עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, יש לי מחשב בן כמעט שנתיים, עם לוח אם של GigaByte ga-m55plus-s3g, מעבד 64bit של AMD כפול ליבה. כרטיס מסך Geforce 7300 GS 512mb עם חיבור pci-e (אם אני לא טועה) המחשב עובד עם XP SP3 זיכרון 2GB DDR2 667Mhz ומסך של neovo דגם f-419. אני רוצה להתחיל להתעסק עם עיבוד של וידאו ותמונות, וכרגע המחשב לא ממש עומד בעומס. איזה הצעות יש לשידרוג של הכרטיס מסך, והאם יש משמעות להגדלה גם של הזיכרון ל3GB או 4GB? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  2. Started by omri09,

אני רוצה לשנות את ה- MAX TEMP של ה- 4850 ל- 120: איך עושים את זה ושומרים ומפעילים את הכל?[br]פורסם בתאריך: 20.04.2009 בשעה 17:05:42 לא משנה בסוף הסתדרתי לבד עכשיו כבר המאוורר לא משתגע אחרי 100 מעלות..

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  3. Started by tidan26,

שלום! רכשתי כרטיס מסך bfg gtx295 נכנסתי למשחק מסוים ובזמן שאני משחק נעלמה לי התצוגה ונהיה מסך שחור והוא רושם לי input dvi והתמונה חוזרת ושוב פעם הוא נעלם וחוזר יש לציין שזה קורה לי רק במשחק הזה ובמשחקים אחרים הכל בסדר. ???

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by huber,

שלום. אני מחפש היכן מוכרים מתאם מ VGA ל SVIDEO (עדיף) או ל RCA. אני מדבר על מוצר שכזה: http://store.ibiao.com/retail/catalog/images/computers/c040.jpg רצוי באיזור נתניה והסביבה אבל אם אין בכל מקום אחר בארץ (בחו"ל כבר מצאתי).

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הי קיבלתי הצעה ב KSP למחשב שכולל כרטיס מסך Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E בפורום מפרטים הציעו לי להחליפו ב Quadro FX570 של Nvidia או לחילופין ה-FireGL V3600 של ATI. התוכנות בשימוש עיקרי במחשב: REVIT, ארכיקאד, אוטוקאד, פוטושופ, פאואר פוינט, בשימוש משני: 3DMAX, פרמייר אשמח לקבל התיחסות לכרטיס המתאים לי ביותר בסביבות תקציב של 1000 ש"ח. אם הכרטיס הזה מחייב רכיבים אחרים (מעבד, לוח אם וכד') מסוג מסוים אשמח לדעת על כך שכן אין לי מושג ירוק בחומרה... תודה.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by amirx19,

אני מעוניין להציג FLASH על שלושה מסכים אחד ליד השני בפריסה של תמונה ולא תמונה זהה בשלושת המסכים.גודל המסכים הוא 22 כך שהרזולוציה יוצאת 5040 על 3150 .מה הפתרון הכי יעיל לנושא.אין מגבלת תקציב.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  7. Started by WUID,

אהלן לפני שבועיים רכשתי את הכרטיס הנ"ל והיום הגיעה גם הטלוויזיה ... אני רוצה לחבר את הטלוויזה אל הכרטיס דרך יציאת ה HDMI , יש הגדרות מיוחדות שאני צריך להפעיל ב CCC כדי לצפות במסך (32" HDREADY) כמו הכרטיס קול המובנה שבכרטיס... ? בנוסף : רכשתי את הכבל : http://www.consumer.philips.com/consumer/en/sa/consumer/cc/_productid_SWV3545_10_SA_CONSUMER/HDMI-cable+SWV3545-10 ורציתי לדעת עם הוא מספיק טוב ? הכבל עדיין סגור בקופסא... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  8. אני לא מצליח לחברת את המסך דרך יציאת DVI , אין סיגנל המדובר בכרטיס מסך ati X550 מסך LG W2242T לוח אם abit il9 pro ניסיתי כמובן כבר את כל הפתרונות כמו להחליף כבל , VGA עובד הבנתי שזה בעיה שכיחה בחיבור DVI קראתי בכל מיני מקומות שאולי צריך לשנות משהו בביוס . אם למישהו יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  9. שלום לכולם. המפרט המדובר הוא : p4 2.8 p4p800 asus 1GB וכרטיס מסך : sapphire X1550 512MB (AGP) ברגע שאני מחבר משהו ליציאת ה- DVI של הכרטיס מסך היא פשוט לא עובדת. פעם חיברתי את הכרטיס מסך הישן עם המתאם שבא בקופסא ל- DVI וזה לא עבד. עכשיו חיברתי את המסך החדש שקניתי (T220) ודרך ה- DVI הוא לא עובד אלא אך ורק בחיבור VGA ... מה יכולה להיות הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  10. Started by assaf990,

החלפתי לכרטיס מסך יד שניה: powercolor hd 2400 pro 256mb gddr2 dx10 AGP hd tv dvi הורדתי דרייברים מאתר powercolor לאחר ההתקנה הוא אמנם מזהה את הכרטיס אך מזהה גם 2 מסכי מחשב משום מה. ובעייה נוספת היא הריצוד ברקע לבן בלבד גם על MHZ גבוה(בכרטיס מסך קודם בעייה כזו לא הייתה) יש מה לעשות? אולי הורדתי דרייבר לא נוכן?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  11. Started by ofer_mat,

היי יש לוח אם של ABIT P35 עם 8800GT יש לי LCD בחדר שנה LCD במחשב אני רוצה גם לחבר את המסך LCD שבסלון בלי כל פעם לנתק ולחבר יציאות מה גם שכל הLCD לא אותה רזולוציה רציתי לקנות כרטיס מסך נוסף כי יש לי אפשרות כזאת על הלוח היא אמנם לא X16 אלה X4 PCEEXPRES אי אפשר לעסות CROSFIRE אן SLI בכרטיסים אבל אני גם לא צירך אני צריך רק לחבר עוד כרטיס כדי לראות עוד מסך TV משהו ממש כזה דבר? איזה כרטיס אתם ממליצים להוסיף?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  12. שלום לכולם, אני רוצה לחבר את הכרטיס מסך שלי GeForce8600 GT לטלויזיה.לכרטיס יש שתי יציאות לדיגיטליות ויציאת S-VIDEO ,ניסיתי לעשות את זה לפי המדריך שמגיע עם הכרטיס אבל לא הצלחתי. אודה לכם על העזרה. נ.ב לטליוזיה שלי יש רק כניסת AV.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  13. Started by oror1,

שלום קוראים לי אור יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 9600 GT כמו כן יש לי טלויזיה שהיא לא פלזמה ולא LCD. (חברה : EXTREME) יש לי כבל מתאים (S-VIDEO)עם פין שמתחבר לחיבור הצהוב במסך (של הוידאו) הכבל הזה מחובר למתאם שמחובר למחשב אני לא מצליח ליצר תמונה מהמחשב בטלויזיה. כנראה שזה קשור בהגדרות של הכרטיס מסך אשמח אם מישהוא ידע איך לעזור. תודה

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  14. Started by ilanit,

היי, משום מה כרטיס הגרפי החדש שלי לא מראה תצוגה טובה יחסית לכרטיס הקודם שהיה בו חיבור VGA.. אז החלטתי לנסות את החיבור הנ"ל עם כרטיס המסך החדש... אבל, לכרטיס החדש GeForce 9800GT יש רק יציאות DMI. חברתי אדפטור למסך וממנו הכבל של ה-HDMI מתחבר לכרטיס.. אבל לא רואים כלום.. מתקבל מסך שחור כאילו לא מקבל... מדוע? זה לא הגיוני... :s05: זקוקה לפתרון/עזרה/רעיון..? (מסך LG 1970R)

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  15. גברים שאלה אני עובד עם וינדוס 7 RC לפני הרכבת הכרטיס מסך (ATI 4870 X2 ) וינדוס זיהתה לי 3.2 GB ולאחר הרכבת הכרטיס וינדוס זיהתה לי 2.8 GB ! ככה זה צריך להיות ?. חשוב לציין גם בויסטה ו XP היה לי אותו דבר ים תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  16. ערב טוב אני משתמש במחשב בעיקר לעבודה משרדית , גלישה וצפייה בסרטים . כיום יש לי כרטיס 128 מגה , 64 ביט . והמסך הוא , 17 אינץ' . כעת ברצוני לשדרג את איכות הצפיה . לכן אני מתכונן להחליף את המסך , ל - 22 אינץ' , רזולוציה 1,680*1,050 (Samsung T220). כעת אבקש את המלצתכם לכרטיס מתאים . חשוב שיכלול איוורור שקט . הכרטיס חייב להיות מותאם ל - AGP 8 . נתוני ספק הכח :HEC-400W. TRUEPOWER נתוני מחשב נוספים : מעבד:פנטיום4 . מהירות:3.2 מגה . זיכרון :1 ג'יגה . היות ואין לי ידע בנושא , אשמח על כל מידע , ישיר או עקיף . תודה ניצוץ

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  17. שלום לכולם, מפרט המחשב שלי הוא: לוח אם Intel Skyberg DP45SG DDR3 extreme series Intel Core2 Quad Q8200 OCZ 4GB DDR3 1333MHz Hitachi 2*500GB SATA2 7200RPM ספק כח HEC 550W 80 plus מסך Samsung T240 Full HD 1920*1200 אני מחפש כרטיס מסך שיתאים להרצה חלקה של משחקים בינוניים עד כבדים ברזולוצית Full HD במסך 24''. המחשב משמש בעיקר לעיבוד תמונה,עריכת ווידאו, צפייה בסרטים, ולעיתים כשהזמן מתיר אני חוטא במשחקים כגון crysis וכד'. ההתלבטות שלי היא בין HD4770 או HD4850 אך גם אלטרנטיבות אחרות מתוצרת nVIDIA יתקבלו בברכה. לגבי HD4770 ,האם יש הבדל גדול בין Gigabyte ל-Sapphire או שעדיף לחכות לשיווק בארץ ע"י יצרניות נוספות כגון XFX? התקציב שהקציתי לכרטיס 600-850 ש"ח עם אפשרות לגמישות אם הכר…

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  18. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שנע עד 1200 שקל. כרטיס מסך טוב שיתמוך במשחקים החדשים ב- shader ברמה גבוהה ואף יותר, בלי איטיות ובלי באגים( הכוונה בלי התקנות רבות של דרייברים וכו') אלה הנתונים שלי: Computer Type ACPI Multiprocessor PC CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) Motherboard Name Asus P5Q SE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB) ( לא משהו בכלל, צריך חזק יותר) Monitor Samsung SyncMaster 931C/MagicSyncMaster CX930B (Digital) [19" LCD] (HVBLC28048) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Operating System Microsoft Windows XP Professiona…

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  19. הי, מישהו יודע מתי יגיעו לחנויות הכרטיסים שיצאו בפברואר (נראה לי) השנה (כגון quadro fx580 & fx1800)? ומה לדכתכם יהיו המחירים, אותו דבר כמו ה FX570 & FX1700 או הרבה יותר? איך זה הולך והאם הכרטיסים הישנים יוזלו?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  20. Started by nir_varon,

שלום לכולם, יש לי כרטיס geforce 9500GT שאליו חיברתי שני כבלים. אחד למסך LCD של המחשב עם כבל DVI ובנוסף חיברתי עם כבל HDMI לטלוויזיה. יש לי טלוויזיה toshiba LCD עם שני כניסות של HDMI שאני מחבר את הטלוויזיה עם כבל RGB רגיל למחשב אני יכול לראות לבחור את התצוגה של הטלוויזיה משום מה שאני מחבר עם HDMI אני לא רואה כלום לא דרך המחשב (כלומר הוא לא מזהה שחיברתי משהו לHDMI... בDVI רואים רגיל) ולא דרך הטלוויזיה. זה הכבל שאני משתמש בו: http://exp.shopy.co.il/products/110518 אשמח לעזרה כלשהי אם פספסתי משהו בחיבורים או בהגדרות... הורדתי Driver האחרון של nvidia ואני משתמש בnvidia control panel. כל עזרה תתקבל בברכה כי אין לי נסיון עם חיבורי HDMI בכלל...

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  21. הי לכולם, אני לא בטוח אם ההודעה מתאימה לכאן, ללוחות-אם, מסכים או בכלל למפרטי מחשב.. אז אם צריך לשנות את המיקום, אני מתנצל מראש.. אני חושב לקנות את הלוח Gigabyte GA-73PVM-S2H ומסך 2243BW או את 2443BW, השאלה היא האם הכרטיס 7100 שנמצא על גבי הלוח יספיק למסך ולא יהווה צוור בקבוק או שיש צורך לכרטיס חזק יותר כמו 4550? או אפילו 4670? או לחילופין לוח עם 4500HD עליו כמו ה G45? הדרישות הן שימוש ביתיות ממוצעות כגון אינטרנט, אופיס, סרטים- גם HD ללא שימושים משחקיים מיוחדים.. תודה רבה לעוזרים ויום מקסים

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  22. כמו שרשום בכותרת רק הכוונה היא לכרטיסים של NV מסדרות הGTX השונות (חוץ מEVGA שאני יודע שהיא תומכת). רק לחדד , הכוונה היא לא לתוכנה כמו GPUTOOL אלא לתוכנות מבית יצרנית הכרטיס.

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  23. היי אני מחפש מספר דברים 1) תוכנה שתאפשר לי לעשות FLASH איכותי לBIOS של ATI 2) את ה BIOS עצמו, אחד איכותי שמכיל OC נחמד, בלי שינוי מתחים, ושיאפשר לקבל את ATI כבר כמו שאני אשים אחרי CC, כלומר 790 או 800 וזכרונות על 1100 3) לקבוע מהירות דרך הBIOS! ראיתי שיש מקומות ברשת שיש BIOS שנותנים שבברירת מחדל במקום שהוא יעבוד על איזה 20 או משהו כזה המאורר, שיעבוד על 40 או 50, ושבעומס יעלה להרבה יותר (אם כבר עושה OC אז חייב יותר מהירות למאורר) 4) שכל הדברים האלו יעשו עבור מערך CF - CROSS FIRE, ככה שלא תהיה בעיה מקווה שזה מספיק ותוכלו לעזור לי בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  24. Started by omrid14,

קניתי את ה4850 אתמול היה לי 880GTS 320 השתמשתי ב3DMARK VANTAGE עם ה8800 והביא לי תוצאה כוללת של 3834 נקודות.. היום הפעלתי עם הכרטיס HD4850 החדש שלי וקיבלתי 5303 נקודות. אני מאמין שזה שיפור גדול .. לא?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  25. Started by ASHER 6800,

היי לכולם יש לי בעיה ואולי מישהו מכם יכול לעזור לידידה שלי יש כרטיס מסך GFORCE 6800GS/XT בתקן AGP לאחרונה היה לה דרייבר ישן לכרטיס היא לא זוכרת איזה. היא כמו כן משחקת בעולם הוירטואלי "SECOND LIFE " לאחר העידכון של הגירסה החדשה של הדרייבר (175.19)המחשב וכן המשחק לא מזהה את סוג הכרטיס וכן נותן מסכים כחולים לפני יומיים הצעתי לה לנסות לעשות ROLE BACK לדרייבר מוקדם יותר (169.21)ו( 163.75 ) שום דבר לא נראה עוזר והיא לא מצליחה לעבוד איתו. היא קיבלה 12 פעמים מסכים כחולים לאחר חזרה ל175.19 היא הצליחה להיכנס וזה עובד אבל זה דורש ממנה לעשות ניקוי CACHE כל יום עכשיו להלן המפרט שלה : CPU: AMD (Unknown model) (2411 MHz) Memory: 2048 MB OS Version: Microsoft Windows XP …

• 0 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.