עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, אני מעוניין לברר מה ההבדל בביצועים בין הכרטיס מסך שלי עכשיו (7900GS Nvidia) לבין: GeForce 9500GT 512MB כרטיס מסך תוצרת Sparkle דגם SF-PX95GT512U2-HM http://ivory.co.il/product.asp?productid=3662&CatCode=529 האם יש הבדל משמעותי בין הביצועים של שני הכרטיסים? אם כן,האם כדאי לקנות אותו? התקציב שלי הוא עד 290 ש"ח... הכרטיס שיש לי עכשיו עלה לי לפני שלוש שנים 1600 ש"ח...

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  2. Started by Maor Shahar,

אז ככה... היה לי XP עד לא מזמן ובו התקנתי את הדרייברים והתוכנה של כרטיס המסך שלי (X1650PRO) הכל עבד נפלא! דרך התוכנה קינפגתי את הכרטיס גם לטלוויזיה שלי ועבד יופי עם הMEDIA CENTER.. לאחרונה קניתי VISTA ULTIMATE ואז התחילו הצרות... כל דבר לחפש דרייברים.. (אחרי שבוע מצאתי והתקנתי הכל.. חוץ מדבר אחד..) והוא - הכרטיס מסך!!! הורדתי מהאתר של ATI (שעכשיו משולב בAMD...) את הגירסה הכי חדשה שאמורה להתאים ל (VISTA 7.3) אז זהו.. שכנראה בATI לא עשו הכל כמו שצריך... (אם בכלל משהו..) ולעזאזל זה לא עובד!! באמצע ההתקנה הוא זורק לי הודעה שקובץ הINF (שאמור לתת את הפרטים של הכרטיס) חסר ולכן אי אפשר להמשיך (וזה כמובן היה אמור להיות עבודה שלהם...) קיצר אחרי ניסיונות רבים... (והתקנות עצמיות …

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  3. Started by @guitarsuite@,

חג שבועות שמח לכולם! רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס הזה והאם שווה ביכלל להשקיע סכום כזה על כרטיס שעוד מעט כבר לא יחשב למשהו (אם זה נכון כמובן ???) אז בקיצור רוצה לישמוע דעות. וד"א אין לי יותר מ-1000 ש"ח תודה רבה לכולם ooppsssss!!! שחכתי (טיפששששששש!!!!!!!!) הנה הקישור: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1243&products_id=4877

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  4. Started by lmlm,

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4462 לכל בעלי הAGP הגוסס, יש משהו שחושב עליכם

5. כמו שאמרתי יש לי מסך lcd 19 LG לאין כדי לחבר אותו יש לו חיבור גם לה dvi משהו וחיבור רגיל של מסכים ריגילים למה עדיף לחבר ולמה ? תודה ... על ההסבר ניסיתי לחבר להdvi הצליח ואז הופיע אפשרות של מטול משהו ... לא יודע מה עדיף

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  6. Started by shlomibandit,

מה הטמפרטורה הסבירה של ליבת הכרטיס 7800 ג'י טי?? אצלי הוא עומד על 44 זה סביר?

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  7. מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה. תודה מראש, יואב.

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  8. Started by Home Boy,

רציתי לדעת אם יש יציאת DVI בכרטיס GeForc 4 FX5200 128MB ואם לא בכולם אז בשל אילו יצרנים יש? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  9. שלום, מחפש המלצה לכרטיס מסך לעבודה עם 2 מסכים. מפרט המחשב הוא: http://hwzone.co.il/specslist/view/33/ התקציב מוגבל - אין לי מושג כמה כרטיס צריך לעלות. לכן אבקש המלצה לכרטיס מתאים ואמין העבודה היא בעיקר בפוטשופ מעבד - Amd Athlon64X2 (AM2) 4800 2.5GHz Dual זכרון 2 גיגה ספק - כלול במארז

10. Started by Monstalicious,

אז ככה, בשעה טובה שמתי טלויזיה בחדר השני שלי איפה שהמחשב =] ועכשיו אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה, לראות סרטים ETC... אז השאלה שלי היא כזאת, איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה? עם איזה כבל? ואיך עושים את זה? דבר שני, איפה אני יכול להשיג כבל כזה באורך של מעל 3 מטר... תודה לעוזרים

11. Started by NewRig,

עברתי על השרשור הדביק, אך מרוב המבחר, וגם מאחר ואין שם ממש השוואה אחד לאחד, התבלבלתי עוד יותר. בנוסף, אולי ישנם עידכונים/חידושים בהיצע הקיים בשוק. דרישות : 1) שימוש עיקרי - סרטים ומשחקים. 2) חשוב שהמסך לא יציג מריחות ושיהיה סביל גם לאחר מספר שעות של שימוש במחשב. 3) "17 תקציב לא ממש מוגדר, מאחר והדרישה לכמה שיותר זול אך עם זאת אין הכוונה למסכים עתיקים ב-500 ש"ח. ההערכה הכי מדוייקת היא עד איזור ה-1700 ש"ח. (אלא אם אין מסך איכותי בסכום זה ומטה) שוב, רצוי מחיר כמה שפחות - אבל חובה, ודגש על כך, שהמסך יעמוד בדרישות לעיל. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  12. מי לוקחת באיכות של LCD 42 אינטצ ומעלה LG או סוני?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  13. בבקשה אני רוצה את המדריך הזה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  14. היי , הכותרת אומרת דיי הכל.... חיברתי באמצעות כבל בננה רגיל , מהכרטיס לטלויזיה... מממ , זה לא משהו בהגדרות בטלויזיה. ניסיתי את כל סוגי ה Pal \ ntcs למינהם. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  15. Pentium 4 3000 mhz Asus P4P800 DDR 1024 PowerColor Radeon 9800 SE All In Wonder עוד לא עשיתי אותו פרו , זה בדרך

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by dash1,

ראיתי שברב המפרטים החדשים מככב כרטיס הקוואדרו FX1700 לעריכה גרפית. אני מתכנן בעיקר לערוך סרטי חובבים+ ואולי קצת פוטושופ ורציתי לדעת איזה כרטיס מעט זול יותר מומלץ ביחוד ששמעתי שלעריכת וידאו הכרטיס פחות חשוב [?] :

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  17. Started by gggilad13,

בן דוד שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, בתקציב דיי נמוך. התקציב הוא 300-400 ש"ח מקסימום, מה אתם מציעים לקחת בחיר הזה?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  18. Started by reactor,

אני חושב שאמור להיות כאן תדבר הזה שמודד טמפרטורה אבל משום מה אין אותו אולי יש לכם מושג למה?? או איך לעשות שיהיה אותן??

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  19. Started by David_Beckham,

אנשים התקנתי תמשחק יש לי 8800GT המשחק הולך לי על SLOW motion ואני משתגע למה זה ככה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  20. היום התחברנו להוט, יש לנו בבית 3 טלוויזיות וקיבלנו ממירים בהתאם. לאבא שלי יש אפשרות להביא ממיר נוסף שזרוק אצלו במחסן העבודה. אז רציתי לדעת אם אפשר לקנות כרטיס טלוויזיה, לחבר אליו את הממיר וכך בעצם לקבל את כל הערוצים בתוך במחשב?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  21. Started by RoverBoy,

קניתי מחשב AMD 5200? 2.7G זיכרון 2G אני רוצה להריץ משחקים כמו RCT3 הירוס 5 ועוד כמה משחקים שיעבדו חלק גם שהמפה במשחק מלאה בפריטים וגם כמה משחקים חדשים... כמובן שאני לא מתיימר לשים אותם על רזולוציה משוגעת כמו מטורף אבל שלא יהיו על הגדרות LOW וכאלה שיעבדו טוב. האם מספיק לקנות אולי 7600GT או ללכת כבר על ה 8800GT ? כרגע יש לי אונבורד של ATI ... תודה לעונים ...

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  22. Started by tembo,

שלום, אני זקוק לכרטיס מסך עם TV (לא יציאה אלא כניסה מן הסתם כלומר מקודד TV). לא משהו מהודר סתם בשביל לצפות בטלויזיה, הכרטיס מסך עצמו צריך לתמוך בDX9. בשאיפה שהוא יהיה שווה משהו גם למשחקים ברור שכרטיס מטורף זה לא יהיה אבל עדיין רציתי לדעת איזה כרטיס בתחום הזה ניתן להשיג במחיר של 500-600 ש"ח. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  23. יש לי רדיאון 9800 פרו 128MB לפני כמה זמן חיברתי מסך LCD למחשב (בעצם זה לא הייתי אני אבל אני חושב שהותקן איזה דריור ל-LCD הזה), והמחשב דרש כבר פורמט גם ככה. לפני שפרמטתי ניסיתי להכנס ל-BF2, המשחק נפתח יש מסך שחור ומתרסק לשולחן עבודה. לא היה אכפת לי כי אני לא משחק וחשבתי שהפורמט גם ככה יסדר את זה. פרמטתי, והתקנתי לא מזמן את BF2 ואותה בעיה. נפתח, מסך שחור כמה שניות ומתרסק. והמשחק מקורי אז זאת לא סיבה, ואין קראק אז זה לא קשור ניסיתי כל מיני פתרונות שמצאתי באינטרנט, כנראה שיש כל מיני סיבות לבעיה הזאת ולכל אחד זה משהו אחר. בכל מקרה התקנתי שוב פעם את הדריור הכי חדש לכרטיס מסך, לא עובד. (אני מוריד רק את הדריור בלי כל ה-control center החבילה הזאת) בדקתי בהגדרות תצוגה (איפה ש…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by PCall,

שלום! יש לי שאלה אליכם... אולי אתם יכולים להביא לי את כול הסוגים של כרטיסי מסך התומכים בDX10? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  25. Started by sos4u,

שלום יש לי כרטיס טלויזיה של חברה שנקראית creatix דגם CTX946 אני משתמש במחשב מבוסס לוח אסוס P5LD2SE מעבד 6420 ו 2 גיגה ראם מ.ה. ויסטה ביסניס ללא מדיה סנטר. אחרי התקנה , מצאתי את הדרייבר המתאים של הכרטיס. והוא מותקן כהלכה. באתר היצרן אין תוכנה לצפיה בטלויזיה. רק דרייבר. האם יש תוכנות חלופיות ? אוניברסליות שיעבדו עם כל כרטיס ? תודה [br]פורסם בתאריך: 8.06.2007 בשעה 18:47:56 ד"א כרטיס המסך שלי הוא Asus ATI Radeon EAX1600PRO/TD 512MB האם יש אפשרות לחבר את הממיר ישירות לכרטיס הטלויזיה ? אני לא מחפש הקלטות ו/ צפיה מתוזמנת - רק לראות את התחנות דרך הממיר על מסך המחשב עם ה סאונד אני יודע להסתדר .. תודה שוב לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים