כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! יש לי מחשב נייד של HP, מסדרת PAVILION עם כרטיס מסך geforce 6150, האם ישנה אפשרות להחליף\לשנות את הכרטיס מסך? פשוט ראיתי למכירה בפורום כרטיס מסך לנייד: http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/9175/cat/34 תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
צרפתי תמונה של הכרטיס שלי בGPU Z , ניתן לראות שיש מהירות מאווררים באחוזים אבל לא בRPM. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום.. לפני שבוע וחצי קניתי LCD חדשה של LG דגם 31R יש לי מתאם מDVI לHDMI עכשיו חיברתי את הכרטיס מסך לLCD בHDMI ופשוט אני לא רואה כלום.. למה זה דגם הכרטיס מסך 9800GTX
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי תגרסא האחרונה 8.10 והמשחקים תמיד נופלים שאני משחק על ההגדרות הכי גבוהות, למשל במשחק brothers in arms ועוד משחקים... יש לי מסך 22 אינץ'. אני אומר לשחק על ההגדרות הכי גבוהות עם הכרטיס והמסך הזה?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
כשאני נכנס לקטגוריה AA בCCC אני רואה שבגרסה האחרונה יש אפשרות של FILTER ויש שם כל מיני אפשרויות אני שואל מה ההבדלים כי אני לא באמת רואה הבדלים בהדגמה שלהם תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך די מעפן רידון 1300 פרו הוא די גרוע והחליפתי מסך ואני עכשיו עובד על רזולוציה די גבוה ממה שעבדתי מקודם 1680X1050 ורציתי לדעת האם כדי להחליף אותו ל HD4670 כי אני לא כל כך בן אדם שמשחק במשחק(אין זמן אני בצבא) אבל שאני כן משחק הוא די גרוע ואין לי הכי הרבה תקציב. אז מה שרציתי לדעת האם כדי להחליף ? והאם הכרטיס החדש יתמוך בטוב ברזולציה במשחקים?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום! יש לי 2 שאלות, כאחד שלא מבין הרבה בכרטיסי מסך, ברוב במחשבים הניידים יש כרטיסים של INTEL. בהנחה שאני אצטרך לשרטט במחשב (MATLAB או AUTOCAD), לראות סרטים, ואולי לפעמים לשחק (משחק בסגנון GTA למשל) - לא חובה. הכרטיסי מסך האלו מספיק טובים? ואיזה סוגים עדיף אם כן? במחשב נייח - איזה כרטיס מסך צריך כדי לראות סרט HD? יש לי כרטיס GEFORCE 512 MB ועדיין הסרט לא רץ חלק. ואפילו בסרטים רגילים הסרטים לפעמים "נתקעים" לשנייה. בעיה בכרטיס או בחומרה אחרת? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני משתמש בRIVA TUNER לשליטה על המהירות של המאורר לכרטיס מסך עכשיו.. עכשיו התקנתי את הדרייבר 180.42 ואי אפשר לשלוט על המהירות ב180.43 סידרו את הבעייה הזאת? ועם לא יש דרך אחרת תוכנה אחרת שבעזרת אפשר כן יהיה לשלוט על המהירות שלו?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
האם בעיית הצריבה לביוס של Sahppire HD4870 1G קיימת גם בדגם ה- CF ??
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום..אני משתמש בנייד של טושיבה עם כרטיס geforce go 7300 פרמטתי תמחשב והתקנתי דרייבר (לכרטיס) מהאתר של טושיבה ההתקנה הלכה בסדר..וב"מאפיניים" "תצוגה" המחשב באמת מזהה את הכרטיס למרות זאת אני לא מרגיש הבדל בפיקסליים ודבר מוזר שקורה זה שהשעון בצד ימין למטה משום מה עולה על 2 שורות אחת שעה ואחת תאריך מן הסתם הסמלים שם נראים גדולים ומכוערים ניסיתי לשנות לרזולוציה גבוהה יותר אבל שאני משנה אז המסך נמתח ואני לא רואה את החלק התחתון (רק אחרי שאני גורר לשם את העכבר רואים אותו) ניסיתי גם להחליף דריברים ולר עזר תודה מראש לכול העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בתופעה שקוראת רק כשאני מריץ flight sim 2004 , לאחר זמן מה התמונה קופאת, הופכת למסך שחור ולאחר מכן יש הודעה מ-VISTA שמנהל התצוגה ביצע איתחול עקב תקלה והנ"ל חוזר בלופ אין סופי. ראוי לציין שבשאר המשחקים אני לא נתקל בתופעה זו (mass effect, assasin creed, crysis ..) גם לאחר שעות של משחק אני ממש עובד עצות בנושא זה אנא, אשמח מאוד לעזרה. לא נצפתה בעיית חימום , הכרטיס מסך עומד על 60-62 מעלות במקסימום, המעבד על 65 בעומס מערכת שלי: ספק: ENERMAX 400W מעבד: Q6600 לאחר המהרה 3.5Ghz קירור מעבד: tower Tuniq 120 זיכרון: G-skill 4Ghz לוח: GA-965P-DS3 rev 3.3 כ.מסך: EVGA 8800GTS 320mb SC מע: VISTA 32 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אין לי TV עם חיבור HDMI. יש לי מחשב עם כ.מסך 9800GTX+ אין לי בעיה להוסיף כרטיס או מתאם משהו יודע איפה אני קונה מתאם או דרך לשדר סרטים מהמחשב לTV תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי חברס היום היתחדשתי לי בX800GTO הכול ניפלא חוץת מזה שהקירור שלו אחד המכוערים וצריך החלפה לעניניינו.. ברשותי מסך 19 אינץ ומסך 5 אינץ של סוני למסך הגדול כניסת VGA למסך הקטן כניסת AV חיברתי את המסך הגדול לכרטיס הדלתי הכול עובד פיקס התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם הכרטיס הכול טוב בנוסף לזה קיבלתי גם מתאם מאס וידאו ל RCA ברשותי כבל AV לכן ניסיתי לחבר את המסך הקטן תחילה חיברתי צד אחד למתאם ואז את המתאם לכרטיס מסך ואת הצד השני חיברתץי למסך הקטן עובד! הבעיה היא : שאני רואה רק את הרקע של השולחן עבודה שלי בלי התחל בלי אייקונים בלי חלונות בלי כלום נטו רקע! והוא בשחור לבן! מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
רציתי לשאול לאחר שמעדכנים כרטיס מסך בויסטה צריך לעדכן את מדד דירוג ויסטה,כי הוא אמר לי זוהתה חומרה חדשה,למרות שעדכנתי רק את הכרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מטרתו להפעיל משחקים בהגדרות גבוהות אבל לא ברזולוציה מטורפת, שכן הכרטיס מיועד לילד בן 8. אני מאמין שלא באמת מבין יותר מדיי בכל הפיצ'רים ולא שם לב לפרטים הקטנים האלו, מה שהוא רוצה זה שמשחקים חדשים יעבדו לו ולפחות ב3 וחצי שנים הקרובות - אפילו אם על הגדרות קצת יותר נמוכות לקראת השנים הבאות. השאלה היא אם אני אקח כרטיס בשווי יותר נמוך אוכל לענות על הדרישות, ומה ההבדל בין הכרטיס 4850 לעומת כרטיס קצת יותר זול, האם שניהם יעבדו 3 שנים ויריצו משחקים כמו שצריך רק שהיקר יותר יגרום למשחקים לעבוד כיום על הגדרות מטורפות? ההבדל הוא כמובן בין הכרטיס 4850 לכרטיס בעלות של 600 ש"ח (9800GT או משהו אחר שיותר מומלץ בתקציב) נ.ב - המסך הוא 20" TN ולא יוחלף כנראה בעתיד הנראה לעיין. שאלה נוספת היא …
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מקור: http://www.techpowerup.com/index.php?75685
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, יש לי HD3200 מובנה על הלוח. חיברתי אליו עכשיו Samsung 2253BW, כשאני מדליק את המסך הוא אומר לי שכדאי לי לכוון את הרזולוציה ל1680*1050 ומשום מה אני לא יכול להגיע לרזולוציה הזאת בכלל דרך הקטליסט. הרזולוציה המקסימלית שהוא מאפשר זה 1600*1200. כמובן שהדרייברים הכי מעודכנים. דרך אגב, המסך מחובר דרך החיבור VGA ולא דרך הDVI. זה לא קשור לזה נכון..? למישהו יש מושג מה לעשות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום מחשבים ניידים. [iurl=http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373822.0]http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373822.0[/iurl]
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
איך אני יודע איזה גירסת דריברים מותקנים אצלי(של הכרטיס מסך) ובכללי ואיך אני מוחק אותם? יש לי nvidia drivers בהוספה והסרה, זה הדריברים האלה? תודה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם מיקרו atx מבוסס nforce630, עם כרטיס מסך מובנה ג'יפורס 7100. אני מעוניין להתקין עכשיו רדאון 4850. מה הסדר פעולות הנכון להסרת הכרטיס מסך המובנה (מבלי להסיר את הדרייברים של ה-nforce), והתקנת הכרטיס מסך החדש? תודה.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי . הבעיה במיוחד במשחקי אסטרטגיה כאשר מזזים את התמונה לצדדים , התמונה לא עוברת חלק אלה בריצודים. הבעיה היא גם במשחקים ישנים יותר אז אני מניח שזאת בעיה נקודתית בכרטיס. אני עובד עם ווינדוס SP1 ויסטה CPU 9300Q, זכרון4G מסך 19LCD הבעיה לא היתה לי עם מחשב וכרטיס מסך ישנים יותר. יש בפורום משהוא שמזכיר ( מצורף קישור ) את הבעיה הזאת, עשיתי את הכל עלפי ההסברים אבל עדיין זה מרצד. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283368.0 אשמח לתשובה תודה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי 8800GTS של EVGA ומערכת הפעלה ויסטה. הוא מוציא לי אך ורק שחור לבן לא משנה כמה אני מעביר בין ה-COMPOSITE ל-S-VIDEO או מחליף שיטות שידור. ב-XP לא הייתה בעיה אחרי שהייתי מעביר ל-COMPOSITE. למישהו יש רעיון? יש אולי תוכנה שמסוגלת להחליף את הדרייבר בהוצאת אות וידאו לטלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 2 מסכי VP930 של ויוסוניק וכרטיס מסך QUADRO 1500 אחד מהמסכים היה בתיקון והחליפו לו את ספק הכוח, היום הוא חזר , אך ברגע שחיברתי אותו למחשב ועשיתי ריסטרט אני לא מצליח להכנס לוינדוס מעבר לחלון הטעינה איך שהוא מגיע לוינדוס עצמו הוא נותן הודעת NO SIGNAL בשני המסכים ואי אפשר לראות ולעשות כלום ניסיתי להליף בין הכבלים ואת הכבלים עצמם וזה לא עזר כרגע יכול להכנס רק לסייף מוד כאשר בסייף מוד הוא במצב קלון בשני המסכים אך לא מזהה 2 מסכים בהגדרות התצוגה מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD4850 חיברתי אותו לטלויזיה 21 ישנה עם כבל שהוא מצד אחד S VIDEO ומצד שני RCA אני נכנס להגדרות במאפיינים לוחץ על מסך 2 עושה הרחב את שולחן העבודה.. עושה החל וכלום לא קורה זה חוזר להיות רגיל כאילו זה לא מסומן .. ניסיתי גם דרך הדרייבר של הכרטיס מסך ואותו דבר [catalyst 8.11] מה אני עושה? צריך להגדיר איזה משהו בדרייבר ? ניסיתי גם לLCD 32 ואותו דבר .. תודה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הרצתי חיפושים בגוגל, יש איזה פתרון עם loader אבל לא כל כך הבנתי מה צריך לעשות כדי שהati tray tools יעבוד בVISTA 64 BIT.. שאני מנסה לפתוח תתוכנה רגיל אני צריך איזה low driver לא הבנתי מה הם מבלבלים את השכל.. מישהו יכול להסביר לי? תודה
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-