כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
האם חייב ב CROSSFIRE שני כרטיסים מאותו הסוג או שאפשר לשחק בין סוגי הכרטיסים?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
רציתילשאול מה יותר טוב 7600GSעד 512MB או 7600GT 256MB ומה ההבדלים בינהם?
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
האפשרות הראשונה שם טמפורל AA משהו אז שמתי אותה על 2 וזה לא משנה כלום... לא מבין למה כולם אומרים ש ATI TOOL עדיפה על CCC... אולי זה משנה שיש לי גרסה מסיומת ? יש לי את 0.26 ...
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
תיראו אני רוצה לקנות תכרטיס HD 4850 gainward DDR5 עכשיו אין אותו לסקי פי סי אין גם לספק שלהם לאייבורי אין אותו מאיפה אני קונה אני גר באור יהודה אני יכול לסוע ער ראשון תל אביב לא יותר רחוק למי שיש חנות שיביא תודה
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ דק וחשבתי ללכת על הsamsung syncmaster 930b מה דעתכם עליו? חושבים שיש משהו יותר טוב\עדיף? חשוב לי שיהיה לפחות 8ms ושיהיה dvi המחיר לא יותר מידיי משנה (: תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טוב ללכידת וידאו אנלוגי לפורמט DVD בלי לאבד איכות וכן מאמרים וסקירת כרטיסים בנושא בבקשה מי שיוכל לעזור
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עכשיו ההתלבטות היא בין: 1. SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950GT 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - RETAIL (http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=948) 2. SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2600XT 256MB DDR3 128 BIT TV/O HDMI DVI - DX10 - RETAIL (http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2256) האמת שעשיתי חיפושים ברחבי הפורם לנסות ולהבין אבל פשוט נשברתי ( ), יש מצב לאתר השוואות בין כרטיסים, ראיתי כזה לפני איזה חודש אבל אני לא זוכר את הכתובת ולא יודע מה לחפש בGoogle או כאן :s05: עכשיו לעיקר אני יודע שה X1950GT חזק יותר אבל לא תומך DX10, אז השאלה היא האם כדי לקנות כרטיס תומך DX10 או לקחת כרטיס מסך חזק יותר אבל תומך DX9? אני מתכונן לה…
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
בכתבה החדשה על הX1950 AGP החדש כתוב שיחסית לאחיו הפיסי איי אקספרס במקום 256 מגה של זכרון יש 512 מגה של זכרון בכרטיס החדש ושההבדלים הם בין 690mhz ל700mhz בחדש.... אז אתם רוצים להגיד לי ששמו כפול זכרון וזה כולה עשה את ההבדל הקטן הזה בין 690 ל700 ?? משו פה לא מסתדר לי
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
6600GT מקרטע בהגדרות הכי נמוכות של המשחק, הייתכן? האם לעשות OC?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, השבוע צריך להגיע אליי BFG NVIDIA GeForce 9800 GX2 OCX 1GB PCIe 2.0 רציתי חוות דעת אליו ומה המחיר שלו בארץ אני מקבל אותו חינם מחבר שיש לו חנות מחשבים במיאמי הוא קונה אותם בגרושים לעומת פה רציתי לדעת מה עם המחירים שלהם ועם אני ירגיש הרבה הבדל לעומת הכרטיס שלי 8800gt oc2 תודה
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין 2 חברות . המחירים זהים (1,250 ש"ח) Sapphire or GeCube אמו לי שאי אפשר לפתוח ציונורת בספייר לעומת הג'י-קיוב והקלאב3D . זה נכון ?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ראיתי פה די הרבה ידיעות על הדור החדש של ATI שיוצא עוד כמה ימים, מישהו יודע במקרה אם אמורים לצאת כרטיסים בסביבות ה-700 ש"ח או אם צפוייה ירידת מחירים? תכננתי לקנות מחשב השבוע ויש לי 700 ש"ח לכרטיס מסך אבל אם יוצא דור חדש אז אני אוכל לחכות שבועיים-שלושה . תודה!
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש.. עד עכשיו חשבתי לקנות את הX800 GTO.. אבל כרגע התפנו לי עוד 500 ש"ח לתקציב (בערך 1300 ש"ח סה"כ). נתונים שאולי יעזרו לכם לעזור לי: מפרט המחשב: P4 3.0 Ghz HT 1024MB RAM GF FX 5700LE MB: Asus P4S800D הלוח אם תומך רק בAGP. התקציב שלי: 1300 ש"ח עד מקסימוווםם 2000 ש"ח (אני אצטרך לעבוד בחופש כדי להשלים ת'הפרש). אני שוקל כמה אפשרויות: 1. לקנות את הX800 GTO בכל זאת ולחסוך כסף. 2. לקנות לוח אם חדש שתומך בPCI-E וכרטיס מסך PCI-E שעולה בערך כמו הX800 GTO. 3. לקנות לוח אם חדש שתומך בPCI-E וכרטיס מסך PCI-E שעולה הרבה. מה לדעתכם כדאי לי לעשות? אני צריך את הכרטיס לשנה אחת בלבד ואני צריך אותו למשחקים. ואם לדעתכם כדאי לי את אופציות 2 או 3, תציעו בבקשה לוח אם וכר…
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, אני מבולבל, רוצה לקנות כרטיס מסך טוב שיחזיק כמה שנים, התקציב הוא 600 שקל, רצוי nvidia וddr3 יש משהו שיכולים להמליץ לי? pci-e דרך אגב. תודה.
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אוקי שאלה קצת מוזרה: יש לי 2 מסכים כרגע. אחד LCD 19" ואחד LCD 17". אני רוצה לקנות מחשב חדש. שיוכל להציג תמונה ב- 3 מסכים. אני צריך כרטיס מסך נורמלי למשחקים, חשבתי על משהו כמו 7950. שהוא יחובר ל- מסך 19" ולטלויזיה LCD שאני הולך לקנות. את המשחקים אני אשחק גם מול הטלויזיה וגם מול המחשב (מסך 19") תלוי במצב רוח. ועוד כרטיס מסך שהוא יציג תמונה (רוב הזמן זה דפי PDF או DOC) על עוד מסך (כרגע 17") או שניים (אני אקנה עוד אחד בהמשך) . לצורך זה אני זקוק לכרטיס מסך פשוט משהו בסגנון של 7300. השאלה שלי היא האם אפשר לחבר בלוח שני כרטיסי מסך מסוג 7950 ו- 7300 ולעבוד איתם ביחד?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום אבל יש לי בעיה גרפית... התקנתי משחק רשת שהדרישות שלו ממש נמוכות כמו מעבד 600MHZ כרטיס מסך 8MG ולי יש מעבד 1600MHZ ו64MG ג'יפורס 4... שיחקתי בו יומיים ופתאום באמצע המשחק התחילו להיווצר קווים וההוא התחיל לקפוץ הם התגברו עד שהוא ניתקע לגמררי יצאתי וניכנסתי שוב ומיד עם הפעלת המשחק הוא ניתקע והתמונה הייתה שבורה כאילו כל מיני צבעים בכל מיני מקומות עכשיו חשבתי שזה המשחק התקנתי אותו מחדש וזה לא עזר לאחר מכן חשבתי אולי זה הווינדוס אז פירמתתי והתקנתי שוב וזה עדין לא עזר... הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי שהבעיה הזאת קיימת וזו בעיה עם הדרייברים התקנתי דרייברים בגרסא קודמת וזה עדין לא עבד בקיצור אני לא יודע מה לעשות אולי אתם יודעים או אולי זה קרה למישהו ממכם תמונה: …
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי תקציב לכרטיס מסך 500 שקל , איזה כרטיס הכי מומלץ למשחקים בתקציב הזה
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מקרן חדש שהוא מחובר למחשב ואני משחק במשחקים ככה וצופה בסרטים רציתי לדעת איך הכי כדי לי לחבר את המחשב למקרן ומה אני צריך לקנות ואיזה דגם הכי מומלץ כרגע אני מחובר דרך הכרטיס מסך שלי שהוא GF TI 4200 תודה.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם... רציתי לשאול מה אומר הנתון VIVO שרשום ביחד עם הנתונים של הכרטיס X1950 pro ex ?? האם הוא כמו כרטיס טלוויזיה ?? או שבשביל זה צריך כרטיס הרחבה נוסף?? תודה רבה לעונים...
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
על איזה כרטיס טלויזיה זול שכולל רדיו אתם ממליצים? אני ראיתי ש FLYVIDEO 3000 פופולרי ונמכר די הרבה , אבל יש של כל מיני חברות , ואני די נאבד בקטע הזה , ואם אתם יכולים גם להמליץ לי על אחד בלי רדיו שהוא טוב וזול.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
התקנתי directx c במחשב ומשום מה אני חושב שלא התקנתי אותו כמו שצריך. כיצד אני יכול להסיר את מה שהתקנתי על מנת להתקין שוב את ה-directx c ?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך טוב יותר למשחקים : GEGORCE 6600 256MB -או- GEFORCE 6600GT 128 MB קחו בחשבון שאני במילא אחליף כרטיס מסך תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס ללכידת ווידאו, אין לי צורך בהקלטת שידורי טלוויזיה אלא רק בהעברת תוכן קלטות למחשב (ככל הנראה לכונן חיצוני ולא לדיסקים). לפי הבנתי ממחקר קצר על הנושא, עדיף כרטיס פנימי ולא חיצוני (תקנו אותי אם אני טועה) אשמח גם לדעת אם יש כרטיס מסך המסוגל לבצע העברה מקלטות למחשב בלא צורך בכרטיס נפרד, ואם יש כזה האם Radeon 5850 מסוגל לכך? כמעט שכחתי - אילו שקעים מומלצים בשביל לבצע את הלכידה?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-