עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קיבלתי ב 3dmark05 תוצאה שניראית לי עלובה 3290 או משו בסגנון wtf ? הכרטיס חדש, בן שבוע בקושי

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  2. Started by mp91,

מה עדיף 6600 רגיל או X600XT ועוד שאלה מה עדיף X600XT או 6600 TC?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  3. Started by genia,

/

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי בקשה קצת מיוחדת הפעם.. אני מתכוון לקנות מסך מחול, אבל אני לא יודע מה לבחור, יש המון דגמים חדשים שאני כבר לא מכיר ואני לא בקיא כל כך בשוק המסכים החדשים כיום. אשמח אם תוכלו להציע לי דגם טוב (אני FAN של MAG אבל אם תמצאו משהו יותר טוב באותו מחיר או פחות לא אחשוב פעמיים) במחיר של 120$ - 130$ שזה כ-600 ש"ח בארצנו (רק לשם השוואה..) אני לא מעוניין במסך LCD אלא במסך בתצורת CRT. מצאתי את המסך הבא: 17" AH788, FLAT, 86kHz, TCO03 של MAG שעולה 115$ מה אתם אומרים? תודה מראש חברה

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  5. כמעט חצי שנה אחרי שדגמים אלו הוכרזו - צרכנים סוף כל סוף יכולים ליהנות הלכה למעשה משמונה ליבות Zen 3 מתקדמות במעטפת הספק מצומצמת עבור מערכות ניידות קומפקטיות, כאשר אייסר היא זו שמבצעת את הצעד הראשון לזמינות רחבה עם דגם ה-Swift X המסקרן שלהלכתבה

6. דגמי ה-GeForce MX ו-GeForce RTX הטריים של מפתחת השבבים עבור השוק הנייד ממשיכים לעורר עניין, לאור השקה עם מיתוג משונה ופירוט לוקה בחסרלכתבה

7. Started by Meidan2005,

X800GT X800GTO X800GTO פיירבלייד X800GTO אולטימייט איזו ליבה יש לכל כרטיס ? כמה צינורות עיבוד ? איזה כרטיס הכי חזק ? אולי כדיי ללכת לכיוון אחר בתווך המחיר שלהם ? אני מדבר על 256 מגה בלבד תודה

8. Started by Jahwarrior,

שלום יש כרטיס מסך geforce4 mx440 +tv out 128 mb ואני לא מצליח לגרום לו לשדר לטלביזיה. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים והוא פשוט לא רוצה לשדר האם למישהו יש רעיונות לפתרון הבעיה?

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  9. יש לי כרטיס מסך (geforce mx400) עם יציאת RCA לחיבור של טלוויזיה, ואתמול ניסיתי, ושהדלקתי את הטלוויזיה הצלחתי לראות את הדוס בהתחלה אבל זה היה רק בשחור לבן, ואחרי זה שהוא התחיל להעלות את הווינדוס בכלל לא ראיתי כלום בטלוויזיה... מישהוא יודע איך אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה ושאני יוכל לראות גם ווינדוס ובצבע??? תודה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  10. עריכה: סליחה טעות שלי...אני חדש תמחקו נושא זה בבקשה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  11. ובכן, אני לא יודע אם זה הכי רלוונטי, אבל מצאתי לנכון לבשר לכם שמנסיון אישי אני מאוד מאוכזב מהדרייברים של אומגה. ברשותי כרטיס radeon 9500Pro התקנתי עליו דרייברים של אומגה.. שלדרייברים האלו יש בעצם מן גרסאונת מיוחדת ל9500 התוצאה היא.. פחות ביצועים. 3dmark05 - 690 עם הדרייברים של אומגה 1950!!!!!! - עם הדרייברים החדשים של קטיליסט. איך יש שזה הבדל אני לא מבין.. מדהים.

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  12. Started by tibia,

אני לא יודע מה לבחור או 6600gt או את הכרטיס הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7078 בבקשה תענו כי זה די דחוף... אני צריך להחזיר תשובה לחנות.. ואנא תסבירו לי אם יש ו איזה פאק כי המחיר מוזר.. נגיד כמו שיש לי TC ב6200 או 5700LE בבקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  13. הורדתי את גירסה 77.72 ויש לי את הבעיה של הצבעים ניסיתי לעשות מה שאמרתם (לשנות איזה הגדרה ואז לעשות restore to default ) וזה לא עובד לי יש דרך אחרת לתקן את הבעיה? ד.א. הבעיה קוראת גם בדרייברים 80.40

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  14. Started by tombcatz,

שלום אני מעוניין להתקין את גירסאת הבטא החדשה של NVIDIA FORCEWARE DRIVERS [גירסא 77.76] בכל מקרה,רציתי לדעת משהו קטן: לפני התקנת הדרייבר החדש,אני מוחק את הדרייבר הישן...מכיוון ומעולם לא מחקתי דרייבר קודם [רק התקנתי עליו] אין לי מושג מהי תגובת המחשב כאשר אין לו דרייבר לכרטיס מסך מותקן עליו?האם הוא נדלק מחדש במצב SAFE MODE או מה? אודה למי שיתן לי הסבר קצר.

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  15. קראתי הרבה הרבה הרבה תגובות של אנשים שאומרים שיש לו בעיות גיאומטריות... במה זה מתבטא ועד כמה זה נורא

16. Started by d-undertaker,

Hyundai Q17+ TFT Monitor איך המסך? המלצות וכל מה שיש עליו..

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  17. Started by Mr.B,

טוב מה זה אומר ? חחח נאי יודע לדגומא שב 7800 יש 24 ו ב 6800U16 מה ההבדל ?

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  18. שלום אני נמצא בארה"ב וצריך לקנות כ. מסך למעצבת גרפית. אין לי המון ידע בנושא, מלבד זה שהיא רוצה כרטיס של nvidia ושלא מדובר בעריכת וידאו או 3d הבנתי שסידרת quadro של pny מתאימה לגרפיקאים. לא יהיה תקציב מעבר לPNY Quadro 600 (שעולה 166$) ההבדל במחיר מהארץ הוא בערך 220 ש"ח- 1) האם תהיה בארץ אחריות על כרטיס שנקנה בארהב ? 2)באם אין, האם כדאי לקנות את הכרטיס בארץ ? 3) האם יש למישהו הצעה אחרת. אני קצת קצר בזמן, אז ממש ממש אודה לכל תגודה, העיקר שתהיה בהקדם מלא מלא תודה, הפורום הזה נהדר.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  19. Started by nbav,

אני מתכנן לקנות מחשב בימים הקרובים כששאלה אחת נותרה פתוחה יכול מאוד להיות שאני לא אשחק במחשב או אשחק מעט האם מומלץ ללכת על מעבד/לוח אם שיש עליו כרטיס מסך מובנה? איזה משחקים הוא יכול להריץ? איזה משחקים כרטיס מסך חלש יחסית מסוגל להריץ? (מבחינת השנת יציאה של המשחק) תודה

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  20. הבנתי שהוא אמור להיות האח המוצלח יותר של ה-763MB כי הוא בטכנולוגית Dynaflat X (או משהו כזה). בכל אופן, משום מה הוא יחסית זול כרגע (779ש"ח עד הלילה ב-23:00) ונמכר אך ורק בחנות אחת. יש למישהו הסבר ? יש איזו בעיה איתו שאני לא מכיר ? המפרט שלו נראה טוב מאוד לדעתי: גודל :"17 (43 ס"מ) גודל נקודה: של 0.20 מ"מ. (אופקי) שפורפרת : שטוח לחלוטין DynaFlat X רזולוציה : dpi 768 X 1024 ב- Hz86 Dpi 1024 X 1280 ב- Hz 65 רוחב פס : של MHz110. תדר רענון - אופקי :30-70KHz אנכי : 50-160Hz שטח תצוגה : נורמלי 312x234 מ"מ מקס' 325x244 מ"מ מתח עבודה : 90-264V מידות : 398x412x400מ"מ W x H x D משקל : 16 ק"ג תקני בטיחות : UL, CSA, NOM, TUV GS, NEMKO, EPA PSBGOST, PCBC,MEEI, SIQ, EZU,CCIB,DHHS FCC…

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  21. מה אתם אומרים על הכרטיס מסך שבתוך הקישור אני רוצה לקנות אותו תגובות ועצות !! http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1211&products_id=6976

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  22. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך של אסוס 9800XT ויש כל פעם בכניסה של הווינדוס השהיה כזאת שהמסך נכבה ונידלק שוב אחרי כמה שניות היסתכלתי באתר של אסוס ורשום שעדכון ביוס פותר את הבעיה... אבל שאני מנסה לעדכן את הביוס הוא רושם לי שאין לי כרטיס של אסוס ??? מה יכול להיות הבעיה ??? יש עוד משהו שאני צריך לדעת לפני עדכון ביוס של כרטיס מסך ?? כל דבר שהוא ( אין לי חשק לקנות חדש עדיין :'( ) :

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  23. יש לי רדאון 9500 של FIC ניסיתי לשמור עם FLASHROM "FLASHROM -s 0 backup.rom" וזה לא שומר ... יש דרך אחרת.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  24. האם זה אפשרי להריץ תוכנות דמו (כמו הOGRE של NVIDIA או הMONKEY של ATI) של NVIDIA למשל על כרטיסי ATI? מאותו הדור, נגיד ה9700 וה5800~

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי כרטיס גרפי של NIVIDIA מסוג GeForce 4 MX 440, קיבלתי איתו איזה כבל אפור וקצר שבשני הצדדים שלו ראש עגול עם 4 פינים. שאלתי: האם אפשר לחבר אותו לטלויזיה ואם כן איך עושים זאת? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 500 צפיות

דיונים חדשים בפורומים