עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yosizach,

מה שאני לא עושה בהגדרות המשחק לא עובד לי חלק ויש לי ראידון 9700 פרו אניטל 2.53 512 זיכרון דואל צאנל זתי סטקים

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by x-dude,

יצא גרסת ביוס לכרטיס שלי Gainward GeForce 4 Ti-4800 SE ואין לי שום מושג מה השתנה בגרסת הביוס החדשה,האם ישנה איזושהי change log לראות מה חדש בביוס החדש לפני שאני מוריד ומשתיל?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by zobb,

אני רוצה לקנות אותו. עכשיו אני יודע שאתם פה מקצועיים אז תגידו לי האם המסך הזה טוב. אם יש לכם הצעה יותר טובה ב 2000 ש"ח תאמרו לי תודה. רק אל תיתנו לי הצעה של מסך CRT תודה.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  4. Started by yego,

שלום אשמח לקבל המלצות: אני מעוניין להוריד סרטי וידאו אנאלוגיים למחשב על מנת שאוכל לצרוב אותם בתקליטור לאחר מכן. איך אני עושה זאת משהו חובבני לא מקצועי

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  5. Started by IP,

אם זה משנה, יש לי RADEON 9100.

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  6. אוקיי... יש לי מערכת די ישנה אבל מספיקה של אינטל 1.4 256 זיכרון כל מה שאני רוצה זה שיפור במשחקים עמוסי גראפיקה . לא לשבור שיאים אבל שלא תהיה בעיה לשים אותם ברזולוציה 1600X1200 בפריים רייט נורמאלי . עכשיו אם אני ישפר מעבד אני אצטרך גם לוח אם חדש וזכרונות חדשים בהתאמה . זה בסביבות ה-2500 שקל . אם אני קונה כרטיס גראפי אבל נשאר עם מעבד חלש זה יעלה לי אותו מחיר אבל מה עדיף ??? אין לי בעיה לבזבז 2500-3000 ... כמו כן אם אני קונה כרטיס גרפי אז איזה עדיף ? כדאי לחכות שירדו מחירים בתקופה הזאת ? תודה לכל מי שעונה !

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. הטלוויזיה שלי מחוברת למחשב, והכל עובד נהדר עד שאני מנסה לצפות בסרט (בתחילת משחק, DIVX או כל סרט אחר...). מסך הטלוויזיה לא מראה כלום, ורציתי לדעת אם יש אפשרות לתיקון הבעייה, או שיטה אחרת לצפות בסרטים על מסך הטלוויזיה דרך כרטיס RADEON, כמו TVTOOL של הג'יפורס או משהו כזה... תודה מראש לכל העודרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. פתחתי אשכול חדש פשוט בגלל שאולי יהיו הרבה תגובות וזה נושא בפני עצמו אז מה באמת צריך להגדיר בכרטיס הנ"ל כדי להוציא ממנו את המקסימום וכמובן לקבל כמה שיותר נקודות ב3dmark???

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  9. הנה קובצי התוצעות של UT2003 לאחר בדיקה עם 3.2 ועם 3.4. אתם תראו לפי התאריכים ה3.2 הוא לפני חודש והחדש מהיום. חשוב לציין שלא נעשו שום שינויים במערכת בינתיים ולא הותקנו תוכנות חדשות.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  10. תודה אני רוצה לדעת גם מה המפרט אם אפשר

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  11. ראידון 9700 פרו מה הטמפ הנורמלית שלו ?! חש לי חישן טמפ ... במאמץ של המעבד המעבד בטמפ 43 39 עכשיו כרטיס מסך 55 במונחה 52 מאמץ יכל להגיע לה 60 האם זה נורמלי ? לכרטיס מסך ?!

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  12. עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה לשאלה: האם אפשר שאחרי חיבור הטלויזיה לכרטיס הגרפי( GF ti 200-) יהיה ניתן לצפות בשניהם ביחד בו זמנית, או שניתן רק באחד לחוד מהשני?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by eranmor,

קראתי עכשיו את החדשות באתר 899 אירו בשביל כרטיס מסך???? אם תחשבו תגלו שזה 4629 שקל (לפי שער 5.15) מי יקנה את זה בכלל??????

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by Mortar,

האם קצב הריענון משפיע על הכרטיס מסך (FPS), אם כן אז כמה ? יש לי הרגשה שכשאני נכנס למשחק מחשב הRR יורד, איך אני בודק את זה ומונע את זה? RADEON9000 PRO Is my card.

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  15. nVIDIA's GeForce FX 5600 Ultra GPU לא יקר במיוחד ורציתי לדעת מה הוא באמת שווה ( כלומר עם איזה כ.מסך הוא מתחרה?) .

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Sifo Jen,

אני רוצה להמיר סרט לדיבאקס כדי שאני אוכל לדחוס אותו עם KINOMA לפאלם אבל לא הייתה לי הצלחה, הקינומה אומר שהוא לא מזהה את התקן "DIV3" לא יודע מה זה. בקיצור אם מישהוא יוכל להגיד לי באיזו תוכנה להשתמש כדי להמיר את זה למשהוא אחר או אפילו לעזור לי יותר לעומק ולהסביר לי איך להעביר את זה לפאלם.... תודה רבה, יאיר.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  17. מה ההבדל בין סידרת הGeforceFX לבין סידרת הGeforce4? ??? עריכה: והמלצה לכרטיס טוב למחשב החדש שאני מרכיב

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by yonni,

איזה כרטיס יהיה יותר טוב לתוכנות אנימציה כמו 3D STUDIO MAX, MAYA ודומיהם.... לא במשחקים!

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  19. Started by gal,

עכשיו חזרתי מהחנות איתו התקנתי דריברים 3.4 הכי חדשים אבל יש לי בעיה עם הrefresh rate שמתי רזולוציה 1152X864 וrefresh 85 אבל המסך עדיין נורא בוהק וכואב בעיניים היה לי לפני זה כרטיס nvidia gf 4 ושם היה מצויין מה הבעיה אם זה??? הוא לא נותן לי במסך שלי לעשות רפרש של 100 ככה ש-85 הוא המקסימום ברזולוציה הזו למישהו יש רעיון מה יכול להיות?? אה ודרך אגב אני מכליל גם פה את השאלה שלי למי שיודע מה אני צריך להגדיר בשביל לקבל את המקסימום מהכרטיס הזה כי אין לי שום דפי הסבר וכאלה ואין לי מושג מה זה כל האופציות שקיימות בתודה גל

• 13 תגובות
    • 979 צפיות
  20. מצאתי שהכרטיס הנ"ל עולה הרבה פחות משאר כרטיסי הTI ואיפלו פחות מכמה MXים. מדוע בעצם?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  21. שלום ! יש לי Gigabyte readeon 9000 pro 64mb , עם גירסאת ביוס כמו שניתן לראות בתמונה 8.000 מתאריך 9\9\2002 יש ביוס חדש F2 שאני מנסה להתקין אותו לפי ההוראות ניסתי גם לעשות FORCE וזה עושה לי : Rom already progrrammed... עשיתי את הפקודה ככה לפי ההוראות : atiflash -p 0 a:R9KPRO.F2 ואח"כ ניסיתי להוסיך -f שזה FORCE ועדיין אותה הודעה . בדקתי בדרייברים הוא עדיין אומר לי שהביוס ישן ! WTF ?!

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by Bone-Breaker,

אני רוצה לקנות radeon 9500 pro אבל אני לא יודע של איזה חברה... עדיף לקחת את הכרטיס של גיגהבייט שיש לו 64 MB או לקחת את הכרטיס של ATI שיש לו 128 MB בעוד 200 שקל?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  23. שלום לכולם התקנתי ti-4200 של inno3d עם 128mb על שני מחשבים בעלי xp home edition עם detonatos מעודכנים וdirectx 9 ויש מין לכלוכים כאלה בטקסטורות בכל משחק, לא יותר מדי אבל בלתי נסבל כהרגל מה יכולה להיות הסיבה? כ.דפוק? או שזו בעיה ידועה ויש פתרון?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by רביד,

השאלה בנושא אבל מיותר לציין שאני מדבר על גרסת ה pro הסתכלתי בכמה אתרים ומה שהם עשו לי זה רק בלבלול אין לי מושג כבר מה עדיף

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by vourt,

הכרטיס הוא ATI GIGABYTE 9800 , מפרט המחשב אפשר לראות בצד, והתוצאות ב3DMARK 2001 SE ממש מאכזבות! 12000 נקודות בלבד! זה הגיוני? כפיר.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים