כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, יש שאלה שהיא קצת לא הגיונית אבל אני אשאל בכל זאת כי ראיתי פה כמה דברים לא הגיוניים שהיה להם תשובה... אחיינים שלי שבאים אלי משגעים אותי כי הם רוצים לראות סרטים מצויירים מהמחשב - אני שם להם והם רואים בטלוויזיה... השאלה שלי האם ניתן להקרין להם את הסרט ב TV OUT ושאני יוכל להמשיך לגלוש במסך של המחשב... יש דרך? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
משום מה מאז שהתקנתי משהו אחר וגם הסרתי אותו בקיצור .. לא עובד לי המדד FPS של ה OSD של ATI TRAY TOOL !!! אבל אני לא מבין למה !! הכל מכוון כמו שצריך הרי ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
זהו החלטתי, אני הולך על הדגם הזה Sony HS74P הבעיה היא שבארץ (לפי זאפ) רק 2 חנויות מוכורת אותו והוא עולה 3300 ש"ח האם יש למישהו מקום שהוא יודע שאפשר לרכוש אותו זול יותר ? אתם יודעים אולי ביקורת עליו ?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
ובכן, אני לא יודע אם זה הכי רלוונטי, אבל מצאתי לנכון לבשר לכם שמנסיון אישי אני מאוד מאוכזב מהדרייברים של אומגה. ברשותי כרטיס radeon 9500Pro התקנתי עליו דרייברים של אומגה.. שלדרייברים האלו יש בעצם מן גרסאונת מיוחדת ל9500 התוצאה היא.. פחות ביצועים. 3dmark05 - 690 עם הדרייברים של אומגה 1950!!!!!! - עם הדרייברים החדשים של קטיליסט. איך יש שזה הבדל אני לא מבין.. מדהים.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
האם Intel® Graphics Media Accelerator X3100 Up to 256MB shared memory יצליח להריץ משחקים בינוניים ומטה עם מעבד חזק וזכרון פנימי 2GB ?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
ראיתי בזמן האחרון בלפחות 2 משחקים את המושג POSTPROCESSING בהגדרות גרפיקה עם האפשרויות DEFAULT VIVID MUTE INTENSE משהוא יכול לעזור לי בזה שיגיד לי מה כל אחד מהאפשרויות האילו עושה?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לבקש המלצות לכרטיס מסך ממוצע במחיר 500 שקל +-, 128~ זכרון. תודה!
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלביזיה מסוג:pctv-pinacle עד עכשיו עם WINDOWS 98 הכל עבד כשורה. ברגע שעברתי לWIN XP עם עדכונים לSP2 אני לא יכול להשתמש בכרטיס הנ"ל. הכרטיס הזה כבר לא מיוצר , מזה שנה. ואין דריברים של חברת PINACLE. יותר מזה... לאחר ה BOOT המערכת מכבה את עצמה. בררתי אצל היצרן ואין DRIVER לWINDOWS XP SP2 מה עושים????
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני צריך דרייברים לכרטיס מסך intel 82852/82855gm/gme graphics (אני חושב שזה שם כרטיס המסך)
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי כרטיס CLUB3D 9200VIVO. חיברתי את הטלויזיה לכרטיס בחיבור SVIDEO, ועליתי על שתי בעיות משונות שאני לא מוצא איפה אפשר בדיוק לסדר אותן, אם בכלל - 1. כשאני מדליק את המחשב או עושה RESTART בזמן שגם הטלויזיה מחוברת, הוא אוטומטית מציג את התמונה גם על המסך הרגיל וגם על הטלויזיה, אבל על מסך המחשב הוא כנראה עובד עם REFRESH RATE לא נכון ומעוות את התמונה - היא מאד קטנה, ועם נטיה רצינית ימינה, כשחלק מהתמונה מחוץ למסך. ברגע שוינדוס עולה, העסק מסתדר לפי ההגדרות בדרייבר והכל בסדר. יש דרך להגדיר לו לא להתייחס בכלל ליציאה של הטלויזיה בזמן RESTART? או לחילופין להגדיר לו DEFAULT REFRESH RATE או משהו דומה? 2. כדי לראות וידאו על הטלויזיה, אני מגדיר בדרייברים מצב CLONE, ומגדיר לו ב"חפיפה" מצ…
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
כשאני נכנס לATITOOL הוא רושם לי שיש לי TEMPORAL AA במקום NORMAL AA והוא אומר לי שאני צריך לבטל אותו כי הוא מפריע לבדיקות בנצ'מארקים שאני מריץ... עכשיו השאלה איך עושים ת'זה ויש לי RADEON 9800 PRO עם דרייבר של אומגה 2.5.90 נ.ב. אכן הרצתי בדיקות וירד לי הניקוד משמעותית למשל באקוה מארק 3 מ48600 ל-47400 וב-3DMARK01 SE מ19625 ל-18445 אשמח אם תעזרו לי !
-
למשל BATTLEFIELD 2/2142, PORTAL... אבל מה עוד? יעני משחקים טובים ובינוניים. מקווה שהבנתם, תודה מראש, גיל
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי 2 מצלמות וידאו אחת שלי TRV 140 שאין לי בעיה להקליט ממנה דרך הFIREWIRE הכל תקין מצלמה נוספת של חבר שלי DCR TR19 (נדמה לי שזה הדגם) (הפורמט שלה הוא NTSC) ברגע שאני מפעיל את המצלמה ובא להקליט לא משנה באיזה תוכנה פרמייר וידאו סטודיו MOVIE MAKER של WINDOWS מנסה להקליט ואחרי שניה רושם לי שאי אפשר ליצור את הקובץ שהוא פגוע וימחק למישהו יש הצעה כיצד לפתור את הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 המסכים הבאים: Samsung 793DF לבין LG F700B שניהם מסכי CRT 17 אינץ'. מה עדיף, ולמה?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
לאחרונה כשאני משחק במשחקים, הם מוצגים בצורה מעוותת ובעייתית, ממש כמו משבצות מהבהבות על הפרטים במשחק: ניסיתי לשנות את רמות הגרפיקה, את הרזולוציה, כלום לא עוזר. ראוי לציין שהמעבד שלי נמצא באוברקלוק קל (15 %) ועשיתי לכרטיס מסך שלי קצת אוברקלוק אבל ביטלתי אותו יש לכם רעיון מה אפשר לעשות ? תודה ! ! ! !
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מוצא לכרטיסים יותר חדשים אבל מה שיש לי זה דוקא את זה. למשל באתר של NVIDIA - לא מצאתי. גם דרך גוגל לא הצלחתי. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
וכבר החלתתי שאני יביא 7600GT!! והשאלה שלי היא אם הספק שלי יספיק לכרטיס הזה?? ולמי שיש כרטיס כזה איך הוא בכללי ספרו הכל עליו?? תודה אופק!
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום... כשאני נכנס לאתר של NVIDIA מתוך כוונה להוריד את הדרייברים האחרונים הרשמיים [לא בטא] של NVIDIA FORCEWARE אני לא יכול להוריד אותם [כל פעם שאני מגיע לUSER AGREEMENT אני לוחץ על ACCEPT אבל מקבל ERROR ולא יכול להתחיל את ההורדה] לכן אני זקוק לעזרה: האם למישהו יש לינק לדרייברים בגירסא הרשמית האחרונה [78.1?] מאתר שהוא לא האתר של אנבידיאה. תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
המערכת שלי 2 ארד דיסקים מעבד 1.6 לוח אינטל הכרטיס מסך radeon9800np HEC300ART יספיק לי להכל
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות במחיר טוב כרטיס מסך או radeon 9200 לא se או radeon 9600 לא se או geforce fx 5200 או geforce fx 5600 או geforce fx 5700 ואני רוצה למכור geforce 2/mx400 עם 64 מגה בייט תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
צריך הצעות לכרטיס מסך בסביבות 1100 שקל. עם אפשרות לOC יהיה מחובר למסך 19 ו32 (HD READY)
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
כלומר כאשר אני דוגם וידאו מבחוץ למשל ממכשיר וידאו vcr ישן אל המחשב אני רוצה שהקבצים שיומרו למחשב יהיו בפורמט divx איזה כרטיסי טלויזיה\וידאו עושים את העבודה? אני לא מצליח למצוא קידוד כזה מהכרטיסים תמליצו לי על משהו גג 400 שקל. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש: E6400 P5B DLX 7600GT 1GB Ram המחשב הגיע היום ויש איזה הודעה בקשר לכרטיס מסך, ולא ממש הבנו מה זה. צירפתי קובץ, אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס fx5200 וזיכרון 512 DDR 400 MHZ צריך המלצות לכרטיס מסך בכללי מחיר סביר עד 700 800 שח אני הלכתי בכיוון של GeForce 8600GT 1GB עכשיו רציתי לדעת מה ההבדל בין בכרטיס הזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=597557 לזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=590734 עכשיו שאלה בקשר לזיכרון אם הכרטיס שלי הוא 400 MHZ זה אומר שאני יכול לשים רק כרטיסים שהם DDR 400 MHZ?
-
- 8 תגובות
- 551 צפיות
-