כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
מבין הכרטיסים הבאים: 1) Gigabyte GeForce 9600GT 512MB DDR3 Zalman PCIe דגם:GV-NX96T512H 2) Gainward GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIx16 דגם: Gainward 9600GT 3) TwinTech GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIe דגם: TT-96GT-512D3E או כל המלצה נוספת. אני מחפש כרטיס אמין ושקט. לא למשחקים אלא בעיקר ליישומים ביתיים כמו: עריכת וידאו תלת מימד
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
חברה מישהו יכול להסביר איך משנים את OVERCLOK יש TURBO-2 TURBO-3 ואפשרויות לשנות את הפראמטרים רק שניסיתי מצב אולי בMHZ אולי יותר מידי אז התצוגה היתה נכבת כל מספר שניות אולי קבעתי יותר מידי ?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
: IntelGMA945 128MB רציתי לברר איך הכרטיס מסך הזה? באיזה רמה הוא?! (הוא בא עם המחשב הנייד של hp g3000 ) תודה
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק עם כרטיס מסך לא מזויף? תודה.
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אוקי אז ככה... יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce 3 Ti 200 וטלוויזיה חדשה איכותית של טושיבה 21 אינץ' .. אין לה S.video אבל קניתי חיבור בין s.video ל s.video ועוד מפצל עם פין זהב בקצה כדי שיתחבר ל Video שבטלויזיה ... עכשיו אני לא רואה כלום בטלויזיה כשאני משתמש בתוכנה tv tool .. אין שום סימן שאני יכול לראות שהמחשב אכן מחובר לטלוויזיה.. אני לא יודע מה לעשות.. אני משתגע פה.. רציתי כבר לראות סרטים שהורדתי בטלויזיה... בקיצור כל מי שיכול לעזור שייצור איתי קשר
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך ATI radeon 9200 אבל הדרייבר שלו לא מותקן ואין לי אותו אני צריך לינק להורדת הדרייבר והסבר איך אני מתקין אותו שיעבוד הכרטיס מסך כמו שצריך וכדרך אגב הייתכן שבגלל שהדרייבר לא מותקן הכל נגלל איטי וסימולטור לא עולה יפה ? תודה לכולכים אופיר :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום.. האם כדי לי לקנות כרטיס מסך geforce 6600 gt או לא gt ויש לי לוח אםAGP ולא pci exfrece או שכדי לי ליקנות או לחכות כמה זמן ולקנות לוח אםמסוג של ה- pci exfrece וכרטיס מסך geforce 6600 gt תודה מראש לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה8800GT אבל אין אותו באף חנות בארץ של חברות כמו ג'יגהבייט ואסוס, והם צריכים להגיע בעוד מספר שבועות =\ מצאתי רק של INNOVISION, האם החברה בסדר? כדאי לקנות את הכרטיס שלהם? או לחכות שבועות שלמים לחברות הטובות יותר?
-
- 6 תגובות
- 525 צפיות
-
-
7593-BLISS 6800GS PCX 512MB TV-DVI 7722-BLISS 7600GT 256M איזה לבחור הם עולים אותו דבר זה למשחקים המפרט הוא כזה 3200 amd asus A8ne
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
יש לי R9800PRO (כבוד לוותק ) לאחרונה גיליתי ש LIVE FOR SPEED רץ ממש, אבל ממש איטי בטירוף, עם ירידה של הפריימים ל 12 לשנייה. זה קורה עם דרייברים בגרסה 5.12 והלאה (כרגע עם 6.1) אבל ראו איזה פלא ופלא, כאשר התקנתי את הגרסא 5.1 פתאום המשחק רץ ככ חלק שהייתי צריך להגביל את הפריימים. מישהו מכיר את הבעייה? ואיך לעזאזל אני פונה ל ATI לידע אותם על הבעייה הזו? ואולי זאת בעייה של המפתחים של LIVE FOR SPEED?? בבקשה המשחק הזה חשוב לי כי הוא אחד היחידים שאני באמת משחק. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול חוות דעת על כרטיס שקניתי AGP msi nx6600 vtd128 diamond הכרטיס מגיע כבר שהוא Overclock כך שהמעבד שלו רץ במהירות 400 מגהרץ,והזכרונות (128 מגבייט) ddr3 רצים במהירות 800 מגהרץ. קראתי עליו ביקורות טובות מחו"ל בכך שהוא מתקרב ליכולות של ה- 6600GT
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
נתחיל בכך שאני פותח את התרד פה ולא בסטיקי כי שם פשוט לא עונים כנראה שכמעט לא ניכנסים שם ולכן אין כמעט תגובות. והסיבה השניה שזה ממש לחוץ לי אני צריך את דעתכם על הלילה! תראו אני הזמנתי את המסך הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=371022 שעלה לי 1950 והוא אמור להגיד מחר (זו הסיבה שאני לחוץ) עכשיו חשבתי שיש לו PIVOT אבל אין וגם אין אפשרות לכוון לגובה, זה לא דברים יותר מידי חשובים לי אבל עדיין הם יכולים להיות די שימושיים לי במיוחד ה-PIVOT (סטודנט) אבל לעומת זאת הוא 4MS ויש עליו ביקורות טובות מאוד מבחינת ביצועים אבל המחיר שלו די יקר 300 שקל יותר מה- 730B שההבדל היחיד שמצאתי הוא במהירות התגובה והעיצוב. תראו אני לא גיימר כבד פה ושם משחק קצת אבל אני רואה הרבה סרטים ב…
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אם אני יקנה תכרטיס מסך שהמלצתם לי שתומך ברזלוציה של 2056-1800 בערך והמסך שאני מעונין לקנות זה סמסונג 710V LCD שהוא תומך ב1024-1280 האם זה מצדיק לקנות תכרטיס שהמלצתם - האם אני אוכל לנצל את כל היכולות של הכרטיס מסך שלי על מסך הLCD כי אחד החברים שלי אמר לי שגרפיקה עדיף מסך CRT שתומך ברזולוציות הרבה יותר גבוהות ומתאים לגרפיקה הרבה יותר מLCD ,תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
המעבד שלי רץ כרגע על 3.22 יציב... ככה שבמהירות הנוכחית אני מקווה שלא יהיה צוואר בקבוק... צריך את החוות דעת שלכם. זהו מעבד פרסקוט 800fsb . Intel P4E 2.8@3.22 ד"א.. ראיתי כבר הרבה מקרים שבהם ה6800GS נפתח ל16 צינורות.. אז זה בכלל לא שאלה של כדאיות אם לקנות או לא..... כי זה פשוט כן... אני מדבר על ה AGP כמובן... שאולי לא באותם קלוקים כמו לpci-e , אבל יש את האפשרות הכמעט בטוחה של פתיחת צינורות.. במיוחד לחברות כמו EVGA and XFX
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
יש לי בעייה מאז הקטליסט 6.4 נראה לי הagp write נשאר תמיד על off ולא משנה כמה פעמים אינ משנה לon זה תמיד חוזר לoff אחרי רסטרט מוזר שרק בדרייברים של אומגה זה בסדר ובמקוריים ובשל ngo זה תמיד על אופ....למה זה ככה? בשביל מה הagp write נועד בכלל? זה מוריד לי בביצועים\איכות תמונה? הכרטיס שלי הוא r9500 pro לוח אם gigabyte GA-8SQ800
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
הוא עולה שם: כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCIe ¤1302 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV381
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך חדש להחליף את 9800GT 512MB בעקבות קריסתו הציעו לי כרטיס GT520 של ג'יפורס במחיר 220שקל. לפי בדיקה שלי הכרטיס הזה הוא לא מספיק חזק כדי להתמודד עם משחקים, האם זה נכון? אני משתחמש במחשב בעיקר למשחקים והייתי רוצה שהכרטיס יוכל להריץ משחקים עדכנים אם כי לא חייב מקסימום. יש הצעות לכרטיסים אחרים? יש לי לוח אם GIGABYTE GA-G31M-S2L עם מעבד DUEL CORE E7300 @ 2.66GHz זיכרון 4GB DDR2 וספק כוח 500W תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, זאת שאלה שלא קשורה באופן ישיר לפורום, אבל איך אני שם תמונה באזור החתימה? למשל תמונה של המפרט שלי! תודה!
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מכר שלי רכש כרטיס טלוויזיה. לרוע המזל מלבד איך להתקין דרייברים אין תיעוד נוסף של איזה כבל מתחבר לאיזו יציאה וכדומה. הכרטיס כבר מותקן, התוכנה מותקנת, אבל מה לעשות הלאה? אני אשמח להפניה לאתר עם איזה תרשים סכמטי של מה מתחבר למה (הממיר למחשב או הכרטיס לחיבור בקיר או הטלוויזיה). אני לא זוכר כרגע בכרטיס של איזו חברה מדובר והפניה כללית תהיה מספיק טובה, אני חושב. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, שמעתי על הכרטיסים של XGI ואולי אני טועה אבל לפי המעט דיבורים עלייהם, XGI יהיו מתחרים חזקים ל ATI ו NVIDIA ? מאיפה הם צצו ? ומתי הכרטיסים שלהם יגיעו לארץ אם בכלל ? למי שיש אינפורמציה על החברה והכרטיסים שלה בבקשה שיפנה אותי . תודה . (עשיתי חיפוש .. לא מצאתי .)
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום אנשים, קיבלתי את המסך היום בבוקר והתקנתי אותו והכל כמו שצריך..... עכשיו אני רואה בסדר חוץ מהפונטים.... לדוגמא ב winamp אני רואה לא הכי בברור מה רשום.... וגם בתוכנה כמו mirc ה font השתנה לגמרי.. רואים לא כל כך ברור אולי כדי לציין שיש לי כרטיס מסך geforce 4 ti4200 יש לו חיבור של DVI וחיברתי את המסך עם DVI..... אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה אני אשמח מאוד בתודה רבה לירן,
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי לאחרונה גייסתי מספיק כסף לקנייה של מסך מחשב איכותי 19" שאני חם על הרעיון כבר די הרבה זמן אבל אז נאמר לי שמסך LCD פחות מדויק בצבעים ויש הבדל בין מסכים וכו, זה כבר לא העניין בכל אופן. החלטתי לקנות מסך 19"crt אבל אני לא משוכנע מה באמת טוב בשבילי וזה לא ממש בעייה של כסף . הסתכלתי בכל מיני ביקורות אל מסכים ולכל אחד יש עמדה משלו ואני מאוד מבולבל. אני מתעסק אגב בתלת מימד photoshop וכדומה אשמח לשמוע תגובות
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
השאלה היא כללית ולכן לא ידעתי מה לכתוב בכותרת... עד כמה משנה זכרון הכרטיס? אני מתעניין עכשיו בקניית מחשב וכרטיס המסך הוא חלק חשוב... חשבתי על ATI RADEON HD4850 ויש עם 512MB או 1024MB זכרון. עכשיו ההבדל ביניהם הוא רק משהו כמו 100 שקל נדמה לי... עד כמה זה משנה בביצועים שלהם? מה כדאי? תודה רבה (: עריכה: קודם כל תודה רבה על התגובה (: דבר שני רזולוציית המסך שלי היא 1440X900 - ולכן אני חושב לקנות את ATI RADEON HD4850 512MB. אם יש לכם הצעות נוספות בטווח דומה יתקבלו בברכה... אבל אני חושב שהכרטיס הזה טוב וגם הוא היה ברשימת המומלצים בנעוץ.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסכים דקים לבית בתקציב של בערך 2000 לאחד.... עדיף שיתאימו למשחקים אם כי לא חובה... ואם יש מסכים כאלה עם PIVOT זה היהי מצוין... שמעתי דברים טובים על הLG 1780Q.... ועל איזה NEC חדש... תודה רבה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור למדור הזה אבל לא מצאתי מדור אחר שזה יתאים לו טוב אז הורדתי כמה פרקים של סאוספארק והם בפורמט RM ואני לא מצליח לראות אותם במדיה פלייר בquicktime player במדיה פלייר קלאסיק ניסיתי להוריד תוכנה שתמיר לי אותם לAVI אבל לא הצלחתי מה לעשות??? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-