כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים. קבלתי כרטיס טלוויזיה מדגם hauppauge WinTV MiniStick usb 2.0 לקליטת השידורים החדשים. במדריך כתוב שלאחר ההתקנה, בפעם הראשונה שאפעיל את התוכנה, יופיע אשף להגדרת הכרטיס. הבעיה שאין שום אשף. ישר עולה התוכנה לצפיה, החלון שחור, וזהו... אין מה לעשות... ניסיתי את זה בשני מחשבים, הסרתי והתקנתי מחדש, הורדתי דרייברים מאתר היצרן, נאדה. אשמח לפיתרון בהקדם, תודה.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך Gigabyte 8800gts 512 התקנתי את RIVATUNER, והיא מזהה לי את הכרטיס כגרסא ה640mb של הכרטיס(G80). מישהו נתקל בזה? אני משתמש בויסטה, אולי שם הבעיה? תודה אורי
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות כרטיס מסך של ATI אבל אין לי אפשרות להתנסות עם אחד כדי לבדוק את האפשרות המדוברת. אני מחפש תשובה ממישהו שהתנסה באפשרות הזאת ברזולוציות ביחסים שונים במשחקים (במקרה וקיימת כזאת) והאם זה עובד כמו שצריך? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש בקרוב. קראתי היום, שבמסכים הגדולים ישנה בעיה עם הכרטיסים הממולצים מבחינת ביצועים /כסף...(9600 8800GT) אני יקנה מחשב ב5000-6000 ש"ח מקסימום....(גם מוגזם אבל מוכן להשקיע לאיכות.) אשמח לדעת איזה כרגטיס מסך במחיר סביר יחזיק מסך 22' על רזולוציה טיבעית. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
חכו לכל הבחינות והתוצאות ואל תציפו בבקשה! תודה.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
קודם אני אתן את הייעוד, ולאחר מכן את התקציב. יש לי מעבד P-4 2.6Ghz HT עם OC ל-3Ghz. יש לי 1.5 ג'יגה זכרון. יש לי כרטיס מסך GeCube Radeon X1650 512mb AGP, שבספקס רשום שהוא תומך HD. כאשר אני צופה בתוכן שמקודד ב-X264, ברזולוציה של 720p, התוכן נראה מקוטע ואינו מציג היטב. יש לי מסך 19 אינץ' LCD שמחובר ב-VGA. איזה כרטיס מסך לדעתכם יריץ לי את התוכן הנ"ל, בלי יותר מדי מעמסה על המעבד? ולגבי התקציב, אני רוצה את הכרטיס הכי זול שיעשה את העבודה טוב. (אני מדבר פה על משהו כמו 400-500 שקל, אבל אם אין כרטיסים טובים במחיר הזה, אז יותר). ואגב, איך הכרטיס הזה יתמודד עם תוכן 1080i? כמובן שמדובר ב-AGP
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
כרטיס X1950GT, היו לי דריברים גירסא 8.3 היום עדכנתי ל8.6 וCCC לא נפתח יותר.. ניסיתי למחוק ולהתקין שוב אבל לא עזר ואין לי רעיונות יותר.. מישו יכול לעזור לי? תודה..
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 9800 gtx 512 ואני רוצה לראות hd קיבלי שני קונקטורים עם הכרטיס מסך אחד שכתוב עליו hdmi והשני רגיל חיברתי את הקונקטור הרגיל הורדתי סרט באיכות hd 4 גיגה האם אני צריך תוכנה כדי לראות או מספיק שהכרטיס תומך ואני יכול לראות ככה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס מסך מסוג 7600GS, בכל משחק שאני משחק מופיעים לי המון ארטיפקטים במשחק, לקחתי תכרטיס לתיקון בחברה, הם אמרו הם בדקו אותו במשך כמה שעות והכל היה בסדר, החליפו לי בכל זאת ועדיין יש לי את הבעיה... יש אולי למישהו פיתרון ?????? והטמפרטורות תקינות לחלוטין.. 49 ללא מאמץ ו 55 במקסימום מאמץ (דרך EVEREST) עם ATI TOOL שעשיתי בדיקה הוא הגיע ל 60 מעלות והראה המון המון המון ארטיפקטים מפרט: Intel Pentium 4 2.66ghz 768MB RAM MSI 645 Combo (MB) 300W PSU Inno3D 7600GS 512MB AGP יש למישהו מושג מה הבעיה? :\
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם... צריך עזרה עם חיבור כרטיס מסך 9600XT ל LCD R812B של סמסונג רכשתי כבל DVI ל HDMI עשרה מטרים והוא כרגע מחובר... אני לא מצליח לראות תמונה בLCD . זה בסדר שהמסך של המחשב מחובר לVGA והLCD מחוברת לDVI ? אין בעייה עם זה ? כאילו יש בכרטיס 2 יציאות ....(בעצם 3 יש גם S-VIDEO). ניסתי דרך ההגדרות של הכרטיס מסך לכוון אך ללא הצלחה. תודה שלומי [br]פורסם בתאריך: 26.06.2008 בשעה 19:53:41 טעיתי בדגם : R81B
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו היום. המעבד עם ליבה מרובעת - q6600, זיכרון 2GB 800 MHZ. העניין הוא שהכרטיס מסך די חלש - geforce 8400gs. אני לא ממש גיימר, אבל אני עורך די הרבה סרטים בתוכנה לעריכת וידאו מקצועית. אני משתמש במערכת הפעלה windows vista ultimate. השאלה שלי היא האם הכרטיס הזה הוא מספיק טוב לשימושים האלה, או שצריך לשדרג אותו לכרטיס אחר, נניח geforce 9600 gt. יש לי ספק כוח 300W, האם הוא יכול בכלל להחזיק כרטיס כמו ה-9600gt? אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
הם לא עושים את זה הרבה אבל הנה http://www.matrox.com/graphics/en/press/releases/2008/corpo/mseries/
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מפרט בפרופיל אם זה משנה. קניתי דיי מזמן (שנה פלוס אם אני זוכר נכון) כבל Svideo-Composite. כשקניתי אותו הכל פעל טוב (עם קצת בעיות, אבל בכללי פעל טוב). עכשיו חיברתי אותו, ואני לא מצליח להציג שום דבר על הטלוויזיה. הגדרתי הכל נכון (Multiple display wizard), ובכל זאת כלום. הוא לא מזהה את המסך, ולא קורה כלום גם כשאני מכריח אותו לשלוח אות בלי קשר למסך. מה אפשר לעשות? (דיי דחוף, מה שאני צריך להראות בטלוויזיה יתחיל בעוד שעה בין אם אני אהיה שם ובין אם לאו.) אין לי אפשרות לקנות או להשיג כבל חדש אם זאת הבעיה - היום יום שבת, הכל סגור. תודה, גיא.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים. יש לי לוח אם דגם GA-MA78GM-S2H של ג'יגהבייט הכולל את הכרטיס המובנה HD3200 והייתי רוצה להוסיף לו כרטיס חיצוני ככה שיווצר אפקט הHYBRID GRAPHICS. איזה דגמים תומכים בפונקציה הזאת? האם זה תומך רק בויסטה או שיש אפשרות לשלב את הHYBRID גם בXP? תודה מראש לכל מי שעונה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
השבוע אני הולך לקנות מחשב חדש עם הכרטיס HD4870 בחנות FOXPC ויש לי כמה שאלות: 1) הכרטיס הוא של GeCube ושמעתי פעם שאין להם חיישן טמפרטורה זה נכון? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1222 2) בכרטיס היישן שלי יש קירור בשם Evercool VC-RHC Turbo II http://www.techpowerup.com/printreview.php?id=/Evercool/Turbo2 רציתי לדעת אם אפשר להחליף אותו במקום הקירור של הכרטיס החדש ואם בכלל כדאי להחליף את הקירור או שמספיק להחליף רק את המשחה הטרמית?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש הבדלים בין 2 החברות הבנתי ש 8800gs וה 9600gso הם למעשה זהים, אך האם יהיו הבדלים בין 2 החברות פרט לכך שpalit נותנת שנתיים אחריות ו asus שלוש שנים? האם המאווררים של שניהם טובים ושקטים? והאם הקירור הוא טוב יש הבדל גדול במחיר בין 2 החברות ולכן רציתי לדעת האם ההבדל מצדיק זאת תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
איזה מכרטיסי במסך הנ"ל עדיף ברמת המחירים הזו (בין 400 ל500 ש"ח) . האם ל PCI EXPRESS 2 של כרטיס ה 3650 יש יתרון על פני ה8600 שיש לו רק 1 ??? להלן הלינקים : HD3650 : http://www.skypc.co.il/pl_product~GV362~8~0.htm 8600GT : http://www.skypc.co.il/pl_product~LV361~8~0.htm ניתן לראות את מפרט המחשב שלי בפרופיל
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מחד, מדובר באותו כרטיס: http://www.xpertvision.com/main/vgapro.php?id=148 http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=661 מאידך, בכל הביקורות על הכרטיס של Palit שראיתי מופיע קירור שונה. לא יודע אם ה-PCB שונה גם הוא. לי בכל מקרה יש את הכרטיס של XpertVision והוא מגיע עם הקירור שמופיע באתרים הרשמיים. מישהו יודע אם ה-HR-03GT, DuoOrb או כל קירור מגניב (ושקט!) אחר יתאים לו? הקירור הנוכחי טוב מאוד אבל קצת מרעיש. הכרטיס לא זוכה לביקוש היסטרי ולכן באתרים של TR/TT מתעלמים מקיומו. עדיף כמובן עם אסמכתאות לגבי התאימות וכו'.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום ובכן השאלה בכותרת...זו הטכנולוגיה החדשה של AMD ATI לפענוח סרטים במחשב.עכשיו יש לזה דור שני שבא בכרטיסי 48XX בקריאה בוויקיפדיה ראיתי שהציפ משובץ [הדור הראשון] בכל כרטיסי 38XX והדור השני בכל כרטיסי 48XX מה כדאי לקחת בהנחה שאני לא גיימר אלה חובב סרטים.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
http://hardwarezone.com/news/view.php?id=11007&cid=6
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
התקנתי במחשב שלי שני כ. מסך 4850.. משחקים עובדים בצורה מצויינת, והכרטיסים כן עובדים, אבל כאשר אני מעוניין לבדוק את טמפרטורת הכרטיסים, לא ה ATITool ולא ה RIVA tuner יכולים להגיד לא מה הן המעלות, כמו כן לא ראיתי שום התייחסות לכרטיס הנוסף, למרות שיש מערך CF.... יש לכם מושג מה הסיפור? :s05:
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שאר המערכת : E8400 NO OC 2GB G,SKill CL4 PK 600W ThoughPower Gigabyte EX38 תביאו אתר נורמאלי להעלות תמונות ואני אעלה ובאיזו תוכנה אני בודק טמפרטואות.. 7/3/2008 11:50:21 PM - XP Beginning Run #1 on Map-island, Demo-benchmark_gpu DX9 1680x1050, AA=No AA, Vsync=Disabled, 32 bit test, FullScreen Demo Loops=3, Time Of Day= 9 Global Game Quality: High ============================================================== TimeDemo Play Started , (Total Frames: 2000, Recorded Time: 111.86s) !TimeDemo Run 0 Finished. Play Time: 52.43s, Average FPS: 38.15 Min FPS: 23.81 at frame 160, Max FPS: 50.72 at frame 93 Average Tri/Sec: -27477230, Tri/Frame: -720264 Recor…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי יש לי את הכרטיס מסך 7600GT והתקנתי לו דרייבר לפני כמה ימים. הבעיה שלי היא הלוח בקרה של הכרטיס מסך , עכשיו הלוח בקרה שונה (יותר אופציות וכאלה ) ויש דברים שאני יודע לעשות רק בלוח בקרה שהיה לפני כן. איך אני יכול להחזיר את הלוח בקרה של הכרטיס מסך למצב הקודם ? עכשיו זה ככה : ואני רוצה את זה כמו בתמונה הזאת, תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-