כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
1. איך זה ש?Forsa 6600GT 128MB TV, DVI, PCI-E (RETAIL)? עולה רק 790 (k.s.p) מה ההבדל בינו לבין 6600gt אחר שעולה נגיד 1200 (ראתי שללידטק יש אחד כזה)?? 2.האם יש הבדל מהותי בין ה6600GT לבין הx800gto והאם הוא שווה את הכסף? 3. כמה עולה ה6800gs הכי זול? (ראיתי בksp שיש ב-1400 אבל הוא 256MB ככה שניראה לי שיש יותר זול)
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מחפש אחר הכרטיס: 6200 AGP אלה מהסוג שאפשר לפתוח לו תצינורות עיבוד אם אפשר חנות מאיזור הקריות תודה ענקית לעזורים.
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הביצועים של ה CCC4.12 לבין הביצועים של הדרייבר הרגיל 4.12 והאם ב CCC יש יותר אופציות? ולמה אני שואל???כי אני פשוט מוצא את הCCC לא אינטואטיבי קשה יותר! וסתם מעיק על קלות התפעול אני עובד עם 9800פרו ועידכנתי ל CCC אפשר לחזור לישן הטוב?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס של ATI 9500 PRO מיוצר על ידי ATI והורדתי את הדרייבר של אומגה מהאתר של WWW.OMEGADRIVERS.NET ושאני פותח את הקובץ לפניי שהוא מתקין את הדרייבר הוא שואל אותי איזה סוג של דרייבר אני רוצה ורציתי לדעת מה זה כל דבר האפשרויות שלי הם: 1.NORMAL OMEGA DRIVER 2.SOFTMOD 9500 OMEGA DRIVER 3.SOFTMOD 9800SE OMEGA DRIVER רציתי לדעת מה זה כל דרייבר ומה הכי מומלץ לכרטיס שלי יש לי את הקירור המקורי של הכרטיס תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
חבר שלי נוסע לסין והונג קונג ביום רביעי הקרוב. אני מענויין לשדרג את ה FX5700LE שלי ל 6600GT להלן מספר שאלות בתודה מראש לעונים: 1. לא הצלחתי לבדוק מחיר הכרטיס בסין/הונג קונג האם משהו מכיר אתר רלוונטי ? 2. האם הכרטיס יכול בכלל לעבוד על המחשב שלי בצורה יעילה : AMD AMD Athlon XP 2000+ 1.7 GHz Total Physical Memory 384 MB Motherboard Info Manufacturer BIOSTAR Group Model M7VIB BIOS Vendor Award Software International, Inc Slot 6/6 (AGP) NVIDIA GeForce FX 5700LE (Omega 1.5303) Order 0 Designation AGP Type AGP Data Bus Width 32 b Details In Use, Long Device Class Display IRQ 11 3. האם יש חשיבות משמעותית לחברה ?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
היי. יש מספר מסכים שאני מעוניין בהם אבל בכל החנוניות שמוכרים אותם אין להם תצוגות זה מאוד מוזר ! ומאוד מרגיז ! אני רוצה לראות את המסך בעיניים לפני שאני קונה אותו יש למישהו מושג איפה אפשר לראות את המסכים האלו ? המסכים היחידים שיש כמעט בכל חנות זה ה SAMSUNG 913N ועוד אחד של BENQ ו MAG זה מתסכל אני מעוניין ב SONY S94 SONY S95 Viewsonic 191 Viewsonic VX912 LG 1980Q LG 1905H IBM L190P תודה רבה למי שעוזר ארז
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שמעו את האמת תכננתי את כל המחשב הבעיה שלי זהה הכרטיס מסך אני רציתי לקנות את זה: LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO אבל עכשיו ראיתי שיצא את זה: XFX GeForce 7800GT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO PCI-E PV-T70G-UDE שהוא יותר זול אבל רציתי להתייעץ איתכם איזה לקנות ולמה....ואם יש הבדל שמצדיק את ההבדל במחיר????
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
התקנתי אותו ומאז המערכת הרבה יותר יציבה ולא קורסת לי כל כמה דקות. בבדיקה שעשיתי על C&C3 ובצפייה בHD התמיכה סוף סוף טובה. עדין הדרייבר הזה לא שוחרר רישמית הוא מופיע באתר הנ"ל http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=15
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
-
מחפש כרטיס מסך בתקציב של 800 שקל. כיום מחזיק ב ס800GT של POWORCOLOR והוא לא מספק אותי. מבקש השוואה ביניהם מבחינת ביצועים אם יש. העין נמשכה ל8600GTS, האם הוא אכן הטוב ביותר לתקציב?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום,קניתי מסך סמסונג 753DFX לפני שבוע, יש לי תופעה מוזרה- מופיעים לי לפעמים למעלה על המסך עיוותים כאילו המסך נמתח ונמשך לכיוון ימין. הפתרון לבעיה הוא לכבות ולהדליק את המסך ? האם הבעיה היא במסך ? או יכול להיות בכרטיס מסך יש לי כרטיס ישן של 8 מגה... אני משתמש ברזולוציה 1024-786 תודה מראש לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 17 LCD שלא יעבור 3000 ש"ח עם חיבור DVI. שימוש בעיקר למשחקים וקצת עבודה משרדית. הבנתי שה-Hyundai Q17 טוב וגם לא יקר יחסית, אז אני צריך את עזרתכם פה. אני לא כלכך מבין בזוית ראיה, אז מה הזוית האופטימלית/סנדרטית ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
חברת PowerColor הוציאה את הכרטיס PowerColor X800GT 256MB 256BIT Extreme לפני מספר שבועות,שאמור להיות הX800GT החזק ביותר בשוק עם קלוקים גבוהים וקירור יותר טוב,מתי הכרטיס יגיע לארץ והאם בכלל ימכרו אותו בארץ?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להגיע לאיכות שווה של בערך גיפה 6600 או טיפה יותר באוברקלוק סביר ל-9800 פרו אחרי מוד ל-XT???
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך 9000 ואני צריך עידכון עליו(באזור הורדות רשום רק מ כרטיס מסך 9500 ואני לא יודע אם זה טוב גם אלי) אז אם משהו יכול להביא לי עדכון לכרטיס תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כשאני מפעיל סרט במחשב אז כל המחשב נתקע אפילו העכבר היה לי כרטיס מסך radeon9200 ועכשיו יש לי גיפור 6200 בראדון לא הייתה לי את הבעיה הזאת ועכשיו בגיפורס יש כל הדריברים מותקנים ומשחקים עולים והכול עובד רק הסרטים לא עובדים גם באתרי אינטרנט כשאני מפעיל ססרטון אז הכול נתקע מה אני יכול לעשות אולי לשנות איזשהם הגדרות ?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי מחובר גם לטלויזיה. עכשיו אני צריך לדעת איך מעבירים בין התצוגות של המסך של המחשב לבין תצוגה על הטלויזיה לצורך צפייה בסרטים. אני מצליח לעשות את החילוף, אבל כאשר אני חוזר לתצוגה של המסך ה REFRESH של המחשב יורד ל 60HZ כמו בטלויזיה ואני כל הזמן צריך לשנות את זה ידנית... מישהו יודע איך מסדרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
יש לכם מושג מאיפה אפשר לקנות מסך כזה או משהו בסגנון? הכוונה זה למסך של מחשב 16*9 אבל שיהיה בסביבות 5 - 9 אינץ'
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
Hi, I'm planning buy new pc but having difficulty deciding which graphic card i should buy, it isn't game pc but want somthing mid average about 400NIS so it's come to 6600GS and 7300GS which better ? :s05: About the 7300GS i was thinking go for xfx PV-T72G-WAN does it work on 64bit memory bus or 128bit other then 7300gs manufactures v card ? Thanks
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
איזה כרטיס למשחקים כדאי לי לקנות בתקציב 1800 שקל?
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה החלטתי על רכישת כרטיס מסך. אבל אני לא בטוח מה יתאים למה והאם כדאי להשקיע בכרטיס והאם בכלל אני צריך לקנות מחשב חדש וזהו... קיבלתי לא מזמן את המשחק Oblivion והוא פשוט קרטע בצורה מטורפת. הנה המחשב שלי : Amd Athlon xp 1900+ 768 RAM DDR Asus A7N8X-X ACPI NFORCE 2 Nvidia G-force 5600 FX אני מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח בערך. אני לא גיימר רציני אבל עדיין אוהב לשחק פה ושם וכמובן אני מעוניןן לשחק Oblivion בצורה טובה. מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך בחיבור PCI שישמש לי למסך נוסף אם למישהו יש למכירה, או שיודע היכן אני יכול להשיג בבקשה תעזרו לי ..... שכחתי לציין בעל יציאת VGA רגילה (D-SUB) תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
קניתי מסך LCD וחיברתי אותו לחיבור DVI בהתחלה ראו מצויין ב-1024x768 אבל אחה"כ החלטתי להתקין את ה- דרייברים שלו ואז החלו הצרות מאז הוא תקוע בתצורה של 640x480 עם 16 צבעים ב- Safe Mode כן אפשר לראות ב- 1024x768 מחקתי את הדרייברים , עשיתי System Restore ושום דבר לא עוזר
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי בשעה טובה כרטיס RADEON 9600 PRO , לפני כן היה לי GEFORCE 4 , יש לי לוח INTEL 845PE. כאשר חיברתי את הכרטיס , תמונת העליה של WINDOWS נראית גרוע ומפוקסלת , אך כאשר אני נכנס ל WINDOWS המצב מסתדר. התקנתי את הדרייברים העדכניים ביותר , וכאשר אני משנה לרזולוציה גבוהה או משנה עומק צבעים האייקונים נראים גרוע כל התמונה מרוחה , העכבר "סוחב" אחריו קוביה שחורה כזאת. מה לעשות ???? האם הכרטיס פגום?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-