עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nirh216,

שלום לכולם, אני חדש בתחום ואני רציתי לדעת את הדבר הבא: אני רוצה כרטיס לכידת וידאו (או איך שלא קוראים לו, כי התבלבלתי עם כל השמות), שאני יוכל לחבר אליו את הממיר של YES או HOT (בעיקר YES), ואני אוכל להקליט למחשב בפורמט AVI תוכניות או סרטים מהממיר הדיגיטלי למחשב. כמו כן אני רוצה גם את האפשרות שאני יחבר את הכרטיס למחשב עם מערכת הפעלה, Media Center (אגב, אני מתכנן להתקין אותה במקביל ל-XP, זה אפשרי?) וכשהכרטיס יהיה מחובר למערכת הפעלה Media Center אז אני אוכל להקליט שידורים חיים וכול מיני שטויות.. שאלה לידע כללי ויישומי: אני יכול להקליט תוכניות טלויזיה / סרטים ללא צורך בממיר? כי הבנתי שבכרטיסים של לכידת וידאו יש להם אפשרות של טונר טלויזיה פנימי.. אולי אני יתקין רק את התוכ…

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  2. שלום לכולם, אני קניתי את הכרטיס הנ"ל לפני כשנתיים +, כאשר ישנה אחריות לעוד כשנה. בחודשים האחרונים הכרטיס החל להרעיש ולפגום בביצועי המחשב, כשלהבנתי המאוורר המובנה עליו מתחיל לזייף. ברצוני לממש את האחריות על הכרטיס בKSP שם הוא נקנה, אם זאת כפי שמוזכר מעלה, פתחתי את הכרטיס ל6970 ע"י צריבת ביוס חדש עליו. רציתי לדעת האם עצם החלפת הביוס עלול לפגום באחריות הכרטיס, ובמידה שכן האם עליי לצרוב מחדש את הביוס של ה6950, או שאין אם זה בעיה והחנות תממש את האחריות בלי לעשות לי צרות על זה. אשמח גם לשמוע מאנשים שמימשו אחריות בKSP (רעננה בפרט) והאם אני צפוי לבעיות מיוחדות איתם . תודה מראש לעונים, חיים

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  3. Started by EagleX2,

שלום... הרבה פעמים כאשר אני מבצע הפעלה מחדש (או סתם מדליק את המחשב) ההכרטס מסך (r9800pro) מודיע שיש בעיה עם כבל החשמל של הכרטיס. זהבעיה נפתרת רק על ידי חיבור מחדש של כבל החשמל... אשמח לעזרה, נעם. Antec truepower 430 ATI radeon9800pro 128 wd 120 gb sata

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  4. Started by Golom14,

בכרטיס מסך הזה ישנו חיבור DVI וחיבור אנלוגי יש לי שני מסכים אנלוגים ומתאם מDVI לאנאלוג אני יכול לחבר את שני המסכים לכרטיס מסך זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  5. מחפש אחר הכרטיס: 6200 AGP אלה מהסוג שאפשר לפתוח לו תצינורות עיבוד אם אפשר חנות מאיזור הקריות תודה ענקית לעזורים.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  6. Started by bluz,

דרייברים ספיציפים לכרטיס X1950 PRO שברשותי, גירסא 6.1 (או 6.2, לא זוכר) או דרייברים כלליים של ATI, גירסא 7.4? או שזה לא קשור, ושניהם עובדים ביחד?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  7. Started by boogie,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך סבבה, שהמשחקים יעבדו בסדר\טוב אבל לא להסחף יותר מדי עם המחיר.... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  8. Started by ATk,

כאילו כדאי לקנות עכשיו כרטיס עם תמיכה? והאם כרטיסים שיש להם תמיכה של DX10 יכולים להריצ משחקים שלDX10.1? אני פה קצת מתוסקל במחשב הישן שלי (משנת 2000) היה מותקן כרתי שבא עם תמיכה ב DX7 אבל הוא גם הריץ dx8 וdx9a למה בכרתיסים של היום זה לא דומה?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  9. הי. קניתי לא מזמן מחשב חדש עם המפרט הבא Intel Duel Core 2.8 1024 RAM GeForce 7300 GS 256 upto 512 250 GB עכשיו, יש לי במחשב הישן שלי שאותו שמתי בצד - כרטיס מסך ישן GeForce MAX200 נראה לי. (64 MB). יש מצב שאני כאילו מחבר אותו מתחת לכרטיס מסך במחשב החדש ויהיה לי כאילו 256+64 Mb הכרטיס מסך? עריכה: אם זה קשור בלוח אם אז הדגם הוא P4M890M מתוצרת MSI

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  10. Started by Adielion,

תגידו החנות הזאת אמינה... http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6772&CatCode=21 מישהו מכיר את החנות הזאת, קנה ממנה? ואם זה המחיר אז כדאי?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  11. אני צריך מסך או LCD או פלזמה לא משנה כמה יעלה מצידי 10 אלף דולר זה רק לפרוייקט סיום .. אז מסך שמתאים לכרטיס מסך: Nvidia Quadro FX 4500 שלושה הדגשים הכי חשובים בעולם ובגלל זה אני פונה אליכם כי לא הצלחתי למצוא בשום אתר 1. שיתמוך ברזולוציה 2048X1536 2.שיתחבר בחיבור DVI 3.מפרט מלא על המסך שיצא איזה דף שניים הדפסה (לא פירוט קטן של שני מילים) אני מודה לכם מראש ממש ממש ממש בבקשה תעזרו ליייי

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  12. Started by MP,

שלום מעלים תוכנה של משחק בשם CALL OF DUTY 4 או כל משחק ברמה גבוהה , המחשב מציג Error during initialization : Video card or driver doesn't support separte alpha blend glow will be disabled המחשב בנוי מ -- motherboard P4P800 כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON 9200SE ATLANTIS 128MB האם הכרטיס מסך לא מתאים לסוג של משחקים כאלה , או בעיה אחרת אם הכרטיס לא מתאים אז איזה כרטיס לרכוש , אולי Nvidia GeForce 8500GT PCI-Express 8500 GT 512MB כרטיס זה יכול לעבוד עם motherboard P4P800 שהוא קצת ישן , יש לו pci slots 32-bit pci 2.2 תודה

13. היי אני עומד לפני קניית כרטיס מסך למחשב של אחי הנתונים שלו הם: pentium 4-2.0 mhz מעבד asus p4s333-m לוח האם 512 ddr זכרון והארדיסק WD 120 GIGA התקציב עומד על 800+- והתלבטות העיקרית היא בין 2 כרטסים http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2334 הכרטיס של חברה אמינה שמנסיון לא אכזבה ,שקט -למעשה ללא מאוור , ופחות או יותר זה ללכת על בטוח הכטיס השני http://www.palit.com.tw/en/products/nv_agp_6800GS.html הוא מחברה שקצת נראית לי חשודה ומעולם לא נתקלתי בה האמת שאני לא מבין בנתונים יותר וקשה לי להשוות ביניהם הבנתי שה6800 טוב יותר מ7600GS אבל האם זה תקף גם לגבי 6800GS לא ממש מבין בהבדל בין הדגמים (GT,GS,ULTRA וכו') ובשורה התחתונה מה עדיף ? האם יש…

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  14. ???מי מהכרטיסים הנ"ל טוב יותר בבקשה עזרו לי להחליט מי מהם טוב יותר ותשובות לעניין ....... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  15. Started by 2130TOMER,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=974 במחיר 1950 שקל חחח והוא גם קצת יותר יפה ויש גם ב1900 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=968

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  16. Started by oren912,

שלום לכולם, יש לי מחשב ישן- פנטיום 4 1.4 וברצוני לשדרג את כרטיס המסך שלו. השימושים שלי הם סרטים וכד' (יש לי מסך חדיש). איזה המלצות יש לכם כמובן בתקציב לא גדול של עד 400 ש"ח? תודה

17. Started by x-boy_24,

שלום יש לי בעיה כשאני מפעיל סרט במחשב אז כל המחשב נתקע אפילו העכבר היה לי כרטיס מסך radeon9200 ועכשיו יש לי גיפור 6200 בראדון לא הייתה לי את הבעיה הזאת ועכשיו בגיפורס יש כל הדריברים מותקנים ומשחקים עולים והכול עובד רק הסרטים לא עובדים גם באתרי אינטרנט כשאני מפעיל ססרטון אז הכול נתקע מה אני יכול לעשות אולי לשנות איזשהם הגדרות ?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  18. זה הכרטיס Radeon 9600PRO 256MB AGPוGeCube בZAP מצאתי שיש כרטיס כזה של 128mb תודה

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  19. Started by 888,

הורדתי את הדריבר ו? אני צריך לימחוק את הישן? איך אני מתקין אותו? 1)מאיפו אני מוריד את הדריבר הכי חדש של NVIDIA 2)אחרי שאני מוריד אני צריך לימחוק ? כיאלו איך אני מתקין את זה?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  20. איזה כרטיס למשחקים כדאי לי לקנות בתקציב 1800 שקל?

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  21. Started by tic0n,

שלום, לאחרונה החלטתי על רכישת כרטיס מסך. אבל אני לא בטוח מה יתאים למה והאם כדאי להשקיע בכרטיס והאם בכלל אני צריך לקנות מחשב חדש וזהו... קיבלתי לא מזמן את המשחק Oblivion והוא פשוט קרטע בצורה מטורפת. הנה המחשב שלי : Amd Athlon xp 1900+ 768 RAM DDR Asus A7N8X-X ACPI NFORCE 2 Nvidia G-force 5600 FX אני מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח בערך. אני לא גיימר רציני אבל עדיין אוהב לשחק פה ושם וכמובן אני מעוניןן לשחק Oblivion בצורה טובה. מה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  22. Started by lowlow1001,

יש לי כרטיס 7800GS AGP והרצתי 3DMARK ובמידע המערכת היה כתוב AGP APERTURE 64 MB נכנסתי ל BIOS של VIA ושיניתי לAGP APERTURE 256 השאלה היא מה זה והאם הרסתי משהו למרות שבנתיים הכל עובד?

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  23. Started by X MaN,

יש לי לוח אם של אינטל דגם: D845GBV and D845GRG עכשיו הוא תומך agp 4x ואני לא יודע איזה כרטיס מסך אני יכול להכניס בו,רציתי לדעת אם את הכרטיס: Asus V8460 Ultra GeForce 4 Ti4600 128Mb DDR יכול לעבוד על הלוח אם הזה,המחשב הוא פנטיום 4 2.4 תודה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  24. Started by avivityosi,

היי השאלה בכותרת,(משהו כמו memtest אולי?) יש לי 7600gt ,המפרט בצד תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים