כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף לי? היכולות oc של 3850 טובות? אני מתלבט מכיוון שבעזרת תכונת המאוורר של ה4670 אני יכול לעשות לו oc גדול מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי בעיות עם הכרטיס מסך התכנאי אמר שהוא צריךלירשום להם בדף מה הבעיות של הכרטיס מסך החברה אזות שנותנת אחריות לכרטיס מסך הם יעשו בדיקות על הכרטיס מסך? ועם הכרטיס לא תקין אז הם נותנים כרטיס חדש? וגם אני שולח להם יום רשאון את הכרטיס הם הם יחזירו לי את הכרטיס מסך מהיר? שאלה אחרת- עם אני סם את המסך על איזה רוזלציה אז אני צריך לעשות שהמסך יהיה על 75MHZ או על 85MHZ?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
במצב של היום, באורגינל תענו לי -כדאי בכלל לקנות כרטיס AGP או לחכות עוד קצת ואז להחליף לוח...
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
*צונזר* ולא לבקשת האתר אתם בטח יכולים לנחש...
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חיברתי כבל מה-tv-out בכרטיס המסך לטלויזיה והמחשב לא מזהה את ;D הטלויזיה ממה זה יכול לנבוע? תודה
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
לכאורה הליבה היא אותה ליבה (G94 65nm), הזיכרון מאותו סוג (GDDR3), רוחב הבאס ב9600 הוא 256bits (לעומת 192bits בFX1800). כלומר, על הנייר זה נראה בסדר. לFX1800 יש 768MB זיכרון. האם הגרסא של ה512MB של ה9600 תספיק, או שצריך ללכת על ה1GB? מישהו ניסה? זה נראה לכם אפשרי? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
את המפרט אפשר לראות בצד.. אפשר לחרוג עד 50 ש"ח. הכרטיס ישמש למשחקים.. יחובר למסך 19 לא FHD.
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
הנגן DVD שלי בסלון מתחיל לעשות בעיות אחרי שניגן הרבה מאוד סרטים. אני חושב על HTPC לסלון אבל קראתי באיזה מקום שנגני DVD עושים איזשהוא סוג של OVERLAY המשפר את התמונה ושאת זה כרטיסי מסך של מחשב לא עושים. מצד שני אני שומע מאנשים מסויימים שיש להם HTPC שרואים סבבה, ומאחרים שלא. אז ממש אשמח לקבל חוות דעתו של כל מי שיש לו HTPC והשווה מול נגן DVD עריכה: נורמלי (לא הסינים ב 200 שקל). אשמח גם להערותיכם לגבי נסיון עם כרטיסי מסך שונים, מה קורה כשעולים למסכי פלסמה גדולים יותר או LCD למי שיש וכל אינפורמציה שאתם רואים כחשובה
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הוספתי עוד כרטיס מסך למחשב שלי, סתם כי זה מגניב שיש הרבה מסכים. הבעיה היא שהכרטיס היחיד שמצאתי בבית זה כרטיס בין יותר מ10: cirrus logic 5446, וכמובן אין לו דרייברים לא גנרים לx64. אז זה עובד, אבל רק ברזולוציה נמוכה במעט צבעים. אני מחפש לקנות כרטיס מסך יותר נורמלי, ובעיקר שיהיו לו דרייברים לXP x64. מישהו מכיר/שמע? תודה רבה, נדב
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך טוב למחשב מותג "Dell OptiPlex 755" סוג תושבת: PCIe X16 ספק כח: 275W מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz דגם מארז:SFF גודל פיזי שיתאים למארז: גובה 6.89 ס"מ רוחב 16.765 ס"מ שימוש: משחקי מחשב (FIFA 2011 לדוגמא) תודה מראש לעונים, נריק
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ge force 2 mx 200.....תצחקו תצחקו.... :'( שאני משחק את המשחק אני חייב לשחק על .....תחזיקו חזק 800 על 600 16 ביט צבע אחרת זה איטי! זה נורמאלי!?!?
-
- 20 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
צריך AGP.התקציב-600 שקל.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך 32 LG FULLHD כשאני על רזולציות מסוימות כמו 1920 x 1080 אין התאמה .לא בכל המסך מוצג חלק נשאר שחור מסביב ולא רואים כל כך טוב . אם למשהו י ש פתרון אשמח .תודה. התקנתי ווינדוס 7 דרך אגב
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מחפש מסך LCD חדש 17 אינץ' עד 2000 ככה 19 אינץ' יכול לחרוג מהתקציב עד סביבות 2600. אני לא יודע בדיוק מה כדאי ראיתי גם מסך 8ms של polyview 19 אינץ' רחב ב-1850 שקל וזה נשמע די מפתה! מה דעתכם ועל מה אתם ממליצים?? אישית לא אוהב את ה-730B בגלל העיצוב... תודה!! אגב המסך לא למשחקים כל כך אלא לסרטים ועבודה בווינדוס
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום שלום אני מתכנן סופסוף לזרוק את ה-Voodoo 3 3000 שלי אחרי שנים של שרות מצויין. קראתי המון על סדרת ה-Radeon 8500 ונראה לי שהכרטיס הכי מתאים לי הוא Gigabyte Radeon 8500LE. גם זול ומהביקורת באתר הבנתי שיש עליו הרבה. השאלה שלי היא בגדול מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? והכי חשוב, האם יש עדכוני דרייברים סדירים כך שלא יהיו בעיות עם משחקים תצוגה וכדומה? באתר של Gigabyte לא ראיתי עדכוני דרייברים, אבל זה נכון שהדרייברים של ATI Catalyst הם הדרייברים היחידים שאני צריך בשביל הכרטיס הזה והם מתאימים לו בדיוק? תודה!
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי כרטיס שתומך ביציאת טלוויזיה (X850XT) השאלה שלי נוגעת לדריברים. התקנתי את הדריברים הבסיסים דהיינו ללא ה Catalyst Control Center , אני יודע שבו קימת התמיכה לאפשרויות התצוגה השונות (מסך מחשב + טלוויזיה וכו) אני לא מעוניין להתקין אותו (Catalyst Control Center ) מהסיבה שהוא מצריך להתקין חבילת .NET והיא מעמיסה על המחשב בעליה. תכלס, יש תוכנה אחרת שתאפשר את התמיכה בהצגה לטלוייוזיה שהיא איננה ה control Center ושאינה מצריכה התקנה קודמת של ה דוט נט ?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות מתלבט בין 9800GT לבין GTS 250 הבעיה שלי זה שייש לי ספק של HEC TRT 400 ולא בא לי להחליף ספק .אני רוצה כרטיס חזק מבקש המלצה לכרטיס מסך מהחנות זיגזג רוצה כבר לקנות מחר
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עם יציאה לשתי מסכים[אך שלא יראו אותה תמונה] .. הכוונה כאילו לשני מסכים נפרדים איפה אני יוכל להשיג ובכמה כסף ? תודה רבה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם. השאלה בכותרת. במחשב של הילד התקנתי כרטיס מסך GTX 1080 שהחליף כרטיס R9 290. האם המעבד יגביל את הביצועים של הכרטיס מסך החדש? שאר המפרט: לוח אם של אסוס מבוסס צ'יפסט H87, עם 16 ג'יגהבייט זיכרון DDR3 1333, כונן קשיח ראשי - מכאני 1TB 7200 סלד וכמובן מעבד I5 4570. מה דעתכם?
-
- 18 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 1900XT ומסך LG שתומך ברזולציה של 1024*1280 ומסך טושיבה LCD 32 שמחובר עי HDMI אני רוצה לסדר את גבולות המסך שברגע שאני ברזולציה של LG אני לא הראה את הגבולות של המסך מצד אחד ואת התמונה חתוכה מצד שני איפה ואיך אני עושה זאת?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צ'שמעו עכשיו יש לי ג'יפורס 6200TC אני לא מרוצהה מיממנו בכלל הוא לוקח לי RAM!סתם =\ ןגם הוא לא מביא ביצועים בשמיים! אז שמעו משתלם לי לקנות 6600GT ואם הוא שווה? ואם הוא לוקח זיכרון גם? וומה הבעיות איתו? ואם לא שווה לי להשקיע עליו ולקנות אולטרה? תגיבו בבקשה
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שיחליף את הג'יפורס 4 הישן שלי. אני מתלבט בין הג'יפורס fx5700u לradeon 9600xt, ואת שניהם אני יכול לקנות במחיר דומה (800-900 שקל..) איזה כרטיס טוב יותר ויעבוד כמו שצריך במחשב שלי, שיש לו 256 mb זיכרון, וכמובן יתמוך במשחקים בצורה סבירה תודה מראש, אלי
-
- 8 תגובות
- 584 צפיות
-