כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות את הכרטיס POWERCOLOR RADEON 9550 אך אני מתלבט בין POWERCOLOR RADEON 9550 256mb 128 bit לבין POWERCOLOR RADEON 9550 128 mb 128 bit מה אתם מציעים לי לקנות נא לפרט! תודה.
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מרכיב מחשב שאמור לשמש להרצת תוכנות גראפיות ומשחקים, מעבר לשימושי המולטימדי הרגילים, לפי המפרט הבא: מעבד: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX לוח אם: INTEL WARRENSBURG P55WG זכרון: Kingston 2048MBX2 DDR3 1333MHz כרטיס מסך:Sapphire HD 4850 VAPORX 1GB GDDR3 HDMI - RETAIL דיסק קשיח:WD Green 500GB 32MB SATA2 7200RPM–WD5000AADS כונן אופטי: LG DVDRW GH-22LS50 X22 LightScribe – SATA – Retail מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64BIT – HEB – OEM השאלה שלי היא לגבי כרטיס המסך Sapphire HD 4850 VAPORX 1GB GDDR3 HDMI - RETAIL האם מישהוא מכיר? יודע את הביצועים שלו? האם הוא מתאים למערכת כזאת? האם מישהוא מכיר או יודע על כרטיסי מסך אחרים, טובים ומתאימים יותר בהפ…
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
רצתי לדעת האם הכרטיס מסך הזה הוא SLI או שצריך עוד אחד כזה שיהיה SLI? ודבר שני איך הכרטיס הזה באופן כללי Leadtek Geforce PX6800GT 256Mb Retail PCI-Express SLI
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד ואני רוצה שיריץ משחקים לא בגרפיקה מטורפת אלה רק שיהיה אפשר לשחק כמו בן אדם איזה כרטיס מסך יותר טוב 7600 GO או 1600 באיזה רמה הם לאומת 1600 וה 7600 השולחניים ואם הם יכלו להריצ משחקים כמו C&C TW ו oblivion
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייח לא חדש, עם לוח אם GA-K8NS-939. לאחר כמה הודעות בווינדוס על בעיה עם מאיץ ה-AGP, המחשב התחיל לקפוא בעת העלאת הווינדוס. הבנתי שאני צריך כרטיס מסך חדש, שאלתי היא איזה כרטיס מסך אני צריך מבחינת מאפיינים על מנת שיתאים ללוח האם? אני מעוניין בכרטיס מסך PCI למקרה והתקלה היא לא בהכרח בכרטיס המסך אלא בסלוט של - ה-AGP. האם יש לי אפשרות בלוח זה להתקין כרטיס שהוא PCI EXPRESS? תודה מראש, צחי
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שאלה קניתי היום מחשב חדש. (מדובר בלוח אם ASUS H67M MICRO, כרטיס מסך : PALIT GTX 550TI , מעבד I5 2500) בלוח אם יש סלוט אחד לכרטיס מסך pci express 2 2 סלוטים של pci express (שאחד מהם מוסתר על ידיה כרטיס מסך) ואחד נוסף שנמצא ממש מתחת לכרטיס מסך. (וסלוט נוסף של PCI רגיל). השאלה: ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה : AVer3D CaptureHD אשר בלע חיבור pci express. בדקתי ויהיה אפשרות לחבר אותו לסלוט הפנוי אך זה יצא ממש מתחת למאוורר של הכרטיס מסך. יש לציין שמדובר בכרטיס לא גדול כך שלא יחסום לגמרי את המאוורר. והבנתי מאתרים שונים שהמאורר הזה מכניס אוויר ולא מוציא אוויר, כך שהכרטיס שאני רוצה לשים לא היה בסכנה של חום הייתם ממליתצים לי להוסיף את הכרטיס הזה? או שזה מסוכן מדי?? תודה…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה של טושיבה 29 אינ'צ שהיא תומכת ב- HD Ready 1080i. אני מתכנן לקנות מחשב חדש השבוע וראיתי שכרטיסי המסך החדשים יש בהם יציאה שנקראת HDTV. רציתי לדעת עם אני קונה כרטיס שמגיע עם כזו יציאה איך אני מחבר אותו לטלוויזיה ( שבה יש כניסת Component ) האם קיים קבל כזה שמצד אחד הוא component ומצדו השני הוא מותאם ליציאת HDTV שקיימת בכרטיס המסך ? או שמה אני אמור לעשות זאת בדרך אחרת שהייית שמח עם מישהו היה מסביר לי עליה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי שתי שאלות: 1. בדקתי לגבי מסכי LCD "17, ואחד הזולים יותר הוא AOC LM729 LCD, שעולה בסביבות ה1000 ש"ח. אנ'לא יכול לקנות אותו בלי לדעת למה הוא זול יותר. אני לא מבין בדברים כאלה, ובגלל זה אני בא לפה. אממ, אני גם רוצה לציין שאני לא רוצה איזה מסך איכותי מאוד והכל... מסך רגיל "17 יספיק לי... על איזה מסך טוב תמליצו לי שלא עולה על המחיר של 900- 1100 ש"ח במקרה שיש בעיות עם מסך זה? 2. בעיקרון אני לא משחק יותר מדי במחשב, אבל כשאני משחק, זה משחקים חדשים שדורשים כרטיס מסך טוב. אני לא מתכוון להוציא 1600+ ש"ח על כרטיס מסך. כרטיס מסך זול הוא GeForce FX 5600 של Nvidia... האם הוא יספיק לי? כמה זמן בערך הוא יעמוד בדרישות ממוצעות של משחקים תלת -מימדיים? אה כן, עוד דבר, אני צו…
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אז השאלה היא כזאת: האם כרטיס מסך יכול לגרום למסכים כחולים וריסטרת למחשב באמצע משחק? כי לפעמים בערך כל יום בשעות שונות שאני משחק בCS 1.6 או NFS:MW או כל משחק אחר זה עושה לי מסך כחול באמצע המשחק עדכנתי את הוינדאוס ואת כל הדרייברים של הכרטיס מסך והCHIPSET של הלוח אבל זה עדיין ממשיך גם שהשארתי את המחשב דולק הוא עשה מסך כחול הכרטיס או המחשב לא נמצאים בOC וזה מחשב חדש בן שבועיים וחצי מה יכולה להיות הבעייה? יכול להיות שזה קשור לכרטיס מסך עצמו?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך של geforce g210 רציתי לשאול אם הhdmi שלו מעביר גם קול ואם הוא מתאים ל full hd ? הכרטיס מסך בעיקר לסרטים וממש קצת משחקים אם אפשר חוות דעת עליו תודה והמשך יום טוב לכולם
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך gtx 560 ti gigabyte יש לו חיבור hdmi קטן כזה מה אני צריך לרכוש את זה? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11079 ועל זה לחבר כבל hdmi רגיל? נ.ב רוצה לחבר אותו לטלוזיה והשאלה זה נותן אותה תמונה כמו hdmi רגיל? לא הבנתית קטע של היציאה הקטנה הזו .. תודהל עוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בהתחלה חשבתי לשים קרוספייר של 4870 המליצו לי ללכת על QUADRO מאחר ולא הולך להיות שום משחק על המחשב פרופר עריכה תוכנות שיהיו הם AVID כל התוכן של ADOBE MAYA 3DMAX וכו איזה מומלץ לקחת בכרטיסי מסך לשימושים האלה ?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
קראתי כאן בפורום שאין משמעות לכרטיס מסך לצרכי גרפיקה אלא לצרכי משחקים דווקא. האם זה נכון? האם אין ייתרון למשל לכרטיס (בקטגוריה של מחשבים ניידים) NVIDIA GTX560M לעומת כרטיסים חלשים ממנו לגבי עריכת וידאו? ואם זה נכון איזה כרטיס מסך גרפי מספיק טוב לעריכת וידאו (לא HD) בADOBE PREMIERE? (כמובן שמעבד I7 +8GB זכרון + כונן 7200RPM) אנא עזרו לי להבין בהקדם. הדבר דחוף.תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים התבוננתי בלוח הבא: http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=10&Cat2ID=0&pid=31542 ראיתי שיש לו כרטיס מסך מובנה x1250 עם 256mb עכשיו אני רוצה לדעת, מה עם באמת היכולות שלו, באיזה רזולוציות למשל הוא יכול להריץ COMPANY OF HEROS או משחקים אחרים ובכמה FPS ?
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
האם אפשרי להפעיל מסך רחב בפורמט 16/9 על גבי כרטיס מסך מובנה מסוג: NVIDIA GEFORCE FX6100 256MB לוח אם מדגם : Gigabyte GA-M61SME-S2 תודה מראש מאור
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
כשרכשתי את הכרטיס מסך נאמר לי שיש באפשרותו להוציא גם סאונד... עכשיו קניתי לי כבל DVI to HDMI וחיברתי את המחשב לlsd, והכבל היה אמור להעביר תמונה וגם סאונד לטלויזיה ממה שהבנתי, וזה במידה והכרטיס מסך אכן תומך באפשרות כזאת... בסופו של דבר רואים מצויין אבל אין סאונד גם אחרי ששיחקתי בהגדרות של ''לוח הבקרה'' השאלה שלי היא האם אכן הכרטיס תומך ככרטיס קול כמו שנאמר לי, ואם כן מה עלי לעשות בכדי שהוא יעבוד? אני נורא זקוק לעזרה בנושא, ותודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אהלןןןןןןןןןןןןן, מכיוון שאני מתכנן קנייה של מחשב חדש רציתי לדעת מה שווה הנוכחי [להעביר לחברה....] היא צריכה אותו בשביל גרפיקה בעיקר [לומדת עיצוב גרפי] קיבלתי הצעת מחיר בשבילה [במסגרת התקציב שהיא רצתה - 3000] של מחשב שדיי דומה למחשב שלי.... רציתי לדעת בעצם האם הכרטיס מסך שלי - GeForce 5700FX מתאים לשימוש עם תוכנות גרפיקה.... [המחשב עצמו הוא פנטיום 4 3 ג'יגה....] ובמידה וצריך לשדרג אשמח להצעות.... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
לאיזה כרטיס מסך אתם משווים את : INTEL 4500 ?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב שמחובר לפלזמה 42 (LG) - כרגע במחשב יש כרטיס מסך NVIDIA 8400GS. הוא מריץ סרטים חלק, כולל HD ואין תלונות. לאחרונה שקלתי להחליף את הכרטיס בכרטיס אחר שיש כבר ברשותי - ATI X1950PRO. מבחינת משחקים - אין לי ספק שהוא הרבה יותר טוב ויריץ הרבה יותר משחקים מ 8400GS. אבל מה לגבי צפייה בסרטים ? איך הוא מול ה-8400GS של NVIDIA ?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב AMD 4200+DUAL והכטיס מסך שלי כרגע מובנה gforce 6150 והתקנתי ווינדוס ויסטה .. עכשיו אם אני אתקין דירקט 10 זה יתפוס? או שאני צריך להתקין דירקט 9 בנתיים עד לקניית כרטיס מסך שכן יתמוך בו והאם כדאי לחכות לכרטיסים מסוג הזה שיהיו זולים יותר כי אני שוק ל קנות ATI REDEON 1950XT ... תודה לעונים .
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לטלוויזיה פיליפס 5604H FullHD בכבל DVI-HDMI איכותי, המפרט העיקרי של המחשב: Intel C2D e7200, Gigabyte EP35 DS3, 4GB 1066MHZ וכרטיס מסך Nvidia 6800GS מערכת ההפעלה היא win7, ועיקר המחשב הוא מדיה סנטר - וסרטים (720p/1080p) אין שימוש במשחקים (יש ps3). סרטי ה1080p לא נראים באיכות טובה כלכך (מקודד coreavc) ולפעמים התמונה מתמלאת בריבועים גדולים וקטנים שמשתנים ברגע שהתמונה זזה (מקווה שאתם מכירים את התופעה הזאת..).. בכל מקרה, הייתי רוצה לדעת האם הבעייה היא בכרטיס מסך ? איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות במקוומו (אני לא צריך כרטיס למשחקים, אך ורק לwin7 וסרטי fullhd)..
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר בכרטיס מסך למחשב נייד: NVIDIA GeForece GT 130M (With 1 GB Dedicated) שימו לב - למחשב נייד.. רציתי לדעת עם כרטיס מסך כזה יריץ לי באופן חלק את PES2010 ומשחקים כמו NFS? לי כיום יש מחשב נייך(לא נייד) שלו כרטיס מסך 8600 GT, שמריץ את המשחקים האלה על גרפיקה ממוצעת.. האם מחשב נייד עם כרטיס מסך כזה יריץ את המשחקים שתיארתי למעלה? אגב, לינק למפרט הנייד: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=9221 תודה מראש,
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
איזה כרטיס אני צריך בשביל שהוא יתן לי את המיטב למסך 22 אינץ'???
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה : GF8400GS 256MB PCIE לגיימר שרוצה לשחק על הגדרות בינוניות? זה דיי חשוב לי אז מי שיודע בבקשה לענות. תודה מראש...
-
- 12 תגובות
- 661 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך הכי משתלם לקנות בסביבות ה ? :nixweiss:1200
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-