כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
Software Partners The Quadro product line provides excellent performance with leading professional software applications from the top software manufacturers. Below is a list of products we test and work with in-house. Due to different certification schedules for many professional application software vendors, different revisions of Detonator 3 may have been certified. If the software vendor has certified a specific revision, it will be noted under the application name below. If your application is not listed below or does not have a certified revision of the Detonator 3 driver, you can either use the certification candidate driver (available at left) or revert to yo…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שימו לב ההודעה נערכה! ============= לאחר ציפייה שכרטיס במסך יוכל להקליט לי תוכניות היישר מהממיר, נחלתי אכזבה - הכרטיס יודע להקליט רק בפורמט NTSC !! (בארץ שיטת השידור היא PAL) אין שום אפשרות לשנות את שיטת השידור בה הכרטיס יכול לעבוד? עדכון דרייבר או משהו? או אולי אפשרות יצירתית אחרת? למשל לחבר בין המחשב לטלוויזיה (ולא לממיר) ושהטלוויזיה תוציא תמונה בNTSC אודה לעוזרים ============ הבעיה הייתה בהגדרות, התברר לי שניתן להגדיר גם הקלטה בפורמט PAL. מנהלים, אפשר למחוק את ההודעה או להשאירה כדי לתת לאחרים ללמוד מהטעויות :
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
טוב הגיע הזמן להתחיל גם לשחק אחרי שלא קניתי כרטיס מסך. המחשב בן שנה וחצי : amd phenom II X4 945 4GB זיכרון החלטתי להוסיף כרטיס מסך. מה דעתכם על : http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=12592 השאלה שלי היא אם קירור פאסיבי מספיק טוב או שצריך קירור נורמלי כמו : http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-sapphire-ati-radeon-6750-vapor-1gb-gddr5-p-12081?language=he בנוסף לפי מה ששמתי לב הוא יותר חזר מה- GTS 450 שמומלץ כאן הרבה (או שאולי אני טועה ?) , ובכל מקרה אם אני זוכר נכון ללוח אם שלי יש אפשות לעשות hybrid cfx או איך שלא קוראים לזה עם החיצוני והמוהנה(hd4200) במידה וכמובן החיצוני הוא של AMD . האם זו החלטה נכונה ? כמה שיפור זה יתן לי (מעבר לחיסכון בחשמל …
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש ביציאת ה- TV OUT שלי... אבל הוא מציג סתם מסך מעוות על הטלוויזיה... אני יכול לראות בטלוויזיה עם התוכנה TV TOOL אבל יש כמה תכונות מיוחדות שיש אותם בינתיים רק בהגדרות הרגילות... אז מה לעשות ????
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היצרנית מאמצת פעם נוספת את המעבדים הניידים המובילים מבית AMD, בשילוב עם כרטיסי מסך מודרניים של NVIDIA - אך ללא הדגמים העוצמתיים ביותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי את גרסת ההדגמה החדשה של המשחק rayman 3! עכשיו כל פעם שאני משחק באחד מהשלבים המשחק עובד דווקא בסדר גמור אבל כאילו במהירויות שונות בכל פעם שאני מסתובב! זאת אומרת נניח אני יורה לעבר משהו שעומד על אבן עם צמחים מסביבו זה עובד בסדר אבל לא מהיר ,כשאני מסתובב לעבר הקיר שיש עליו פחות פרטים המשחק עובד מהר מאוד ושאני גומר את הסיבוב זה עוד פעם כמו בהתחלה! מהי הבעיה ,אני לא חושב שהמפרט שלי לא מספיק חזר להריץ את rayman 3 כשאני משחק ב-unreal 2003 בלי כמעט שום בעיות! אני חושב שפשוט אין לי מספיק זיכרון !!!! כי ב-rayman 3 יש המון עצים ואדמה ושטויות שתופסים הרבה ראם,ולי יש 256 ועוד ב-windows xp pro!!! AMD Athlon XP 2000 SUMA Geforce 4 TI 64 MB (10,900)3D MARKS 333MHZ DDR 256MB GIGA…
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, ברשותי Gigabyte GTX570 (GV-N570OC-13I) ורציתי לשאול אם מישהו מכיר מדריך ויזואלי לגבי פירוק גופי הקירור, ע"מ לנקות ממנו אבק. או שזה פשוט לסובב כמה ברגים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי לכולם. מעוניין לרכוש כרטיס מסך המיועד לעבודה בתוכנות Autodesk ו Adobe. המפרט הנוכחי: i7 2600K, GIGABYTE Z68X-UD3H-B3, Corsair GS 600W, 2x4GB Kingston ההתלבטות היא האם לרכוש את ה GTX 570 ובנוסף 2 סטיקים של 4 ג'יגה לזיכרון או לרכוש את ה GTX 670
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
קודם כל קישור לרקע, מתוך פורום ווינדוז: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331001.0 אני החלטתי- די. אני אתקין את הדרייברים כמו שצריך. גם ד"א, האם אין מצב לדרייבר, שמעדכן את עצמו? עם כל הקטאליסט והאשרויות שיש בו, עדכון אוטומטי הם לא חשבו שצריך?[br]פורסם בתאריך: 18.04.2008 בשעה 15:47:24 מצטער על ההקפצה, זה חשוב. בהתחשב בבעיות השונות שצצו עם הדרייברים, האם יהיה הכי נכון להתקין רק את הדרייבר ללא הקטליסט? או שהקטךיסט חשוב להפעלה הנכונה של הכרטיס? כי מה שהוא מוסיף זה בעיקר תמיכהל דברים שאני לא ממש צריך- הגדרות פילטרים (אני מעדיף להתעסק באלה בתוך המשחק), וכל מיני תוספות של HD (אין לי שום מכשיר תומך HD בבית).
