עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כשקונים מחשב נייד עם מעבד מהדור החדש (שמגיע עם כרטיס מסך מובנה, כמו intel graphics 4000), כמה חשוב שיהיה כרטיס מסך נוסף כמו nvidia, כדי לעבוד עם פוטושופ, after effects, וכדי לראות תכני hd בחיבור לטלביזיה ? בתודה מראש, גלעד

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  2. אני יודע שהשאלה קצת דפוקה אבל בבכל זאת.. מהו ההבדל בין GeForce 4 MX לMX SE, אני יודע שלSE יש מהירויות 250/333 ולרגיל יש 270/400, אבל האם זה נכון שההבדל העיקרי הוא שלSE יש רוחב פס זכרון 64BIT, ולרגיל 128BIT? אני שואל כי לפני כמה חודשים נהרס ה4MX SE שלי, והוא היה באחריות אז קיבלתי כרטיס מאותו חברה (Inno3D), רק גדול יותר פיזית ועם 128BIT לפי EVEREST וRivaTuner. על הכרטיס כתוב MX(SE) אך הדריבר זיהה אותו כMX רגיל. המהירויות הם של SE. אם זה נכון שההבדל העיקרי הוא ברוחב הפס, אז אם אני אשים על 270/400, יש לי MX רגיל? ומה יותר טוב (לפי הסדר, לא משנה DX)? 4MX 128BIT 9200SE FX5200 64BIT תודה לכל העוזרים!!

3. אני מזמין היום בחנות תכרטיס הזה מה אני צריך לקבל איתו בערכה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  4. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

השאלה במסך. תודה-גיל

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  5. Started by Make_Party,

רציתי לדעת מה זה פילטרים? מה ההבדל בין משחק שפועל עם פילטרים ובלי?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  6. Started by מאפיונר,

איזה יותר טוב nvidia geforce 7900 gt 256 mb או שתי כרטיסי מסך ג'י פורס 6600 256 מגה? ואם אפשר פרוט על מה שהוא יותר טוב ולמה תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  7. דוד שלי אמרלי שאלה מסכים טובים רצתי לדעת עלייהם עוד

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  8. יש לי LEADTEK 6800NU ואני משתמש בדרייברים המקוריים הכי מעודכנים ...השאלה אם יש דרייברים יותר טובים מאלה כמו DNA / OMEGA וכל אלה...היה לי ATI לפני זה והשתמשתי בOMEGA DRIVERS ואין לי שום מושג איזה דרייברים מומלצים לאנוידיה אז אם מישהו יכול להביא לי המלצות וגם בנצ'מרקים עם MODDED DRIVERS יהיה טוב ...

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  9. ביצועים: http://techreport.com/articles.x/14120/9 האסוס בראש אבל ההבדלים לא גדולים רמת רעש וצריכת הספק: http://techreport.com/articles.x/14120/10 ה-HIS הוא השקט ביותר תחת עומס אבל יש לו מתחרים צמודים.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  10. תקשיבו, יש לי את הכרטיס מסך GAINWARD 6600GT כבר במשך שנה ו4 חודשים ,הוים שניסיתי להפעיל את המחשב לא הייתה שום תצוגה והמחשב היה דלוק ועבד, כיביתי אותו,ניקיתי אותו והוא עבד,יש לי ספק גנרי 500W , ישלי מה לדאוג? כי גם יום קודם שמעתי צפצופים כלשהם מהמחשב.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  11. טוב שלום לכם מומחים אני הופנתי אפשר לומר מהלינק הזה :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234235.msg2057020#msg2057020 אני אסכם, אני רוצה מחשב HTPC בעיקרון יש לי הכל חוץ מכמה דברים שלא קשורים לפורום הזה. אבל אני רוצה כרטיס טלוויזיה שיהיה קשור להקלטות - אני מניח הרבה הקלטות. בעיקרון מה שאני רוצה זה איכות טובה ללא כל מיני הפרעות או פיקסלים מיותרים... המליצו לי [בלינק] ללכת על Hauppauge PVR-150 MCE מה אתם אומרים עליו? איזה כרטיסים יש יותר איכויים בטווח מחירים שלו?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  12. Started by MaoR_KilleR,

איך המסך הזה לגרפיקאים ולציירים בפוטושופ? אל תתיחסו למחיר המטורף אני משיג אותו בדיל פצצה...!! אבל אולי יש מסכי 19-20 אינצ' עם זמן תגובה \ איכות \ בהירות \קונטרסט יותר טובים ?. תודה לכם !!

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  13. Started by genia,

/

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  14. 3Dc - מאפשר למפתחי משחק לדחוס עד X4 טקסטורות לזיכרון הכרטיס הגראפי בלי לפגוע בביצועים Z-Buffer - חלק בזיכרון הכרטיס שבו נשמרים ערכי עומק זה נכון?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  15. אני מפרמט את המחשב ואני רוצה לדעת איזה דרייבר כדאי לי להוריד אחרי זה? אמרו לי שהקאטליסט לא טוב...יש המלצה למשהו אחר?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  16. Started by ozgilad,

שלום לכולם. יש לי שאלה ואני אודה לכם עם תעזרו לי. יש לי מחשב עם כרטיס מסך של nvidia בעל tvout. הוא מחובר לטלויזיה דרך יציאת s-video, והכל עובד כמו שצריך. יש לי במחשב גם dvd-rom, אבל כשאני מנסה לצפות דרכו בסרט (עם התוכנה powerdvd), אני לא מצליח לראות את הסרט על מסך הטלויזיה. זה עובד לי עם קבצי סרטים, משחקים, וכל דבר אחר, אבל סרטי דיוידי אני לא מצליח לראות. תודה מראש על העזרה. עוז.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  17. שלום.. אין לי אפשרות להרכיב כ. מסך עומד לכן אני מחפש מן כבל שיחבר בין החריץ בלוח אם לכרטיס. האם קיים דבר כזה? זה אפשרי מאוד.. תודה

18. Started by tidan26,

שלום! רכשתי כרטיס מסך gtx295 יש לו שני יציאות של dvi ושני יציאות של hdmi יש לי מסך 24 אינץ עם יציאה ל-hdmi ברשותי כבל hdmi חברתי אותו לכרטיס ולמסך הפעלתי את המחשב ובמסך מופיע לי הודעה כבל hdmi לא מחובר מדוע?... ???

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  19. האחד הוא SAPPHIRE RADEON 9600XT 256MB 128bit והשני הוא Gigabyte GeForce 7600GS 256MB 128bit - Bulk ה- Geforce עולה יותר במאה שקל בערך על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים ? אני אשמח לקבל גם לינקים לביצועים של הכרטיסים האלה - בעיקר של ה- Geforce - לראות כמה FPS יש במשחקים מגוונים... תודה ויום נעים..

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  20. Started by elad135,

יש לי כמה שאלות. אני מתכנן קניית כרטיס מסך זול. התלבטתי בין 9550 ל9600 pro ויש לי כמה שאלות: 1) אם אני בכל מקרה הולך לעשות OC ל9550 (שהבנתי שעובר OC יחסית טוב) אז עדיין כדאי ללכת על ה9600 או שה9550 יתן בערך אותו אפקט? כי ממה שהבנתי ההבדל היחיד בינהם זו המהירות ליבה... 2) אם כבר אני הולך על 9600pro, אז עדיף ללכת על 128 או 256 מגה בייט (שני הדגמים עובדים על 128 ביט)? האם ההבדל בינהם רציני או שאפשר ללכת על הזול יותר עם ה128 מגה?

21. Started by gshoshan,

אני מוציא תמונה מהמחשב בשימוש ב SVIDEO ועל הטלוויזיה יש שני גלים אפורים שיורדים כל הזמן. חוץ מזה התמונה בסדר גמור. כשאני מחבר כבל קצר אז אין את הקווים, העניין הוא שקניתי כבל באורך 5 מטר איכותי מאוד (200 ש"ח) ואיתו הבעיה. הטלווזיה שלי היא לווה אופטה 100 הרץ, 1024*768, PAL-B. מה עושים? איך משנים REFRESHRATE רק לטלויזיה? האם יש השפעה לזה שמסך המחשב עובד ב REFRESHRATE שונה? האם יש השפעה לכך שגם מסך המחשב עובד יחד עם הטלוויזיה?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  22. Started by Alberto,

חברה,למי יש לו את המסך הזה?רוצה חוות דעת.מי מבין כאן בפיליפס?מי ממש עובד עם המסכים האלו?איפה ניתן לבחון אותם בתצוגה?? יש לי בעיה רצינית ליקנות חתול בשק.מה שקיים בתצוגות זה מסכים דיי רגילים.איפה קיימת תצוגה טובה? האם זה באמת עדיף ליקנות מסך עם טכנולוגיה של APERTUR GRIL?דווקה יצאה לי ליקראו איזה מאמר....שב SHADOW MASK ניתן להגיע דיוקים טובים יותר והטקסת רואים יותר ברור בטכנולוגיע הזאת(SH-MASK).מישהו יודע על זה משהו?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  23. LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ? תהיה בעיה כלשהי להריץ משחקים על הגדרות גבוהות כמו flight simulator X ? התקציב לכ. מסך הוא עד 1800 ש"ח.. עדיף ב1200 איך ה8600GTS מסתדר עם המסך הזה? תודה!

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  24. Started by freakagnux,

האם חייב ב CROSSFIRE שני כרטיסים מאותו הסוג או שאפשר לשחק בין סוגי הכרטיסים?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  25. Started by yaron266,

רציתילשאול מה יותר טוב 7600GSעד 512MB או 7600GT 256MB ומה ההבדלים בינהם?

• 6 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים