כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך radeon x1950 pro. הכרטיס ככל הידוע לי תומך בVIVO. בכרטיס קיימת יציאת S-VIDEO. השאלה איך אפשר לחבר אותה לממיר YES. אם אפשר בכלל, ומתי שאני מוריד תוכנות ייעודיות לנושא, התוכנות לא מצליחות למצוא CAPTURE DEVICE. הכרטיס שברשותי לא יכול לשמש כהתקן לכידה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום חבר שלי קונה מחשב חדש והוא מעוניין לשחק רק במישחקים בינוננים כמו פיפא , ניד פור ספיד וכדומה , הוא קונה את המחשב מ ksp ששמה מוכרים את ה 8600gt וה 7600gt במחיר של 700 שקל ( חברת eVGA ) . ערכתי מספר חיפושים בפורום לגבי ה 7600 וה 8600 ולא הגעתי למסקנה חד משמעית מי יותר טוב , אני חושב שיש לי נטייה לכיוון ה 8600gt מכיוון שהוא בנוי מארכיטקטורה חדשה יותר ותומך ב dx10 כמובן . כמו כן, אני לא יודע אם החברה הזאת eVGA טובה , יש להם ב ksp כרטיסי מסך של חברות כמו , asus שמוכרות את ה 7600gt ב 750 ואת ה 8600gt ב 850 , gigabyte שמוכרת את שתיהם בסביביות ה 700 שקל , ועוד מספר חברות שאני לא מכיר כמו : galaxy , gil , point of view , powercolor . אפשר קבל קצת הבהרות לגבי איזה כרטיס עדיף וא…
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
התקשרתי ל IQPC ואין להם את הכרטיס מסך שאני רוצה (GeForce 8800GT של GIgabyte) הכרטיס הזה עולה 1440 ש"ח. מה שכן יש להם זה אתה הכרטיס מסך של ASUS 8800GT 512 RAM DDR3 שעולה 1558. אני יכול לחכות זמן די ארוך (אין להם צפי לקבלה... ד"א זה קורה הרבה אצלם, דבר די מעצבן בחנות.) או לקחת את ה ASUS... מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום חברים שמחתי להתקל בפורום זה צריך את עזרתכם בבקשה במחשב שלי במשרד היה מותקן WIN95 פרמטתי את המחשב והתקנתי WIN98 הצרה היא שבהתקנה כנראה לא היה זיהוי של כרטיס המסך שלי והתמונות נראות מרוחות הגדרות התצוגה מראות שתי אופציות 2-צבעים או- 16 איך אני מזהה איזה כרטיס מסך מותקן לי בכדי להוריד דריבר או אם יש דרך אחרת תודה אבי
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
האם זה נכון , כי לא ראיתי פרסום באתר על זה .... משהו יודע אולי אם זה נכון ואם כן אז מתי ?
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי רדון 9500 פרו של ATI וגיליתי שהוא ירד בביצועים אחרי שהתקנתי את הדריבר האחרון 4.2. אני לא יודע אם זה בגלל הדריבר אבל שמתי לב גם שהוא פועל במהירות של 4X במקום על 8X כמו שהוא עבד פעם וגם שאפשרות ה-Fast write לא פעילה. יש דרך לסדר את זה? אם כן איך? תודה.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך הזה? אני יודע שהוא קצת חלש אבל עד כמה חלש... כי אני רואה אצל בן דוד שלי שהוא מריץ משחקים בצורה סבירה...
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
קישור לאתר יצרן (תפריט - כפתורים בצד ימין) דגם 72VM 17 אינטש 8 MS כל השאר כתוב באתר. [שני פרמטרים חשובים ששמתי לב אליהם - רזולציה וקצב ריענון (60 Hz) וחוסר בחיבור DVI] - (חסרונות) אני יכול להשיג אותו במחיר של 1700 ש"ח כולל צורב DVD של NEC דגם 3550.(הצורב כלול במחיר). מה אתם אומרים? איך המסך? *לפי התגובות על צורבי NEC בפורום אני מבין שהם די מומלצים.. שווה את הכסף? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אהלן אני קניתי לפני כשנתיים מחשב (P4 2.8GHZ) והשתמשתי בכרטיס מסך הישן שלי (nVIDIA M64) השימוש העיקרי שלי למחשב הוא לא למשחקים, ולכן גם הכרטיס הזה הספיק לי, אך עכשיו הבן שלי גדל במקצת ורוצה לשחק במשחקים קצת יותר חדשים (CNC Generals, AOE3 וכו') אך אלה אפילו לא מוכנים לעלות לי עם הכרטיס הנ"ל. מה רמת כרטיסים שכדאי לי להתקין אצלי ע"מ שנוכל להריץ בצורה סבירה (ומספיק לי סבירה בלבד)? האם למשל כרטיס 5700 שראיתי פה בלוחות המודעות יד שניה יכול להספיק לי לפחות לשנה-שנתיים הקרובות?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
-
-
חיברתי את המחשב לטלוויזיה מכרטיס המסך דרך מתאם וכבל וידאו (RG-59 בחיבור COMPOSITE). לאחר ההגדרות המתאימות אפשר לראות תמונה בטלוויזיה, בדיוק את התמונה שרואים במחשב. הבעיה היא שצפייה במדיה פלייר שנראית תקינה על המחשב מראה מסך שחור על הטלוויזיה... לא הצלחתי להבין מה הסיבה, במיוחד בגלל ששני המסכים זהים לגמרי מלבד הבעיה הזו. אשמח לקבל הצעות לפיתרון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
* שנתמך ב- XP 64Bit חשוב ביותר (מרבית הכרטיסים הפושטיים של ה-300 ש"ח לא תומכים) * שיכלול טיונר TV * סוס עבודה רציני - צריך להעביר עשרות קלטות וידאו למדיה דיגיטלית * שיכלול תכנת עריכת ווידאו טובה * איכות גבוהה * לגבי ממשק חיבור לא יודע מה הכי הטוב אבל יש לי PCI, PCI-1X, USB, 1394 אם שכחתי עוד תכונות שחשובות לקחת בחשבון לפני קניה , רק תגידו
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום. פירמטתי מחשב ואני מחפש דרייבר לכרטיס מסך לווינדוס 98. EVEREST זיהה אותו כ- TNT 2 של NVIDIA אבל לא הצלחתי להתקין אותו למרות שהורדתי מהאתר שלהם. פירקתי את הכרטיס ומצאתי שלא מצויין עליו דבר שקשור ב NVIDIA - בכלל לא כתוב עליו כלום מלבד "NUMBER NINE " ובכן גיליתי שיש דבר כזה... אבל איפה אני מוצא דרייבר עבורו ? הורדתי אחרי חיפוש ממושך בגוגל איזה דרייבר אבל לא הצלחתי להתקין בכלל... מיואש וממתין להצלה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי, אני צריך כרטיס וידאו ללכידת וידאו ממכשיר VCR ושיהיה עם תוצאות טובות כמובן, ולחיבור PCI. מישהו מכיר משהו? אני חיפשתי בזאפ ומצאתי את זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402230 השאלה אם זה טוב? כי המחיר פה לא מפריע לי... תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
טוב הבעיה שלי היא כזאת !! שאני מחבר את המחשב לטלוזיה הכול טוב ויפה אבל בעיה שלי היא שהרזולוציה של הטלויזיה שלי(הרזולוציה שהמחשב נותן לטלוזיה ) היא הרבה יותר גדולה מהמסך הטלוויזיה שלי אבל הבעיה הזאת לא מופיע לי במסך של המחשב !! אני לא רואה את הסמליים הצדדים ואת ההמשך של של הסרגל ההתחל ושאני מגדיל את הרזולוציה הוא רק מרחיק אותי עוד יותר כזה (כאילו אני בכלל לא רואה את הסמליים הצדדים ואת הסרגל ההתחל שלי ) ושאני מקטין זה רק מקרב אותי כזה !!!! ועדיין לא רואים את הסמליים הצדדים ואת הסרגל כלים שלי אולי יש למישהו פיתרון זה מאוד יעזור לי אני משתמש בוינודס xp ובכרטיס מסך גיפורס 5700fx תודה אנשים
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש ורוצה להשקיע במסך איכותי על מנת שיתפקד גם בתור טלוויזיה אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס TV איכותי אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אז ככה אני קורא פה כבר כמה ימים ואני מחפש כמה דברים אחד זה מסך LCD חייב שיהיה שחור וטוב ראיתי מסכים ב 3600 אני יכול לקנות במחיר כזה אבל אני חושב שזה בזבוז של כסף אז תמליצו לי בבקשה למסך שנותן את התמורה הכי טובה בכסף ליחס לעבודה. ושוב חייב להיות שחור. ואני מחפש כרטיס מסך שחייב להיות של ASUS במיחר של בין 1000 ל 2000 ואני צריך כרטיס טלויזה כי אני מחבר את המחשב למקרן וככה אני משחק אז ששוב תיהיה את התמורה לכסף הכי טובה וגם איך אני מקליט סרט ממצלמת וידיאו למחשב באיכות הכי טובה. באיזה כרטיס? שוב עדיף שהכול יהיה מחברת ASUS תודה ושנה טובה לכול גולשי האתר.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אולי השאלה קצת מטופשת: יש לי במסך ה-LCD שתי חיבורים-DVI (הדיגיטלי) והאנלוגי. אז השאלה שלי היא האם לחבר את שתיהם? כי בינתיים חיברתי רק את הדיגיטלי. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
כשאני מחבר את הכרטיס לטלוויזיה,הכל מתחבר טוב ועובד,אבל הבעיה עם הטלוויזיה,יש מין גלים שעוברים על המסך,מלמעלה מלמטה,למה זה קורה? הטלוייזיה רגילה של פיילוט. ובנוסף כשאני עושה CLONE אז הרזולוציה נמוכה יותר במסך מחשב ובTVואין אפשרות לשנות עד שאני מבטל ,למה זה קורה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות לעצמי מסך 17-20'' LCD אשר יצטרף למסך טלוויזיה LCD 27'' בחדר שלי. בגלל שהמסך ישמש לעבודה ולפעמים למשחקים, אך לא לתצוגת סרטים(בשביל זה יש לי את המסך טלוויזיה), אני חושב לקנות מסך 19'' בגלל שיש סתם קפיצה עצומה במחיר של 19'' לעומת 20''. ולכן אני חושב שעדיף לקנות מסך 19'' טוב. חשוב לי גם שהמסך היה יפה חיצונית, אז אם מדובר בתוספת של קצת כסף בשביל יופי נטו בלי ביצועים, אז סבבה. המון תודה מראש, ניב..
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש כרטיס מסך agp x8 למחשב הישן שלו. פנטיום 4 ליבה כפולה.מפרט מלא יהיה בקרוב כשהטמבל יסיים להוריד everest . תקציב בסביבות 450 -500 ש"ח. מצאתי לו את זה: http://skypc.co.il/pl_product~GV083~8~0.htm איך הוא? יש יותר טובים? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטים מסך ati x600 pro . יש לי מסך של mag מחובר ב dvi למחשב. הבעיה שלי היא שאני מחבר את הטלויזיה למחשב ואומר לו לזהות את הטלויזיה אני לא מצליח (לא רואה תמונה). עשיתי ניסוי וחיברתי את המסך למחשב בחיבור רגיל (לא DVI) והכל עובד ! מה עושים ? האם יכול להיות שחיבור ה DVI מבטל את האופציה לראות בטלויזיה? עזרה בבקשה..... :s05: תודה יוני
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מסך שטוח 19 אינצ' הכי טוב שיש מי שמבין שבבקשה יעזור לי לבחור ויביא ושיראה לי איזה מסך אמרו לי שהכי חשוב זה גודל נקודה קטן אבל אני בטוח שיש עוד דברים שמשפיעים תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-