עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nimni,

שלום, יש לי מסך דק של PROVIEW. עכשיו אני לא יודע למה אבל אני מניח שממגע יש לי כתם על הצג, רואים אותו רק שהמסך מושחר. האם יש דרך להוריד את הכתם הזה מבלי לפגוע בצג ? שניסיתי לנקות את זה עם האצבע כי חשבתי בהתחלה שזה סתם לכלוך אז הכתם רק גדל. תודה מראש, נמרוד

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  2. Started by tevel,

אז יש לי מחשב פנטיום ארבעה מעבד 2.4 משחקים עובדים על המחשב שלי מצויין אבל הכרטיס מסך שיש הוא geforce 4mx ddr לא זכור לי כמה ועכשיו ידוע לי ש ti זה ביצועים מקסימלים נותן יופי יותר למשחק כרטיס מסך פצצה אבל אני רוצה ללכת בכייון הראדון עכשיו יש ברשותי עד 1300 שקל כדי לקנות כריס מסך טוב על איזה אתם אומרים כדי לי? [glow=red,2,300]תודה מראש לעוזרים[/glow] ועוד משהו כמה כסף הוא עולה?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  3. Started by eranmor,

כל המספרים מבלבלים אותי כי הם לא אומרים באמת מה הם שווים ביחס לאחרים... אז מה עדיף באמת ומה באמת נותן את הביצועים הכי טובים? R9000 R9100 R9200 כרגע יש לי GF4 MX 440 של GAINWARD ולמרות הביצועים הסבירים שלו על משחקים ישנים אני מעדיף משהו יותר חזק אז על איזה מהכרטיסים הנ"ל כדאי לי ללכת ביחס של עלות וביצועים?? כדאי בכלל להחליף לאחד מאלה או שכדאי ללכת על כרטיס יותר חזק?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  4. הוא אמר שזה לא דחוף אבל הוא תקוע עם ג'יפה 2 mx של innovision והוא רוצה שיחזיק כמה שיותר זמן אז הצעתי לו לחכות לדור החדש ...האם אני צודק או לא? ואם לא, אז איזה כרטיס אתם מציעים? ??? תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by bilbo,

קודם כל רציתי לשאול איפה אתם מניחים את רגש הטמפרטורה ? ומה החום שמגיע אליו GPU? ומה נחשבת טמפרטורה מסוכנת?

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  6. קראתי השוואה בין NV לATI השתתפו בהשוואה די הרבה כטיסים הFX עבר ברוב המקרים את הREDON ומתי שלא עבר אותו כמעט והשתווה לו, (ההשוואה : http://www6.tomshardware.com/graphic/20030311/geforcefx-5600-5200-03.html ) בנוסף לכך הבדל המחירים אינו גדול R9800 של ATI עולה 2800 ש"ח וFX 5800ULTRA של LEADETEK עולה 3000 ש"ח, אז למה מפנים תמיד את האנשים באופן אוטומטי אל הREADON'ים? זה לא הגיוני שבא לפה בן אדם עם תקציב של 22,000 ש"ח ונותנים לו READON באופן אוטומטי, בלי להסתכל אפילו על הFX, ולצערי זה מה שקורה ואני פשוט לא מבין מדוע? נ.ב- תסלחו לי על הפרק בהיסטורי שכתבתי

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by SUNDUCK,

אנשים יש מצב שעד אחרי החופש הגדול המחיר של ה RADEON 9800 PRO ירד ? והאם כדאי לקנות כבר RADEON 9700 PRO או לחכות לירידה במחיר של RADEON 9800 PRO ? *תודה מראש לעוזרים !!!

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  8. אני מתכוון מקום לסלוטים(או איך שלא קוראים לזה) מאחורי המחשב מברזל,איפה שמחברים את הכרטיס מסך למסך. יש לי מארז של TSUNAMI VIRGO 350 WATTS. אני מתאר לעצמי שיש מספיק מקום... יש לי כרגע geforce4 ti.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. http://secure.newegg.com/app/CustratingReview.asp?item=24-116-216 על כזה מסך אתם ממליצים? 1931 שקל הייתי זורק עוד על משהו שלוקח לו 20 דקות "להתחמם".... נראה לי אני חוזר לF900P של LG.... מה אתם אומרים? תודה מראש, ניר.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by amichay,

מה דעתכם על gigabyte G9200 128Mb,TV,DVI,VIVO ביחס של עלות תועלת וכו' על תתבישו לומר כל מה שעולה על דעתכם ??? ???

11. Started by ORrrr,

שלום חברה.. אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש, לא את הכי טוב בשוק כי אני חושב שזה קצת מוגזם מבחינת המחיר, מפאת התקציב הדל שלי... בערך 1000-1100 ש"ח.. אני לא יודע אם לקחת את הרדאון 9500Pro כי הוא קצת חורג מהתקציב שלי, מה אתם אומרים? ואיזה כרטיס הכי שווה לי לקחת אחריו?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by massinvallus,

ה CONNECT3D עולה 1577 וההרקולס 1650

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. עד כמה רחוק אפשר להגיע??

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  14. התקציב שלי נמוך אני רק רוצה שהוא יריץ UT2003 ו MOHAA טוב ואיזה הכי משתלם עד 400-500 שקל?? אם יש כרטיס שעולה קצת יותר אבל משתלם מאוד אז אולי אני גם יקנה אותו

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  15. G- FORCE 4 440 64 DDR WIN XP עם NVIEW 2.0 בפינה הימנית של כל סרט אני רואה גם בטלביזיה וגם על צג המחשב מעין פס בהיר שכאילו המסך מרוב שהוא ארוך הוא חוזר אחורה על הסרט זה לא רציני אך לא מצאתי לכך פתרון וניסיתי הכל (לפחות אני חושב כך )

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  16. בעיה: אחרי שאני יוצא ממשחקים ה-DESKTOP שלי נהיה בהיר כאשר אני נכנס לתצוגה לצבע זה מסתדר יש לי RADEON 9000 PRO יש דרך למנוע את זה?

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  17. Started by massinvallus,

מה לעשות?? יש לי P4 2GHZ זכרונות 256MB DDR PC2100 זה מה שכתוב על הכרטיס הגרפי שלי: Intel® 82845G/GL Graphics Controller Driver 6.13.1.3119 Description Intel® 82845G/GL Graphics Controller Manufacturer Intel Corporation Total Local Video Memory 16 MB Total Local Texture Memory 4.00 GB Total AGP Memory 48 MB Driver File ialmrnt5.dll Driver Version 6.13.1.3119 Driver Date 5-22-2002 Driver WHQL Certified false Max Texture Width 2048 px Max Texture Height 2048 px Max User Clipping Planes 0 Max Active Hardware Lights 0 Max Texture Blending Stages 4 Textures In Singl…

18. Started by McJ,

החלטתי לקנות את ה R9800P אבל אני לא יודע איזה חברה כדי(אני לא קונה בארץ) תודה רבה

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  19. אפילו על x2 משחקים פועלים בצורה דיי משמעותית יותר לאט אני יודע שזה מעמיס יותר על הכרטיס אבל אפילו x2 דיי מאט ואם זה החלק החזק בr9500 למה זה כל כך מאט?

• 48 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. Started by shlomid,

היום פירקתי את הרטיס המסך שלי ATI Radein 9500 pro וגילית משהו מאוד מפתיע ומעניין ליד החיבור של המאורר לכרטיס ישנו ריבוע קטן בצבע אדום ובתוכו שני מספקים קטנים מאוד, לכל מפסק שני מצבים. המפסקים מסומנים על הלוח בשם SW1. אני מבקש מכל אותם אנשים בעלי אותו כרטיס שיעשו בבקשה בדיקה לראות האם המפסקים קיימים גם אצלם. והאם מישהו מוכן לשפוך אור בכל הקשור לתפקידם בכרטיס

21. Started by zuq,

בקרוב אני מחליף כ.מסך(יש לי כרגע גיפה 2 400 max) רואיתי את הלידטק 5200(לא אולטרה) ב600 שקל עכשיו אני מתלבט בינו לבין הראדון מה עדיף?

• 37 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by mako,

יש לי בעיה על מה ללכת, השימוש העיקרי הוא גרפיקה (פוטושופ) אבל גם שעשועי סרטים, תמונות, VCD. לא ראיתי גם איפה אפשר להשיג את ה-8500 AIW. תודה מראש לכל אלה שיעזרו לי.

23. Started by SuB,

יש לי כרטיס מסך MSI geforce 4 ti 4400 128mb ויש בו תמיכה של עד 4X. אני ישמח אם מישהו יסביר לי מה הם עושים, אני הבנתי שזה "החלקה" של מה שרואים או משהו כזה. באפשרויות של השולחן עבודה בלשונית של ה-geforce אני יכול לבחור אם להשתמש בזה, אז רציתי לדעת גם אם להפעיל את האופציה הזאת. תודה.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  24. ורק אחר כך להוריד עידכון כי חבר שלי אומר שממומלץ להתקין קודם את הדיסק דרייברים שבא יחד עם המאיץ,האם זה נכון כי עם הדיסק באות עוד תוכנות כמו hydravision ועוד... או שזה שטויות ועדיף להוריד ישר דרייברים מהאתר של החברה? תודה

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  25. יש לי כרטיס מסך Nvidia geforce4 ti4200 128MB איך אני מחבר אותו לטלויזיה ובאיזה איכות זה יהיה?? !!!please help me תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.