עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יותר ויותר שמועות בעניין טוענות שכן ....

2. לאחר הרחבה מוצלחת, משחק הדגל של סטודיו Remedy קיבל עוד כמה עדכונים טכניים. בכתבה זאת אנו מתארים את השימוש של טכנולוגיות שונות של NVIDIA והשפעתן על ביצועי המשחק Alan Wake 2לכתבה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  3. Started by .:עופר:.,

שלום לכולם. לפני כמה ימים התנתקה התקשורת בין המחשב למסך. כלומר, המסך הופך לשחור, והנורית מתחילה להבהב, ממש כמו במקרה של כיבוי המחשב. רק שהמחשב לא נכבה, הוא ממשיך לפעול. כשאני מפעיל מחדש את המחשב, המסך שוב פועל. עם הזמן המסך נכבה יותר ויותר פעמים, עד לרמה של "ניתוק" המסך מספר פעמים ביום. כדי לשלול בעיה במסך, חיברתי מסך אחר עם כבלים אחרים - גם הוא נכבה באותה צורה. אני צריך עזרה. מה אפשר לעשות בבית כדי לאתר את הבעיה? אם זו בעיית חומרה, הבעיה תהיה רק בכרטיס מסך, או שיכולה להיות בלוח-אם? המחשב: CORE2D 9500GT המחשב בערך בן שנה מקווה שתעזרו, תודה

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  4. כי התקנתי דריורים מהדיק ואז הווינדוס התקין capture video זה אחרי שהתקנתי WDM driveres

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  5. התרוצצתי מעט קראתי... והבנתי שעל מנת לעבוד עם Eyefinity חייבים 1) מסך שתומך DP NATIVE או 2) ממיר אקטיבי של DP ל DVI (או VGA) ובכן חיפשתי קצת - ולא מצאתי בארץ , חיפשתי גם ב EBAY ומצאתי רק אחד.. הצעות? תודה

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  6. Started by devil2052,

אהלן.. אז ככה צילמתי במצלמה דיגיטלית סרטונים קצרים של חצי דקה ושהעלתי את הסרטונים למחשב ראיתי שהסרטים הפוכים... אז רציתי לדעת האם יש דרך להפוך את הסרטונים ממאונך למאוזן???

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  7. היי, יש לי ויסטה 64, ולפי מה שהבנתי אנוידיה עדיין לא ממש טרחו להוציא דרייור לVIVO שלהם לויסטה בכלל, אולי יש דרייור צד שלישי שעושה את העבודה? תודה!!

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  8. Started by babu,

הלוח אם שאני קונה תומך CF עכשיו אני קונה 88GT של INNO ועוד יעשה לו OC אם אני יעשה CF אם שני כרטיסי ATI איזה כרטיסים יתנו לי אותו כוח של 88GT ואפילו יותר אבל יצא לי יותר זול יש ל ATI כזה כרטיס שיענה על הדרישות?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  9. אני מעונין להרכיב HTPC לסלון . אני רוצה להזרים וידאו ממחשב זה גם למסכים אחרים הפזורים בבית . מכיוון שאיני בקי בנושא אודה לכם אם תחוו דעתכם לגבי התצורה הבאה : מכיוון שזהו בית חדש דאגתי כי לכל חדר (טלוויזיה) יגיעו שני כבלים (האחד של הלווין והשני מיועד למטרה זו) . ה HTPC בסלון יהיה מחובר למסך הסלון בחיבור האידאלי הנתמך בכרטיס ובמסך הפלזמה . יציאה נוספת מכרטיס המסך תצא דרך החיווט הנוסף (כבל טלויזיה רגיל) לארון החשמל המרכזי . בארון כבר מותקן מפצל-מגבר של קו אחד לשמונה קווים המגיעים למסכים הנוספים בבית כחיבורי אנטנה פשוטים . (כאמור בכבל נפרד מהכבל של yes) א. איזה כרטיס מסך מתאים ? צריך להיות מסוגל להוציא שני output במקביל כאשר אחד מהם צריך לעבור בכבל טלויזה פשוט,אני כמו…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  10. Started by johnwoo,

בטעות כתבתי 2 הודעות

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  11. Started by eliezer,

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  12. Started by dd7,

בקשתי כבר ולא ענו לי בבקשה אפשר המלצה עד 350 שקל שיהיה חיצוני אני רוצה לחבר אותו לlcd בלי מחשב ולחבר אליו ודיאו או דיוידי תודה רבה

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  13. Started by aargov,

שלום רציתי לדעת מה הכרטיס הכי טוב ללכידת וידיאו? עריכת וידיאו פחות חשובה מה המחיר שלו ואיפה אפשר לקנות אותו? תודה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  14. האם דור הביניים הבא של מפתחת השבבים יציע לנו את ארכיטקטורת ה-Polaris בתהליך ייצור מעודכן ויעיל יותר? לכתבה

15. מעוניין לעשות עדכון לbios לכרטיס מסך שברשותי geforce fx 5700le מישהו יודע איך? אשמח אם מישהו יודע ויוכל לעזור לי בזה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  16. Started by devek,

יש לי בעייה יש לי רזולוציה מעולה במחשב ורואים מעולה אבל הכרטיס מסך שלי לא מזוהה זה נראה כאילו הוא מותקן אבל הוא בעצם לא מזוהה ככה שאני לא יכול להתקין שום משחק וסרטונים שאני מריץ באינטרנט זזים לי לאט עכשיו הבעייה שגם אם אני רוצה לנסות להתקין דרייבר חדש הוא נותן לי להתקין את ה ATI CASLYT SUIT משהו כזה.. בלי האופציה של הDSPALY DRIVER כאילו הוא מותקן כבר משהו הזוי והוא לא מופיע לי בהוספת הסרת תוכניות אז איך עכשיו אני מתקין אותו מחדש? שהמחשב יזהה אותו? תודה.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  17. קורץ לי לרכוש את הvidock 4 plus ורציתי לשמוע את דעתכם לפני. יש לי dell vostro 3560 מעבד i5 2.50GHz זיכרון 4g המשחקים שאני מעוניין להריץ הם בעיקר סימולטורים euro truck simulator 2, arma3, assetto corsa, dcs http://www.villageinstruments.com/tiki-index.php?page=ViDock האם הספק כוח המצורף מתאים לשימוש בארץ או שאני יצטרך ממיר מתח? בנוסף אני צריך המלצה על כרטיס מסך מתאים עד 1000ש"ח. תודה!

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  18. דיווח טרי נוסף מצייר תמונה מסקרנת עוד יותר עבור הגרסה המשודרגת העתידית במשפחת ה-Radeon העכשווית - בהנחה שיהיו בידיכם ספק כח ומערך קירור מספקים בכדי לתמוך בכךלכתבה

19. הדור הראשון היה לא רע בכלל, הדור השני יצליח לזנק מעל ליכולות של המתחרה העיקרית?לכתבה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  20. Started by guychook,

האם כדאי

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  21. Started by roei_b,

יש לי את הכרטיס הזה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?ai=2058041 והשאלה שלי אם הוא תומך MCE? אם לא, מה אפשר לעשות כדי שיתמוך בMEDIA CENTER? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  22. שלום, אני מחדד את השאלה שכבר שאלתי בפורום והשאלה היא: אם אחד המוצרים האלו יעבוד ואם לא אז מדוע ואיזה מוצר כן מתאים http://www.amazon.com/EVGA-100-U2-UV19-TR-Supporting-2048x1152-Resolution/dp/B003L53C2E/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1329652471&sr=1-1 או זה? http://www.amazon.com/ARKVIEW-USB-DH88-Multi-Display-External-Displays/dp/B001B7H39W/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1329407836&sr=8-1%29 מה עדיף או שיש מוצר אחר (ספציפי) יותר טוב שלא עולה יותר מ70 דולר הסיפור שלי הוא: יש לי כרגע (לפחות לזמן הקרוב) מחשב נייד עם כרטיס מסך: Mobile Intel® 45 Express Chipset Family ,Microsoft Corporation - WDDM 1.1 כמו כן יש לי מסך MAG 1980*1200 די ישן שאליו אני מחבר את …

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by Danman,

בעקבות מסעי למציאת מסך CRT איכותי, מצאתי מישהו שמוכר את המסך הנ"ל. מישהו מכיר את הדגם? אגב - דגמים נוספים שנתקלתי בהם בחיפושי - Samsung 959NF / Viewsonic p225F תודה

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  24. אהלן, אני כבר הרבה זמן חושב להעיף את הטלוויזיה בחדר העבודה (21" ענתיקה) ולפנות מקום לאיזה פוף (שיהיה מקום סבבה לשבת ולנגן בגיטרה ). הפתרון נראה לי בדמות כרטיס טלוויזיה, הבעיה היא שאני לא כ"כ מבין בתחום. כמו כן קראתי באתר על כל מיני דגמים וסוגים אבל לא מצאתי הרבה המלצות ואני קצת מבולבל. אשמח לקבל המלצות לכרטיס שבו אוכל: 1. לחבר ממיר של HOT ולצפות בערוצים דרך המחשב. 2. אם תוספת המחיר לא גדולה מדי, גם להקליט תוכניות. (המפרט שלי מימין) תודה!

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  25. היעדר יציאות HDMI 2.0 לתצוגת 4K בקצב 60 תמונות בשנייה בכרטיסי המסך של AMD הופך לפחות נורא תודות למתאמים חדשים שמתיימרים לגשר על הפערים AMD נוהגת להציג את כרטיסי ה-Fury המתקדמים שלה כחומרה הטובה ביותר לגיימינג ברזולוציות גבוהות של 4K (שמכונות גם Ultra HD), והיא לא מגזימה בהצהרותיה – אך אלו מכם שיבקשו להפוך את הטלוויזיה החדשה והמשוכללת שלהם לחלק ממערכת הגיימינג עלולים למצוא את עצמם בבעיה מסויימת, שכן בניגוד למסכי מחשב הטלוויזיות מגיעות ברוב המקרים עם חיבורי HDMI שמתוכם רק תקן ה-HDMI 2.0 מסוגל לספק קצב שידור ראוי (לגיימינג) של 60 פריימים בשנייה ברזולוציות 4K. תקן שלא קיים באף אחד מכרטיסי המסך של AMD, נכון להיום. עניין זה גרם להרבה ביקורת כלפי מפתחת השבבים מפי בעלי …

• 0 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.