כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כרטיס ATi Radeon 9600Xt חיברתי אותו לTV OUT למסך. פירמטתי את המחשב התקנתי תדריבר והכל, ורואים שחור לבן! אני משתמש בתוכנה iuVCR שיחקתי עם הPAL וNTSC וזה לא הבעיה מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
התקנתי עדכונים של intel להתקן תצוגה.. כרגע המחשב לא מזהה אותו ודורש ממני אישור להפעיל קובץ בשם "igfxcfg module" מתיקייה windows/system32 מבקש ממני להפעיל קובץ כזה עם סיומת cpl בגירסה קודמת כי יש לו יותר הרשאות. מה זה?.. מחשב נייד acer aspire 5612zwlmi 32 סיביות.. שבת שלום!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הבעיה היא שחיברתי משהו לvideo in אבל שאני בודק בתוכנות של לכידת ווידאו למשל windvr אז התמונה שמתקבלת עושה flickering, התחתית שלה בצבע ירוק מה אני אמור לעשות כדי לסדר את זה ולקבל ווידאו אין כמו שצריך? יש לי את catalyst control center 6.8
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי את המסך LG F900P שהוא מסך CRT מעולה עכשיו אני החלטתי לחבר אותו בחיבור איכותי יותר .... ויש 2 חיבורים שאני לא מכיר.... מאחורי המסך יש לי את החיבורים האלו : RGB- כלומר קומפוננט שידוע כאיכותי ביותר בחיבור זה ישנם 3 חיבורים VD- אין לי מושג בחיבור זה ישנו חיבור 1 COMP. HD - גם אין לי מושג... בחיבור זה ישנו חיבור אחד מישהו שמע על 2 החיבורים האחרונים?...משום שאני מעוניין לבחור בהכי איכותי
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
בזמן האחרון קורות לי במחשב 2 בעיות מוזרות, אני לא יודע אם יש קשר ביניהם או לא. אחת כבר קורית הרבה זמן, וקרתה לי גם עם מספר דרייברים (ניסיתי את כל הדרייברים מ-9.3, ועכשיו אני על 9.9). הבעיה הראשונה היא קריסת משחקים וקבלת ההודעה הבאה: זה קורה לי בכל משחק לאחרונה, כולל NFS החדש. אני נתקל בבעיה הזאת הרבה זמן, וחוץ מלנצל את האחריות על הכרטיס מסך אני לא יודע מה עוד נותר לי לעשות, בכל זאת אני שואל כי אולי יש פיתרון. אבל לאחרונה נתקלתי במשהו חדש כאשר אני מפעיל סרטים במחשב: אני לא יודע אם זה כ"כ קשור לכרטיס מסך, אם לא תגידו למה זה כן קשור ואני אפרסם בפורום אחר. זה התחיל לקרות לי גם בסרטים שפעלו פעם, ואני לא מבין למה זה קורה. גם שאני רוצה לצרוב את הסרט, הנרו מודיע לי ע…
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מצאתי במחסן כרטיס טלויזיה ישן, life view PAL עם צ'יפ fusion 878A, ולאחר חיפושים רבים מצאתי 2 דברים 1.תוכנה באתר של החברה שכאשר אני מפנה את ה"נמצאה חומרה חדשה" לתיקיה זה לא אומר שיש שם את הקבצים הנחוצים, ואם אני מתקין את התוכנה ואחרי רסטארט אני מפעיל את התוכנה, אני רואה מסך תצוגה שאמור להציג את מה שמחובר לכרטיס בצבע שחור ואז מקבל שגיאה של תוכנה זו ביצעה פעולה לא חוקית הsend dont send הטיפוסי. ובמנהל התקנים הכרטיס עדיין לא מזוהה 2.דריברים שמצאתי באתר לא רישמי, שאני מפנה את הוינדואס אליו הוא ישר מזהה את זה ומתקין את הדריברים, אבל מתי שהוא מסיים ישר רסטארט-הספק נכבה ונדלק. האם למישהו יש פתרון או הצעה כלשהי? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחיל להעביר קלטות וידאו ישנות למחשב שלי, אז בשלב הראשון אני מבקש המלצה על כרטיס טלויזיה/לכידת וידאו טוב .משהו במחיר סביר ואיכותי. בנוסף ,הייתי שמח אם מישהו יכול להפנות אותי למדריכים שמסבירים איך לבצע לכידת וידאו ואיך לשפר את איכות התמונה והסאונד של הסרטים תודה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4152&Itemid=34
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מה הדרייברים האלה אמורים לעשות? בכל מקרה המסך נקלט כמו שצריך ועובד טוב, הוא יכול לעבוד יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
עקב כאבי עיניים חוזרים ונשנים בזמן האחרון החלטתי לעבור למסך LCD. התקציב הוא כ-2000 ש"ח (עדיף פחות). שימושים: אינטרנט, אופיס, תכנות ומשחקים. במידה ואין בתקציב מסך טוב למשחקים, אני עדיין יכול להשאיר את המסך ה-CRT הישן שלי שישמש למשחקים ולהשתמש ב-LCD רק לאינטרנט, אופיס ותכנות (מה שאני עושה כ-90% מהזמן שבו אני על המחשב). תודה מראש לממליצים.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
זה רק אצלי שה Core Vid משתגע..? קופץ מ 1 ל 5 ולפעמים ל7 גם אני שואל בגלל שיש לי תקיעות במשחקים :=[ הכרטיס זה Leatek A6600TD. תודה :+]
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, איזה גודל של מסך מומלץ לעבודה עם תוכנות תלת מימד ? (כרגע יש לי מסך 17 אינ'ץ שמן, בן 4.5 שנים, רזולוציה 800x600, והעיניים כואבות לי לאחר שלושת רבעי שעה של עבודה על 3ds max, האמת היא שגם אם אני לא עובד על max, או סתם גולש באינטרנט הן כואבות אחרי זמן דומה). תודה לקוראים moshe
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
חג שמח, בעייה שקרה לי עכשיו מס' פעמים. בעת הכניסה למשחק מחשב כגון סטארקראפט 2 - המשחק עולה וכעבור 2 דקות המסך מתחיל לרעוד ולבסוף הוא נכבה,המסך עצמו זאת אומרת והוא עובר למצב של סטנד ביי - חיסכון בחשמל. אני מאמין שהבעיה בכרטיס מסך אך אולי זה בעצם המסך. בעת שימוש פשוט כגון גלישה ופשוט להיות בסביבת ווינדוס אין את הבעיה הזאת. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם זו הבעיה של הקרור או שהכרטיס עצמו ככה יש לי HD4850 של ספיר והוא איזה 70 מעלות במנוחה http://techreport.com/r.x/radeon-hd-4850/4850-card.jpg לפניו היה אותו כרטיס רק של GIGABYTE עם קרור של ZALMAN הוא היה 38 במנוחה http://static.pcinpact.com/images/bd/news/61502-gigabyte-hd-4850.jpg
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מרוב התלהבות ודיבורים בלי הפסקה, כאלו שטיפוסית מלווים אותנו בכל השקה של דור חדש של מאיצים גראפיים, ובמיוחד כאשר מדובר על השקה מלאה שמהווה קפיצה משולבת (גם) בליטוגרפיה של השבבים, מה שנקרא קפיצת דור אמיתית ומלאה, שכחנו איפה שהוא אי שם במגירות האחוריות, את הדיבורים השוטפים על הלחם והחמאה היום יומיים. אז מנצל ההזדמנות כי כמעט ושכחתי כבר, לשתף בדבר ההצטיידות האחרונה שלי (ממאי האחרון) ב- R9-390 MSI Gaming שרכשתי בלוחות משומש (במצב חדש) ממוכר שנפטר מהכרטיס שלו תוך פחות מחצי שנה מרגע שרכש אותו ב- KSP. לא אכנס לנושא הכספי, זה פחות מעניין, וגם עלול להרגיז חלק מהגורמים פה (למדתי לקח ממקרי עבר) ולכן שכל אחד יעשה את השקולים שלו. רק אציין שקב…
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי קבל s-vhs איך אני שומע דרך הטלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה הייתי מחפש בגוגל אבל אני לא יודע בדיוק מה לחפש אשמח אם תעזרו לי. מערכת : windows 10 , לוח אם asus B85M-E bios מעודכן ל - 05/25/15 , מעבד i5 4440. אז ככה יש לי כרטיס מסך amd r9 290 ואני משתמש ב 3 מסכים 1. dp 2. vga 3. Hdmi -TV הבעיה כשאני מדליק את הטלוויזה המסכים מהבבים . לאחר בדיקה מתברר שברגע שאני מדליק, הווינדוס מאבד את הזיהוי של הטלוויזה ואז מוצא אותו שוב. וזה גורם לכל החלונות של המסך של הטלוויזה לעבור ל מסך הראשון. מה לא ניסיתי לעדכן דריברים , להחליף כבל , אפילו פירמוט. לאחר שהשלמתי עם זה שכנראה amd זה חרא חיפשתי דרכים אחרות. הפעלתי בביוס מצב multi screen וחיברתי את הכבל H…
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
היי חרשתי את הפורום + FAQ. אני מנסה להבין מה כדאי לי לקנות: LCD + כ. טלויזיה או מסך משולב הרבה המליצו על כרטיס טלויזיה מבלי לדבר על הפרעות בצפייה (בתכניות חיות), ויש חלק שכן העידו על בעיות. אני רוצה למשל לראות סרט פעולה המשודר בערוץ 22 בלי אף הפרעה ובאיכות טובה. -האם אני יכול לקבל זאת מכרטיס טלויזיה ? טוב לפני שזה ייקבר בארכיון: אין לי ממיר, יהיו לי כבלים אנלוגיים, לכן מסך משולב (עם כניסות s.video וכו') לא יתאים. האופציות: lcd+ ממיר או כרטיס טלויזיה.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני חשבתי לקנות מסך חדש בתקציב של 300 דולר חשבתי על המסך הבא http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824009044
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני חפשתי בכול הפורמים ואין התיחסות לכרטיסי המסך הנ"ל אני מחפש כרטיס מסך מקצועי לרינדור אבל לא בסכומים מטורפים של 15 אלף ש"ח מה הכרטיס שיש לו את היחס הטוב ביותר בין מחיר לביצועים. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מחשב לטלויזית LCD בעזרת HDMI, איך ניתן לסדר גם שיעביר סאונד. ? HDMI אמור להעביר וידאו וסאונד. מדובר ב-2600PRO. תודה.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אחרי מס' שנים ה4850 שלי הלך לעולמו... המפרט שברשותי: e6750 2gb ddr2 seasonic s12II bronze 430W לוח ג'יגה ביית אני צריך כרטיס ככה שלא עושה רעש ושיעלה משחקים על מקס' רזולוציה 1680 ובלי פילטרים. פשוט שיהיה אפשר לשחק ולא על 10FPS תודה. אין לי כרגע ובזמן הקרוב כסף לשדרג את המפרט אז בבקשה תציעו לי משהו ככה סביר ושלא מתחמם יתר על המידה עדיפות לNVIDIA כי יש לי כבר ניסיון רע אם ATI בנוגע להתחממות יתר ובעיות כאלה ואחרות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-