עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by GOVNER_T.S.Y,

ASUStec plans a tricore card carrying 3 3850 gpu chips. http://www.nordichardware.com/news,7543.html

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  2. מותקן וויסטה 32 ביט SP1 והוא לא נותן לי לזהות בRIVATUNER או בSPEEDFAN או בATITOOL מהירות מאוורר של כרטיס מסך או טמ' שלו לא מצליח לכוון את המהירות מאוורר שלו (שהיא איטית מאוד והוא מתחמם בטירוף) הכרטיס של טווינטק הלוח של ABIT (IP35) nTune לא נותן לי להתקין כי אומר שאין לי לוח NFORCE

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  3. Started by Keman,

פרטים על הכרטיס : ASUS Exclusive Innovations * Exclusive Dual HD3850 GPU Solution * Exclusively Designed Dual Fansinks Solution * 1GB DDR3 Memory on board * ASUS Splendid: Watching movies on PC is as good as on Top-of-the-line consumer television * ASUS Gamer OSD: Real-time overclocking, benchmarking and video capturing in any PC game! * ASUS Video Security Online: Keep an eye on your home at all times no matter where you are * ASUS Smart Doctor: Your intelligent hardware protection and overclocking tool Graphics GPU Feature * ATI® Radeon® HD 3850X2 * PCI Express support * HDMI Output: multi-channel 5.1 surround audio over * DVI-HDMI Adaptor * Micr…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  4. וגם והבין טוב יותר את המדדים של הכרטיס באובר, הבנתי שזה לא בדיוק כמו מעבד רגיל...

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  5. שלום שמעתי כול מיני שמועות, ושיקראו לו GT200 (לפחות בנתיים זה שם הקוד של הליבה שלו או משהו כזה), וגם שכנראה יתן כמה עשרות אחוזים יותר בביצועים, יהיה כרטיס חד ליבתי (בשונה מ9800GX2), ואם זאת מהיר ממנו. כמובן שהכול שמועות וכו'. מישהו יודע יותר ומוכן לשתף בבקשה ?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  6. כמעט כול חברה הוציאה כרטיס כזה, ההבדל היחיד הוא במחיר (חלק אפשר באיזה 2700 וחלק מגיעים ל3400) השאלה אם פרט למחיר ונניח איזה משחק שאתה מקבל מתנה או דברים כאלו, יש הבדל?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  7. שלום לכולם אני ליפני קניית כרטיס מסך אני לא גיימר אבל מחפש כרטיס שיריץ את רוב המישחקים החדשים האים כרטיס המסך Gigabyte ATI Radeon HD 3650 512Mb DDR2 יריץ מישחקים כגון:cod4 ו-crysis -ו fuel of war לא בהגדרות הכי גבוהות אבל יותר טוב מכרטיס המסך שיש לי geforce 7300gt 256 mb

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  8. מישהו יודע על זה משהו?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  9. Started by fox3,

יש לי כרטיס LEADTEK דגם PX8800 GT נכנסתי לאתר היצרן הנה הלינק http://www.leadtek.com/eng/support/download.asp?downlineid=210&downline=WinFast+PX8800+GT יש למטה את התוכנה לדוס לעידכון הביוס. אבל אני לא מוצא את התוכנת צריבה .רק את הקובץ שאני אמור להחליף. יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  10. אוקיי שמענו עליהם עד עכשיו הרבה אבל עד עכשיו אני לפחות לא מבין למה הם כלכלך זולים, אני זוכר שה8800 אולטרה עלה 4150 בכמה חנויות בדיוק כשיצא... אז איך זה, שכרטיס כמו GX2 עולה כמעט חצי ממנו, (למשלמים במזומן כמובן)

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  11. דבר ראשון, אני רוצה להיות בטוח שזה באמת החיבור שאני צריך... המחשב שלי די ישן ואני כבר לא זוכר איזה לוח אם יש לי, אבל הכרטיס מסך שהיה לי הוא ה9800 pro. אני צריך כרטיס מסך שיהיה לפחות חזק כמוהו ובמחיר של מקסימום 300 שקל. יש עצות?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  12. Started by Lion,

פעם הבאה אני ישתמש בחיפוש...סורי P:

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by guitarsuite,

כותרת, תודה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  14. Started by eglon1,

Amd Athlone 3800 + 64 Bit @C 2900 2.5 GB ddr2 RAm HardDisk WS 250 GB MotherBoard - KN9S מה הכרטיס מסך הכי מומלץ ? [ספק ייקנה במידת הצורך, כרגע אני עם ספק 500 W של L&C והוא מחזיק אותי בקלי קלות בלי קריסות באוברקלוק , האם נכון הדבר שהספק יזחיק גם כרטיס מסך שמחירו יהיה עד 1000 שקל ? אשמח להמלצות והעדפות, תודה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  15. שלום אנשים, מחפש המלצה לכ. מסך סביב ה- 500 ש"ח הסיבה קשיים בהרצת משחק שעובד בתלת מימד. כרגע אני עובד עם כרטיס מסך מובנה והמשחק הנ"ל שהוא בעיקרון פשוט ולא בעל גרפיקות משתנות מאט מאד את המערכת. מעבד- פנטיום 4 3GHZ מהדור הראשון סוקט 775 זכרון GB1 DDR1 רצוי כרטיס ללא מאוורר תודה!

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  16. שלום האם יש הבדל בכרטיס מסך ‏9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ של אזוז מול של ג'יגהבייט? קניתי היום מחשב והמוכר שם אמר לי שעדיף של GB מכיוון שיש לזה אחריות של 3 שנים לעומת רק שנה של ASUS וממה שאני מבין גם אזוז אמורים לבוא עם 3 שנים אחריות. אבל בכל מקרה שאלתי האם יש הבדל מבחינת ביצועי הכרטיס בין 2 החברות? תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  17. Started by D135,

שלום :] כן אני יודע שיש לי כרטיס מסך ישן... כשאני משחק Counter Strike Source אני חושב שאני אמור לקבל יותר מ30-40 fps עם הכרטיס מסך הזה. למרות שיש לי 22" (ב6600 שלי יש 256MB זיכרון אם זה משנה) היה לי את זה גם עם ה15" שהיה לי. אין עליו מאוורר אבל יש עליו שני כאלה ברזלים משני הצדדים שלו וצינור מתכת שמחבר ביניהם. (ממה שאני הבנתי זה הקירור שלו) יכול להיות שזה מהחום? ניסיתי לפתוח את המארז ולשים מאוורר מול האזור הפתוח אבל זה לא ממש שינה. יש לי דרייברים מעודכנים. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  18. יש למשהו אולי מוסג אחרי שנה כמעט מאז שיש לי את הכרטיס איך מתקנים את ה aa של הכרטיס x1950p ? שגרם לי להתבעס על הכרטיס שבכלל קניתי אותו.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  19. Started by zeropaid,

בוקר טוב. אני מחפש לקנות מתאם זוויתי לכרטיס מסך. הכוונה למתאם DVI ל-DVI זכר לנקבה שאותו אחר לכרטיס ואליו את הכבל. אני צריך מתאם כזה בכדי שאוכל למקם את המארז צמוד לקיר (הכבל של המסך ממש קשיח וגורם להרחקה רצינית של המארז) מישהו מכיר מקום שבו ניתן לרכוש מתאם כזה? אמיר

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  20. שלום, אני בדילמה לפני קניית כרטיס מסך, התיכנון שלי היה לקנות 2X98GTX אבל הבעיה נעשתה יותר מעניינת בגלל הידיעות/שמועות על כך שישתחרר שכרטיס עם ה-GT200 ישתחרר לקראת סוף יוני או סוף השנה, או משהו אחר שהוא לא הדור הבא. התכנון שלו עומד בעינו משום שאין לי חשק עוד להמתין אפילו עוד חצי שנה/רבעון לכרטיס חדש ולכן אני רוצה לסחוט כמה שאפשר מהמערכת שלי על מנת שתשאר חזקה לפחות שנה וחצי~. עכשיו עומדות כמה אפשרויות: 1. לבצע OC קיצוני לשני הכרטיסים, השאלה האם השיפור יהיה משמעותי (לא מצאתי בנצ'ים) והאם זה שווה את ההמאמץ והכסף? 2. ראיתי את זה http://www.skypc.co.il/default.asp (אני מקווה שאני לא עושה פרסומת, אם זה לא בסדר אני אוריד את זה) דבר נחמד מאוד. מדובר באוברקלוק רק למעבד (Q9450), השא…

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  21. שלום לכולם. ברשותי מחשב עם win xp pro וכרטיס מסך fx5200 מהדור החדש יותר עם יציאות vga dvi ו s-video. מסך מחשב של asus שמחובר בdvi לכרטיס מסך. רכשתי מסך lcd וחיברתי אותו ליציאת vga של הכרטיס. לאחר שעות וייסורים רבים של משחק בהגדרות (למה זה תמיד סרט??!!! ) הגעתי למצב שבשניהם רואים טוב במצב של שכפול(תצוגה זהה). בהגדרות המסך של הווינדוס הגדרתי את ה asus כצג ראשי. אבל כאשר מפעילים את מצלמת האינטרנט או אפילו סרטון וידאו שנשלח במייל(למשל youtube או אפילו סרטון mediaplayer) מסך הטלוויזיה(lcd) מחשיך. מסך המחשב ממשיך לעבוד כרגיל, פותח את המצלמה והסרטים ללא כל בעיה. כאשר אני סוגר את האפליקציה מסך הטלוויזיה חוזר להראות את המחשב כרגיל. מה הסיבה? מה הפתרון? תודה רבה ויום טו…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  22. מישהו יודע מה קרה או מתי הוא יוצא ?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  23. Started by rann,

רציתי לשאול שאלה - אני מציין קניתי כבר אז אל תיטרחו להביא לי קישור בקשר לקניה לספק יותר טוב או משהו.. אני רק רוצה לוודא בישביל השקט הנפשי שלי הספק הזה שבחתימה הוא מספיק למערכת שלי נכון..?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  24. התקנתי ווינדווס חדש, והורדתי את הדרייבר + ה Catalyst והתקנתי, זה הדרייבר: 8-3_xp32_dd_ccc_wdm_enu_59746 אחרי ההתקנה הכרטיס זוהה והכל פעל בסדר, אבל כשאני מנסה להכנס ל Catalyst הוא נותן טעינה של שניה (רואים שעון חול) ושום דבר לא עולה. ניסיתי להתקין פעמיים ונראה כאילו הדרייבר לא מתקין את ה Catalyst. יכול להיות שהדרייבר לא מתאים? ואם כן, מישהו יכול להביא אחד שכן מתאים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  25. Started by shaithebest,

שלום חוץ מהדיסק התקנה שמגיע עם הכרטיס......... למישהו ידוע על משהו נוסף שצריך להתקין?? כל דר שיכול לשפר לא שעכשיו זה לא בסדר.....אני בדיוק שידרגתי מ8800GT ל-GTS זה מדהים מדהים מדהים אבל עדיין אין לי כוח לשבת ולקרוא הוראות כי מה שבא לי זה רק לשחק אז לא מבקש מאף אחד לעשות למעני את העבודה..... רק אם למישהו יש נסיון דומה עם אותו כרטיס של אותו חברה אני אשמח תודה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.