כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז כככה הכרטיס מסך שיש לי עכשיו (גפורס MX 400) כבר נהרס לגמרי לא רואים כלום בקושי מרוב התישתושים שלו.. יש לי אותו איזה 5 שנים.. הגיע הזמן להחליף למשהו יותר חדש ומתקדם אשמח אם תוכלו לימצוא לי כרטיס מסך מומלץ עד 700 ש"ח לשחקים מסדרת ג'פורס+חוות דעת אישית במידה ויש.. תודה
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי ממצב אנשים, יש לי שאלה קטנה: מהו דרייבר הCATALYST הכי טוב לATI RADEON 9600XT 256 MB ? אני מכוון לדרייבר שישפר ביצועים וכו'.... או שפשוט עדיף להסתפק הגרסה הכי חדשה(הלוא היא 5.12 ) ? תודה , ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GE-FORCE 7300GS ובדרייברים החדשים של NVIDIA (גירסת 162.18) הכרטיס שלי לא מופיע ברשימה של הכרטיסים הנתמכים! קישור מצורף: http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_162.18.html האם אני יכול להתקין את הדרייברים האלה והכרטיס יעבוד ללא בעיות?! ואם לא אז אני לא יכול יותר לעדכן את הדרייברים שלי?! תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
שלום... אני בודק את הטמפ לכרטיס מסך במחשב החדש (בחתימה) עכשיו ... אני משתמש בתוכנה ATITOOL במנוחה הכרטיס על 47 ובמאמץ הוא על 77 !!!!!! זה עצום יחסית למחשב חדש ! והוא SAHPPIRE שהכרטיסים שלהם (לפי מה שאני יודע) הם דיי קרירים... מה אתם אומרים על הטמפ?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך 460GTX 768MB, ורציתי לדעת אם אני יוכל להריץ משחקים עם גרפיקה טובה כמו Crysis 2 ו-DiRT 3 וכאלה ולראות טוב עם הכרטיס הזה ועם אחד המסכים U2311H או IPS236V ברזולוציה של 1920x1080 ולהנות מגרפיקה טובה בלי תקיעות. תודה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
תאריך יציאה או מחירים של ה8900 למיניהם? (והאם הם יהיו pci-e2?)
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
-
איפה אפשר למצוא דרייבר חדש ועדכני ל Mobility Radeon® 9700 כי באתר של ATI אני לא מוצא חוץ מקובץ ששוקל 0.9 מ"ב והוא לא מתאים להתקנה וככמו כן הערכות הרגילות לא מתאימים כאילו הם לא ממשיכים בהתקנה רושמים שאין רכיב חומרה מתאים אז למישהו יש מקור לדרייר מעודכן או משהו בסגנון הנייד הוא Aopen 1557-g תודה מראש ...
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני לא כלכך מבין בזה, ויש לי כמה שאלות: 1) יש הבדל בין כרטיס טלויזיה לכרטיס לוכד וידאו? 2) איזה מבין הכרטיסים הבאים, הכי מומלץ? ומה כל אחד ייתן לי? מה האפשרויות שלו? כרטיס טלויזיה ורדיו AVERMEDIA AVERTV 007 FM PLUS 1Y כרטיס טלויזיה ורדיו LIFEVIEW FLYTV PLATINUM LR214WR *כרטיס לכידת וידאו AVERMEDIA AVERDVD EZMAKER GOLD PCI כרטיס טלויזיה LEADTEK WINFAST TV2000 XP EXPERT STEREO+FM RADIO 1Y כרטיס טלויזיה ורדיו ASUS TV/FM PCI CARD 7135 1Y כרטיס טלויזיה ורדיו ASUS MY CINEMA-P7131 TV/FM 1Y . תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס גרפי של NIVIDIA מסוג GeForce 4 MX 440, קיבלתי איתו איזה כבל אפור וקצר שבשני הצדדים שלו ראש עגול עם 4 פינים. שאלתי: האם אפשר לחבר אותו לטלויזיה ואם כן איך עושים זאת? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
התקנתי כרטיס מסך של ATI של אסוס 9600פרו בניסיון לצפות בסרט אני מקבל תמונה לא ברורה כמו שמקבלים עם קצב רענון מסך גבוה התמונה מתקבלת מטושטשת ומעוותת. זה קרה רק כשהחלפתי את כרטיס המסך. אשמח לקבל הסבר לסיבה ופתרונות. תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי amd athlon 64 3000+ לוח אם של ג'יגה בייט אחד מההכי טובים שלהם (בלי פי סי אי אקספרס) (אני מתכוון לגרסאת ה- agp של אחד משני הכרטיסים) זיכרון 512 של קינגסטון איך הוא ינוצל? והאם זה לא טוב שאני יקנה אותו ב- agp? אלא צריך כבר בפי סי אי אקספרס? ואם אני לא יקנה בפי סי איי אקפרס אז הביצועים שלי ירדו?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
ששלום... אני יכול להביא את המסך ב1200 שקל וראיתי שהוא עולה בערך 1500 שקל שווה קנייה או שכדאי לוותר ולקנות משהו אחר? הסכום דיי מוגבל עד 1400 ככה אני בעיקר משחק משחקים ורואה סרטים אז מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
למה NVIDIA לא הוציאה דריברים ל- WIN XP כבר מנובמבר 2006 ?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס GeForce FX5600XT כבר די הרבה זמן. בעבר חיברתי אותו אל הטלוויזיה בעזרת יציאה מיוחדת על הכרטיס, וזה עבד. כעת, כשאני מנסה לעשות את אותו הדבר, אין לי אפשרות בדרייברים לשני מסכים. עזרה?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
איזה כבל זה אמור להיות ? אין לי כבל מתאים ? למישהו יש מושג ? תודה
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
משום מה מאז שהתקנתי משהו אחר וגם הסרתי אותו בקיצור .. לא עובד לי המדד FPS של ה OSD של ATI TRAY TOOL !!! אבל אני לא מבין למה !! הכל מכוון כמו שצריך הרי ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שמחובר לטלווזיה עם כבל HDMI הכרטיס מסך הוא: ATI RADEON HD4350, ויש לי איתו בעיה. כל בערך דקה שתיים, המסך נהיה שחור לשנייה וחוזר חזרה, בנוסף לפעמים המסך משנה את צבעו לירוק ואדום בהיר לכמה שניות וחוזר חזרה. ניסיתי להחליף כבל ואתמול הורדתי דרייבר עדכני לכרטיס מסך, אך הבעיה לא נעלמה, רציתי לדעת אילו עוד אפשרויות ישנן לפתרון הבעיה, בתודה, טל.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בדרך כלל בתוכנת הTV TOOL שהיא מצויינת . עכשיו קקניתי כרטיס חדש מצויין אבל כשאני רוצה להעביר לטלויזיה אני לא מצליח - אני לוחץ TV MODE ושום דבר לא קורה במסך אני משתמש בחיבור s-v - כשנכנסתי לתגית הadjust בתכנה היה כתוב שבגלל שnvidia לא משתפת פעולה עם tv-tool לכל הכרטיסים שלה יג הגבלה באפשרויות בתכנה.. אז אולי למישהו יש המלצה על תכנה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש איזה אתם מציעים לי? התווך מחירים הוא 1200 ש"ח ואם הוא יהיה ממש שווה את זה אז 1400 אני רוצה מסך למשחקים לא רחב תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הייתי שם פעמיים אבל לא כל כך שמתי לב לחנות מחשבים (המבחר של האלכוהול שטף לי את הפניםםם חח) יש שם איפה לקנות כרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
למה יש את אותם דגמים ?X1900XTX 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E? במחירים כל כך שונים לדוגמא ב ksp רשום ?X1900XTX 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E? אחד בה 2090 שח ?X1900XTX 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E? ואותו אחד למטה יותר בה 2590 ...שח למה הם כותבים את אותו שם כרטיס במחירים שונים כל כך ? וגם כן כך בכל מיני חוניות בחול שבדקתי מחירים למה צריך לשים לב בדיוק .....אין הנחות בחינם על אותו דבר.. או שבעצם זה לא אותו .. אני מבולבל תודה לכם .
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה זה התחיל לי פיתאום שיניתי את הסדר בחדר שלי ויש רמקולים ילד TV ו אולי זה הגורם בכול פעם שאני מעביר מה PC ל TV יש לי גלים שיורדים לאת וזה ממש מעצבן אך אני מסדר את זה (RADEON 9800 PRO של Gigabyte)
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-