כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
איך אני מתקין דרייברים ל msi 9800pro???????
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך gf 4 mx 420 ויש לי את הדריברים שקבלתי עם הקופסא והם פאנן וטובים עכשיו, לא מזמן, אני מקבל הודעה בכל פעם שאני מפעיל את המחשב ש- Problem blabla anvshell.exe faild to run זה קובץ הפעלה של כרטיס מסך... ואני לא יודע מה לעשות אני מקבל ERROR REPORT כאילו ההודעה הזאת ש-anvshell פשוט לא עולה, ובכל פעם שאני מנסה לעלות, אותה בעיה של הווינדוס. מה עושים ? איך עושים שהקובץ יעלה בלי בעיה ? בתודה מראש לעוזרים <3
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
8800GTS תומך 3WAY SLI .? (הכוונה ל 3 כרטיסים על לוח אם אחד )
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
חיפשתי באתר של ATi ולא מצאתי. אם מישהו יוכל ללתת לי לינק אהיה אסיר תודה!
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם אז זהו זה סוף סוף קבלתי את ה 9800PRO 128MB 256BIT של ספיר והתקנתי אותו במחשב עם הדרייברים החדשים של אומגה וכבר יש לי כמה שאלות ? א. בעזרת איזה תוכנה אני אוכל לראות שהכרטיס באמת 256bit יש לי את ה- sisoftware sandra החדשה אך אני לא מוצא שם דבר וחצי דבר על כמה ביט הכרטיס ( למרות שלפי כמה הסברים שנתנו בפורום כגון : צורת הזיכרונות וסידור שלהם על הכרטיס אז הכל נראה כשורה ) ? ב. לפי בדרייברים של אומגה הליבה עומדת על 378 והזיכרון על 337.5 באם זה תקין לסוג זה של כרטיס ואו האם כדאי להחליף את הדרייבר ? ג. כאשר ניסיתי להעלות משחק על-מנת להתרשם מהכרטיס חלק מהגרפיקה נראת בצורה מאוד זוהרת ( כגון : סלעים וקירות ) לא הצבע שצריך להיות האם יש צורך לשנות משהו בהגדרות הכרטיס ? ( אנ…
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם, הבעיה שלי היא כזאת : עד לא מזמן היו לי 2 צגים ופתאום המחשב החליט שהוא לא רוצה לאפשר לי 2 צגים, כלומר אני עושה לזהות את הצג הנוסף ואז הוא לוקח שתי שניות ולא מוסיף את הצג השני, ניסיתי גם FORCE TV וזה לא הצליח. מה שכן זה שהמחשב מזהה את הטלוויזיה מכיוון שהוא נותן לי להחליף ולבחור או להיות על המסך של המחשב או על הטלוויזיה אך עדיין לא נותן אפשרות של שני צגים. אם זה עוזר הצג השני נקרא ATI X1950PRO SECONDARY. תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
נציגי יצרנית השבבים מציגים בפירוט מרשים את ביצועי כרטיס המסך המיועד לשוק הביניים ויתחרה ב-RTX 3060 של NVIDIA לכתבה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
- 1 follower
-
-
יש אפשרות כזו ? אני קונה עכשיו את ה X1950 pro של ATI ... הבאסה היא שהוא תומך ב DX9 בדיוק כחודש לפני שמגיעים אלו שתומכים ב DX10 . האם ע"י עידוכני קושחה ניתן יהיה להתאים אותו ל DX10 ? או שזה כבר משהו שקשור לארכיטקטורה שלו ?
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
לפי מה שידוע לי הוא כרטיס די ישן במחיר די גבוה יכול להיות שיצא כבר כרטיס במחיר דומה עם ביצועים טובים יותר? או שאולי עדיף לדחות את הקנייה ל2007? ד"א: איך אפשר לדעת שכרטיס מסך מסויים באמת יפעיל את כל המשחקים שאני רוצה על הגראפיקה הכי טובה ושזה יעבוד חלק? אני לא יודע מה אתכם אבל 2000 שקל ומעלה, זה הרבה כסף ובשביל להוציא על כרטיס מסך ואם יתברר שהכרטיס לא עובד לפי הציפיות שלי, לא אוכל להחזירו אצטרך לדעת גם אם הכרטיס מסך מתאים למחשב כשדיברתי על "המשחקים שאני רוצה" הכוונה למשחקים כמו F.E.A.R , Company of heroes , Warhammer40K:Dawn of War, Neverwinter Nights 2 וכו' מפרט: GA-K8NF9 AMD Athlon 64 Processor 3000+ Kingston 512MBx2 DDR 400mhz למרות שאני מוסיף עוד גי'גה יחד עם ה…
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
עדיפות כמובן ל- 19 אבל אני מניח ש- 1000 שקל זה לא מספיק... פשוט מסך שיהיה איכותי ותסבירו למה דווקא הוא
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
משהו יודע האם כרטיס HD2900XT מגיע עם HDMI 1.3 ? בבקשה אני מחפש כתבה /מאמר שכותב על היציאה הנ"ל ובאיזה תקן היא ?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
חשבתי על המסך של LG L1719 מה דעתכם?עולה 1050 שקל ככה. כדאי לי לקחת מסך עם חיבור DVI יש לכרטיס מסך שלי חיבור. מה החיבור DVI עושה בדיוק?יותר חדות? אמרו לי שמסך דק לא טוב למשחקים זה נכון? מה דעתכם על 7600GT 256MB הוא טוב?יספיק לי לשנה ככה להגדרות הכי גבוהות? האם כדאי כבר כרטיס מסך של 512MB?יש שוני כזה גדול? תודה ותענו לי על הכל בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום פירמתטי מחשב ישן של הילד, ואין לי את הדרייבר של כרטיס המסך, אני צריך קישור להורדת דרייבר שמתאים ל riva tnt 32mb במערכת הפעלה win98 תודה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולום יש לי כרטיס מסך עתיק RIVA TNT 2 והמאוורר שלו לא עובד וכתוצאה מכך אני רואה פסים אפורים על המסך והמסך מאוד בהיר רציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות אחד חדש מחנות באינרטנט תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת איזה מפרט של מחשב אני צריכה על מנת לעבוד עם תוכנות עריכה של premiere and avid תודה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, לפני בערך חצי שנה הייתי קצת מומחה (: משם ועד היום הרבה השתנה. אני צריך להחליט מהר, אשמח להעזר בכם : אני רוכש מחשב חדש עם לוח אם Gigabyte GA-k8U939 אכשיו הציעו לי באותו מחיר שני כרטיסי מסך : Radeon X1300 258MB ו - GeForce FX5500 256 MB אני לא ממש יודע מה יותר מתאים ללוח אם ? מה יותר יקר ? מה יותר איכותי ? ד"א אתה מחשב אני צריך לצרכים בסיסיים ובמקביל אם יתאפשר אז גם משחקים, אבל אל תטעו לא מדובר ב"גיימר". בכל אופן, תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
1. קניתי כרטיס מסך 7600GT של PNY, האם אני צריך להתקין את הדריברים ואת מה שיש בדיסק ואז לשדרג לגרסת דריברים אחרונה, או שאפשר פשוט במקום להתקין את מה שיש בדיסק, ישר להתקין את הדריברים האחרונים מהאתר של Nvidia? 2. איך נראה לכם הקירור הזה - PrimeCooler HyperGraphics (PrimeCooler PC-VGAHG1 AL Blue Led)? ביקורת עליו http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=96&page=1 תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
יש לי XFX GEFORCE 6800GT 256 עכשיו הייתי משחק במשחקים וזה... ועכשיו פיתאום אני שם לב כשאני ניכנס ממשחק וניכנס לבדוק כמה מעלות הכרטיס מסך שלי אז הוא עומד על 75 למה זה (וזה עוד בחורף) ומה אני אמור לעשות כדי לתקן את זה תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני רוצה לראות טלוויזיה במחשב,לחבר את הממיר של יס לכרטיס טלוויזיה. מה צריך לבדוק שקונים כרטיס טלוויזיה? איזה חברות מובילות בתחום הזה? ואפשר גם להמליץ ספציפית על כרטיסים. ושתהיה אפשרות גם להקליט... תקציב:350 שקל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה איכותי ומבקש המלצות (אין מגבלה למחיר) אשמח גם לקבל פירוט על יכולות של כרטיס מסוג זה ואם יש אי אילו מגבלות בעבודה עם חומרה אחרת תודה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
כיום יש לי מעבד 64 BIT של AMD סוקט 939 אני מתלבט אם לקנות לוח חדש וכרטיס מסך חדש למרות שעוד מעט יוצא סוקט חדש של 940 ואז גם הלוח שאני ירכוש עכשיו לא יהיה שווה כלום או לרכוש כרטיס מסך AGP ולהשאיר את הלוח הקיים השאלה כמה זמן אני יוכל להחזיק אם המחשב במידה ואני רוכש כרטיס AGP נכון להיום יש כרטיס מסך ati red 9700 PRO , אני מחפש כרטיס מסך שהוא עונה להגדרה של טוב ולא משהו מפוצץ בטווח של 800 - 1200
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מבוסס צ'יפסט של ATI (אם זה משנה אז DFI RDX200 CF-DR) ואני רוצה להשתמש ב-Omega Drivers.. הבעיה היא שאני גם צריך גם את הדרייברים של הצ'יפסט שבדרך כלל כלולים עם הקטליסט הרגיל וב-Omega Drivers יש רק עידכון לכרטיס מסך. מישהו יכול לעזור לי פה? אני אודה לו מאוד. תודה מראש. עריכה: ערכתי את ההודעה, IGP לא קשור בכלל.. יש לי X1800XT. עריכה 2: אם אני מוריד רק את העידכון ל-Southbridge ואת הדרייבר של ה-GART מהאתר של ATI ולא מוריד את ה-Display Driver אז אני יכול להתקין Omega במקום זה?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-