כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש ורוצה להשקיע במסך איכותי על מנת שיתפקד גם בתור טלוויזיה אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס TV איכותי אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את ה6800 של msi התקנתי דריברים מהדיסק... או מהאתר זה לא משנה.. אחרי זה עשיתי הפעלה מחדש והכול סבבה וכמובן מה עושים אחרי ההתקנה של הדריברים?? פותחים צינוורת חח אז פתחתי צינורות עשית ישוב פעם הפעלה מחדש הכול עובד מצויין שיחקתי לי משחקים וכו וכו עד אתמול ואתמול החלטתי שהמחשב שלי נהייה כבד יותר מדיי בגלל כול הוירוסים שקיבל בעבר אז החלטתי לפרמט אותו כמו שצריך שיהיה כמו חדש אז פירמטתי התקנתי את כול הדריברים וכו כוו ואחרי שאני מתקין את הדריבר של הכרטיס מסך אני עושה ריסט ושהמחשב בא להיכנס לוינדוס עצמו הכרטיס נותן פתאום רזולוצייה מטורפת שהמסך שלי לא עומד בה ואז מופיע איזה שגיאה משהו ואחרי משהו כמו 20 שניות פתאום המחשב עושה ריסט שוב פעם וכך שוב ושוב ורק שאני ניכנס למצ…
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הוא הליבה הישנה או ה216 ? הינה לינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2726_2915&products_id=24772 מקווה שכותרת בסדר
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
הוא מבקש ממני סיסמה....... איפה אני משיג אותה או מהי ?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
חברים רציתי לשתף אתכם עם קניתי החדשה (יגיע תוך מספר ימים) ולשמוע את דעתכם. המסך בגודל 19' ובעל מהירות מדהימה של 12MS (יחסית גבוהה לגודלו של המסך. טוב מה אני מבלבל לכם את המוח, הנה הלינק. http://www.sony.co.uk/ShowProduct.do?site=odw_en_GB&category=Flatpanel+LCD&product=SDM-HS94P תודה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מה ההבדל בין PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL לבין PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 SONIC 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL יש בינהם הבדל של 111 שקל שווה להשקיע ?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי כרטיס מסך של msi-7600GS DDR3 256MB 128 BIT. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ולקנות משהו שפעיל משחקים חלק יותר וטוב יותר,אין העדפה בין נווידיה לריידון.. תקציב-600 שקל.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך PCI עם 2 VGA וTVOUT, אני צריך שלושה כאלה. 054-3331199 gilbauer@walla.com
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס HD3850 בגרסאת ה256 MB כשאני וכשאני עושה בדיקה אם הכרטיס יכול להריץ משהו(באתר can you run it?) מופיעה לי כמות הזכרון הבאה זה יכול להיות או שזאת בעיה באתר? כי זה כבר כמה שבועות מציג לי ככה במשחקים
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי 1950 פרו... והמפרט אפשר לראות בצד אני מחפש כ.מסך שיוכל להחליף אותו ולתת ביצועים כמובן יותר טובים!!! תקציב עד 1000 אפשר לחרוג עד 100 שקלים יש אפשרות להביא כ.מסך מחול אבל רק בעוד 3 חודשים האם יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את הדריברים וראיתי שיש כל מיני הגדרות כאלו שאפשר לשנות אותם. ואפשר הסבר על " AA " בבקשה? מה זה בכלל? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב כרטיס gforce 6150 on borde ניסתי לחבר אותו לטלויזה דרך ה s video מופיע לי כי אני יכול לחבר רק צג יחיד , בנראה הכוונה לאו טלויזיה או צג החלפתי את האפשרות בכרטיס לטלויזיה ובכל זאת לא רואים כלום במקלט, אשמח לעזרה, שחר.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
Sapphire X1900XTX 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה לקנות לוח אם שמחובר לו כרטיס מסך... אז איך הכרטיס מסך הזה?? וזה לקצת משחקים אני רוצה שיעבדו לי רק חלק.. ASROCK TWINS HDTV s775 ATI RADEON 200 1066Mhz DDR2 SATA 1.5G ATI X300 PCIeX16
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל. ד"א, המעבד הוא 2.6 אם מישהו צריך לדעת..
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
כותרת ויש לציןן שעשיתי חיפוש ברשת ומצאתי DirectX End-User Runtime אבל לא ניראה לי שזה 10.1 ועוד משהו ב crisys איך אני עושה v.h לא יודע למה הוא לא נותן לי
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך במחשב שיש ברשותי כרגע. אני מתלבט האם תיהיה בעיית תאימות בין החומרה הקיימת לכרטיס החדש. הכרטיס החדש: NVIDIA GEFORCE 550GTX TI 1G-5 Gigabyte המפרט הקיים: ספק כח corsair 550w לוח אם gigabyte gama790X UDP4 am2+ amd מעבד phenom II 940 QC am2+ amd זיכרון 2X2gb DBT Geil DDR2 800mhz כרטיס מסך נוכחי- ATI radeon 4890 1gb sapphire כל שאר המפרט נראה לי פחות רלוונטי. אשמח לכל עצה (גם אם היא כרוכה בהחלפת רכיבים נוספים או רכישת כרטיס מסך מתקדם/איכותי יותר). תודה
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
http://www.tweaktown.com/articles/835/1/page_1_introduction/index.html
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס x800pro VIVO 16 צינורות עיבוד תקינים. בזמנו צרבו בעבורי ביוס של x800xt pe על הכרטיס הנ"ל ועד היום עבדתי ככה עם atitool במהירויות נמוכות יותר. (במהירות xtpe הכרטיס נתקע בהרצת 3dmrak...) אני רוצה לנסות לצרוב לכרטיס גרסאות ביוס אחרות של xt pe מה שעשוי לפתור את הבעיה, ואני לא יודע בדיוק איך לעשות זאת. מודה לעזרתכם, נדב
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
במפרט האתר רשום שהוא יעלה בסביבות 2300 שקל עם חריגה פה ושם,זה לא הגיוני כי כרטיסים פחות טובים כמו X800XL עולה יותר בהרבה אז אולי מישהו יכול להמליץ לי מקום שבו אפשר לקנות אותו בטווח המחיר שהאתר מציג. פניתי כבר ל 2 חברות מחשבים שנחשבות לטובות ביותר והמחירים אצלהם בשמיים.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מתלבט בין fx 5200 או 5500 או radeon 9250 /9550 מה ההבדל בבינהם תודה
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי כרטיס x1900gt של sapphire, ולא מזמן שמתי לב למשהו קצת מוזר. מהירויות השעון שמצוינות בcatalyst הן נמוכות ממה שאמור להיות. השאלה שלי היא האם יכול להיות מצב שבו הכרטיס עושה throttling כשהוא לא בשימוש וה catalyst יודע לזהות את המהירות בזמן אמת (כמו שעושה ה cpu-z) למשל, או שהבעיה היא אצלי והכרטיס שלי משום מה רץ לאט יותר ממה שהוא אמור?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
איך אמור ה- Hauppauge PVR-150 mce (מדיה סנטר) לעבוד עם מערכת הפעלה windows xp ? יש למישהו ניסיון ?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את "CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0" ואני רוצה לדעת עם הוא יהיה טוב למשחקים אני משחק בכל מיני משחקים אני רוצה לשחק על HIGE +- התקציב שלי עד1K גג ! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-