עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by elad the master,

קיבלתי מהחנות לוח אם חדש..(נישרץ הקודם..וקיבלתי אחד חדש עם אריזה והכל..) זה החדש..(למטה.) http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_8S661FXMP-RZ.htm זה הישן שהיה לי לפני זה..(למטה.) http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8SIMLH-P%20(Rev%204.1).htm עכשיו המחשב לא עולה בכלל..אני כמעט בטוח שבגלל הכרטיס מסך..הוא מתאים בכלל ? **רק מבינים!**

2. Started by amitgal1,

אהלן חברה, יש לי בעיה ממש מוזרה, המחשב שלי מחובר לטלוויזה דרך יציאת ה vivo של הכרטיס מסך שלי (gigabyte radeon x700 pro 256mb) בכל פעם שאני מנסה להפעיל סרט דיוידי על המחשב ולראות אותו דרך הטלוויזיה הוא לא נותן לי תמונה רק קול כלומר אני יכול להראות אותו מצויין על מסך המחשב אבל כשאני גורר אותו לטלוויזיה אני מקבל רק קול. ניסיתי לשחק אם הקטע של לשנות שהטלוויזיה תהיה ה primary monitor אבל עדיין לא עובד הוא פשוט לא מוכן להקרין את התמונה בדיוידי על מסך הטלויזיה לא משנה כמה אני משחק אם זה. דרך אגב הוא מפעיל את כל הפורמטים הרגילים על הטלויזיה (avi, mpeg...) וכו' האם יש דרך לגרום לו להפעיל את התמונה, או להוריד איזה תוכנה או קודק מסויים ? מחכה לעזרה מכם. עמית

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  3. אורח
    Started by אורח,

יש לי כל מיני פיקשושים בטקסטורות וכאלה כתמים למינהם כשאני בחושך, עשיתי אובר-קלוק למעבד ולכרטיס מסך שלי, הורדתי את האובר וזה לא עזר. מה אני יכול לעשות? P4 2.4@3.0C R9800P@XT

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  4. Started by GaK_P,

אהלן, אבקש את דעתכם על הקנייה המיטבית מבין השניים: SONY SDM-S73 > כמדומני ישן יותר, קונטרסט 1:500, זמן 16MS, ללא DVI, דק עם עיצוב יפה. LG FLATRON 1710B > קונטרסט 1:450, זמן 16MS, כולל DVI ו- USB, תושבת בומבסטית מעט. בבקשה לא להתייחס למחיר שהוא גם כך מאוד מאוד דומה... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  5. Started by yz101,

שלום, הכרטיס בן שנה וכמה חודשים. הוא מצוייד ב128MB ונמצא במצב סטוק. תאור התקלה: 1. ה-GPU מתרסק בכל נסיון הפעלה של מנוע גרפי תלת מימדי (כל משחק שהוא לא סוליטייר). 2. ישנם ארטיפקטים סתם ככה בעבודה (מדובר במסך CRT). פרטי המערכת: P4 3Ghz (Prescott) Intel 915 chipset Motherboard 512X2 DDR400 Kingstone Gigabyte x600xt 128MB 80GB MAXTOR 2MB SATA פתרונות שנוסו: 1. מספר החלפות דרייברים. 2. פורמט והתקנת וינדווס מחדש. 3. הוצאת הכרטיס וניקוי תושבת הPCI-E + קונקטור הכרטיס + האבק מהכרטיס עצמו. *הכרטיס לא עבר שום OC. הטפמרטורות שלו מעולם לא עלו יותר מדי (שימש קצת את האחיות שלי לשחק SIMS2). מה יכולה להיות התקלה? באיזה כרטיס מומלץ להחליפו אם לא ניתן לפתור אותה? (750 ש"ח לכל היותר) מיועד ל…

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  6. Started by A.Iniesta,

יש לי כרטיס מסך מדגם: nvidia riva tnt 2 model 64/model 64 pro האם הוא טוב? איזה דריברים הכי מומלצים שלו? ומה קצב הריענון המומלץ לשים? תודה למי שיעזור!..

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  7. Started by moris1977,

היי כאשר אני מנסה ללכוד חומר מוידאו עם כניסת "קומפוזיט" אני לא מצליח. שמתי PLAY בוידאו אך אין שום תמונה. צריך למצוא תחנה כלשהי? חיברתי את ה-RCA לכרטיס של פינקל לוידאו IN תודה! וידאו פיליפס

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  8. Started by kub,

שלום לכולם, הכרטיס הנל מגיע עם 2 יציאות DVI ויציאה אחת שהיא HDTV, אבל אני לא צריך את זה O_O אני בסך הכל רוצה לחבר את הטלוויזיה זה בעצם TV OUT רגיל לכל דבר עד שיגיע הHD ?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  9. שלום, אני חדש. רציתי לדעת האם הקירור כרטיס מסך ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP. יכנס לי על הלוח ASUS A7V8X כי אני לא בטוח שיש לקירור מספיק מקום להיכנס. כי הקירור של הגשר דיי קרוב ל AGP. אם מישהו יודע בבטחה או שיש לו כזה קירור ולוח דומה מבחינת מיקום הקירור של הגשר וה AGP. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  10. Started by yanivganor,

שלום קוראים חביבים, ברשותי כרטיס ASUS 9600XT. כשאני משתמש בתוכנות כמו MATLAB או POWER DESK זמני עליית התוכנה איטיות מהרגיל, וגם חלק מהגרפים שאני מצייר יוצאים מעוותים. ניסיתי לשנות את ה HARDWARE ACCELERATION (ב-TROUBLESHOTS ) והדבר באמת עוזר, אבל הוא כמובן מבטל לי את היכולות של הכרטיס למשחקים. האם יש דרך אחרת לפתור את הבעיה ???

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  11. Started by lipa,

http://www.gainward.net/products/product.php?products_id=49

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  12. Started by Stanly,

טוב אז כמו שכתוב אני מחפש כרטיס טלויזיה ואני רוצה אותה באייכות גבוהה. לרוב אני קונה מכשירים לאחר המלצות (ATP3, AMD) ועוד אז תעזרו לי לבחור כרטיס, עד 600 ש"ח גג!! גג!!

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  13. סה"כ יש לי כרטיס onboard ואין לו יציאה לטלויזיה ובשביל זה אני צריך כרטיס מסך משהו פשוט וזול (300 ש"ח) יש משהו מומלץ? תודה מראש

14. Started by MATTAN,

מה קורה אחים שלי רציתי לדעת איך לצרוב ביוס לכרטיס שלי ולשפר אותו ואיזה תוכנות וקבצים אני צריך ומאיפה אני מוריד אותם בעיקרון הבנתי שלאחר שאני צורב ביוס חדש יותר של כרטיס מתקדם יותר אז אני עושה אובר קלוק לכרטיס ואני יודע לעשות אובר קלוק פשוט הבנתי שזה משפר את הכרטיס ומוסיף אפשרויות חדשות הכרטיס שלי הוא geforce 4 128 mb

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  15. Started by shimon17,

שלום, אני בספק אם זה שייך לפורום הזה אבל... התוכנה 3Dmark 05/03 לא עובדת לי.. אני יעלה תמונות שתראו מה הבעיה :\ [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  16. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  17. איזה כרטיס הכי טוב אפשר להוציא בסכום הזה? זה לחבר שלי.. תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  18. שלום אני מעוניין לקנות מחשב ואני לא יכול להכניס בתקציב לכרטיס מסך יותר מ1200 שקל(המחשב מיועד למשחקים) לכן המליצו לי על HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 512MB GDDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL מחיר: ¤1305 כי המסך הוא דל 2007 וגירסת ה256MG תתקשה להסתדר עם הרזולוציה שלו.. אבל אני לא יכול להרשות לעצמי לחרוג מהתקציב כי כבר חרגתי יותר מידי..(בגלל המסך) אז ראיתי את הכרטיס הזה שעולה פחות מהכרטיס של HIS במאה שקל GECUBE PCI-EX RADEON X1950PRO 512MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV TV/O - GC-HV195PG3-E3(RoHS) - RETAIL מחיר: ¤1220 אז השאלה היא האם יש איזה סיבה מיוחדת שה GECUBE יותר זול(קירור או משהו) או שזה רק בגלל החברה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  19. Started by ward,

איפה אפשר למצוא דרייבר חדש ועדכני ל Mobility Radeon® 9700 כי באתר של ATI אני לא מוצא חוץ מקובץ ששוקל 0.9 מ"ב והוא לא מתאים להתקנה וככמו כן הערכות הרגילות לא מתאימים כאילו הם לא ממשיכים בהתקנה רושמים שאין רכיב חומרה מתאים אז למישהו יש מקור לדרייר מעודכן או משהו בסגנון הנייד הוא Aopen 1557-g תודה מראש ...

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  20. שלום לכולם ותודה מראש המעבר מFLIGHT SIMULATOR 2002 ל - 2004 למרות כל היתרונות והיכולות המדהימות הביאו יחד עם זאת בעיית חומרה רצינית שלא די במחשב נורמלי בינוני ומעלה אפילו וכרטיס מסך סביר אלא צורך במחשב חזק ממש ובמיוחד לאחר נסיונות רבים המסקנה שכרטיס המסך הוא הפונקציה כמעט החשובה ביותר במקרה הנוכחי. אשמח אם מישהוא יודע, מבין ויכול לעזור לי להבין ולבחור את כרטיס המסך הנכון עבורי (עבור FS 2004)

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  21. Started by ori24,

לכל אלה שמתלבטים אם להוריד את הDRIVER החדש של ATI ,אני ממליץ בחום להוריד אותו,הוא ממש נותן שיפורים טובים בביצועים. יש לי מחשב 2.4GHZ ,זכרון 512DDR כרטיס 9800PRO והוא מריץ לי כרגע את DOOM 3 חלק על HIGH על 1024X768 ואת FAR CRY חלק על VERY HIGH על אותה רזולוציה כמו בדום. אני בכלל חושב שהDRIVER הזה נועד ספיישל בשביל DOOM 3.כי הוא ממש משפר את הביצועים של המשחק! מומלץ בחום!!

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by yoni206,

שלום, איזה חנויות טובות אתם מכירים לקניית מסכי LCD? חשוב שייתנו לנסות את המסך לפני הקנייה ובמחירים טובים. אני צריך ספציפית באיזור המרכז אולי כדאי כבר לציין כאן בכל הארץ. תודה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  23. Started by rino,

תקראו את הכתבה הבאה ותבינו כמה דברים על מסכי LCD. בין היתר תלמדו שבעולם רק 2 או 3 יצרני מסכים כאלה ולכן אין הבדל משמעותי בין הפירמות השונות. ניתן ללמוד מה חשיבות חיבור DVI וכיצד היצרניות מודדות את ביצועי המסכים שלהם. בבקשה http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=1855&p=1

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  24. טווב אז ככה קניתי מחשבחדש והכל ואת הכרטיס מסך רדיאון 9800 פרו128 וזאת הבעיה: בכל משחק חוייבת להיות איזושהי הפרעה מעצבנת כזאת שפיתאום באמצע או בהתחלה של המשחק נגיד הגוף של השחקן הופך להיות עם שפיץ בפרצוף אוט באמצע הגוף פתאום ןושנכנסים למשחקים הכל טוב ויפה ועובד אבל יש סימנים לבנים מהבהבים על המסך, וזה לא קשור למסך זה אוליי קשור לדרייבר של הכרטיס מסך או מה? מישהו יודע? זה קרה גם לכם אוליי? בבקשה אם אתם יכולים לעזור לי אני אודה לכם דרך אגב הכרטיס הוא של גי'גהבייט. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  25. היי אני מחפש מספר דברים 1) תוכנה שתאפשר לי לעשות FLASH איכותי לBIOS של ATI 2) את ה BIOS עצמו, אחד איכותי שמכיל OC נחמד, בלי שינוי מתחים, ושיאפשר לקבל את ATI כבר כמו שאני אשים אחרי CC, כלומר 790 או 800 וזכרונות על 1100 3) לקבוע מהירות דרך הBIOS! ראיתי שיש מקומות ברשת שיש BIOS שנותנים שבברירת מחדל במקום שהוא יעבוד על איזה 20 או משהו כזה המאורר, שיעבוד על 40 או 50, ושבעומס יעלה להרבה יותר (אם כבר עושה OC אז חייב יותר מהירות למאורר) 4) שכל הדברים האלו יעשו עבור מערך CF - CROSS FIRE, ככה שלא תהיה בעיה מקווה שזה מספיק ותוכלו לעזור לי בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.