עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by D135,

שלום :] כן אני יודע שיש לי כרטיס מסך ישן... כשאני משחק Counter Strike Source אני חושב שאני אמור לקבל יותר מ30-40 fps עם הכרטיס מסך הזה. למרות שיש לי 22" (ב6600 שלי יש 256MB זיכרון אם זה משנה) היה לי את זה גם עם ה15" שהיה לי. אין עליו מאוורר אבל יש עליו שני כאלה ברזלים משני הצדדים שלו וצינור מתכת שמחבר ביניהם. (ממה שאני הבנתי זה הקירור שלו) יכול להיות שזה מהחום? ניסיתי לפתוח את המארז ולשים מאוורר מול האזור הפתוח אבל זה לא ממש שינה. יש לי דרייברים מעודכנים. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  2. אני רוצה לקנות כרטיס מסך במחיר הזה או קצת טיפל'ה יותר גבוה גג 370 תמליצו לי על כרטיס מסך חזק וטוב שישת אותי להמשך הדרך

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  3. Started by gabi_y,

שלום וברכה. ברשותי כרטיס מסך מדגם X1950GT ואני כנראה בימים הקרובים יקנה את המסך 2407WFP האם תהיה לי בעיה לראות תכני HDTV על המסך?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by tmrm,

שלום אנשים, יש לי שתי שאלות: 1. בדקתי לגבי מסכי LCD "17, ואחד הזולים יותר הוא AOC LM729 LCD, שעולה בסביבות ה1000 ש"ח. אנ'לא יכול לקנות אותו בלי לדעת למה הוא זול יותר. אני לא מבין בדברים כאלה, ובגלל זה אני בא לפה. אממ, אני גם רוצה לציין שאני לא רוצה איזה מסך איכותי מאוד והכל... מסך רגיל "17 יספיק לי... על איזה מסך טוב תמליצו לי שלא עולה על המחיר של 900- 1100 ש"ח במקרה שיש בעיות עם מסך זה? 2. בעיקרון אני לא משחק יותר מדי במחשב, אבל כשאני משחק, זה משחקים חדשים שדורשים כרטיס מסך טוב. אני לא מתכוון להוציא 1600+ ש"ח על כרטיס מסך. כרטיס מסך זול הוא GeForce FX 5600 של Nvidia... האם הוא יספיק לי? כמה זמן בערך הוא יעמוד בדרישות ממוצעות של משחקים תלת -מימדיים? אה כן, עוד דבר, אני צו…

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  5. Started by yotamavi,

מתלבט בין הX1900GT של SAPPHIRE לבין 7900GT של לידטק לבין X1950PRO ההכי פשוט של CONNECT3D...זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5975

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  6. מה יכולה להיות הבעיה? הוא היה עובד טוב פעם עכשיו משחקים בקושי זזים...עדכנתי את החבילה האחרונה של nvidia כלום לא עוזר..

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  7. Started by maoros,

הורדתי דרייבר http://www.hisdigital.com/html/driver.php של x1950 pro. יש לי כבר דרייבר מותקן במערכת שלי. מה אני צריך לעשות?? להתקין ישר? להסיר את הישן ואז את החדש? להתקין אבל לסגור ב"תהליכים" (במנהל המשימות) את הפעלות שעובדות ב SYSTEM של atievxx ו ati2evxx ?? חשוב לי שאני לא אטעה, אז אני אשמח אם מישהו שמנוסה כבר בזה יענה לי. תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by stolen,

מחפש כרטיס טלויזה טובה בימיוחד ברזולוציה טובה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  9. Started by bbnbbn,

אי אפשר במקרה להשתמש ביציאת S-VIDEO גם כדי לקלוט שידורים מהממיר הדיגיטלי? נניח ויש לי את התוכנה שמאפשרת לצפות בשידורים דרך כרטיס טלויזיה רגיל, אני לא יכול להשתמש בה כדי לצפות דרך שידור שמתקבל ב-S-VIDEO? תודה.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  10. Started by dj_tg,

שלום , חיברתי את המחשב שלי לTV דרך יציאת הRCA שקיימת בכרטיס המסך בלוח ASUS M2A-VM HDMI והתמונה שאני מקבל לא מפוקסת , ניסיתי גם את יציאת הS-VIDOE והתוצאה זהה. רציתי לדעת האם מישהו נתקל בתופעה הזו ויודע מה לעשות. האם זאת בעיה של הגדרת כרטיס מסך או אולי של CODEC (התקנתי את ה K-LITE CODEC PACK). במחשב הישן שיש לי ושגם הוא מחובר לTV דרך כרטיס מסך RADEAON 9200 רואים כמו שצריך. הגדרתי את יציאת הTV בBIOS לPAL ובהגדרות של הכרטיס ל B/PAL אשמח לעזרה :s05:

11. שלום לכולם . יש לי מחשב דיי ישן , ואני רוצה לקנות מחשב חדש ולהרכיב אותו בעצמי . הכרטיס מסך שייקנה עם המחשב הוא 4870 של PALIT / SAPPHIRE. חייבים לחבר לו את החיבור 6 פינים של החשמל ? או רק אם המחשב יראה הודעת שגיאה בעת ההפעלה של המחשב ?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  12. יש לי כרטיס מסך Nvidia Gforce 6600 GT (אגב, מה אתם אומרים עליו ? קניתי אותו לפני 8 חודש ככה..) חיברתי דרך המתאם שקיבלתי איתו ל AV בטלויזיה. אני מנסה ולא מצליח לעבוד עם הטלויזיה במצב שהייתי עובד לפני שפירמטתי את המחשב (אתמול..). אני רוצה להגיע למצב שהמסך מחשב הוא העיקרי ועל הטלויזיה מה שרואים כל הזמן זה רק את התמונה של ה WELLPAPER. אם אני רוצה שמשהו יןפיע על המסך טלויזיה אני פשוט צריך לגרור אותו אל מחוץ למסך מחשב. ככה הייתי עובד ולזה אני רוצה לחזור. האופציות שיש לי עכשיו הם CLONE, SINGLE DISPLEY ו SPAN אופקי או אנכי. יש עוד בעיה.. חלק מהסרטים שאני מפעיל, לא משנה באיזה תוכנה, אני מצליח לראות את הסרט רק במסך מחשב. על ה TV אני רואה את הכל חוץ מאיפה שאמור לרוץ הסרט, שם אני רוא…

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  13. טוב אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש ולהשאר עם המסך הישן....Hitachi CM610 כן אני יודע שהוא ישן...אבל לא הבנתי מה המסך עוזר בביצועים..דרך אגב המחשב למשחקים! טוז אז ככה אני ירצה מחשב מבוסס AMD עם לוח NF4-U ו-6600GT האם תהיה בעיה של חיבור המסך למחשב החדש?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  14. איזה כרטיס הכי טוב מבין כולם: למשחקים כמובן! twintech nvidia geforce 9500gt xxt oc 256mb ddr3 pcie או pine xfx nvidia geforce 9500gt 512mb dd3 pcie או twintech nvidia geforce 9500gt 512mb ddr3 pcie? תעזרו לי בבקשה זאת תיהיה השאלה האחרונה ואז לסגור את הנושא!

15. Started by Adielion,

תגידו החנות הזאת אמינה... http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6772&CatCode=21 מישהו מכיר את החנות הזאת, קנה ממנה? ואם זה המחיר אז כדאי?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי 7600GT AGP איך אני יודע אם הדרייבר הוא הכי עדכני שיש? ובאתר יש אופצייה להוריד דרייברים לכרטיסי מסך, אבל לא הבנתי שם מה מתאים לשלי, הגרסאות שם לא ברורות לי.. תודה תיקון: פתרתי את הבעיה, הבנתי לבד.. תודה בכל זאת

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  17. Started by Hydr0,

שלום. דודה שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט של המחשב שלה הוא: לוח אם : Asus P4S533-MX Intel Celeron 1.7 Memory : 256MB RAM כרטיס קול מובנה התקנתי להם סימס2 וזה כתב משהו על DIRECT 9X והמחשב לא תומך בזה וכו'.. זה בגלל שאין כרטיס מסך נכון? אני צריך כרטיס מסך במחיר נמוך העיקר שיריץ סימס 2. ד'א אין לי מושג אם הלוח אם שלה הוא AGP או לא אז אני סומך עלייכם שתתנו לי משהו מתאים תודה ואני גם צריך ספק כוח חדש למחשב שלי AMD Athlon 2800 XP gigabyte 7vmrz-400 512mb ddr ram leadtek 7600GT 256mb Creative sound blaster.. צורב DVD וכונן רגיל אני צריך ספק שיחזיק את המערכת הזאת והכל יעבוד לי טוב שהספק יהיה גג עד 250 ש"ח שמעתי שיש ספקים טובים ב- TMS אבל הקטע שאני צריך ש…

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Started by harry,

יש אפשרות להמיר קלטות ויידאו למחשב?? אם כן איך? מה צריך?? :s05:

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  19. Started by NIRHA,

איזה כרטיס עדיף. x1950pro עם 512 זיכרון או x1950xt עם ה- 256 זיכרון ???!!!!! תודה

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  20. Started by ita123,

שלום לכולם , תסבירו לי בבקשה מה ההבדל בין שני הכרטיסים הבאים, הם של אותה חברה ועם אותו קירור: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1558 - זה הVALUE PACK ראיתי שהמליצו עליו פה . מה גם שהוא נראה קצר יותר מהכרטיס השני. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1347 - לעומת הכרטיס הזה בעל אותו קירור אבל נראה גדול יותר וגם עולה יותר. תודה רבה לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by kw,

יש לי בעייה בכרטיס מסך - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=190090.0 וחשבתי לנסות עידכון firmware , אם מישהו יכול להסביר לי איך עושים את העידכון ( בתקווה שאפשר מווינדווס כי אין לי פלופי ) ולתת לי קישור ל- firmware מתאים לכרטיס . תודה

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  22. האמת שאף פעם לא היה לי צורך להשתמש באחריות לכן אני שואל . לפני כמה ימים הייתי צריך להחליף משהו במארז, לצערי כנראה פגעתי איכשהו בכרטיס מסך כי מסיבה כלשהיא הכרטיס מסך הפסיק לעבוד. אני מנסה כרטיס אחר והמחשב עולה, אני מחזיר את הנוכחי והמסך לא מראה שום דבר. הכרטיס עצמו נראה בסדר ואין סימנים שמשהו נשבר מה הסיכוי שמחליפים את הכרטיס בחנות? להגיד להם שפשוט הפסיק לעבוד, כנראה נשרף או משהו? אם הכרטיס לא עובד בגלל פגיעה כלשהיא, יש להם דרך לגלות זאת?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  23. אהלן, המעבר למחשב חדש היה יחסית חלק. אבל אי אפשר בלי בעיות. עכשיו אני לא יכול לחבר את הטלויזיה למחשב כמו שצריך. מערכת הפעלה ויסטה. כרטיס נוידיה 8800GTS של leadtek. יציאת svideo מהמחשב מתחבר לחיבור הכי פשוט שיש בטלויזיה (רק שני כניסות, צהוב ולבן...מישהו יכול להגיד לי איך קוראים לזה בהזדמנות?) הכבל חדש. וגם בדקתי אותו בחנות "תמבור" ואמרו שהכבל בסדר (בדיקה עם טסטר...) איך אתם מצילים אותי הפעם? לפני שאתם אומרים דרייבירים, הורדתי והתקנתי עוד שתי גרסאות בטה של הדרייברים הכי חדשים של נוידיה בלי שזה עזר. בהזדמנות אולי תגידו לי אם אני צריך לעשות איזה מחיקה יסודית של הדרייברים האלה ולהתקין גרסאה אחת נורמאלית? ואיך עושים את זה כמובן. פעם או פעמיים שחיברתי את הכבל למחשב הוא הצליח לז…

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  24. Started by tic0n,

שלום, לאחרונה החלטתי על רכישת כרטיס מסך. אבל אני לא בטוח מה יתאים למה והאם כדאי להשקיע בכרטיס והאם בכלל אני צריך לקנות מחשב חדש וזהו... קיבלתי לא מזמן את המשחק Oblivion והוא פשוט קרטע בצורה מטורפת. הנה המחשב שלי : Amd Athlon xp 1900+ 768 RAM DDR Asus A7N8X-X ACPI NFORCE 2 Nvidia G-force 5600 FX אני מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח בערך. אני לא גיימר רציני אבל עדיין אוהב לשחק פה ושם וכמובן אני מעוניןן לשחק Oblivion בצורה טובה. מה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  25. קניתי מסך LCD וחיברתי אותו לחיבור DVI בהתחלה ראו מצויין ב-1024x768 אבל אחה"כ החלטתי להתקין את ה- דרייברים שלו ואז החלו הצרות מאז הוא תקוע בתצורה של 640x480 עם 16 צבעים ב- Safe Mode כן אפשר לראות ב- 1024x768 מחקתי את הדרייברים , עשיתי System Restore ושום דבר לא עוזר

• 3 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים