עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אוקיי ככה יש לי p4 1.8A 256mb rdram Geforce 3 Ti200 זה בעצם מה שעקרוני עכשיו אני בהתלבטות מאוד קשה אם בכלל שווה לשדרג את הכרטיס מסך עם מחשב כזה... או פשוט לחכות עוד ככה חצי שניה ולקנות מחשב חדש... האפשרויות שיש לי נעות בין רדאון 9500 ל9600 כי זה בערך גם טווח המחירים שאני כרגע מוכן להשקיע אבל הלוח שלי הוא AGPx4 והכרטיסים AGPx8 והאם אני באמת יוכל לשחק במשחקים עם AA נורמלי ולא ללא...

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  2. תסתכלו על הכותרת,תודה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Bug2000,

אני צריך המלצה למסך כמה שיותר טוב בתקציב של 1500+- (גג 1700) תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  4. קראו את זה: http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1821&p=1 ו- http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/geforcefx-5900ultra_1.html (ויש עוד כמה) מאוד מעניין! אלו מבחני הביצועים האמיתיים של ה-GEFORCE FX 5900 ULTRA! יש שם הרבה הפתעות, ונראה שנווידיה תיקנו את הטעות של ה-NV30 שלהם, ושוב קיבלו את התואר של החברה עם המאיצים הטובים ביותר בעולם. נקודה.

• 84 תגובות
    • 7k צפיות
  5. אחרי שנה של סבל עם הג'יפה 2 החלטתי לקנות כרטיס מסך נורמלי שיחזיק להרבה זמן. יש לי 1900 שקל אבל אני לא יכול לבזבז את כל התקציב ככה שאני מקציב לכרטיס מסך 1500 שקלים חדשים תמליצו לי בבקשה על כרטיסי מסך אני אישית חשבתי על ה: PowerColor (XF97-C3) Radeon 9700 - 0EM שעולה בזיגזאג 1450 שקל. אני גם הייתי רוצה לקנות בזיגזאג כי הרבה אנשים אמרו פה שיש להם אחלה של שירות וזה מאוד חשוב לי כשאני קונה כרטיס מסך ב-1500 שקל כי אם לדוגמא הכרטיס יתקלקל אני לא רוצה ישר לזרוק אותו לפח :-\ בקיצור מה אתם חושבים על הכרטיס שהצעתי ואם יש לכם דברים יותר טובים להציע לי אני פתוח להצעות. מחר יש לי טיול שנתי לשלושה ימים וכשאני יחזור אני יבדוק את האשכול. מקווה שיהיו פה הרבה תגובות שיעזרו לי לבחור. אגב…

• 39 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by simon 23,

כרטיס Innovision GeForce 4 mx440 se 128MB DDR הוא טוב ?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  7. אני רוצה לנקות את הדרייברים של ATI לחלוטין ולהתקין אותם מחדש אבל אני לא מוצא תוכנה כמו detonator destroyer שיכולה למחוק הכל מregistry רק לכרטיסים שלATI יש למישהו מושג לגבי תוכנה כזאתי לדרייברים שלATI?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  8. קודם כנסו למפרט ב3D mark 2001 קיבלתי 11,000 ב3D mark 2003 קיבלתי 1500 :-\ זה נראה לכם בסדר ?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by desheh,

אממ, החלטתי כי אני לא צריך כרטיס High-End, וכי אני מסתפק באחד מן הכרטיסים הללו. לאיזה הביצועים הטובים ביותר?

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  10. Started by ORrrr,

טוב רציתי לקנות Radeon 9500Pro אבל התקציב שלי קוצץ קצת.. אז מה הכרטיס ששווה לי לקנות אחריו? הכרטיס הנוכחי לא סוחב בשקל

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. ברשותי מסך 19 אינטש של LG, דגם FLATRON F900B חדש, קניתי אותו לפני פחות מחודש דרך חנות באינטרנט (PCHARDWARE.co.il) וכרטיס מסך S3 ViRGE DX/GX עם 4 מגה זכרון (- PCI, לא AGP - אין לי AGP על הלוח אם) דגם הכרטיס : DAC Type S3 SDAC יש לי בנוסף כרטיס תלת מימד ישן, 3DFX VOODOO 2. המסך חדש, קניתי אותו ממש לא מזמן אחרי סקר מקיף של סוגי מסכים. אך למרות זאת תדר הרענון שהוא נותן לי הוא 60 הרץ, אם אני מעלה אותו למקסימום שרשום שאפשר שזה 75 הרץ , אז המחשב מאט את פעולתו, ונגני הסרטים למיניהם לא נותנים לי תמונה, רק סאונד. כך שאני נאלץ להישאר בתדר 60 הרץ. בנוסף, הרזולוציה המקסימלית שאני יכול להגיע אליה היא 1280 על 1025, כאשר ידוע לי שהמסך שקניתי מסוגל ליותר מזה (עד 1200X1600) וכאשר הוא ברזול…

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by SUNDUCK,

ASUS GF 4 V8460 ULTRA/TD 128MB GeForce 4 Ti 4600 300Mhz core/650Mhz memory 128MB DDR אני יודע שהוא לא הכי "חדש" אבל עדיין אני מעוניין לדעת איך הוא? *כאן יש יותר פרטים עליו... דרך אגב יש לו מהירויות שעון יותר טובות משל RADEON 9700 ! http://www.asus.com/vga/agpv8460/overview.htm תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  13. Started by NuKe007,

יש למישהו מושג למה כאשר אני מתקין דיירקט איקס 9 (גם 9.0a) על מחשב: DURON 800 SDRAM 320MB INNOVISION GEFORCE 2 MX 64MB WIN XP יש לי בעיות עם משחקים, הם עובדים אבל הגרפיקה נדפקת לחלוטין, עם אותם משחקים לפני שהתקנתי דיירקט איקס 9 הכל היה טוב... כמובן שהייתי פותר הכל אם הייתי חוזר ל8.1 DIRECTX אבל כפי שידוע לכם, אין כזה דבר. מישהו? בתודה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני מחפש כרטיס מסך במקסימום 1450 ש"ח, אם אפשר תעזרו לי כי יש לי כמה שאלות: 1) לאיזה כרטיס של ati מכביל הTI4800SE של MSI? 2) למה הTI4800SE של MSI עולה פחות (300 ש"ח פחות בpchardwar ) מה- TI4600 של MSI ? 3) האם סדרת הTI תומכים בDX 9? כי אם לא אני לא הולך לקנות אחד. 4) מה ההבדל בין hercules r9500 pro bulk ל- hercules r9500 pro retail (ה retail עולה יותר)? 5) האם יש הבדל גדול בין - r9500 PRO ל-r9700 לא PRO? |+|תודה|+|

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  15. שמתי עין על LG ו BENQ. יש לכם עוד הצעות? משתלמות אולי זולות? אם יש לכם ניסיון, עוד יותר טוב. מסכי 18.1 אינץ' יקרים לי מדי, אז אני הולך על ה 17". אז תודה לכל העוזרים מראש.

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  16. אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב מבין שני אלה: 1) ASUS V9280 S2 SUPER FAST 2) ASUS V9480 TVD

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  17. במשחקים מסוימים או אפילו כולם יש באגים בתפריטים למשל יש כאלה פסים צבעוניים מגעילים בצידי המסך ולמעלה,וגם בסרטונים במשחקים זה קורה (אבל לא במשחק עצמו)או למשל לדוגמא בpostal2 כאשר המחשב טוען את השלבים אז אין את התמונה ורואים רק את הקו של הטעינה אני יביא עוד מאט כמה print screens כדי להבהיר יותר את הבעייה הכרטיס שלי הואr9500 pro והדרייברים הכי חדשים

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  18. אני ממש לא מבין בנושא הזה ואני וההורים של רוצים לקנות אז אם זה שייך תענו לי בבקשה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by yoniby,

אהלן חבר'ה יש למישו תגובות על המסך הזה... מחירו - $173 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  20. החלפתי כרטיס מסך. הישן היה: GFORCE4 החדש הוא: RADEON9000 בעת הפעלת סרט עם כתוביות (בקובץ נפרד) אני לא מצליח לראות את הכתוביות ע"ג הטלביזיה אלא על מסך המחשב בלבד. האם מישהו מכיר את הבעיה ויכול להמליץ על פיתרון????? בתודה BONY

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  21. Started by bad-sector,

אני רואה כל הזמן בהשוואות בין כרטיסי מסך, שכרטיס מסויים עושה X פריימים, וכשה - AA וה AF דלוקים הוא עושה Y, מה זה ה AA / AF? איך אני משתמש בזה? ואיך מדליקים את זה?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  22. Started by benor,

תעיפו מבט במודעת הפרסום הזאת, תגידו מה שרשום בה זה נכון? נ.ב נלקח ממגזין PCplus

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  23. Started by WHITE_ZOMBIE4,

למה כשאני מסתכל למשל בsandra או על הזיכרונות עצמם על הכרטיס כתוב DDR SGRAM? מה זה SGRAM? הוא יותר טוב מSDRAM?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by Mister-G,

כמה ה FX5800ULTRA יעלה אחרי שיגיע ה 5900ULTRA? והמחיר של R9700Pro ישתנה גם בהתאם? ???

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  25. שלום, יש כאן מישהו עם מסך ViewSonic P90F או ViewSonic P95F+? יש לי כמה שאלות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.