עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי קניתי את הכרטיס מסך הזה בשנת 2002 ינואר עכשיו המאורר התקלקל משהוא 8-10 חודשיים אחרי הקניה והטכני מחשבים החליף לי אותו עכשיו עוד פעם התקלקל המאורר לפני חודש -חודשיים עכשיו יש לי אחריות למעבד למסך אבל לכרטיס מסך לא 1 אם קניתי ממשנו הוא חייב לתת לי אחריות נכון? 2 אם האחריות לשנה (נראה לי) והחליפו לי כי היתה תקלה האחריות מתערכת אז אני עדין בתוקף נכון??? 3 אם אין לי דרך להשיג את האחריות מה האם יש דרך להוכיך שהכרטיס שלי ושלא עברה לי האחריות ושיחליפו לי אותו? 4 הם מישהוא שמה אל בעיה של מאורר בסידרה או דגם הזה (asus 8200 {geforce 3} ti 200) תודה blabla

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by mako,

יש לי בעיה על מה ללכת, השימוש העיקרי הוא גרפיקה (פוטושופ) אבל גם שעשועי סרטים, תמונות, VCD. לא ראיתי גם איפה אפשר להשיג את ה-8500 AIW. תודה מראש לכל אלה שיעזרו לי.

3. עד כמה רחוק אפשר להגיע??

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by McJ,

החלטתי לקנות את ה R9800P אבל אני לא יודע איזה חברה כדי(אני לא קונה בארץ) תודה רבה

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  5. התקציב שלי נמוך אני רק רוצה שהוא יריץ UT2003 ו MOHAA טוב ואיזה הכי משתלם עד 400-500 שקל?? אם יש כרטיס שעולה קצת יותר אבל משתלם מאוד אז אולי אני גם יקנה אותו

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  6. G- FORCE 4 440 64 DDR WIN XP עם NVIEW 2.0 בפינה הימנית של כל סרט אני רואה גם בטלביזיה וגם על צג המחשב מעין פס בהיר שכאילו המסך מרוב שהוא ארוך הוא חוזר אחורה על הסרט זה לא רציני אך לא מצאתי לכך פתרון וניסיתי הכל (לפחות אני חושב כך )

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  7. יש לי RIVA TNT2 שעובדת על SHARED MEMORY בביוס כיוונתי שהSAHED MEMORY יהיה 32 מגה אבל היום כשבדקתי בהגדרות כרטיס מסך ב-WIN הוא כותב שיש לי 24 מגה מה הבעייה?! אני משתמש בדרייוורים 41.09 ובדיירקטס 9 תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  8. ורק אחר כך להוריד עידכון כי חבר שלי אומר שממומלץ להתקין קודם את הדיסק דרייברים שבא יחד עם המאיץ,האם זה נכון כי עם הדיסק באות עוד תוכנות כמו hydravision ועוד... או שזה שטויות ועדיף להוריד ישר דרייברים מהאתר של החברה? תודה

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  9. Started by shloosh,

אני יודע שהרקולס היא חברה טובה... אבל בכל זאת אני רוצה לוודא שהכרטיס טוב! אז איך הוא? נ.ב אני צריך לדעת כמה בערך מקבלים ב-3dmark איתו,אז למי שיש רדאון 9700 רגיל או פרו,שיכתוב את המערכת וכמה הוא מקבל.. תודה~!

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by shlomid,

היום פירקתי את הרטיס המסך שלי ATI Radein 9500 pro וגילית משהו מאוד מפתיע ומעניין ליד החיבור של המאורר לכרטיס ישנו ריבוע קטן בצבע אדום ובתוכו שני מספקים קטנים מאוד, לכל מפסק שני מצבים. המפסקים מסומנים על הלוח בשם SW1. אני מבקש מכל אותם אנשים בעלי אותו כרטיס שיעשו בבקשה בדיקה לראות האם המפסקים קיימים גם אצלם. והאם מישהו מוכן לשפוך אור בכל הקשור לתפקידם בכרטיס

11. אני צריך לדעת כיצד משחקים עובדים בהגדרות הבאות: 1024X768 בלי AA, בלי AF, על ההגדרות הכי גבוהות של הפרטים באותו משחק כדי לדעת את הfps עליכם להשתמש בתוכנה fraps שאותה ניתן להשיג באתר www.fraps.com... בבקשה תכתבו את הFPS הממוצע שיצא לכם במשחקים הבאים: unreal2, nolf2, ut2003, Red Faction 2, MOHAA spearhead תודה לכל העונים, מתן

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by SuB,

יש לי כרטיס מסך MSI geforce 4 ti 4400 128mb ויש בו תמיכה של עד 4X. אני ישמח אם מישהו יסביר לי מה הם עושים, אני הבנתי שזה "החלקה" של מה שרואים או משהו כזה. באפשרויות של השולחן עבודה בלשונית של ה-geforce אני יכול לבחור אם להשתמש בזה, אז רציתי לדעת גם אם להפעיל את האופציה הזאת. תודה.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  13. יש לי כרטיס מסך Nvidia geforce4 ti4200 128MB איך אני מחבר אותו לטלויזיה ובאיזה איכות זה יהיה?? !!!please help me תודה מראש

14. לפני שבועיים קניתי RADEON 9100 64MB של ATI. כשניסיתי לשחק DELTA FORCE BHD גיליתי שאני לא יכול פשוט בגלל שהמשחק רץ בפריימים (גם כשהורדתי רזולוציה ו-DETAILS). לא התעצלתי והתחלתי לעשות בדיקות ב-3DMARK PRO 03. ולהן התוצאות הגבוהות ביותר שקיבלתי (קובץ מצורף). למישהו יש רעיון למה? למישהו יש רעיון איך לפתור את הנושא? עד כמה שידוע לי צריכות להיות תוצאות הרבה יותר גבוהות. כל עזרה בהעלאת התוצאה, שיפור הביצועים וכל דבר שיכול לעזור תתקבל בברכה OGGI

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by SEangel,

מה עדיף: 8500LE/64 או 9200/128?

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום לכולם דבר ראשון אני רוצה לציין שחשבתי כמה דקות באיזה פורום לשים את ההודעה הזאת והחלטתי לשים אותה פה אם הפורום הזה לא מתאים אז תעבירו את ההודעה. אז ככה אני רוצה שתסבירו לי משהו מאוד מוזר (לפחות בשבילי) שראיתי לאחרונה קניתי מחשב חדש לא מזמן (את המפרט אפשר לראות בצד) ובדקתי את ה- FPS שלי במשחק שנקרא UNREAL TOURNAMENT והוא עמד בממצוע על 80 -90. שבוע שעבר הייתי ב- LSP ב- LAN SHOP בהרצליה עם מחשבים שהכרטיס מסך שלהם זה GEFORCE 2 MX ומעבדים שהם AMD DURON 1200 ומשום מה ה- FPS שם היה בממצוע 130-150. וכן בדקתי אצלהם ואצלי ושמתי את זה על אותה רזולוציה ועל אותה טקסוטרה ודיטיילס... למישהו יש מושג למה ה- FPS שלהם הרבה יותר גבוה משלי? ומה אפשר לעשות כדי לתת עוד קצת שיפו…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. המחשב שלי הוא: Intel Pentium IV 2.4B ghz 512mb ddr 333 ATI radeon 9500 pro 128mb ddr 5.1 sound card on board (realtek AC'97) Gigabyte GA-8SQ800 ואלו תוצאות הבדיקות: QUAKE3-93 FPS 1600x1200x32 the most high details UNREAL2-50 fps 1152X864x32 the most high details DOOM3 ALPHA-30 FPS 1152x864x32 very high details GUN METAL-30 FPS 1280x1024x32 the most high details SOF2-60 FPS 1024x768x32 very high details C&C GENERALS-30 FPS(in skirmish with x60 speed its 55 FPS) 1024X768X32 the most high details מה דעתכם? המחשב מתפקד כמו שצריך?

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  18. היי, חזרתי היום מאמרקיה וראיתי שהגיע לארץ ה LG F900P ורציתי לשאול אם הוא עדיף על הIIYYAMA 413PRO COLOR שתכננתי לקנות..... הוא עולה 400-450 שקל יותר.... זה שווה??? ועוד שאלה, אם אני אחבר את המחשב לטלוויזיה האיכות תהיה טובה?? מבחינת סרטים ומשחקים.... תודה רבה רבה מראש, ניר.

• 43 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by a12beat,

לא מכיר את החברה אבל נראה מחיר לא נורמלי למסך 19 עם שפורפרת diamnatron אני חושב לקנות אבל לפני שאני קונה רוצה להתייעץ אתכם כי זה נראה לי חשוד משהו.

20. Started by snipa,

שלום: יש לי רדאון 9000 עם TV OUT , אבל יש לי בעייה ,,,, חיברתי לטלוייזיה כמו שצריך - בבקשה אל תגידו לי שלא חיברתי טוב כי אני יודע שחיברתי טוב כי עם הג'י-פורס זה עובד וגם עם הרדאון פעם ב....זה עובד , אני מחבר הכל ואפילו שאני עושה ריסט אני רואה את המפרט המחשב שלי (לפני שהווינדוס עולה) אני רואה את זה בטלוויזיה ..... אבל בווינדוס עצמו נאי לא יכול ללחוץ על הכפתור הירוק ליד האפשרות של הטלוייזיה.............ואני לא יכול להעביר לטלוויזה , מה עושים? בתודה טל!

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  21. היי, יש לי כרגע עך המחשב את ה3D Prophet 4500 tv out המבוסס על קיירו 2 ועושה עבודה מצויינת אבל חסרים לו יותר מידי פרימיים במיוחד במשחקים חדשים חשבתי לשדרג אבל רק אם זה שווה את זה כרגע ושמתי את עיני על ה Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB השאלה היא כמה הבדל סביר להניח שאני אראה במשחקים? עוד שאלה היא האם שווה אולי לחכות עוד איזה חודש עד לירידת מחירים אם צפויה אחת? ועוד חודש וקצת תהיה לי אפשרות לקנות את הכרטיס באנגליה אם זה יותר זול.. מה אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  22. שלום רב. אתמול חיברתי בפעם הראשונה את מחשבי בעזרת חיבור TV-OUT לTV. הכרטיס הוא RADEON9700PRO של GIGABYTE, שבא במקור עם יציאת S-VIDEO. השתמשתי במעביר S-VIDEO-RCA וחיברתי לצד של הRCA כבל באורך עשרה מטרים. לאחר מכן, הפעלתי את אפשרות הTV בCONTROL PANEL והופה, עובד. הדסקטופ נראה די טוב, גם אפשר לשחק משחקים בצורה מצויינת, אבל בעיה אחת, שבשבילה חיברתי את המחשב לTV- כשאני מגדיל סרטים לFULL SCREEN ולפעמים אפילו בצורה רגילה, הקטע של הסרט(!חשוב! הדסקטופ מאחור נראה כרגיל, בתוכנה דוגמת QUICKTIME) נהיה שחור\ירוק כהה ואין אפשרות לצפות בסרט. קטעי וידאו במשחקים עובדים מצויינים. ניסיתי להפעיל סרטי MOV, MPG וDIVX, עם נגנים כדוגמת DIVX PLAYER 2.1, QUICKTIME, WINDOWS MEDIA PLAYER וDIVX SUBTIT…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by TheNautilus,

שלום לכולם. אני זקוק לעזרתכם בקניית מסך 21" CRT. התקציב הוא בסביבות ה 4500 ש"ח בערך... אשמח להצעות. כרגע אני משתמש ב IIYAMA VisionMaster Pro 17 ואני לא רוצה לרדת באיכות. תודה, טל

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  24. Started by Modan2,

מתלבט בין שני הכרטיסים.רציתי כבר לקנות את ה9500P אבל אז ראיתי שיצא ה9600P וראיתי שאין הבדל במחירים כמעט.רק הבעיה שהוא פה רק בסוף מאי. שווה לחכות? מה ההבדל בין הכרטיסים? תודה :-*

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. לא הצלחתי לסדר את זה בפאנל שלו - כנראה התקלקל ב WIN98 הצלחתי להוריד את הכהות עם הדרייברים של הכרטיס מסך אבל ב WIN2000 אין בדרייברים את השליטה על הצבעים כרטיס מסך ישן מאוד - S3 TRIO3D אתם מכירים תוכנה שיכולה לשלוט בצבעים ? או יש לכם רעיון אחר בשבילי תודה !

• 7 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים