עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. זה קורה בעיקר שאני משחק במשחקים כבדים, ואני נאלץ להפעיל מחדש את המחשב. פרטים: Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 3 Intel® Core2 Duo CPU 2.67 GHz, 1.98 GB of RAM NVIDIA 8800 GTS LG Electronics L1953TR מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  2. לאחר שהתחדשתי לי ב GTX 295 רציתי לשאול שאלה שמענינת אותי למי שכבר יש את הכרטיס ויכול להשוות זאת על הכרטיס הנ"ל ישנם 2 סוגי לדים המציינים 2 דברים שונים לד אחד = ירוק / אדום = המציינת האם הכרטיס מסך מקבל מספיק כוח מהספק. לד כחול = למי שיש ריבוי כרטיסים לד זה מראה איזה מהם הוא הראשי המוציא סינגל למסך. עכשיו אצלי הלד הזה דלוק לאחר שמחובר ל DVI Primary כבל Dual-Link מבלי שיש לי SLI חוץ מהכרטיס עצמו האם גם אצלכם זה ככה?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by דיגי,

שלום, אני מחפש פיתרון להפעלת שתי היציאות של כרטיס המסך גם כאשר המסכים אינם מחוברים. האם יש דרך או יישום כלשהו שיגרום למערכת לחשוב ששני המסכים כן מחוברים? XPHome SP3 כרגע, אם המסכים נותקו, המערכת מגדירה מסך אחד בלבד. (אני מנוע מלאתחל את המחשב לאחר הזנת חשמל למסכים) אודה על הצעות או הפנייה למידע שיכול לעזור!

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by BeBless,

למכירות קיים מדור הTRADEZONE http://hwzone.co.il/tradezone/index.php ננעל.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  5. Started by shay2028,

ברשותי 6600GT agpx8 אני רוצה המלצה לכרטיס למשחקים שיהיה טוב משמעותית ממנו בתקציב 300 עד 350 ש"ח את הכרטיס הכי חזק ל AGP שנכנס לתקציב מעבד 2.8 פרסקוט 1 גיגה זכרון תודה!

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  6. המחשב שלי מחובר למסך מחשב ולטלוויזית LCD. הגדרתי את התצוגה כDUAL VIEW כך שהמחשב מציג את שולחן העבודה, והטלוויזיה מציגה בעצם מסך ריק. כאשר אני רוצה לראות סרטים בטלוויזיה אני פשוט גורר את הסרט למסך השני והכל עובד כשורה. במשחקים, לעומת זאת, לא כל כך הצלחתי לגרום למשחק לפעול על הטלוויזיה. אני יכול לשחק על הטלוויזיה רק אני מגדיר אותה כמסך המחשב הראשי או כמסך יחיד. יש אפשרות שמשחקים יפעלו בטלוויזיה ללא הפיכתה להתקן התצוגה הראשי?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  7. שלום לפני מספר ימים רכשתי samsung 2443bw. והגדרתי אותו כמסך ראשי בנוסף ל lg w2242T. הגדרתי כנדרש את כל הפרמטרים. המסכים עובדים מצויין פרט לבעייה זו- הם מתחילים לרצד -זה לא נראה כמו ריצוד של קצב רענון אלא כאילו שהם סובלים מאספקת חשמל לא סדירה (זה כמובן רק תאור חזותי. החשמל בסדר גמור כמו גם כשעבדתי רק עם מסך אחד) איבחנתי שהתופעה חוזרת בעיקר במקרים הבאים: 1. כניסה בדפדפן של windows לתיקייה שמכילה קבצי וידאו. (מאוד בולט בתיקיות ספציפיות) 2. שימוש בתוכנות כמו vlc media player. 3. העברה של חלון דפדפן אינטרנט ממסך אחד למשנהו. רק אוסיף ש: 1. לשותף שלי אותו מחשב מאותו ספק (מהימן מאוד) אותו כרטיס מסך וגם לו שני מסכים מאותן חברות רק בגדלים שונים (19" ו 22") 2. האפשרות שהציע…

8. Started by sdahan12,

היי, לפי מה אני יודע, כרטיס מסך שמעביר את התצוגה שלו על כבל VGA מעביר את המידע הדיגיטלי במחשב למידע אנלוגי שמועבר ב VGA. וכרטיס מסך דיגיטלי משאיר את המידע בצורה דיגיטלית. כיצד אני יכול להשאיר את המידע בצורה דיגיטלית ולהעביר עליו עיבוד אות עוד לפני שהוא מועבר לאנלוגי? אשמח לתשובות..

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי מחשב חדש יחסית ומסך ''22 (1680X1050) איזה כרטיס מסך הכי מומלץ לפרו אבולושן (אני משחק רק בזה)? צריך לקחת בחשבון גם שאולי הדרישות של המשחק יעלו בשנה-שנתיים הקרובות ושהכרטיס יעמוד בהן. התקציב הוא בערך 500-600 ש"ח, אבל אם משהו זול יותר יספיק אני אשמח כמובן. תודה רבה למגיבים!

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by rom515,

הצהריים טובים חברים, לא מזמן קניתי כרטיס מסך 9800GX2. ואיתו שידרגתי את המחשב הישן למחשב עם המפרט הבא: מעבד Q9550 ספק 700W של HEC ולוח אם של Gigabyte EP43-UD3L. השארתי את המארז הקודם, תאמת שהוא מארז סטנדרטי ודיי קטן. בעיה היא שאני חושב שהכרטיס מסך דיי חם, בלי מאמץ הטמפרטורה שלו היא בין 65-70. ובמאמץ עוד לא בדקתי, אבל אני חושב שהוא יוכל להגיע לאיזור ה75-80. רציתי לדעת אם הטמפרטורות האלה גבוהות מידי לכרטיס הזה במצב מנוחה? אם לא מה אפשר לעשות: - להחליף מארז? - לקנות מערכת קירור? - להשאיר את המארז הנוכחי פתוח ולשים מאוור? או שיש אפשרות להגביר את סיבוב המאוורר של כרטיס המסך שלי. אשמח לעצות בנושא, תודה. הנה תמונות של המארז עם הכרטיס מסך:

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  11. Started by night-fire,

אז ככה, יש לי כבר למעלה משנה ATI Radeon x1950P של חברת Gcube והוא פשוט עושה לי רעש נוראי וזה כבר בלתי נסבל. הקירור שלו זוועתי , ואי אפשר להוריד את מהירות המאוורר .. כבר בדקתי את זה בעבר ומסתבר שזה בלתי אפשרי בכרטיס הנ"ל. בזמן האחרון קניתי 24" בנוסף ל-19" שמחוברים יחדיו . במשחקים אני נאלץ להוריד רזולוציה והגדרות כמובן . חשבתי בהתחלה לקנות אוליי קירור אבל ראיתי שזה עולה בסביבות 150 שקל אז חשבתי גם על אפשרות לקנות כרטיס זול שיהיה אפילו יותר טוב מהקיים (בסביבות 300 -400 שקל אם זה אפשרי .) שימושים בעיקר עריכת ווידיאו בתוכנות כמו After Effect וכמובן גם משחקים כבדים כמו Crysis וכו .. רציתי לדעת מה דעתכם . האם כדאי להשקיע 350 שקל בכרטיס חדש או להסתפק בקירור חדש ב-150 שקל . …

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  12. Started by Rule The Pc,

חיברתי את היציאת VGA למתאם DVI ומשם למסך שקולט DVI-D... זה לא עובד כרגע זה בגלל אנלוגי-דיגיטלי וזה לא יכול לעבוד או שיש איזה שיטה?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  13. Started by shay2028,

ערב טוב לכולם. קניתי כרטיס מסך חדש HD4850 VAPOR X 512MB וכשאני משחק NEED FOR SPEED UNDERCOVER התמונה מקוטעת ניסיתי את כל הרזולוציות וללא הועיל מקוטע גם בהגדרות הכי נמוכות ואפילו ב 800x600 עם V-SYNC יש שיפור מסוים אך עדיין תמונה מקוטעת. הסרתי את המשחק והתקנתי מחדש אך כלום לא עוזר יש לי 4 גיגה זכרון של OCZ ומעבד E7400 המחשב חדש אחרי פורמט עם ןינדוס XP ודרייברים הכי חדשים 9.7 . אשמח לעזרה תודה.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  14. Started by ofekd23,

שלום יש לי כרטיס מסך HD4890 ושאני מרייץ מישחקים ישנים תקעות מציקות קראתי טיפה והבנתי שזה יוכל להיות משלושה גורמים מרכזים תוכנה (המישחק מערכת העפלה ) RAM כ. מסך RAM בדקתי אותו בתוכנה ואמרו לי שהכול בסדר! איך אני יכול לבדות שזה לא הכ.מסך ? תודה לכולם ואם זה לא המקום איםו לרשום זות? בתמיכה תכנית חומרה או תוכנה ?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  15. Started by r0ckY,

שלום, יש לי בעיה עם כרטיס מסך, הכרטיס מסך עובד ב VGA אך ב DVI לא. מה יכולה להיות הבעיה? תודה. Gainward HD4870 1GB

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  16. שלום לכם, יש לי חיבור SPDIF_OUT (4 פינים כזה) על הלוח אם ועל הכרטיס מסך 3 פינים פינים. עכשיו אני מכין כבל ואני צריך לדעת מה כל פין מהשלושה שעל הכרטיס מסך אומר אני יודע שיש GND +5V SPDIF אבל איזה פין זה כל אחד? יש לי כרטיס מסך של ZOTAC 9800GT תודה

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  17. Started by MatanFrenkel,

קיבלתי כבר 2 3 פעמים VPU RECOVER , זה תמיד היה במשחקים שהם לא כבדים יחסית למערכת והמשחק פשוט נתקע ל10 15 שניות ואז מזער לי אותו ועשה VPU RECOVER , ולאחר מכן אני יכול להמשיך לשחק. הכרטיס 4870 עם קירור TWIN TURBO וללא OC הטמפרטורה תקינה לחלוטין (גם במאמץ וגם בIDLE) תודה לעוזרים

18. Started by imperious,

קניתי מחשב חדש לפני כמה זמן ויש משחקים שעולים מפוקסלים במקצת וראיתי את המשחקים במחשבים שונים ורק אצלי עולה ככה מפוקסל המערכת שלי היא : E8400 EP43-DS3 4GB 500GB ATI RADEON HD4890 אני משתמש במסך 22" SAMSUNG T220P על רזולוציה 1920 על 1200 ולא אמורה להיות תצוגה לא יפה . המשחקים שעולים ככה הם GRID וNFS UNDERCOVER וגם בNFS יש לי נפילות של FPS מה שבכלל לא אמור להיות וגם לא בניד פור ספיד הורדתי את הדרייברים הכי חדשים ועדיין התצוגה לא מי יודע מה אז אני רוצה עזרה בלהגדיר את הכרטיס מסך עד היום היה לי NVIDIA ואני לא כל כך מתמצא בRADEON תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  19. Started by andrei21,

לכמה מעלות מקסימום יכול להתחמם הכרטיס הזה? שלי מתחמם ל105 מעלות

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by eliil1,

אני נכנס והוא מראה לי: ואז התוכנה עצמה :

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by dudu2683,

שלום קניתי כרטיס מסך של nvs 450 ויש לי תופעה מוזרה אני מחובר למצלמת רשת שהיא בחיבור ETHERNET ומחובר עם שני צגים האחד לכרטיס מסך ONBOARD והשני ל NVS450 כאשר אני עומד עם החלון של שמראה וידאו מהמצלמה בצד שמחובר לכרטיס ONBOARD רואים וידאו .אך כאשר אני גורר את החלון למסך המחובר ל NVS450 הוידאו נעלם(כאשר אני מחזיר למסך הראשון הכל מסתדר) מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  22. שלום לכולם , במחשב הנייד התקנתי win 7 וברשותי מעבד גרפי מסדרה 4XXX mobility של ATI , התקנתי את הדריברים האחרונים מהאתר של ATI Catalyst 9.8 אבל לצערי אני לא מוצא שום מקום לגשת להגדרות שלהם אלא רק המובנה של חלונות 7 שממש לא מספק אותי , איך אפשר להיכנס ל control center ??? אודה לעוזרים :]

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by pinkmasta,

שלום! אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיעשה את העבודה המשחקים שאני מעוניין לשחק PES GTA וכו'. אני מעוניין שהכרטיס יריץ את המשחקים העדכניים אבל לא להשתגע עם המחיר, אשמח לתגובה מהירה. לגבי המחשב הקיים AMD 5200+ 4GB 500GB

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by DarkIDevil,

אז ככה יש בעיה אחת אני יודע שהמעבד במחשב שלי הוא שני מעבדים אבל לא דואל קור, לא יודע זה איזה מעבד נסיוני שקנו לי עם המחשב לפני 3 שנים אנ ירשום לכם מפרט והתקציב שלי זה 1300 שקל...אניי צריך שאני אוכל להריץ GTA IV, COD5, Prototype וכאלה... מעבד: ספק: ג'נרי 400W אבל אני יכול להשקיע חלק מהכסף בספק של 500 או 600 W מסך: 17" אם צריך עוד פרטים תגידו תודה.. אבל אנ'לא סגור על המעבד למה אבא שלי הזמין דואל קור בזמנו וזה מה שהביאו לו, אנחנו עוד יכולים להחליף רק תגידו לי מזה המעבד המוזר הזה...

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  25. Started by Guarding angel,

משתמשים יקרים שלום רב, החלטתי לפתוח את הדיון הזה בכדי להבהיר כמה נקודות שאגע בהם בעוד כמה שורות כמו בכול פורום או בחיים שמחוץ לפורום יש מערכת חוקים. החוקים נועדו ליצור סדר בCHAOS שקיים בכול פורום, החוקים יותר מכך מועידים על מקצועיות הפורום וכמובן אנשיו שמשקיעים מעצמם בכדי לספק לכם את מירב המידע והעזרה הדרושה בעולם הטכנולוגי. לחלקכם, בייחוד החדשים יש בעיה של קריאת החוקים ויישומם, מה שעלול ליצור בעיות באופן השימוש השוטף בפורום, לאי נעימויות בין משתמש למשתמש ובייחוד לבין מנהל\מומחה למשתמש ולהיפך. מאז שאני מנהל בפורום זה,סדר ושמירה על החוקים תמיד נמצאו בראש וזה משהו שלא ישתנה הן בעיניי והן בעיניי חברי לצוות. הנקודות שאני מנסה להבהיר לכם הם : *דיונים בנוסח "דחוף" וש…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.