עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Tuki sheishmor alay,

כפי שהבנתי, היתרון של כרטיס PVR על כרטיס טלביזיה רגיל הוא היותו מאפשר קידוד והקלטת השידורים. הבעיה היא שבהוט כמעט כל הערוצים הרלבנטים הם בשיטה הדיגיטלית ולכן אם יש לי חיבור של הכבלים למחשב ללא הממיר של הוט אז אני מוגבל רק לערוצים המשודרים בשיטה האנלוגית. אני צודק? פשוט אני מתלבט בין ה-hauppauge PVR-150 לבים סתם כרטיס טלביזיה רגיל ב-100-200 שח ונראה לי שבמידה ואני צודק אז לא שווה לשלם הפרש של עוד כ-400 שח עבור היכולת להקליט את הערוצים המשודרים בשיטה האנלוגית.

2. Started by omrishriki,

שלום לפני זמן מה התחדשתי במחשב יש לי מעבד i5 עם קירור רגיל ב 120 שקל ומארז עם אוורור טוב 3 מאווררים וכטיס מסך nvidia 560 gtx שאני משחק לדוגמא בניד פור ספיד ה gpu מגיע ל50 מעלות אחרי חצי שעה של משחק זה נורמלי ועד כמה מעלות מותר לכרטיס מסך להגיע תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  3. יש לי כרטיס גרפי חדש: asus 7600GS לוח אם: asus pb5 E plus במחשב הישן היה לי מסך עם חיבור אנלוגי ובכל פעם שרציתי לחבר את המקרן למחשב הוצאתי את החיבור של המסך ושמתי את המקרן. עכשיו יש לי כרטיס גרפי עם שני החיבורים כשהמסך (מחשב דק) מחובר לדיגיטלי, והמקרן יכול להתלבש על החיבור האנלוגי. אני לא רוצה לחבר את שניהם יחד כי אני לא יודע אם זה לא הורס (מותר?) האם זה מוריד מאיכות הצפיה אם שניהם מחוברים במקביל? האם הכרטיס שלי תומך בזה? האם יש לחבר את המקרן לחיבור של לוח האם? תודה לכל העונים אשמח לתשובה מהירה (רוצה לחבר כבר את שניהם) 8)

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  4. כרטיס הטלוויזיה שלי של חברת Pinnacle מחובר לשקע אנטנה (כבלים) ובכדי לצפות בטלוויזיה אני עושה שימוש בתוכנה PCTV Vision התמונה נראית נהדר אך לצערי אין לי סאונד כרטיס הקול שלי הוא AC97 אליו מחוברים רמקולים של לוג'יטק 2.1 (בשקע הירוק בכרטיס הקול) להלן תמונות של ההגדרות בתוכנה http://i7.photobucket.com/albums/y293/nitk/settings1.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y293/nitk/settings2.jpg יש לציין שהסאונד בכל התוכנות / משחקים מה לבחור בכדי לשמוע

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  5. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=325 כרטיס תואם ל-6800NU אבל אם עוד קיצוצים!! 8 צינורות עיבוד במקום 12 מהירות שעון 320מה'צ במקום 325 חוץ מזה הוא דומה ל-6800NU בכל דבר אחר!! ויתומכר במחיר 200 או פחות... ולפי מה שהבנתי הוא יהיה רק במערכות OEM אז אני לא ממש מבין למה הם רשמו שהוא יתומכר במחיר 200 טוב נו חחח קרטיד לפיסי ספוט

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  6. Started by cb,

התקנתי HL2 על המערכת שלי(מפרט בצד) ויש בהגדרות גראפיקה המתקדמות אנטי אנלייסינג,אבל יש שם X6 וממה שהבנתי כרטיס מסך אחד יכול רק עד X4 וגם מזה MSAA? רשום שם X6MSAA עוד משהו אחד:יש שם בהגדרות Color Correction או משהו בסגנון-אפשר לבחור Enabled או Disabled ..נראה לי שיותר טוב אינאייבלד..מישהו יודע מזה?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  7. כותרת.... ואם כן היה גירסות אז מה הגריסה האחרונה של הAGP....... נ.ב כן אני יודע שאלה דפוקה ואני חושב שאני מתכוון לא ללמשל X4....וכו'. אלה VERSION או משהו כזה....

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  8. Athlon 64 3000+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512MB A-DATA Sapphir (ATI)RADEON 9600XT TV,DVI 128MB.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  9. האם אבד הכלח על x1900xt,7900gtx לאור העובדה שצפויים כרטיסי מסך חדשים שיתמכו חומרתית בכל התכונות של directx10? רכישה של אחד מהכרטיסים האלו מזכירה לי את הטעות הפאטאלית שעשיתי כאשר קניתי כרטיס high end agp 6800gt זמן קצר לפני שכל השוק עבר ל- pci-e וכשהלוח אם שלי הלך לעולמו לפני זמן מה ,ניתקעתי עם כרטיס יקר אבל עם לוחות סוג ז שיש להם תמיכה ב- agp ,ולכן אני למדתי לקח ובכוונתי לחכות לכרטיסי directx10 שיהיו (אם להאמין להבטחות של microsoft ) פי 8 יותר מהירים ועם איכות קולנועית אמיתית, שלעומתם המישחקים של היום יראו כמו סרטי אנימציה יפניים סוג ז .

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  10. שלום, לחבר שלי יש כרטיס 6600GT 128MB ולי כרגע יש ATI Radeon 9550 256MB *כן אני יודע שהמגה לא כל כך חשוב.... אז ככה, חבר שלי מעוניין למכור את ה 6600GT שלו והשאלה שלי האם כדי לי להחליף את הראדאון שלי בזה? האם 6600GT חזק יותר מהראדאון שלי? הוא מוכר בערך ב 300 שקל... (לא עשה אובר קלוק ושימוש רגיל עם קירור סטוק כרטיס כמו חדש גם כן הוא לא כל כך מבין אז לא נגע בו גם) אולי אני אצליח לשכנע אותו למכור ב 250.... אז אם תוכלו לייעץ לי... האם כדאי לי להחליף ועוד שאלה: האם ה 6600GT טוב יותר עם קירור חזק ואיכותי ל OC מאשר הראדאון עם קירור חזק ואיכותי? מי מהם טוב יותר ל OC ? שאלה 3: או האם כדי לי כבר לקנות ב 500 שקל (תקציב שלי כמובן עם סטייה לפה ולשם אבל לא גדולה בכלל) לקנות כרטיס חדש אך…

11. Started by itzikcore,

יש לי התלבטות ממש קשה.אני יודע שיצא הכרטיס 8800gt,ואני יודע שהוא ממש חזק בביצועים...שהוא יכול להגיע לgtx [לא לאולטרה] אבל חשבתי שאם כבר שווה לקנות את האולטרה למרות שהוא יקר.אבל הכרטיס הזה הכי חזק שקיים היום,וחשבתי על זה שאם נגיד עוד איזה שנתיים ככה... יצאו משחקים ממש חזקים,אז עדיין האולטרה יתמוך בהם חזק.ונגיד עוד שנתיים לדוגמא הוא לא יתמוך במשחקים גדולים יותר משל היום.אז אני יכול להוסיף עוד אולטרה אחד וזה יעלה כבר ממש זול,וגם משתלם.ותחשבו על זה,שתי 8800 gt 512 ביחד יגיעו לאולטרה[אני חושב]אז לא שווה לקנות אחד כזה?.. אז אני עשיתי את החושבים שלי.ואני שואל אתכם....האם כדאי לי לעשות את זה?אם לא...אז תציעו לי מה לעשות.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  12. Started by UNDERDOG,

השאלה בכותרת אני רוצה לדעת באיזה מחיר אנשים חושבים שזה מחיר הוגן לקנות כזה כרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  13. אני לא מבין למה יש לי בכרטיס איפה שהמאוורר שלו כזה אולטרה...כמה צבעים כאלה..אני מסתכל לתוך המארז אני רואה ירוק כחול אדום משהו כזה...למה זה?

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  14. Started by arm123,

לאחר קריאת המדריך למסכי LCD עלו בי מספר שאלות: 1. איזו חברה יותר טובה SAMSUNG או LG 2. האם הניגודית משחקת תפקיד חשוב מ 1/500 ומעלה 3. איזה מסך היתם ממליצים מבין Samsung 913N או LG 1980Q או Samsung 913B או Samsung 930B. אשמח לתשובות מבעלי ניסיון עם המסכים וגם מאחרים בתודה מראש רן

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  15. Started by carock,

כותרת..

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  16. Started by leda,

איזה חברה אתם ממליצים בישביל 9600GT ?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  17. Sparkle GeForce 6600 Series - SP-AG43DH פשוט מעולם לא שמעתי על החברה Sparkle אז רציתי לדעת מה דעתכם, בתודה מראש. בלוטוס.

18. Started by mystikal,

יש לי 2 מסכי 21 אינץ' של איי בי אמ שנכבים ולא נדלקים ללא סיבה מיוחדת הנורות שלהם מהבהבות או משתנות לצבע כתום לפעמים משחק עם החיבורים אחרי ניתוק ממושך פותר את הבעיה , אך לא תמיד. האם יש פתרון לבעיה זו ? תודה

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  19. Started by rino,

שלום לכם אני שוקל לרכוש מסך דק והמליצו לי על המסך של BENQ FP951 נתוני הקונטראסט שלו מצויינים 1:700 אך מעבר לזה אני לא מבין גדול במסכים דקים וקשה לי להחליט. הנה הקישור למסך http://www.benq.com/display/lcd_fp951.html מה דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  20. דיווח באתר TweakTown טוען כי קשיים בחומרה ובקושחה עשויים לסבך את דרכו של כרטיס המסך האימתני החדש אל החנויותלכתבה

21. Started by j,

שלום, אני מחפש מסך LCD 1200*1920 המסך צריך להיות widescreen וזמן תגובה מהיר. ישמש לסרטים ועבודות גרפיות. גודל 20-23 אינץ'. המלצות חמות יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  22. Started by Le0n,

יש לי AMD 2600 לוח אם GA-7 512 MB עכשיו יש לי את האקס800 פרו אני יודע שהמערכת שלי לא תנצל את הכרטיס עד הסוף. אני רוצה לדעת באיזה מידה זה יורגש לי במשחקים וזה ואם זה בכלל קריטי.. מה אני יכול לעשות כדיי לנצל אותו יותר??? אוברקלוק למעבד??????

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  23. Started by barak19876,

ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה טוב לא מאוד יקר אבל שיהיה באיכות טובה מה אני צריך לחפש בכרטיס כזה והאם יש לכם הצעות לכרטיס טוב? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  24. Started by avivaviram,

אז ככה אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 400 שקל. משוייך ל PCI-E יש לי מעבד 3.4 ג'גה הרץ 667 מגה הרץ 4MB זיכרון מטמון 1024 מגה (1GB) של RAM ואן לי מושג מה הספק...(ו / אאו מה זה אומר)

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  25. Started by penny1,

רציתי לדעת מבין שתי הכרטיסים האלו...איזה הייתם ממליצים ? 1. ?EN7600GS Silent 256MB, TV, DVI, PCI-E? שעולה 890 ש"ח 2. Radeon X1600 Pro 512MB, DVI, PCI-E? שעולה 770 ש"ח שניהם של ASUS והמחירים נלקחו מKSP בנוסף מצאתי גם את הכרטיס הזה : 7600GS 512MB TV, DVI, PCI-E? של POINT OF VIEW ב 790 ש"ח ...מדוע זה כזה זול ? זה חברה לא טובה ? והערה אחרונה לסיום ...האם במידה ואני אצליח לגייס עוד כסף כדי כבר להשקיע בכרטיס הזה : X800GTO16 256MB, TV, 2xDVI, PCI-E? שעולה 1090 ש"ח למרות ששוב העדיפות היא גג מקסימלי 900 ש"ח תודה לכל מי שיתן יד ויעזור... ומצטער שאני שואל המון שאלות...אני פעם במלא זמן מחליף ומחשב...ועד שאני כבר שם קצת כסף אני רוצה לדעת מה אני קונה...

• 1 תגובה
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.