הכרטיסי מסך האלה? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814122018 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814122017 ואם אני קונה את הכרטיס מסך 8800GTS 640MB איזה מסך אני צריך שיהיה לי? ואתו דבר לגבי ה8800GTX 768MB? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  16. Started by Rule The Pc,

אהלן..... אני מתכנן על מחשב חדש שיהיה בו 6800 של MSI כרגע אין לי את כל הכסף למחשב אבל יש לי ל6800..... יש לי עכשיו מחשב P4 2.4 333 אם אני אקנה את הכרטיס מסך הוא ינוצל כראוי או שהוא יציג לי דברים כמו 5600/5900 בגלל המעבד החלש?

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  17. אהלן אנשים, אני החלטתי לשדרג כרטיס מסך ל9800GXT+ יש לי מארז של trendsonic לא יודע עד כמה זה אומר משהו(נראה לי שהוא גנרי לגמרי) Motherboard: M3N78-EMH HDMI + GeForce 8200 integrated + Hybrid SLI Central Processing Unit(CPU): AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4800+ 4GB DDR2 Hard Disk: WDC WD3200AAKS-00B3A0 ATA Device (298.09GB) Video Card: NVIDIA GeForce 8200 ועם ספק כח של 480W האם זה מספיק בשביל להתקין על המחשב את 9800GTX + והאם הוא ייכנס לי פיזית למארז(הייתי היום בKSP והבחור שם אמר לי שהכרטיס מפלצת ואל נכנס במארזים גנריים) תודה מראש לכל המגיבים

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by Aviad Cohen,

שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך וחשבתי על ה-ASUS R9 290 הגירסא הזו - R9290-4GD5 הבעיה שראיתי שיש 3 גרסאות והגירסא שאני עומד לקנות כבר אינה למכירה באתרי המכירות והחליפה אותה גרסא אחרת- directui2 http://pcpartpicker.com/search/?cc=us&q=asus+r9+290 כמו כן הסתכלתי בביקורות של NEWEGG לגבי הגירסא הזו לפני שהפסיקה להמכר והרבה אנשים רשמו שם שהכרטיס מתחמם בצורה לא הגיונית, או שקיבלו אותו דפוק וכו'. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121807 השאלה שלי היא האם מישהו התנסה בכרטיס הספציפי הזה והאם לדעתכם זה שווה את הסיכון או להימנע ממנו?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by dd7,

חנות ליד הבית.. הוא מציע לי 2 חברות אסוס וג'יגבייט שניהם אותו מחיר, מה עדיף?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by haimvrt,

בסוף אני קונה את 6600gt מהאתר הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=25_342&newitem=true אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך ככה שיהיה בקופסה סגורה עם כול הכבלים והתוכנות והמשחקים "עם יש" אז איזה לקחת? איזה יצרן הכי טוב ככה שהכרטיס מסך יהיה איכותי? מה זה Retail?

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by OhayoNB,

שלום, יש לי כרטיס מסך 460GTX 768MB, ורציתי לדעת אם אני יוכל להריץ משחקים עם גרפיקה טובה כמו Crysis 2 ו-DiRT 3 וכאלה ולראות טוב עם הכרטיס הזה ועם אחד המסכים U2311H או IPS236V ברזולוציה של 1920x1080 ולהנות מגרפיקה טובה בלי תקיעות. תודה

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  22. Started by avidan28,

ובכן אחרי שאני רוצה לקנות כרטיס מסך בכל החנויות שאני מכיר הוא לא זמין ומציעים לי חברות אחרות. (אסוס גיינוורד לידטק) ומצאתי את גיגבייט ב TMS. את TMS אני מכיר מפה משמועות ושיחות עליהם ושאלתי היא האם היא חנות טובה כמו פנדה נועה ו IQPC או שהיא שכונתית כמו KSP. אני פשוט רוצה רק את הגיגבייט 88GT ולאף אחד אין אותו במלאי ולא יהיה בזמן הקרוב. (כבר חקרתי עליו כל כך ואפילו על המבנה האלקטרוני שלו ועל הרכיבים שלו...) ולהם יש אותו. אשמח לקבל תגובות.תודה.

23. Started by dd7,

תכננתי לקנות אותו בחו"ל ב300$ השבוע ואז שמתי לב שאולי יצאו הdirectx10 החודש או בחודשים הקרובים האם הקנייה שלי שווה? לחכות או לא? יש לי בינתיים 6600gt מה אתם מציעים לעשות? עוד דבר dx10 יתמוך בקונרו? תודה.

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by pp12,

המפרט שלי הוא כזה: מעבד אינטל E6300 1.8GHZ זיכרון פנימי 1GB כרטיס מסך geforce 8800gts עכשיו תענו לי ברצינות בבקשה ממכם העם כל משחק שייצא לדירקט10 העם המחשב החדש שלי יפעיל את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות שהם עד הסוף על מהירות FPS גבוה? עוד שאלה: העם מסך LCD שטוח למחשב עם זמן תגובה 2MS הוא מעולה?

25. Started by giloman,

אני רוצה לצרוב לMSI RADEON 9800 PRO R360 ביוס של XT אני רק מפחד שאם זה לא יצליח אז איך אני אצרוב בחזרה (יש לי כרטיס PCI ) כאילו איך אני אדע שהו לא צורב על הכרטיס PCI ? בבקשה אל תגידו לי לא לצרוב ביוס טוב ... תודה ...

• 0 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים