כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע עם 60 או 75
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4655 לא ראיתי שפתחו כבר נושא סליחה אפשר למחוק
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי חזר מתיקון של לוח M. אז הטנכאי שם לי מעבד חדש לוח M חדש. קיצר היה לי Ati Radeon 9250. והטנכאי אמר שהוא לא תואם למעבד ולוח M. אז הוא שם לי לוח M מותאם עם כרטיס מסך קיצר השם של הכרטיס מסך הוא: SiS 651_661FX_741_760_760GX_M661FX_M661MX_M741_M760_M7 60GX (SiS 661FX Rev 01) ולפחות בכרטיס הקודם יורו ומחקים אחרים פעלו לי עכשיו לו סעמק... מזה הכרטיס הזה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אוקי אז חיברתי את הטלויזיה למחשב כ DualView כך שמסך המחשב הוא המסך הראשי אבל עדיין בכל פעם שאני עושה play on tv לקובץ וידיאו הוא עולה על הטלויזיה אבל זה משום מה קורה לוידיאו באינטרנט כאשר WMP10 עושה streaming מה לעשות כדי אני אוכל לראות כל קטע וידיאו שאני רוצה על הטלויזיה מתי אני רוצה?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם, המסך שלי אכל טוויסט קטן (MAG 15" לפני כמה שנים) ואני קונה לעצמי LCD אבל צריך מסך לאחותי אני רוצה CRT שיהיה הכי טוב לצרכים שלה שזה תמונות וצרכים משרדיים וקצת משחקים. תקציב עד 1500 עדיף אפילו פחות
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני לא מצליח לקבל תשובה חד משמעית, מי יותר טוב ה 9800 GX2 או ה 4870HD ?? ומאיזו בחינה הם יותר טובים, ובקיצור מה שווה יותר להשיג?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
קראתי את הביקורת של ה 4850,אני די חדש בעניינים,וקצת הלכתי לאיבוד.. אני רוצה לקנות כרטיס חדש(אני בונה מחשב)ואם הבנתי נכון(לא בטוח בכלל) הביצועים שבדקו לגבי משחק כמו הקרייסס לא היו טובים יותר מה9800gtx, רשמו שם שבהגדרות הרזולוציה הגבוהות הוא לא סיפק את הסחורה..אני רק אציין שאני לא מתכנן לשים מערך כרטיסים ולהגיע לכאלה רמות,ודבר נוסף גם אם ההמלצה כן ללכת על ה 4850,האם ספק של 500w מספיק...? אשמח לקבל תשובה...
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1000 שקל לחבר שלי תודה לעוזרים ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך Gainward 6600GT 256 MB + ACooling PCIE עכשיו השאלה שלי כמה אמפר דורש הכרטיס מסך מהספק?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מישהו שם לב בביצועים אם או בלי האפשרות ב DIRECT 3D ENABLE ADAPTIVE ANTIANLAISING PERFORMANCE ??? זה בכלל תומך האפשרות הזו ב GTO2 ?
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר את הכרטיס לטלויזיה בעזרת כבל ערוך 7-8 מטר שהכנתי לבד RCA בשני הצדדים לאחר ניסיונות רבים ובדיקת תקינות הכבל לא הצלחתי להגיע לתוצאות, אפילו החלפתי כרטיס וזה גם לא עזר הדריבר לא מזהה את החיבור לטלויזיה עד שאני לא מסמן force detection of my tv וכמו כן אני לא מצליח לסמן extend my windows desktop onto this monitor אני משתמש בדריברים הכי חדשים מאתר המוצר Gigabyte יכול להיות שהכבל ארוך מידי או לא איכותי מספיק? יש אולי איזה תוכנה כמו TV TOOL בשביל ATI?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס מסך GIGABYTE Radeon HD3870 512MB DDR3 PCI-E האם הוא חזק יותר מג'יפורס 8800GTS 640MB? האם כדי לי ללכת על הכרטיס מסך הזה: Innovision 9800GT GDDR3 512MB PCI-E ?
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך Gainward nVidia GeForce4 440MX 64MB אשר הגיע במקור רק עם צלעות קרור. החלפתי את הצלעות במאוורר, ולפני שסגרתי את המארז, הדלקתי את המחשב רק כדי לראות שהמאוורר עובד (ללא מסך, או חיבורים אחרים) ולאחר מספר שניות סגרתי. חיברתי הכל חזרה וה- bios נתן התראה כי עליי לשנות את הגדרות ה- PCI frequncy. כרגע זה על 150/0.37. האם אני צריך לשנות משו, או שמא ההודעה היתה בגלל שכיביתי קודם את המחשב בזמן העלאתו? אני מניח שהמאוורר צורך קצת חשמל, אבל האם יש קשר בכלל?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הכרטיס שבחרתי למחשב שלי (שיריץ גם משחקים) הוא :LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL. המליצו לי על כרטיס מסך אחר שייתן ביצועים עדיפים והוא: XFX 8800GTS 640Mb XXX Edition. הכרטיס השני יקר יותר מהראשון. האם המאמץ (הכספי) שווה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מעבד - Core 2 Duo E7300 לוח אם - GIGABYTE - EP43-DS3L זכרונות - 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreade ספק - TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) אני לפני רכישת המחשב הזה. עכשיו אני מתלבט בין כרטיסי מסך. אני לא גיימר. אבל אני מאמין שכשיהייה לי מחשב חדש בבית אני ארצה לשחק. אני לא יודע מה זה משחקים כבדים, אבל ראיתי אצל חבר call of duty וזה היה נראה לי נחמד.מה גם שאני עכשיו רק קונה את המחשב וממש לא בא לי להתחיל לשדרג אותו עוד חצי שנה. אני רוצה שקט לתקופה ארוכה יחסית. אני הולך לראות גם סרטי hd על המחשב.המסך שאני הולך לקנות הוא samsung t240. ה hd4670 הבנתי שמאד מומלץ. של msi עולה 400 ושל asus עולה 450.מי עדיף? האם תוספת של 130-180 שקל (אני קונה ב ksp) היא ממש מ…
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
היי, אז במזל טוב קניתי את הכרטיס והתקנתי. כעת צצו כמה שאלות: 1. איך אני יודע אם הכרטיס מחובר לספק כוח (חיברתי אבל אני לא בטוח אם עשיתי נכון)? האם כשאין חיבור, המחשב לא עולה? 2. לוח האם שלי הוא של ASUS P4S800D, כשהמחשב עולה יש טפט שהוא ברירת מחדל של הבורד, כעת הטפט נראה הרוס כאילו ברמת 16BIT של צבע. איך אני מתקן את זה? 3. כרטיס המסך הקודם שלי היה גם הוא של ספיר 9600XT והיה לו בדרייבר OC מובנה וניטור טמפרטורה. כעת בדרייבר שהתקנתי אין לא את זה ולא את זה (התקנתי את המקורי שהיה על הדיסק שקיבלתי). האם אין תמיכה לפונקציות האלו בכרטיס הזה? אנא עזרתכם, תודה רבה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום החלפתי את הכרטיס מסך הישן שלי של ATI ב-GF4 440 X8 משומש (כי היתי צריך את היציעה לטלביזיה). לאחר שאני מחבר את הכרטיס המחשב עולה (עם XP או לינוקס), לאחר כמה זמן הוא קורס (כאילו נחבה). אם אני מעדקן את הדריברים התופעה חוזרת בקצב מהיר יותר. אני משתמש במחשב P4 ישן 256MB RAM 1500 מגהרץ. אם אני מחזיר את הכרטיס הישן הכל בשדר, מה יחולה להיות הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כשהייתי באקסל לחצתי על כמה מקשים שגרמו לכל המסך להתהפך. גם שאני יוצא לשולחן עבודה המסך עדיין הפוך upside down. איך אפשר לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שתי שאלות: 1. האם יש הבדל ביציאת TV-OUT של כרטיס טלוויזיה נגיד Flyvideo 3000 לבין RADEON 9200 SE. 2. מה ההבדל בין Flyvideo 2000 לבין Flyvideo 3000. בתודה מראש על כל תשובה טומי
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי מעבד core 2 dou ומחשב לפני שנתיים בערך. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אהלן,בחודש האחרון אני מנסה להרכיב מחשב למשחקים ליפני יומיים עשיתי את הצעד הראשון לקראת השלמת המחשב שלי וקניתי את המסך Samsung SyncMaster 226BW 22 אינץ' השאלה האם כדאי לשלב GTX עם המסך הזה? תודה מראש על העזרה
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מה הכרטיס מסך הכי טוב שיכול להיות על הכרטיס אם והמעבד? כרגע יש לי Geforce 6800GS לוח אם: Gigabyte GA-8I945PL-G מעבד: DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200)
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-