כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
התקנתי כרטיס מסך 7600GS של gainward בלוח אם עם AGP. כשאני מפעיל DVD באמצאות תוכנה power dvd 5 אני מקבל את הסרט בפורמט הנכון בצג ומתוח לגובה בטלויזיה. ניסיתי לשנות את יחס הצפייה באמצאות קונפיגוציה של התוכנה אך ללא הועיל. כשאני מריץ קובץ AVI ב media player 10 אני מקבל את אותו האפקט: 16X9 בצג ותמונה מתוחה לגובה בטלויזיה. כך שהבעייה איננה תהתוכנה הגראפית. בלוח הבקרה של NVIDIA אין שום התייחסות ליחס צפיה. מה עושים? במחשב שני שיש לי בבית עם כרטיס 6600GT של GAINWARD ולוח PCIX - אין שום בעייה ואני לא צריך לכוון כלום. פשוט מריץ את DVD וזהו.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
לדוגמא 1710S ו- 1710B יש את אותם האותיות לכל הדגמים (גם ל18 אינץ וכו..) ולדעתי כל אות מסמנת משהו ספציפי תודה.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
תקשיבו, יש לי את הכרטיס מסך GAINWARD 6600GT כבר במשך שנה ו4 חודשים ,הוים שניסיתי להפעיל את המחשב לא הייתה שום תצוגה והמחשב היה דלוק ועבד, כיביתי אותו,ניקיתי אותו והוא עבד,יש לי ספק גנרי 500W , ישלי מה לדאוג? כי גם יום קודם שמעתי צפצופים כלשהם מהמחשב.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בעזרה לבחירת כרטיס מסך באפיק PCI ,שיתן לי מענה סביר למשחקים של היום.התקציב הוא 700 -800 ש"ח. תודה
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
הכרטיס עולה 1270 ש"ח והוא אינו גרסת ה SONIC. האם הןא מבוסס G92? http://www.xpertvision.com/en/products/nv_pcie_8800GT.html תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי ויסטה וכרטיס מסך של ATI Mobility Radeon X1400 תאריך העידכון שיש לו הוא Driver Date 08/11/2006 והגירסה Driver Version 8.31.100.2 יש דרייבר שאני יכול לעדכן, או שאני נמצא עם הכי עדכני (לא נראה לי כי זה מ2006 ) ומה לגבי ATi Catalst , הוא לא תקף לגביי ?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
היי! ראיתי ביונברס קלאב שמוכרים מסך דק של פיליפס 19 אינץ דגם 190C6 ב- 1700 ש"ח. האם כדאי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב לטלווזיה. הבעיה היא, שאני לא רואה מאחורי הטלווזיה חיבור DVI. יש DTV (שנראה כמו קאבל רגיל של מסך) ו RCA - אבל אני לא רוצה לחבר עם RCA כי אני רוצה לראות כל מיני סרטים ב HD. למישהו יש פתרון בשבילי?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
ש לי כרטיס X1950Pro 256MB של MSI בבקשהההה עזרההה!!! חיברתי את ה XBOX שלי לכרטיס מסך ואין לי מושג איך לצפות בזה וזה מעצבן אותי!! זה הכבל שחיברתי איתו : http://img249.imageshack.us/img249/3579/p1180006ym1.jpg וזה המחובר: http://img441.imageshack.us/img441/73/p1180011vw2.jpg ופה הקפתי את החיבור באדום http://img401.imageshack.us/img401/4462/p1180013hp9.jpg בבקשה עזרההההההה!! תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
בלעדי באולסייל - מלאי מוגבל !!! מסך HYUNDAI דגם L70S מסדרת ImageQuest - דגם 2004 מסך יפהפה ומרשים עם טכנולוגיית ה-LCD החדישה ביותר. קונטרסט גבוה של 1:500 , חדות ומהירות תגובה גבוהה במיוחד של 12MS מביאים למסך צבעים חיים ואמיתיים המאפשרים הצגת תמונה חדה ומושלמת ללא פשרות. זמן התגובה המהיר במיוחד של 12MS משפר את חווית הצפייה ומייצר תמונה איכותית ובהירה, מעולה לצפייה בדמויות נעות. במסך שני רמקולים מובנים לחסכון במקום על שולחן העבודה ובאיכות שמע מעולה. המסך מגיע בגימור מהודר ויוקרתי ובעיצוב חדשני, צבע שחור-אפור. 3 שנים אחריות! הלינק: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?product=1&auction_id=7047231&type=2&= מה אתם אומרים על זה?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
הכרטיס הוא POWERCOLOR X800GT כדאי לעשות עידכון ביוס? זה יתן משהו? http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=11 נ.ב צירפתי לינק מהאתר של POWERUP לגבי העידכון ביוס
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אני מוציא תמונה מהמחשב בשימוש ב SVIDEO ועל הטלוויזיה יש שני גלים אפורים שיורדים כל הזמן. חוץ מזה התמונה בסדר גמור. כשאני מחבר כבל קצר אז אין את הקווים, העניין הוא שקניתי כבל באורך 5 מטר איכותי מאוד (200 ש"ח) ואיתו הבעיה. הטלווזיה שלי היא לווה אופטה 100 הרץ, 1024*768, PAL-B. מה עושים? איך משנים REFRESHRATE רק לטלויזיה? האם יש השפעה לזה שמסך המחשב עובד ב REFRESHRATE שונה? האם יש השפעה לכך שגם מסך המחשב עובד יחד עם הטלוויזיה?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש. כידוע כל כמה שנים צריך לשדרג, השידרוג הזה הוא בעיה רצינית בגלל שהוא יעלה לי כסף, ולא ההרוים שלי ישלמו עליו. אז רציתי לדעת לכמה זמן בערך יחזיק הכרטיס מסך הזה- Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Video Card מה אם המסך הזה, הוא טוב? 17" LG T710BH EZ Flat Monitor
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי, אממ חבר שלי רוצה כרטיס מסך טוב שיפעיל סאן אנדריאס וכל השטויות האלה... התקציב כמו שאמרתי הוא 300 מקסימום , תודה רבה למוצאי כרטיס כזה! האא כן ואם אפשר הוא רוצה גם יציאת טלויזיה. תודהה רבה.
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
קיבלתי מתנה כרטיס מסך 8600GT . הוצאתי את הישן וחיברתי את החדש וביצעתי אתחול למערכת , לאחר האתחול , זוהתה חומרה חדשה , הכנסתי את דיסק הדרייבר של הכרטיס והתקנתי את הדרייבר , שוב איתחול למערכת . לאחר שהמערכת עולה ההגדרות תצוגה השתנו לי ל- 4 ביט ולרזולוציה נמוכה ביותר , ניסיתי לשנות אך לא ניתן . מה הפתרון ?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני כרגע עם כרטיס R9200 AGP, ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס רק בשביל המשחק BF2. איזה כרטיס AGP אמור להספיק בשביל להריץ את המשחק הזה בצורה יפה ומהנה? מבחינת תקציב, אני לא כל כך מוגבל אבל גם לא רוצה להגזים בהוצאה. תקציב 1200 ומטה (עדיף שפחות, הרי רק מעוניין בכרטיס שיריץ בצורה יפה את ה-BF2). יש המלצות מסויימות? תיכף רושם מפרט בצד.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
כרטיס עם חיבור agp וחיבור pcie?(באותו כרטיס אני מתכוון) או מתאם מסויים לאחד מהם שאתם מכירים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
x1650 או 7600GS? או אם יש יותר המלצות... והאם הם יריצו סביר משחקים מהשנים 2004-2005 כמו HL ו FAR CRY לדוגמא? או שכבר ההפרש כ"כ נמוך בין ה 7600GT ועדיף לקחת כבר אותו ולמכור אותו עוד חצי שנה? נ..ב אני רוכש מחשב חדש אז יש לי תקציב לכ.מסך.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי מסך חיצוני חדש וחיברתי אותו ללפ-טופ. המסך עובד מצויין חוץ מתופעה ממש ממש מוזרה. כשאני מנסה להציג סרטים, המסך מתחיל להבהב- נהייה יותר כהה, מתבהר לו וככה ממשיך לשחק עם הבהירות. לא במהירות, אלא לאט כזה, פעם בכמה דקות משנה את הבהירות. מה שמוזר זה שזה לא רק הסרט עצמו אלא גם כל האזור למטה- איפה שהפליי, סטופ וכל המקשים, ואפילו שורת החלונות של ה windows בתחתית המסך. הכל מהבהב ביחד עם הסרט. ניסיתי להציג סרטים בתוכנות שונות- אין הבדל. נראה לכם שהבעיה היא במסך? החלפתי גם כבל ועדין לא השתפר. יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס מסך של הלפטופ? חשוב להגיד שכשאני לא מציג סרטים אין בעיה. הכל פועל בסדר. אין בעיה של צבעים.
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני מחפש ביקורות על הכרטיס מסך הנל... וכמובן מה דעתכם על הכרטיס והקירור שלו? שמעתי Sparkle לא רעים אבל אני ממש מעוניין בחוות עת ובביקורות... והמחיר ¤ 1,958 שווה לכרטיס לא?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלוויזיהדרך ה TVOUT והוא לא מזהה שהיא מחוברת. ב DISPLAY OPTIONS סימנתי V ב FORCE TV DETECTION עכשיו הלכתי ל DISPLAY MANAGER ושם בחרתי את הטלוויזיה ובאמת רואים. הבעיה שאחרי ריסטרט שוב הוא לא מזהה את הטלוויזיה. לא מחובר מסך ומדובר על דרייברים CCC 6.1 . מה הפתרון לבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין 2 חברות . המחירים זהים (1,250 ש"ח) Sapphire or GeCube אמו לי שאי אפשר לפתוח ציונורת בספייר לעומת הג'י-קיוב והקלאב3D . זה נכון ?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה יש לי כרטיס מסך 6800GT של חברת ELSA ואני מעוניין למכור אותו, אז השאלה שלי היא כזאת באיזה מחיר מקסימום אני יכול למכור אותו?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מה טוב יותר ? לרזולוציות עד 1280 ...... ה XFX 7900GT EXTREME 256MB ..... או ה X1800XT 256MB ? ועוד שאלה ..... ידוע שכל הכרטיסים של גרסאות ה XXXX של ATI עובדים מצויין בפילטרים .....AA AF ...ככה שבקושי זה פוגע בביצועים כאשר משחק מופעל עם פילטרים הכי גבוהים השאלה שלי אם זה גם ב NVIDIA ב 7900 למניהם (בתור אחד שמשחק תמיד אבל תמיד עם פילטרים על הכי גבוהה) ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-