עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מנסה לעדכן את הדרייבר החדש 177.83 אבל אני מקבל את ההודעה הזאת (מצ"ב תמונה) כל פעם שאני מנסה לעדכן. המערכת הפעלה שלי היא ויסטה 32 BIT חוקית לגמרה.. מה עושים???? היום אני עם הדרייבר 7.15.11.7783 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  2. הגעתי ל 740/1070 בסטוק זה 600/900 אני נותן בביוס 105Mhz frequency ואין הבדל אני נותן +0.3V וזה לא עוזר שום דבר אז האם יש דרך להמנע מ-volt mod פיזי.. שמעתי שאפשר בחלק מהכרטיסים לעדכן לביוס אחר ושם כבר יש הגדרות של כמה וולט הוא יקח. עריכה: נתקלתי בזה http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?page=1&architecture=NVIDIA&manufacturer=Palit&model=8800+GT&interface=&memSize=512 זה הכרטיס מסך שלי. אני רואה שלפי הביוס הראשון למשל שהוא גם הכי חדש, המהירויות סטוק עולות למשל מ600 ל650 ומ900 ל950.. השאלה האם זה מעלה באותו יחס את המהירות שאני אגיע אליה במקסימום.. ואם אני ארצה לחזור למקור, כיצד עושים זאת?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by Toxin II,

אהלן... אני מעוניין להתקין את הדרייברים החדשים של NVIDIA..אבל ברצוני גם להתקין DRIVER CLEANER 3 ע"מ למחוק באופן מוחלט את שאריות הדרייברים הקודמים. ניסיתי להתקין DRIVER SWEEPER, שמשום מה מסרב לפעול על WIN VISTA...לכן אני רוצה לנסות DRIVER CLEANER...הבעיה היא שאני לא מוצא קישור \ ו\או הורדה של התוכנה.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by Shoko,

x1950pro vs hd3650ddr2 x1950pro vs hd3650 ddr3 תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  5. היי התקנתי אתמול ויסטה ועכשיו כשהכרטיסי מסך מחוברים כקרוספייר התצוגה בסדר עד שהלוגו של ויסטה אמור לעלות ואז המסך נכבה. אם אני מחבר את המסך ישירות לכרטיס מסך אז הכל עולה ואז אני יכול לחבר את הכבל של הקרוספייר וזה מזהה את החיבור. מה עושים?? מפרט בצד תודה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by oransharvit,

אני מנסה לחבר את הכרטיס X800 למחשב שהוא לא מצליח לזהות אותו המחשב הוא מחשב DELL מסדרה של OPTIPLEX GX620 אשמח לקבל תשובה בהדם האפשרי!! תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  7. Started by X-Style,

אני מחפש קירור ל8800GT עד 200 ש"ח מקסימום, ושאלה קטנה - איך אני אוכל להיות בטוח שזה יכנס למארז? כי ראיתי שמישהו בפורום קנה את הקירור ACCELERO והוא נראה ענקי

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  8. ה3870X2 מעולם לא היה יותר מדי רלוונטי עקב התמחור שלו - מעבר ל2000 שקל כשהוא יצא (בתקופה בה ה8800GT שלט ללא עוררין ועלה 1000 שקל פחות), וגם היום ברוב החנויות קשה למצוא אותו במחיר נמוך יותר. או שלא. מסתבר שעכשיו נזכרו בכמה חנויות שכדאי להם להפטר מהמלאי, וראיתי את הכרטיס הנ"ל מוצע ב1250 שקל. אם להתעלם רגע מעניין צריכת החשמל, האם המחיר הופך אותו לרכישה שראוי לשקול? איך הכרטיס בהשוואה ל4870, שעדיין עולה לפחות 100 שקל יותר?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  9. Started by domuzy,

יכול להיות שזה לא הפורום הנכון, אז התנצלותי מראש: ישנם אתרים רבים שמשדרים סרטונים (כמו YNET וכד', אבל לא יוטיוב) שאני רואה בהם את הסרטונים בצבעים ורוד-ירוק-כחול והתמונה מעוותת. ברור לי שזה עניין של הגדרות וקידוד, אז אודה על הכוונה מדוייקת. תודה אה, וכרטיס המסך שלי הוא RADEON 1250 המעפן...

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  10. Started by PrefaceAlumni,

ראיתי באתר שלהם גרסא 3DMARK VANTAGE וזה נותן להריץ אותה פעם אחת. יש גרסא אחרת שכולם משתמשים בה פה? עריכה: ראיתי שיש גם את 3DMARK 06. מה ההבדל בין הגרסאות? איזה כדאי להוריד למערכת שלי( מפרט בצד)

11. Started by djelectric,

טעות* לנעול ולהתעם לשכוח שנכנסתם

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  12. Started by Leonidex,

Heya. אוקיי, יש לפטופ עם כרטיס מסך של אינטל, 965 אקספרס. אני מנסה להפעיל את המשחק LineAge 2 והוא מביא לי שגיאה "The game may not be consistant because AGP is deactivated. Please activate AGP for consistancy" ו... אין לי מושג מה לעשות ואיך להפעיל את הAGP. אשמח לעזרה, תודה ;D . זה פרטי השגיאה- 2008.8.24 02:04:01 OS : Windows Vista 6.0 (Build: 6000) CPU : GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 1829 MHz with 2037MB RAM Video : Mobile Intel® 965 Express Chipset Family (1537) Assertion failed: InPos<=Size [File:..\..\Core\Inc\FFileManagerWindows.h] [line: 185] History: FArchiveFileReader::Seek <- ULinkerLoad::Seek <- TLazyArray<< <- FMipmap<< <- …

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  13. Started by mordidot,

עד לפני יומיים הכול היה בסדר אבל פתאום CRYSIS ן GOW קורסים לי,קרייסיס פשוט נתקע וגירס אוף וור קורס ויוצא לווינדוס יש לי את הדרייברים האחרונים 8.8 וגם התקנתי אותם מחדש והכל ד"א מישהו יכול לתת לי תוכנבה שאני פשוט ינקה פעם אחת ויתקין פעם אחת וזהו? אני ינסה גם בעוד משחקים [br]פורסם בתאריך: 28.08.2008 בשעה 15:47:03 טעות יצא לי דאבל למחוק

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  14. Started by RLM,

לפני כמה ימים הסתיים האירוע הראשון מסוגו בעולם, NVISION 08 - visual computing mega-event. חצי תערוכה חצי כנס של כל מה שקשור לגרפיקה ותצוגה ממוחשבת, ממכשירי GPS, עד מסכי מולטיטאץ' דרך כל המשחקים החדשים, הטכנולוגיות הבאות ועוד המון. http://www.nvision2008.com/ באתר הרשמי אפשר למצוא המון מידע וסרטונים על מה שהיה שם, כמו כן קצת מידע על האירוע עצמו. המון חומר מעניין. http://www.hothardware.com/Articles/NVISION-08-Video-Highlights/ סרטון של 24 דקות של הHighlights מההרצאות שם (רוב הדברים קצת "נקטעים" באמצע, כי זה רק לקט, אבל בהחלט משאיר טעם של עוד). וגם סקירות של הימים של התערוכה, בלינקים למטה, ועוד מלא מידע ותמונות. גם מאוד מעניין. נראה שהיה שם די מעניין.. אולי בשנה הב…

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  15. Started by DarkLloth,

http://www.firingsquad.com/hardware/sapphire_toxic_4850_dual_slot_review/default.asp

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  16. אני רוצה לחבר מחשב לטלויזית LCD בעזרת HDMI, איך ניתן לסדר גם שיעביר סאונד. ? HDMI אמור להעביר וידאו וסאונד. מדובר ב-2600PRO. תודה.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by aviram20,

יש לי מסך של פלייסשן 1 שיש בו חיבור AV קניתי כבל AV וחיברתי את צידו האחד למסך וצידו השני לכרטיס המסך יציאה שמסומנת באדום למטה היא עגולה וצהובה כזאתי הורדתי את הדרייבר המקורי וזה לא עובד יכול להיות שאני צריך כבל שצידו האחד s-video וצידו השני AV?? ואז אחבר אותו איפה הקו הכחול ולו אני יחבר את הכבל AV אם אקנה אותו זה יעזור ? או שמא יש דרך אחרת לחבר את המסך למחשב? מבלי לקנות כבל נוסף עיזרו לי בבקשה אני אובד עצות וכבר יומיים מנסה לחבר אותו תודה לעוזרים אבירם [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  18. יש לי כרטיס מסך X1800XL. היום החלטתי להחליף לו משחה טרמית כי הכרטיס היה מתחמם בטירוף. אחרי כל התהליך הרכבתי את הכרטיס במחשב והדלקתי את המחשב. בהתחלה הייתה תמונה ופתאום אחרי הטעינה של הוינדוס נפסקה התמונה. עשיתי ריסטים בלי סוף ובדקתי שכל הדברים במקום ושום דבר לא עוזר, מסך שחור , והמחשב לא מגיע לפוסט בכלל. בדקתי אם הכרטיס ונדלק, וכן, המאוורר שלו עובד. אז לקחתי מחבר שלי כרטיס 8500GT כדי לבדוק אם זה באמת הכרטיס מסך... אבל מה, גם עם הכרטיס מסך שלו זה אותו הסיפור, הכרטיס עובד אבל אין מסך ואין שום פוסט. מה יכולה להיות הבעיה? :s05:

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by Lanzar,

שלום... חיברתי 6800U ללוח אם של אסוס עם ספק כוח פשוט, הרגע שהמחשב עולה לווינדוס הוא נותן התראה שיש בעיה והוא מוריד את התדרים של הכרטיס כדי לשמור עליו מנזקים, החלפתי ספק כוח לאחד חזק ועדיין אותה בעיה, מצד שני שאני בודק ב RIVATUNER תדרים זה מופיע 400/1100, שזה מהירות נכונה לאולטרה... יכול להיות שהבעיה בלוח ? אוליי בגלל שהוא AGP X4 ולא X8 הוא מספק פחות חשמל ? מה יכולה להיות הבעיה ואך לבדוק אם הוא באמת מוריד תדרים ? כמה הכרטיס הזה אמור לקבל ב 3DMARK 2003 עם מעבד PENTIUM 4 2800 ? ( פחות או יותר ) כדי שאני יוכל לבדוק את התוצאה...

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  20. Started by tdestroyer,

שאלום אני חדש פה ורציתי לבקש קצת עזרה.... יש לי NVIDIA GFORCE 6200 128MB במצב שולחן עבודה הכרטיס עובד מצויין אבל לאחר שאני מפעיל משחק כלשהוא (AGE OF MYTHOLOGY) הוא נתקע ואז יוצא מהמשחק ונותן הודעה והופך את השולחן עבודה למפוקסל .... יש לי תמונה אבל לא הצלחתי להעלות אותה.... נסיתי להחליף מאוורר ושמתי את הדרייבר הכי חדש של סדרה 6 GEFORCE ... לא עבד.... בתודה מראש טל, [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  21. לא רלוונטי יותר.. כבר צרבתי את הביוס. שלום חבר'ה. נתקלתי בבעיה שהכרטיס מסך שלי מזוהה לא נכון, מסיבה לא מובנת (כנראה באג בביוס של INNO3D) הוא מזוהה כ: Inno3D GeForce Go 6600GT PCIe 4x כאשר בפועל הוא בכלל לא GO, בטח לא GT ופיזית מחובר לחריץ AGP. זוהי לא בעיה גדולה בחלונות, לא ממש קרה לי מקרה של ירידת ביצועיים במשחקים או כדומה, אבל הבעיות צצו בלינוקס. מכיוון שגם שם הכרטיס מזוהה כ GO GT PCIE אני מקבל מסך שחור בעת עליית הממשק הגרפי. מצאתי לפחות כ 4-5 נושאים בפורום השונים (כולל הפורום של NVIDIA) אשר הפותחים של אותם נושאים הם בעלי כרטיס מסך בדיוק כמו שלי (לא 6600GT, או 6600PCIE, אלה בדיוק 6600 256מגה AGP של INNO3D) שגם אצלהם הכרטיס זוהה לא נכון. 2 נושאים היו קשורים ללינוקס ובשני…

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  22. Started by ניב200,

סוף סוף הגיע הכבל hdmi-=> dvi כאשר אני עושה CLONE אני מקבל את הרזולוציה של המסך מחשב שלי שהיא 1680X1050, זה אומר שלא כל שולחן העבודה נכנס במסך שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280x720, כאשר אני מגדיר את הטלויזיה להיות הפריימרי ברזולוציה הטבעית, רואים ממש מצויין האם יש מצב של CLONE כאשר שני המסכים יעבדו ברזולוציה הטבעית ושולחן העבודה יהיה מלא בשניהם? ואני לא מתכוון ל daulview....

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  23. אהלן, יש לי מחשב אחד וכרטיס מסך אחד (ati radeon 128Mb 9250), אני מריץ MEDIA CENTER בשם MEDIA PORTAL. אני רוצה שבאופן קבוע הוא ירוץ במצב מסך מלא בEXTENDED DISPLAY. כרגע אני רק מצליח להזיז את החלון ל EXTENDED וברגע שאני מעביר אותו למסך מלא, הוא קופץ למסך הראשי. קראתי קצת והבנתי שזו לא בעיה אלא חוסר FEATURE במספר כרטיסים. החלטתי לשדרג את הכרטיס, יש שני כרטיסים שתפסו את תשומת ליבי, אחד זה ATI X1650 512MB והשני קצת יותר יקר הוא256MB ATI HD2600. איך אני יכול לדעת אם אחד מהם תומך באופציה הזו? יש לי לוח אם של EPOX, 8KDA3J. תודה.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  24. Started by iyehuda,

X1800 XT או GT9500 ועוד שאלה מה יותר מתחמם

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  25. שלום. לאחרונה השגתי כרטיס מסך PCI -E - GEFORCE 6200 אותו אני רוצה לחבר למחשב בנוסף לכרטיס GEFORCE 8600 שכבר מחובר. על הלוח אם יש PCI-E SLOT נוסף המתאים ל SLI, אבל כמובן שאין בכוונתי להשתמש באפשרות ה SLI כי הכרטיסים לא זהים. למחשב כבר מחוברים שני מסכי LCD ואני רוצה לחבר טלוויזיה לכרטיס הנוסף... חיברתי את הכרטיס אבל המחשב לא מזהה אותו. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.