עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SinfuL-,

ברשותי כרטיס מסך די ישן 8800GTS שכרגע מחובר למסך מחשב רגיל אבל בקרוב מתוכנן להתחבר לLCD 42" FULL HD השאלה שלי היא כזאת, האם הכרטיס מסך יתמוך באיכות הHD כאשר אני יפעיל סרט דרך המחשב? האם חיבור כבל הDVI לטלוויזיה הוא החיבור היחידי או האם יש אפשרות נוספת שאולי תעלה את האיכות? תודה מראש, אריאל

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  2. שאלה לגבי כרטיס ATI 4850, האם הוא מוציא גם סאונד? ואם כן, האם צריך מעביר מיוחד ל HDMI ע"מ להשתמש בזה? (שכן DVI לא מעביר סאונד)? תודה

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by קלוקיי,

שלום וחג שמח. יש לי שאלה לגבי כרטיס המסך שברשותי. יש לי כרטיס מדגם HD4870 בן 4 שנים. הכרטיס ידוע ככרטיס חם שעובד על טמפ' גבוהות יחסית. לפני כשנה החלפתי לו את המשחה הטרמית וניקיתי אותו מסתימות אבק, שמנעו יציאה של החום מאזור הפליטה, ויצרו גל חום שמנעו עבודה עם הכרטיס באופן כללי, מאז הוא חזר לעצמו לטמפ' הסבירות. עכשיו הבעיה - הכרטיס ידוע בתור כרטיס חם שעובד על טמפ' גבוהות גם בזמן מנוחה, הרצתי משחק כלשהו לא חשוב שמו ובאו מלא תקיעות במהלך המשחק ומחוץ המשחק, בזמן שאני עדין בשלב ההגדרות. בקיצור הרמתי את מהירות המאוורר מ - 30 אחוז ל - 40 אחוז והבעיה נפתרה כאילו לא הייתה. זה הגיוני שכאן נבעה הבעיה? הכרטיס פשוט לא מסוגל לתפקד בטמפ' גבוהות? ומאבד את כוחו בשל-כך? תודה.

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  4. רציתי לדעת עד כמה חזקים הביצעוים הגרפים של מע' בעלת i3 + לוח אם תואם H55? האם מערכת כזו יכולה להריץ Counter Strike ? מה המגבלות שלה? ומה זה מה שאמרו לי לגבי ה GPU על גבי המעבד? סליחה על הבורות... תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  5. Started by gil_elichai,

שלום רציתי לדעת אם אפשר לחבר ממיר "יס" לכרטיס טלויזיה שמותקן במחשב ולראות בעצם את הערוצים של "יס"? אם אפשר אפשר לעלות לינקים לכרטיסים שתומכים בזה? תודה.גיל

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  6. Started by tomerbd,

אני רוצה לדעת אם NVIDIA GeForce 6800GT יכול לעבוד על AGP 4x

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  7. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי כרטיס עם אפשרות חיבור של 2 מסכים, ניתן לעשות שאחד יציג את המחשב והשני יציג רק טלוויזיה בו זמנית ? תודה.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  8. Started by hostp013,

GEFORCE NX7200GS רציתי ביקורת על כרטיס מסך הזה בנוסף אני רוצה לדעת איזה חברה כדי gigabyte או msi

• 10 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by yuvalya,

ערב טוב, הייתי מעוניין לדעת מבין כרטיסי המסך הבאים, מה המומלץ ביותר ? מבחינת שימושים, עיקר השימושים יהיו באופיס אך יכללו גם משחקים מפעם לפעם וכן עריכה מזדמנת של סרטי FHD ממצלמת וידאו ביתית. http://tms.co.il/product/8825 http://tms.co.il/product/10123 http://tms.co.il/product/9164 תודה מראש, יובל

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  10. Started by ShayN,

שלום... אני לא ממש מבין בהתאמת מסך לכרטיס מסך... אני צריך לדעת איזה מסך הכי יתאים לכרטיס מסך Asus nVIDIA GeForce 9800GT 1024MB DDR3 PCle... התקציב למסך בסביבות ה1300 ש"ח עד 1500... אני סגור בקשר לכרטיס מסך. אני צריך רק לדעת איזה מסך הכי כדאי לקנות כאשר יש לי את הכרטיס מסך שבחרתי... תודה!!

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by hostp013,

איך כרטיס מסך הזה : Nvidia GeForce NX8400GS ו 390 ש"ח כולל מע"מ זה מחיר טוב? יש לי עוד שאלה אני רואה כרטיסים gs וכרטיסי gt מה הבדל בינהם?

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  12. Started by aavichai,

שלום לכולם. יש לי מחשב שנקנה עכשיו ואני רוצה להתקין עליו וינדוז כרטיס המסך שלו הוא: Nvidia GeForce 9400GT 512MB P.O.VIEW יש לי מסך CRT כשאני מחבר את הכבל של המסך לחיבור המתאים לו - המסך לא מזהה בכלל ראיתי שיש עוד חיבור של LCD האם אפשר לחבר למחשב הזה רק LCD??? תודה

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by yoni321,

אם יש כרטיס שהוא מתחמם יותר מדי או שעומד לקרוא איזשהו נזק הכרטיס מסך (X800XL ) מכבה את עצמו אוטמטית או שהוא נשרף או נהרס. האם יש איזשהו מנגון שבא להגן על הכרטיס לפני שקורה משהו והוא מתכבה על מנת להגן עליו.

14. Started by oded15,

אני בונה לי מחשב ורציתי לשאול האים הכרטיס הסמך הזה הוא כרטיס שיכול להחזיק לי משחקים כבדים כמו hl2 doom3 ועוד ורציתי לדעת לפי הכרטיס מסך הזה כמה ספק כוח אני צריך לקנות Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9512

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  15. Started by mpdxd1,

שלום אז ככה יש לי לוח אם MA770-UD3 ואני מעוניין לרכוש כרטיס מסך, כי התאפשר לי, אז אני רוצה לשאול איזה כרטיס אתם ממליצים ללוח אם. עד 600 שקל, חשבתי על 650 GTX( לא הTI), מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 993 צפיות
  16. Started by meir21,

היי סליחה אם פתחתי את הנושא במקום הלא נכון.. אני קונה מחשב חדש ורציתי לשאול כאן על כרטיסי מסך. אני לא משחק בשום משחק אבל אני עובד על תלת מימד ועריכת סרטים HD שדורש כרטיס טוב . עכשיו יש לי 2 כרטיסים שחשבתי שהם טובים 1. GTX460 1GB 2.HD5850 הגרסה של SAPPHIRE TOXIC ראיתי שCUDA עובד טוב עם תוכנות של עריכה וזה אבל מצד שני HD5850 נראה לי יותר חזק מה אני צריך לבחור אם נגיד שאני לא כ''כ יודע לעשות OC אולי בהמשך אני אעשה. תודה רבהה זה באמת חשוב שתעזרו לי

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by danh74,

שלום, רציתי לדעת איזה מהכרטיסים טוב יותר ולמה. asus fx520064mb או msi gf4mx4000 128mb אני יודע ששניהם שיכים ל low level אבל המחיר שלהם זהה. מי מבינהם טוב יותר? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  18. Started by ohad5g,

שלום מה המחיר של הכרטיס הזה ולמה אי אפשר להשיג אותו בארץ חפשתי בזאפ אין אותו שם ואם אני רוצה להוסיף עוד כרטיס מסך אני יכול להשים את הדגם 5850 hd האם ההבדל משמעותי ( הלוח שלי תומך בשתי כרטיסי מסך )

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  19. Started by kobi10,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של היצרן leadtek. ראיתי שיש שני דגמים: px7600gs ו-px7600gs extreme. מה ההבדל ביניהם?

20. לגבי הכרטיס מסך הבא: מה הכרטיס המגביל לו של חברת NVIDA Connect3D HD4670 512MB DDR3 AC COOLER מה הכרטיס מסך המגביל של חברת NVIDA תודה,

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by yaron4500,

לאחרונה קניתי מסך lcd של חברת סמסונג עכשיו ברצוני לשדרג ולחבר אותו לחיבור dvi שרמת הביצועים של המסך תעלה עכשיו השאלה שלי היא כזאת אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם חיבור דיגיטלי {dvi} -האם ככול שכרטיס המסך יותר מתקדם{יותר טוב מבחינת זכרון ddr וכו וממולץ יותר למשחקים וכו} אז זה משפיע על אופן האיכות שהכרטיס מסך משדר למסך? או שבעצם דבר זה הוא לא חשוב וכול כרטיס מסך עם חיבור דיגיטלי מסוגל להציג את אותה האיכות למסך? תודה לכול הנותנים תשובה מראש!

22. שלום לכולם יש לי שאלה לגבי כרטיס מסך ניוודה טורבו קאש 6200 256 mb אני מריץ משחק בשם gta ויסיטי ולאחר כמה דקות נהיה לי גלים במסך והטמפרטורה של הכרטיס עומדת על 60 -70 מעלות האם הכרטיס מסך הזה אמור לסכוב משחק זה אם לא מה הוא יכול בכלל

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  23. Started by bennnn,

מישהו יודע איפה מוכרים כרטיס מסוג 6800 gt או 6800 ultra במחיר זול ? לאי גי פה משהו 600-700 ש פשוט באיביי גם בארהב וגם בלונדון אין ...... מישהו מכיר חנות ממש זולה שעושה משלוחים גם באינטנט גם יכולה להיות חנות מלונדון או מארהב מצאתי חנות אחת רק שמוכרת ב 129 דולר 6800 אולטרה אבל אין במלאי ואין משלוחים תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  24. Started by arikez,

רכשתי כרטיס מסך 9600GT של PALIT ואחרי שחיברתי אותו למחשב קיבלתי הודעה שהוא לא מקבל מספיק כח ולכן הוא יפחית מעוצמתו יש לי ספק 400W האם זה לא מספיק לכרטיס הזה? והאם אפשר להמשיך לעבוד ככה ללא סיכון?

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  25. שלום, רציתי לקנות כרטיס מסך AGP עד 1100 ש"ח וראיתי כל מיני דיונים על x1950pro והייתה לי איזו התלבטות קטנה.... ההתלבטות שלי היא אם אני צריך לחכות לDX10 , השאלה אם יהיה בכלל כרטיסי AGP שתומכים בDX10 ?? אני לא יודע אם כדאי לי להשקיע כרגע בDX9 או שכדאי לי לחכות שיצא (אם יצא) כרטיס מסך תומך DX10...ומתי הם יצאו (אם מישהו יודע מתי בערך..)...מקווה שתוכלו לעזור לי.... תודה לעוזרים..

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.