עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by aargov,

שלום רציתי לדעת מה הכרטיס הכי טוב ללכידת וידיאו? עריכת וידיאו פחות חשובה מה המחיר שלו ואיפה אפשר לקנות אותו? תודה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  2. Started by 7up,

שלום לכולם, יש לי לוח עם כרטיס מסך on board, בנוסך שתומך בכרטיס מסך AGP X4. האם כרטיס מסך AGP x 8 יכול לעבוד על הלוח הנ"ל? תודה

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  3. Started by אלעד6,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חיה! ברמה של ה7800. מישהו אמר לי שכדי לי לחכות כי עוד מעט יוצאים כרטיסים חדשים של ATI וירדו המחירים. מתי זה "עוד מעט"? והאם ה7800 באמת כזה טוב? יש לי אפשרות להביא את ה7800 וחו"ל ב600 דולר עוד היום. כדי? או שעדיף שאני יחכה לכרטיסים החדשים?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  4. Started by EliranB,

מה הקאץ' פה ??? הליבה היא אותה ליבה ... זכרונות ??? http://www.geniman.com.hk/geforce7800gt_pcie.htm למה המחיר כל כך נמוך ??? חוץ מזה שהחברה לא מוכרת כל כך ... מה ההבדל בינו לבין 7800GT של ASUS LEADTEK MSI ???

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  5. אני צריך כרטיס מסך בלי חיבור כוח מהספק והכי חזק לפי מה שהבנתי זה הHD3650. לא להציע לי 8600, פשוט לא! הוא עולה 400 בחנות אחת שאני מכיר אז האם עדיך לקנות אותו(הוא מריץ על HIGH ת'משחק ASSASSINS CREED ואת COD4 אז הוא כנראה שווה משהו) או שעדיף לחסוך למחשב חדש לגמרי?ובשביל מערכת מחשב כמו שאני צריך אני יצתרך לחסוך לפחות עוד איזה שנה או אולי קצת פחות... לדעתי עדיף לקנות עכשיו ת'כרטיס מסך, כי זאת הוצעה די קטנה והוא יהיה אצלי חצי שנה ככה עד שיהיה לי מספיק בשביל מחשב חדש(מקסימום במשחקים שדורשים עוד קצת אני ישים על LOWEST) אז מה אתם אומרים? לקנות HD3650 או לחכות ולחסוך למערכת מחשב חדשה? אגב, סליחה על החפירה אני לא יודע בדיוק מה הפורום שבו אני צריך לפרסם את ההודעה אז תעבירו אם…

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  6. Started by crovei,

לילה טוב כולם.. לפני חודש בערך קניתי 6800GT של חברת club 3D, וביחד עם הבאנדל הרגיל שמתי לב שקיבלתי מתאם שמצדו האחד יש כניסה לחיבור רגיל של כרטיס מסך (ששמו פרח מזיכרוני.. מצטער.. אבל בשעה 3 וחצי בלילה אתם לא מצפים ממני באמת להתחיל לזכור כל מני ר"ת מוזרים באנגלית.. (: ) ומצדו השני יש חיבור DVI שאמור להתחבר לכרטיס מסך.. עכשיו במסך שלי (lcd של יונדאי) אין חיבור DVI, אבל עם המתאם הזה אני כן יכול לחבר אותו.. השאלה היא האם חיבור DVI זה משהו שדורש מסך מיוחד? כלומר המסך צריך מפענח או משהו מזה או שהכל קשור בעצם לכ.מסך והמתאם באמת יספק לי חיבור DVI כשר ותקין? ובאמת יש הבדל באיכות התמונה? או בביצועים?.. תודה מראש ותאכלו אגוזי מלך.. זה טוב ללחץ הדם..

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  7. Started by the kon,

שלום יש לי את ה6600GT של ליטק וכבר תקופה ארוכה אני רוצה לחבר את המחשב לTV אבל כאשר אני מחבר אז יש לי בעיית רזולוציה בTV ואני לא מצליך להתאים אותה לטלויזיה. אני ניסיתי לחבר גם בטלויזיה חדשה של טושיבה 21" וגם בטלויזיה ישנה(בת 10) 33" השאיפה שלי היא לחבר לגדולה יותר אבל בא אין לי חיבור בננה רק 21 האם יש דרך להגדיר את הרזלוציה? ועוד דבר אם אני יחבר לפטופ אז יש סיכוי שהרזולוציה תיהיה כמו שצריך? תודה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  8. Started by ZenMaster,

מחפש כרטיס טוב עד 500 ש"ח, הומלץ לי על ה X550 של ATI ועל ה - GeForce 7300 GT של Nvidia. אשמח לקבל המלצות והצעות, תודה. -- --

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  9. Started by simonFARBER,

יש לי בעיית קירור ב 8800GT לפני כ 5 חודשיים שקיבלתי את המחשב החדש הכרטיס לא היה מתחמם בכלל היום הוא מגיע לי 60 מעלות כשאני משחק ב CSS המאוור של הכרטיס מסתובב בקושי והכרטיס ממש רותח לא יודע מה לעשות

10. Started by FIRE-KID,

אומרים שX800XL ו 6800GS שווים בביצועים (למרות שאני יודע שX800XL הוא המתחרה של הGT)... איך יכולים לומר שהם שווים אם לGS יש 12 צינורות ולXL יש 16 ??!!

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  11. שלום חברים, יש לי כרטיס מסך מסוג RADEON X800 GTO הבנתי מחבר שאפשר לפתוח אותו ל16 צינורות עיבוד במקום 12, עכשיו השאלה שלי האם איכות התמונה תרד או שעלול להגרם נזק?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  12. ויש לי win 98 ויש לו 2 MB זיכרון

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  13. קניתי מחשב שיש בו לוח עם כרטיס מסך מובנה וקניתי עוד כרטיס.אני צריכה לשנות משהו בגדרות בביוס כדי שהכרטיס שקניתי יעבוד ולא הכרטיס מסך המובנה?<

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  14. על 1024X768 עם הגדרות גבוהות או 1240X1024 עם הגדרות יותר נמוכות ? יש לציין שאני לא מפעיל AA ( העין שלי לא רואה שינויים כל כך משמעותיים כשפילטר זה פועל ) אבל לגבי שאר ההגדרות אני מתייחס בשאלתי ( הגדרות סביבה , צללים , תאורה דינמית , טקסטורות וכו' ) בכוונה אני לא כותב איזה כרטיס יש לי כי זו שאלה כללית לגבי מה עדיף , ככה או ככה. תודה.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  15. Started by Holography,

שאלה שמציקה לי דיי הרבה זמן, האם כול MSI 9800Pro בארץ מבוסס R360?והאם יש למישהו ראיה חותכת לכך? וכמו כן,מה הבדל הביצועים ב 9800Pro בליבת R350 לבין אותו 9800Pro בליבת R360? -תודה.

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  16. המבחר של החברה לתחילת שנת 2022 עשוי לכלול את ה-RTX 3090 Ti המפלצתי - וגם קאמבק לדגם ביניים וותיק מדור ה-Turingלכתבה

17. לאחר שהמאוורר של הכרטיס הפסיק לעבוד ושמנתי אותו אין ספור פעמיים החלטתי לקנות את ZM80C-HP ללא מאווררים - עכשיו אני רוצה לבדוק אם הרכבתי אותו כמו שצריך וכו .. אבל אני לא יודע איזו תוכנה בודקת טמפרוטרת מעבד גרפי אנא עזרו לי http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=46&code=013

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  18. שלום לכולם, המפרט שלי: P4 2.8GHZ ASUS P4P800 2.5GB RAM RADEON 9600XT אני לא שש להחליף את המחשב בשנה-שנתיים הקרובות,ואני בדילמה- האם ה-7600GT מהווה שידרוג רציני לעומת RADEON 9600XT ? אני מתכוון לשחק במשחקים דיי כבדים כגון GHOST RECON 2, CALL OF DUTY4, במצב הנוכחי הדמו של CRYSIS רץ תוך שיבושים קשים. התקציב עד 1000 ש"ח. אשמח לכמה שיותר תגובות מבעלי ניסיון. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600 256MB. מאז התקנת הדרייברים האחרונים CATALYST, בשעת עבודה בווינדוס הסמן של העכבר יכול לצאת מתחומי המסך (מצד ימין בלבד,צד גלילה) עד שלא רואים אותו. זה דיי מעצבן. איך אפשר לתחום את הסמן ? תודה לעוזרים!

20. חברים, שני אופציות עומדות בפני: 1. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7003356&type=2&product=1&= 2. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7435188&type=2&product=1&= מה אתם אומרים? ועד כמה חשוב החברה שמייצרת את הכרטיס או שזה יחסית זניח (הרי כולן מכרות)

21. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך של אסוס 9800XT ויש כל פעם בכניסה של הווינדוס השהיה כזאת שהמסך נכבה ונידלק שוב אחרי כמה שניות היסתכלתי באתר של אסוס ורשום שעדכון ביוס פותר את הבעיה... אבל שאני מנסה לעדכן את הביוס הוא רושם לי שאין לי כרטיס של אסוס ??? מה יכול להיות הבעיה ??? יש עוד משהו שאני צריך לדעת לפני עדכון ביוס של כרטיס מסך ?? כל דבר שהוא ( אין לי חשק לקנות חדש עדיין :'( ) :

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  22. Started by ExetRox,

טוב המחשב שלי דיי הזדקן והמשחקים כבר לא רצים מי יודע מה חלק, אז בעיקרון אני שואל אם אני יכול לשדרג לכרטיס מסך הרבה יותר חזק. מפרט... intel core 2 quad q6600 A-DATA Vitesta 2GB DDR2-800 X2 Corsair VX550W gigabyte ga-ep43-ds3l HD4870 רזולוציית מסך 1680x1050 אני יכול לשדרג לכרטיסים החדשים יותר או שזה יהווה לי טיפה בעיה בגלל המפרט? בכל מקרה תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  23. הרצתי את הבדיקה ויצא לי 17 אלף ומשהו ! אני רוצה לדעת אם זה גבוה /טוב . תודה לכולם !

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  24. שלום, היצטרפתי לא מזמן ואני כבר נהנה מפורום זה. הוא עמוס במידע חיוני, במדריכים טובים, והכי חשוב אנשים שמבינים ורוצים לעזור! אז יש בפי שאלה: אני מיתכוון לרכוש מחשב חדש בסכום שלא עולה על 5000 ש"ח ושמיועד בעיקר לעבודה מרובה ולמשחקים חדשים וכבדים. בדקתי באיזור ה"מפרטים המומלצים" שבאתר הראיתי את שני המפרטים הבאים: מפרט א. מעבד AMD AthlonXP 2500+ Barton 1833MHz , 512Kb 333 Mhz FSB - BOX - with stock fan 530 לוח אם nVIDIA nForce2 - ABIT NF7 v2.0 400 זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz 540 דיסק קשיח ATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition - 3Y Warranty 445 כונן DVD LiteOn 16/48 - Black 223 כונן דיסקטים Citizen 1.44 B…

25. e6750 asus blitz extrame 2gb ddr3 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.