עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז ככה. לפני כשנה קניתי X1900GT כלשהו. אחרי חצי שנה הוא התחיל להתחרפן עליי והלכתי לממש אחריות. החנות ה...אמינה...הביאה לי כרטיס...(שלי היה של POWERCOLOR) של ספיר שהיה ברור שהמדבקה של ספיר הודבקה על המדבקה המקורית (ראו את הציור ממתחת...ושהחור למאוורר לא התאים)...בשיא טיפשותי לא רשמתי מספר סיריאלי וכך חזרתי הביתה לגלות כרטיס שעושה ארטיפקטים מטורפים ובלתי שחיק לחלוטין. הלכתי לסניף אחרת של הרשת סיפרתי את הסיפור שמתי אותו שוב לתיקון...אחרי שבוע באתי וגיליתי להפתעתי הרבה שהכרטיס שלי הוחלף בX1950XT (סיפור אמיתי!) שמח וטוב לב חזרתי הביתה...אבל מה? עליה וקוץ בה... אני משתמש בדרייבר הכי חדש..ולא משנה מה עשיתי (כולל אוטומייטד קלוק קונפיגוריישן יוטיליטי)...המהירות ליבה היא 500 והמה…

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  2. מה אתם אומרים? אני רוצה לקנות מחשב חדש עם הכרטיס הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4758 האם זה כדאי עכשיו או שעדיף להשאר עם מה שיש לי (שדיי גוסס במחשקים חדשים) ולחכות שיצאו כרטיסי dx10?

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  3. Started by generalA,

ברשותי תמונה אשר צולמה במצלמה דיגיטלית בתנאים קצת לא מוארים. ברצוני באמצעות התוכנה פוטושופ לעשות כאילו והיה פלאש בזמן הצילום. אני יודע שקיימת אופציה כזאת כי בתוכנה הפשוטה בחנות צילום עוד יותר פשוטה עשו זאת בשבילי לפני פיתוח התמונות והדפסתם. כיצד אני עושה זאת ? תודה אנשים !

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  4. Started by Dr_Com,

תודה...הבנתי שהוא כרטיס לדגימת קטעי וידאו ממצלמה דיגיטלית...נכון? איך הוא עובד? איך האיכות? מה ההבדל בין זה לכרטיס וידאו? ואי ך אני יכול להעביר למחשב ממכשיר וידאו אנלוגי ? תודה!

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  5. האם זה נכון , כי לא ראיתי פרסום באתר על זה .... משהו יודע אולי אם זה נכון ואם כן אז מתי ?

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  6. Started by bd,

6300 ב 3DMARK03 עם 6600 גיגה בייט זה טוב ?! 256 מגה ראמ כי ראיתי כאן תוצאות רק של 05

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  7. Started by Hotmetal,

אני לא מצליח לקבל תשובה חד משמעית, מי יותר טוב ה 9800 GX2 או ה 4870HD ?? ומאיזו בחינה הם יותר טובים, ובקיצור מה שווה יותר להשיג?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  8. Started by zidan32,

שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם שיש לו יציאת hdmi (זה הלוח http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/db-DH67BL/DH67BL-overview.htm) ויש לי מסך lcd עם כניסת hdmi, איזה כבל אני צריך לקנות כדי חבר את המחשב למסך הטלוויזיה? אם אפשר קישור אתר כלשהו שמוכר את הכבל כדי שאני אדע מה לקנות.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  9. חברה אני צריך עזרה, אני צריך לצרוב קלטות וידאו דרך המחשב (צריך כרטיס) במילים אחרות אני צריך כרטיס שאני אוכל להעביר איתו קלטות וידאו ולצרוב אותן על דיסק DVD. הכרטס חייב להיות מKSP במחיק סביר (200-300 ש"ח) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  10. שלום יש לי כרטיס מסך Gainward 6600GT 256 MB + ACooling PCIE עכשיו השאלה שלי כמה אמפר דורש הכרטיס מסך מהספק?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  11. האם כדאי ללכת על הכרטיס הזה כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT ZL 512MB PCIe

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  12. אומנם אמורה לצאת הגירסא הסופית בקרוב אבל אין עדיין מידע רשמי מתי. http://www.nzone.com/object/nzone_downloads_rel70betadriver.html

13. כמו בכותרת הפרש 200 ש"ח ביניהם... עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו מועיל... יש עדיפות ל LG בגלל הContrast, אבל של ה BENQ לא נורא 1:700 מול 1:2000

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  14. אני מעוניין ליקנות כרטיס טלוויזיה בתקציב של 200ש"ח,אפשר לחרוג קצת. שאני יוכל להקליט סרטים,סדרות מהממיר YES שלי למחשב.. אם אפשר שהוא יהיה פנימי ולא חיצוני זה המפרט שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 3Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM gigabyte ga-p35-ds3l ocz gamexstream 600w trancend 2gb ddr2-800 cl5 sapphire redeon hd 2900pro 512mb nzxt apollo אני גם רוצה לדעת מה אני עוד צריך כדי להקליט מהממיר באיכות גבוהה(איזה תוכנות,כבלים...) תודה,אלעד

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  15. Started by eyalgo,

אהלן אני קניתי לפני כשנתיים מחשב (P4 2.8GHZ) והשתמשתי בכרטיס מסך הישן שלי (nVIDIA M64) השימוש העיקרי שלי למחשב הוא לא למשחקים, ולכן גם הכרטיס הזה הספיק לי, אך עכשיו הבן שלי גדל במקצת ורוצה לשחק במשחקים קצת יותר חדשים (CNC Generals, AOE3 וכו') אך אלה אפילו לא מוכנים לעלות לי עם הכרטיס הנ"ל. מה רמת כרטיסים שכדאי לי להתקין אצלי ע"מ שנוכל להריץ בצורה סבירה (ומספיק לי סבירה בלבד)? האם למשל כרטיס 5700 שראיתי פה בלוחות המודעות יד שניה יכול להספיק לי לפחות לשנה-שנתיים הקרובות?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  16. Started by dolev16,

...

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  17. היי יש לי 7600gt של leadtek ,האם כדאי להוריד דרייברים מהאתר שלהם או מ-nvidia ? תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  18. Started by tidan,

היי! רכשתי מאיץ גרפי דגם: Sapphire ATI Radeon X1950XTX PCIe 512MB 256-bit GDDR3 ViVo מה אתם אומרים ??? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  19. * שנתמך ב- XP 64Bit חשוב ביותר (מרבית הכרטיסים הפושטיים של ה-300 ש"ח לא תומכים) * שיכלול טיונר TV * סוס עבודה רציני - צריך להעביר עשרות קלטות וידאו למדיה דיגיטלית * שיכלול תכנת עריכת ווידאו טובה * איכות גבוהה * לגבי ממשק חיבור לא יודע מה הכי הטוב אבל יש לי PCI, PCI-1X, USB, 1394 אם שכחתי עוד תכונות שחשובות לקחת בחשבון לפני קניה , רק תגידו

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  20. Started by Rrafi,

חבר שלי משגע אותי ואומר לי ש redeon 9200 דגם 5510 רואים טוב החושרמוטה שזה יספיק לו להרבה זמן שניד פור ספיד MW רואים יפה החולמניוקי ועוד...! וגם הוא חושב שזה עולה 1100 שקל בעצם הוא קנה אותו במכיר כזה..! והוא גם אמר לי שהכרטיס מסך 9200 יותר טוב מ-9800se.....! אז תענו לו בבקשה...!

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  21. Started by 54321,

הוא יגיע עם 20 צינורות עיבוד לעומת 24 צינורות לGTX מישהו אולי יודע אם יהיה אפשר לפתוח לו צינורות עיבוד ל24? http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1585&osCsid=225b17b87f9af6466917f315f2a15517 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=10975

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  22. Started by Myt0s,

אני כרגע בחיפושים אחר מסך 15 LCD..... ביינתים אני כנראה הולך על MAG Innovison......מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  23. Started by SharonSx,

היי, אני צריך כרטיס וידאו ללכידת וידאו ממכשיר VCR ושיהיה עם תוצאות טובות כמובן, ולחיבור PCI. מישהו מכיר משהו? אני חיפשתי בזאפ ומצאתי את זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402230 השאלה אם זה טוב? כי המחיר פה לא מפריע לי... תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  24. טוב הבעיה שלי היא כזאת !! שאני מחבר את המחשב לטלוזיה הכול טוב ויפה אבל בעיה שלי היא שהרזולוציה של הטלויזיה שלי(הרזולוציה שהמחשב נותן לטלוזיה ) היא הרבה יותר גדולה מהמסך הטלוויזיה שלי אבל הבעיה הזאת לא מופיע לי במסך של המחשב !! אני לא רואה את הסמליים הצדדים ואת ההמשך של של הסרגל ההתחל ושאני מגדיל את הרזולוציה הוא רק מרחיק אותי עוד יותר כזה (כאילו אני בכלל לא רואה את הסמליים הצדדים ואת הסרגל ההתחל שלי ) ושאני מקטין זה רק מקרב אותי כזה !!!! ועדיין לא רואים את הסמליים הצדדים ואת הסרגל כלים שלי אולי יש למישהו פיתרון זה מאוד יעזור לי אני משתמש בוינודס xp ובכרטיס מסך גיפורס 5700fx תודה אנשים

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  25. Started by ASSAFsa,

שלום לכולם אני קונה מחשב חדש ורוצה להשקיע במסך איכותי על מנת שיתפקד גם בתור טלוויזיה אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס TV איכותי אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים