כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
זאת שאלה שהייתי חייב לשאול בגלל שאני כמעט סגור על לקנות את הכרטיס הנל אז רציתי לדעת אם יציאתו של הכרטיס החדש של Nvidia תשפיע על מחירו של ה8800GT רציתי לדעת בערך בחודש מאי מה יהיה המחיר שלו לאור יציאת הכרטיסים החדשים של שתיי החברות המובילות
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מצטער אם אני טועה בפורום אבל לא חשבתי על מקום מתאים יותר(אם טעיתי מנהלים נא להעביר לפורום הרלוונטי) אני זקוק בבקשה לכרטיס שגם ישמש ככרטיס טלוויזיה כך שאוכל להקליט תוכניות והישמוש העיקרי הוא להעביר מקלטות וידאו למחשב באיכות טובה ובכך לצרוב את הסרטים למדיות תודה מראש על העזרה. :bigglasses:
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
עכשיו אני עם האומגה שמתבססת על ה 6.3 ורצית לדעת איזה דרייברים עדיפים יותר הקטאליסט של ATI או האומגה? האם ישנו אתר שמשווה ביצועים של משחקים לגבי שני הדרייברים האלו? אודה להתיחסותיכם לגבי הדרייברים בלבד ללא התוספות מכיוון שאני משתמש גם ב ATI TRAY TOOLS .
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום רב, מלפני כמה ימים אח שלי קיבל את המחשב של הישן של אבא שלי. כאשר ניסינו להריץ כמה משחקים די חדשים (PES 2008 לדוגמא), המשחק לא עלה. בדיקה העלתה שכרטיס המסך המותקן על המחשב הוא: GForce 4 MX בכבודו ובעצמו אח שלי רוצה לקנות את כרטיס המסך הטוב ביותר אשר ניתן לשים המחשב על מנת שלא יגרום ל"צוואר בקבוק" בביצועים של המחשב. המפרט של המחשב הוא כזה: Pentium 4 3.0 GHZ 768 MB פנימי ולוח אם Asus P4PE שלפי דעתי תומך גם ב- AGP וגם ב- PCI אני צריך שבכרטיס המסך יהיה Pixel Shader 3.0 וכל השאר כבר לא משנה איזה כרטיס מס עולה על הדרישות הנ"ל? בתודה מראש, borissurets
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אם אני מסיר את הדריבר של הכרטיס מסך אז ממה מגיעה התמונה? מהמעבד/לוח אם או מהכרטיס מסך? נראה לי שהיא מגיעה מהמעבד כי אני חושב שזה אפשרי בגלל שב 3dmark06 יש טסט שבוחן את חישבוי המעבד ובטסט הזה המעבד מציג את הגרפיקה ולא הכרטיס(נראה לי) במהירות של 0FPS לשנייה אני רוצה לדעת אם כך באמת המצב כי זה מאוד חשוב לי. אם אני מבטל את הכרטיס מסך דרך מנהל ההתקנים אז עדיין יש תמונה אבל בלי אפקט ההנפשה של הווינדוס או איך שקוראים לזה. זה נכון שבמקרה הזה הכרטיס מסך לא מעורב בהצגת התמונה? כי פשוט במקרה כזה אני מבטל אותו לגמרי.. וגם חשבתי שבכל מקרה התמונה חייבת לעבור דרך החיבור של הכרטיס מסך אבל אז נזכרתי שמדובר בלפטופ ושיש הבדל כי בלפטופ הכרטיס מסך הוא שבב GPU שמחובר ללוח אם ואין ל…
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
-
כל פעם שאני נכנס למשחק או משהו שדורש הרבה מהכרטיס שלי אז המסך נהיה בתור פסים רוחביים כאלו ולא מפסיק עד שאני מתנתק מהמשתמש שלי הכרטיס מסך שלי זה: EVGA GEFORCE 7900GT/GTO יש לי השערה בגלל שעל המחשב שלי מותקן DIRCTX10 (אין לי שמץ מאיפה הוא הופיע...) והכרטיס מסך שלי לא תומך 10 אבל כשאני מנסה להתקין 9.c הוא אומר שהוא מסיים להתקין אבל הגירסא לא משתנה...עזרה בבקשה (למי שלא הבין אני רק צריך דרך שבאמת תחליף לי את הDIRECTX מ10 ל9.C...) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום. יש לי ASUS x800xl ואני מוציא איתו 5200 ב 3DM05 בלי אובר קלוק בלי כלום קירור סטוק רציתי לדעת האם זה גבוה נורמלי או נמוך יחסית לשאר הכרטיסים פה בפורום תודה ד"א כמה אפשר להוציא באוברקלוק עם או בלי vmod
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב הנייד שלנו לטלויזיה והכל פועל טוב אבל הבעיה שרואים בטלויזיה את המסך בגווני אפור. יש לנייד כרטיס radeon 9200. נ.ב. כבר ניסיתי לשחק עם הצבעים (ב CCP) ועם ההגדרות PAL ו NTSC. תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יכול ליהיות דבר כזה ? בדקתי בבאנצ' של FEAR ואין הבדל אבל ב TITAN QUEST אני כמעט בטוח שיש הבדל.. שום AA\AF לא מופעל ואין שום אופציה מיוחדת, הגיוני ? הייתי סוגר אותו וזהו אבל אני צריך את השליטה שיש לו על המאוורר, אולי יש תוכנה שרק שולטת על המאוורר של הכרטיס ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
קניתי לוח אם של אסוס האם כרטיס מסך של אסוס יעבוד טוב יותר עם לוח האם מאשר כרטיסי מסך של חברות אחרות?? אני יודע שיש חברות טובות יותר וכרטיסים טובים יותר אבל אני מדבר על כרטיסים שוים למשל 6600GT תודה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
לא מזמן ראיתי את הגרסה של 512 מגה ב 1300 ומשהו, מישהו יודע איפה ? והוא כמעט ולא מופיע בזאפ...
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מה עדיף? GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe או Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe או משהו אחר באותו המחיר? תודה לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
ראיתי באתר כאן כתבה על הכרטיס 7800GT של אסוס. האם הוא PCI-E? ואיזה כרטיס יותר טוב 7800GT של POV או של ASUS?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלויזיה זול ורציתי לשאול אם הכרטיס הזה הוא כרטיס סביר לצפייה בטלויזיה דרך המחשב, כלומר חיבור של ממיר דיגיטלי למחשב והקלטה מדי פעם. השימוש הוא רצוף ויומיומי כלומר זה יהיה הטלויזיה שלי בחדר.... אז בבקשה מי שמבין בזה תגידו לי אם שווה...
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
פירמטי תמחשב והתקנתי דריברים 81.98 (לפני היא לי 78.01) ושאני מפעיל תמשחק America's Army זה עושה לי כל שניה אורטפקטים או איך שלא קוראים לזה ולפני זה לא היא עושה בכלל אפילו לא אחד זה קשור לדריברים החדשים או משהו נ.ב: יש לי גיפורס 6600LE של גיגה ביט
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי! אבקש סיוע אחר חיפוש דרייבר כרטיס מסך למערכת 98SE מסוג nVIDIA GeForce2 MX 100/200 יש פה אולי משהו מתאים,אני בכל אופן לא ראיתי: http://www.video-drivers.com/companies/744.htm תודה!
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
ה GTO2 או 6800GS? בעיקרון המחיר שלהם זהה, ויש מצב שאני OC אז אני רוצה לדעת איזה כרטיס יתן לי את התמורה הטובה ביותר? תודה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
עיזרו לי להחליט איזה כרטיס לקנות . חשוב לי ביצועים למשחקים כבדים כמו למשל FEAR!!!!!!!! 1-Gigabyte GRFORCE PCX 6600GT 256MB MODEL-NX66T256D 2- Gigabyte GRFORCE PCX 6800 256MB MODEL-NX68256D 3- חדש חדש לא יודע עם הוא כבר הגיע לארץ Gigabyte GRFORCE GS 6800 256MB NX68G256D-B תודה מראש למשיב
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מרכיב מחשב חדש, ועדיין בהתלבטות לגבי כרטיס המסך. לא הצלחתי לקבל הרבה תגובות בפורום מפרטי מחשב ולכן אני שואל פה שוב. אני מתלבט בין כרטיסי המסך הבאים (כולם מ- www.skypc.co.il): * כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7950GT TDH 256MB - מחיר: 1,385.00 * כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7950GT TDH 512MB - מחיר: 1,598.00 * כרטיס מסך CONNECT3D X1950XT 256MB GDDR3 PCI-E - מחיר: 1,750.00 * כרטיס מסך XFX GF 7950GT 512MB PCI-E - מחיר: 1,880.00 כמה שאלות: 1) מה ההבדל בין כרטיס גרפי לכרטיס מסך? 2) האם יש חשיבות באמת ל- 256MB או 512MB על הכרטיס מסך? במה זה מתבטא בפועל? 3) מה זה PCI-E ? 4) האם הייתם ממליצים על כרטיס מסך אחר בכלל? תקציב של 1,700 עד 2,000 ככה, אפשר לחרוג טיפה אולי. ד"א,…
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר תקופה ארוכה שיש לי בעיות בגרפיקה תלת מימד במשחקים ועוד בהתחלה חשבתי שזה בעיה בכרטיס מסך אך כבר החלפתי פעמיים וזו לא הבעייה הוספתי כאן שתי תמונות שימו לב. יש חורים בדמויות חלקים שקופים ומריחות של הצבע. כבר יצאתי מדעתי אשמח לעזרה. תודה רבה. אסף מסיקה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני פשוט עם תקציב של כ 850 ש"ח ואני לא יודע מה לבחור ראיתי את הסמסונג 793MB וממש לא אהבתי, ראיתי את המאגים וחוץ מה DF2 כל השאר על הפנים. את ה LG החדשים לא יצא לי לראות אבל אני זוכר שה LG הישנים היו ממש טובים. עוד משהו, ראיתי בזאפ הרבה ביקורות קוטלות על LG והשירות שלהם. מה אתם אומרים? תודה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש ברשותי את לוח אם הבא: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=CONROE945G-DVI אני זקוק לכרטיס מסך עם יציאת בHD בתקציב של עד 300 שקל השימוש העיקרי הוא הקרנת סרטים לטלוויזיה ושימושים רגילים במחשב כגון גלישה, משחקים קלים אבל לא הרבה יותר מזה... לפעמיים גם עבודה גראפית אבל לא דברים כבדים שאלה נוספת לידע כללי, הגרסאות של סלוט הPCI-E הן חומרתיות או תוכנתיות?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני חושב שהכל כתוב.. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום אז כמו שאמרתי אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עד 2000 שקל + - מה שחשוב לי שיהיה על סלוט של פיסיי אקספרס שיהיה חזק כמה שאפשר (שיריץ משחקים חדשים על פול רזולוציה ללא תקיעות) ושהוא כבר יבוא מהמפעל עם קירור מסיבי עליו שאני לא אצתרך להרכיב לו לבד אני לא רוצה להתעסק בזה. אני לא מתכוון לעשות לו OC אבל בחום של הארץ גם במצב עבודה רגיל הכרטיסים האלה מתחממים יתר על המידה ולכן חשוב לי לקנות כרטיס שכבר היצרן עשה לו מודינג מסיבי כמה שאפשר מה שעוד חשוב לי שתיהיה לו יציאת hdmi כי אני מתכוון לקנות מסך תואם לזה ה??????24 אינץ של דל בכל אופן אם יש לכם דגם מסויים להמליץ לי אני מאוד אשמח תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-