עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, בנתיים אני לא משחק במשחקים ולכן אני גם לא כל כך עוקב אחר כל המגמות והכרטיסים החדשים בשוק. בגלל זה אני צריך את עזרתכם. יש לי תקציב של כ-1500 שקל לכרטיס מסך טוב שיהיה אצלי כשנתיים (ואני מבין שהוא לא יריץ את המשחקים הכי חדשים ברמה הכי גבוהה אבל העיקר שיריץ בצורה סבירה) ואני מוכן לחכות (גם כמה חודשים) בשביל לקנות את הכרטיס הזה. השאלה שלי היא איזה כרטיס לקנות ומתי תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  2. מה העבדל בין הכרטיס של 6800 של אסוס לבין 6800 GT http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1129&products_id=7060 ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  3. כרגע יש לי 6800 128M הרגיל, הבעיה איתו שהוא AGP.. ואני משדרג מעבד ולוח חדש, אז זה מגביל אותי, ואני לא מעוניין בלוחות המשולבים, מפני שתמיד הוא הAGP איטי או ה PCIE בכל מקרה אני צריך כרטיס מסך שיהיה יותר טוב ממה שיש לי, אבל גם יהיה PCIE, ושיהיה הכי זול שאפשר, ראיתי שהמחירים הם בסביבות ה 300.. ואני לא יכול להרשות לעצמי יותר מדי כרגע, לכן אני קונה כרטיס זול והוא יהיה זמני... ואחליף אותו אחרי שארוויח קצת כסף בחופש חח + המחירים ירדו קצת.. תודה!!!!

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  4. כמו שהכותרת אומרת , אני צריך המלצה למסך LCD 15" הכולל יציאת DVI , בלא יותר מ2100שקל. , תודה.

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  5. Started by X-It,

אני צריך את הכרטיס הכי חזק שאני יכול לקבל ב1200 שקל ותכללו חנות... תודה רבה...

6. הכרטיס מסך CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=925 צורך חיבור ישיר מהספק?

7. Started by wwll soldier,

היי יש לי תכרטיס geforce 6800gt ואני רוצה שיראו את המחשב בטלויזיה ואני פשוט לא יודע איך עושים את זה יש לי המון כרטיסיות ואני לא יודע איפה ללחוץ כדי שיראו גם בטלויזיה וגם במחשב, אני לא רוצה סתם לשנות אז בבקשה תעזרו לי כי זה דחוף והאם יש דרך לסדר תבעיה של המדיה פלייר והדרייבר החדש?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  8. Started by Vortex,

דרישות: 1) כמה שיותר זול..אין עדיפות ל"מותגים" 2) שיתמוך בקצב רענון של 85 הרץ ברזולוציה 1024 על 768. זהו. תודה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  9. Started by eladhor7,

שלום לכולם. תמיד חיברתי את המחשב לטלוויזיה והכל עבד יפה ללא בעיות, ורק היום משהו השתבש לי שם. אני פתאום רואה בטלוויזיה בשחור לבן למרות שהגדרתי כצבעים. הסרתי את הדריבר של הכרטיס מסך לחלוטין, והתקנתי אותו שוב, ועדיין רק שחור לבן ולפעמים גם לא רואים כלום. עשיתי התקנת אשף הטלוויזה בריבוי מסכים חדשה ועדיין לא עובד. הכבל בסדר גמור. מה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזרים :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by fish123,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואני צריך המלצות. אני רוצה כרטיס טלוויזיה מאחת החברות הבאות: Hauppauge,Leadtek,Asus,LifeView,Viewcast כרטיס פנימי של PCI,שיש לו גם תוכנות עריכה ובמיוחד את WinDVR 3 במחיר של עד 500 שקל. אם כבר אני פה,מישהו יכול להסביר לי על חיבורים? וגם מה ההבדל בין כניסות ליציאות? הנה כניסות: (RCA/3.5mm) Audio XLR FireWire (IEEE 1394) והנה יציאות: (RCA/3.5mm) Audio VGA ומה זה טיונר TV פנימי ו"ממיר מחשב לטלוויזיה"?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  11. שלום לכולם , קיבלתי מסך חדש samsung syncmater 710n אתמול והוא בא לי עם דיסק יש לי שאלה מה זה הדיסק הזה?מה הוא עושה?תודה לעוזר

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  12. זאת שאלה שהייתי חייב לשאול בגלל שאני כמעט סגור על לקנות את הכרטיס הנל אז רציתי לדעת אם יציאתו של הכרטיס החדש של Nvidia תשפיע על מחירו של ה8800GT רציתי לדעת בערך בחודש מאי מה יהיה המחיר שלו לאור יציאת הכרטיסים החדשים של שתיי החברות המובילות

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  13. מצטער אם אני טועה בפורום אבל לא חשבתי על מקום מתאים יותר(אם טעיתי מנהלים נא להעביר לפורום הרלוונטי) אני זקוק בבקשה לכרטיס שגם ישמש ככרטיס טלוויזיה כך שאוכל להקליט תוכניות והישמוש העיקרי הוא להעביר מקלטות וידאו למחשב באיכות טובה ובכך לצרוב את הסרטים למדיות תודה מראש על העזרה. :bigglasses:

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by kobibo,

עכשיו אני עם האומגה שמתבססת על ה 6.3 ורצית לדעת איזה דרייברים עדיפים יותר הקטאליסט של ATI או האומגה? האם ישנו אתר שמשווה ביצועים של משחקים לגבי שני הדרייברים האלו? אודה להתיחסותיכם לגבי הדרייברים בלבד ללא התוספות מכיוון שאני משתמש גם ב ATI TRAY TOOLS .

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  15. שלום רב, מלפני כמה ימים אח שלי קיבל את המחשב של הישן של אבא שלי. כאשר ניסינו להריץ כמה משחקים די חדשים (PES 2008 לדוגמא), המשחק לא עלה. בדיקה העלתה שכרטיס המסך המותקן על המחשב הוא: GForce 4 MX בכבודו ובעצמו אח שלי רוצה לקנות את כרטיס המסך הטוב ביותר אשר ניתן לשים המחשב על מנת שלא יגרום ל"צוואר בקבוק" בביצועים של המחשב. המפרט של המחשב הוא כזה: Pentium 4 3.0 GHZ 768 MB פנימי ולוח אם Asus P4PE שלפי דעתי תומך גם ב- AGP וגם ב- PCI אני צריך שבכרטיס המסך יהיה Pixel Shader 3.0 וכל השאר כבר לא משנה איזה כרטיס מס עולה על הדרישות הנ"ל? בתודה מראש, borissurets

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  16. אם אני מסיר את הדריבר של הכרטיס מסך אז ממה מגיעה התמונה? מהמעבד/לוח אם או מהכרטיס מסך? נראה לי שהיא מגיעה מהמעבד כי אני חושב שזה אפשרי בגלל שב 3dmark06 יש טסט שבוחן את חישבוי המעבד ובטסט הזה המעבד מציג את הגרפיקה ולא הכרטיס(נראה לי) במהירות של 0FPS לשנייה אני רוצה לדעת אם כך באמת המצב כי זה מאוד חשוב לי. אם אני מבטל את הכרטיס מסך דרך מנהל ההתקנים אז עדיין יש תמונה אבל בלי אפקט ההנפשה של הווינדוס או איך שקוראים לזה. זה נכון שבמקרה הזה הכרטיס מסך לא מעורב בהצגת התמונה? כי פשוט במקרה כזה אני מבטל אותו לגמרי.. וגם חשבתי שבכל מקרה התמונה חייבת לעבור דרך החיבור של הכרטיס מסך אבל אז נזכרתי שמדובר בלפטופ ושיש הבדל כי בלפטופ הכרטיס מסך הוא שבב GPU שמחובר ללוח אם ואין ל…

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  17. Started by moshe_ha,

עד 1400 ש"ח...ככה תודה!

18. כל פעם שאני נכנס למשחק או משהו שדורש הרבה מהכרטיס שלי אז המסך נהיה בתור פסים רוחביים כאלו ולא מפסיק עד שאני מתנתק מהמשתמש שלי הכרטיס מסך שלי זה: EVGA GEFORCE 7900GT/GTO יש לי השערה בגלל שעל המחשב שלי מותקן DIRCTX10 (אין לי שמץ מאיפה הוא הופיע...) והכרטיס מסך שלי לא תומך 10 אבל כשאני מנסה להתקין 9.c הוא אומר שהוא מסיים להתקין אבל הגירסא לא משתנה...עזרה בבקשה (למי שלא הבין אני רק צריך דרך שבאמת תחליף לי את הDIRECTX מ10 ל9.C...) תודה מראש

19. Started by Quickly,

שלום. יש לי ASUS x800xl ואני מוציא איתו 5200 ב 3DM05 בלי אובר קלוק בלי כלום קירור סטוק רציתי לדעת האם זה גבוה נורמלי או נמוך יחסית לשאר הכרטיסים פה בפורום תודה ד"א כמה אפשר להוציא באוברקלוק עם או בלי vmod

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  20. חיברתי את המחשב הנייד שלנו לטלויזיה והכל פועל טוב אבל הבעיה שרואים בטלויזיה את המסך בגווני אפור. יש לנייד כרטיס radeon 9200. נ.ב. כבר ניסיתי לשחק עם הצבעים (ב CCP) ועם ההגדרות PAL ו NTSC. תודה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by navk2,

יכול ליהיות דבר כזה ? בדקתי בבאנצ' של FEAR ואין הבדל אבל ב TITAN QUEST אני כמעט בטוח שיש הבדל.. שום AA\AF לא מופעל ואין שום אופציה מיוחדת, הגיוני ? הייתי סוגר אותו וזהו אבל אני צריך את השליטה שיש לו על המאוורר, אולי יש תוכנה שרק שולטת על המאוורר של הכרטיס ? תודה.

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  22. קניתי לוח אם של אסוס האם כרטיס מסך של אסוס יעבוד טוב יותר עם לוח האם מאשר כרטיסי מסך של חברות אחרות?? אני יודע שיש חברות טובות יותר וכרטיסים טובים יותר אבל אני מדבר על כרטיסים שוים למשל 6600GT תודה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  23. לא מזמן ראיתי את הגרסה של 512 מגה ב 1300 ומשהו, מישהו יודע איפה ? והוא כמעט ולא מופיע בזאפ...

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  24. Started by 12131,

מה עדיף? GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe או Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe או משהו אחר באותו המחיר? תודה לכל העונים!

25. Started by yotam360,

ראיתי באתר כאן כתבה על הכרטיס 7800GT של אסוס. האם הוא PCI-E? ואיזה כרטיס יותר טוב 7800GT של POV או של ASUS?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים