עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ברשותי מסך 19 אינטש של LG, דגם FLATRON F900B חדש, קניתי אותו לפני פחות מחודש דרך חנות באינטרנט (PCHARDWARE.co.il) וכרטיס מסך S3 ViRGE DX/GX עם 4 מגה זכרון (- PCI, לא AGP - אין לי AGP על הלוח אם) דגם הכרטיס : DAC Type S3 SDAC יש לי בנוסף כרטיס תלת מימד ישן, 3DFX VOODOO 2. המסך חדש, קניתי אותו ממש לא מזמן אחרי סקר מקיף של סוגי מסכים. אך למרות זאת תדר הרענון שהוא נותן לי הוא 60 הרץ, אם אני מעלה אותו למקסימום שרשום שאפשר שזה 75 הרץ , אז המחשב מאט את פעולתו, ונגני הסרטים למיניהם לא נותנים לי תמונה, רק סאונד. כך שאני נאלץ להישאר בתדר 60 הרץ. בנוסף, הרזולוציה המקסימלית שאני יכול להגיע אליה היא 1280 על 1025, כאשר ידוע לי שהמסך שקניתי מסוגל ליותר מזה (עד 1200X1600) וכאשר הוא ברזול…

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by DooM Man,

הנה ציטוט מתוך PC-Spot.co.il: "נראה כי NVIDIA לא נחה לרגע. בפורום מסוים סרק משתמש דף מעיתון המראה את הפרטים של השבב הבא של החברה, ה NV40. יש לקחת נתונים אלו ברמת הזהירות הראויה עקב חוסר במקור אמין או בהצהרה רישמית מהחברה. בכל מקרה, אלו הנתונים שנכתבו בעיתון שנסרק: 350 million transistors 0.09 microns Core @ 800MHz 16MB DRAM 8 Pixel Rendering Engines 16 Vertex Shader Engines DDR-II 512MB Mem @ 1.4GHz 44.8GB/s bandwith DX9.1 or DX10 features 2nd half of 2004 (After the olympic games!!)" אממ... נשמע ממש טוב (אם זה נכון)! רק חבל שהוא לא יוצא בקרוב (כתוב שם שהוא יוצא במחצת השניה של 2004, "אחרי המשחקים האולמפיים"...) מעניין איך הוא יהיה בסוף (לפ המפרט הנ"ל (שוב, לא בטוח שזה נכ…

• 57 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. אני ממש לא מבין בנושא הזה ואני וההורים של רוצים לקנות אז אם זה שייך תענו לי בבקשה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. פשוט אני צריך לקנות מפצל. שאלתי ב-PCH והם אמרו שלא תהיה שום בעיה. אבל אני רוצה חוות דעת 2 ממכם: הריבועים/עיגולים/צורה כלשהיא/ האדומים זה החיבורים לספק כח שמתחברים לרכיבים השונים.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yoniby,

אהלן חבר'ה יש למישו תגובות על המסך הזה... מחירו - $173 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  6. אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב מבין שני אלה: 1) ASUS V9280 S2 SUPER FAST 2) ASUS V9480 TVD

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  7. החלפתי כרטיס מסך. הישן היה: GFORCE4 החדש הוא: RADEON9000 בעת הפעלת סרט עם כתוביות (בקובץ נפרד) אני לא מצליח לראות את הכתוביות ע"ג הטלביזיה אלא על מסך המחשב בלבד. האם מישהו מכיר את הבעיה ויכול להמליץ על פיתרון????? בתודה BONY

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by WHITE_ZOMBIE4,

למה כשאני מסתכל למשל בsandra או על הזיכרונות עצמם על הכרטיס כתוב DDR SGRAM? מה זה SGRAM? הוא יותר טוב מSDRAM?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by sausage,

TT-hardware פירסמו בנצ'מרקים ומיד אח"כ הם נעלמו "ע"פ בקשת nvidia" (יש הסכם סודיות בין nVIDIA והאתרים שקיבלו דגימות של הכרטיס). מצאתי קישור לעותק של אותם בנצ'מרקים ובהם ניתן לצפות כאן: http://www.darkcrow.co.kr/image/news/0305/nv35performance.gif

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by benor,

תעיפו מבט במודעת הפרסום הזאת, תגידו מה שרשום בה זה נכון? נ.ב נלקח ממגזין PCplus

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  11. Started by bad-sector,

אני רואה כל הזמן בהשוואות בין כרטיסי מסך, שכרטיס מסויים עושה X פריימים, וכשה - AA וה AF דלוקים הוא עושה Y, מה זה ה AA / AF? איך אני משתמש בזה? ואיך מדליקים את זה?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  12. תתחשבו גם ביופי. אני יכול לעבור את התקציב אם תציעו לי משהו משתלם מאוד. בינתיים ראיתי את Viewsonic P70F ואת Iiyama 413C שנראים לי די טובים. איך הם מי יותר טוב מבינהם או שיש בכלל מסך אחר יותר טוב משניהם??

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  13. I got into the monitor menu (OSD) and there I meesed up some settings in the SHAPE section... If u own this monitor and your settengs r ok so plz check it (in the shape menu) and post here the adjustmnet number of any ingedient... tnx.

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  14. שאלה לי אליכם: יש לי Athlon xp 1700 עם 512 DDR. אפשר היה להגיד שצואר הבקבוק זה ה geforce2 שלי, אבל הקטע הוא שאני לא ממש משחק כבר... עדיין, אני רוצה להיות מסוגל להריץ בצורה נורמאלית משחק חדש שיתפוס את תשומת ליבי לשבוע, ולהריץ כמו תותח משחקים קלאסיים. אני לא רוצה לבזבז יותר מדי, אלא אם כן אשוכנע שהכרטיס הצפציפי שבו ידובר הוא ה"אם כבר אז כבר" האולטימטיבי... פחות מ 400 שקל יהיה מצויין. 450 מקסימום. מה דעתכם על: 1) Chaintech Geforce 4 MX440 64MB DDR 128-bit TV-Out" NIS 288.64" PROLINK GeForce 4 MX440 AGP-8X - 64 MB DDR TVout" NIS 313" והאם מעבר ל 128 DDR שווה שישים שקל (ולאבד את ה DVI)? ואז לקנות את זה: 2) Innovision Geforce 4 MX440 128MB DDR TV-Out Retail" NIS 34…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Mister-G,

כמה ה FX5800ULTRA יעלה אחרי שיגיע ה 5900ULTRA? והמחיר של R9700Pro ישתנה גם בהתאם? ???

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  16. הכרטיס ניראה ממש ארוך- http://www.xbitlabs.com/misc/picture/?src=/images/news/2003-05/fx5900-2b_.jpg&1=1 מעבר לתופסן הAGP יש לו עוד מלא+ מה זה התופסן השני??

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אני מתכוון שעדיין ישארו בכמה מקומות קווים מגעילים כאלה...הגיוני?

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  18. שלום, יש כאן מישהו עם מסך ViewSonic P90F או ViewSonic P95F+? יש לי כמה שאלות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  19. Started by amisha,

מישהו יודע (מניסיון יהיה הכי טוב) מהן האיכויות שנותנת הכניסה\יציאה הזאת??

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  20. Started by ShAuLiN_pRiEsT,

שלום לכולם, איני יודע באיזה כרטיס מסך לבחור. ממש מוצא חן בעיני הרדאון אבל אני פוחד שיהיו בעיות תאימות למשחקים שונים, ועקב כך הם אינם יעבדו טוב או שלא יעבדו כלל. אם למישהו יש פה רדאון 9700 פרו אני ישמח אם הוא יתן לי את הביקורות שלו לכרטיס ושיגיד לי איך פועלים אצלו המשחקים. בנוסף אני מבקש שאם מישהו מכיר השוואות בין הכרטיסים שיראה לי. וגם אני רוצה לשמוע חוות דעת על הכרטיסים. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  21. Started by itzik_harel,

מישהו יודע היכן ניתן להשיג user manuals של 3dfx לכרטיסי Voodoo 3 עם יציאת הטלוויזיה. אני חיפשתי ברשת מספר פעמים ולא מצאתי. תודה, איציק.

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  22. אני צריך את הכרטיס עבור המחשב שלי לסלון יהיה מחובר אך ורק אל הטלויזיה תווך המחירים המקסימלי הוא 1000 ש"ח אבל עדיף פחות

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  23. היי ... שמעתי איפה שהוא על תוכנה או משהו כזה שמאפשרת לשלוט על דברים במחשב (כמו הרצת שירים סרטים וכו...) עם השלט שמחובר לכרטיס הטלוויזיה (אגב, לי יש LifeView) ... מישהו יודע משהו על זה ?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  24. Started by Cranchh,

4 בקשות - נתחיל מהפשוטה: 1-אפשר לחבר גם מסך טלויזיה וגם מסך מחשב בו זמנית לאותו המחשב כדי לראות את אותו הדבר על כרטיס אחד GF3TI200 Delux? 2-אפשר לחבר את שניהם ולראות משהוא אחר בכל אחד מהם? 3-יש 2 יציאות לTV אחת ריגלה ואחת S-VIDEO יש אפשרות לראות בשתיהן בו זמנית עם המסך? 4-יש אפשרות לחבר הכל(מחשב+2TV) ולראות בכל אחד מהם משהוא אחר? אפילו אם תענו על אחת מהבקשות אני יהיה הבנאדם הכי ;D בעולם

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  25. אורח
    Started by אורח,

PROLINK GeForce 4 Ti 4200 AGP-8X - 128MB DDR Ultra ALBATRON GeForce FX 5200P 128MB DDR

• 8 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים