עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אחד: חבר שלו קיבל 9998 ב3dmark 2001 עם המפרט הבא: p4 2.0ghz 512mb DDR Intel board Gigabyte Radeon 9000 PRO 128mb נשמע לכם הגיוני? עוד דבר שהוא אמר שממש לא נשמע סביר: המחשב הזה הריץ את UNREAL2 על 60-80 פריימים ב1024X768 !!! : קצת לא סביר... מה דעתכם? :smoke:

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם! אני בקיץ נוסע לגרמניה ורציתי לקנות שם כרטיס מסך (ועוד הרבה דברים) אני חשבתי על הR9700 PRO של XELO! אבל אני לא מוצא כלום באינטרנט על חנויות וביקורות אז תגידו מה אתם חושבים? אני ישמח מאוד אם תמצאו לי שמות של חנויות ומחירים ובכלל המלצות לדברים שכדטי לי לקנות אז תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  3. Started by OmerS,

שלום, בימים אלה אני עובד על בניית מפרט למחשב של מישהו שאני מתקן לו את המחשב בקביעות וכעת הוא רוצה לקנות מחשב חדש.. השאלה שלי בנוגע ל INTEL EXTREME GRAPHICS היא עד איזו רמה מגיעים הביצועים של הכרטיס והם הוא מסוגל להריץ משחקים כמו צריך? (לא צריך איכות מעולה, רק שיעבוד, ולא לאט..) מי שאני מוכר לו את המחשב לא משחק בכלל אבל הבנים שלו בהחלט לא יתנגדו לכרטיס מסך טוב בשביל המשחקים שלהם.. הם לא ממש מבינים במחשבים (או יותר נכון ממש לא), גם הוא לא.. עד עכשיו הם עבדו עם כרטיס שגם היה ON BOARD אבל חלש מאוד. אז מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by H.I.V,

שלום אני רוצה להחליף את הGeForce 4 TI 4200 שלי לריידון 9700 פרו רציתי לדעת איך יעבדו אצלי משחקים עם המפרט שלי (כנסו למפרט) והאם זה בכלל שווה או שאולי כדאי לי להשקיע במשהו אחר?

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by tomerw,

אם יש לכם את המסך הזה, גם לכם יש 2 פסים על המסך שבקושי רואים? למה הם משמשים?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  6. Started by SUNDUCK,

אנשים לפי שמועות זה הולך להיות דבר סוף הדרך... וגם המחיר שלו יהיה זול יותר מהמחיר של GEFOECE FX 5800 ULTRA ! קיצר תתכוננו כי ב14 לחודש הזה הוא משתחרר ! ;D

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. היי, תראו חבר שלי עובד עם geforce2mx אפשר להבין את מצוקתו לכרטיס חדש בכל מקרה אז ככה, למייטב ידיעתי לידטק הכי טובים בייצור כרטיסי הג'יפורס עם מאוורים מצויינים, על איזה כרטיס מבית ג'יפורס הייתם ממליצים ומה מחירו? סכום ההשקעה - 1200-1500 בכל מקרה לא חובה על nvidia אפשר גם ATI מה אתם ממליצים באותו מחיר ... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by Arturh87,

מה ההבדל בין מסך CRT לLCD ואיך בכלל פועל מסך LCD

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  9. טוב אז הנה הבעיה שלי (כל הסיפור) :'( יש לי כרטיס קול של C-MEDIA 5.1 ורמקולים של WINNER 5.1 מהרמקולים לכרטיס קול יוצאות 3 יציאות 1-רמקולים קדמיים 2-אחוריים 3-סאב ורמקולי אמצעי(CENTER) חיברתי את הכרטיס קול לכרטיס טלויזיה(של חברת BROOKTREEכרטיס משנת 2000 אם זה משנה) ואני שומע את הטלויזיה רק בסאבוופר וברמקול האמצעי ב4 האחרים אני לא שומע כלום בדקתי את החיבורים ואת הווליום במחשב אבל כלום לא עוזר תעזרו לי בבקשה?PLEAZZZZZZZZZ

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  10. Started by vner@,

אני רוצה לרכוש את הכרטיס הנ"ל, בפנדה, ב 570 ש"ח. האם הוא כרטיס טוב ? אני צריך משהו ברמה של טיפה יותר מ GTA3. כעת יש לי רדאון 7500, ו GTA3 עובד חלק, עד שיש הרבה פיצוצים למשל, ואז כל המשחק נתקע.... (הכרטיס אינו מתחמם כלל) ואני רוצה את הכרטיס הזה.... האם הוא יתן ביצועים ב UT 2003 ??? (אני כלל לא מכיר את המשחק....) וכמה להערכתכם אני יכול לבקש על הרדאון 7500 פרו שיש לי ? (הוא עלה 480 ש"ח) תודה רבה מראש !

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  11. ראידון 9700 פרו של ati או ספייר sapphire

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. איך בודקים יש איזה תוכנה?

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by demonshlomo,

חבר שלי רצה שאני ישאל אותכם אם הולכת להיות ירדת מחירים נוספת על הRADEON9700PRO עד העשירי לשישי בערך???(שכחתי איך קוראים לחודש!!! ;Dיולי או יוני?) אני לא מתכוון לארץ אני מתכוון בארצות הברית! תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  14. יש למישהו ? אני צריך שמישהו יגבה את הBIOS של הכרטיס שלו ויישלח לי זה די דחוף כאן יש מידע איך מגבים BIOS של כרטיס מסך: http://www.3dchipset.com/bios/ati/flash/index.php

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by nirsul,

לצערי יש לי RADEON 8500 ולא GEFORCE 4 אולם ייתכן שחלקכם יימצאו עניין במידע הזה (שייתכן ואתם יודעים - אני לא ) שמצאתי באיזשהו פורום: I have a GF4 Ti4200 128MB and it has been working great, but I applied a special patch and now Win2K sees it as a Quadro4 700XGL and it performs much better than it did stock. Check out www.guru3d.com for info, under "RivaTuner" or "SoftQuadro4" for info on how to do it, it's very easy and won't damage your card in any way. The GeForce and Quadro cards are basically the same, save a few transistors disabled on the GF cards. The software patch does work, and there are a ton of before and after benchmarks for you non-believers out there. ניר

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Holy,

בסביבות 2500 פלוס מינוס חיבור לשני מסכים - יתרון

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  17. מעונין לקנות כרטיס גרפי אם תכונות של הALL IN WANDER מבחינת ביצועי הטלויזיה מה לקחת כרטיס משולב כמו הATI 8500 או 9700 או לקנות בניפרד כרטיס גרפי ובניפרד כרטיס טלויזיה אשמח לקבל התיחסות הן מבחינת טכנית וביצועים וגם מחיר אם יש כרטיסים אחרים מומלצים .

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  18. שלום כולם ! כפי שהכותרת מרמזת אני עומד לקנות ראדון 9500 פרו אבל לפני כן יש לי כמה וכמה שאלות... א.האם הקירור של הרקולס טוב בהרבה משל ספיר? ב.אם המהרתם את הראדון שלכם כמה הצלחתם להגיע ושל איזה חברה הוא ג.האם אתם מרוצים מהביצועים של הראדון שלכם ד. של איזה חברה הזכרונות של ראדון 9500 פרו של ספיר ואיזה של הרקולס ה.האם בכלל עדיף לי לחכות שבוע שבועיים כדי שמחירים ירדו ואז לקנות אותו! תודה לכל העונים הערות והארות יתקלו בברכה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by TheNautilus,

קודם כל תודה לבחור שענה לי קודם (הוא היה יחיד ומיוחד). קראתי קצת באינטרנט והסתכלתי בחנויות ואני מתלבט בגדול בין שני מסכים. 1. IIyama Vision Master Pro 514 2. ViewSonic P225F שני אלה נמכרים בלמיר (www.lamir.co.il) אבל בפנדה (www.pandas.co.il) יש שני דגמים אחרים של IIyama. ה - 511 ו 512. מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק ההבדל ביניהם? ואם למישהו יש נסיון עם המסכים שציינתי אני אשמח לשמוע תגובות. ובכלל איפה אפשר לראות מסכים כאלה במו עיני? תודה מראש על כל תגובה, טל.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by michelle12,

הי, אני מתלבטת בין שני מסכים: CTX PR711F WEGA TRINITRON 17 inch IIYAMA Master vision Pro 413 17 inch מה דעתכם? יש מישהו שיש לו את אחד המסכים האלה? תודה נמראש, מיכל

• 13 תגובות
    • 836 צפיות
  21. אז ככה. רכשתי כרטיס מסך של יצרן אנונימי והכרטיס הנ"ל אמור להיות GF440 64M DDR בבדיקת ביצועים עם הכרטיס מסך הזה קיבלתי תוצאות מאוד מאוד מאוד נמוכות לכרטיס מאותו דגם בדיוק אבל של יצרן אחר. כמובן שהתוצאות השו בין אותה מערכת בדיוק וההבדלים היו כ 40 אחוז דבר שגרם לי לחשוב שאולי על הכרטיס לא היה זיכרון מהסוג שהוא אמור היה להיות.ניסתי למצאו תחת הוינדוס אקס פי ותחת הדריבר של NVIDIA דרך תוכנת סיסופט סנדרה ובשום מקום לא ראיתי את המידע עבור סיוג הזיכרון אם זה DDR OR SDRAM אם מישהו מכיר תוכנה כדי לדעת את התנתון החסר והחשוב הזה . אשמח לקבל לינקים להורדה או אפילו את התוכנה עצמה. גם תוכנות דמו יתקבלו בברכה אבל שיעבדו העיקר. בתודה גולני

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  22. אוקי, בהתחלה לא ראיתי כלום חוץ ממסך ירוק עם נקודות צבעוניות (במדיה פלייר). אח"כ, התקנתי תוכנה בשם VIDOMI שבה הצלחתי לראות את את הסרט אך ההצלחה הייתי חלקית: לא היה סאונד. מישהו הסביר לי שכדי שהמסך הירוק הוא תוצאה של התנגשות בין שני מקודדים והציע לי להתקין את Nimo Codec (שאגב, כבר היה מותקן, מכאן ההתנגשות) אבל עם מקודד ה Xvid בלבד. עשיתי זאת ואכן יכלתי לראות במדיה פלייר את הסרט אבל שוב, בלי סאונד. מישהו חווה כזו תקלה? למישהו יש פתרון?

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  23. שלום לכולם המפרט של המחשב שלי הוא: לוח אם:PC-PARTNER APOLO PRO 133MHZ עם ציפ של VIA מעבד:פנטיום 3 733MHZ זכרון:392 SDRAM 133MHZ כרטיס קול: סאונד בלסטר 128 ויברה כרטיס מסך:G-FORCE 4 MX 440 64 DDR ארדיסק 20 גי'גה WESTREN DIGITAL מערכת הפעלה:WINDOWS XP PRO הבעיה שלי היא כזאת כמעט בכל המשחקים שאני משחק במחשב רצים לאט ממש מקרטעים עם זה פיפא 2003 ,נבא 2003, היטמן2, ועוד הרבה משחקים שלדעתי צריכים לזוז מהר התקנתי דיירקט איקס 9 שידרגתי את הדרייבר של הכרטיס מסך להכי חדש מהאתר הזה הגרסה שלו 43.51 ועדיין המשחקים זזים ממש לאט יש למישהו מושג מה הבעיה למה המשחקים לא זזים כמו שצריך? תודה רבה למי שינסה לעזור לי

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  24. יש לי סרט באוי WIDE SCREEN ואני רוצה להפוך אותו לאמפג אבל שהוא ישאר בWIDE SCREEN כי אני רוצה לצרוב אותו לוי סי די ושיראה יפה בלי מתיחות על המסך, אני משתמש בתוכנה TMPGEnc. תודה, יאיר.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  25. Started by eSLC,

אני רוצה לערוך תמונות בפוטושופ נגיד אני צריך תמונה של BIOHAZARD את יודעים הסמל של הוירוס קיצקוצ אני צריך אתר אם מאגר תמונות לפוטו שופ אם זה כללי מידי תשאלו שאלות...

• 8 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.