עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. 1. איך זה ש?Forsa 6600GT 128MB TV, DVI, PCI-E (RETAIL)? עולה רק 790 (k.s.p) מה ההבדל בינו לבין 6600gt אחר שעולה נגיד 1200 (ראתי שללידטק יש אחד כזה)?? 2.האם יש הבדל מהותי בין ה6600GT לבין הx800gto והאם הוא שווה את הכסף? 3. כמה עולה ה6800gs הכי זול? (ראיתי בksp שיש ב-1400 אבל הוא 256MB ככה שניראה לי שיש יותר זול)

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  2. Started by Virus1,

לוח האם Asus P5Q Deluxe יגביל CFX של HD4870?

3. למי יש 8600 gts מבקש חוות דעת על הכרטיס לאחר שבדק את הכרטיס

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  4. שלום.. פרסמתי את זה בפורום קולנוע ביתי ואמרו לי שלא מתאים, אז אני ינסה כאן... יש לי בעיה... פעם היה לי כרטיס מסך של Nvidia וחיברתי לטלוויזיה והכל היה נחמד. החלפתי לכרטיס מסך ל Ati radeon 9600 pro ומאז החיבור לטלוויזיה מופיע רק בשחור לבן. יש בכרטיס חיבור כזה של ATI, דומה לS-VIDEO, שלפי מה שהבנתי הוא יחודים שלהם, ויש מתאם לבננה קוקסיאלית רגילה, אליו כמובן מחובר אותו כבל בו השתמשתי בעבר ומגיע לטלוויזיה. שיחקתי עם כל ההגדרות, PAL למינהם, NTSC... עדיין על הטלוויזיה מופיע רק שחור לבן. החלפתי דרייברים, לא עזר. לאחרונה קניתי טלוויזיה חדשה, וגם איתה חוזרת אותה תופעה בדיוק (נסיתי אליה את כל הנסיונות שנסיתי בעבר..). אז נגמרו לי הרעיונות.. הכרטיס שלי דפוק? אולי המתאם הזה לא בסדר? או…

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  5. איזה כרטיס הכי טוב מבין כולם: למשחקים כמובן! twintech nvidia geforce 9500gt xxt oc 256mb ddr3 pcie או pine xfx nvidia geforce 9500gt 512mb dd3 pcie או twintech nvidia geforce 9500gt 512mb ddr3 pcie? תעזרו לי בבקשה זאת תיהיה השאלה האחרונה ואז לסגור את הנושא!

6. Started by Adielion,

תגידו החנות הזאת אמינה... http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6772&CatCode=21 מישהו מכיר את החנות הזאת, קנה ממנה? ואם זה המחיר אז כדאי?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  7. Started by Hydr0,

שלום. דודה שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט של המחשב שלה הוא: לוח אם : Asus P4S533-MX Intel Celeron 1.7 Memory : 256MB RAM כרטיס קול מובנה התקנתי להם סימס2 וזה כתב משהו על DIRECT 9X והמחשב לא תומך בזה וכו'.. זה בגלל שאין כרטיס מסך נכון? אני צריך כרטיס מסך במחיר נמוך העיקר שיריץ סימס 2. ד'א אין לי מושג אם הלוח אם שלה הוא AGP או לא אז אני סומך עלייכם שתתנו לי משהו מתאים תודה ואני גם צריך ספק כוח חדש למחשב שלי AMD Athlon 2800 XP gigabyte 7vmrz-400 512mb ddr ram leadtek 7600GT 256mb Creative sound blaster.. צורב DVD וכונן רגיל אני צריך ספק שיחזיק את המערכת הזאת והכל יעבוד לי טוב שהספק יהיה גג עד 250 ש"ח שמעתי שיש ספקים טובים ב- TMS אבל הקטע שאני צריך ש…

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  8. Started by yair9_20,

מה דעתכם על הכרטיס מסך המובנה Intel® Graphics Media Accelerator 900 שנמצא בלוח GA-8I915G-MF האם הוא משתווה ל - fx 5200 או שהוא הרבה יותר טוב ממנו בקיצור אני רוצה להריץ את ניד פור ספיד החדש זה ירוץ עליו?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  9. Started by danieleto,

שלום לכולם יש לי בעיה במסך יש לי מסך שקניתי בערך לפני איזה חצי שנה של סמסונג df793 ואני משתמש בו בסבבה ולפעמים יש לי קווים כאלה על כל המסך בצבע חום מליון קווים זה נמשך איזה חצי שניה ולפעמים אפילו שתי דקות חשבתי אולי זה כרטיס מסך ינו דריבר אז הורדתי עידכונים יש לי כרטיס מסך ראדון 9600 אז בבקה תעזרו לי הקווים האלו משגעים אותייי בבקשההה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  10. Started by lmlm,

למה כשמגיע הAA4 או AA8 או AF16 או על הגרפיקה הכי גבוהה NVIDIA יורדת בביצועים וATI למעלה? לא הבנתי את זה עדיין.. אני אשמח אם משהו יסביר לי למה NVIDIA יורדת בביצועים ב AA ובAF או גרפיקה הכי גבוהה

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  11. Started by oren912,

שלום לכולם, יש לי מחשב ישן- פנטיום 4 1.4 וברצוני לשדרג את כרטיס המסך שלו. השימושים שלי הם סרטים וכד' (יש לי מסך חדיש). איזה המלצות יש לכם כמובן בתקציב לא גדול של עד 400 ש"ח? תודה

12. Started by Joe Blow,

שלום קניתי בסוף השבוע האחרון את הכרטיס GV-NX76T256D-RH של Gigabyte. זה כרטיס מבוסס על 7600GT עם קרור פסיבי ואני משתמש בו ב HTPC שלי. את הכרטיס חיברתי בעזרת s-video לטלויזיה ובעזרת DVI למקרן שלי. חיבור ה s-video מתחבר לטלויזיה דרך מתאם מיוחד שמגיע עם הכרטיס (תמונה מצורפת). ועכשיו לבעיה: אני מקבל תמונה בשחור-לבן דרך יציאת ה s-video. כבר בשלב ה boot של המחשב התמונה שמתקבלת על הטלויזיה דרך יציאת ה s-video היא בשחור לבן. לעומת זאת התמונה מתקבלת על המקרן בצבע. ניסיתי לשנות ב driver את שיטת השידור ועברתי על כל סוגי ה PAL וה NTSC אבל כלום לא עזר. קיימת עוד תופעה מוזרה בכרטיס. כשהתקנתי את המחשב הוא היה מחובר רק לטלויזיה והכבל DVI שהולך למקרן היה מנותק. מכיוון שראיתי שאין צבע ב s-v…

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  13. לא מזמן התקנתי תוינדוס החדש. הכרטיס מסך שלי זה ג'יפורס 4 MX הכל טוב ויפה רק ששמתי לב שאין דריברים של הכרטיס מסך לויסטה. בלי הדרייברים אני לא מצליח לעשות תמונה כפולה גם למסך וגם לטלוויזיה (זתאומרת שהם עובדים ביחד) ולא מצליח לעצב את התמונה שמוצגת לי על הטלוויזיה. יש אולי איזה שהוא תחליף כמו תוכנה או משו לויסטה??

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  14. Started by 888,

הורדתי את הדריבר ו? אני צריך לימחוק את הישן? איך אני מתקין אותו? 1)מאיפו אני מוריד את הדריבר הכי חדש של NVIDIA 2)אחרי שאני מוריד אני צריך לימחוק ? כיאלו איך אני מתקין את זה?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  15. Started by wheedle,

אז ככה.............. התקנתי gtu ושיניתי את הגדרות הכרטיס מאז לא עובדים מישחקים ב-opengl ו direct3d רק ב-software אפילו שפירמתטי את נמחשב אז המסקנה שהגעתי אליה היא שכנראה ה - gforce tweak utility קיקל לי את ההגדרות בתוך ה - bios של הgforce ואני צריך עזרה בלהחזיר אותו למצבו הקודם כי אין לי מושג איך משנים את ה - bios אני צריך לפחות תכנה כלשהי ................... מוכן לקבל תגובה מכל מי שמבין בזה באמת!!! בתודה מראש... wheedle

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  16. Started by Checker,

אני קונה מחשב נייד והכרטיס שהוא מגיע איתו הוא Intel ®3100 256MB . עד כמה הכרטיס חזק? איזו רמה של משחקים הוא מריץ? זה המפרט המלא: http://www.zed.co.il/Product.asp

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  17. Started by עומריקו,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך בחיבור PCI שישמש לי למסך נוסף אם למישהו יש למכירה, או שיודע היכן אני יכול להשיג בבקשה תעזרו לי ..... שכחתי לציין בעל יציאת VGA רגילה (D-SUB) תודה רבה!!

18. Started by PCall,

שלום! יש לי שאלה אליכם... אולי אתם יכולים להביא לי את כול הסוגים של כרטיסי מסך התומכים בDX10? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  19. מה העבדל בין הכרטיס של 6800 של אסוס לבין 6800 GT http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1129&products_id=7060 ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  20. Geforce 7800GS 256 MB GDDR3 AGP לאיזה כרטיס מסך הוא משתווה מכל הבחינות מסדרת ה-- Readon?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  21. Started by elik50,

הייתי נעול על ASUS ואני יודע שגם EVGA ו GAINWORD מייצרים את הכרטיס. האם שווה להתעקש על ASUS ? תודה

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  22. Started by Satlan,

היכן ניתן להשיג כרטיסי מסך מהדור החדש <6800GT, 6800> במחיר הזול ביותר ? איזו חברה <של הכרטיס>? איזה חנות<שניתן להשיג במחיר הזול ביותר> ? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  23. Started by Ac-Boy,

שלום =] יש ברשותי 7600GT, ויחד איתו קיבלתי חיבור שמתפצל לשלושה חיבורים שונים, לטלוויזיה.. כעת, יש לי ממיר של HOT מיותר בבית, אוכל לחבר אותו ולראות טלווזיה דרך המחשב?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  24. ברור שאף אחד לא יכול להגיד בוודאות,אבל אפשר לשער? רציתי לדעת כמה זמן לדעתכם יקח...עפ"י השערות או בסיס מסוים... חודשיים? 4? חצי שנה?

25. Started by wwll soldier,

היי יש לי תכרטיס geforce 6800gt ואני רוצה שיראו את המחשב בטלויזיה ואני פשוט לא יודע איך עושים את זה יש לי המון כרטיסיות ואני לא יודע איפה ללחוץ כדי שיראו גם בטלויזיה וגם במחשב, אני לא רוצה סתם לשנות אז בבקשה תעזרו לי כי זה דחוף והאם יש דרך לסדר תבעיה של המדיה פלייר והדרייבר החדש?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים