עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by NiSo19,

אהלן חבר'ה אני חדש כאן לא מזמן קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך NVidia GeForce 9300 GS עכשיו, שיש טיפה יותר כסף, חשבתי אולי לשדרג.. אז יש לי כמה שאלות: א' - הכרטיס מסך הזה תומך SLI ? ב' - כדאי לי בכלל לשדרג ? (בתור אחד עם Windows 7 / Ubuntu 9.04 שכמעט לא משחק... אולי CS:S מידי פעם, אבל גם זה בתדירות נמוכה) ג' - הכרטיס מסך הנוסף, חייב להיות מאותו סוג? או שאני יכול לדוגמא לקנות NVidia GeForce 9800 GTX בנוסף? תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  2. מחפש לקנות כרטיס טלויזיה עם הקלטה בחומרה. הכרטיס מסך שלי 7600GT שאלה נוספת. איך אני מחבר את הטלויזה והממיר של הכבלים לכרטיס טלויזיה שאקנה. האם צריך מפצלים וכד' האם צריך לקנות ממיר נוסף מחברת הכבלים? תקציב כ 500 שקל

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  3. Started by amit297,

שלום!!אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים כבדים (1800)בבקשה תמליצו לי

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by lmlm,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=88302 דרביר לווינדוס ויסטה ל1900X? ?

5. Started by talsus,

cpu 1-Intel Pentium 4, 1995MHz, 512KB mem 480MB זה המחשב שיש לי לוח אם של ASUS X series P4S800-MX SE - EAYZ אני מחפש כרטיס מסך עם יציאת AGP בסביבות ה500-1000 ש"ח משו באיזור הזה שיתמוך כמה שיותר במשחקים אני קונה AGP כי אין כסף למחשב חדש כדאי את זה ATI Radeon X1600PRO 512MB DDR2 AGP VGA DVI TV או משו אחר ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  6. אני רוצה או 8800 gts 640 mb או x2900xt 512 mb מה עדיף אל תיתיחסו למחירים שלהם אני רוצה לדעת מבחינם ביצועים ובכלל איזה כרטיס יותר טוב? תודה מראש!!

7. Started by RoverBoy,

המערכת AMD 4200+ 2.2GHZ 2G זיכרון 250G דיסק קשיח ורוצה לקנות 8800GT 512. האם הספק מספק את הסחורה? יש לי גם אותו מחשב עם AMD 5200 וספק של HEC 450W ? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by 360,

שלום רציתי לדעת איזה כרטיס טוב יותר ומה משתלם לקנות XFX nVidia GeForce 7900GT 256MB GIGABYTE nVidia GeForce 8600GTS 256MB תודה רבה מאוד למי שיעזור לי כי אני ממש חייב לדעת

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  9. Started by CashMAn,

היי חברה אני רוצה לדעת אם אפשר לחבר שני מסכים על קרטיס מסך ATI RADEON X 1650 PRO PCI-E ???????????????!

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  10. נא לעיין במפרט המחשב שלי בחתימה. תודה רבה, אופיר

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  11. שלום אני עומד לקנות מחשב חדש ומתלבט האם כדאי להשקיע בלוח+ספק כך שאוכל לתמוך בCF עתידי ל4870. אם אני מחליט שלא לתמוך בCF אוכל לקנות לוח GA-EP43-S3L ב454 ש"ח, ספק Corsair 550VX ב481 ש"ח. לעומת זאת, כדי לתמוך בCF אאלץ לקנות את הASUS P5Q Pro ב720 ש"ח, ספק חזק יותר כCorsair 650TX ב590 ש"ח. הבדל של 375 ש"ח! בנוסף צריך לקחת בחשבון שאם אחליט לבצע CF בעוד שנתיים, אולי בכלל לא יהיה טעם לקנות עוד 4870 ובעצם יהיה כלכלי יותר "לזרוק" אותו ולקנות כרטיס חדש. מבחינת OC, אני מתכוון לבצע OC בסיסי למעבד. לא חשבתי כרגע על OC ל4870 כיוון שגם ככה הוא חזק (מדי) למסך הנוכחי שלי. אולי אבצע כשאקנה מסך 24. מה דעתכם? תודה! כרגע המפרט שבניתי הוא: מעבד: Intel Q6600 קירור: OCZ Vendetta לוח: ASUS P5Q Pro…

12. שלום חבר'ה, לפני בערך חצי שנה הייתי קצת מומחה (: משם ועד היום הרבה השתנה. אני צריך להחליט מהר, אשמח להעזר בכם : אני רוכש מחשב חדש עם לוח אם Gigabyte GA-k8U939 אכשיו הציעו לי באותו מחיר שני כרטיסי מסך : Radeon X1300 258MB ו - GeForce FX5500 256 MB אני לא ממש יודע מה יותר מתאים ללוח אם ? מה יותר יקר ? מה יותר איכותי ? ד"א אתה מחשב אני צריך לצרכים בסיסיים ובמקביל אם יתאפשר אז גם משחקים, אבל אל תטעו לא מדובר ב"גיימר". בכל אופן, תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  13. Started by dvido,

יש לי מסך mag 15 אינטש (די ישן). לפני זמן מה הוא התקלקל פתאום והתחיל להראות הכל בצורה מאוד צרה והיה לוקח לו זמן להתחמם. אח"כ הוא הסתדר מעצמו ועכשו פתאום התרחב יותר מידי והכפתור שאמור להצר אותו הפסיק לעבוד (כל שאר הכפתורים כגון להזיז אותו למעלה למה וכד' עובדים). האם יש איזושהי תוכנה שעושה את אותו הדבר. אני משתמש ב Geforce 2 ויש להם תוכנה שנקראת Keystone אבל משום מה היא לא עובדת אצלי. מישהו מכיר תוכנה אחרת? או שיטה לסדר את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  14. שלום מה ההבדל בביצועים בין CF של 8/8 למשל של 4850 ל CF מלא של 16/16?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  15. קניתי היום geforce 6600 ואני לא מצליח לראות טמפ בדרייבר ..... יש לי גם rivatuner אם זה עוזר... מה עושים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  16. Started by coorva,

התקנתי את הדרייבר החדש, (כרטיס מסך - XFX 6600GT), וברגע שאני נכנס בהגדרות ולוחץ על הלשונית של הכרטיס מסך, היכן שרואים טמפ' כרטיס וכו', המסך ניכבה לי לכמה שניות ונדלק. הדבר חוזר על עצמו כל פעם ברגע שאני לוחץ על הלשונית. בדרייברים הקודמים לא היתה שום בעיה. רציתי לדעת אם עוד אנשים נתקלו בבעיה הזאת ואם ניתן בכלל לפתור אותה. תודה

17. Started by QQQ,

מה עדיף לי לקנות 6800GS של LEADTEK או 6800GT של PNY תודה. אגב, אני קונה אותם בחיבור AGPX8

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Started by Liran -,

שלום .. לפני כמה ימים הייתי ב - KSP והמליצו לי על המסך החדש של PolyView V398 19" WideScreen 8ms .. http://www.wyntec.com.au/product_info.php?products_id=68730 זה המסך .. עכשיו הקטע הוא שאני מתלבט מאוד .. האם כדאי ללכת על מסך WideScreen ? כי לפי מה שהבנתי / שמעתי, המסך הזה מותאם בעיקר לסרטים .. ובמשחקים כתוצאה מהצורה של המסך, חלק מהמסך עצמו נחתך ולא רואים את כל התמונה של המשחק .. אלא רק חלק .. זה נכון ?! ** המליצו לי בנוסף ללכת על מסך של ViewSonic 17" / 19" 8ms .. איך המסכים שלהם נחשבים ?! לפי מה שהבנתי הם חברה דיי מוכרת וטובה .. והאיכות של המסכים שלהם דיי טובה .. על מה אתם ממליצים ?! מסך "19 רגיל או מסך "19 WideScreen ?! (תאמת ממש אהבתי את ה - WideScreen - הוא נר…

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  19. Started by moshe_ha,

איך הכרטיס מסך הזה? אני יודע שהוא קצת חלש אבל עד כמה חלש... כי אני רואה אצל בן דוד שלי שהוא מריץ משחקים בצורה סבירה...

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  20. האם כדאי ללכת על הכרטיס הזה כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT ZL 512MB PCIe

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  21. Started by eyalgo,

אהלן אני קניתי לפני כשנתיים מחשב (P4 2.8GHZ) והשתמשתי בכרטיס מסך הישן שלי (nVIDIA M64) השימוש העיקרי שלי למחשב הוא לא למשחקים, ולכן גם הכרטיס הזה הספיק לי, אך עכשיו הבן שלי גדל במקצת ורוצה לשחק במשחקים קצת יותר חדשים (CNC Generals, AOE3 וכו') אך אלה אפילו לא מוכנים לעלות לי עם הכרטיס הנ"ל. מה רמת כרטיסים שכדאי לי להתקין אצלי ע"מ שנוכל להריץ בצורה סבירה (ומספיק לי סבירה בלבד)? האם למשל כרטיס 5700 שראיתי פה בלוחות המודעות יד שניה יכול להספיק לי לפחות לשנה-שנתיים הקרובות?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  22. שלום לכולם בניתי מפרט מחשב זה שבעתיד אצרף כרטיס מסך נפרד. ברצוני להתאים למפרט כרטיס וידאו לצורך המרת קלטות וידאו אנלוגיות לפורמט DVD. האם יש לוח אם או כרטיס מסך שמשולבת כבר תכונה זו מבלי צורך לשלב כרטיס וידאו? --סליחה על הבורות... אם אפשר - אני מעדיף לשלב מאותה חנות. תקציב עד 200 ש"ח (אם אפשר) תודה מראש!! מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤548 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1174 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI ¤432 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31542 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤359 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Gold GX XTC ¤419 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ26672048ELGEGX צ…

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  23. Started by Sobol,

ערב טוב. קניתי כבל RCA לווידיאו. מצד אחד- פין לטלווזיה. מצד שני- כבל עם 7 פינים לכרטיס מסך- (Sapphire RADEON X800 GT (256 MB) הבעיה היא שהחשב פשוט לא מזהה את החיבור. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים