כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
-
(ראו שאר המפרט רשום בצד) לא עמדתי בפיתוי ואני מנצל ביקור מולדת של חבר לקניית 9600GT (כרטיס מעט מומהר, של חברת איבוריי.. אהם.. MSI), בייחוד שהמחיר כולל משלוח דומה לזה של 8600GTS בארץ (170 דולר לפני החזר בדואר של 20 דולר). כמובן שרק בדיעבד נזכרתי שכדאי שאעיף מבט בספק הכוח שלי - הנתונים הרשומים מעלה הם נתוני הספק הרשמיים לאורך זמן. רשום שהספק יכול להגיע למקסימום 18 אמפר תחת עומס רגעי, אבל אני לא ממש מעונין לבדוק את זה. האם אני יכול להיות רגוע או להתחיל לחפש ספק אחר? תוספת בעריכה - דגם הספק שלי הוא 475VD-AT תוספת אחרונה - אפשר מבחינתי לנעול את הדיון - הכרטיס הוחלף בסכין מטבח משובחת שלא ניתן להשיג בארץ... יצטרך לחכות להזדמנות אחרת.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
איפה שבדרך כלל מתקינים את הדרייברים (בכונן C) יש לי תיקייה בשם NVIDIA, ועוד תיקייה בשם NVIDIA Display Driver, ובתיקייה של Nvidia נמצאים כל הדרייברים שהשתמשתי בהם שזה משהו כמו 5 סוגים ומכילה בתוכה 140 מגה, ובתיקייה Nvidia Display Driver יש גם כל מיני קבצים של אנוידיה שאני לא יודע מהם ומכילה 40 מגה, האם זה בסדר או שזה לא צריך להיות ככה? וזה בסדר שאני מתקין דרייברים אחד על השני בלי למחוק את הקודמים?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
האם המפרט הבא יאפשר להריץ את crysis בצורה "שחיקה " (לפחות 25 fps ) ב- 1024*1280 במצב HIGH כאשר הצללים מבוטלים SHEDOWS OFF Q6600 4GB 800 MHZ DDR2 X1950PRO 512MB האם המפרט יאפשר להריץ את המשחק הזה בצורה טובה מבלי להתפשר יותר מדי ?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי חיבור AGP 8X והתקציב שלי הוא עד 400 ש"ח. מה כדי?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב בימים הקרובים כששאלה אחת נותרה פתוחה יכול מאוד להיות שאני לא אשחק במחשב או אשחק מעט האם מומלץ ללכת על מעבד/לוח אם שיש עליו כרטיס מסך מובנה? איזה משחקים הוא יכול להריץ? איזה משחקים כרטיס מסך חלש יחסית מסוגל להריץ? (מבחינת השנת יציאה של המשחק) תודה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום רב בשעה טובה עברתי למחשב נייד נחמד וזריז ( לא חשוב איזה ) עכשיו את המחשב הנייח אני מעוניין לתת לאחיין שלי כדי שיהנה ממנו מפרט המחשב הנייח הוא כדלקמן מעבד 3.4 GHZ P4 מספר 650 זיכרון 2 GB GHZ DDR 2 667 MHZ לוח אם P5GC MX הארד דיסק 80 GB הרעיון הוא לקנות כרטיס בתקציב של עד 600 ש"ח וממש לא יותר כדי שהאו יוכל להנות ממשחקים עד כמה שניתן מהמחשב הזה אני נורא אשמח אם תוכלו לעזור לי בעיניין
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
האם למשהו יש מושג לכרטיס HD 2900 תוכנה שמודדת כמה MB זיכרון משתמש כרטיס מסך ?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וקיבלתי איתו כרטיס טלויזיה , אני משתמש ב ווינדוס ויסטה , התקנתי את הדריבר ושאני לוחץ על ה winfast זה אומר לי : cannot find any vidieo capture device זה המפרט של המחשב שלי: Intel Due Quad Q6600 2.4 GIGABITE P35 DS3L 2GB MEMORY 320GB Geforce 8800 GT 512 MB LEADTEK WINFAST TV2000 RM LIBERTY 400W זה הכל אני לא בטוח שזה נחוץ אל שיהיה מראש תודה על העזרה אבי ..
