עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ZUMARA1,

קניתי היום טלויזיה LCD TV32 בקיצר אני רוצה לחבר אותה לכרטיס מסך יש לו שתי יציאות אני רוצה שאני יוכל ליראות גם על המסך מחשב וגם על הTV באותו זמן יש לי 6800GT תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  2. Started by finish,

ניסיתי בביוס אבל זה פשוט לא עזור אני מעביר אותו ל8 והוא ישר חוזר ל אוטו זה כרטיס AGP X8 של RADEON 9550 128MB 64BIT של גיגבייט ולוח של גיגבייט K8NSC הכל במחשב מעודקן דריברים ביוס הכל מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  3. ב- 1020 ש"ח? נראה לי עדיף על SAPPHIRE ATI Radeon HD 3850 256MB DDR3 ב-1000 ש"ח. לא? תודה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  4. Started by g1zey,

האם כרטיס מסך טוב יספק לי תמונה יותר טובה ? לדוגמא , אם יהיה לי את אותו מסך ו2 כרטיסי מסך שונים , האחד טוב והשני פחות האם אני ארגיש הבדל משמעותי באיכות התמונה ? אני מדבר כרגע על מצב רגיל כשאני רואה בדסקטופ ולא בתוך משחק או תוכנה .

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  5. Started by ozwrx,

שלום לכולם כרגע יש לי כרטיס מסך מובנה עם מסך BENQ FP93GX DVI 2MS בקרוב אני משדרג את המחשב למחשב אחר עם כרטיס מסך חיצוני PCIX16 וחיבור DVI עכשיו השאלה שלי במה תורם חיבור ה DVI למסך? האם הוא כדאי? משפר את איכות התמונה? אני הרגיש בהבדל? שמעתי שהוא לא מאפשר הגדרות של כל הרזלוציות זה נכון? משהו עם ה HZ שהוא קבוע על 60 האם זה לא מעייף את העיניים כי עכשיו זה עומד על 75 HZ בבקשה עיזרו לי להבין...שווה או לא שווה.. שימושים רק אינטרנט..אופיס וזה הכל... לא משחקים בכלל (אין לי זמן לזה)

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  6. Started by roy_bono,

אני מזמין עכשיו כרטיס מסך מ FOXPC רציתי לדעת מה אתם אומרים על הכרטיס הזה: EVGA e-GeForce 8800GT SSC EDITION 512MB- DX10 - RETAIL 700mhz/2000mhz מחירו : 1,631

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  7. Started by shai1992,

הסתכלתי ב SKYPC וראיתי ש8800 GTS של LEADTEK עולה 1700 שקל ייתכן שכרטיס מסך 8800 GTS יעלה רק 1700 שקל ?

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  8. Started by abcdjkh,

שלום רב. אני מעוניין בכרטיס מסך PCIE בעיקר לעיבוד וידאו ובכלל לא למשחקים. (מעבד Q6600, ספק ליברטי 400W, עד 720 ש"ח אפילו פחות, 2GB OCZ). אני מתלבט בין אלו: ASUS PCI-EX GeForce 8500GT SILENT 256MB DDR2 128 BIT DUAL DVI HDTV TV/O - 553 ש"ח http://www.skypc.co.il/sg_product~18133~8~0.htm# http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=1245 SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2600PRO 512MB DDR2 128 BIT TV/O HDMI DVI - 604 ש"ח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2547 ל2600 יש קירור פאסיבי? (אם לא האם הוא רועש?) מה יותר טוב הUVD או הPureVideo HD? איך יכול להיות הפרש של למעלה מ80 ש"ח ב8500 בין שתי חנויות המציעות כרטיס זה? יש המלצות אחרות? תודה

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  9. Started by eladhor7,

שלום לכולם. תמיד חיברתי את המחשב לטלוויזיה והכל עבד יפה ללא בעיות, ורק היום משהו השתבש לי שם. אני פתאום רואה בטלוויזיה בשחור לבן למרות שהגדרתי כצבעים. הסרתי את הדריבר של הכרטיס מסך לחלוטין, והתקנתי אותו שוב, ועדיין רק שחור לבן ולפעמים גם לא רואים כלום. עשיתי התקנת אשף הטלוויזה בריבוי מסכים חדשה ועדיין לא עובד. הכבל בסדר גמור. מה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזרים :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  10. Started by shashkavil,

בהמשך לשאלתי הקודמת, מה עדיף מבין השניים: POWERCOLOR RADEON 9550 256MB DDR 128 BIT TV/DVI 256 מ"ב זכרון DDR יציאת DVI יציאת TV AGPX8 DIRECT X9 128 ביט ב- 390 ש"ח או PowerColor ATI Radeon 9600pro 256MB 128bit DVI+TV CRT+ DVI + T.V OUT 400/400MHZ 4 צינורות עיבוד IMMERSION AGPX8 ב- 436 ש"ח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  11. Started by fish123,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואני צריך המלצות. אני רוצה כרטיס טלוויזיה מאחת החברות הבאות: Hauppauge,Leadtek,Asus,LifeView,Viewcast כרטיס פנימי של PCI,שיש לו גם תוכנות עריכה ובמיוחד את WinDVR 3 במחיר של עד 500 שקל. אם כבר אני פה,מישהו יכול להסביר לי על חיבורים? וגם מה ההבדל בין כניסות ליציאות? הנה כניסות: (RCA/3.5mm) Audio XLR FireWire (IEEE 1394) והנה יציאות: (RCA/3.5mm) Audio VGA ומה זה טיונר TV פנימי ו"ממיר מחשב לטלוויזיה"?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  12. Started by flos,

RADEON 9600XT 256MB מצב מצויין! מחיר 200ש"ח לפרטים באימייל: Tomer_Rosas@walla.com

13. Started by J.allmighty,

שלומות, אני נכנס לתחום שאין לי שמץ מה לקנות ולכן אני פונה אליכם.. אני צריך מסך טלויזיה 30 אינץ LCD שאני יוכל גם לראות טלויזיה עליו אבל גם אפשרות לשחק משחקים דרך המחשב או עבודה שוטפת ועוד איזה כרטיס מסך צריך לעניין ? אנא המליצו כדיי לא כדיי וכדומה ומה הפיתרון הטוב ביותר בשבילי, לגבי התקציב - אני צריך משהוא טוב לא את הטופ שבטופ תודה

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  14. שלום לכולם. אני מנסה להריץ FIFA08 עם כרטיס המסך לעיל ומתקבלת שגאיה כז: "requires hardware graphics acceleration". מפרט: מחשב של amd במהירות 2600 לוח אם של ג'יגה בייט עם צ'יפ של Nvidia Nforce 2 דרייבים מעודכנים. זיכרון DDR 512 האתר can you run it אומר שאני יכול להריץ את פיפא. ההתקנה טובה ונבדקה במחשב אחר והכל רץ ללא תקלות. הדרייברים של כרטיס המסך מעודכנים לאחרונים מהאתר של ATI. בהגדרות כרטיס מסך-פתרות בעיות-האצת חומרה-מסומן על מלאה. מישהו יודע ממה זה נובע? *נ.ב אם זה לא המקום להודעה אשמח אם תעבירו. תודה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  15. Started by d1a1n0,

כותרת. תודה רבה, שיראו השוואה מול כרטיסי מסך אחרים.

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  16. Started by kub,

טוב אז אני מחפש משהו בסביבות ה600-700 שקל, מעדיף שלא יותר. אני צריך חיבור AGP בלבד. תמליצו לי בבקשה אולי בין RADEON ו GF. המטרה העיקרית שלו זה לגרפיקה כמובן, משחקים בלבד אבל שיתן ביצועיים כמה שאפשר מדהימים. תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 544 צפיות
  17. Started by איתמר,

חברה איך סוג של כבל אני צריך כדי לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה?

• 6 תגובות
    • 544 צפיות
  18. Started by yotamavi,

אז ככה, אני קונה את המסך הרחב של ASUS ויש בו 2 כניסות DVI וVGA , עכשיו אני מעוניין לחבר לו גם מחשב וגם ממיר אז מה עדיף לחבר לDVI ומה לVGA? ואתם יודעים איפה אפשר לקנות מתאם מS.VIDEO/scart לDVI או VGA?

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  19. Started by catrider,

שלום לכולם!! יש לי התלבטות לפני קנייה בין שני מסכים samsung 793 ו lg 700p שימוש עיקרי בתוכנות גרפיות + cad אשמח לעזרה... חג שמח

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  20. חברים המחשב שלי מחובר לטללויזיה ותמיד הכל עבד לי רגיל לחלוטין, ופתאום איכשהו לפני כמה ימים הטלוויזיה מציגה רק בשחור לבן ללא צבעים. הסרתי את הדריבר והתקנתי אחד עדכני יותר ועדיין לא עזר מה עוד אפשר לעשות? תודה :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  21. Started by computer man,

היי! אני צריך המלצות לCRT 19" ב800 ש"ח . יש המלצות? קחו בחשבון שמדובר במסך שישמש לי לשרטוט ומשחקים ברזולוציות גבוהות מאוד (אני עומד לקנות 7800GTX או X1800XT) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  22. Started by Bingo,

מישהו יכול לתת לי הסבר על צינורות בכרטיסי מסך? כאילו מה התקפיד שלהם? הכמות שלהם..כל מה שיש לכם תגידו תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  23. Started by Quickly,

שלום. יש לי ASUS x800xl ואני מוציא איתו 5200 ב 3DM05 בלי אובר קלוק בלי כלום קירור סטוק רציתי לדעת האם זה גבוה נורמלי או נמוך יחסית לשאר הכרטיסים פה בפורום תודה ד"א כמה אפשר להוציא באוברקלוק עם או בלי vmod

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  24. Started by the_big,

קניתי 6600GT ויש לי אפשרות להחליף ריצתי לשמוע הצעות והערות למשהו יותר טוב חריגה אפשרית עד 200 ש"ח הכרטיס עלה לי 600 ש"ח

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  25. קניתי לוח אם של אסוס האם כרטיס מסך של אסוס יעבוד טוב יותר עם לוח האם מאשר כרטיסי מסך של חברות אחרות?? אני יודע שיש חברות טובות יותר וכרטיסים טובים יותר אבל אני מדבר על כרטיסים שוים למשל 6600GT תודה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים