כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
איך מחברים את הכרטיס מסך למחשב? ואיזה נזק יכול להגרם מהרכבה עצמית.? אם אפשר להראות בתמונות זה יעזור תודה!
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
יש לי בעייה בכרטיס מסך - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=190090.0 וחשבתי לנסות עידכון firmware , אם מישהו יכול להסביר לי איך עושים את העידכון ( בתקווה שאפשר מווינדווס כי אין לי פלופי ) ולתת לי קישור ל- firmware מתאים לכרטיס . תודה
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
חבר שלי צריך כרטיס מסך בחיבור AGP. עד 300 ש"ח מKSP בלבד! הלך לו הקירור על הRIVA TNT ואנחנו לא מצאנו בבאר שבע והוא לא רוצה לקנות באינטרנט. הלכנו לאיזושהי חנות,אמרתי לו: יש לך 6200A? הוא אומר לי:איזה לוח אם זה? אני אומר לו:VIA של AMD SOCKET A הוא אומר לי:אי אפשר לשים על זה 6200A בגלל שזה AGP 8X,אפשר לשים מקסימום FX5200. בול שיט או נכון? תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 502 צפיות
-
-
לא מצאתי כרטיס כזה בסטיקי מומלצים כאן... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה כאשר אני מנסה לחבר את הטלוויזה למחשב... אני מחבר אותךה מאמצעות הכבל שקיבלתי על הכרטיס עצמו... מה שקורה זה שברגע שאני עם הדרייברים של הכרטיס מסך אז אין לי צבע בטלוויזה, אבל אם אני בלי הדרייברים אז יש לי צבע אבל אתם יודעים חצי מהמחשב מוגבל ואי אפשר לשחק משחקים או לראות סרטים כמו שצריך ... מה לעשות? תודה יעקב.
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אוקי יש לי מסך MAG 995PFS ואני רוצה שהמסך היה מותאם (אתם יודעים לא יותר מידי הצידה וכו...) אז אני ישמח עם תיתנו לי תוכנה שעושה את זה וגם מאיזה שהיא סיבה המחשב מזהה את המסך כ PROVIEW (וסליחה על כל השאלות הרבות שאני שואל )
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
מה יותר טוב? r9600xt או Radeon ATI 200P CPI-E ? ואם כדאי לקנות את המחשב בלינק הבא: http://www.netaction2.co.il/sale.php?sale=2649977 תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
הכרטיס הוא POWERCOLOR X800GT כדאי לעשות עידכון ביוס? זה יתן משהו? http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=11 נ.ב צירפתי לינק מהאתר של POWERUP לגבי העידכון ביוס
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
האם 33-40 FPS בהגדרות הכי גבוהות כולל כל הפילטרים ב COD2 כאשר הכרטיס הוא בסטוק זה סביר או מעט ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכרטיס הנל מגיע עם 2 יציאות DVI ויציאה אחת שהיא HDTV, אבל אני לא צריך את זה O_O אני בסך הכל רוצה לחבר את הטלוויזיה זה בעצם TV OUT רגיל לכל דבר עד שיגיע הHD ?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני אוהב לראות סרטים אבל קצת מעצבן לראות אותם במחשב... ולצרוב אותם ולהפוך אותם שהDVD יקרא אותם לוקח הרבה זמן וזה מעצבן. האם כדאי לי לקנות כבל שיאפשר לי לראות תסרטים בטלוזיה? האיכות טובה? זה יוצא בערך אותו איכות כמו שאני צורב תסרט ואז שם בדיוידי? כמה עולה כבל כזה? גם המחשב הוא דיי רחוק מהטלוזיה בסביבות ה15-20 מטר... עדיין אפשר למצוא כבל טוב שהוא בארוך כזה? כמה הוא עולה בערך? הכרטיס שלי הוא GAINWARD 7900GT הוא תומך בזה נכון? אפשר לחבר לו תכבל? תודה
-
- 5 תגובות
- 502 צפיות
-
-
-
שלום. אני די מעודכן במה שקורה היום בתחום של כרטיסי המסך אבל לא מעודכן בדרישות של המשחקים היום. כעיקרון אני לא גיימר אבל פה ושם משחק במשחקים נחמדים כמו: rome total war, need for speed, hitman, fifa 2005 ועוד משחקים מהשוג הזה. לא משהו. מה שיש לי כרגע לא ממש מתאים למשחקים כאלה. זתאומרת הם רצים אבל הם לא רצים טוב. יש לי geforce 4000fx השאלה שלי היא בעצם איזה כרטיס מסך כיום שהוא די זול אבל יריץ לי את המשחקים האלה סבבה מתאים לי מסדרת geforce ורצוי של חברות טובות כמו msi או asus. אני לא בטוח שזה המקום הנכון לכתוב בו אבל זה המקום שנראה לי הכי מתאים. אז אם זה לא אז תגיבו ואני יערוך. ואם כן צריך עזרה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מי לפי דעתכם חזק יותר מהכרטיסים שהוזכרו בכותרת, יש לציין שה 92000 הוא 64 מ"ב זיכרון אבל 128 ביט והרדאון 64 הוא כנראה גם 128 ביט. ובנוסף האם רדאון 64 הוא בעצם גרסא מוקדמת של רדאון 7500 ?
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה יש לי כרטיס מסך 6800GT של חברת ELSA ואני מעוניין למכור אותו, אז השאלה שלי היא כזאת באיזה מחיר מקסימום אני יכול למכור אותו?
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
קבלתי היום את ה 7600GT ושמתי לב שאין צורך לחבר לו חיבור מתח מהספק (כמו שהיה לי לפני כן ב 9800PRO וב GTO2 שהיו לי) האם יש חיסרון/יתרון לכך שהכרטיס לא צריך ישירות מתח מהספק? דבר נוסף הוא לגבי הטמפ',בדקתי וראיתי שהכרטיס שלי נמצא בטמפ' של 40 מעלות במנוחה האם זאת טמפ' תקינה (שוב ב GTO2 שלי הטמפ' היתה יותר נמוכה במנוחה)
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
קניתי מטליות לניקוי המסך שלי, LG L1710s, מאופיס דיפו, וכתוב בתחתית האריזה "אינו מתאים לשימוש במסכים עם ציפוי כרום....", מכיוון שאין לי מושג מזה רציתי לוודא שהמטליות טובות לפני שאני משתמש בהם ? אלה המטליות: תודה
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
תיסתכלו על הצל של הנסיך...כולו מפוקסל... מישהו מוכן להסביר לי למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום.. חשבתי למכור את המסך שלי כמה אתם חושבים המחיר הריאלי שלו? http://reviews.designtechnica.com/review403.html
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אוקיי, שמתי לב שכל משחק שאני משחק בו ממש כהה מהרגיל... לפעמים למצב שממש בקושי רואים משהו (בלילה או במערות וכו...). ראיתי שאצל חברים שלי זה ממש ממ שלא ככה, והכל בהיר וברור... לפני שאתם קופצים למסקנות, כן, בדקתי את כל ההגדרות וזה לא משנה את זה - גם בהגדרות של המסך שיחקתי וזה כבר נמצא על הכי בהיר... מה יכול לגרום לזה והאם אפשר לסדר את זה?...
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש יחד עם המחשב החדש שלי, אם יש קשר בין המפרט למסך אז אז המפרט שלי: Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU 949.00 ¤ Gigabyte GA-8I945PL-G Intel 945PL Bulk Motherboard 576.00 ¤ Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory 269.00 ¤ 2 538 ¤ Gainward Geforce BLISS 7900GT 256MB DVI Video Card 2275.00 ¤ Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 479.00 ¤ NEC ND-4551A Black x 16 Bulk DVD±R/RW 290.00 ¤ Coolermaster RC-532 Centurion eXtreme PS380W Case 487.00 ¤ סה"כ 5594 ¤ אני מעדיף מסך LCD, שמעתי שזה הכי טוב, אני צריך מסך באיכות בינונית עד מעולה בערך ב 1.5K עד 1.6K ללא חריגות. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
האם צריך תוכנות או קודקים מיוחדים כדי לצפות בסרטים מגירסאות VCD, SVCD, DVD-R ו- DVDRip?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט אם להחליף את לוח האם שתומך ב AGP, או למשוך איתו עוד שנה ופשוט לשדרג את הכרטיס מסך בהשקעה של עד 800 שקל לכרטיס AGP אחר. יש לי מעבד 2.4G 512MB זיכרון לוח P4S8X של ASUS כרטיס המסך הנוכחי שיש לי הוא V9180 של ASUS. בתכלס אני לא גיימר מובהק, והדרישות שלי הן לא בשמיים, אז לא נראה שיש צורך להשתדרג ל PCIEXPRESS, אבל ראיתי שכרטיסי PCIEXPRESS הם יותר זולים אז אולי זה צעד יותר משתלם כלכלית. אשמח להמלצות של כרטיסי מסך AGP בהתאם לתקציב ולמפרט, או לחילופין ללוח + כרטיס PCI EXPRESS במחיר שהוא לא יותר גבוהה. תודה מראש למי שיעזור!
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה ב ati tool כאשר אני מעלה אותו הוא כאילו לא מזהה את ה gto2 בdefault הוא רושם לי 000/000 וגם ב propertis הכל על 0 יש לציין שהכרטיס עובד מצוין ובtrixx ובatitry אין לי בעיות למישהו יש מושג מה קורה?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה טוב לא מאוד יקר אבל שיהיה באיכות טובה מה אני צריך לחפש בכרטיס כזה והאם יש לכם הצעות לכרטיס טוב? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-