עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני חדש לכרטיסי נוידיה, עד עכשיו הייתי רק עם כרטיסי ATI , בכרטיסי ATI אפשר להוסיף AA+AF דרך הדרייבר,ואם יש אפשרות אז גם במשחק. אבל עכשיו שאני עם כרטיס נוידיה אני שם פילטרים רק כשזה מאפשר לי דרך המשחק לא אם לא מאפשר לי, איך אני מוסיף AA+AF דרך הדריבר למשחק שאין לו אפשרות כזאת (כאילו לא מופיע כזאת) או סתם? תודה. ועשיתי חיפוש

2. שמעתי שקיים מסך כזה למישהו אולי יש אותו ואולי שמע ביקורת ? ובכלל מה מחירו פה בארץ

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  3. Started by G mode,

שלום לכולם יש לי מסך LCD LG L1752TQ עם חיבור DVI-D וכרטיס מסך 7300 GS של MSI והבעיה היא שמוצעות לי 3 אפשרויות רזולוציה ושלושתם מגושמות וגדולות ואני רוצה את כל אפשרויות ארזולוציה ,ניסיתי דרך המרכז שליטה של הכרטיס מסך לשנות ולא הצלחתי איך אתם יכולים לעזור לי ???? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  4. Started by someone5,

שלום קניתי כרטיס טלווזיה של LIFEVIEW FLY VIDEO 30 התקנתי אותו והחומרה החדשה זוהתה ועד כאן הכל בסדר. קניתי חיבור S VIDEO וחיברתי אותו ללווין לפחות ניסיתי תמונה אין יש על מיני פסים על המרקע וסאונד לא שומעים ניתקתי את ה-SVIDEO וחיברתי ל-VIDEO IN והתמונה עולה והכל עובד בשביל לשמוע סאונד אני צריך לתקוע בננה לתוך האוזניות של הטלווזיה. האם חיבור ה-SVIDEO שלי דפוק האם למישהו יש מדריך שמסביר איך לחבר? האם הדרך ה-SVIDEO אני מחבר את המחשב לטלווזיה או הממיר בכדי לראות על מסך המחשב או למה נועד חיבור ה-SVIDEO איך לחבר את הכרטיס עזרה דחוףףףףף תודה

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  5. מעבר ל- 3dMark2K5, האם יש שיפור ב-FARCRY או משחקים כבדים אחרים? אם כן תנו בבקשה תוצאות, לינקים וכו' תודה ^^

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  6. Started by carmiman,

אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי. המפרט שלי הוא Pentium 4 2.66GHz יש לי 512MB זכרון ולוח אם של אסוס עם AGP. יש לי כרגע ג'יפורס 4 440 ואני רוצה לשדרג. המליצו לי על הכרטיסים האלה, מה אתם אומרים? האם הם יהיו מספיק טובים יחד עם המפרט שלי למשחקים חדשים? LEADTEK WinFast A7600 GS TDH 256MB AGP BFG OC 7600 GS 512MB AGP GIGABYTE GEFORCE FX7600GS 256MB AGP תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  7. שלום רב, מלפני כמה ימים אח שלי קיבל את המחשב של הישן של אבא שלי. כאשר ניסינו להריץ כמה משחקים די חדשים (PES 2008 לדוגמא), המשחק לא עלה. בדיקה העלתה שכרטיס המסך המותקן על המחשב הוא: GForce 4 MX בכבודו ובעצמו אח שלי רוצה לקנות את כרטיס המסך הטוב ביותר אשר ניתן לשים המחשב על מנת שלא יגרום ל"צוואר בקבוק" בביצועים של המחשב. המפרט של המחשב הוא כזה: Pentium 4 3.0 GHZ 768 MB פנימי ולוח אם Asus P4PE שלפי דעתי תומך גם ב- AGP וגם ב- PCI אני צריך שבכרטיס המסך יהיה Pixel Shader 3.0 וכל השאר כבר לא משנה איזה כרטיס מס עולה על הדרישות הנ"ל? בתודה מראש, borissurets

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  8. אם אני מסיר את הדריבר של הכרטיס מסך אז ממה מגיעה התמונה? מהמעבד/לוח אם או מהכרטיס מסך? נראה לי שהיא מגיעה מהמעבד כי אני חושב שזה אפשרי בגלל שב 3dmark06 יש טסט שבוחן את חישבוי המעבד ובטסט הזה המעבד מציג את הגרפיקה ולא הכרטיס(נראה לי) במהירות של 0FPS לשנייה אני רוצה לדעת אם כך באמת המצב כי זה מאוד חשוב לי. אם אני מבטל את הכרטיס מסך דרך מנהל ההתקנים אז עדיין יש תמונה אבל בלי אפקט ההנפשה של הווינדוס או איך שקוראים לזה. זה נכון שבמקרה הזה הכרטיס מסך לא מעורב בהצגת התמונה? כי פשוט במקרה כזה אני מבטל אותו לגמרי.. וגם חשבתי שבכל מקרה התמונה חייבת לעבור דרך החיבור של הכרטיס מסך אבל אז נזכרתי שמדובר בלפטופ ושיש הבדל כי בלפטופ הכרטיס מסך הוא שבב GPU שמחובר ללוח אם ואין ל…

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  9. מקווה שאני בטופיק הנכון (אני דיי מאמין שכן), אז ככה חשבתי על לקנות מסך של 22 , ויש לי כרגע מסך של 19, חשבתי להשאיר את ה-19 ולחבר את שניהם לכרטיס מסך (יש לי שתי כניסות לשתי מסכים), ואז בעצם "להאריך" את שולחן העבודה שלי שיהיה לי יותר מרחב וכו, השאלה שלי, האם זה פוגע בביצועים של משחקים? האם הכרטיס מסך תמיד מוציא מידע לשני היציאות אפילו אם מחובר רק מסך אחד., או רק שאני מחבר אל היציאה הוא מוציא אלייה, אני מתכוון האם הכרטיס מסך בעצם אני מעמיס עליו, וזה יקח לי מהביצועים של המשחקים, או שזה לא יפגע בביצועים, ואם כן, האם זה יוריד את הביצועים בהרבה? אחרי הכול הוא צריך להוציא מידע לשני מסכים... מקווה שהבנתם את השאלה , אשמח לתשובה! תודה!

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  10. Started by SyTuN,

אז ככה יצא לי 6748 במארק 05 זאת תוצאה טובה? שאר המפרט זה 3200AMD Venice Core 1GB שני סטיקים של טווינמוס 512 7800GT והיום התקנתי את הליברטי 500W שקניתי :גD סתם רציתי להגיד לכיף ואם אפשר אתר שיראה לי תוצאות של כל כרטיס

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  11. כמו שכתוב בכותרת אני צריך כרטיס מסך של תקציב 1000ש''ח זה הגג! ושיריץ משחקים לעוד שנה על מקס\גבוה. אני מתכוון לקנות את הכרטיס במרץ אבל אני צריך מידע עכשיו כדי להערוך השוואות וכו'. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  12. Started by Or94,

לחבר שלי יש כרטיס מסך HD4870X2 והוא עושה המון בעיות. יש לו 4GB זיכרון ומעבד Q9550. הוא רוצה לקנות כרטיס מסך חדש והוא מתלבט בין GTX570 לGTX580. יש לו מסך 24 אינץ' של סמסונג. איזה כרטיס מסך כדאי?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  13. Started by tibia,

אני לא יודע מה לבחור או 6600gt או את הכרטיס הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7078 בבקשה תענו כי זה די דחוף... אני צריך להחזיר תשובה לחנות.. ואנא תסבירו לי אם יש ו איזה פאק כי המחיר מוזר.. נגיד כמו שיש לי TC ב6200 או 5700LE בבקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  14. Started by adizarko,

ה GTO2 או 6800GS? בעיקרון המחיר שלהם זהה, ויש מצב שאני OC אז אני רוצה לדעת איזה כרטיס יתן לי את התמורה הטובה ביותר? תודה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  15. או לפחות ספק שמוכר אותו במחיר דילר?? תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by NETANELKOREN,

שלום. האם אפשר לדעת מה ההבדל בין 1950XT ל1950XTX הגירסה החזקה ומה מבין שני הכרטיסים יותר חזק . נתנאל קורן

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  17. טוב, אני אשתדל לנסח את זה בקצרה: אני קונה מחשב בקרוב, פרסמתי פה בקשה למפרט, ונתנו לי מפרט עם מעבד של AMD וכרטיס מסך GeForce 8800 עכשיו לשאלה שלי: האם, המעבדים של אינטל טובים יותר ואיכותיים יותר מהמעבדים של AMD? (אם הולכים לשני מעבדים עם ביצועים דומים) ועוד שאלה: המעבד שהמליצו לי פה הוא AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX מחיר: ¤655 וכרטיס המסך: SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1671 השאלה שלי היא כזאת: אמרו לי שהכרטיס מסך שבחרתי הוא די חזק(את זה אני יודע) ושהמעבד שבחרתי פשוט לא יספק את הביצועים המקסימליים של הכרטיס מסך. האם זה נכון?! מקווה שלא חפרתי יותר מדי, ושניסחתי…

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  18. הכותרת אומרת הכל. תנו חוות דעת - הכרטיס מיועד למחשב שיעבוד 24/7, אני רוצה שיוכל להריץ משחקים בני ימינו ללא קשר לפילטרים (ואת זה הוא עושה) ויוכל להראות סרטים - אני יודע ש-ATI יותר טובים בוידיאו OUT אבל הכרטיס הזה הרבה יותר יעיל בצריכת אנרגיה + קירור פסיבי. בנוגע לקירור פסיבי, ראיתי שהקירור עליו יעיל יותר מקירורים אקטיביים אחרים. אני יודע שיש ב-KSP, זה יבוא רשמי? האם ליבואן הרשמי בארץ יש? מחפש מקום שייתן לי 3 שנים אחריות. ולבסוף האם זו קניה כדאית כעת? או שעדיף לחכות שייצאו כרטיסי הדור הבא ואז המחיר של הכרטיס הזה ירד? תודה מראש על התשובות

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  19. יש לי מסך 960BF של סמסונג (LCD) וכרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7900GT TDH PCIe ברזולציה של 1024 על 1280 זה עומד לך 60 HRZ בלבד ... והמסך יכול ליותר איך מסדרים את זה ?

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by shon,

אהלן חבר'ה ברשותי radeon 9600 xt 128mb vivo של asus לאחרונה הורדתי את הנדריברים שמציעים שיפורים למשחק דום ובוא בעת זה שניה לי את התפריטים של התצוגה בwindows וכעת אני לא מצליח לעצות capture מהטלוויזיה למחשב. בנוסף כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה כדי לראות סרטים בטלוויזיה רואים ממש גרוע בטלוויזיה. תודה רבה לעונים!!!

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  21. Started by oded900,

איזה חיבורים נחשבים האיכותיים ביותר?(d-sub,dvi,rgb,hdtv,Dual-dvi וכו') מה המשמעות של "bulk"? איזה חברה יותר מומלצת לכרטיסי מסך של Nvidia XFX או Leadtek? איזה כרטיס הכי מומלץ בהנחה שכולם באותו מחיר: http://www.palit.biz/en/products/nv_agp_7300GT-Sonic.html http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=288 http://www.palit.biz/en/products/ati_agp_X800GTO.html נ.ב איפה אפשר לקנות 7600gs sonic בAGP??

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  22. Started by bumpd,

אני לא מדבר על הדריוורים המקורים של נוידיה אלו שחברה צד שלישי עושה להם טוויקים שיוציאו תוצאות מקסימליות בבנצ'ים ובמשחקים... יש לי 6600gt והעניין הוא שהוא דיי מוצלח אז אני רוצה לנסות לשבור כמה איזה שיא... שמעתי על omega ו-XTreme-G מה אתם אומרים?

23. Started by kobibo,

המלצה לכרטיס טוב שיחזיק לפחות שנה שנה וחצי עם תמיכה ב DX10. שיתמוך יפה במשחקים שיצאו עכשיו. ומה עדיף Nvidia או ATI ? כמובן שיהיה עדיף על מה שיש לי עכשיו!

24. Started by SmurFin,

לכל מי שיש ידע ממש נחרב בנושא אני אודה לו זאת החלטה שאני מחכה לה כבר הרבה זמן וזה עוצר אותי מלקנות את המפרט שאני רוצה. 1. CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 Gigabyte NVIDIA GeForce 7950GX2 1GB PCI-e GV-3D1-7950-RH .2

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  25. היי! אני רוצה ללכוד ווידאו מתוך הטלווזיה אל המחשב. הבנתי שאני צריך כרטיס לכידת ווידאו, וכמה כבלים. אני מבקש קצת עזרה עם אלו - איזה בדיוק כרטיס לקנות ומאיפה כדאי וכו'. מקווה שזה בפורום הנכון בכלל תודה!

• 1 תגובה
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים