עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shon,

אהלן!!! קניתי לפני ימים אחדים מסך חדש SONY SDM X73 17". אומרים שהמסך פצצה אבל יש לי שלוש בעיות: א) כואבות לי העיניים כשאני מסתכל עליו כאילו שהן יוצאות מהמקום!!! ב) בקופסא של המסך היה דיסק שנותן ADJUSMENTS ובפועל מתפריט של המסך עצומו הקטגוריה שהמליצו לי עליה לא קיימת!! ג) יש לי מין סוג של הילה שגורמת לכך שאותיות מסוימות פשוט נראות לא ברור חייב עזרה דחוף כי אני FULL מתוסכל מכל העסק הזה. אני גם צריך לדעת אם זה FUCK במסך או סתם כיוונים לא נכונים של הגדרות . נ.ב ניסיתי לשנות את קצב הריענון ורצולוציות בלי סוף וזה לא עזר תודה רבה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by bob24,

אני מתכוון לשדרג עוד מעט את הכרטיס מסך שלי ל9800 gts/gtx האם המעבד intel core 2 e6600 יעשה צוואר בקבוק לכרטיסים?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  3. בהתקנה של הכרטיס מסך רשום לי WDM דרייבר מה זה? והאם להתקין? מדובר בכרטיס 7600GS

4. Started by elik50,

הייתי נעול על ASUS ואני יודע שגם EVGA ו GAINWORD מייצרים את הכרטיס. האם שווה להתעקש על ASUS ? תודה

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  5. Started by ZUMARA1,

קניתי היום טלויזיה LCD TV32 בקיצר אני רוצה לחבר אותה לכרטיס מסך יש לו שתי יציאות אני רוצה שאני יוכל ליראות גם על המסך מחשב וגם על הTV באותו זמן יש לי 6800GT תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  6. Started by bsphere,

אני מרכיב מערכת חדשה המיועדת למשחקים בין השאר. זהו גם הכרטיס מסך הרציני הראשון שאני קונה. בגלל כל העניין על DX10 החלטתי להוציא לא יותר מאיזור ה 1500 ש"ח על כרטיס בתקווה שהוא יחזיק מעמד איזה שנה כמו שצריך ואז אני אחליף כבר ל DX10. כרגע אין שום דבר יד שניה, מה שמצאתי בטווח המחירים זה X1950PRO שעדיין לא יצא ו 7900GT, מה הייתם ממליצים לי לעשות (גם בשביל להנות ממשחקים וגם בשביל לא לזרוק כסף סתם על משהו שלא יהיה שווה כלום תוך כמה חודשים). תודה

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  7. יש לי את גרסה 81.85 יש יותר טובה שמתאימה לכרטיס הנ"ל? כי הבנתי שהחדש ביותר מתאים לכרטיסים החדשים.. תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  8. Started by wwll soldier,

היי יש לי תכרטיס geforce 6800gt ואני רוצה שיראו את המחשב בטלויזיה ואני פשוט לא יודע איך עושים את זה יש לי המון כרטיסיות ואני לא יודע איפה ללחוץ כדי שיראו גם בטלויזיה וגם במחשב, אני לא רוצה סתם לשנות אז בבקשה תעזרו לי כי זה דחוף והאם יש דרך לסדר תבעיה של המדיה פלייר והדרייבר החדש?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  9. Started by pakomako,

טוב אני נשברתי בקטע של ה vivo להקליט את עצמי אז אולי אני ירשה לעצמי לקנות כרטיס טלוויזיה אז אולי מישהו יכול להרביץ לי בהמלצה לאחד שיספק אותי מינימום ככה לא יותר מדי כסף בשביל להקליט את עצמי משחק במחשב אני צריך את זה בעיקר ואולי לעשות ריפים מהממיר ? אני יוכל לעשות ריפים לא ?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  10. Started by yoav9,

אני כבר מספר שנים לא בסצנה, ואין לי ממש מושג איך זה עובד כיום בזמני אך ורק הכרטיסים של MATROX תמכו באופציה הזו (duel view) והפרהיליה אפילו תמך בשלוש מסכים. האם כרטיסים רגילים תומכים בשנים מסכים? האם אני חיייב חיבור DVI? הם חייבים להיות יקרים משמעותית? בתודה מראש יואב

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  11. יש לי Evga 7800GTX KO שמגיע עם אוברקלוק מהחברה ואני רוצה לקנות XFX 7800GTX זה אפשרי לעשות ביניהם SLI??? כי סך הכל זה אותה הליבה.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  12. Started by STRENGTH,

יש לי SONY SDM-S73 ויש לי TCO03 מה זה אומר ה TCO זה פחות קרינה? ???

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  13. Started by navk2,

יכול ליהיות דבר כזה ? בדקתי בבאנצ' של FEAR ואין הבדל אבל ב TITAN QUEST אני כמעט בטוח שיש הבדל.. שום AA\AF לא מופעל ואין שום אופציה מיוחדת, הגיוני ? הייתי סוגר אותו וזהו אבל אני צריך את השליטה שיש לו על המאוורר, אולי יש תוכנה שרק שולטת על המאוורר של הכרטיס ? תודה.

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  14. הרצתי חיפושים בגוגל, יש איזה פתרון עם loader אבל לא כל כך הבנתי מה צריך לעשות כדי שהati tray tools יעבוד בVISTA 64 BIT.. שאני מנסה לפתוח תתוכנה רגיל אני צריך איזה low driver לא הבנתי מה הם מבלבלים את השכל.. מישהו יכול להסביר לי? תודה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  15. Started by tgen,

יש לי רדאון 9100 ולאחרונה כשאני משחק במשחקים (לא יותר מידי) כבדים המשחק נתקע, יוצא לשולחן העבודה ומופיעה הודעה: "VPU Recover איתחל המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי" (לא היה כתוב מספר בעיה והכרטיס מסך מעודכן) אז מה יכולה להיות הבעיה?? חוץ מזה שיכולה להיות בעיה בכרטיס מסך חשבתי שאולי יש מצב שאחד מכרטיסי הזיכרון שלי אולי נדפק (256MX2).. ממה סביר להניח שהבעיה נובעת ואיך אפשר לטפל בה... תודה מראש לכל המגיבים...

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  16. Started by Dano,

שאלה...יכולה להיות איזשהי בעיה לחבר את הכרטיס Geforce 6600GT AGP למסך ViewSonic VE710S שלי?

17. Started by Gilo2005,

אז ככה יש לי כרטיס מסך של החברה XFX והיקרור שישוב עליו הסטוק הוא מאורר די טוב אבל הבעיה בו שהוא מאוד מאוד רועש וחיפשתי באינטרנט(באתרים בארץ לא מתכוון להזמין מחול) קירור עד 100 שח לכרטיס ולא הצלחתי למצוא משהו שמתאים ככול דבר טוב שראיתי עד 100 שח לא התאים לי לכרטיס אז בבקשה תעזרו לי למצוא קיורו טוב עד 100 שח ועדיף שהוא יתלבש על הכרטיס מסך..

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  18. Started by ayashch,

> יש לי כרטיס מסך ati 9200 > בד"כ אני רואה סרטים ישירות לטלויזיה > ע"י החלפת תצוגות בכרטיס מסך.ליפני כחודש החלפתי מסך במחשב למסך > דק.ומאותו הרגע נעלם לי האייקון של החלפת תצוגות בהגדרות של הכרטיס מסך. > החזרתי את המסך הישן ועדיין האייקון איננו וכל ניסיונותיי עלו בתוהו. > אנא עיזרו לי לתקן בעיה זו > > בתודה עייש חיים.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  19. שלום, יש לי כרטיס מסך geforce fx 5200 אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה בעזרת יציאת ה Svideo כדי לראות סרטים וכד' בטלוויזיה (לא בהכרח את השולחן עבודה) איך עושים את זה? - איזה תוכנה אני צריך? - אילו הגדרות? אשמח אם מישהו יסביר בצורה מפורטת..... תודה רבה TOM

• 9 תגובות
    • 576 צפיות
  20. Started by rani,

האם הכרטיס שלי (ראה מפרט..) יכול לשלוח סינגל של 1080P? או רק 1080I והאם זה מוגבל לחיבור מסוים(כלומר שבקומפוננט זה רק 1080I ובHDMI או DVI זה גם מגיע ל1080P)? תודה

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  21. יש לי כרטיס 7300 גיפרוס ואני בא להחליף רזוליצה לכרטיס למסך זה עושה שזה מתחלף אז נשאר אותו דבר אני צריך בבקשה בכול משחק שאני משחק במחשב זה נשאר אותו ולפעמים יש משחקים שלא עובדים טוב ברוזליצה הזאותי בבקשה עזרה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  22. חיברתי מצלמה וידאו רגילה ביתית לכבל שקיבלתי עם הכרטיס איפה האפשרות ליראות את הוידאו ?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by 111111,

בהתחלה חשבתי על הf700p בל אמרו לי שהוא לא טוב בגלל היחס רזולוצה\רענון ובגלל קצב העברת וידאו אז מישהו מוכן להמליץ לי על משהו אחרבטווח מחירים זה תודה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  24. Started by Impact,

אהלן. רציתי לדעת משהו. יש לי את הכרטיס X1650Pro 256MB של GeCube. אני רוצה לקנות עוד אחד כזה (הלוח שלי 975, תומך קרוספייר). אם אני אקנה עוד אחד כזה, כמות הזיכרון תוכפל (512MB)? ובאחוזים, כמה אחוזים לדעתכם זה ישפר לי? 30-40%? שווה לי לקנות עוד אחד כדי להריץ את קרייסיס חלק? תודה רבה.

25. שלום רציתי לדעת מהן מהיריות הסטוק של הליבה והזיכרון של כרטיס המסך 7300gs תודה מראש

• 3 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים