עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ^^ כותרת.. תודה

2. Started by nir_gamer,

שלום לכולם יש לי מחשב AMD 64 3.2 כ.מסך Geforce 6800GS עם 256BIT 256 הרצתי 3Dmark05 והמקסימום שהגעתי היה 32FPS , לדעתי זה לא טוב היתי שמח לשמוע את דעתכם לכמה זה אמור להגיע ?? (לא שיניתי את ההגדרות ב 3Dmark05 והרזולוציה היתה על 1024X768 ) תודה

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  3. Started by lpp.phpme,

שלום רב לכולם, הורדתי את הדמו של המשחק crysis(לא נראה לי שיצא המשחק המלא) ובינתיים חוץ מהעובדה שאני הולך לשדרג את הזכרון אני צריך גם המלצה לכרטיס מסך טוב, לא משהו כבד אבל גם לא משהו פשוט;שיוכל להריץ את המשחק בגרפיקה סבירה. לוח האם שלי לא תומך בכרטיסי pci experss ולכן אני חושב שזה קצת ישנה. אני מוכן להשקיע עד כ800 שקל ואלף זו כבר חריגה אבל משהו שאני אוכל לספוג. מצ"ב המפרט המלא: CPU Type: AMD Sempron, 1800 MHz (9 x 200) 3000+ Motherboard Name: Gigabyte GA-K8NS Device Description: RADEON 9600 SERIES - Secondary אשמח אם תעזרו לי, רועי. נ.ב: מה הכוונה משני בכרטיס המסך, יש לי כרטיס מסך יחיד. יש לציין גם שזהו מעבד 64 ביט.

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  4. Started by rockerr,

כשאני מחבר את הכרטיס לטלוויזיה,הכל מתחבר טוב ועובד,אבל הבעיה עם הטלוויזיה,יש מין גלים שעוברים על המסך,מלמעלה מלמטה,למה זה קורה? הטלוייזיה רגילה של פיילוט. ובנוסף כשאני עושה CLONE אז הרזולוציה נמוכה יותר במסך מחשב ובTVואין אפשרות לשנות עד שאני מבטל ,למה זה קורה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  5. Started by Baz34,

שלום אנשים, אני בהתלבטות קשה לגבי כרטיס LEADTEK 8800GTS 320 (לקנות או לא לקנות) שמעתי כמה חוות דעת בינוניות לגבי הכרטיס הזה. האם כדאי להמתין להזמין מיצרן אחר (אם זה בכלל משנה) למרות שכולם אותו דבר, בכל זאת אולי יש משמעות לאיכות ה-PCB, הזכרונות של הכרטיס וכו אודה מאוד לעצתכם בנושא.

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  6. Started by llnakash,

שלום, הזמנתי את הכרטיס המדובר בתחילה של PALIT, ואח"כ האירו את עיניי שלכרטיס של PALIT יש יציאת HDMI ואין יציאה אנלוגית לטלויזיה. המליצו לי להחליף לכרטיס זהה של ג'יגהבייט, שנותן גם 3 שנים אחריות. בכרטיס של GB רשום שיש יציאת TV-OUT. מה זה אומר? האם זו יציאת RCA? SVIDEO? אגב, האם הכרטיס הזה אצל GB בסדר? [בתקציב הזה כמובן, לא נדרש למשחקים רציניים] תודה.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  7. Started by OFIR N.O.S,

יש ברשותי כרגע כרטיס מסך של Gefore FX5200. ישנם מס' משחקים שלא עובדים בגלל הכרטיס, למשל: Test Drive Unlimited. אני צריך שיהיה AGP. הדרישות של המשחק לכרטיס מסך: Video card: Ati Radeon 9800 256MB VRAM or nVidia 6600GT with 256MB VRAM, Video cards with vertex/pixel shaders 2.x and above are recommended. אני מחפש כרטיס שיסחוב את המשחק לא באיכות הכי גבוהה וישרת אותי עוד שנה שנתיים. תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  8. Started by Euthanasia,

ראיתי בדובים את הקירור האדיר שלו (לפחות כל הוא נראה..) ורציתי לדעת אם עדיף אותו על פני ההאחרים כמו הXFX.. תודה! ועוד שאלה שקשורה לOC. האם כדי לעשות OC לכרטיס מסך צריך גם שינויים במעבד/זיכרונות? והאם זה יביא להבדלים משמעותיים? וOC לכרטיסי מסך עושים רק ע"י תוכנות כמו RIVA TUNER וכו'..? תודה!

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  9. Started by chris_u16,

צריך מידע לגבי כרטיסי מסך שאפשר לחבר אליהם 3 מסכים (בDVI וD-SUB) זה מיועד לשימוש משרדי ולכן לא צריך שזה יהיה טוב לאפליקציות גראפיות כבדות. לפי מה שהבנתי יש כאלו רק של חברת Matrox, אז מאיפה ניתן לקנות וכמה עולים?

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  10. Started by yossi17,

עזרה בנוגע לכבל S-VIDEO 7 PIN אחרי שחרשתי חנויות ואת האינטרנט לא מצאתי כבל SVIDEO 7PIN TO RCA היציאה במחשב שלי היא 7 פינים ובטלויזיה זה חיבור של בננה אני יכול לחבר כבל של 4 פינים במחשב ולהציג פלט בטלויזיה במקום 7 פינים? אם לא יש אתר/חנות שמוכרים מתאם svideo 7 pin ? אני כבר ממש בדיכאון מזה חח :\ יש למישהו פתרון/הצעה כל דבר שהוא :\ ?? תמונה של המתאם שאני צריך: http://www.giga-byte.com.tw/Products/VGA/Products_Accessories.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2330&ProductName=GV-RX55HM256P8-RH

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  11. הי, הטמפרורה הרגילה היא 50 מעלות. כאשר אני משחק למשל את המשחק Serious Sam 2 הטמפרטורה עולה ל70 מעלות. במשחק Battlefield 2 הטמפרטורה היא 60 מעלות. האם נורמלי?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  12. Started by OAD77,

האם שווה להשקיע את ה150 ש"ח בשביל להגדיל את הזכרון מ256 מגה ל512 מגה בכרטיס 1950PRO

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  13. יש לי 7950GT של Leadtek. עם איזה כבל בדיוק? ואם אפשר בבקשה גם תמונה שלו. תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  14. Started by shlomi8,

שלום לכולם...הכרטיס מסך שלי...(שרואים בצד) כנראה הלך...כי אני רואה מלאא צהוביים כאלה במשחקים וסרטים...והמסך כל שניה נכבה ונדלק... אז אני רוצה להחליף לכרטיס שיריץ משחקים לא כל כך חדשים...וסתם סרטים אינרנט וכו... חשבתי על r800gto אבל...אני מחכה לתגובות ממכם :] תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  15. Started by SE313,

אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך, לא יודע מה יותר טוב.. התקציב שלי ה וא מקסימום 750 ש"ח הנה שתי האופציות שהשארתי לעצמי: זה אחד http://www.maximus.co.il/Product.aspx?productid=634 זה שתיים: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7081&aff=bazman הנה מפרט יותר מפורט [= של הכרטיס השני: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=1204 יש לי התלבטות כי מצד אחד יש לכרטיס הראשון SILENT PIPE ולכרטיס השני יש טורבו, אז זאת החלטה קשר בשבילי.. מצד שני , אני לא כלכך מבין בכרטיסי מסך. בגלל זה אני מבקש את ההמלצות ..שלכם תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  16. אז כמוש אמרתי אני צריך כ.מ. לעריכה גראפית, עם תוכנות כגון פרימייר, פיינל קאט ועוד. אני מעדיף כ. של מטרוקס כי הייתה לי איתם חוויה נחמדה. אם יש משהו יותר טוב אני אשמח. ואני תריך כ.מ. לHTPC, בסגנון AIW עדיף עם HD. לכל אחד בנפרד 600$. תודה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  17. Started by Ravana,

שלום, אני מחפש המלצות לכרטיס מסך חדש, בתקציב של בין כ- 700-800 ש"ח (בכדי להחליף את ה-R9200SE העתיק שלי). פרטים על לוח האם והמעבד שלי נמצאים בלינק הבא: http://img382.imageshack.us/my.php?image=cpumb6vw.jpg (כמובן, החיבורים הנדרשים מן הכרטיס הם AGP). הכרטיס צריך להיות מיועד למשחקים (אמנם, אני לא מצפה משום כרטיס בטווח המחירים הנ"ל ועם המערכת שלי לביצועים גרפיים גבוהים במיוחד). אני לא מתכוון לבצע OC על הכרטיס. בתודה, Ravana.

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  18. Started by pelpepelpe,

ברשותי כרטיס מסך connect 3d hd4870 512 mb לאיזה גודל מסך הוא יתאים? 22 זה טוב או 20? ולמישהו יש מסך מומלחץ?? תודה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  19. מה עדיף מבין השניים ונגיד שאני משיג אותם באותו מחיר +-

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  20. אני רוצה לקנות את הג'יפורס 6800GT אבל מאיזה בית? אני מוגבל בתקציב של עד 2400 ש"ח, תנו לי בבקשה אפשרויות שוות בפחות כסף יותר בסביבות ה1600 - 2000,תודה.

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  21. Started by Rrafi,

יש לי מסך דק של samsung ואני לא יודע עם מה לנגב אותו..!!!.! פעם אחת ניקתי אותו עם מנקה החלונות הזה והתחיל ליקפוץ לי המסך..!! עם מה לנקות אותו..!!!!!!!!.?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  22. Started by Guy King,

כשהייתי באקסל לחצתי על כמה מקשים שגרמו לכל המסך להתהפך. גם שאני יוצא לשולחן עבודה המסך עדיין הפוך upside down. איך אפשר לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  23. Started by g-a-l,

איזה עדיף מבין ה-3 ? 1. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6895 2. ‏7300GT 256MB של החברה ג'גהבייט 3.או 7300GT של החברה Point Of View או שכולם אותו חרא ? למשחקים בהגדרות נמוכות יכול להיות שזמני עד שאני ישדרג לDX10 אבל אם לא יהיה לי זמן לשחק אז אני יישאר כבר עם הכרטיס הזה ולא יישדרג תודה נראש

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  24. Started by Zod,

שלום לפני כמה ימים קניתי כרטיס חדש X1600PRO שאני מנסה להתקים את הדריברים זה עושה לי ככה http://img201.imageshack.us/my.php?image=11ro2.jpg מחקתי עם DC את הדריברים הישנים. צריך אולי לפרמט? *זה קורה רק שאני מתרין את הדריברים מהאתר של ATI שאני מתקין תדריברים מסדיסק זה עובד אבל אין ביצועים. 3K רק במארק. תודה, מעוז.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  25. Started by sroolik,

יש לי כרטיס ישן: GF 4 440 MX 64 MB יכול להיות שתמליצו לי להחליף אותו אבל אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני חוסך את הכסף בכל זאת: יש לי בעיות להפעיל איתו משחקים, הוא עושה בעיות תצוגה הוא מעלה מסך שחור עם כתמים, וקופץ במשחקים זה עשה את זה במשחק BLOODRAYNE 2 והבנתי, כי זה משחק חדש אבל זה עושה לי את זה גם ב CS בכרטיס לפני כן היה מומהר, ניסיתי להחזיר אותו לסטוק, לא עזר, בניתי מוד מיוחד של 2 מאווררי 80 ס"מ שזורקים עליו אוויר, לא עזר (חשוב לציין שלמרות שאין לו חיישן, נגעתי בהיטסינק ובזכרונות והם היו די קרירים) לפעמים יש גם ריצודים של הכרטיס, כלומר, הצבעים של האובייקטים (שחקנים בפיפא למשל) קופצים למישהו יש פיתרון בשבילי ? (חוץ מלקנות כרטיס חדש כמובן.....) תודה ! ! !

דיונים חדשים בפורומים