עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by cobmetal,

שלום , אני מתלבט איזה דגם של הכרטיס לקחת ASUS PALIT GIGABYTE , כרגע המחיר הוא לא בעיה , פשוט אני רוצה לדעת מה היתרונות והחסרונות . תודה

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by miky,

חברה יש לי ראדון 9200se ניסיתי לעשות לו בנצ'מרקינג והוא קיבל ציון של 4200 האם זה טוב?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  3. Started by יניר-עובדיה,

יש לי מחשב די חדש של אחי אני מישתמש בוא מידי פעם למישחקים מעבד אי 8400 ושתי כרטיסי מסך שעובדים על sli 3650 די די אר 2 עכשיו אני עומד להזמין מחשב חדש שאלתי היא האם כדי לחכות ולהיות עם המחשב הזה (אחי בצבא) שאלתי היא אם המחשב יכול לתת איכות טובה במישחקים ? על רזולוציה גבוהה ואיכות גבוהה האם כדי לחכות עם המשחב הזה ועוד כמה חודשים להחליף את 2 הכרטיסים לחדשים יותר ? כמו החדש שיצא 4870X2 דגם לוח האם הוא : GA-EP35-DS4 הוא יתמוך? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by zohar678,

יש ברשותי כרטיס מסך מובנה עם יציאה של DVI. כשאני צופה בקבצים של HIDM נראה לי שאני לא מקבל את חדות הצפיה שאני אמור לקבל בקבצים אלו. האם אני צריך ללחבר את המחשב שלי למסך עם כבל של HDMI (כלומר לקנות כרטיס מסך עם יציאה של HDMI) בכדי לקבל חדות צפיה או שמספיק לקנות מתאם DVI TO HDMI וכבל HDMI? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  5. Started by zvika.e,

אהלן. קניתי מחשב נייד חדש עם מסך HD וכרטיס מסך של ATI HD. כדי לצפות בתכנים שהם HD אני צריך תוכנה מיוחדת? מקודדים מסוימים? או שפשוט לצפות רגיל ואני אראה את הסרט (כמובן שאם הוא בפורמט HD) ב HD? עוד שאלה קטנה, יש לי במחשב יציאת HDMI, מזה בדיוק? למה זה נועד? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by noambaum,

יש לי 9800PRO 256 BIT וכשאני משחק פאר קריי למשל אז הקצב רענון כשאני לוחץ על הלחצן במסך הוא מראה לי קצב רענון של איזה 50 הרץ!!! כנ"ל גם לגבי CZ, מה לעשות או שזה נורמלי?

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by c4rl,

במהלך "טיפול 10,000" שאני מעביר למחשב שלי (פעם ראשונה, תהיו עדינים) קרה מקרה ומחפשי אצבע למאוורר של הכרטיס מסך שלי... פעמיים... עכשיו, מן הראוי, השלבים קצת עקומים פוגעים בצלעות קירור ועושים רעש נוראי. אחת ליום אני ממשיך לנסות לעקם בחזרה את השלבים, אבל באיזו שהוא שלב נמאס לי להדליק את המחשב-לשמוע רעש-לכבות את המחשב. יש פתרון הולם חוץ מלעקם לו את הצורה לצד השני, האם אפשר לחבר מאוורר (באיזו צורה) ולהחליף את הנוכחי? יש המלצות מיוחדות לכזה? הכרטיס שלי הוא Powercolor 5770 1GB.

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  8. Started by Swed,

אפשר לשים קירור שהיה על כרטיס מסך של ATI על כרטיס מסך של NVIDIA ? פשוט הקירור שלי נהרס בNVIDIA. דגם הקירור שיש על הATI של accelero tiwn turbo זה הקירור המדובר. http://www.arctic.ac/en/p/cooling/discontinued-products/vga/215/accelero-twin-turbo.html?L=1 הכרטיס מסך של NVIDIA זה 9800GTX תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by taurus007,

ובכן כל הדיבורים האלה על 8800 הדליקו אותי ובגלל שיש לי מחשב דנדש אני רוצה את הכרטיס הזה כמה שיותר מהר במחיר של 1600-1800 ככה להרגיש שלא יצאתי מופסד לגמרי עוד חודש עשיתי בדיקה באיביי ויש כמה כרטיסים שגם עם משלוח והכל מגיעים ל1800 שאלתי היא , אומנם זה יחסית זול וגם במשלוח מהיר , האם זה שווה לעשות קנייה דרך EBAY ? מישהו עשה כבר קנייה של כרטיס מסך דרך שם או איזשהו פריט אחר ? יש אחוזים על כל מוכר כמה הוא אמין וכדומה , הרבה מהאנשים היה להם 99.6 או 100 ואחוזים דומים אז זה נראה לי די בולשיט אז רציתי לדעת אם זה באמת משתלם לקנות דרך EBAY תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Om1,

הי, אני צריך כרטיס מסך חדש שעולה בסביבות ה- 850 ש"ח. ראיתי שב- TMS מוכרים ה- 280x משומש ב- 750 ש"ח. מה לפי דעתכם כדאי, לקנות 270x חדש ב 900 ש"ח או לקנות את ה 280x המשומש? תודה חברה

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש...הוא יהיה מיועד למשחקים בעיקר וגם סרטים אינטרנט וכו'... בקרוב אני אעבד על מפרט...אבל כעת אני רוצה להתייעץ בקשר לכרטיס מסך.. המטרה שלי היא כרטיס של PCIEXPRESS שיהיה חזק למשחקים... מצד שני אני לא רוצה להשקיע יותר מדי מכיוון שבקרוב יצאו משחקים כמו QUAKE4 שידרשו כרטיסים ברמות גבוהות ואז אני אצטרך כבר לשדרג... אז השאלה מה אתם מציעים...בוא נניח שאני יכול להשקיע 1200 ש"ח עד 2200 ש"ח כאשר נראה לי שזה יהיה מוגזם בשביל זה... אם יש משהו באמצע זה יהיה מעולה ב1500-1700 אבל השאלה אם הוא יתן יותר תמורה מכרטיס ב1200, כמו ה6600GT... תודה לעוזרים, מצפה לתשובות.

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  12. יש לי: לוח אם Gigabyte ep43-ds3l מעבד intel E8500 כרטיס מסך HD4870 זכרון 4 גיגה מסך 22 אינץ ספק W750 רציתי לקנות כרטיס מסך חדש שמריץ משחקים כבדים על הגדרות גבוהות ורציתי לדעת על איזה אתם ממליצים תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום ברצוני לקנות כרטיס מסך לHTPC מפרט: מעבד E6300 C2D זיכרון 2 RAM לוח של intel לא זוכר דגם יש לו כרטיס מובנה 3100 או משהו כזה לדעתי ערכת שבבים G33 ספק ג'נרי 400W INWIN או משהו בגלל שאני רוצה לחברת את המחשב מHDMI או DVI עם מתאם (כרגע מחובר מVGA ) אני צריך כרטיס גרפי יחסית פשוט. ראיתי את ה HD 5450 ב אזור ה 140 שקלים בחנויות האם הוא מספיק טוב וכדאי או שיש כרטיסים אחרים עדיפים? אני רוצה להשקיע עד ה 150 שקלים . חובה שבכרטיס אוכל להתאים את הרזולוציה משום שלטלוויזיה יש טיפה מתחת ל1080X1920 (מוזר אבל אמיתי! משהו כמו 1014X1824). בעבר השתמשתי במחשב אחר עם כרטיס GTX 260 שידע לעשות את זה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by evy,

שלום לכל חברי הפורום... איך אני יכול לדעת מהו קצב הפריימים שפועלים במשחק מסויים? אם למשל אני רוצה לדעת על כמה פריימים פועל לי ה nfs-u והמשחק unreal t 2003 איך אני בודק את זה? ואם אתם רוצים לדעת למה אני שואל...זה מפני שבמשחקים האלה יש מצבים מסויימים שקצב הפריימים שלהם יורד וזה ממש מורגש :-\

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Started by hdbaam,

- איזה קצב מומלץ ? - כמה שיותר גבוה יותר טוב ? - במה מתבטאים ההבדלים ? * יש לי כרטיס ג'יפה 2 לפי מה שאני זוכר הוא תומך בעד 85Hrz : - זה תלוי במסך / כרטיס או שניהם ? * כרגע עומד על 75Hrz זהו תודה מראש חברה !

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by TherapyClown,

שלום לכולם, רציתי לדעת בבקשה האם למישהו כאן יש את הראדאון 9000 פרו ומה ההתרשמות שלו מהכרטיס והאם הוא ממליץ? תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני ישמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לגבי שאלה שיש לי : יש לי בבית מסך 25.5 אינץ של חברת SAMSUNG דגם T260 אני הולך לקבל מחשב סביר פלוס עם מעבד QUAD9450 לוח אם ASUS P5Q DELUXE זכרונות CORSAIR DHX 2*2GB TWINX DDR2 CL4 800 MHZ כרטיס מסך GIGABYTE RADEON HD 4870 512MB השאלה שלי האם המסך יעבוד לי טוב ברזולוציה גבוהה 1920X1200 למשחקים ברמה של CRYSIS .? אם לא אז מה אני יכול לעשות? האם יהיה באפשרותי להגדיר רזולוציה נמוכה יותר במסך הנ"ל ואם כן האם זה יגרום לי למראה פחות איכותי !!! אם תוכלו לפרט לי יתרונות וחסרונות הצעות ואפילו פתרונות זה ממש יעזור לי !!! בתודה מראש אור ירושלים

18. האם ניתן לעבוד על מסכים כאלה גם ב1024X768 או שזה לא מומלץ ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני רוצה לקנות את הכרטיס החדש של 8800 GTS 300. מבנצים שראיתי כאן בפורום ובמקומות אחרים רואים כי הוא "מתמודד" סביר + עם רזולוציה 1600X1200. (לדוגמא כאן: http://www.tomshardware.com/2007/02/12/the_amd_squeeze/page6.html). אני מתכוון לקנות גם את ה-DELL 2007 בגירסא הרחבה, בעל הרזולוציה הטבעיות של 1680X1050). ולשאלה: האם רזולוציה זו מאמצת יותר או פחות את כרטיס המסך? האם אני צפוי לתוצאות FPS טובות יותר בגלל שיש פחות פיקסלים ברלוציה של ה-DELL ביחס ל- 1600X1200?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  20. שלום יש לי מסך דק LG FLATRON L1720B השאלה היא כזאת מה הרזולוציה המוממלצת למסך זה אני יודע שהמקסימום שלו זה 1280X1024 אני מת על הרזולוציה הזאת אבל אמרו לי שאני הורג ככה את המסך והוא לא ישרוד הרבה ברזולוציה הזאת יש אמת בדבר? תודה לעונים סרגיי

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by do_k,

הי במחשב שלי מותקן כרטיס המסך הזה, ומהכרטיס חיבור לטלויזיה. לא הצלחתי להגדיר בתוכנה, כך שיהיו 2 תצוגות ( למשל הקרנת סרט בטלויזיה והמשך עבודה על המחשב ביישומים אחרים ). יש לי מסך מחשב של פליפס 109b וטלויזיה ישנה של סוני. בשניהם אין חיבור דיגיטלי. האם זו הסיבה שאני יכול לראות רק תצוגה אחת? או...? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  22. Started by SoftMaker,

כיצד אני יכול לדעת מהי מהירות הרינדור של הכרטיס מסך? כי אני ממדל במאיה ואני חייב לדעת! הכרטיס הוא של powercolor והוא geforce 4 128 ti4200 !

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  23. Started by emofun,

יש לי מחשב עגלה קצת P4 2ghz 1gb ram 400 mhz וכרטיס מסך radeon 9600-pro לוח אם של אסוס לא זוכר את הדגם , agp השאלה שלי היא כזאת, האם שווה לי לרכוש את הכרטיס שאמור לצאת עוד מעט מחברת sapphire x1950 pro 512 mb agp ?>? האם אני אראה שיפור משמעותי בביצועים או שיווצר לי "צוואר בקבוק" מה שנקרא?

24. שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי ואני לא בטוח אם אני יכול להחליף אותו לבדו, או צריך לבצע את החילוף המשולש (כ.מסך, מעבד, לוח אם). המערכת שלי היא: מעבד - i5 2500k @ 4.2GHz לוח אם - Asrock Z68 Pro3 כ.מסך קיים: GTX 570 זיכרון: 8GB הכרטיסים שאני תוהה ביניהם זה ה-GTX770 וה-R9 280X. השאלה זה באמת אם יווצר פה צוואר בקבוק בשדרוג הכ.מסך בלבד? תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  25. Started by Santa ^^,

אהלן, אני מעוניין בלעשות שדרוג קטן למחשב, מדובר בדבר אחד בלבד שהכי שווה להחליף... AMD Athlon 64 X2 4800+ 2GB RAM Radeon HD3850 512 אני עובד על XP, לי נראה שצריך להחליף כרטיס מסך, אבל איזה כרטיס חדש יותר לא יעשה לי צוואר בקבוק ברמה שאני ארגיש? תודה.

• 10 תגובות
    • 987 צפיות

דיונים חדשים בפורומים