עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם המפרט הבא יאפשר להריץ את crysis בצורה "שחיקה " (לפחות 25 fps ) ב- 1024*1280 במצב HIGH כאשר הצללים מבוטלים SHEDOWS OFF Q6600 4GB 800 MHZ DDR2 X1950PRO 512MB האם המפרט יאפשר להריץ את המשחק הזה בצורה טובה מבלי להתפשר יותר מדי ?

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  2. Started by danielle102,

שלום, נתקלתי בבעיה,הרקע של הטקסט באייקונים שנמצאים בשולחן העבודה הפך להיות לבן.איך אני מותירה אותו להיות ללא רקע [שקוף]? בתודה, תום.

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  3. הכותרת אומרת הכל. תנו חוות דעת - הכרטיס מיועד למחשב שיעבוד 24/7, אני רוצה שיוכל להריץ משחקים בני ימינו ללא קשר לפילטרים (ואת זה הוא עושה) ויוכל להראות סרטים - אני יודע ש-ATI יותר טובים בוידיאו OUT אבל הכרטיס הזה הרבה יותר יעיל בצריכת אנרגיה + קירור פסיבי. בנוגע לקירור פסיבי, ראיתי שהקירור עליו יעיל יותר מקירורים אקטיביים אחרים. אני יודע שיש ב-KSP, זה יבוא רשמי? האם ליבואן הרשמי בארץ יש? מחפש מקום שייתן לי 3 שנים אחריות. ולבסוף האם זו קניה כדאית כעת? או שעדיף לחכות שייצאו כרטיסי הדור הבא ואז המחיר של הכרטיס הזה ירד? תודה מראש על התשובות

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  4. Started by zini1,

איזה משני הכרטיסים טוב יותר? ?Albatron 6600 128MB PCI-E? ?MSI X600-XT 128MB DVI, PCI-E?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  5. Started by sxs,

יש לי באג מוזר בדריברים. ניסיתי OC פעם אחת כדי לבדוק את ההשפעה ב3DMARK. במקום 370\1000 עשיתי 400\1100 (זה שיפר רק ב 800 נקודות) אבל העניין הוא, שעכשיו אני מחזיר ל no overclocking ואחרי ריסטרט הוא חוזר ל OC הורדתי את ה V מ apply these changes at startup אבל זה לא עוזר... what can i do?

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  6. Started by nbav,

אני מתכנן לקנות מחשב בימים הקרובים כששאלה אחת נותרה פתוחה יכול מאוד להיות שאני לא אשחק במחשב או אשחק מעט האם מומלץ ללכת על מעבד/לוח אם שיש עליו כרטיס מסך מובנה? איזה משחקים הוא יכול להריץ? איזה משחקים כרטיס מסך חלש יחסית מסוגל להריץ? (מבחינת השנת יציאה של המשחק) תודה

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  7. Started by Evgeniy,

שלום לכולם! אני צריך המלצה על מסך שטוח 19" CRT עד 2200-2300 ש''ח, למטרת עיצוב (תלת מיימד, עריכת וידאו, בניית אתרים, דפוס). מה דעתכם על LG f900P? והאם 930SB יקר רק בגלל ה-"SB"?

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  8. Started by bumpd,

אני לא מדבר על הדריוורים המקורים של נוידיה אלו שחברה צד שלישי עושה להם טוויקים שיוציאו תוצאות מקסימליות בבנצ'ים ובמשחקים... יש לי 6600gt והעניין הוא שהוא דיי מוצלח אז אני רוצה לנסות לשבור כמה איזה שיא... שמעתי על omega ו-XTreme-G מה אתם אומרים?

9. Started by shaizone,

שלום, אמנם ראיתי שהיו לא מעט שאלות בנושא דומה (או אולי אפילו כמעט זהה), אבל החלטתי לשאול זאת בכל זאת מחדש שמא אזכה לנקודת מבט אחרת על כך. ברשותי מעבד P4 2.4 HT (לוח אם עם AGPX8 בלבד) וזכרון 512MB DDR400 (שבעתיד הקרוב כנראה ישודרג ל1GB). כרטיס המסך שברשותי כרגע הוא Geforce FX5200. יש לציין שאני יחסית די מרוצה מהכרטיס (הזול והלא ממש איכותי): עד עתה הוא שירת די היטב בהרצת כל המשחקים בהם שיחקתי, אמנם לא באיכות גבוהה, אבל באיכות סבירה ונעימה לעין. יוצאי דופן היו אולי Doom3 ו-F.E.A.R. שעבדו בצורה איומה גם באיכות נמוכה ולא איפשרו לשחק בהם בצורה נורמלית. למרות זאת, חשבתי אולי להשקיע בכל זאת בכרטיס מסך חדש שיהיה ברמה גבוהה הרבה יותר ויאפשר לי "לטעום" מעט מן המשחקים באיכות גבוהה בה…

10. מאיזה חברה הכי משתלם לקנות? והאם צריך קירור לכרטיס מסך הזה?

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  11. שלום לכולם רציתי את חוות דעתכם לגבי איזה כרטיס יותר טוב מהשניים הבאים: הראשון הוא 8800 GT של GIGABYTE דגם NX88T512HP REV 1.0 השני הוא 8800 GT של ASUS דגם EN8800GT/G/HTDP/512M/A שוב הכסף בנושא הזה אינו חשוב תודה מראש

12. Started by anri,

כמו בכותרת.... אני צריך כרטיס טלוויזיה לאחי, המחיר לא כלכך חשוב . אבל שיהיה כרטיס טוב ! (זהו אין לי עוד מושג בכרטיסי טלוויזיה חח אם צריך עוד פרטים תגידו) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  13. יש לי כרטיס מסך fx5200 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב בשביל משחקים ויש לי לוח אם פנטים 4 שתואם ל-agp , האם יש כרטיסים טובים שיחזיקו הרבה זמן או שעדיף לי לקנות כבר לוח אם עם pci-e ואם כן לקנות אז יש לוח עם עם pci-e שתואם לפנטיום 4?? יש לי מחשב פנטיום 4 2.6 1 ג'יגה ראם

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  14. שלום! יש לי 2 כרטיסי מסך 9800GT המחוברים ב-SLI בהגדרות של ניוידיה מופיע לי הגדות מינימליות אני חושב שצריך להיות לכרטיסים שלי ביצועים יותר גבוהים צירפתי תמונה מבקש חוות דעת!!!!?? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  15. האם הכרטיס הזה טוב??? Leadtek WinFast PX7300 GT 256MB ומה בערך מחירו?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  16. Started by ROTEMan,

בקרוב אני קונה מסך 21 אניצ' ויש לי שאלה. האם יש כרטיסי מסך שטובים יותר לתצוגה של סרטים ועם ביצועים פחות טובים במשחקים?.. כי לי חשוב לא פחות ואפילו יותר שתיהיה תמונה טובה בסרטים מאשר ביצועים גבוהים במשחקים אני קונה מסךCRT עם רוזלוציה מקסימלית של hp p1130) 1536X2048) אז שאלת היא האם יש להעדיף כרטיס מסך מיוחד או שכל כרטיסי המסך הטובים במשחקים יהיו טובים גם בשביל הסרטים.. את זה אני שואל לאחר שראיתי ביקורת על כרטיס מסך ושמתי לב שבוחנים את הביצועים גם בסרטים .שלא תתבלבלו אני לא מחפש כרטיס מסך שיוריד מהעומס על המעבד כי המחשב שלי יריץ בלי בעיות כל דבר אני פשוט רוצה תצוגה של סרטים הכי טובה. מקווה שהבנתם. רותם.

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  17. שלום לכולם אני רוצה ליקנות כרטיס מסך חדש ואני מתלבט בין שני אלו 8800GTS 320mb או... HD2900pro התקציב הוא 1500 +/- מה מהם יותר חזק יותר טוב בשחקים ויותר משתלם? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  18. שיתמוך בDIRECT10 המעבד Q6600 הספק 430W של ANTEC השימוש של הכרטיס הוא בעיקר משרדי אבל גם קצת עריכת וידאו בסיסית וצפייה בקטעי וידאו באינטרנט.

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  19. יש לי מחשב ביתי, אני רוצה להקליט עם מצלמה לתוך הארדיסק, (רצוי במשך זמן מקסימלי) אני רוצה איכות תמונה הכי טובה שיש. עכשיו מה אני צריך בשביל זה? איזו מצלמה? איזה כרטיס? תודה.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  20. Started by roniok,

שלום. אני מתכווןן ליקנות מחשב חדש חשבתי לקחת 6800 רגיל ולעשות לו אובר\טוויק א) איזה 6800 שווה לי לקחת ב) האם יש הבדל בפתיחת צינורות ואוברקלוקינג בין pcie לבין ?agp

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  21. Started by CoolOne,

שלום, רציתי לדעת אילו הבדלים יש בין שני הכרטיסים שהזכרתי למעלה, והאם יש אתר מומלץ שאפשר למצוא טבלאות נוחות של ביצועי כרטיסים? תודה

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  22. Started by passanger57,

שאני מקליט בכרטיס TV לא משנה איזו חברה גם PVR 150 וגם FLYVIDEO או כרטיס של LEADTEK ההקלטה יוצאת בצדדים יש פסים שחורים יענו כמו 16:9 אבל בצדדים נסיתי את כל ההגדרות שאפשר , בצפייה רואים בסדר אבל בהקלטה היא לא על כל המסך מה אפשר לעשות כדאי לסדר את זה כך שאני יפעיל את הסירטון מהמחשב אני יראה על כל המסך ?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  23. Started by ולרי88,

מה ההבדל בניהם מי יותר טוב ..? האם בהרבה או שאין בניהם כמעט הבדל.. תודה.

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  24. Started by roma4k,

שלום לכולם, הזמנתי מחשב חדש ויחד איתו את המסך F700P של LG. לאחר מכן ראיתי אותו בחנות אחרת (שקם אלקטריק) ולידו עמד מסך EZ T710BH גם של LG. הצבעים ניראו לי במסך השני טובים יותר. שאלתי את המוכר למה יש הבדל אז הוא אמר לי שלF700P יש ציפוי מיוחד , ושהמסך הזה מתאים רק למשרד ולא לבית. הציפוי הזה לא עושה CONTRAST ובגלל זה הצבעים בו לא טבעים. זהו אינו מסך למשחקים או לשימוש ביתי. ואילו המסך השני טוב יותר ומתאים לשימוש ביתי. לי זה נישמע מאוד מוזר , האם זה כך בכלל?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  25. Started by nadav275,

כמו שכתוב בכותרת... מהי התוכנה המומלצת ביותר לצריבה דרך windows ואיך בדיוק משתמשים... ניסיתי דרך ati winflash והיא עושה בעיות.... (או שלא הבנתי איך להשתמש בה- אם מישהו יוכל לפרט...) תודה, נדב

• 2 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.