כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי את הכרטיס מסך : gigabyte geforce gtx 970 xtreme gaming החיבור של הכרטיס הם 2 חיבורים של 8 פינים. אבקש את עזרכתם בחיבורו של הכרטיס אם זה בכלל אפשרי עם הספק שיש לי כרגע. האם אני יכול לחבר את החיבור של ה6+2 פינים לכרטיס מסך ואת החיבור של ה6 פינים למתאם שקיבלתי עם הכרטיס מסך ואז לכרטיס מסך? למרות שישאר לי 6 פינים לא מחובר במתאם. ספק כח (מצורפת תמונה) הספק בעל חיבור 1 של 6 פינים ועוד אחד של 6+2. קיבלתי עם הכרטיס מסך כבל של 8 פינים נקבה ל 2 כבלים של 6 פינים זכר( תמונה מצורפת) בנוסף אלה שאר נתוני החומרה שלי. מעבד: I5 6600K לוח אם: ASUS SKYLAKE Z170 PRO GAMING 1151 זכרונות: KINGSTON HYPER X FURY BLACK 2X8 DDR4 2133M…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-ארטיפקקי = ארטיפיקטים. יותר ידידותי לקרוא לזה ככה. שלום חברים. חבר מתלונן על הבעייה הבאה: במהלך משחק Cs 1.6 כאשר הוא נכנס לתוך רימון עשן, התמונה קופאת וכל המחשב נתקע, כדי להחזיר את המחשב לחיים הוא חייב לעשות ריסט. לפעמים קורה שהוא נכנס לתוך 2-3 רימוני עשן (מה שאמור להיות יותר "כבד") והכל רץ חלק ולפעמים רימון עשן אחד תוקע לו את כל המחשב. בנוסף הוא טוען שבעבר כששיחק Medal Of Honor , הוא סבל מבעייה שהתיאור שלה נשמע כמו ארטיפיקטים (פריז,צבעים,קוביות וכו'). רציתי לשאול, אילו בדיקות ניתן להריץ, כדי להיות בטוח שהכרטיס מסך תקול? (באיזו תוכנה,איזו בדיקה ולמשך כמה זמן). תודה רבה. יום טוב! עריכה: יש לציין שלעומת זאת, באותו מחשב הוא הריץ Crysis ומשחקים נוספים ושיחק בהם שעות ללא תקלו…
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
יי לכולם לאחר ניתוח רחב ודי מקיף בנושא כרטיסים גרפים לפני שנה ותקציב לא גבהה, החלטתי לחליף את הכרטיס שלי הקודם R9 290 עקב בעיות חימום מרגיזה, לכרטיס GTX 970 מבית MSI שלחתחילה ניראה נהדר, לימים למדתי איך להוציא לכרטיס את מיץ ואז התחילו הרבה בעיות עם הכרטיס . כשהוא היה מגיע לשימוש של מעל 3.5GB מזכרון הכרטיס היו נפילות תקיעות ובעיות קשות. ביצעתי הפרדות בין המסכים לשתי כרטיסים שונים לא עזר הבעיות המשיכו ללא כל שיפור. תצוגה גרפית הייתה ניכנסת להשאייה למספר שניות לפני תצוגה דבר מרגיז מאוד, משחקים קורסים באמצע. התחלתי לבצע שינויים במערך הזיכרון של המעבד כדי לפחות לנסות לעזור לכרטיס שיעבוד לאט אבל לפחות לא ליקרוס, מ 8GB זכרון שהיו מותקנים מבמחשב ראיתי שאני בניצולת מקסימ…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום שי לי כרטיס מסך חדש XFX6600GT ונראה לי שיש לי בעיה איתו במצב מנוחה הוא מראה לי על 60-61 מעלות ובמאמץ אחרי משחק 68-69 מעלות האם זה הגיוני???
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שקניתי לפני שנה וחצי. המפרט הוא: לוח אם גיגבייט s3 ga p35 מעבד e6750 2.6 כ.מ. gf 8800 gt השאלה שלי היא האם שווה להחליף לוח אם שתומך בשני כ.ט. ולקנות כרטיס מסך פשוט כגון 9400gt שיש לו 1000 מגה או שזה לא יעבוד ביחד עם מה שיש לי ואפילו יהרוס לי "הלוח אם 400 שקל אם משהוא מכיר במחיר כזה . ואם משהוא יכול להגיד לי מה הצאוור בקבוק של המחשב שלי ואם אפשר עצות לשידרוג קל שיוסיף הרבה.
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרטיס מסך 7600GS של NVIDIA. ראיתי באתרי הורדות (חוקיים) שיצא דרייבר חדש 175.16 שתומך בסדרה 7: http://majorgeeks.com/Nvidia_Forceware_for_XP20002003_d5934.html לפי האתר של NVIDIA הבנתי שהדרייבר מיועד לסדרה 9 (בלבד). האם מומלץ להתקין את הדרייבר הזה גם לכרטיסים שהם לא סדרה 9 (כמו 7600 אצלי) ?
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם. בקרוב מאוד אני קונה מחשב חדש, שבו יש את החלקים הבאים: E6600 IP35 PRO HX520W 8800GTS\8800gtx **לא רלוונטי מכיוון שכבר אצלי*** SUNBEAM TRANSFORMER SEAGATE BARRACUDA 320GB G.SKILL 800MHZ 2GBHZ עכשיו אני מעדיף לקנות את הGTX, אך זה חורג לי במפרט העליון בכ400 ש"ח [עד 5500+-]. אבל, אם אני ארד לGTS זה יוריד לי את הביצועים בדי הרבה [אני גיימר]. יש לי מסך 22" 1680X1050 ולכן אני צריך לפחות את הגרסא של ה640 אז מה לעשות? א. לקנות 8800gts 640 calibre ואז להמשיך עם הOC עד שיגיע לתוצאה של GTX [פחות 500] ב. לקנות 8800GTS רגיל, לעשות לו OC ולקוות לטוב - יאפשר גם שיפור בחלקים האחרים [פחות 1K] ג. להתמודד עם החריגה ולקחת GTX שזה בעצם עוד 400 ש"ח מהתקציב תודה רבה לעוזרים ד"א מתוכנן…
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
כמו שהרבה מכם יודעים, יש לי FX5200 בבית שהיה בשיא עולם ב3dmark03 על מהירויות 340/640 עם וולטמוד לזיכרונות, לפני חצי שנה הכרטיס כביכול נשרף ולא העלה את המסך ופשוט מת..., לפני יומיים מצאתי את הכרטיס באיזה קופסא ששמתי אותו ואמרתי לעצמי שאני צריך לנסות אותו, אז ניסיתי, והוא עובד! יש רק בעיה אחת, בביוס ועד למסך של הטעינה של הוינדוס הכל נראה בסדר, שהוא מגיע למסך הזה פתאום יש קווים אנכיים על כל המסך, שאני מגיע לוינדוס איתו הוא עובד על 4ביט ואני יכול להגיע לרזולוציה מקסימאלית של 800X600 ועדיין ישנם קווים אנכיים, שניסיתי להעביר ל32ביט המחשב כיבה את המחשב, אבל באחת הפעמים שניסיתי להעביר ל800X600X32 זה כן עלה ועם המון קווים אנכיים אדומים אבל עלה ובקושי זז, אבל עלה! אחר כך ניסיתי SAF…
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש איזו השוואה גדולה כמו שיש בtom's hardware על מעבדים? http://www23.tomshardware.com/cpu.html
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
לא מזמן נשרף לי לוח האם ויצא משימוש, מקיוון ששאר החלקים היו מיושנים נאלצתי להחליף גם מעבד ולקנות לוח אם במחיר מינימלי שיתאים לשאר החלקים לוח אם - ASOCK K8NF6G-VSTA מעבד - SEMPRON 3000+ זכרון RAM - 516MB התקציב שאני מתכוון להשקיע מאחר ששאר החלקים לא טובים הוא מקס 600 שקל, המחשב משמש בעיקר למשחקים, אבל לרוב עם הגדרות גרפיקה נמוכות, שימוש משרדי והרבה פעמים גם מתחובר לטלויזיה לראות סרטים. אני צמצמתי את האפשרויות כרגע ל-2: Palit nVIDIA GeForce 7600GS 256MB PCIe או Sapphire Radeon X1600PRO 256MB PCIe בבקשה הביעו את דעתכם על מה עדיף מבין השניים או הביאו אופציה יותר משתלמת, תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום. יש לי במחשב כרטיס מסך INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB והוא פחות משנה וחצי אצלי מאז הקניה. בזמן אחרון מאוורר שלו התחיל להרעיש ושומעים אותו חזק מחוץ ל ANTEC P182. אז חשבתי אולי לקחת אותו לשירות לפי אחריות שיחליפו לו מאוורר או משהו או את כל הקירור. האם זה אפשרי מבחינת כיסוי של אחריות או שאין סיכוי שיעשו משהו כי כרטיס עדיין עובד, גם אם מרעיש חזק. נקנה בנוע. תודה
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש !אי לי בכלל תקציב גדול ! חשבתי לי לקנות 9600 בלי ה פרו אבל חבריי אמרו לי שלא כדאי ושאני ילך רק על הפרו... אבל אין לי תקציב.. יש לי איזה 800 שקל גג לכרטיס מסך ... מה אתם הייתם עושים במצבי ? איזה כרטיס מסך הייתם קונים ??
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
היי היום קניתי את הכרטיס הנ"ל ,והציון שקיבלתי הוא רק 7600 נקודות בתוכנת 3DMARK06 אני לא מבין למה, יש לי לוח אם DDR1 של חברת זיגבייט עם מעבד ליבה כפולה של AMD 3800 2 גיגה זיכרון , יכול להיות שיש לי צוואר בקבוק, הכרטיס הוא בגירסת אובר קלוקינג . תודה רוני
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכם ברצוני לקנות את ה6600gt של לידטק ואני לא כל כך מבין בסיפור הזה וממה שהבנתי פה באתר לכרטיס הזה צריך ספק טוב הבעיה שלי שאין לי מושג איזה ספק יש לי ומה עוצמתו(והטכנאי שהביא לי את המחשב לא יהיה בארץ תקופה ארוכה)והבנתי גם שאם הספק שלי הוא גנרי או משהו כזה זה יוכל להוות בעיה. האם זה נכון? ואם כן מה הדרך לדעת אודות הספק?
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע מחשב ותיק אך מצוין, מותקן עליו ATI1950PRO שאני רוצה לקחת איתי למחשב חדש. במחשב החדש אני מתכנן לקנות כרטיס חדש, מחכה כרגע ליציאה של הסדרות של ATI בעוד כשבועיים (?), אבל אם לא יהיה שינוי גדול במחירים דווקא חושב ללכת על ה9800GTX או משהו דומה שיפול בטווח המחירים הרצוי. ועכשיו השאלה ;D - האם אפשרי להפעיל שני כרטיסים שונים (נניח 9800 ו 1950) על אותו בורד? - כמובן שלבורד 2 או 3 יציאות PCIE. אם כן - תהיה בעיה או הפחתת ביצועים? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע, שאלה של ניובי. אבל בכל זאת: מה זה פילטרים, AA, AF ? למה הם משמשים ? איך הם עוזרים ? ובאיזה סוגי חומרה משתמשים בהם ? תודה, תום.
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תחליף לכרטיס מסך ישן שהפסיק לעבוד. מדובר במחשב ישן (בן 5) ואני לא רוצה להשקיע הרבה, רק למצוא תחליף קרוב וזול למה שהיה לה. מחשב: מעבד - i5-2500 זיכרון - 8 GB לוח אם - DH67CL intel כרטיס מסך - eVGA GTS 450 1GB gDDR5 מערכת הפעלה - Win10 ספק כח - 550 עבודה ומשחקים: עריכה בסיסית בפוטושופ משחקים ישנים (Civ 5) הבעיה היא שכרטיס המסך הפסיק להגיב (אם המסך מחובר אליו, אין אות). ניסיתי לחבר ולהרכיב כמה פעמים, המאורר מסתובב אבל אין אות. כרגע עובדים עם הכרטיס מסך על לוח האם אבל במצב כזה המשחק לא עולה. איזה כרטיס מסך יהיה תחליף שיתאים לדרישות ולמפרט הקיים? …
-
- 16 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי 6116 ב 3DMark03 אז מה אתם אומרים אני לא יודע עם מי להשוות קיצר זרקו לי פה איזה עצם תודה
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום... אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני קצת לחוץ בתקציב זה כרגע המפרט: ועכשיו אני לא יודע אם כדאי לי להוסיף עוד 300 בשביל X800 300 כרגע אולי נשמק קצת אבל בשביל כל המחשב ביחד זה הרבה,כמו שרואים בחתימה כבר יש לי מחשב בבית עם 6600gt ואני לא הכי מרוצה ממנו בגלל שהוא לא עומד ברזולוציות גבוהות אבל אולי זה בגלל הזיכרון או משהו... ובקשר ל x800 שמעתי שבקושי יש משלוחים שלו כבר ויקח זמן עד שהוא יהיה במלאי אני מתכנן לקנות את המחשב הזה בשבוע הבא...
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הי קניתי לפני כשנה וחצי כרטיס מסך, 4850 של GB, בחנות מסויימת. הכרטיס היה קורס תחת עומס כך שהם החליפו לי אותו לכרטיס מחודש (תחת מחאה שלי כמובן אך לא הייתה לי ממש ברירה). הטמפרטורות של הטוסטר \ כרטיס מחודש הזה היו גבוהות מההתחלה כלומר כ- 80 מעלות במנוחה ועד 109 תחת עומס. ניסית הכל מלשפר זרימת אוויר במארז (2 מאווררים של 12 ס"מ מקדימה ומאחורה , קירור למעבד 7 פרו וניקוי אבק בדגש על הכרטיס. אני די בטוח שהטמפרטורות גבוהות מידי ושזה לא תקין אך בחנות אומרים שכל זמן שהכרטיס עובד בסדר אז אין בעיה והם לא יממשו את האחריות. בנוסף אני גם לא יכול להחליף קירור לכרטיס (לדוגמה לשל arctic cooling) היות וזה יבטל את האחריות שלי כך שאם הכרטיס ימות בסופו של דבר כתוצאה מהטמפרטורות המטורפות יאשי…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מצאתי לינק שעושה השוואות מול כרטיסי nVIDIA אל מול כרטיסי ATi וכולל באנצ'ים הכרטיסים המדוברים הם מסידרה 6\7 של nVidia אל מול כרטיסי הx5\6\7\8 וכרטיסי הx13\6\8\9 http://www23.tomshardware.com/graphics.html
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לשאול האם לדעתכם יש הפסד משמעותי יחסית בחוויית המשחקים עם פילטרים מנוטרלים בכרטיס מסך Calibre 8800GTS 320 במסך 24"? אני תוהה אם ישנו הבדל דרמטי בחווייה לעומת פילטרים מופעלים במלואם ברזולוציה 1280 על 1024 במסך של 19". איזה אפקטים ופרטים הולכים לאיבוד בתמורה לקצב משחק רציף?
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אוקי אז לפני שאני אתחיל בדיון אציין שאני יודע דברים בסיסיים ביותר על כרטיסי מסך ולכן קחו בחשבון בהסברים לכם שאתם מסבירים לבור . אז ככה אני מחפש כרטיס מסך שמחירו בין 500 ל - 1000 שקל. עדיף gforce. חשוב לי מאד שהוא יהיה עם זכרון של 1GB. חשוב לי גם שיהיה לו חיבור לטלוויזיה בצורת HD. עכשיו אני יודע שיש 2 סוגי חיבורים HDTV ו-HDMI חשוב לי להבין מה ההבדל בינהם. ואם שניהם הם חיבורי HD לטלוויזיה.כמו כן אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני יודע אם לוח M יש לו חיבור PCIE 2. אני די מצאתי שלושה כרטיסים שאני מתלבט בינהם. הראשון והוא בהנחה שיש לי חיבור של PCIE 2 ו HDMI הוא חיבור HD לטלוויזיה הוא: Gigabyte GeForce 9800GTX+ 1024MB DDR3 סוג זכרון:DDR3 חיבור:PCIE 2 זכרון:1GB יציאות: וS-Video , …
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב די ממש ישן יש לו geforce 6200 חח עלוב ביותר.... והשאלה שלי היא כזאת : הורדתי סרט באיכות HD ועכשיו ממש לא רואים תאיכות האמיתית של HD זתומרת לא רואים חלק ויש לי מסך LG 23 FULL HD אינצ' יש השפעה לצפייה בסרטים לכרטיס מסך?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
את האמת כבר לגמרי השתגעתי בשבוע האחרון מאז שהחלטתי לקנות מחשב וסגרתי כבר את כל הפינות, כמעט, אני עכשיו מתלבט בין שני כרטיסי מסך: Albatron 5900XTV וה Club 3D 9800SE המחירים כמעט זהים, רק שעל ה club3d לא שמעתי כמעט כלום, אבל הציפ אמור להיות טוב יותר, מה אתם חושבים???
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-