עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by rantza,

היי אנשימים היי אנשים. טובים פעם יכולתי בהגדרות של כרטיס המסך לבחור באופציה EXTENDED DESKTOP ואז יכולתי לעשות דברים במקביל כשהוידאו ממוזער ומוצג בטלויזיה. לאחר שהתקנתי WIN 7 הוא מאפשר רק תצוגה של ה-DESKTOP. אשמח לדעת אם מישהו יודע אם אופציה זו עדיין קיימת או שיש תוכנה שיכולה לעשות זאת. כרגע אני עובד עם התוכנה שהגיעה עם כרטיס המסך ATI-Catalyst Control Center תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by La Or,

כרטיס מסוג NVIDIA Quadro NVS 450 x16 for Quad DP לא ניתן להפעיל מחשב מסוג DELL או כל סוג אחר מחשב אינו פועל ועושה לופים של איתחול, לא מגיע לביוס בכלל ואין תמונה בכל מחשב שהכרטיס היה עליו. כרטיס הוחלף בכרטיס חדש זהה והתופעה זהה. אשמח לעצות

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  3. Started by abcdjkh,

השימושים העקריים שלי הם תכני HD ויישומים משרדיים. האם שווה להשקיע בHD3650? האם לחכות לממשך דרכו? (מתי הוא יושק?) האם יש HD3650 עם קירור פאסיבי? כלומר בלי מאוורר? המסך שלי הוא: DELL 2007

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by oriori,

שלום, קניתי כבל שמחבר בין הטלויזיה למחשב והחיבורים מתאימים אבל בטלויזיה אני רואה רק את תמונת התצוגה של המסך וגם אותה ללא צבעים. מה אפשר לעשות? תודה. מצטער אם זה לא הפורום המתאים

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  5. טוב אז ככה לפני מספר חודשים קניתי לי מצלמה דיגטלית בארה"ב :-X מאושר וטוב לה חזרתי לארץ ורציתי להוריד את הסרט שצילמתי בחו"ל עכשיו הסתבר שהייתי צריך כרטיס DV שקניתי כבר עכשיו ביחד עם הכרטיס קיבלתי את ULED 6 SE ואני מנסה להוריד את הסרט למחשב שלי אבל משום מה זה יוצא באיכות מחורבנת בצורה שלא תאמן וממש מבאס את התחת להקליט את הסרט למחשב איך שהוא נראה האם מישהו יכול לעזור ??? ??? ??? ולהגיד לי מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל להוריד את הסרט באיכות הטובה ביותר למחשב. מיותר לציין שאין לי צורב DVD ולכן אני צריך לצרוב את זה בפורמט SVCD ששמעתי שהוא האיכותי ביותר. אשמח לקבל כול סוג של עזרה שתוכלו להגיש לי. בתודה מראש ינשוף

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  6. Started by hakoki,

crt או lcd? בכללי אני מדבר... אם זה נוגד אז מה יותר טוב למשחקים ומה יותר טוב לעריכת וידאו/תמונות? תודה.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  7. Started by gab1234,

הי לכולם : אני הולך לקנות מסך LCD במכירה פומבית (כי אין לי כסף לקנייה בחנות )... אבל אני לא מצליח לבחור בין 2 דגמים : HYUNDAI L70S PHILIPS 170B5CS [url=http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6857224&type=2&product=1&= אנא תעזרו לי כי הראש כבר נדפק לי.... ??? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  8. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, רציתי לדעת מה המתח שאמור לקבל הסלוט של ה-PCIe? יש לי גי'פורס 7600GT ובתוכנת ניטור של הלוח אם (ABITEQ) אני רואה לפעמים תוצאות מדאיגות זה עובר לפעמים את ה-1.7 וולט וכל המחשב מתחיל לצפצף ועוד משהו... זאת נשמעת כמו בעיה בספק או בעיה בלוח אם? (שני החלקים די טובים: לוח אם - Abit KN9 SLI AM2, Nforce 570 ספק - FSP 400PAF). תודה אנשים[br]פורסם בתאריך: 1.02.2007 בשעה 19:28:21 שלום אנשים...שוב אני ממש מצטער לעבור על חוקי הפורום אבל אני ממש חייב עזרה המחשב שלי נהיה ממש בלתי שמיש תודה!!!

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  9. החלפתי תכרטיס הקודם שלי לכרטיס RADEON 9600 (מחשב ישן אבל הביצועים מספיקים לי) ומאז שאני מכבה את המחשב המסך נשאר דלוק ומציג NO SIGNAL. איך אני גורם למסך להיכבות אוטומטית ביחד עם המחשב ומבלי שאני יצטרך לכבות אותו בנפרד?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. יש לי 280X מחוברים בגשר CF. לכרטיס הראשי מחובר מסך המחשב בDVI ומסך הטלויזיה בHDMI, כאשר אני נכנס למשחק (כל משחק) התמונה מופיעה רק במסך הטלויזיה. (כלומר שאני לא במשחק, באינטרנט או משהו אחר התמונה מוצגת בשני המסכים). בהגדרות בחרתי "שכפל צגים אלו", וזה עובד כל עוד אני לא במשחק.. משום מה במשחק התמונה מועברת רק במסך אחד. יש אפשרות להגדיר את זה אחרת דרך הCATALYST? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  11. לא משנה הסתדרתי בעצמי כבר... אומנם איכות התמונה לא כמו שמחברים לממיר חד חד אבל רואים מצויין גם ככה. אגב,ממליץ בחום על חנות סטריאו סטאר שנמצאת בפתח תקוה בז'בוטינסקי ממש ליד אורנג'-שירות מצויין נתנו לי את הכבלים הטובים ביותר,גילו סובלנות והראו לי את הכבלים פועלים על ממיר של יס.. מדהים. אז באמת כל הכבוד להם !!! בלי שום קשר לזה עשה לי מחיר טוב

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  12. Started by HAGIT2120,

יש לי חבר שטס לאמריקה בבלאק פרידיי אז כדאילי שהוא יקנה לי כרטיס מסך ? יהיה עליו אחריות בארץ )אחריות גלובלית (? עוד שאלה., אני חשבתי על הgtx 970 נראה לכם שיעשו עליו הנחות במסגרת הbf . איזה דגם של 970 כדאי לקנות , ומאיזה חברה זה הכי משלם וזול ? הוא טס שבוע הבא אז בבקשה תענו לי מהר תודה רבה נ.ב יש דרך בטוחה להבריח אותו במזוודה בלי מכס ( לשים עליו נייר וסרטים ולשחק אותה כאילו זה מתנה )

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  13. Started by doc-kwl,

אני מתלבט בין שני כרטיסים, מצד אחד כרטיס שאני יודע שיעשה את העבודה כי כבר ראיתי אותו בפעולה אצל חבר, (ממש לא משנה איזה זה זה לא העיקר) ויש לי אפשרות להשיג את הכרטיס הזה (קבלו לינק למטה) בממש זול (דרך אבא של החבר וגם זה ממש לא משנה) אם אותם אפשרויות בדיוק אבל אין לי מושג איך הוא בחיים לא ראיתי אותו.....(הכרטיס הוא של Pinnacle) אם למישהו יש מידע לגביו....שווה..לא שווה...אני ממש אשמח http://www.pinnaclesys.com/ProductPage.asp?Product_ID=6&Langue_ID=2&menuDown=sum דרך אגב יש לי מעבד פנטיום 4 2.53, ואם למישהו יש הצעות לכרטיס אחר אני גם אשמח

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  14. אני מחפש איכות איכות איזה מסך נותן תמורה לכסף

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  15. Started by avivlevy,

אני לא ממש מתמצא בדרברים של ATI אז אני צריך קצת עזרה. איך אני עושה שיהיה אפשר לראות גם בבמסך מחשב (LCD) וגם בבפלזמה? אני מחבר את הפלזמה דרך כבל סופר וידיאו - RAC.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  16. ברשת טוענים כי דור כרטיסי המסך החדש של מפתחת השבבים האמריקאית יתבסס על ארכיטקטורה מעודכנת בשם חדש, לאחר חמש שנות GCN שנת 2016 אמורה להוביל את AMD לדרך חדשה ומסקרנת כמעט בכל הקטגוריות, וכעת אנחנו מקבלים אישור רשמי, לכאורה, לכך שהיא תלווה לא רק בארכיטקטורת ליבות עיבוד כלליות חדשה לגמרי (Zen) – אלא גם בארכיטקטורה חדשה לגמרי לליבות הגראפיות, שתיקרא Polaris (כוכב הצפון). השם Polaris תועד בפוסטר של החברה, ולמרות שאין לנו שום פרטים טכניים בינתיים מדובר בשינוי משמעותי אחרי כחמש שנים בהן מרבית הליבות הגראפיות של החברה התבססו על ארכיטקטורת ה-Graphics Core Next, שהחליפה את ארכיטקטורות ה-VLIW שגם כן ליוו את המפתחת במשך שנים לפני כן. אז מה בנוגע לביצועים? דיווחים …

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  17. שלום לכולם. אני יודע שכבר טחנו את הנושא מכל צד אפשרי אבל בכל זאת אני מתלבט לגבי שני הדגמים הספצפים. 8800GTS - http://tms.co.il/product/4888 1270ש"ח 8800GT - http://tms.co.il/product/4622 1099 ש"ח. איזה מבין השניים עדיף? תודה מראש ושוב פעם סליחה אם העליתי נושא שדיברו עליו לא מעט בעבר

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  18. הכתבה עושה סדר בכל הקשור לתוספות של שמות הכרטיסים (SE,XT וכו') וגם מספקת דירוג. http://www.nordichardware.com/article/2003/Names/ אני מקווה שזה יעזור....

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  19. Started by Stoichkov,

אוקיי נכון הכרטיס כבר לא כ"כ באופנה יש לי אותו כבר חצי שנה אבל בכל זאת החלטתי לעשות סקירה קטנה ולראות את הביצועים שלו על גבי call of duty 4 המערכת היא: AMD 5200(2700Mhz) HD3850 256Mb GeCube GPU:669 ,Memory Clock: 829 OCZ 2*1024Mb 800Mhz בהתחלה התוצאות הן על המשחק עצמו ללא כל בoc התוצאה השניה היא כולל oc לכרטיס מסך והתוצאה השלישית היא הoc כולל oc למעבד . מחכה לתגובות..

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  20. Started by zobi12,

ראיתי אצל חבר את המסך lg f700b למסך יש עיצוב יפה מאוד אבל הבעיה שלא הייתי יכול לדעת עד כמה המסך איכותי כי לחבר שלי fx 5200 והוא משחק גם בלי פילטרים שאני משחק על הגדרות הכי גובהות לא הבנתי מה ההבדל בין מסך שטוח מבפנים ושטוח מבחוץ הסתכלתי על המסך ולא ראיתי הבדל והאם מישהו יודע אם בזמן הקרוב המחיר של lg f700p הולך לרדת

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  21. Started by WHITE_ZOMBIE4,

יצאו שתי גרסאות אחת של IGP motherboards ואחת רגילה מה זה הIGP הזה? יענו למי שיש כרטיס און בורד? איזה להוריד?

22. Started by eyalha,

אהלן, אני מחפש כרטיס טלוויזיה לאחר שזה שיש לי (PVR 150) תסבך אותי וגם בפורום לא ידעו מה לעשות לגביו.. (המטרה היא להעביר קלטות וידאו לDVD) http://www.officedepot.co.il/speciallinks/il/ODP/source/p4.pdf בלינק הנ"ל מופיעים שני כרטיסי עריכת וידאו, בצד שמאל למטה.. אחד כחול של DAZZLE ואחד עם USB חיצוני של PINACLLE.. מה דעתכם עליהם?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  23. Started by Moo,

חיברתי את המחשב לטלוויזיהדרך ה TVOUT והוא לא מזהה שהיא מחוברת. ב DISPLAY OPTIONS סימנתי V ב FORCE TV DETECTION עכשיו הלכתי ל DISPLAY MANAGER ושם בחרתי את הטלוויזיה ובאמת רואים. הבעיה שאחרי ריסטרט שוב הוא לא מזהה את הטלוויזיה. לא מחובר מסך ומדובר על דרייברים CCC 6.1 . מה הפתרון לבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  24. Started by zohare62,

קניתי כרטיס מסך גי פורס fx יש לי בעיה אני לא רואה בכבל s.vedio איך אני מגדיר במאפיני כרטיס מסך שאני יוכל לראות?(פנטיום 4 XP PRO ) בכבל פשוט של rca אני רואה אבל לא ברור במיוחד.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  25. שלום לכולם לחבר שלי יש X1650XT של חברת HIS בעל צלעות קירור - ללא מאורר . בזמן האחרון הכרטיס מראה כל מיני צורות במשחקים , לדוגמא PRO STREET , או COD4 וגם CS:S . נסיתי לבדוק את טמפ' הכרטיס אך אולם לא מצאתי משהו שקרוב לזה ( יכול להיות שאין חיישן ?! ) . כרגע מה שעולה לי לראש זה להוסיף מאורר נוסף על הצלעות או מתחת לכ.מסך שיתן לו קירור - כי נגעתי בצלעות והם היו מספיק חמות ! . אני לא חושב שהכרטיס בדרך לגסיסה - הוא עבד בצורה יפה ופתאום בום ארטיפקטים . אין לי תמונה להראות לכם , הייתם מבינים יותר ( אולי בהמשך אני יעלה ) . בקיצור מה צריך לעשות במצב הזה ? חיפשתי מד טמפ' באוורסט וגם ב-RIVA TUNER , לא מצאתי דבר . המארז שלו זה TT MAMBO משהו כזה , קירור יחיד ב-REAR 120mm .…

• 0 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.