כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
יש לי R9800P עם אוברקלוק ובהרבה משחקים יש את הבעיה הזאת: http://img293.echo.cx/my.php?image=12oa.jpg שימו לב לצבעים וכו'... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב המפורט כאן כך שיתמוך במשחקים כמו SIMS 2. CPU Type Intel Pentium IIIE, 600 MHz (6 x 100) Motherboard Name ECS P6BXT-A+ (2 ISA, 4 PCI, 1 AGP, 3 DIMM) Motherboard Chipset Intel 82440BX System Memory 196 MB SDRAM עדיף כרטיס מסך עד 750 ש"ח שאוכל להשתמש בו גם כשאחליף למחשב יותר מודרני.... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אם אני מדליק את המחשב כאשר הכרטיס מסך לא מחובר, אז יש נזק?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מחפש מאיץ גרפי שיחליף את ה ati 8500 שלי אבל לא רוצה לקנות מחשב חדש לגמרי (כדי לעבור ל-pcie). מה צריך ? 1. AGP 2. VIVO 3. עד 1000 שקל עם מתיחה של עד 1200 שקל (לא יותר) 4. כמובן שיוכל להחזיק משחקים מודרנים על 1024x768 תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
מהי צריכת החשמל של כרטיס המסך NVIDIA GTX275 ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום, אני חדש. רציתי לדעת האם הקירור כרטיס מסך ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP. יכנס לי על הלוח ASUS A7V8X כי אני לא בטוח שיש לקירור מספיק מקום להיכנס. כי הקירור של הגשר דיי קרוב ל AGP. אם מישהו יודע בבטחה או שיש לו כזה קירור ולוח דומה מבחינת מיקום הקירור של הגשר וה AGP. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך 460GTX 768MB, ורציתי לדעת אם אני יוכל להריץ משחקים עם גרפיקה טובה כמו Crysis 2 ו-DiRT 3 וכאלה ולראות טוב עם הכרטיס הזה ועם אחד המסכים U2311H או IPS236V ברזולוציה של 1920x1080 ולהנות מגרפיקה טובה בלי תקיעות. תודה
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
האם יש הבדל ממש ניכר בין כרטיס מסך מובנה על לוח האם לבין כרטיס שלא מובנה על לוח האם. למשל אני מעוניין לקנות לוח אם שיש עליו ציפט של GEFORCE 6100. השאלה אם זה בכלל שווה לקנות את זה, או שעלי לקנות כרטיס מסך בנפרד. הקטע שהמחשב הוא לא מיועד למשחקים ולאיכות תמונה כל כך גבווה אלא לשימוש ביתי בעיקר לאינטנט וכו. תודה לעונים...
-
- 6 תגובות
- 551 צפיות
-
-
תאריך יציאה או מחירים של ה8900 למיניהם? (והאם הם יהיו pci-e2?)
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אני קונה בשבוע הקרוב את הRadeon X800 GTO.. בלי קשר אליו אני גם מוסיף: WESTERN DIGITAL 250GB 16MB Cache buffer מאוורר חדש Logitech G5 Laser mouse 1. *חשוב* אם אני צריך להחליף ספק כח בשביל הכרטיס, כל איז חברה \ ספק מסוים אתם ממליצים? (עדיף במחיר נמוך, מן הסתם). 2. אני צריך לקנות מאוורר.. לא יודע אם מאוורר לכרטיס מסך, למעבד או למארז.. אני רק יודע שהמחשב שלי מתחמם יותר מדי (לפי הרעש)וזה לא טוב.. כדאי לי לקנות בכלל מאוורר חדש? כי אם הבעיה היא בכרטיס מסך (אתם תגידו לי..) אז אני גם ככה מחליף אותו ויהיה קירור חדש.. אם כן, איזה מאוורר לקנות? אמרו לי רק לקנות מאוורר שמפזר קור לא רק ישירות אלא גם לצדדים.. 3. הG5 כבד? אני יודע שהוא בא עם משקולות אבל המשקל המקורי שלו כבד יחסית? כי אני…
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם למפרט שמימין - כרטיס מסך: 8600GT או X1950 Pro SCS3 256MB GDDR3 Silently Cooder או Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe או כל כרטיס אחר בתקציב דומה.... מיועד לGAMER "בינוני", הרבה חלונות פתוחים עם יישומי אופיס ווידאו במקביל וכן רצון לקנות מחשב למספר שנים. אשמח לתגובותיכם. סופ"ש נעים
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
עדכנתי את הדרייבר של הצי'פסט שלי ונדמה לי שעכשיו משחקים פועלים לאט יותר איך אפשר לבדוק בוודאות אם הagp מותקן כמו שצריך? אני לא רוצה להסתמך רק על מה שכתוב בdirectx כי גם כשעשיתי uninstall לדרייברים הישנים הagp accleration היה על enabled....
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי אני מחפש מספר דברים 1) תוכנה שתאפשר לי לעשות FLASH איכותי לBIOS של ATI 2) את ה BIOS עצמו, אחד איכותי שמכיל OC נחמד, בלי שינוי מתחים, ושיאפשר לקבל את ATI כבר כמו שאני אשים אחרי CC, כלומר 790 או 800 וזכרונות על 1100 3) לקבוע מהירות דרך הBIOS! ראיתי שיש מקומות ברשת שיש BIOS שנותנים שבברירת מחדל במקום שהוא יעבוד על איזה 20 או משהו כזה המאורר, שיעבוד על 40 או 50, ושבעומס יעלה להרבה יותר (אם כבר עושה OC אז חייב יותר מהירות למאורר) 4) שכל הדברים האלו יעשו עבור מערך CF - CROSS FIRE, ככה שלא תהיה בעיה מקווה שזה מספיק ותוכלו לעזור לי בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן פנטיום 4 הורדתי gpu z וראיתי שיש לי fx 5200 האם הכרטיס טוב? ואם לא אז למה לשדרג?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך של מאג 19 (MAG LCD 19 LP917-8) למשחקים ולצפייה בסרטים ? יש הצעות יותר טובות ? התקציב מוגבל ל 2000 ש"ח וגודל 19 .
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי בפורומים שונים באינטרנט שהמאוורר של ה X850XT PE אינו עובד בסל"ד אופטימלי כדי שלא ירעיש יותר מידי, אך דבר זה מהווה סיכון לכרטיס המסך מכיוון שהוא יכול להתחמם יותר מיד ולהפגע, ולכן הם ממליצים להשתמש בתוכנת ATI TOOL או RIVA TUNER לניטור ושינוי סל"ד המאווררר. האם זה הגיוני שהכרטיס מגיע מהמפעל במצב כזה? הרי הם יצרו לעצמם הרבה כאבי ראש אם היו חוזרים אליהם כרטיסים מקולקלים. כמו כן ה VPU RECOVER מנותק, אז האם זה נות לכרטיס להמשיך לעבוד למרות שהוא מתחמם? יש לציין שיש לי כרטיס מקורי של ATI ולא של אחת החברות השותפות שלה.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב AMD ATHLON SOCKET 939 64BIT 3200+ 1GB KINGSTION DDR 2.5CL (512x2) GEFORCE 6600TD PCI-EXPRESS 128MB או 256MB לא זוכר האם ישתלם לשדרג אותו לכרטיס אחר ? עד סכום של 500-600 ?? או שמא הוא כרגע יריץ לי משחקים עדכניים בצורה טובה ?? אם לא על איזה כרטיס מסך בסכום שציינתי אתם ממליצים ??
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי את הvp191s בגרסת ה8ms שלו. כאשר אני רואה DVD הכל בסדר אבל כשאני רואה סרטונים(כמו למשל אלו שבאתרי החדשות), הסרטון יוצא בהיר מעבר לכל פרופורציה (למרות שבWINDOWS עצמו הכל נראה בסדר). ניסיתי להשתמש בכניסה הדיגיטלית ובאנלוגית וגם לשנות רזולוציה והבעייה נשארת כל הזמן. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש...ורציתי לחבר אותו לטלויזיה. יש לי כרטיס מסך Geforce 7300Gs 256MB חיברתי את המחשב והטלויזיה באמצעות כבל Svideo משני הצדדים.. ועכשיו שאני מחבר למחשב הוא מזהה את הטלויזיה אבל הוא נותן לי לבחור רק צג יחיד כלומר אפשר לראות רק במסך המחשב או רק במסך הטלויזיה ואני לא מבין למה אין את האפשריות האחרות -שכפוול וכל האחרים.... אם מישו יודע..או נתקל בבעיה כזו..בבקשה עזרה.. תודה רבהה לעונים!!
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מה דורש יותר כוח מהמעבד? רזולוציה גבוהה או גראפיקה גבוהה? :s05:
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
-
היי חבר'ה. אני מחפש כרטיס וידיאו מקצועי באיכות טובה מאוד להקלטה מהטלויזיה למחשב ועריכה בפורמט HDTV למי שמכיר את הפורמט הזה, דומה לסדרות של מכושפות וסומלוויל . תודה מראה Tvguide
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום שמעתי כול מיני שמועות, ושיקראו לו GT200 (לפחות בנתיים זה שם הקוד של הליבה שלו או משהו כזה), וגם שכנראה יתן כמה עשרות אחוזים יותר בביצועים, יהיה כרטיס חד ליבתי (בשונה מ9800GX2), ואם זאת מהיר ממנו. כמובן שהכול שמועות וכו'. מישהו יודע יותר ומוכן לשתף בבקשה ?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
המלצות חבריה בבקשה =] לאח שלי הלך הכרטיס מסך ואנחנו עדיין לא מוכנים לקניית מחשב חדש. אז בבקשה המליצו נא =] תודה.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
טוב אז ככה, קניתי לפני חודש (קצת פחות) מסך מKSP ופתאום גיליתי שנשרף לי pixels נראה לי (אני משוכנע ב 99%). LCD מסוג VIEW SONIC 17' רציתי לדעת האם יש תוכנה שיכולה לגלות זאת? ורציתי לשאול לגבי האחריות? אני יודע שאין אחריות על pixels אחד שנשרף אבל האם אפשר להוציא מ KSP מסך חדש? ואם כן איך? ואם לא אז מה עושים? קראתי בחוזה שעד 10 pixels זה לא באחריות , אפשר לשרוף בכוונה את ה pixels ים ולקבל אולי מסך חדש? עזרתכם בבקשה , זה כל כך מעצבן ה pixels הזה. מה לעשות?!?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-