עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Skyline GT-R34,

שלום חברים יש לי מערך CROSSFIRE של ATI שני כרטיסים מדגם Radeon 3870X2 אך לצערי חוץ מסדרת הGEFORCE9XXX או בקרוב סדרת הRadeon 4XXX אף כרטיס כיום בשוק לא תומך בחיבור אורגנלי של HDMI, לכן כיום אני מחובר עם כבל HDMI ועם מתאם DVI-TO-HDMI שהגיע עם הכרטיסים, השאלה שלי היא כזאת האם אכן אני מקבל איכות שידור של HDMI או לא? עם לא האם אני צריך לחבר את יציאת הComponent לטלוויזיה כדי לקבל שידור HD? בתודה מראש לעוזרים נאור

2. Started by DarkLloth,

http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=551

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  3. שלום לכולם לחבר שלי יש X1650XT של חברת HIS בעל צלעות קירור - ללא מאורר . בזמן האחרון הכרטיס מראה כל מיני צורות במשחקים , לדוגמא PRO STREET , או COD4 וגם CS:S . נסיתי לבדוק את טמפ' הכרטיס אך אולם לא מצאתי משהו שקרוב לזה ( יכול להיות שאין חיישן ?! ) . כרגע מה שעולה לי לראש זה להוסיף מאורר נוסף על הצלעות או מתחת לכ.מסך שיתן לו קירור - כי נגעתי בצלעות והם היו מספיק חמות ! . אני לא חושב שהכרטיס בדרך לגסיסה - הוא עבד בצורה יפה ופתאום בום ארטיפקטים . אין לי תמונה להראות לכם , הייתם מבינים יותר ( אולי בהמשך אני יעלה ) . בקיצור מה צריך לעשות במצב הזה ? חיפשתי מד טמפ' באוורסט וגם ב-RIVA TUNER , לא מצאתי דבר . המארז שלו זה TT MAMBO משהו כזה , קירור יחיד ב-REAR 120mm .…

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  4. Started by johnwoo,

בטעות כתבתי 2 הודעות

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  5. שלום אני מחפש כרטיס מסך חדש, עכשיו יש לי 7800GT שנהניתי ממנו בשנתיים וחצי האחרונות. מפרט שלי: D820 3 גיגה זיכרון לוח אם של INTEL D945GCZ האם אני אצטרך להחליף את הלוח אם בשביל הכרטיסים החדשים? התקציב כאמור הוא 250$ ואני אקנה אותו מאתר כלשהו בארה"ב דוגמת NEWEGG אוTIGERDIRECT האם המעבד שלי יהווה צוואר בקבוק לכרטיס שאקנה? תודה

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  6. Started by yonatanph,

יש לי כרטיס מסך Radeon X1950 pro עם דרייברים עדכניים (מה16 לאפריל) מערכת הפעלה xp sp2 עם 2GB זכרון. במשחקים של COD4 ו- Assassin's Creed יש לי בעיה שאני רואה את ווקטור הראיה של כל הדמויות - אני רואה קו יוצא מהראש/עיניים של דמויות אחרות ומגיע אל הראש של הדמות שלי (או לכל מקום אחר שהם מסתכלים עליו). קרה לי גם כמה פעמים שכשיצאתי מהתוכנה קיבלתי הודעה על קריסת הVPU - אבל לא תמיד. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את העניין?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  7. שלום רב, אני מרכיב מפרט חדש מבוסס AMD, ומתלבט בין לוחות האם GA-MA74GM-S2H לבין GA-MA78GM-S2H. אחד השיקולים בהשוואה בין השניים הם הכרטיסים הגרפיים המובנים. הראשון מבוסס על Radeon 2100, ואילו השני על Radeon HD3200. השאלה שלי היא לאילו ביצועים גרפיים אני יכול לצפות מ-2100? הדרישות אינן גבוהות מדי: דפדדן אינטרנט, אפליקציות משרדיות, סרטים, משחקים ללא גרפיקה מתקדמת. האם 2100 יוכל להפעיל את הממשק אארו של ויסטה? בתודה, ilil

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  8. קודם כל קישור לרקע, מתוך פורום ווינדוז: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331001.0 אני החלטתי- די. אני אתקין את הדרייברים כמו שצריך. גם ד"א, האם אין מצב לדרייבר, שמעדכן את עצמו? עם כל הקטאליסט והאשרויות שיש בו, עדכון אוטומטי הם לא חשבו שצריך?[br]פורסם בתאריך: 18.04.2008 בשעה 15:47:24 מצטער על ההקפצה, זה חשוב. בהתחשב בבעיות השונות שצצו עם הדרייברים, האם יהיה הכי נכון להתקין רק את הדרייבר ללא הקטליסט? או שהקטךיסט חשוב להפעלה הנכונה של הכרטיס? כי מה שהוא מוסיף זה בעיקר תמיכהל דברים שאני לא ממש צריך- הגדרות פילטרים (אני מעדיף להתעסק באלה בתוך המשחק), וכל מיני תוספות של HD (אין לי שום מכשיר תומך HD בבית).

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  9. Started by hilikon,

אני רוצה לחבר את יציאת ה tvout שבלפטופ לרסיבר ככה זה נראה... 1 מחבר S-video ,TV-out 2 מתאם וידאו משולב 3 מחבר שמע דיגיטלי S/PDIF 4 מחבר video-output משולב 5 מחבר S-video איפה אפשר למצוא דבר כזה בארץ?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  10. Started by SweeT_EviL,

ממה שראיתי יש לי את הקירור סטוק הכי טוב, וכנראה הוא יהיה הכרטיס הבא שלי. בכל אופן, מגיע איתו איזה משחק?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  11. ניסיתי להגדיר לכרטיס מסך שלי להוציא אות לטלוויזיה בכל התצורות (DV, CLONE, SINGLE וכו') והטלוויזיה לא מראה כלום. מה שמוזר הוא שברגע שאני מחזיר את ההגדרות לתצורה בודדת במסך המחשב, אני רואה ל2 שניות תצוגה על הטלוויזיה, ואז המסך של המחשב חוזר להראות תמונה לבד. חשוב לציין שהיו לי בעבר כרטיסים של NVIDIA ושל ATI ומעולם לא היה לי קושי איתם בכל מה שנוגע לתצוגות מרובות. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by danielzy,

שלום. היתי רוצה לדעת אם קיים אתר המביא מידע על כרטיסי מסך עתדיים שיצאו בחצי שנה, שנה הקרובה ? תודה.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  13. Started by מאור247,

אני רוצה לקנות מחשב נייד ולהתקין עליו את התוכנה AUTOCAD ... רציתי לדעת אם כרטיס מסך סטנדרטי יסחוב את התוכנה הזו???. ( לIntel Media Accelerator X3000

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  14. Started by arkadur,

שמעתי על כרטיס של ATI מסדרת 387X , בעל 4 יציאות DVI, האם יש חיה כזאת? אשמח לשמוע עוד פרטים אודות הכרטיס הנ"ל, המלצות במידה ויש (האם הוא שווה את הקנייה) והאם כמובן, 4 יציאות DVI, זה אומר 4 מסכים מחוברים בו זמנית?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  15. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 8400GS M איך אני מגדיר את ההגדרות כדי לקבל חווית צפיה מרבית בHD? והאם בכלל זה משנה..?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by tulip42,

אני מתלבט קשות איזה כרטיס מסך לקנות אני משחק ומתכנן 3D בערך במידה שווה ואני לא יודע איזה כרטיס לבחור בנוסף אני צריך ספק - אני בכיוון של HEC ZEPHYR 750W הממולץ באתר של nVIDIA ל - 9800GX2 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  17. Started by waizman,

קיבלתי כרגע את כרטיס x850 מאסטר בשביל לבנות מערך CrossFire אצלי במחשב (הכרטיס השני הוא x850xt). הלוח תומך, הכרטיסים תומכים, וזה לא עובד! 2 הכרטיסים מותקנים בלוח, הכבל מחובר ביניהם, אליו מחובר מסך CRT בחיבור VGA. התקנתי Catalyst חדש (גרסא 8.4) והוא מזהה את הכרטיסים, אני יכול להוציא וידאו מכל אחד מהחיבורים, אבל הוא לא נותן לי הגדרה של CrossFire... איך אני מסדר את זה? תודה[br]פורסם בתאריך: 22.04.2008 בשעה 16:30:38 קבלו ביטול - הסרתי והתקנתי שוב את הדרייברים ועכשיו זה עובד סבבה.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by godis,

שלום, רכשתי מחשב לפני שנה ואיבזרתי את כל המחשב אבל עדיין לא קניתי כרטיס מסך. אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך שיהיה חזק ושיתמוך במשחקים חדשים ובתוכנות עריכה\גרפיקה(photoshop,after effect,premiere וכו'..). יש לי מסך 22 רחב (226bw samsung) ויש לי את המפרט של המחשב בצד שמאל תודה!

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  19. שניהם ל AGP מה עדיף? למישחקים...קצת סרטים... תודה.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  20. Started by julbo,

שלום וחג שמח. אני צריך כרטיס גרפי רוצח לעריכת וידאו וישומיי פוטושופ. ושילובים בניהם. על מה אתם ממליצים וכמה זה יצא. ושוב חג שמח וכשר

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  21. Started by anri,

אני עם שתי 9600GT SLI . Q6600 ו 4 GB אם זה חשוב . וגם בהגדרת ישום ספציפית, לגביי ביושוק איזה הגדרות כדאי להריץ אותו ? עוד משהו אחרון, בזמן משחק.. יש לי מד כזה בצד שמאל בצבע ירוק מד SLI כזה שמפריע בזמן המשחק, איך לעזאזל מוציאים אותו ? אני לא מוצא שום אפשרות בדרייבר . [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  22. אובד עצות כבר מהעניין הזה. אז ככה לפני חודשיים בערך קניתי מחשב חדש עם מעבד e6750 לוח אם asus p5kpl-c http://www.skypc.co.il/pl_product~31143~10~0.htm כרטיס מסך 9600 palit sonic http://hwzone.co.il/reviews/dx10_mid/12/ עכשיו העניין הוא כזה, לכרטיס מסך יש חיבור מיוחד של אודיו עם יציאת אופטית כמו שניתן לראות בקישור למטה ,אבל הוא אינו עובד משום שצריך לחבר כבל מהכרטיס מסך ללוח אם. עכשיו הכבל אינו מחובר ואיני יודע אם יש לי אפשרות לחבר אותו בכלל. http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=2253&page=3 הכבל בתמונה האחרונה ואני מחבר אותו לכרטיס מסך אבל ללוח אם אני לא מוצא חיבור מתאים. השאלהה היא אם יש לי בכלל חיבור מתאים בלוח אם לחבר את הכבל ואם כן אז אם אפשר להסביר לי …

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  23. Started by Chrysler,

קניתי מחשב דיי טוב ואיתו גם כרטיס מסך שאני מסופק לגביו כי ראיתי משהו יותר זול וspec על הנייר יותר טוב המחשב : Q9300 2.5ghz 6mb + Freezer Pro 7 ocz 4gb (2X2gb) cl 5 evga 9600gt superclocked 512mb gigabyte P35-ds3L ‏Seagate 500GB 7200RPM, 32MB HEC ‏500TD-TF 500W ‏Compucase CI-6A21 Black and Silver עכשיו ראיתי בFoxPC את זה XFX GeForce 9600GT 512MB DDR3 XXX Alpha Dog עכשיו הוא בא במחיר של 880 שקל , עם Call Of Duty 4 כלול עם Core Clock 740 Memory 2000 מצד שני הEVGA מגיע עם 675 Core Clock 1800 Memory והוא עולה לי 980 ההזמנה כבר יצאה בKSP בשביל 200 בזיכרון עוד 65 בליבה שווה לי לבטל את הכרטיס שהזמנתי שמה ולקנות בFOXPC בנפרד ?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  24. אני אולי יקנה את הכרטיס הנ"ל אבל קראתי שהמידה שלו היא 26 ס"מ ואחרי מדידה קטנה הוא אמור להיכנס ונשאר 1-2 ס"מ רווח אני רוצה לראות תמונה ולהיות בטוח לפני שאני מוכר את הכרטיס שלו ומביא אותו אני לא מוכן לקחת את הסיכון הזה אם למשהו יש ניסיון עם השילוב הנ"ל או ראה אני ישמח לדעת?! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  25. Started by joniar,

אני רוצה לקנות את ה 9800X2 וכל יצרן יש לו חיבורים שונים אז רציתי הסבר מזה כל אחד HDMI DVI HDCP HDTV מה עדיף ומה מיתחבר למי תודה רבה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.