כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי התלבטות קשה והייתי שמח אם מישהו היה עוזר לי פה, אני רוצה לקנות את ה 9500 (כן, מה לעשות, אין תקציב..) עכשיו, מצאתי אותו בקונפיגורציה של 1GB ושל 512MB וההבדל היחיד הוא 50 ש"ח במחיר. להלן המפרטים: גרסת ה 1GB: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=22166 גרסת ה 512MB: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=22165 מישהו יכול לומר לי איך בדיוק הבדל של 512MB זה רק 50 שקלים? מה קרה בעולם?! כמו כן, מה ההבדל בין 128bit לבין 256bit? אם מישהו יכול להמליץ לי על מי מבין השניים ללכת שיגיד בבקשה אם אין הבדל והראשון סתם חצי ג'יגה יותר אז אני כמובן אבחר בגרסת הג'יגה... המחשב שלי ה…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
לא בטוח אם אני צריך לכתוב את זה פה או בניידים.. ברשותי HP NC6000. הלוח שלו מבוסס על הצי'פסט 855PM ועם כרטיס 9600 עם 64 זיכרון DDR האם ניתן לשדרג בכלל? אם כן איפה אני יכול למצוא כרטיס מסך יותר טוב למחשב זה ספציפית, ובכלל לניידים??
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך gt9500 כאשר הוא מחובר דרך יציאת הVGA אין בעיות, כאשר אני מחובר דרך יציאת ה DVI ויש עומס הכי קטן על הכרטיס (לדוגמא פתחתי את הממשק של nvidia ומופיע שם אייקון מסתובב) התצוגה מחשיכה לכמה שניות וחוזרת , ושוב מחשיכה וחוזרת וחוזר חלילה. התצוגה אינה מהבהבת אלא מופיעה ונכבית לסירוגין. זמן הכיבוי של התצוגה משתנה בהתאם לגרפיקה, אם היא כבדה, ההפסקות יהיו לזמן ממושך יותר. מישהו מכיר את הבעיה? יש לה פתרון? תודה מראש, אסף
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אין לי TV עם חיבור HDMI. יש לי מחשב עם כ.מסך 9800GTX+ אין לי בעיה להוסיף כרטיס או מתאם משהו יודע איפה אני קונה מתאם או דרך לשדר סרטים מהמחשב לTV תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אם כן תודיעו פה ! ואיך עובד לכם משחקים ... חלק בלי תקיעות בלי בעיות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
טוב אז ככה... יש לי לוח אם מסוג MSI MS-6728 865PE Neo2-S P4 http://www.usereasy.com/product_6082.html החלטתי לשדרג קצת את הכרטיס מסך הישן שלי לכרטיס מסך קצת יותר נורמלי ומהיר, אני אמנם לא משחק במשחקים חדשים או משהו אבל עדיין שיצא לי להיתקל במשחקים שדורשים קצת יותר "פרטים" על המסך העסק נהיה קצת איטי. לפי מה שהבנתי, החיבור של הלוח אם הזה, בשל היותו מיושן, הוא AGP לאחר כמה חיפושים ראיתי שיש AGP, AGPX4 ו AGPX8 אין לי מושג מה יותר טוב מה יעבוד ומה לא יעבוד אצלי חיפשתי ומצאתי את הכרטיס מסך הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4152 אם מישהו יוכל בבקשה לעזור לי ולהגיד לי איך הכרטיס מסך הזה והאם הוא יעבוד לי? או אם יש למישהו המלצה על כרטיס מסך אחר כלשהו בטווח המחירים …
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
זוכרים שלפני שבוע רשמתי לכם שאני לא מצליח להפעיל תמחשב במצב רגיל רק בגלל שהתקנתי תגירסא החדשה של הדרייברים אז תשמעו: לא הצלחתי להפעילו עשיתי שחזורים,כל מה שניתן וזה לא עזר :-[ אז פירמטתי תמחשב אתמול התקנתי תגירסא החשה של הדריביירם 4.11 ושוב אני לא מצליח להפעיל תמחשב במצב רגיל(רק' ב vga modr ) מה עושיםםםםםםםםםםםםם :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :nixweiss:
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יותר ויותר שמועות בעניין טוענות שכן ....
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר הרחבה מוצלחת, משחק הדגל של סטודיו Remedy קיבל עוד כמה עדכונים טכניים. בכתבה זאת אנו מתארים את השימוש של טכנולוגיות שונות של NVIDIA והשפעתן על ביצועי המשחק Alan Wake 2לכתבה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה ימים התנתקה התקשורת בין המחשב למסך. כלומר, המסך הופך לשחור, והנורית מתחילה להבהב, ממש כמו במקרה של כיבוי המחשב. רק שהמחשב לא נכבה, הוא ממשיך לפעול. כשאני מפעיל מחדש את המחשב, המסך שוב פועל. עם הזמן המסך נכבה יותר ויותר פעמים, עד לרמה של "ניתוק" המסך מספר פעמים ביום. כדי לשלול בעיה במסך, חיברתי מסך אחר עם כבלים אחרים - גם הוא נכבה באותה צורה. אני צריך עזרה. מה אפשר לעשות בבית כדי לאתר את הבעיה? אם זו בעיית חומרה, הבעיה תהיה רק בכרטיס מסך, או שיכולה להיות בלוח-אם? המחשב: CORE2D 9500GT המחשב בערך בן שנה מקווה שתעזרו, תודה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כי התקנתי דריורים מהדיק ואז הווינדוס התקין capture video זה אחרי שהתקנתי WDM driveres
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
התרוצצתי מעט קראתי... והבנתי שעל מנת לעבוד עם Eyefinity חייבים 1) מסך שתומך DP NATIVE או 2) ממיר אקטיבי של DP ל DVI (או VGA) ובכן חיפשתי קצת - ולא מצאתי בארץ , חיפשתי גם ב EBAY ומצאתי רק אחד.. הצעות? תודה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אהלן.. אז ככה צילמתי במצלמה דיגיטלית סרטונים קצרים של חצי דקה ושהעלתי את הסרטונים למחשב ראיתי שהסרטים הפוכים... אז רציתי לדעת האם יש דרך להפוך את הסרטונים ממאונך למאוזן???
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי, יש לי ויסטה 64, ולפי מה שהבנתי אנוידיה עדיין לא ממש טרחו להוציא דרייור לVIVO שלהם לויסטה בכלל, אולי יש דרייור צד שלישי שעושה את העבודה? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
הלוח אם שאני קונה תומך CF עכשיו אני קונה 88GT של INNO ועוד יעשה לו OC אם אני יעשה CF אם שני כרטיסי ATI איזה כרטיסים יתנו לי אותו כוח של 88GT ואפילו יותר אבל יצא לי יותר זול יש ל ATI כזה כרטיס שיענה על הדרישות?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מעונין להרכיב HTPC לסלון . אני רוצה להזרים וידאו ממחשב זה גם למסכים אחרים הפזורים בבית . מכיוון שאיני בקי בנושא אודה לכם אם תחוו דעתכם לגבי התצורה הבאה : מכיוון שזהו בית חדש דאגתי כי לכל חדר (טלוויזיה) יגיעו שני כבלים (האחד של הלווין והשני מיועד למטרה זו) . ה HTPC בסלון יהיה מחובר למסך הסלון בחיבור האידאלי הנתמך בכרטיס ובמסך הפלזמה . יציאה נוספת מכרטיס המסך תצא דרך החיווט הנוסף (כבל טלויזיה רגיל) לארון החשמל המרכזי . בארון כבר מותקן מפצל-מגבר של קו אחד לשמונה קווים המגיעים למסכים הנוספים בבית כחיבורי אנטנה פשוטים . (כאמור בכבל נפרד מהכבל של yes) א. איזה כרטיס מסך מתאים ? צריך להיות מסוגל להוציא שני output במקביל כאשר אחד מהם צריך לעבור בכבל טלויזה פשוט,אני כמו…
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
בקשתי כבר ולא ענו לי בבקשה אפשר המלצה עד 350 שקל שיהיה חיצוני אני רוצה לחבר אותו לlcd בלי מחשב ולחבר אליו ודיאו או דיוידי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הכרטיס הכי טוב ללכידת וידיאו? עריכת וידיאו פחות חשובה מה המחיר שלו ואיפה אפשר לקנות אותו? תודה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
האם דור הביניים הבא של מפתחת השבבים יציע לנו את ארכיטקטורת ה-Polaris בתהליך ייצור מעודכן ויעיל יותר? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין לעשות עדכון לbios לכרטיס מסך שברשותי geforce fx 5700le מישהו יודע איך? אשמח אם מישהו יודע ויוכל לעזור לי בזה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי בעייה יש לי רזולוציה מעולה במחשב ורואים מעולה אבל הכרטיס מסך שלי לא מזוהה זה נראה כאילו הוא מותקן אבל הוא בעצם לא מזוהה ככה שאני לא יכול להתקין שום משחק וסרטונים שאני מריץ באינטרנט זזים לי לאט עכשיו הבעייה שגם אם אני רוצה לנסות להתקין דרייבר חדש הוא נותן לי להתקין את ה ATI CASLYT SUIT משהו כזה.. בלי האופציה של הDSPALY DRIVER כאילו הוא מותקן כבר משהו הזוי והוא לא מופיע לי בהוספת הסרת תוכניות אז איך עכשיו אני מתקין אותו מחדש? שהמחשב יזהה אותו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
קורץ לי לרכוש את הvidock 4 plus ורציתי לשמוע את דעתכם לפני. יש לי dell vostro 3560 מעבד i5 2.50GHz זיכרון 4g המשחקים שאני מעוניין להריץ הם בעיקר סימולטורים euro truck simulator 2, arma3, assetto corsa, dcs http://www.villageinstruments.com/tiki-index.php?page=ViDock האם הספק כוח המצורף מתאים לשימוש בארץ או שאני יצטרך ממיר מתח? בנוסף אני צריך המלצה על כרטיס מסך מתאים עד 1000ש"ח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
דיווח טרי נוסף מצייר תמונה מסקרנת עוד יותר עבור הגרסה המשודרגת העתידית במשפחת ה-Radeon העכשווית - בהנחה שיהיו בידיכם ספק כח ומערך קירור מספקים בכדי לתמוך בכךלכתבה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
- 1 follower
-