כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
אוקיי נכון הכרטיס כבר לא כ"כ באופנה יש לי אותו כבר חצי שנה אבל בכל זאת החלטתי לעשות סקירה קטנה ולראות את הביצועים שלו על גבי call of duty 4 המערכת היא: AMD 5200(2700Mhz) HD3850 256Mb GeCube GPU:669 ,Memory Clock: 829 OCZ 2*1024Mb 800Mhz בהתחלה התוצאות הן על המשחק עצמו ללא כל בoc התוצאה השניה היא כולל oc לכרטיס מסך והתוצאה השלישית היא הoc כולל oc למעבד . מחכה לתגובות..
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות SAPPHIRE Radeon HD3850 512MB DDR3 AGPX8 ואני מתכוון לקנות אותו בשביל שימוש FULL HD הבעיה היא שהמעבד קצת חלש..למרות שהוא מריץ 720P חלק אני יותר שואף ל1080I כמובן שעם אוברקלוק ל3.6 הכול סבבה.. אבל מכיוון שקיץ אני מעדייף להשאיר את המעבד על תדר רגיל... אני קונה את הכרטיס כי רק דרך קומפוננט אני יכול לשדר HD לטלוויזיה שלי.. והכרטיס הנוכחי שלי 7800GS חסר קומפוננט. השאלה היא האם הכרטיס יכול להריץ עליו את סרטי הHD בפורמט MKV X264? וכמובן עם איזה תוכנה הכי מומלץ? ועוד שאלה: שמעתי על הדבר הזה שאם אתה מריץ סרט "פרוץ" אז הכבל מזהה ומוריד את האיכות לאיכות SDTV האם קומפוננט זה הכבל? והאם זה גם מתייחס לכרטיס? תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 20.07.2008 בשעה 19:59:54 …
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כן כן, כרטיס מתקופת האבן אבל אין מה לעשות, המחשב ישן ואין שדרוג באופק, אז אני חפש משהו שיכל להחזיק את מעט המשחקים הישנים שלי שעדיין יוצא לי לשחק בהם. אני מחפש ל"משחקים" שיתן את התמורה הטובה ביותר. ( להזכירכם AGP ). יש למישהוא הצעות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה. יש לי Windows XP pro, כך שכרטיס כמו Hauppauge 150 אני מעדיף לא לקנות, כי קראתי בהמון מקומות שיש בעיות עם האינפרה אדום ועם השלט בXP, וגם שהשלט לא ממש עובד. אם זה משנה, המפרט שלי הוא: עוד דבר, חשוב שיהיה לי שלט שיבוא עם הכרטיס \ לקנות בנוסף גם לא אכפת לי, אבל שלט שיעבוד טוב ובלי בעיות. ואם יהיה אפשר להגיד לכרטיס שעות וערוצים וזה והוא יקליט זה גם יהיה טוב (או שזה בכלל קשור לתוכנה שאני משתמש בה? אם כן אז עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה?)
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום מה ההבדל בביצועים בין CF של 8/8 למשל של 4850 ל CF מלא של 16/16?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש לי כרטיס 4870 של GIGABYTE, בזמן מנוחה המאוורר של הכרטיס נמצא על 25% מהירות סיבוב, הטמפרטורה במצב זה עומדת על 82 מעלות, והרעש מהמאווררר מפריע לי. אני רוצה להחליף את המאוורר למשהו שקט יותר, השאלה היא האם ה - Accelero TWIN TURBO אכן שקט מאוד ועד כמה הוא מוריד את הטמפרטורה? אני מדגיש שוב (כמו בכותרת) המטרה היא שקט.האם כדאי לקנות אותו? או אולי משהו אחר (אם יש בטווח מחירים של 200 ש"ח). תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
חדש פה!!!! הכרטיס עומד על 67 מעלות במנוחה כיביתי את המחשב כדי להרגיע אותו קצת וכשהדלקתי אותו כמה שניות אחרי שעלה הוינדוס המסך נהיה כחול... יש לי מסך LCD 20 וחשבתי שהגודל של המסך מעמיס על הכרטיס יותר מידי...מה דעתכם???
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני אשמח מאוד אם תוכלו להביא מבחני ביצועים או כל דבר אחר... תודה רבה לכולם!!!
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום אני רכשתי לא מזמן מסך 971P של סמסונג. יש לי כרטיס מסך 9600GSO אני רוצה לחבר מסך משהו בסדר גודל של 25 אינצ' עד 28 אינצ' רק לצפייה בסרטים, הטלוויזיה תיהיה אצלי חבר על הקיר. האם יש אפשרות לחבר שני מסכים שבאחד יהיה בגודל מלא סרט ובשני לעבוד? האם כדאי לי לקחת מסך מחשב ולחבר או לקנות טלוויזיה? יבגני
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
קניתי מחשב חזק, להלן: Intel core 2 duo e8400 scythe ninija 2 6heat pipes cpu cooler dfi lan party dk x48-t2rs G.SKILL DDR2 2048MB 1066MHZ DUAL CHANNEL 2GBPI SAPPHIRE REDEON HD4850 512MB FFR3PCI-E + SAPPHIRE REDEON HD4850 512MB FFR3PCI-E SILVERSTONE "TEMJIN " PCPOWER&COOLING S61EPS SILENCER 610W ורציתי לשאול כמה שאלות : מה זה OVERCLOCKING ואיך אני משתמש בו? איך אני מגדיר בוינדוס שיש לי שני כרטיסי מסך באמצעות CROSSFIREX איך אני יודע על איזה טמפרטורות המחשב והכרטיסים מגיעים לי ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן כולם! אז כמו שאתם רואים מהכותרת, איך אני יכול להיות בטוח שהוא רץ במערך של 16X? השאלה התעוררה אצלי בראש מכיוון שכשהרצתי 3Dmarkadvantage קיבלתי תוצאות דומות שהתקבלו בבדיקה שנעשתה באתר, אבל במערך של 8X לא של 16X. האם זה בכלל אפשרי שבלוח של X48 הוא לא ירוץ על 16X? האם יש סלוטים של 8EXPRESS בלוח הזה? הרבה תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
היה בסדר אחרי שכיביתי את המחשב זה פשוט נעלם(כבר פעם שנייה) והפרופילים לא עובדם אני לא יודע מה לעשות... בבקשה עזרה...
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק CS 1.6 על המחשב הכל טוב ויפה אבל ה FPS קופץ.. לפני המחשב הזה היה לי כרטיס 6600 רגיל לא גרסת ה GT אפילו ולא זז מ-100 ה FPS למה זה ? האם אפשר לתקן ?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/picturestory/464-nvidia-graphics-cards.html אחח.. איזו נוסטלגיה!
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי בבקשה לקבל חוות דעת לגבי כרטיס מסך עד 2500 ש"ח. השימוש של המחשב הינו פוטושופ Corel אינדזיין וכדומה. מבחינת החומרה של המחשב לא קיים צאוור בקבוק (מפרט ב 7000K). השאלה היא האם המחשב ינצל את העוצמה של הכרטיס בתוכנות הנ"ל, או שאין הבדל בתוכנות הנ"ל בין כרטיס ב 1000 ש"ח ל 2500 ש"ח? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
ליפני כמה ימים שמעתי מבנאדם שמבין ממש ממש במחשבים , הוא הסביר לי שאני לא מנצל את הכרטיס מסך שלי כמעט ובכלל בגלל שאני משתמש בדריברים של nvidia הוא אמר לי לרשום בגוגל kardia או משהו כזה לא זוכר מה הוא אמר ולהוריד משם דריבר לכרטיס מסך שלי (6600 LE) קיצר הוא אמר לי שהדרייבר משם ישפר הרבה יותר את הביצועים של הכרטיס מסך האם זה באמת נכון? ולמישהו פה יש מושג על איזה אתר הוא דיבר כי שכחתי מה שהוא אמר לי לכתוב אני זוכר רק בערך תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש לחבר שלי (ואחרי זה גם ספק כח חדש, אבל נעזוב את זה כרגע) מפרט רלוונטי: מעבד- Intel Core 2 Duo E6550 זיכרון- 1GB לוח אם - אני לא יודע דגם מדויק אבל מה שחשוב זה שיש חיבור PCI-E הבעיה היא שמחוסר ידע הם לא יכולים לתת לי תקציב מדויק, הם ביקשו שאני אתן להם כרטיס שמתאים לרמה של שאר המפרט, שיהיה משתלם ושאני לא אתפרע על התקציב... חשבתי לתת להם שלושה כרטיסים - ב600, 700 ו800 שקל פחות או יותר, ושהם יחליטו... יש לכם רעיונות? (גם רעיונות שנראים לכם מתאימים והם מחוץ לתקציב...) *לי יש את הכרטיס 9600GSO ואני מאוד מרוצה ממנו... הוא נחשב מתאים למפרט או שהוא חלש מדי? *אם אני כבר כאן, עד כמה משמעותית תהיה הוספה של עוד ג'יגה זיכרון? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אהלן, שמעתי שלאחרונה nvidia שיחררו דרייברים שמאפשרים תמיכה בPHYSX של AGEIA באמצעות כרטיסי המסך. רציתי לדעת באיזה דרייבר מדובר והאם יש פרוצדורת התקנה שונה ע"מ להפעיל אותו במשחקים? האם צריך למחוק את AGEIA PHYSX מהמחשב?
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
איזה כבל אני צריך? איזה תוכנה? תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, מפרט TDG1001 AMD Value Game PC 5000: * CPU (מעבד): Athlon X2 5000 * Mother Board (לוח-אם): Asus M3A78EMH HDMI * Memory (זכרון): Patriot DDR II 800MHZ 2GB * Hard Drive (כונן קשיח): WD SATA2 320GB 16MB * Graphics (כרטיס.מסך): ATI ASUS HD3200 + ASUS HD3450 256MB * Optical drive (כונן אופטי): NEC DVD-RW * Case (מארז): Recom Blackdraft ATX * Power Supply (ספק כוח): Recom 450W * OS + Software (מערכת הפעלה ותוכנה): Vista Premium 32bit + Norton Nis2008 * מחיר סופי כולל מע"מ: 2,499 ש"ח מפרט כזה (בדגש במיוחד על הכרטיס מסך), יסחוב משחקים קלים ופופולאריים? (fifa, sims וכו') אני מתכוון לעוד שנה שנתיים (sims3, fif…
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
בגלל מלאי די גדול של ה GTX260-192 החברות לא ממהרות להוציא דגמים חדשים: http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20081008163900_Nvidia_s_Partners_Reluctant_to_Adopt_New_Flavour_of_a_High_End_Chip.html
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
הי,התחדשתי במחשב חדש וב4850.בהרבה מקומות ראיתישהוא מאוד מרשים ויפה אבל אצלי הוא רק עם קירור ובלי כל הפלסטיק והמדבקות כמו בסקירה באתר. למה זה?האם זה כרטיס פחות טוב? מדובר על כרטיס של גיגבייט.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי 2 מסכים ואני רוצה לעשות להם CLONE... רק שיש בעיה...אני רוצה בכל מסך רזולוציה שונה...וכיול צבעים שונה... מסך אחד זה הTV והשני זה מסך 19 ברזולוציה טבעית של 1280X1024...בקיצור 3:4.... איך אני יכול לעשות את זה??.. נב את כל המפרט ניתן לראות ב-מפרט...
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני לא יודע אם כאן זה הפורום המתאים אך יש לי בעיה מוזרה שאני לא מצליח לפתור אותה כשאני מנסה לראות סירטון למשל ב אתר YNET או קשת ואני רוצה להגדיל את החלון של הסירטון לגודל כל המסך אז קורה הדבר הבא: או שהמסך גדל ואחרי שניה הוא חוזר להיות קטן או שהמסך גדל ושומעים רק קול (ואז לפעמים המשב נתקע) ולא ניתן להקטין את החלון אין לי מושג למה זה קורה? ואני לא יכול לראות סירטונים על כל המסך (אין בעיה לראות ולשמוע את הסירטון אם הוא על הגודל הראשוני שלו- הגודל הקטן) כל פיתרון התקבל בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מוזרה עם הכרטיס מסך הזה.. עד לפני יומיים הייתי משתמש בו עם שני חיבורים - 1. VGA - מחובר למסך הרגיל של המחשב 2. S-VIDEO - מחובר לטלויזיה. קניתי טלויזיה חדשה שתתומכת בHD, ואיתה כבל DVI-HDMI מלפני יומיים אני משתמש בכרטיס מסך עם שני חיבורים - 1. VGA - למסך הרגיל 2. DVI-HDMI - לטלויזיה החדשה. *כבל הS-VIDEO לא מחובר בכלל לכרטיס. הבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, ברגע שהוא מגיע למסך הפתיחה של הWINDOWS, הוא מזהה לי כביכול את חיבור הS-VIDEO (שכבר לא פעיל) בתור החיבור הראשי, ובעצם מראה לי מסך שחור על המסך מחשב הרגיל עד שאני מחבר מחדש את כבל הS-VIDEO ומתחבר לוינדוס, ואז הוא מראה לי את מסך המחשב הרגיל בתור מסך נילווה (מראה לי רק את הרקע של שולחן העבודה). דב…
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-