עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by amit123,

שלום! 1.תגידו...מה מחדש הדרייבר החדש של אטי(6.12)..הוא אמור לתת שיפור בביצועים? 2.למרות שהתקנתי אותו זה לא התקין לי את ה-ccc למה זה?בדרייבר הזה אין את התוכנה? 3.הדרייבר הזה עדיף או שיותר טוב לי להיות עם האומגה היותר ישן ממנו?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  2. העברתי לאחי את המערכת הישנה והשארתי לי את הספק עד שאקנה חדש המערכת הישנה היא dfi lanparty nf4 ultra d AMD 64 3200 BIG TYPOON X800GT כל המערכת כרגע ללא OC במשחק מסוים אני רואה הפרעות הספק הוא ג'נרי של 100 ש"ח 400W מה דעתכם? זה הספק או שהכרטיס תקול ?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  3. Started by avivlevy,

יש לי כרטיס 5200FX ורציתי לחבר את המחשב לפלזה. יש לי את החיבר המתאים והכל... אבל אני לא יודע איך מפעילים שיראו במסך? (אם בכלל) יש לי דריברים 8.....(הכי חדשים )

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  4. Started by b_r0cK,

אם אני מחבר את המחשב למסך טלויזיה lcd האם האיכות של התמונה יורדדת? תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  5. תתנו לי משהו זול...

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  6. Started by ol,

קניתי כרטיס מסך ati 9200 se 128 mb אני לא מצליח להתקין אותו האם מישהו יכול לתת הסבר אחד לאחד פנטיום 3 500 זכרון 320 mb דיסק קשיח 80 gb

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  7. Started by benib,

^^^ תודה

8. Started by headg,

Samsung 913B VP191B VP930 VX912 LG L1981Q

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  9. Started by psycho killer,

קניתי כרטיס מסך חדש 7300GT ואני רואה בסרטונים את הסרטון בצבע אדום הבעיה בכרטיס מסך ?? איך אפשר לסדר את זה? תודה לעונים

10. Started by Gilo2005,

תגידו לי איך המסך הזה אני רוצה להזמין אותו מחול תגידו לי האם הוא טוב והאםהוא שווה 120 דולר המסך הוא של סוני דגם איך המסך הזה?Sony SDM-S53/B Black 15" LCD Monitor או שעדיף לי את המסך של ACER הדגם הבא Acer AL1511B-1 Black 15

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  11. Started by shaharhr1,

מעוניין לקנות כרטיס מסך זול שיקנה באילת עם חיבר hd השימוש העיקרי הוא לצפיה בסרטים ולמשחקים{לא חובה משחקים} מפרט : amd atelon 2 ghz \ 5 ram asus m2npv-vm

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  12. Started by liiight,

ברשותי מסך LCD אשר אני מחבר אותו עם חיבור DVI. לאחורנה הוא התקלקל לי, ועד שהוא חזר מתיקון השתמשי במסך CRT פשוט (עם חיבור D-SUB כמובן). כאשר המסך הדק חזר מהתיקון, חיברתי אותו שוב בDVI, ואז שמתי לב שהטמפ' של המעבד ושל החיישן של לוח האם, עלו בין 3 ל-4 מעלות. האם יציאת DVI מעמיסה על המעבד יותר מיציאת D-SUB?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  13. Started by gal atedgi,

דריבר לכרטיס מסך geforce 8400 gs רצוי בעברית ולא חייב את הכי חדש בגלל שהורדתי אותו והוא עושה לי בעיות ולא נותן לי להעביר מהמחשב לטלוזיה

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  14. Started by Astrix-D,

שלום! אז ככה דוד שלי עשה OC לכרטיס מסך (ATI 9200),ועכשיו שהוא מדליק את המחשב,רואים ממש מטושטש,לא רואים כלום,השאלה שלי היא האם יש דרך לאפס את הכרטיס ידנית?(כאילו לא דרך הווינדוס,דרך הלוח או משהו).

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  15. הכרטיס המסך הזה יכול להפעיל משחקים כמו GTA החדש החדש יותר מסאן אנדרס ?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  16. היי לכולם, יש לי מחשב ישן מאוד עם כרטיס מסך ATI שיש לו 16MB או 32MB השאלה שלי היא כזאת, אם אני רוצה לקנות לו מסך דק של 19 או 20 אינץ רחב האם אני אוכל להגיע לרזולוציה הטבעית של המסך? המחשב הזה מיועד רק לגלישה וכמו כן לראות סרטים... אני אריץ על המחשב מערכת הפעלה XP. תודה על העזרה, פיטוס.

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  17. כאילו מה עושים ? אני רואה שהרבה אומרים שהכרטיס עוד שלושה חודשים יהיה חלש... וזה מבאס כי אני הולך לקנות כזה מחשב : מעבד E6600 לוח אם של Asus P5W DH Deluxe זכרונות Kingston 1GBx2 דיסק קשיח 250GB וכרטיס מסך Sapphire או של ג'יגהבייט X1900XT... אז מה אני עושה ? אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך במחיר של 2000 ומשהו ש"ח ושהוא רק ל-3 חודשים... ולמה רק לשלושה חודשים כאילו מה זה ה-DX10 הזה ? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  18. אמרו לי שהמחיר אמור להיות באיזור ה-200 ש"ח ועד עכשיו מצאתי בלא פחות מ-450 ש"ח. אז אם מישהו יכול להגיד לי בבקשה איפה אפשר לקנות את זה? תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  19. שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה של ASUS. יש לי כמה בעיות שאני משער (כי אני חדש כאן) שאתם תוכלו לפתור: 1) מהו הדגם של הכרטיס? לא הצלחתי לברר. 2) האם איכות התמונה היא באמת ברזולוציה של 700 ומשהו על 700 ומשהו כמו שאמרו באתר של ASUS? 3) הכניסות שקיימות הן טלויזיה, רדיו והעגולה עם החור באמצע (שכחתי את שמה)? 4) האם קיימת בכרטיס יציאה מהסוג של זו ששכחתי את שמה? ??? 5) למי שיש את הכרטיס ולמי שאין, האם הוא טוב? האם הוא עדיף על ה-AIW של ATi? 6) כלול שלט לכרטיס? (מתחבר ב-USB?) אני יודע שאלו הרבה שאלות, פשוט לא מצאתי עליו ביקורות באינטרנט ואף אחד לא עוזר לי בפורום של GAMER.... הנה תמונה של הכרטיס שתבינו על איזה אני מדבר: תודה רבה מראש, ME

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  20. שלום לפני שאני אוטוטו מזמין את כרטיס הטלוויזיה...אני רוצה להתייעץ אתכם בפעם האחרונה. בהתחלה הציעו לי על כרטיס Pinnacle PCTV Pro אחרי זה כשבאתי לחנות אמרו לי שיצא כבר דגם חדש...משהו כמו T-50.. . שני הכרטיסים עולים 400 שח (איך שאמרו לי בחנות...) אינ רוצה כרטיס טוב, איכותי ומPinnacle. אולי תמליצו לי? האם קיים דגם כזה (T-50) והאם הוא טוב יותר? תודה מראש עריכה בבקשה...

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  21. השימוש שלי במחשב הוא לאינטרנט אופיס וסרטים בלבד, ללא משחקים. האם אני ארגיש בהבדל בין המסכים? האם זה הבדל שווה את ה 700 ש"ח הפרש המחיר בינהם? אלה המסכים: http://zap.co.il/model.asp?model_id=24000 http://zap.co.il/model.asp?model_id=11353&gsid=10-5

22. בקשה בכורתרת או אם אין השוואה אז ביקורת רק על X1650XT תודה

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  23. אני מחפש מסך LCD במחיר 1000 ש"ח +/- שיהיה אמין חזק וטוב אני אשמח להצעות בשני גדלים 15" ו 17" תודה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  24. Started by carock,

הפעתליתי את ה3DMARK וזה ניתקע לי באמצע.. וזה נתן לי את הדבר הזה.. מה אני עושה.. ואני לא יכול לבדוק טמפרטורות.. יש לי INOD 88GT..

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  25. Started by --Adidas,

אני התקנתי stalker התקנתי הכל טוב ויפה ומשחק על הגדרות הכי נמוכות בקיצור יש לי מריחות ממש אבל ממש מריחות הכל כל מה שלמעלה נימרך . השאלה שלי היא : האם זה בגלל הכרטיס ? האם זה בגלל המסך ? samsung 931b או שיש לי בעיה במשחק ?

• 7 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.