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי היום טלוויזית LCD של שארפ מדגם LC32SA1 וכאשר אני מחבר אותה למחשב אני רואה בשחור לבן, מיהו יכול להסביר מה לעשות כדי לשנות את זה לצבע? יש לי כרטיס מסך ATI READON X1550
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מה עדיף לי לרכוש איזה מבין הכרטיסי מססך הבאים כרטיס מסך GeForce 6200 256MB כולל חיבור TVOUT ו-DVI או הכרטיס מסך GeForce 7300TC 512MB? רוצה שאחד הכרטיסים יעבדו טוב במשחקים על איזה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שיתמוך בDIRECT10 המעבד Q6600 הספק 430W של ANTEC השימוש של הכרטיס הוא בעיקר משרדי אבל גם קצת עריכת וידאו בסיסית וצפייה בקטעי וידאו באינטרנט.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי 800XL, עם יציאה כזו של פינים.. עם כ.המסך קיבלתי ארבעה סוגי כבלים... אחד עם חיבור פינים בצבעים כחול/ירוק/אדום, שיכול להיכנס לכרטיס המסך שלי...אך לא יודע מה מתחבר למסך הטלויזיה שלי... כבל שני שיש לי גם יכול להתחבר לכ.מסך שלי..ויש לו ארבע יציאות. אחד=V.IN, שני=V.OUT, (צהוב/ שחור). היציאות הנותרות הם מאין חיבורי פינים, שבעצם יש רק כבל אחד (השלישי) שיכול להתחבר אליהם,אך אני לא יודע למה הם משמשים.... :s05: הכבל הרביעי הוא רגיל (צהוב),שכביכול מתחבר לי לTV.. מה עושים?!?!?! הנה קישור לחיבורים שיש לי: http://www.xbitlabs.com/misc/picture/?src=/images/video/pc-x850xt-x800xl/tul_x800xl_bundle2_800.jpg&1=1
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66T128D.htm http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_specifications.php?gpid=119 ה6600 GT הוא מכפיל את המהירויות שעון של ה X800 GTO פי 2 ,כאשר יש לו 1000Mhz לX800 רק 560 אבל הדילמה היא פה שב X800 הוא 256MB ופועל על 256 bit וכאשר ה 6600GT הוא 128MB ופועל על 128bit ,ה X800 יקר יותר ב200 ש"ח ,השאלה מה כדאי יותר. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
התקציב שלי עלה לעד 1000ש"ח לכרטיס מסך טוב (PCI-E למרות המפרט שלי), קיבלתי המלצות על GeForce 7600GT 256mb 128bit מה אתם אומרים ? יש יותר טובים במחיר הזה ?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אתמול עשיתי את ההזמנה שלי למחשב HTPC , והדגם שרציתי (Gigabyte GV-NX88T512HP ) אזל , או משהו כזה... בחרתי אותו בעיקר בגלל שהוא קצת יותר קטן והרבה יותר קר מהמתחרים ( בקטגוריית הכרטיסים שכבר באים אחרי קצת oc מהמפעל). אז עכשיו אני קצת בלחץ של זמן - אני מת לקבל כבר את המחשב ... מישהו יכול להמליץ לי על דגם טוב - בעיקר שיהיה עם קרור טוב ושקט של 8800Gt ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
הכרטיס שברשותי הוא 9800 gt מעבד e6300 1.86ghz זיכרון 2 גיגה ddr2 667 עם הנתונים הללו איזה תוצאה אני צריך לקבל ב3dmark 06 פשוט אני עומד לבצע בדיקה עם התוכנה ואני רוצה לדעת עם התוצאה שאני מקבל תהיה נורמלית...
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
לפני שהם יצרו את הלוח בקרה החדש הזה הייתה אפשרות של nView שבתוך זה היה אפשר ליצור כמה שולחנות עבודה ולעבור ביניהם בעזרת HOTKEY...יש אפשרות כזאת גם בלוח החדש? הדרייבר שיש לי עכשיו זה 163.75 תודה=]
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מה התזמונים של הכרטיסים האלה? 1) Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Retaill (2 Innovision 8800GT G92 512MB I-Chill Overclocked Retail
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית חלש ואני מנגן בו סרטי HD לפלזמה לא ממש בהצלחה רבה. יש לי כרטיס מסך: ATI Radeon 9550 / X1050 Series Secondary 256 MB שמחובר לפלזמה דרך ה HDMI. מצאתי באתר אחר את המדריך הנ"ל להגדרת מחשב חלש לצפייה ב HD ללא בעיות בכלל וחברים שביצעו זו אכן מספרים על ההצלחה בניגון HD אחרי שייסמו את המדריך. להלן המדריך: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=973 הבעיה שלי היא שיש לי כרטיס מסך של ATI ולא של Nvidia ולכן במדריך מצויין שיש להתקין את ה- Nvidia PureVideo לצורך האצת חומרת הכרטיס לניגון קבצי MPEG2 . האם מישהו מכיר מאיץ חומרה ל MPEG2 עבור כרטיסי ATI?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי בעייה מאז הקטליסט 6.4 נראה לי הagp write נשאר תמיד על off ולא משנה כמה פעמים אינ משנה לon זה תמיד חוזר לoff אחרי רסטרט מוזר שרק בדרייברים של אומגה זה בסדר ובמקוריים ובשל ngo זה תמיד על אופ....למה זה ככה? בשביל מה הagp write נועד בכלל? זה מוריד לי בביצועים\איכות תמונה? הכרטיס שלי הוא r9500 pro לוח אם gigabyte GA-8SQ800
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
הי תוכלו להמליץ לי על מסך LCD זול וטוב לגיימינג? איך המסך הזה: http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2415 הוא טוב? שימו לב לכך שהמחיר שלו יחסית זול. ואיך זה: http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=718 ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום התקנתי כרטיס מסך משומש לפני חודשיים בערך (6600 GT) עובד מצוין בשבילי. רק בעיה אחת תמיד חוזרת - אחרי שאני משחק במשחקים (כמו cod4, riddick, psychonauts סתם לדוגמא) ואני מפעיל משחקים כמו nba, fifa תמיד מופיעות צורות משונות על המסך שמונעות ממני לראות ולשחק. רק אחרי שאני עושה ריסט, זה חוזר לגרפיקה נורמלית במשחקים האלה. תופעה מוזרה ומציקה ביותר. מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
ואם כן תנו קישור לאתר זול שאני אוכל להזמין לדוד שלי שגר שם ובא לפה באפריל (אני רוצה כרטיס שקט אבל קירור אקטיבי ושל חברה מוכרת תודה)
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי! המסך אינו נדלק,הנורה הירוקה במסך אינה דולקת. אלו בדיקות ניתן לערוך? תודה!
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-