כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
היי, אממ חבר שלי רוצה כרטיס מסך טוב שיפעיל סאן אנדריאס וכל השטויות האלה... התקציב כמו שאמרתי הוא 300 מקסימום , תודה רבה למוצאי כרטיס כזה! האא כן ואם אפשר הוא רוצה גם יציאת טלויזיה. תודהה רבה.
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
אני כרגע עם כרטיס R9200 AGP, ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס רק בשביל המשחק BF2. איזה כרטיס AGP אמור להספיק בשביל להריץ את המשחק הזה בצורה יפה ומהנה? מבחינת תקציב, אני לא כל כך מוגבל אבל גם לא רוצה להגזים בהוצאה. תקציב 1200 ומטה (עדיף שפחות, הרי רק מעוניין בכרטיס שיריץ בצורה יפה את ה-BF2). יש המלצות מסויימות? תיכף רושם מפרט בצד.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
כרטיס עם חיבור agp וחיבור pcie?(באותו כרטיס אני מתכוון) או מתאם מסויים לאחד מהם שאתם מכירים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלוויזיהדרך ה TVOUT והוא לא מזהה שהיא מחוברת. ב DISPLAY OPTIONS סימנתי V ב FORCE TV DETECTION עכשיו הלכתי ל DISPLAY MANAGER ושם בחרתי את הטלוויזיה ובאמת רואים. הבעיה שאחרי ריסטרט שוב הוא לא מזהה את הטלוויזיה. לא מחובר מסך ומדובר על דרייברים CCC 6.1 . מה הפתרון לבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, אני כבר שאלתי את השאלה הזאת אבל לא קיבלתי תשובה מלאה. יש לי כרטיס מסך 1900GT SAPPHIRE 256MB ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה וכל מה שאני רואה במחשב יופיע על הטלויזה. לכרטיס יש VIVO וחיברתי את את הכבל (RCA הצהוב) בינהם (ובדקתי שבמתאם כתוב יציאה ולא כניסה) ולא מופיע כלום בטלויזיה. השאלה מה להגדיר במחשב??? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
6600GT מקרטע בהגדרות הכי נמוכות של המשחק, הייתכן? האם לעשות OC?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מפרט: AMD Athlon64 3000+ 2.0 GA K8NS xfx6800nu 1gb a-data 400 HEC 525 ועכשיו לבעיה! פירמטתי את המחשב התקנתי הכל כהלכה , אני בא להריץ Aquamark3 והאף פי אס שלי על 60- שזה לא נראה לי הגיוני .... אממ אני משתמש על דריברXG 75.90 ניסתי להחליף דריברים ואותה בעיה נשארה ושמתי לב שכתוב בפרטים של הכרטיס "סוג אפיק: PCI x0 ולמיטב ידעתי הכרטיס לא אמור להיות על pci וגם ב rivatuner "agp transfer rate" זה על PCI .... עזרה בבקשה אני לא ממבין ממש בדברים האלה!! תודה =]
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין 2 חברות . המחירים זהים (1,250 ש"ח) Sapphire or GeCube אמו לי שאי אפשר לפתוח ציונורת בספייר לעומת הג'י-קיוב והקלאב3D . זה נכון ?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני בונה מערכת, וחשבתי לקנות כרטיס 8600gt - לא גיימר פשוט צריך כרטיס שיריץ דברים בצורה טובה עכשיו יש שני כרטיסים: אחד של לידטק אקסטרים שבא עם מאוורר השני של גיגהביט והוא עם קירור פאסיבי אני רוצה שהמחשב יהיה שקט ולכן חשבתי לקחת את הגיגהביט אך קראתי קצת באינטרנט והבנתי שכרטיס עם קירור פאסיבי אומנם יהיה שקט יותר אך גם חם יותר ויכול להגיע גם לטמפ' של 80-90 מעלות - האם זה מסכן את הלוח אם או חלקים אחרים במחשב? המפרט שחשבתי עליו יכלול מארז עם 2 מאווררים של 12 סמ' ומאוורר למעבד, מסך 22 אינטש, ספק 450 וואט מבקש את עזרתכם ואשמח לשמוע גם הצעות לכרטיסים אחרים בתחום התקציב תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
את הקטליסט הכי חדש או ה OMEGA DRIVERS 5.10 מנסיון אם מישהו ניסה היה הבדל ? ולטובת מי ?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
באתר הזה http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?N=2000380048+1069609639+1068109604&Submit=ENE&SubCategory=48 כתוב שכן אבל בזאפ אין אזכור לAGP רק לPCI-X
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2801 1630 שקל!!! זה הגיוני?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שיהיה איכותי ולא יקר... עד 200 שקל..
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
בבקשה תנו לי הצעות כאלה ותגידו לי כמה זה עולה כי פשוט אין לי מושג.. ואיך קוראים לזה
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
אני מתאמן\עושה OC לכרטיס FX5200....... אפילו אחרי OC קטן למשל כשאני עושה SAVE זה נתקה ואומר לשלוח דיוח אם אני עושה שלח הוא נתקה אם אני עושה אל תשלח זה יוצר ולא שומר אז מה לעשות ? למה התוכנה נתקת??
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הAGP בלוח האם פגום. הלוח תומך בpci.... אני צריך כרטיס שיהיה pci ויתמוך בdvi השימושים הם רק קריאת טקסטים.. אם זה משנה המסך הוא lcd 22" wide התקציב לא כלכך משנה עדיף כמה שיותר זול כי השימושים הם משרדיים בלבד. תודה
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום אבל יש לי בעיה גרפית... התקנתי משחק רשת שהדרישות שלו ממש נמוכות כמו מעבד 600MHZ כרטיס מסך 8MG ולי יש מעבד 1600MHZ ו64MG ג'יפורס 4... שיחקתי בו יומיים ופתאום באמצע המשחק התחילו להיווצר קווים וההוא התחיל לקפוץ הם התגברו עד שהוא ניתקע לגמררי יצאתי וניכנסתי שוב ומיד עם הפעלת המשחק הוא ניתקע והתמונה הייתה שבורה כאילו כל מיני צבעים בכל מיני מקומות עכשיו חשבתי שזה המשחק התקנתי אותו מחדש וזה לא עזר לאחר מכן חשבתי אולי זה הווינדוס אז פירמתתי והתקנתי שוב וזה עדין לא עזר... הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי שהבעיה הזאת קיימת וזו בעיה עם הדרייברים התקנתי דרייברים בגרסא קודמת וזה עדין לא עבד בקיצור אני לא יודע מה לעשות אולי אתם יודעים או אולי זה קרה למישהו ממכם תמונה: …
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי, *השאלה בכותרת. **סליחה על הבורות :s05: . תודה רבה מראש .
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
יש לי תקציב לכרטיס מסך 500 שקל , איזה כרטיס הכי מומלץ למשחקים בתקציב הזה
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום אני לא ממש מבין בכל הקטע של כרטיסי מסך וחשבתי אולי מישהו יוכל לעזור לי. קודם כל רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק איזו טכנולוגיה יש לי,של AGP או PCI EXPRESS שנית אם הטכנולוגיה היא AGP אז אני לא יכול לקנות כרטיס מסך של PCI EXPRESS?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, הייתי צריך את תשומת לב הכלל מאחר וזה הרבה יותר אפקטיבי ככה.. אני מעוניין בקירור המקורי של הכרטיס Gigabyte GeForce 6600GT AGP Turbo Force , מוכן לשלם בעבורו , תודה
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי בספק כבל של PCI-E מהליברטי 400W ויש לי מולקוס את מה לחבר ? מהספק או מהמולקוס?.. תודה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-