כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
שלום, חבר שלי קונה מחשב חדש ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך.. הוא רצה לקנות את ה8600GT. אני אמרתי לו שכדאי לא להשקיע קצת יותר ולקחת את ה1950PRO.. עכשיו הציעו לו את הכרטיס HD 2600XT 256MB GDDR3 במחיר של 630ש"ח. הוא לא גיימר אבל הוא כן משחק לפעמים, מתעסק קצת בעריכת וידאו ומעוניין לחבר את המחשב למקרן על מנת לראות סרטים. האם הכרטיס ייתאים לו או שבאותו תקציב (ואפילו קצת יותר) מומלץ כרטיס אחר? אני לא מכיר בכלל את הסדרה החדשה של ATI לכן אני שואל בעצתכם..וגם כמעט ולא ממליצים על כרטיסים כאלה ב"פורום מפרטים". תודה.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
ישלי מחשב ישן עם מעבד פנטיום 4 וכרטיס ישן של ATI REDION 9200 כשאני מפעיל HD זה פועל לאט לכן אני מחפ שכרטיסב מסך חדש שיפעיל לי HD הכי גבוה שאפשר בלי שום בעיה ..הכרטיס ישמש קצת למשחקים כמעט לא אפילו.. תנו המלצות ב350 - עדיפות לATI והכרטיס צריך להיות מחובר למסך 24" בקרוב.. תודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי ואני צריך עזרה לגבי הבחירה שלו. המפרט הנוכחי שלי: מעבד: Intel Core i7 920 8M Cache, 2.66 GHz, 4.80 GT/s לוח אם: Intel Desktop Board DX58SO זיכרון: G.SKILL 3GB Kit DDR3 PC3-10666 CL9 כרטיס גרפי: Sapphire ATI Radeon HD5450 512MB DDR2 ספק כוח: Seasonic SS-500ET אחסון: Intel X25-M G2 80GB + Samsung 500GB Spinpoint F3 מארז: HEC Compucase 6A19B מסך: Samsung T220P - רזו' 1920X1200 דרישות: הרצת משחקים חדשים/כבדים (כגון: Crysis 2, Operation Flashpoint Red River, GTA IV, Dirt 3, Mafia 2) ברזו' 1920X1200 באיכות טובה ומעלה. אני אישית חשבתי על ה-HD6950 2GB. על מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני בתהליך של בחירת חלקים למחשב ואני רוצה שאוכל לחבר אותו לטלויזיה 32 אינץ' ובנוסף למסך מחשב 24 אינץ. שני המסכים ברזולוציית 1920x1080 ואני מעוניין שירוץ סרט HD בטלויזיה ושאוכל לעבוד כרגיל על המחשב בזמן שהסרט רץ. לצורך כך אני חושב כרגע על מעבד Core i5 2400 ולוח אם P8H67-M Pro B3 שרשום שם ככה: Integrated Graphics Processor Multi-VGA output support : HDMI/DVI/RGB ports - Supports HDMI with max. resolution 1920 x 1200 @ 60 Hz - Supports DVI with max. resolution 1920 x 1200 @ 60 Hz - Supports RGB with max. resolution 2048 x 1536 @ 75 Hz האם זה אומר שאני יכול לחבר באמצעות ה HDMI לטלויזיה ובנוסף באמצעות הDVI למחשב ולממש desktop extension (כלומר, לא clone)? האם ה…
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני כמה ימים במחשב של אמא שלי התרחשה תופעה מוזרה מאד , יש לה מסך של viewsonic 19" בן 3 שנים שנחשב אז למאד טוב (פאנל מעולה) בכל מקרה , המסך התחיל להדלק ולהכבות בלי סוף בהפרשים של שניה אחד מהשני (זאת אומרת שהוא לא מספיק אפילו להראות תמונה) , חיברתי מקרן למחשב (היה לי הכי זמין) והמקרן הראה תמונה חיברתי את המחשב הנייד למסך ולא היתה תמונה ולכן הסקתי שהמסך נדפק. חיברתי בנתיים מסך זמני , פיליפס 15" LCD מאד ישן (בערך בן 8) ואומנם מאז בקושי עבדו על המחשב אבל ממה שכן עבדו הכל פעל פיקס מה שרק יותר חיזק את העובדה שהמסך הלך. היום הגיע המסך החדש והמסך שלי עבר למחשב של אמא שלי , viewsonic VX922 19" משום מה אותה תופעה בדיוק. המחשב מתחיל לעלות , רואים ביוס וכו' לאחר מכן רו…
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך LCD 17 אינטש' יש מלא מסכים זולים ב 1200 ראיתי ואפילו 1100 אבל השאלה אילו מהם באמת משתלמים קראתי את המדריך למסכי ה LCD אך אינני יודע עדיין אילו מהמסכים הזולים יהיה טוב בשבילי . מישהו יכול בבקשה להמליץ על מסך סביר בקטגוריה הזאתי בתקציב הנ"ל ?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
http://europe.hercules.com/showpage.php?p=32&b=1&f=1 למסך יש עיצוב מדליק... והוא בה מחברה איכותית... מה אתם אומרים עליו?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
תגידו לי איזה תוכנה ואיפה האופצייה הזאת נמצאת במאפיינים....
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד ולהתקין עליו את התוכנה AUTOCAD ... רציתי לדעת אם כרטיס מסך סטנדרטי יסחוב את התוכנה הזו???. ( לIntel Media Accelerator X3000
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום רב סליחה שאני משגע בזמן האחרון התקציב לכרטיס מסך עלה ל 1400 ש"ח. הדרישות זה משחק ברזולוציה של 1920X1200 עם הגדרות גבוהות כמה שאפשר בעיקר ב BF3 SC2 HON. זה המפרט שלי כרגע: AMD Athlon II X3 435 GIGABYTE GA-770TA-UD3 Patriot 2GB DDR3 x2 SAPPHIRE HD 4850 שתיים WD 1TERA HD צורב LG ספק אני אקנה בהתאם לכרטיס שתמליצו התקציב לספק הוא עוד 500 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
עיינתי בהמלצות לכרטיסי מסך אך אני מעוניין בכרטיס שיאשר לי לעשות לו OC סולידי - ומשתלם מבחינת מחיר. לפי מה שהבנתי יש כרטיסים מסויימים שמאפשרים OC טוב והם יותר זולים מאלו אשר מציעים ביצועים מקבילים לפני OC. הייתי מעוניין לרכוש מ-PANDAS אבל אשמח להמלצה בכל מקרה כי אני מנסה להשוות מחירים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי, יש לי את המפרט הבא ואני רוצה להוסיף לו כרטיס מסך שעולה בסביבות ה 500 ש"ח למטרות משחקים של שנת 2009-10. מסך: T220 מעבד: Intel Core 2 Due E7500 לוח אם: Intel Corporation DG41RQ זכרון : Kingston 2GB DDR2 ספק כוח: 500W ג'נרי אפשר המלצות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אהלן. היום , אחרי משחק של כמה שעות בדום 3 (למען האמת משחק די מחורבן) , המשכתי קצת לאינטרנט ופתאום המסך התחיל להבהב ולהציג צבעים עמומים וכהים יותר מהנורמה. לעיתים - כל כמה דקות הוא מסתדר לשנייה וחוזר להציג תמונה נורמלית , אבל אז שוב , כל הצבעים נדפקים ונהיים כהים יותר. האם הבעיה במסך? כי זה קרה ככה פתאום , בלי שום התרעה מוקדמת. או שזה הכרטיס מסך שסבל במשך כמה שעות על משחק יחסית כבד כמו דום 3? כרגע הטמפרטורה שלו היא 50 מעלות (הכרטיס הוא GeFOrce 6600GT של ג'גיהבייט). אתם חושבים שאם אני פשוט אתן למסך\כרטיס מסך מנוחה זה יסתדר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי 1. https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-GAMING-Support-08G-P4-5173-KR/dp/B01KVZBNY0?ref_=Oct_DLandingS_PC_9385d1dd_NA&smid=ATVPDKIKX0DER 2. https://www.amazon.com/Gigabyte-GeForce-1070-Gaming-GV-N107TGAMING-8GD/dp/B077P9HX2V?tag=h0dab-20& לטובת VR עדיף את הTI או שהרגיל מספיק דיי והותר ? סליחה שאני לא ידע קודם , פשוט עכשיו זה מבצע ,ואני רוצה לנצל את זה . תודה רבה , מקבל לקבל תשובה מהר כדי שאוכל להספיק לחטוף
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום , יש לי ממיר יס בבית ואני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזיה , אפשר לייעץ לי מה אני צריך ?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
האם ניתן להסיק שהדור הבא בכרטיסי מסך יצא ב- מאי 2014 ?
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי התלבטות קשה והייתי שמח אם מישהו היה עוזר לי פה, אני רוצה לקנות את ה 9500 (כן, מה לעשות, אין תקציב..) עכשיו, מצאתי אותו בקונפיגורציה של 1GB ושל 512MB וההבדל היחיד הוא 50 ש"ח במחיר. להלן המפרטים: גרסת ה 1GB: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=22166 גרסת ה 512MB: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=22165 מישהו יכול לומר לי איך בדיוק הבדל של 512MB זה רק 50 שקלים? מה קרה בעולם?! כמו כן, מה ההבדל בין 128bit לבין 256bit? אם מישהו יכול להמליץ לי על מי מבין השניים ללכת שיגיד בבקשה אם אין הבדל והראשון סתם חצי ג'יגה יותר אז אני כמובן אבחר בגרסת הג'יגה... המחשב שלי ה…
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
לא בטוח אם אני צריך לכתוב את זה פה או בניידים.. ברשותי HP NC6000. הלוח שלו מבוסס על הצי'פסט 855PM ועם כרטיס 9600 עם 64 זיכרון DDR האם ניתן לשדרג בכלל? אם כן איפה אני יכול למצוא כרטיס מסך יותר טוב למחשב זה ספציפית, ובכלל לניידים??
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך gt9500 כאשר הוא מחובר דרך יציאת הVGA אין בעיות, כאשר אני מחובר דרך יציאת ה DVI ויש עומס הכי קטן על הכרטיס (לדוגמא פתחתי את הממשק של nvidia ומופיע שם אייקון מסתובב) התצוגה מחשיכה לכמה שניות וחוזרת , ושוב מחשיכה וחוזרת וחוזר חלילה. התצוגה אינה מהבהבת אלא מופיעה ונכבית לסירוגין. זמן הכיבוי של התצוגה משתנה בהתאם לגרפיקה, אם היא כבדה, ההפסקות יהיו לזמן ממושך יותר. מישהו מכיר את הבעיה? יש לה פתרון? תודה מראש, אסף
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אין לי TV עם חיבור HDMI. יש לי מחשב עם כ.מסך 9800GTX+ אין לי בעיה להוסיף כרטיס או מתאם משהו יודע איפה אני קונה מתאם או דרך לשדר סרטים מהמחשב לTV תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אם כן תודיעו פה ! ואיך עובד לכם משחקים ... חלק בלי תקיעות בלי בעיות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
טוב אז ככה... יש לי לוח אם מסוג MSI MS-6728 865PE Neo2-S P4 http://www.usereasy.com/product_6082.html החלטתי לשדרג קצת את הכרטיס מסך הישן שלי לכרטיס מסך קצת יותר נורמלי ומהיר, אני אמנם לא משחק במשחקים חדשים או משהו אבל עדיין שיצא לי להיתקל במשחקים שדורשים קצת יותר "פרטים" על המסך העסק נהיה קצת איטי. לפי מה שהבנתי, החיבור של הלוח אם הזה, בשל היותו מיושן, הוא AGP לאחר כמה חיפושים ראיתי שיש AGP, AGPX4 ו AGPX8 אין לי מושג מה יותר טוב מה יעבוד ומה לא יעבוד אצלי חיפשתי ומצאתי את הכרטיס מסך הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4152 אם מישהו יוכל בבקשה לעזור לי ולהגיד לי איך הכרטיס מסך הזה והאם הוא יעבוד לי? או אם יש למישהו המלצה על כרטיס מסך אחר כלשהו בטווח המחירים …
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
זוכרים שלפני שבוע רשמתי לכם שאני לא מצליח להפעיל תמחשב במצב רגיל רק בגלל שהתקנתי תגירסא החדשה של הדרייברים אז תשמעו: לא הצלחתי להפעילו עשיתי שחזורים,כל מה שניתן וזה לא עזר :-[ אז פירמטתי תמחשב אתמול התקנתי תגירסא החשה של הדריביירם 4.11 ושוב אני לא מצליח להפעיל תמחשב במצב רגיל(רק' ב vga modr ) מה עושיםםםםםםםםםםםםם :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :nixweiss:
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-