כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
תראו, בפנדה הQ17 - עולה 2800 שקל. הL70S - עולה 2170 שקל. פה: http://www.newegg.com/app/ViewProduct.asp?submit=manufactory&catalog=20&manufactory=1927&DEPA=1&sortby=14&order=1 הQ17 - עולה 299$!! ממש ממש זול אפילו יותר מה731PF של בנקיו שעולה 2000 בישראל.309 דולר שם. הL70S - עולה 289$ הבדל של 10 דולר בחול, הבדל של 600 שקל בישראל (אני יודע שהL70S עולה 2500 בממוצע אבל בכל זאת משו מוזר בפנדה..). מישהו יודע איך אפשר לקנות משם את הQ17? כי 300$*4.5 = 1350, וגם אולי המכס גג 2000 לא? אין בישראל שוחטים במחירים :[ עריכה: התבלבלתי בפורום, נא להעביר לתצוגה וגרפיקה בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אוקי אז קניתי את הכרטיס מסך הזה לפני חצי שנה הוא של Sapphire עכשיו אני רוצה להחליף אותו בכרטיס אחר כי הוא ממש מסריח קירור דפוק ביצועים גם מגעילים ניסיתי אותו בהרבה משחקים והוא פשוט לא מביא מה שצריכים מכרטיסי עתיד קניתי אותו ב1200 שקל והיום המחיר הכי נמוך שלו זה 827 בפלונטר לפי פה : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424399 עכשיו השאלה שלי זה אם אני יכול להחליף אותו במחיר שקניתי אותו בעד 8600 GTS של Leadtek או שאני חייב להחליף אותו במחיר של 827 אני חייב להזכיר שהוא עלה 1200 לפני חצי שנה (קצת לפני שיצאו ה8XXX) ובכלל האם כדאי להחליף אותו במשהו אחר? כי אני ממש מבואס ממנו עריכה: הנה רשימה קטנה של כרטיסים באופצייה Powercolor X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII,…
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
האם מחירי כרטיסי מסך שבארהב לעומת ישראל יותר מוזלים? יותר משתלמים? או לא בגלל אחריות? אודה לכם אם תעשו גם על אחד הכרטיסים שמומלצים מהתארד הנעוץ למעלה בפורום.
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
האמת שאף פעם לא היה לי צורך להשתמש באחריות לכן אני שואל . לפני כמה ימים הייתי צריך להחליף משהו במארז, לצערי כנראה פגעתי איכשהו בכרטיס מסך כי מסיבה כלשהיא הכרטיס מסך הפסיק לעבוד. אני מנסה כרטיס אחר והמחשב עולה, אני מחזיר את הנוכחי והמסך לא מראה שום דבר. הכרטיס עצמו נראה בסדר ואין סימנים שמשהו נשבר מה הסיכוי שמחליפים את הכרטיס בחנות? להגיד להם שפשוט הפסיק לעבוד, כנראה נשרף או משהו? אם הכרטיס לא עובד בגלל פגיעה כלשהיא, יש להם דרך לגלות זאת?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה להחליף תמסך למסך הזה http://www.elidor.co.il/eshop/products.aspx?CatID=26 (המסך הראשון בעמוד) רציתי לדעת אם הוא מסך טוב... כי לי נראה שהוא לא משהו..... תודה לעוזרים (אל תתייחסו למחר.... זה אמור להיות מתנה לחג מהעבודה של ההורים שלו או משהו כזה...)
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מתלבט האם לקנות את הSamsung 793DF או לקנות מסך 19 אינץ' CRT.. יש לי מספר שאלות: 1. מה ההבדל מחירים בערך בין המסך שהזכרתי למסך 19 אינץ' טוב? 2. האם תוכלו להמליץ על מסך 19 אינטץ CRT... בתודה, אודי.
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי את המסך הזה כבר שנה וחצי ורציתי לדעת אם אני יכול לשים בו 85Hz כי הוא נותן את האפשרות הזאת ודרך אגב אני על רזולוציה 1024x768 עד עכשיו הייתי עם 72Hz
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
האם מסכי ה LCD הם אמינים כמו המסכים השטוחים? זה נכון שכדי לראות במסך LCD צריך לשבת בדיוק מולו?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אבא שלי היום הביא לי מהמשרד שלו מסך LCD של CTX, ככל הנראה המסך תקול, כי יש סדקים על הזכוכית, למען האמת זה יותר נראה כמו שריטות פנימיות, כי במגע עם היד הכל נראה חלק :-[ עדיין לא בדקתי אם הוא עובד כי אני צריך שנאי מתאים, שאותו אני אקנה כנראה מחר אחרי החג והשאלה שלי היא: כמה חמורה יכולה להיות הפגיעה הזאת? וכמה יעלה לי לתקן את זה והאם אפשר בכלל לתקן את המסך הזה? ומישהו יודע איפה נמצא היבואן של CTX?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לדוד שלי מסך LCD רגיל של טלויזיה שהוא קיבל אם אני לא טועה זה 21 אינג' קיצר הוא קנה ומחשב והוא מעוניין לחבר אותו למחשב (נגיד שיש לו כרטיס עם TVOUT כי אני לא יודע מה יש לו) עם איזה חיבור הוא צריך להשתמש בשביל לקבל תוצאה איכותית?? ובשביל שהמסך ישמש כמסך מחשב לכל שמאפשר לקרוא טקסטים וכו..צריך לשנות הגדרות אם כן איפה זה בדרייברים של הכרטיס מסך או בהגדרות תצוגה? ומה הגדרות שצריך להגדיר לכל אחד מהם? אם שאלו את זה מלפני אני מצטער אבל עשיתי חיפוש ועברתי על כל תשע הדפים ולא מצאתי כלום.. תודה למי שיענה לי על השאלות!!
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
טוב קיבלתי את המחשב החדש שלי לפני כמה ימים כולל את המסך הזה, אבל יש בו משהו אחד שמעצבן אותי כל פעם שהתצוגה משתנה, כלומר מדוס לווינדוס מווידוס למשחק וכו' , יש בצד ימין למעטה של המסך סמל של רמקול (סמל מכובה אצלי כי אני לא משתמש ברמקול של המסך...) לאיזה שתי שניות ואז נעלם. עכשיו, זה לא כזה מעצבן אבל עדיין יהיה נחמד אם יש דרך שהוא לא יראה את הסמל הזה כל הזמן... מישהו יכול לומר לי אם אפשר לעשות את זה ואיך? דרך אגב, המסך עצמו מעולה, נראה טוב, הצבעים מדהימים יחסית למסך הקודם שלי ועד עכשיו שיחקתי ב Enemy Teritory ו Call of Duty ולא הרגשתי בכלל איטיות של המסך, אפילו לא קצת! עוד דבר מגניב אבל אני חושב שזה במסכי LCD בכלל, ב Call of Duty יש משימות שאתה רואה את השמש, אז זה באמת מס…
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך LCD L1720P של LG ? ואם מישהו יכול להסביר לי מה החשיבות הרבה של יציאת DVI במסך ואם זה שווה את ההפרש של מאות שקלים במחיר. השאלה על המסך הספיציפי הזה באה בעקבות מבצע בשקם אלקטריק כשהמחיר הוא 2496 ש"ח + צורב DVD LG , אז אם אפשר תנו דעתכם גם על המחיר - לפי זאפ הוא אטרקטיבי מאוד במיוחד למי שמעוניין גם בצורב DVD.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מסך LCD. האם מישהו מכיר את LG563LE ? האם קצב רענון 75 מאפשר עבודה של כמה שעות ללא כאבי עיניים? שימוש מתוכנן במחשב יהיה עריכת וידאו - האם רזולוציה מקסימלית של 1024*768 תספיק? האם יש מישהו יוכל לציין את חסרונותיו או מעלותיו של המסך יחסית לדגמים אחרים בתקציב של סביב ה 2400-2700 שח?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדגם crt mag 996pf 19' גיליתי שיש עליו שתי נקודות שחורות קטנות. יש לציין שהוא CRT, שלפי מיטב ידיעתי אין בעייה כזו של "פיקסלים שרופים" מה אתה חושבים שאני צריך לעשות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
האם יכול להיות לי צוואר בקבוק אם יש לי כרטיס מסך שהוא HD4870x2 ומסך 19 אינצ' בלי חיבור HD ואם זה עלול להשפיע בזמן משחק כמו פיקסלים מוזרים וכאלה ובעיות בגרפיקה
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
כאמור הדגם הוא E700B, לי ולחבר שלי יש את המסך הזה בדיוק את אותו הדגם, לו יש כרטיס של NVIDIA ג'יפורס 4 64מ"ב ולי יש רדאון9000פרו 64 מ"ב, שנינו משתמשים באותה רזולוציה של 1152*864. אצלו פשוט רואים יותר טוב (לא מתכוון למשחקים), פשוט פונטים יותר חלקים, הכל מדוייק וחד, לעומת זאת אצלי אני בבירור מבחין בפיקסלים מוגדלים אני לא יודע בדיוק איך להסביר זאת אבל אני רואה הבדל בין המסך שלי לשלו. השאלה שלי היא האם זה נובע מהכרטיס מסך שכן לשנינו יש כרטיס שונה, או שזה המסך שלי? מה אתם חושבים?
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אם יש לי מחשב נייד שהתקלקל לגמרי אבל המסך כנראה עובד.......האם אפשר לפרק אותו ולחבר אותו למחשב רגיל??.......כלומך לחבר את הכבלים שלו לכבל VGA??או בכלל להשמיש אותו? תודה לכל העוזרים ואם יש מדריך כזה אני ישמח לקבל........
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אני משתעשע ברעיון של לקנות אחד בעוד כמה חודשים (המחירים ירדו קצת, טכנולוגיה תשתפר, ובעיקר אני אתן לחשבון בנק שלי להתאושש מהמאורעות האחרונים). מה שמעניין אותי, זה איך אמורים לשחק על זה? 1920x1200 זו לא רזולוציה סטנדרטית, ואף משחק שאני מכיר לא תומך כמו שצריך ב16:9 (מסך רחב). השאלה היא האם המסך מתוכנן כך שתוכל להציג תמונה מרובעת (4:3) במרכז (כלומר, עם שטחים שחורים בצדדים) ברזולוציה "נורמלית" (כמו 1600x1200), אך טבעית (כלומר, פיקסל לפיקסל, בלי עיבוד נוסף כמו שרואים כשמציגים תמונה ב800x600 על מסך LCD שלא זו הרזולציה שלו, למשל).
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך וחשבתי כבר לקנות LCD 17 אינץ' השאלה היא האם יש כרגע מסך טוב LCD 17 שיעבוד במשחקים מצויין כמו נגיד מסך טוב CRT, כי אני יודע שזו בעיה במסכי LCD הזולים אבל לא יצא לי לראות מסכי LCD ברמה גבוה יותר. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה הקטע במסכי LCD עם ה-CONTRAST? אני עכשיו בחו"ל ואני רוצה לקנות מסך חדש. וכל המסכים פה LCD ועל כל אחד רשום מידת קונטרסט (למשל 1:1000 או 1:500 או 1:600) איך זה מתקשר לנתונים של המסך?? אני מכיר שקצב רענון הוא זה שקובע, ושעדיף שהוא יהיה קטן מ8MS.
-
- 13 תגובות
- 886 צפיות
-
-
האם ניתן לשים רמקולים ליד מסכי LCD או שזה פוגע בהם כמו במסכים הישנים
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. אז ככה חבר טוב שלי בדיוק פותח עסק, והוא מעוניין לפזר בעסק שלו 15 מסכי מחשב דקים 17". מה שרציתי לשאול זה, האם ניתן לחבר את כל המסכים לממיר הדיגיטלי של YES או HOT ולצפות בטלוויזיה? (אם כן אז איך.) תודה רבה לכל העוזרים מראש.
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
מישהוא מכיר מסך LCD 19 שמאפשר בחירת של מקור התצוגה? כלומר שאני אחבר אליו גם VGA וגם DVI ואני אוכל דרך ה OSD לבחור במה אני רוצה להישתמש ?
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-