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
לאחר שביררתי טיפה לגבי שני הכרטיסים גיליתי שביעקרון ה9800 שווה את ההפרש במחיר בגלל היותו בעל טכנולוגיות חדישות יותר ובעזרת OC קטן אפשר להביא אותו בקלות ל9800pro, אבל האם אני טועה, האם ה9700 פרו יותר חזק, למרות ההבדל בטכנולגיות? או בכל אופן לא שווה את ההפרש בשביל שאקנה 9800
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שבת שלום לקהל הגולשים, הובכן האתר SharkyExtreme פירסם ביקורת חדשה על כרטיס המסך החדש מבית ASUS הלא הוא ASUS V9950 Ultra (GeForce FX 5900 Ultra) הובכן מתוצאת הסקירה והמבחנים שביצעו לו נראה כי הכרטיס נותן ביצועים מרשימים למדי ושום דבר פרט למשקלו, גודלו הפיסי ומחירו הגבוה לא מונע ממנו לקבל מהם ציון 9 שזה הינו ציון גבוהה ומכובד. לביקורת: http://www.sharkyextreme.com/hardware/videocards/article.php/3079811
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי! אבקש המלצה לכרטיס עריכה איכותי עם כניסות אנלוגיות בסכום עד 1400 ש"ח תודה!
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין להחליף כרטיס מסך שיתאים ל- 1920X1080 כנראה ששלי כבר לא סוחב את הרזולוצייה הזאת. מעבד AMD II X4 965 3.4GHZ לוח אם GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H מארז COOLERMASTER ELITE 335 ספק SEASONIC 500W כרטיס מסך 5770 עכשיו אני רוצה שהכרטיס יוכל להיכנס פיזית למארז וללוח אם כי ראיתי שהכרטיסים החדשים דיי גדולים, הייתי מסתדר עם שלי אבל המסך שלי FHD וכל רזולוצייה נמוכה מזאת המשחק פשוט לא נראה טוב. תקציב בואו נגיד משהו כמו 1500-1700 רק שיתמזג כמה שיותר טוב עם המפרט שלי. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש מסך שימש אותי לשנתיים שלוש הבאות (לפחות) באת חיפושי אחר מסכים ניתקלתי במסך הזה VIEWSONIC 17 E70F+ לינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_592&products_id=2777 המסך מחברת viewsonic שנחשבת למצויינת הוא נראה טוב מאוד ! והוא אפילו בה אם עכבר ומקלדת תואמים (מה שמזכיר לי שאני צריך גם עכבר ומקלדת ) אז רציתי לישאול אותכם אם לדעתכם הוא שווה קניה .. ד"א אין לי ממש אפשרות לחרוג מן התקציב של המסך (במקרה ויהיו הצעות למסכים אחרים) תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
קודם אני אתן את הייעוד, ולאחר מכן את התקציב. יש לי מעבד P-4 2.6Ghz HT עם OC ל-3Ghz. יש לי 1.5 ג'יגה זכרון. יש לי כרטיס מסך GeCube Radeon X1650 512mb AGP, שבספקס רשום שהוא תומך HD. כאשר אני צופה בתוכן שמקודד ב-X264, ברזולוציה של 720p, התוכן נראה מקוטע ואינו מציג היטב. יש לי מסך 19 אינץ' LCD שמחובר ב-VGA. איזה כרטיס מסך לדעתכם יריץ לי את התוכן הנ"ל, בלי יותר מדי מעמסה על המעבד? ולגבי התקציב, אני רוצה את הכרטיס הכי זול שיעשה את העבודה טוב. (אני מדבר פה על משהו כמו 400-500 שקל, אבל אם אין כרטיסים טובים במחיר הזה, אז יותר). ואגב, איך הכרטיס הזה יתמודד עם תוכן 1080i? כמובן שמדובר ב-AGP
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מתאם אנלוגי ללכידת וידאו ממקור וידאו אנלוגי כגון מצלמת וידאו או מכשיר וידאו, המתאם הוא של חברת V-STREAM והוא תומך ב USB2 עם תאימות אחורה ל USB 1.1 - זה כרוך בירידה ביכולות וברזולוציה. המחשב שחיברתי אותו אליו אין לו USB 2 אלא רק USB 1.1 כשהוא מחובר ב USB1 רואים ממש גרוע ואין יכולת הקלטה, רכשתי כרטיס USB2 עם: chipset VIA VT6202 pci USB 2.0 - 4 port host controller (הלוח אם הוא צ'יפסט של INTEL ) לאחר שחיברתי את כרטיס ה PCI ואליו חיברתי את המתאם האנלוגי - אפשר לראות את השידור מהמקור האנלוגי אך כשאני רוצה להקליט ההקלטה לא יוצאת טוב - ב MPEG1 סביר ב MPEG 2 - גרוע מאוד ואפילו כמעט אין תמונה אל פריים בודד כל כמה שניות, יש לציין שהמתאם תומך בהמרה לפורמט DVD - ב …
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=41739
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מעבד 6420 INTEL 2GB RAM 400 HEC חושב על כרטיס מסך בטווח המחירים של 400-600 ואני מתכנן אולי לקנות מסך 23 אינצ FHD חשבתי על GTS450 1GB השאלה שלי אם לא יהיה צוור בקבוק ?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות כרטיס מסך חדש בחודש-חודשיים הקרובים,אני הייתי מעוניין או ב ATI 9800 למיניהם או FX59XX למיניהם אבל vivo חובה ו 256bit. התקציב שלי הוא 1400 אפשר לחרוג קצת (אבל קצת). אני מחפש כבר יומיים ונשבר לי הראש,או שאני מוצא כרטיס טוב אבל בלי vivo או אחד שעובד על 128bit. חבר שלי קנה Albatron 5900XTV שיחק איתו חצי שעה והכרטיס נשרף,יכול להיות בגלל שיש לו ספק כח ג'נרי? (380W).
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום הורדתי את הדרייבר החדש שלהם (מספרו 163.71) והוא לא נכנס לי ללוח בקרה הוא מראה שהמחשב חושב ואז מפסיק ואין כלום... משהו יודע למה זה ואני אני יכול לעשות כדי להיכנס ללוח בקרה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לעשות HTPC בבית וכעת אני בשלב כרטיס הטלוויזיה. הבנתי שהיום הכל כבר הגיע לשלב שבו אני יכול להפוך את ה-HTPC שלי למכשיר מקליט כמו HOT MAGIC. בשביל זה אני מניח שאני זקוק לכרטיס טלוויזה. האם אני צודק או שהיום יש כבר חומרה מתקדמת יותר? אם כרטיס טלוויזיה אז איזה? אחד עם שלט? האם עדיף אחד שמתקינים על המחשב או אחד עם חיבור USB. בקיצור, הסבר קצר יעזור והמלצות יעזרו לי מאוד. תודה. אופס, זה הפורום הלא נכון. אפשר למחוק בבקשה. אני אפתח בפורוןם השני. סליחה.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
סורי אני כותב מאייפון וזה נשלח לי פעמיים אפשר למחוק
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אהלן, לא ראיתי בחוקים משהו שמדבר על פרסום כלים או לינקים וגם לא איך ליצור קשר עם מנהלים כאן בפורום, אז אני שואל כאן. עקב כל המצב של חוסר מלאים בחומרה כתבתי כלי שרץ על חנות ניו אג ובודק מלאים, הקוד נמצא בגיטהאב למי שלא רוצה להתעסק בתוכנה פתחתי גם כמה ערוצי טלגרם שהכלי שלי מעדכן שם השאלה אם אני יכול לפרסם כאן לינק למדריך שכתבתי על הכלי (נמצא בפורום באתר אחר או אם אפשר לפתוח אשכול כאן שיסביר) ואת הלינקים לערוצים בטלגרם תודה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות 2 HD6870 ולעשות CF בינייהם השאלה שלי אם הכרטיסים יכנסו במארז שלי gigabyte triton (אני הולך לקנות 2 כרטיסים כאלו של gigabyte אני לא יודע אם יש כמה סוגים של החברה הזו אבל יש אבל הכרטיס 3 מאוורים והוא ניראה די גדול לפחות על פי התמונות הכי חשוב זה אם הוא יכנס במארז הזה) המערכת שלי: מארז: gigabyte triton לוח אם:gigabyte z68a-d3-b3 מעבד:intel core i5 2500K ספק כוח:אנרמקס 550W זיכרון ראם:Kingston hyper x 2gbX2 כרגע אני אם מסך של 1680:1050 אבל תוך חודש חודשיים אני קונה מסך חדש שהוא יהיה FHD הכי חשוב לי אם זה יכנס במארז שלי ולא יהיו בעיות תודה רבה ושבוע טוב המחשב שלי יצליח לסחוב אצ הכרטיס HD5970? (אין לי כוונה להחליף ספק הספק הזה הוא פחות מחודש) במקר…
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לחפש, מדובר על דונגל פשוט USB לDVB-T הרכיב בפנים הוא ce9500 של אינטל לא מוצא דרייבר...
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-