עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by H.I.V,

יש לי Geforce 4TI 4200 של InnoVision במקרה שאני ארצה לעשות לו OC איך אני עושה את זה?

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  2. Started by SpiritKnight,

שלום רב. אני מעוניין להתחיל פרוייקט עם מספר מצומצם של משתמשים מהפורום(משהו כמו 3-4 כולל אותי), ונכתוב ביחד FAQ(Frequently Asked Questions) לפורום גרפיקה ותלת מימד, על מנת לעזור למשתמשים החדשים למצוא מידע על נושאים כלשהם ולמנוע תגובות של "תעשה חיפוש" באם הרעיון יצליח, הFAQ יעלה כסטיקי לפורום זה במקום הדיון הזה. כל מי שמעוניין להשתתף בהכנת הFAQ, נא ליצור קשר בהודעה פרטית ובקשתו תישקל. תודה ויום טוב. SpiritKnight

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  3. Started by eSLC,

Chaintech Gforce 4 Ti 4600 שווה 1172 שקל??? האם הוא עדיף על ה-ATI Radeon 9500 PRO? יש לו קירור טוב? איך הוא ב-OC? אם פתחו ת'רד כזה בעבר תנו לי לינק...

• 41 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by vourt,

אני ממש לפני קניית כרטיס מסך ועוד כמה "תוספות" למחשב, והעיניין הוא שאנחנו בתקופה מאד מאד מטורפת של כרטיסים שיוצאים, הורדות מחירים - למשל הTI4600 שירד פתאום ל1200 שקל... כדאי להשקיע היום בTI4600 או לחכות עוד קצת ? תודה, kfir@jesta.co.il

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by zvoykish,

אוקיי, החלטתי שאני אקנה את ה-ATI Radeon9500pro, ברוב מוחץ בטירוף של המלצות... ;D ATI Radeon 9500 PRO AGP 8X 128MB DDR DUALHEAD / DVI / TVOUT עכשיו, היציאת DVI שלו - האם היא מאפשרת VIDEO IN, ז'תומרת חיבור מכשיר וידאו לדוגמא למחשב וCAPTURE באמצעות תוכנת עריכת וידאו? ואגב, מה אומר ה-DUALHEAD?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  6. הזמנתי את הכרטיס הזה ואני מחפש עליו ביקורות!1 תראו מה מצאתי ! בכל מקום יש תמונה שונה שלו!!! מה זה אמור להיות??? גרסאות שונות???? http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/gigabyte9700pro/ http://www.hothardware.com/hh_files/S&V/gb_tyan_9700(2).shtml שלא נדבר על זה: http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1686&p=2 מה זה אמור להיות,ואת איזה מבין הכרטיסים האלה אני אקבל???? הזמנתי מפנדה.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  7. האם מישהו מכיר את הכרטיס ועד כמה הוא שווה בקיצור כל מידע יתקבל בברכה תודה

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  8. 1 באיזה כרטיס מסך התמונה הכי טובה (בלי קשר למחיר הכרטיס ) ? 2 האם יש שיפור בתמונה בין הכרטיסים למשל ראדון 9000 ל-9700 ? או GF 4200 ל-4600 ל-GF FX ?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by oof,

שלום תגידו, איך הכרטיס של PowerColor הרדיאון 9100 עם 64 מגה. אני שואל כי יכול להיות שאני אשיג אותו במחיר טוב מאוד במכרז.. (350 שקל כולל הכל.. אולי) 1. האם שווה? 2. האם לכרטיס יהיו בעיות תאימות? 3. האם הכרטיס מייצר הרבה רעש? 4. האם הביצועים של הכרטיס יהיו טובים? 5. אמורה להיות איזושהי בעיה מבחינת צבעים או פסים או משהו? תודה מראש! :-) ובבקשה תענו מהר.. אין עוד הרבה זמן

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  10. מישהו יודע? ???

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  11. כאילו נניח 5 פריימים נוספים=עוד 30 נקודות וכו'...

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  12. יש שיפור בתוצאה??? כי אני רואה רדאון 9700 שקיבל 11,000 ,ובמקום אחר 12 ובמקום אחר 14 אלף.... (כמעט בדיוק אותם מעבדים)

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  13. Started by SubX,

אני משתמש בדרייורים ישנים יחסית שלא מתאימים לWIN-XP.\ הכרטיס מבוסס על הצ'יפסט BT878 חברה:Brooktree

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by AMD-Z,

קניתי מחשב חדש (מפרט בצד) והרצתי 3DMARK . קיבלתי 12076.... AA וAF לא מופעלים, בדיקה רגילה (לא שיניתי כלום). קטליסט 3.2... לפי כל הביקורות, והכרויות עם אנשים בעלי הכרטיס אני אמור לקבל יותר... מישהו יכול לעזור? ???

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by x-dude,

יש לי את המוניטור הזה כבר חודשיים וכרגע הוא הלך...מת...הנורה הירוקה דולקת אבל אין שום תצוגה,כבר שבועיים שהמסך עושה קליקים מעצבנים,אז החזרתי את ה PHILIPS שלי שיש לי אותו משנת 94 והוא עדיין עובד כמו חיה!! קניתי את ה CTX אצל הדובים ויש לי אחריות,דיברתי עם היבואן והם או יתקנו או יחליפו ככה שזה בסדר אבל חודשיים ומסך חדש מת? המלצה חמה אל תתקרבו למסך הזה למרות שמבחינה ויזואלית הוא פיצוץ.

• 46 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by shloosh,

אם אני מקבל(אני לא מקבל ככה) תוצאה ב- 3dmark נניח 11,000 אבי יש לי כרטיס נניח r9500 pro . אז זה אומר שהכרטיס באמת "יעביד" את המשחקים כמו כרטיס אחר של NVIDIA למשל G-FORCE4 TI 4200???

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  17. Started by MB,

עקב כאבי עיניים חוזרים ונשנים בזמן האחרון החלטתי לעבור למסך LCD. התקציב הוא כ-2000 ש"ח (עדיף פחות). שימושים: אינטרנט, אופיס, תכנות ומשחקים. במידה ואין בתקציב מסך טוב למשחקים, אני עדיין יכול להשאיר את המסך ה-CRT הישן שלי שישמש למשחקים ולהשתמש ב-LCD רק לאינטרנט, אופיס ותכנות (מה שאני עושה כ-90% מהזמן שבו אני על המחשב). תודה מראש לממליצים.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by ariebel,

ראיתי אותו ב 692 שקלים! שווה עוגייה? או שכבר ללכת על זה? IIYAMA 17'VISION MASTER PRO 1413 ? (שם החנות, פנו אליי בפרטי, if you care )

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  19. אני מתכוון האם ati shppir הרקולס וכו אני מדבר על הכרטיס ראידון 9700 פרו השאלה שלי האם כל הכרטסים האלה לא משנה מה בן אדם יכך . כולם תומכים בה דדיפקס 9 וה agp 8

• 11 תגובות
    • 860 צפיות
  20. אני מתכונן לקנות מחשב חדש בשבועות הקרובים, עדיין מתלבט לגבי כרטיס מסך. ה-TI4800 וה-9500PRO עולים 1200 שקל בערך, וזה נראה לי סבבה. השאלה איזה מהם עדיפה למשחקים (תלת-מימד בעיקר) ואיזה דגם geforce FX גובר עליהם? עזרה בבקשה!!! ???

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by maverick,

למה יכול לשמש הכרטיס מסך הזה? לפי המפרט הטכני שלו נראה לי שאפשר להטיס איתו מטוס. איזו אפליקציה מצריכה כרטיס כזה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by yonni,

מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by yonni,

מה התרשמותכם מיכולות בVIVO של הכטיס:איכות הכניסות , יציאות, הDECODER וכו...

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  24. Started by mindfire,

hi, sorry i cant type in hebrew now, i just installed windows and i am too lazy to put on hebrew this is my problem: i have just bought a new radeon 9500 pro, formatted my hdd, put on a fresh install of windows, installed dx9, and then put on the catalyst drivers. everything was fine when i started up windows, movies were playing, the refresh rate was good, but when i put on something in 3d like a game the computer just froze or restarted! i have tried all windows versions like ME,98 etc. and i get the same problem in every one of them. i really dont know what to do now.. maybe i should change something in my bios, i dont know.. oh, and i didnt touch the bios mod u ca…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by SUNDUCK,

ראיתי באיזה מקום שיש RADEON 9700 PRO עם 256 זכרון ... ואני לא מתכוון ל BIT אלא ל 256MB ON BOARD !!! יש כזה דבר ?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.